abhaod 05.11.07, 14:57 a poza tym wszyscy zdrowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek230 Premier: Rezygnacje Dorna, Ujazdowskiego i Zale.. 05.11.07, 15:06 Jednym slowem pan byly premier przyjmuje decyzje swoich wspolpracownikow z podniesionym czolem. Jak mu Rydzyk narobil na leb tez mial podniesione czolo. Jaki pan taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Trzy dymisje, to jak niezjedzenie kolacji 05.11.07, 15:16 ... trzy dymisje, to nie rozłam. Rozłam będzie dopiero za dwa-trzy dni. Ale obciachowiec z tego Zjawiska Biologicznego. A tak poważnie: Kaczyńskim można wiele zarzucić, ale najważniejszą winą, której jakby nikt teraz nie chce rozliczać, jest zniszczenie polskiego wywiadu. O tym: www.skubi.net/macierewicz.html Video o procesach, które się z tego porobiły: www.skubi.net/procesy.html Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 a niezjedzenie kolacji to jeszcze nie głodówka... 05.11.07, 15:30 więc premier głodny nie będzie(czytaj niebedzie mu niczego/nikogo/ich brakowac) Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Huston, mamy problem! 05.11.07, 16:12 skubi6 napisał: > ... trzy dymisje, to nie rozłam. Rozłam będzie dopiero za dwa-trzy > dni. > Ale obciachowiec z tego Zjawiska Biologicznego. Oba Zjawiska straciły kontakt z bazą i nie docierają do nich sygnały z zewnątrz. Po prostu podziwiam ich za to wyluzowanie i nieskrępowany optymizm. Monolityczny wizerunek partii zaczyna pękać, a prezes idzie w zaparte mówiąc, że to nic szczególnego... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Trzy dymisje, to jak niezjedzenie kolacji 05.11.07, 17:01 skubi6 napisał: > Kaczyńskim można wiele zarzucić, ale najważniejszą winą, której > jakby nikt teraz nie chce rozliczać, jest zniszczenie polskiego wywiadu. Nie jest to temat na dyskusje polityczna, ale mam nadzieje, ze juz niedlugo jeden z zarzutów stawianych w czasie posiedzen Trybunalu Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Premier: Rezygnacje Dorna, Ujazdowskiego i Za 05.11.07, 15:08 Swoją drogą ciekawa postawa tych trzech panów - jeśli jest tam tak źle, co w tym PiSie jeszcze robią? Odpowiedz Link Zgłoś
kosiu.pl Re: Premier: Rezygnacje Dorna, Ujazdowskiego i Za 05.11.07, 15:28 ciekawe, gdzie mieliby sie udac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek201057 Premier: Rezygnacje Dorna, Ujazdowskiego i Zale.. 05.11.07, 15:34 Za kilka dni uslyszymy ze ci Panowie to pomylka polityczna (tak jak Pan Marcinkiewicz i Pan Sikorski) i do niczego tak naprawde sie nienadawali a poza tym sa juz od dawna obserwowani przez CBA, CBS i Pana Ziobro. Pelny zamordyzm albo wywalic z partii to jedyna umiejetnosci Pana Jarka K. Ten Facet to paranoita! Dobrze ze juz tych kaczopisow nie ma i niech Bog nas chroni przed taka zaraza! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Dlaczego Brat Prezydenta jest przeraźliwie blady? 05.11.07, 15:42 abhaod napisał: > a poza tym wszyscy zdrowi Chyba żadne choróbsko go nie toczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jo.pit Premier: Rezygnacje Dorna, Ujazdowskiego i Zale.. 05.11.07, 15:49 Kliknijcie na zdjecie to się powiekszy. Cały obraz byłego premiera bez konta,bez prawajazdy, bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Re: Premier: Rezygnacje Dorna, Ujazdowskiego i Za 05.11.07, 16:00 I TAKA JEST ARCYPORAŻAJĄCA OCZYWISTA RZECZYWISTOŚĆ. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Premier: Rezygnacje Dorna, Ujazdowskiego i Zale.. 05.11.07, 15:50 Aby tak dalej. Cały czas mam nadzieję, że ex-premiera poniosą nerwy (bo przecież nie temperament) i chlapnie coś takiego, że rzeczywiście Dornowi, Ujazdowskiemu i Zalewskiemu nie pozostanie nic innego, niż opuścić tonącą łajbę. Jeszcze parę takich wystąpień i w PiSie zostaną weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
celafon Odniósł się do postulatów w sposób.... :)))) 05.11.07, 16:09 "Podczas niedzielnego posiedzenia komitetu politycznego PiS premier odniósł się do tych postulatów, jednak - jak dodał Dorn - w sposób, z którym trzej wiceprezesi nie mogli się zgodzić". Prezes już się odniósł kiedyś do postulatów - pamiętacie Marka Jurka i "ja tu rządzę" , "beze mnie nie byłbyś nawet posłem"? Czekam na "List do Jarosława K" na blogu Dorna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Psychiczny zawsze inaczej widzi rzeczywistosc... 05.11.07, 16:06 dlatego uaża, ze czas jego rzadow to sukces. Po prostu brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
marwlod Premier: Rezygnacje Dorna, Ujazdowskiego i Zale.. 05.11.07, 16:33 Arogancja Kaczora jest powalająca - ten gość nie wie co to lojalność, jego arogancja mnie rozwala. Traci swoich najważniejszych współpracowników. Ale to dobrze, niech szlag trafi PiS, będą mniej przeszkadzać. Z drugiej strony może zacząć przeistaczać się w parię ludowo-narodową z elektoratem Samoobrony i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Trzech na jednego, a on udaje , że deszcz pada ? 05.11.07, 16:34 Wybory przegrano z powodu złej oceny sił i szarża likwidująca LPR i Samoobronę wyszła bokiem PiS -owi. Likwidacja koalicji , tak samo dziwnej, jak obecnej PO-PSL, była niepotrzebna . Została zrobiona na zamówienie globalnego doradcy , który chciał z Polski zrobić europejskiego harcownika i to się spotkało ze zdecydowanym sprzeciwem ludzi młodych, którzy nie chcą aby Polska była przedmiotem gry mocarstw. To jest osobista odpowiedzialnosć Kaczyńskiego i on musi się z tego rozliczyć i to wytłumaczyć wyborcom, albo sam legnie razem z PiS. Młodzi Polacy okazali się mądrzejsi w swoim zbiorowym sprzeciwie od polityków. Platforma i Tusk tylko przy okazji wygrali , ale oni udają , że tego nie widzą. Zobaczymy , jak to się skończy , ale w Polsce potrzebna jest partia reprezentująca aspiracje młodego pokolenia. Platforma i PSL to dinozaury okresu transformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Paranoja i schizofrenia 05.11.07, 16:55 Czyzby poszlo o to, czy biale jest czarne, czy w koncu biale? Odpowiedz Link Zgłoś