czan-dra 23.11.07, 20:18 Przykro nam wicie towarzyszu Dornie, kto nie z linią partii temu gezy gezy.Pożałowałbym Cię ale.....mam cię w doopie.Mam nadzieję że już o Tobie nie usłyszę.Nie życzę Ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyletant5 prawde mowi Dorn *) 23.11.07, 20:23 *> niech POpulisci przeczytaja ze zrozumieniem *)+++++++++++++ Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Towarszyszu dyletant! PiS partia wam dziekuje. 23.11.07, 20:26 Kasa na was czeka w PiSuarze. A tak poza tym, to PiS zdechl. Radujcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Towarszyszu dyletant! PiS partia wam dziekuje 23.11.07, 20:45 Siedziały trzy owsiki w d.upie. Nie głupie, małe przy słupie. Rosną tak jak wodzowska d.upa. Siedzą, wychodzą na przygłupa! Nie tylko mały wódz jest przygłup, ale jest więcej tam opasłych d.up! „Nałaźliwość” na szczęśliwość. Nałaziuchy, wykształciuchy, Zapytowywują, a tu puchy. Ja zmurszałek, ja pyszałek. Całkiem pusty jak antałek. Jeszcze trzeźwy, nie podlany, Mam na razie dużo piany. Lecz gdy wódz mi bełkot wleje. To zatańczę i zapieję. Pianie język dyplomacji. Tych sukcesów aberacji. A na co dzień to kwakanie. Tłustym kuprem kołysanie. Więc co pytasz nałaziuchu. Przecież brzmi kwakanie w uchu! I wiara posowiecka. Wykrętny “powstań ludu ziemi”. Przekręty to naszej wadzy miód. TiVi TRwam natchnie promiennymi. “Dziś wiedzie nas na bój, na trud. ...” Smród swojski, do Boga jak ćmy. Choć marność, jutro wszystkim my. Rydz i PiS wznosi wspólny śpiew. Wtórują nam kościelne dzwony. Niosą pieniędzy grom, wiele dziew. Ojciec Rydzyk woła siew, siew, siew. Prawicy kolor jest czerwony. A wrogom wadza upuści krew! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 tuskie nie ma pojecia o niczym , napisano, przeczy 23.11.07, 20:53 *> przeczytano i nic od siebe, inaczej sie buja jak moja kaczuszka *) + Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: dyletant 23.11.07, 21:05 *> i co sprawdzilo sie powiedzenie Lincolna ?*)+ czy to stoi tylko w wikipedia ?*)+ Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 sobie a muzom - realizuj się literacko tow.Dorn 23.11.07, 22:20 sobie a muzom - realizuj się literacko tow.Dorn, czas twych realizaji politycznych właśnie minął . Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar A co kogo obchodzi jakiś były Dorn? 24.11.07, 00:51 Prosimy spuścić wodę i zamknąć kibelek. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola_21 i mieli rację..ten Pan już dość głupot z 24.11.07, 02:05 mównicy sejmowej naopowiadał..aż wstyd przytaczać jego słowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
onc Re: dyletant 23.11.07, 22:44 dyletant5 napisał: *** czekam na cud tuska od PO , i kase od zaraz ** Kochanie, popracuj najpierw, a potem żądaj pieniędzy. A jeśli nie umiesz zapracować, wtedy zwróć się do pieki społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: prawde mowi Dorn *) 23.11.07, 20:37 dyletant5 napisał: > *> niech POpulisci przeczytaja ze zrozumieniem *)+++++++++++++ Nie ma gorszych populistów od pisiorów z trzeźwym przewodniczącym Jarosławem, w wiecznie pijanym widzie - sam tak wierny od samego PCetu i Telegrafu, towarzysz Dorn już nawet ma odwagę mówić o swym prezesuniu:P Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok jestes nudny dyziu, 23.11.07, 20:42 strasznie nudny: ppr - po prostu rady brak na twoją głupotę. A jako były członek pc i uczestnik seminariów z L. Kolcem, powiem tak. Tamte seminaria wyleczyły mnie z chęci mieszania sie do polityki. Z ostrością powiedziano, że elektorat jest po to, aby partia została wyniesiona do władzy. Cieszy mnie, że p. kolec powoli sie mileryzuje. Jako wykształciuch i łżeelita bardzo mnie to cieszy. I cieszy mnie, że pana kolca zżera jego modliszka..... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Moja Mama takich ludzi okreslala krotko 23.11.07, 22:56 sama zlosc i gvwna. Ludwiczek jak kogos nie opluje, to mu grzywka krzywo rosnie. Jak to milo, ze Ludwiczek juz w odstawce, jeszcze tylko odreaguje syndrom odstawienia od piersi (zlobu) i spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 20:24 PIS czy konus?A moze wzorem Leppera,w ..dziob? Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 20:25 Przecież on w ty przemówieniu nic nie robi tylko podlizuje sie Kaczyńskiemu.Pewnie liczy na powrót do łask.Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Dzielny wojownik Wiszący Członek chce wrócić do 23.11.07, 20:25 łask Małego Wodza. Ciekawe, jaką odbędzie pokutę? Odpowiedz Link Zgłoś
parob w sumie ciekawe przemówienie,i to w GW 23.11.07, 20:26 i merytoryczne. Szkoda Dorna, ale cóż, taki los jego i Śpiewaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: w sumie ciekawe przemówienie,i to w GW 23.11.07, 20:39 Bardzo sensownie Pan napisał, Panie Dorn, choć obawiam się, że sejmowa publika nie pozwoliłaby Panu wypowiedzieć tych wszystkich myśli. Ale jest duża przyszłość przed merytorycznie myślącą i mówiącą opozycją. Bo PO jako opozycja była ŻAŁOSNA. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Ludwiku- Saba poszczuj kota konusa!!! 23.11.07, 20:42 Niech sobie nie mysla,karakany!! Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Re: w sumie ciekawe przemówienie,i to w GW 23.11.07, 21:24 Krystin3 ale skuteczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 A moze trzeba go zalowac :) 23.11.07, 20:27 ba litowac sie. Facet ma pecha, gdyby sie nie poroznil z "wodzem" na 100% by teraz krytykowal rzad i zachwalal kaczke. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 20:29 Taki wysoki, a i tak sie utopil w kaczym gownie. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 20:36 Może właśnie dlatego - za czasów premierostwa JK niemal każda zmiana w rządzie oznaczała wymianę ministra na niższego; obecnie JK może wymieniać co najwyżej członków własnej partii, to i zaczął od co najwyższych. Gosiu poleci ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 20:29 Panie Dorn,raczej proszę wrócić do przepisywania żydowskich bajek.Jarek powiedział że nie widzi możliwości dalszej współpracy z panem.Mały Iwrej wyrolował dużego Iwreja. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 20:39 Nie chcieli, żeby Saba narobiła pod mównicą. Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita No popatrz Ludwiczku 23.11.07, 20:42 No popatrz Ludwiczku a takzescie sobie z preziem milo pogadywali w czasie expose Premiera Tuska. Nie pomoglo zabawianie jego milosciwosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 20:44 łza się w oku kręci, że ten wielki bajarz pisu zszedł na sabę i pip`a Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp To dobrze, że wykreslony! 23.11.07, 20:56 To dobrze, ze wykreslony z listy mówców! Nie znoszę PiS i aczyńskich, ale takiego ble, ble jakie chciał wygłosić Dorn to nawet mój wyłączony na czas "debaty" telewizor by nie zniósł! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Za to Jarek jest ciepły, którą to tajemnicę stanu 23.11.07, 21:06 (a i poliszynela) wyjawiła kiedyś Zyta G. Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 20:53 Raz wyskoczył Pan soliter z "czterech liter" mam już dość siedzenie w d***e idę w miasto coś se kupię po czym obszedł sklepów kupę i z powrotem wrócił w d***ę i powiedział: wszędzie równo jak tam g***o tak tu g***o. Odpowiedz Link Zgłoś
slarwar PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 20:55 Nie trzeba było podskakiwać WODZOWI ! Wódz zawsze ma rację, wie dokąd idzie PARTIA, itd., itp., Tylko jak długo jeszcze !?!? Odpowiedz Link Zgłoś
r.p.mcmurphy po co publikowac grafomanie tego idioty? 23.11.07, 20:59 juz wystarczajaco dlugo nas meczyl swoimi uwlaczajacymi apostrofami - to indywiduum prosze natychmiast zamiesc na smietnik historii, niech szykuje miejsce dla kaczynskich! Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 A co z poczuciem honoru na sejmowe kneblowanie ust 23.11.07, 21:03 Panie Dorn robia z Pana smiecia, bo Saba przestala szczekac pod dyktando kota. Wzbudza Pan ambiwalentne odczucia, agresji i wspolczucia, ktore zmieszane sprawiaja, ze wykluczam powodzenie staran o reforme i sanacje PiSu.Rej wodzidz beba Sobanska Gosiewski Bender I Kuchcinski - same tegie mozgi.Tylko w leb sobie strzelic! Odpowiedz Link Zgłoś
alan.ski PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 21:04 Strasznie się wzruszyłem losem Ludwika. A już siedzał tak blisko słońca tatr. Edgar go tylko blokował. A to szuja Odpowiedz Link Zgłoś
ashwort Aleś się przygłupie naćpał czegoś!! Debil!! 23.11.07, 21:05 Nie dziwota, że głupa homo-jarek skreślił. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Niedlugo a Jarek 23.11.07, 21:05 schowa ci ten Internet i nie bedziesz juz blogowal. A tak w ogole to pis ci morde lizal. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Sabo! Sabo, mordo ty moja! 23.11.07, 21:12 Już niedługo twój pan skończy jak MAREK JUREK! HAHA! DORN, WYPAD NA SMIETNIK HISTORII! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Nikt nie klamie tak jak PiS, panie Dorn. Nikt. 23.11.07, 21:10 Prosze to przemyslec, zanim znow zacznie sie pan upajac slowami wegierskiego premiera. -- 21.10.2007. Nie placze po PiSie. f. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 nawet jesli Dorna sie nie lubi to ma racje 23.11.07, 21:19 Dorn niesty ma racje. Choc nie glosowalem na Tuska ani tez na PiS to po wygranej PO spodziewalem sie jesli nie rewolucji w polityce i gospodarce to przynajmniej powaznych zmian zminilo sie jedno PiS na PO innych zmian nie widze malo wynika z tego tasiemmcowego przemowienia malo konkretow malo zapowiedzi zmian malo celow malo sposobow na ich osiagniecie ot, takie sobie przemowienie zawiodlem sie a nie bylem wyborca PO jakze oni sie musza czuc ? wystawieni do wiatru to lekko powiedziane a to przeciez dopiero poczatek oj bedzie z tego duzy klops. a mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle -------------------------------------------------------------- podatek liniowy, wybory wiekszosciowe, bon edukacyjny TRZY KLAMSTWA dla FRAJEROW-WYBORCOW Platformy Obywatelskiej Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Re: nawet jesli Dorna sie nie lubi to ma racje 23.11.07, 21:34 o90 - jeżeli nie głosowałeś, to o co masz pretensje? Chciałeś to o czym pisałes załatwić czyjemiś rękami?A poza tym, czy nie za wcześnie na lamenty? Odpowiedz Link Zgłoś
o90 bo to obecnie jest Premier POLSKI ! 23.11.07, 22:30 nie tylko wyborcow PO nie glosowalem na PO bo ich nie lubie i tyle ale od polityka wymagam PRZYNAJMNIEJ realizacji programu wlasnej partii tak by bylo przyzwoicie nieprawdaz ? pierwsze przemowienie premiera to zapowiedz tego co bedzie chcial zrealizowac co wiec bedzie chcial zrealizowac Tusk a co obiecywal w kampanii i jak si ema jedno do drugiego podpowiem NIJAK -------------------------------------------------------------- podatek liniowy, wybory wiekszosciowe, bon edukacyjny TRZY KLAMSTWA dla FRAJEROW-WYBORCOW Platformy Obywatelskiej Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 21:19 Dorn wyraźnie jest masochistą! Najniższy z premierów, wyrzuca go z swojej partii,a on się nie poddaje i dalej się łasi do niskich stóp,swego pogromcy.Faktem jest że mają jedną, paskudną cechę, są niesamowicie podejrzliwi i widzą w każdym człowieku wroga.Z tym że Jarkacz chociaż mały, to drągala Dorna umie upokorzyć i sponiewierać i dlatego jak w nagłówku napisałem, wychodzi na to że Dorn jest masochistą. Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan PiS wyciął Dorna z listy mówców 23.11.07, 21:24 To jest prawdziwe oblicze PIS i jego lidera. Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Re: Lizanie kwaczystow juz na nic. 23.11.07, 23:25 Nie znoszę kaczek, głosowałam na po, żeby wreszcie przestały kwakać. Nie znoszę Dorna za "kamasze" Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Re: Lizanie kwaczystow juz na nic. 23.11.07, 23:28 Nie znoszę kaczek, głosowałam na po, żeby wreszcie przestały kwakać. Nie znoszę Dorna za "kamasze" i inne tego typu. Ale nie pisz "doorniu". Można się nie zgadzać, ale doorniem nie jest. Chciałabym mieć jego IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Ludwiku do rondla !!! 23.11.07, 21:35 Ludwiku do rondla, albo do pisania bajek. Lizanie kaczych kuprow juz ci nic nie pomoze. I dobrze, bos juz polityczny trup i patrzec na ciebie nie moge, ze o sluchaniu nie wspomne. Kaczynscy, Zero i Kaminski do Wronek. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś