r0b0l następny w kolejce Ujazdowski 13.11.07, 20:37 następny w kolejce Ujazdowski bo szkoda żeby ktoś porządny taplał się w szczynie Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk I jeszcze Suski 13.11.07, 20:42 nie zapominaj o "genetycznym patriocie" Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 20:57 Przyznam, że zaskoczony jestem tym, jak PO prowadzi politykę kadrową. Czyżbyśmy mieli szanse na rządy fachowców? Tak trzymać Panowie i Panie z Platformy. Pokażcie, ze możliwy jest inny styl rządzenia niż prezentowało PiS Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 20:59 klasę? he he he, co to za klasa????????????????? Nie rozumiem, a jestem ponoć inteligentny, ok? kontestujacy napisał: > Przyznam, że zaskoczony jestem tym, jak PO prowadzi politykę kadrową. Czyżbyśmy > mieli szanse na rządy fachowców? > Tak trzymać Panowie i Panie z Platformy. Pokażcie, ze możliwy jest inny styl > rządzenia niż prezentowało PiS Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 21:03 bibbi5 napisała: Nie rozumiem, a jestem ponoć inteligentny, ok? ********************************* Przemilczmy ten drażliwy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 21:36 Cholera, ja już nic nie rozumiem. PiS (poprzez Zalewskiego) dostaje komisję SZ i marudzi, straszy wyrzuceniem? Za głupi jestem na to. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 22:43 sokolasty napisał: > Cholera, ja już nic nie rozumiem. PiS (poprzez Zalewskiego) dostaje komisję SZ > i > marudzi, straszy wyrzuceniem? Za głupi jestem na to. Po prostu przyjęcie czegokolwiek od "panu Donaldu Tusku" jest zdradą krwi i nauk mesjasza Jarosława. Skoro się już obrażamy i unosimy dumą to wszyscy równo i bez wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
wilcza-morrda_z_dancyga [...] 14.11.07, 02:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapiateczek [...] 14.11.07, 09:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk pisiorki w Sejmie nie realizują interesu Polski 13.11.07, 22:53 pisiorki tak się zapamiętały w swoim partyjniactwie, że nie ineresują się tym, co ważne jest dla Polski i Polaków - dla nich ważne są wyłącznie ich chore urojenia. Oto cała prawda o rzekomym posłannictwie tych, chorych na władzę, politykierów. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: pisiorki w Sejmie nie realizują interesu Pols 13.11.07, 23:23 Może ja przeoczyłem jakąś mądrą wypowiedź kogoś z PiS-u bo póki co nie wiem dlaczego NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: pisiorki w Sejmie nie realizują interesu Pols 14.11.07, 00:13 kato28 napisał: > Może ja przeoczyłem jakąś mądrą wypowiedź kogoś z PiS-u bo póki co > nie wiem dlaczego NIE. Ja nawet nie wiem, co - NIE? Ale zaczynam podejrzewać, że już wszystko. Nie bo nie, bo nie, bo NIE. Stan negacji trwa od wyborów i chyba się nasila. Wewnętrzne ciśnienie w PiS prowadzi do powstawania takich groteskowych tworów, jak komisja d/s zbadania przyczyn klęski w wyborach, chociaż przecież nawet sam wóc obwieścił, że żadnej klęski nie było. Równocześnie, trwa proces wypychania osób mniej podatnych na zbiorową paranoję ze ścisłego jądra partii, która dzięki temu co prawda konsoliduje się, ale też traci kompetencje oraz kontakt z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Okręgi jednomandatowe zlikwidowałyby partyjni 14.11.07, 06:15 Niestety okręgi jednomandatowe jako lekarstwo na partyjniactwo to mit. Senat jest wybierany "prawie" wg tej metody. Jakoś w stosunku do Sejmu nikt nie zauważał zmniejszenia partyjniactwa za to pojawiały się negatywne skutki, które mogą towarzyszyć tego typu wyborom takie jak wieloletnie panowanie Stokłosy. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 23:22 sokolasty napisał: > Cholera, ja już nic nie rozumiem. PiS (poprzez Zalewskiego) dostaje komisję SZ > i > marudzi, straszy wyrzuceniem? Za głupi jestem na to. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Poczekaj na dyrektywę wodza.Czytając Twoje komentarze też doszedłem do tego samego zdania o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 14.11.07, 08:30 sokolasty napisał: > Cholera, ja już nic nie rozumiem. PiS (poprzez Zalewskiego) dostaje komisję SZ > i > marudzi, straszy wyrzuceniem? Za głupi jestem na to. Powiem więcej, jeżeli założymy że rzeczywiście Zalewski jest najlepszym kandydatem na szefa komisji. To PO działając w dobrze rozumianym interesie Polski powinno upierać się przy tej kandydaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 14.11.07, 09:21 "Powiem więcej, jeżeli założymy że rzeczywiście Zalewski jest > najlepszym kandydatem na szefa komisji. To PO działając w dobrze > rozumianym interesie Polski powinno upierać się przy tej > kandydaturze." Ładnie kiedyś przemaglował Fotygę, ujawniając jej tępotę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 21:16 bibbi5 napisał: > ... nie rozumiem, a jestem ponoć inteligentny, ok? Hmmmmm... Powiem to tak: ktoś Cię wprowadził w błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 14.11.07, 09:25 jak dobrze pójdzie, to za trzy lata nikt o Kaczyńskich nie będzie pamiętał. Tylko największe oszołomy będą wspominać "dwa najlepsze rządy po 89 roku" (Olszewskiego i Kaczyńskiego). To przypadek, że ani jeden nie przetrwał pełnej kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 21:16 bibbi5 napisała: > > > klasę? he he he, co to za klasa????????????????? Nie rozumiem, a > jestem ponoć inteligentny, ok? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX To wybierz wreszcie jaki jesteś-=-albo nie rozumiesz albo jesteś inteligentny. Jak widzisz ,to sam sobie przeczysz.Coś u Ciebie pod strzechą z logiką słabo a to znaczy,że z inteligencją u Ciebie krucho. > kontestujacy napisał: > > > Przyznam, że zaskoczony jestem tym, jak PO prowadzi politykę > kadrową. Czyżbyśmy > > mieli szanse na rządy fachowców? > > Tak trzymać Panowie i Panie z Platformy. Pokażcie, ze możliwy jest > inny styl > > rządzenia niż prezentowało PiS Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 21:16 bibbi5 napisała: > klasę? he he he, co to za klasa????????????????? Nie rozumiem, a > jestem ponoć inteligentny, ok? slowo "ponoc" jest tutaj slowem kluczowym :D Odpowiedz Link Zgłoś
riwast Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 21:17 Widzisz, prawdziwa klasa polega między innymi na tym na tym, że człowiek pozwala innym, by go chwalili. A Ty przyjacielu.. cóż... tak jak napisał przedpisacz: przemilczmy ten drażliwy temat... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 21:25 Bibi5, mylic sie jest rzecza ludzka. A tak na marginesie - samochwala w kacie stala. Kaczynscy, Zero i Kaminski do Wronek. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 13.11.07, 23:43 bibbi5 napisała: > > > klasę? he he he, co to za klasa????????????????? Nie rozumiem, a > jestem ponoć inteligentny, ok? Tak inteligentny inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 14.11.07, 02:16 "Ponoć" ma w tym stwierdzeniu fundamentalne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 14.11.07, 08:27 bibbi5 napisała: > > > klasę? he he he, co to zano klasa????????????????? Nie rozumiem, a > jestem ponoć inteligentny, ok? Ponoć ,czyni dużą różnicę.... Odpowiedz Link Zgłoś
ml2403 Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 14.11.07, 08:31 Jeżeli jesteś inteligentny to rozumiesz. Nie wiem jak formalnie wygląda formalnie zgłaszanie kandydatów do takich Komisji ale tu sytuacja jest niejednoznaczna. Oczywiście zagrywka PO jest próba wyrwania Zalewskiego z PiS. Z drugiej strony jest to zagranie dyplomatyczne bo pod hasłem my chcemy dać komisję nam należną posłowi przeciwnika bo był on dobrym przewodniczącym i trudno tu zarzucać brak logiki. Sam Zalewski może byc potraktowany jako zdrajca, gdyż w PiS podobno najbardziej demokratycznej partii obowiązują inne zasady: w sejmie pracujemy dla partii nie dla kraju. PO wiedząc, że Zalewski nie chce być w takim PiSie daje mu szansę odejścia honorowego, bo jak go wyrzucą może być posłem bezpartyjnym, a potem się zobaczy. Można to nazwać korupcją polityczną, ale bardzo sprytną, a Jarek znów zgrzyta zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 14.11.07, 02:50 Ludzie, czy wyście całkiem powariowali? Po co pisać takie rzeczy, chcecie, żeby Prezydent znowu się obraził? Odpowiedz Link Zgłoś
stek22 Re: Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 14.11.07, 08:26 Ot i całe PISowskie porozumienie i solidarność. Ot, jak traktują tych co chcą ponad podziałami pracować dla Polski. Polityka kalego - sami chcieliby takich sytuacji, ale komuś dlaczego? Ważna jest partia a nie Polska - skądś to znamy. A nagonka na Sikorskiego? - To proste to próba zaszczucia człowieka aby innym w PiS pokazać co ich czeka gdy przejdą na "ciemną stronę nocy" Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Brawo PO, póki co pokazujecie klasę 14.11.07, 08:56 kontestujacy napisał: > Przyznam, że zaskoczony jestem tym, jak PO prowadzi politykę kadrową. Czyżbyśmy > mieli szanse na rządy fachowców? > Tak trzymać Panowie i Panie z Platformy. Pokażcie, ze możliwy jest inny styl > rządzenia niż prezentowało PiS Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: zostanie Scipa Nelly Edgar i kot prezesa 14.11.07, 08:33 jak to czyje? mamy i listonosza Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: następny w kolejce Ujazdowski 14.11.07, 10:49 ten ujazdowski jest klerykalnym podnozkiem i agentem opus dei-rozdawca pieniedzy podatnikow na rozne "narodowo-kulturalne cele czyli katolickie koscioly i roznego rodzaju "kurialne przekrety".kretactwa i zlodziejstwa tego kosciola katolickiego sa wszystkim wiadome wiec ten pan nic dobrego nie wniesie do po.! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostanie ... 13.11.07, 20:42 Mądra Jola jak zawsze na pierwszej linii frontu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Brawo Jola! Brawo PIS! Wyrzućcie renegata! 14.11.07, 08:43 No to wyrzaućcie jeszcze Betę Gilowską, Religę i paru innych zdrajców. Odpowiedz Link Zgłoś
minty5 Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostanie .. 13.11.07, 20:45 To niebywałe chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Brudziński tyko bruździ. Taki Bruździnski 14.11.07, 11:05 Jak idziemy na dno to z honorm rezem i eby nikt koretu nie wyskakiwał. A decyzje kadrowe to przywilej Jarosława - żadnej samowolki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostanie .. 13.11.07, 20:51 czy ktoś zna jakieś szczególne dokonania Pawła Zalewskiego, że jest on taki ważny? Owszem, chwalony jest przez salonową prasę - bo krytykował Fotygę. Ale na krytykowanie Fotygi odwagi nie trzeba: salonowa prasa takiego "nonkonformistę" bedzie chwalić pod niebiosa. Więc niech idzie w cholerę do liberałow-aferałów, jeszcze coś (szpitale!) jest do rozkradzenia! Szkoda tylko mandatu: mógł zacząć krytykować przed wyborami, a tak ukradł nasz, PiSowski, mandat. Złodziej jak reszta tuskowej jaczejki. Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 13.11.07, 21:01 Owszem. Pan prezydent oficjalnie oświadczył, że już go nie lubi. Sam ten fakt jest nobilitacją :P Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 13.11.07, 21:26 mrrek napisał: > czy ktoś zna jakieś szczególne dokonania Pawła Zalewskiego, że jest on taki > ważny? Owszem, chwalony jest przez salonową prasę - bo krytykował Fotygę. Ale n > a > krytykowanie Fotygi odwagi nie trzeba: salonowa prasa takiego "nonkonformistę" > bedzie chwalić pod niebiosa. Więc niech idzie w cholerę do liberałow-aferałów, > jeszcze coś (szpitale!) jest do rozkradzenia! Szkoda tylko mandatu: mógł zacząć > krytykować przed wyborami, a tak ukradł nasz, PiSowski, mandat. Złodziej jak > reszta tuskowej jaczejki. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Mądry wie co mówi,głupi mówi co wie.Dużo nie wiesz to głupio piszesz. Gdybyś człowieku marny miał 10% z Zalewskiego to byś głupot nie wypisywał.Nie jestem idolem żadnego ugrupowania,ale wkurza mnie jedna rzecz a mianowicie patrzenie na to kto z jakie jest partii nie patrząc na dokonania danego człowieka.Według Ciebie to Polską mogą rzadzić idioci jak za poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 14.11.07, 02:22 pos3gacz napisał: > Nie jestem idolem żadnego ugrupowania,(...) a wiesz może czy masz w jakimś ugrupowaniu swoich wielbicieli? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ml2403 Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 14.11.07, 08:43 Podobno mandaty są narodowe nie PiS-owskie, chyba że uważasz, że naród=PiS. Jeżeli zależy ci na PiS to spowoduj, żeby ta partia się zmieniła. Jeżeli przy takim zawłaszczeniu wszystkich narzędzi propagandy, znakomitym wzroście gospodarczym który PiS dostał jak ślepa kura ziarnko, nie wygrał wyborów, to jeśli się nie zmieni za kilka lat pozostanie po nim tylko smrodliwe wspomnienie, takie jak po PC. Ludzie w PiS, którzy mieli trochę oleju w głowie chcieli zmian ale beton wygrał, bo zmiany to musiałaby być druzgocąca krytyka wodza przez którego przegrano wybory. Ja się cieszę bo zniknięcie takiego jak do tej pory PiS-u to zwycięstwo demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 14.11.07, 08:46 mrrek napisał: > czy ktoś zna jakieś szczególne dokonania Pawła Zalewskiego, że jest on taki > ważny? Owszem, chwalony jest przez salonową prasę - bo krytykował Fotygę. Ale n > a > krytykowanie Fotygi odwagi nie trzeba: salonowa prasa takiego "nonkonformistę" > bedzie chwalić pod niebiosa. Więc niech idzie w cholerę do liberałow-aferałów, > jeszcze coś (szpitale!) jest do rozkradzenia! Szkoda tylko mandatu: mógł zacząć > krytykować przed wyborami, a tak ukradł nasz, PiSowski, mandat. Złodziej jak > reszta tuskowej jaczejki. Hola hola , jaki PISOWSKI mandat ? Może zapisać w konstytucji że PISowi należą się miejsca w Sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 czemu nie startowal z list PO? 13.11.07, 20:52 bo potrzeba zajac publike nowymi ofiarami krawawych braci, wszystko byle nic merytorycznie o 'ekipie' Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: czemu nie startowal z list PO? 13.11.07, 23:43 Można zadać pytanie dlaczego z PiS-u nie został wywalony przed wyborami. Proste. Jest jedną z jego twarzy. Facet pociągnął w swoim okręgu listę PiS. Wszyscy pozostali kandydaci którzy dostali się do Sejmu z tego samego okręgu dostali łącznie niewiele więcej głosów niż sam Zalewski. Dzięki temu PiS z okręgu sieradzkiego wprowadził do Sejmu 5 posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Idioci! 13.11.07, 20:53 Mogli mieć przewodnictwo Komisji Spraw Zagranicznych, a sami się go chcą pozbawić. Głupota pisiorków zadziwia. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Raczej frajerzy. 13.11.07, 20:57 Jesli go wyrzuca, to znaczy, ze sympatie i antypatie wodza sa w PiS najwazniejsze.No coz, jako przeciwniczce PiS pozostaje mi tylko pogratulowac braku instynktu samozachowawczego.(jesli sie na niego obraza i go pogonia) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Raczej frajerzy. 14.11.07, 00:24 Może to ich nauczy, że obsada WSZYSTKICH ministerstw leży wyłącznie w gestii premiera, niezależnie, co na ten temat wygadują bracia krótkoręcy. Taki prztyczek w dziób dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Kolego... komisja sejmowa 14.11.07, 02:25 to nie ministerstwo. Pojęcia ci się mylą, bez pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Kolego... komisja sejmowa 14.11.07, 13:32 No cóż, wyraziłem się chyba trochę zbyt skrótowo. Chodziło mi o to, że ewentualny wybór Zalewskiego na przewodniczącego tej komisji wbrew woli PiS mógł być dobrym sposobem na skarcenie zjawiska biologicznego za bezczelne mieszanie się w kwestie obsady stanowisk ministerialnych w rządzie Tuska. Przepraszam za brak precyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Idioci! 13.11.07, 21:19 bloody_rabbit napisał: > Mogli mieć przewodnictwo Komisji Spraw Zagranicznych, a sami się go chcą pozbaw > ić. > > Głupota pisiorków zadziwia. ********************************** Jesteś zdziwiony? Przecież to geniusz Tatr i Mazowsza zręcznym manewrem pozbawił się większości w poprzedniej kadencji, doprowadził do wcześniejszych wyborów i zrobił z PiS partię wydymańców. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Chyba czegoś nie kapujesz chłopcze. 13.11.07, 22:45 Kluby sejmowe ustalają parytety w komisjach. Jeśli ustalą że szefem tej komisji ma być członek PiS to PiS ma prawo wybrać tego członka samodzielnie. Paweł Zalewski musi się zdecydować czy chciałby szefować komisji z ramienia PiS czy z ramienia PO ! PO prowadzi zwykłą polityczną zagrywkę której Zalewski stał się ofiarą. Oczywiście media ogłoszą go ofiarą wstrętnego PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Chyba czegoś nie kapujesz chłopcze. 14.11.07, 01:28 Podobnie pewnie jest z ministrami, marszałkami itd. Jednak od poprzedniej kadencji i niezgody pisu na Niesiołowskiego sprawy się skomplikowały. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Chyba czegoś nie kapujesz chłopcze. 14.11.07, 08:51 adam_l27 napisał: > Kluby sejmowe ustalają parytety w komisjach. > > Jeśli ustalą że szefem tej komisji ma być członek PiS to PiS ma prawo wybrać > tego członka samodzielnie. > > Paweł Zalewski musi się zdecydować czy chciałby szefować komisji z ramienia PiS > czy z ramienia PO ! PO prowadzi zwykłą polityczną zagrywkę której Zalewski stał > się ofiarą. Oczywiście media ogłoszą go ofiarą wstrętnego PiSu... Przemawia przez ciebie partyjniactwo, najgorsza jego odmiana od czasów nieboszczki PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
ml2403 Re: Chyba czegoś nie kapujesz chłopcze. 14.11.07, 08:57 Masz rację, tylko nie rozumiesz co powiedziano. Wytłumaczę pokrótce: PO mówi, to jest "nasza komisja", ale jeśli wy zgłosicie Zalewskiego to go poprzemy i zrezygnujemy ze swojego człowieka. Oczywiście PiS może oferty nie przyjąć i Zalewski też nie przyjąć, ale wydaje się, że jego dni w PiS i tak są policzone, a to jest typ człowieka, który coś dobrego chce zrobić dla kraju i w partii która za zasadę przyjęła, że najpierw musisz być zgodny z naszą (czytaj JK) linią, a dopiero potem sobie rób coś dla kraju nie ma dla takich miejsca. Tu trochę Zalewski mi się nie podoba, bo i tak musi wybrać, albo bycie normalnym posłem albo PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian To jest po prostu swietne 13.11.07, 20:53 ostatni w miare normalni ludzie odchodza z PiS...niedlugo zostanie tam juz tylko taka zaloga, ze to bedzie czysta parodia...nie spodziewlem sie, ze partia Wielkiego Stratega skonczy tak marnie tak szybko...przy okazji znowu widac prawdziwy charakter malego jareczka i jego przydupasow - zamiast powiedziec: prosze bardzo, w naszych szeregach mamy takich fachowcow, ze nawet PO ich docenia...a oni wyrzuca faceta tylko ze zwyklej zlosci, zawisci i urazonej dumy...czasem wydaje mi sie, ze rozwoj emocjonalny jaroslawa zatrzymal sie okolo 13-go roku zycia Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: To jest po prostu swietne 13.11.07, 21:37 Spróbuję wyliczyć, Jarek, jego kot, foczka, pielęgniarka, Brudas, Rumcajs, kuchta... Może ktoś wyliczy dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: To jest po prostu swietne 13.11.07, 21:45 > Spróbuję wyliczyć, Jarek, jego kot, foczka, pielęgniarka, Brudas, Rumcajs, > kuchta... dorzucam: MĄŻ JARKA Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: To jest po prostu swietne 13.11.07, 21:48 Dodaję: Nelunia, Zero, Putra, Cymes Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: To jest po prostu swietne 13.11.07, 22:09 dalej: Sobecka, Dzierżyński, Ojdyr, no kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: To jest po prostu swietne 13.11.07, 22:37 No i jak mógłbym zapomnieć: Kur..ski, Kur..ski! Odpowiedz Link Zgłoś
monikapiateczek radiomarian jesteś debilem, albo udajesz 14.11.07, 09:41 że nie wiesz że tu chodzi o to by upokorzyć PiS, Michnik ci mózg zdupcył Odpowiedz Link Zgłoś
lanckorona Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostanie .. 13.11.07, 20:54 PiS powinien się cieszyć, że chcą z nimi jeszcze być tacy pracowici, mądrzy i uczciwi ludzie, jak poseł Zalewski. Poseł się sprawdził na tym stanowisku, jest znakomicie oceniany przez znawców tematu i dlatego PO przedstawiło mu tę propozycję. Wcale się nie dziwię i jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
mnbvcx Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 13.11.07, 20:58 to jest przejaw jawnej dyskryminacji PIS przez nowa wiekszosc sejmowa. jak mozna tak niepowaznie traktowac opozycje. to sie w glowie nie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 13.11.07, 21:03 Racja. Toż to chamstwo niepojęte ofiarować politykom opozycji jakieś stanowisko! Prezes pokazał, że opozycję można conajwyżej wyśmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 13.11.07, 23:30 UWAGA SARKAZM: Jak to sprawdził się? Przecież zadawał bezczelne pytania na temat najświatlejszej polityki zagranicznej prowadzonej przez najmądrzejszą minister. To go przecież kompletnie zdyskredytowało i zbłaźniło. To jest zupełnie oczywiste. lanckorona napisała: > Poseł się sprawdził na > tym stanowisku, Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 14.11.07, 08:55 stefan99999 napisał: > UWAGA SARKAZM: > > Jak to sprawdził się? Przecież zadawał bezczelne pytania na temat > najświatlejszej polityki zagranicznej prowadzonej przez > najmądrzejszą minister. To go przecież kompletnie zdyskredytowało i > zbłaźniło. To jest zupełnie oczywiste. > > lanckorona napisała: > > > Poseł się sprawdził na > > tym stanowisku, Dodam jeszcze że ten Pan bezczelnie pokazywał się publicznie w sejmie po tym jak Pan Prezydent zakończył z nim znajomość. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!!!!!!! 13.11.07, 20:56 jest to jedyna opcja, która w Polsce może jeszcze osiągnąć wiele, ale niech się ten PiS opamięta, po co robią takie rzeczy, wstyd mi za nich. Panie premierze Jarosławie, po co to robisz>? Czy nie masz dobrych doradców? Mimo wszystko zawsze będziemy popierać PiS!!!!!!!!!!!! Nie mamy innej alternatywy, niestety, ani PO, ani PSL, ani LiD i to koniec, ok? PiS i tylko PiS może dla Polski zrobić coś dobrego, każda inna partia cofa nasz kraj parę lat do tyłu, a zwłaszcza PSL - ... ale to już było (PSL) nieprawdaż? Czy Polacy nie pamiętają tych czasów? Jeśli nie, to żenada.................. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!! 13.11.07, 20:58 >wstyd mi za nich. Panie premierze Jarosławie, po co to robisz>?< A ja nie glosowalam na PiS wiec mi ni jest wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!! 13.11.07, 21:40 >Czy nie masz dobrych doradców? W swoim mniemaniu ma. W mniemaniu innych - ma potakiwaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Re: jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!! 13.11.07, 21:00 Przypomina mi się taki rysunke Mleczki: Stoją faceci nad sedesem i jeden mówi: "Towarzysze, zrobilismy wiele. Ale jeszcze wiele zostało do zrobienia" bibbi5 napisała: > jest to jedyna opcja [PiS], która w Polsce może jeszcze osiągnąć wiele, Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!! 13.11.07, 21:03 > Przypomina mi się taki rysunke Mleczki:< Mleczko w ogole jest wiecznie zywy. Kiedy slucham nawiedzonych wystapien roznych politykow, to przypomina mi sie rysunek z dwoma baaaardzo roznymi zwierzatkami i podpisem :"obywatelu, nie pie..rz bez sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Też go pamiętam :-). Przedstawiał hipopotama 14.11.07, 11:23 i żyrafę w pozycji... intymnej :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a popieraj sobie 13.11.07, 21:08 Różne sa zboczenia, a to jest mniej szkodliwe niz np. pedofilia Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!! 13.11.07, 21:24 Też chciałbym aby ten PiS jeszcze potrwał, bo bez ich głupot i głupich członków a także i zdecydowanie członkiń będzie bardzo nudno w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
o_olgin Re: jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!! 13.11.07, 21:27 ktoś komu wydaje sie że jest inteligentny powinien wiedzieć , że cofać można sie wyłącznie do tyłu . Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l źle leczona choroba : zobacz Jarosław Prezes 13.11.07, 21:29 chyba nie chcesz mieć takich objawów... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l od tej bandy paranoików uciekną wkrótce wszyscy 13.11.07, 21:32 normalni a ci którzy zostaną za najdalej rok będa mogli w komplecie iść na leczenie zamknięte. Z urzędu jako zagrażający sobie i otoczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!! 13.11.07, 21:36 bibbi5 napisała: > jest to jedyna opcja, która w Polsce może jeszcze osiągnąć wiele, > ale niech się ten PiS opamięta, po co robią takie rzeczy, wstyd mi > za nich. Panie premierze Jarosławie, po co to robisz>? Czy nie masz > dobrych doradców? Mimo wszystko zawsze będziemy popierać > PiS!!!!!!!!!!!! Nie mamy innej alternatywy, niestety, ani PO, ani > PSL, ani LiD i to koniec, ok? PiS i tylko PiS może dla Polski zrobić > coś dobrego, każda inna partia cofa nasz kraj parę lat do tyłu, a > zwłaszcza PSL - ... ale to już było (PSL) nieprawdaż? Czy Polacy nie > pamiętają tych czasów? Jeśli nie, to żenada.................. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Nie wnoszę sprzeciwu abyście popierali ich,tylko zastanówcie się czasem nad własną głupotą-=-to nie boli.Pożyjemy,popatrzymy jak na następne wybory PiS sięgnie dna.Ludzie widząc normalność już nie będą chcieli pamiętać,że kiedykolwiek taki pokraczny twór istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus bibbi5, wszyscy dobrzy doradcy odchodzą... 13.11.07, 21:40 ...albo odejdą od Jarosława, bo pan ex-premier nie toleruje odmiennego zdania. Wybitni politycy PiS - Dorn, Zalewski, Ujazdowski są "w niełasce" jak na jakimś bizantyjskim dworze. Zostaną same byłe momuchy, do których zresztą pan Jarosław ma słabość - inaczej nie brał by do rządu tylu byłych komunistów, jak Kryże, Kaczmarek, Jasiński, Kalata. PiS idzie na dno, nie ma za czym płakać - niech wszyscy uczciwi ludzie, którzy jeszcze tam zostali, porzucą to tonące truchło. Skąd wiesz, że PO nic nie może dla Polski zrobić, albo że cofa ją wstecz? PO jeszcze nie rządziła Polską ani razu, choć niektórzy jej ludzie - tak. Dajcie im szansę, może jej nie zmarnują, jak zmarnował ją PiS. > jest to jedyna opcja, która w Polsce może jeszcze osiągnąć wiele, > ale niech się ten PiS opamięta, po co robią takie rzeczy, wstyd mi > za nich. Panie premierze Jarosławie, po co to robisz>? Czy nie masz > dobrych doradców? Mimo wszystko zawsze będziemy popierać > PiS!!!!!!!!!!!! Nie mamy innej alternatywy, niestety, ani PO Odpowiedz Link Zgłoś
pgig Re: jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!! 13.11.07, 23:46 to już religia dla niektórych, wspólczuję, lol Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jesteśmy i będziemy nadal popierać PiS!!!!!!! 14.11.07, 08:58 bibbi5 napisała: > jest to jedyna opcja, która w Polsce może jeszcze osiągnąć wiele, > ale niech się ten PiS opamięta, po co robią takie rzeczy, wstyd mi > za nich. Panie premierze Jarosławie, po co to robisz>? Czy nie masz > dobrych doradców? Mimo wszystko zawsze będziemy popierać > PiS!!!!!!!!!!!! Nie mamy innej alternatywy, niestety, ani PO, ani .... Żenujace, jak rydzyk i jego podnóżek omamili moher . Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, 13.11.07, 20:57 Powinien przeprosić. A jak go wyrzucą, powinien przeprosic jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński by wolal nominować Nelly R. 13.11.07, 21:04 a Zalewski i tak popadł w niełaskę więc nie ma co w Pisie szukać Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostanie .. 13.11.07, 21:05 i tu właśnie pis pokazał jak zamierza współpracować ( a raczej jak nie umie), jeśli ktoś z posłów ,posłanek zamierza pomóc w budowaniu normalnych stosunków między partiami dostaje kijem po łapach. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostanie .. 13.11.07, 21:05 Następna powinna być wywalona ""mądra inaczej"" Szczypińska. Pozjadała trochę móżdżków świńskich i myśli,że została ""mędrcem"" a przy tym drze ""ryja"" i żeby nie uszy to darłaby na "okrągło". Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Szczypińskiej nie wywalą nigdy 13.11.07, 21:14 ona mieści się idealnie w kanonie głupiego potakiwacza tak ulubionego przez Jarosława. I dobrze że zostanie - da nam jeszcze wiele powodów do radości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Szczypińskiej nie wywalą nigdy 13.11.07, 21:46 pakulec napisał: > ona mieści się idealnie w kanonie głupiego potakiwacza tak > ulubionego przez Jarosława. I dobrze że zostanie - da nam jeszcze > wiele powodów do radości ;-) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Wam może i da,ale mnie nie. W piatek[09.11.2007]wracałem z Warszawy z wnukiem i w trakcie podróży Pani pyta się wnuka dokąd jedzie a po usłyszeniu słowo-=- Słupsk-=-dziwnie się usmiechnęła i zmieniła od razu temat.Czy ja za durną babę mam wszystkim tłumaczyć,że nie jestem wielbłądem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe 13.11.07, 21:53 ja pochodze z miasta ktore jest przysłowiowym bastionem lewicy i znajomi też mi czasem dokuczaja ale kto by sie tym przejmowal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krekora Re: Szczypińskiej nie wywalą nigdy 14.11.07, 00:12 pakulec napisał: > ona mieści się idealnie w kanonie głupiego potakiwacza tak > ulubionego przez Jarosława. I dobrze że zostanie - da nam jeszcze > wiele powodów do radości ;-) Szkoda że Szczypińska zostanie w PiSie, PO mógłby jej zaproponować poważne stanowisko przewodniczącej komisji... sprzątaczek w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Szczypińskiej nie wywalą nigdy 14.11.07, 10:13 krekora napisał: > pakulec napisał: > > > ona mieści się idealnie w kanonie głupiego potakiwacza tak > > ulubionego przez Jarosława. I dobrze że zostanie - da nam jeszcze > > wiele powodów do radości ;-) > > Szkoda że Szczypińska zostanie w PiSie, PO mógłby jej zaproponować poważne > stanowisko przewodniczącej komisji... sprzątaczek w Sejmie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Chyba zwykłej sprzątaczki[nie obrażając sprzątaczek],gdyż na przewodniczącą się nie nadaje z powodu postepujacego idiotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, to jest O.K. 13.11.07, 21:09 Martią mnie podchody Tuska pod rokite. Nelyy, która niedawno mówiła o Tusku "Ten wściekły pies", teraz juz łasi się do Tuska i chce dla "odszczepieńca" wysokiego stanowiska. Czy należy Rokicie wybaczyć, czy Go pogrązyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, to jest O.K 13.11.07, 21:13 >Czy należy Rokicie wybaczyć, czy Go pogrązyć ?< Uwazam ze ani jedno, ani drugie. Powinno sie go zostawic w spokoju- tak jak sam zreszta tego chcial. Niech pisze memuary. Uwazam, ze jego wycofanie sie z zycia politycznego dobrze zrobilo PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dajcie spokój Janowi R. 13.11.07, 21:18 facet wreszcie może się zrealizowac - wysłał Nelly do Warszawy a sam może sobie w spokoju poczytać, czasem coś ugotuje, posprząta albo zrobi ptrzepierkę. Myśle że całe zycie podświadomie dążył do tego stanu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, to jest O.K 13.11.07, 21:23 Rokita nie jest złym człowiekiem. Może i się nie nadaje do pracy w zespole bo nie potrafi się podporządkować woli większości, ale złej woli mu zarzucić nie można. Co do zaś jego żony to mogę tylko jedno powiedzieć - on naprawdę ją kocha (a ona nie jest złą kobietą tylko jakąś taką...), a miłość może wiele wybaczyć. Współczuję mu. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Zalewski zawsze był O.K., mam też nadzieję... 13.11.07, 21:42 ...że Tusk wyrósł już z małostkowości i niskich, szczeniackicj ambicyjek i ułatwi Rokicie powrót na scenę polityczną chociaż może to mrzonki, bo polityka zawsze była, jest i będzie syfem Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, to jest O.K 13.11.07, 21:48 Uwazam, ze jedynym zajeciem jakim powinien teraz zajac sie Jasiu Maria, maz swej zony Nelly byloby gotowanie zupek malzonce i obstalowywanie jej kolejnych upiornych kapeluszy. Tez nie podobaja mi sie te umizgi Tuska do Rokity. Rokita jest gotow rozwalic ten powstajacy rzad od srodka, pomiewaz jest to chory na wladze czlowiek, podobnie jak ulubieniec Nelly, Upiorny Jareczek. Kaczynscy, Zero i Kaminski do Wronek. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Pani Jola robi karierę! 13.11.07, 21:14 Według Pani Joli, Pan Zalewski już się wykluczył z PiS-u. I tak to Pani Jola pokazuje prawdziwe oblicze partii Pana Jarka, oblicze do którego Pan Zalewski nie pasuje. PiS, hałaśliwa przystań dla miernot, nie jest tworem ambitnym. A przecież są inni jeszcze w PiS-ie, którym grozi banicja, Panowie Ujazdowski, czy Szczygło, mogą się niedługo też znaleźć na cenzurowanym w gestii naszej głupiutkiej Pani Joli. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wszystko na nic Jarek i tak woli Zbyszka ;))) 13.11.07, 21:41 Scipa z rozpaczy pewnie do SLD się zapisze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: wszystko na nic Jarek i tak woli Zbyszka ;))) 14.11.07, 22:48 r0b0l napisał: > Scipa z rozpaczy pewnie do SLD się zapisze ;))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie rozumiem Pańskiego postu. Nie rozumiem też Pana Posła Zalewskiego, który woli PiS-owskie miernoty od zaczerpnięcia świeżego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostanie .. 13.11.07, 21:15 Zalewski i inni powinni juz dawno przejsc do PO.Poznali sie na PIS ,szkoda,ze dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
minimus12 Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 13.11.07, 21:20 Wystarczy, że skiniesz głową, a otworzę przed tobą wrota do krainy, gdzie politycy pływają mlecznymi rzekami ze słodkim miodem. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz To się nazywa "korupcja polityczna" 13.11.07, 21:21 Nie pamietam tylko jak nazywano tego , który korumpuje. Musiałbym wrócic do afery "Begergate" i przypomniec sobie jak wtedy nazywano posłów PiS-u. A może zwolennicy PO mi pomogą? Chyba pamiętają, co pisali wtedy o "PiS-e kupczącym stanowiskami" ? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: To się nazywa "korupcja polityczna" 13.11.07, 21:23 korupcja bylaby wtedy, gdyby mu powiedziano, ze ma sie wyniesc z PiS to wtedy dostanie szefostwo komisji.A chyba o tym nie bylo mowy?A tak w ogole, to chyba on juz w tej komisji pracowal, wiec ma doswiadczenie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus przecież nie proponują żeby opuścił PiS!!! 13.11.07, 21:29 To nie jest żadna "korupcja polityczna". Przecież nie zaproponowali mu stołka w zamian za opuszczenie PiS, jak Lipiński Begerowej za opuszczenie Sramobrony. Dzięki tej propozycji PiS może mieć SWOJEGO szefa Komisji Spraw Zagranicznych. No ale skoro PiS nie chce i wywali Zalewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 ale nie proponują tego stanowiska partii PiS. 13.11.07, 22:40 A w komisjach wszystkie partie ustalają parytety. Jeśli parytet nie dotyczy szefostwa tej komisji - proszę bardzo, piękny gest PO, oddała jeden fotel. Ale jeśli PO chce wyznaczyć szefa komisji PiSowi to przepraszam bardzo. Zwykły cynizm i tyle. I mieszanie się w sprawy partii opozycyjnej. (Co zresztą polskie media i tak robią i będą robiły do czasu "przybycia Irlandii".) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ale nie proponują tego stanowiska partii PiS. 13.11.07, 22:46 > I mieszanie się w sprawy partii opozycyjnej. (Co zresztą polskie > media i tak robią i będą robiły do czasu "przybycia Irlandii".) MegaROTFL!!!!!!!!!!!!! Rozumiem, że oznacza to zakaz pisania mediów o partiach opozycyjnych by "broń Boże" nie mieszać się w ich sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Problem PiSu problemem Polski ?? 13.11.07, 23:13 Bo takie można odnieść wrażenie obecnie. A w tle takie drobiazgi jak utworzenie nowego rządu... Nudy ? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Problem PiSu problemem Polski ?? 13.11.07, 23:37 Masz obie sprawy, o nowym rządzie GW też pisze. Rząd jeszcze nic nie zrobił więc trudno go oceniać. Co innego PiS (jako partia) od dłuższego czasu pozbywa się ludzi, którzy wyrośli ciut ponad średnią partyjną. Zjawisko to jest na tyle ciekawe, że czytelników (nie GW) emocjonuje i zmusza do pisania komentarzy. PS. Zrezygnowałeś już z zakazu "wtrącania się mediów w sprawy partii opozycyjnych"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ale nie proponują tego stanowiska partii PiS. 14.11.07, 09:13 Oto przykład politycznej schizofremii i cynizmu pomieszanego z hipokryzją. A drogi kolega uważa pewnie że gdyby zmienić scenografię i proponować stanowisko wzamian za opuszczenie szeregów własnej partii ( bo u nas jest wiele stanowisk...) to wyszystko byłoby OK. adam_l27 napisał: > A w komisjach wszystkie partie ustalają parytety. Jeśli parytet nie dotyczy > szefostwa tej komisji - proszę bardzo, piękny gest PO, oddała jeden fotel. > > Ale jeśli PO chce wyznaczyć szefa komisji PiSowi to przepraszam bardzo. Zwykły > cynizm i tyle. I mieszanie się w sprawy partii opozycyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To się nazywa "korupcja polityczna" 14.11.07, 09:09 remik.bz napisał: > Nie pamietam tylko jak nazywano tego , który korumpuje. > Musiałbym wrócic do afery "Begergate" i przypomniec sobie jak wtedy nazywano > posłów PiS-u. > A może zwolennicy PO mi pomogą? Chyba pamiętają, co pisali wtedy o "PiS-e > kupczącym stanowiskami" ? Jako zwolennik PIS przypomnij raczej co politycy PIS na ten temat mówili, i co zrobili w tej sprawie ... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Brawo panie Pawle! 13.11.07, 21:29 Jeśli za takie coś partia jest Pana w stanie wywalić, to świadczy to o niej, nie o Panu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostanie .. 13.11.07, 21:33 Ot logika pisuaru: nieważne, że jesteś dobry i robisz coś dobrego dla kraju. Jeżeli chcesz to robić pod innym przywództwem to jesteś zdrajcą... Po..y kraik.... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l może Jarosław jutro zwoła konferencję i da pokaz 13.11.07, 21:39 jakie z niego samo dobro może nawet pianę z dzioba wytoczy a potem pęknie ze złości z całego serca mu tego życzę za ostatnie 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
witlubiewski Re: Paweł Zalewski przyjął ofertę PO, czy zostani 13.11.07, 21:39 Marzy mi się, żeby w PiSie jak najmocniejsze pozycje mieli: Kaczory (naturalne), koniecznie Macierewicz i Szczypińska, Kurski, Karski, Kerski, Kirski, Nelly i ew. Suski. Wtedy być może nie przekroczą progu w następnych wyborach. Niestety są tam jeszcze normalni politycy (Zalewski, Ujazdowski) co im niespecjalnie optymistycznie podnosi notowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Szczury uciekają z ,,tonacego'' PiS na... 13.11.07, 21:41 ,,latającego holendra''.Okręt PiS nie zatonie bo pozbedzie się zdednego balastu a na ,,latającym holendrze''....ROFL. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus z tonącego, z tonącego... 13.11.07, 21:47 co zrobił JarKacz, żeby zachęcić tych ludzi do pozostania? Jego nieprzejednanie stanie się grobem PiS-u. Uciekają najbardziej wartościowi ludzie - Dorn, Zalewski, Ujazdowski. Zostaną miernoty w stylu Edgara i Cipińskiej. Szkoda, potrzebujemy też porządnej opozycji, żeby PO nie obrosło za bardzo w piórka. A tak, zgarną całą pulę, co nigdy nie jest dobre :-(( > ,,latającego holendra''.Okręt PiS nie zatonie bo pozbedzie się > zdednego balastu a na ,,latającym holendrze''....ROFL. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l racja zostaną karaluchy, wszy i pluskwy ;))) 13.11.07, 21:47 mam bańkę azotoxu, będzie jak znalazł ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
langston [...] 13.11.07, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dylatent5 "latajacy holender" wysle cie na bezrobocie 13.11.07, 22:00 amanasunta napisała: > ,,latającego holendra''.Okręt PiS nie zatonie bo pozbedzie się > zdednego balastu a na ,,latającym holendrze''....ROFL. ----------------------- za perfidny jezor, a pozatym jestes glupia jak Szczypinska, dlatego jestes fanka tych pokreconych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: "latajacy holender" wysle cie na bezrobocie 13.11.07, 22:12 dylatent5 napisał: > amanasunta napisała: > > > ,,latającego holendra''.Okręt PiS nie zatonie bo pozbedzie się > > zdednego balastu a na ,,latającym holendrze''....ROFL. > ----------------------- > > za perfidny jezor, a pozatym jestes glupia jak Szczypinska, dlatego > jestes fanka tych pokreconych inaczej Gdyby świnia pisała o orle brzmiał by tak samo...dyletancie ROFL Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Szczury uciekają z ,,tonacego'' PiS na... 13.11.07, 22:20 Balast jest po to aby okret sie nie przewrocil.Bez balastu byle zefirek moze kacza krype przewrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Szczury uciekają z ,,tonacego'' PiS na... 14.11.07, 09:26 amanasunta napisała: > ,,latającego holendra''.Okręt PiS nie zatonie bo pozbedzie się > zdednego balastu a na ,,latającym holendrze''....ROFL. Jak wszystkie szczury pouciekają to zostanie na nim tylko JK Szczypińska i kot. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Milo mi, och jak milo mi.... 13.11.07, 21:41 Milo mi, och jak milo mi, ze w pisuarze juz jedynie miejsce dla Szczypinskich, Cymbalskich, Genetycznych Patriotow, peronowych z wloszczowej, Nelly i innej oranzerii. Och jak milo mi, ze kazdy ktoremu glowa sluzy nie tylko do noszenia kapelusza ( tyczy sie to rowniez kobiet ) jest w tej zbieraninie "mundrych inaczej" persona non grata. Baw sie tak dalej psychiczny Jareczku wespol ze Szczypinska, a bedziesz wprawial mnie w doskonaly nastroj. Kaczynscy, Zero i Kaminski do Wronek. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Milo mi, och jak milo mi.... 13.11.07, 21:43 kaczory11 napisał: > Kaczynscy, Zero i Kaminski do Wronek. > > Kaczory11....juz tam jest ROFL Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Milo mi, och jak milo mi.... 13.11.07, 21:43 Ta nowina zasluguje na kieliszek dobrego wina :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Milo mi, och jak milo mi.... 13.11.07, 21:49 imie_jaszczomp napisała: > Ta nowina zasluguje na kieliszek dobrego wina :-) > Pozdrawiam. I to bardzo dobrego wina. Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ..z napisem ,,wino owocowe'' ROFL 13.11.07, 21:56 kaczory11 napisał: > imie_jaszczomp napisała: > > > Ta nowina zasluguje na kieliszek dobrego wina :-) > > Pozdrawiam. > > I to bardzo dobrego wina. > > Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal Re: ..z napisem ,,wino owocowe'' ROFL 13.11.07, 22:26 amanasunta napisała: .......... wino owocowe b.mocne za 7 zyla to chyba bedzie twoj napoj przez dosc długi czas analnasuko????......na nic wiecej nie stac bezrobotnego qwiszona z zasr...m cv .(zasr...m wspołpraca z pisdami ) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wypluj...bo nadmiar śliny Cię zadusi :)))) 13.11.07, 22:37 gyubal napisał: > amanasunta napisała: > > .......... > wino owocowe b.mocne za 7 zyla to chyba bedzie twoj napoj przez dosc długi czas > analnasuko????......na nic wiecej nie stac bezrobotnego qwiszona z zasr...m cv > .(zasr...m wspołpraca z pisdami ) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wypluj...bo nadmiar śliny Cię zadusi :)))) 13.11.07, 23:29 amanasunta napisała: > gyubal napisał: > > > amanasunta napisała: > > > > .......... > > wino owocowe b.mocne za 7 zyla to chyba bedzie twoj napoj przez > dosc długi czas > > analnasuko????......na nic wiecej nie stac bezrobotnego qwiszona z > zasr...m cv > > .(zasr...m wspołpraca z pisdami ) Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ale cie podsumowali analnasuko... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Chyba raczej..,,mózgotrzepa''... 13.11.07, 21:55 jak to na ,,podwórku'' ROFL imie_jaszczomp napisała: > Ta nowina zasluguje na kieliszek dobrego wina :-) > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Chyba raczej..,,mózgotrzepa''... 13.11.07, 22:01 Amanasunta. Odczep ty sie od naszego towarzystwa. Nikt cie do nas nie zapraszal. Zbyt wysokie progi, na twoje pisuarowe nogi. ( Specjalnie pisze malymi literami, aby wyrazic "szaconek" na jaki zaslugujesz ). Idz praw lepiej pochwaly junkierowi, czy innej palestinie. To jest towarzystwo dla ciebie. Kaczynscy, Zero i Kamunski do Wronek. Bez pozdrowien - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ,,Towarzystwo''? raczej chewra :)))))))))) 13.11.07, 22:09 kaczory11 napisał: > Amanasunta. Odczep ty sie od naszego towarzystwa. Nikt cie do nas > nie zapraszal. Zbyt wysokie progi, na twoje pisuarowe nogi. ( > Specjalnie pisze malymi literami, aby wyrazic "szaconek" na jaki > zaslugujesz ). Idz praw lepiej pochwaly junkierowi, czy innej > palestinie. To jest towarzystwo dla ciebie. > > Kaczynscy, Zero i Kamunski do Wronek. > > Bez pozdrowien - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Obsesje PiSowców. 13.11.07, 22:17 Ciekawe że prędzej czy później u każdego miłośnika PiS wychodzi obsesja na punkcie pewnej polskiej mniejszości narodowej... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Obsesje PiSowców. 13.11.07, 22:21 Masz racje. Ja juz te pisuarowa "prawidlowosc" odkrylem dwa lata temu. Moze stad bierze sie ich uwielbienie do Rydzyka i Bendera ? Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Przecież wiesz! :)))))) 13.11.07, 22:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71959978&a=71966203 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Już tłumaczę... 13.11.07, 22:35 potocznie ,,środowisko przestępców,złodziejów i innych bandziorów''. Słowo pochodzi z jidisz ,jak ,,dintojra''(potoczniezemsta chewry nad odszczepieńcem co to bandziorów porzucił)...dlatego po jego napisaniu zostaje się...,,antysemitką'' ROFL Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal To znaczy, że kaczory11 jest złodziejem? 13.11.07, 22:44 Trzeba więc chyba złożyć doniesienie do prokuratury! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: To znaczy, że kaczory11 jest złodziejem? 13.11.07, 22:55 Chewra to bractwo, stowarzyszenie (analiza haseł z googla). Najwyraźniej słowo też funkcjonuje w półswiatku na nazwę bandy. Wyraźnie widać kto tu na forum w jakich kręgach się obraca i jakim słownictwem się posługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Już tłumaczę... 13.11.07, 23:50 amanasunta napisała: > potocznie ,,środowisko przestępców,złodziejów i innych bandziorów''. > Słowo pochodzi z jidisz ,jak ,,dintojra''(potoczniezemsta chewry nad > odszczepieńcem co to bandziorów porzucił)...dlatego po jego > napisaniu zostaje się...,,antysemitką'' ROFL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Umiesz Ty dziecko poprawnie wyrażać się po polsku??? Piszemy -=-złodziei-=- a nie -=-złodziejów-==- Wychodzi na to,że piszesz po ""polskiemu"" Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Chyba raczej..,,mózgotrzepa''... 13.11.07, 23:34 kaczory11 napisał: > Amanasunta. Odczep ty sie od naszego towarzystwa. Nikt cie do nas > nie zapraszal. Zbyt wysokie progi, na twoje pisuarowe nogi. ( > Specjalnie pisze malymi literami, aby wyrazic "szaconek" na jaki > zaslugujesz ). Idz praw lepiej pochwaly junkierowi, czy innej > palestinie. To jest towarzystwo dla ciebie. > > Kaczynscy, Zero i Kamunski do Wronek. > > Bez pozdrowien - Kaczory11 Kaczory11 przyjacielu drogi, analnasuka jak ja ktos trafnie nazwal to PiSia menda, taka jak sie przyczepi to koniec, mozesz bic po mordzie, pluc w ryj a ta jak ta ku...a sie cieszy i suszy szczerbate zeby , az w butelce denko zobacczy...;D Odpowiedz Link Zgłoś