bogdan65-40 Lepper: Nie przejmuję się, szczęść Boże nowej p.. 24.11.07, 18:49 Andrzej daj juz spokój i zajmij się bizonami Odpowiedz Link Zgłoś
zakk_77 Re: Lepper: Nie przejmuję się, szczęść Boże nowej 24.11.07, 19:11 Po jakiego grzyba Wyborcza jeszcze robi reklamę temu buractwu? Myślałem, że po wyborach juz nie będę musiał w necie na pierwszej stronie ogladac czerwonej gęby Leppera. Na śmietnik historii z Filpakami, Hojarskimi i Łyżwami i ani słowa więcej o tych prymitywach! Odpowiedz Link Zgłoś
rec55 Re: Lepper: Nie przejmuję się, szczęść Boże nowej 24.11.07, 19:44 Święte słowa.Zdecydowanie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww bóg może być zlodziei???????? 24.11.07, 19:23 W tym kraju wszystko możliwe jest ale o tym się nie mówi. Panie Lepper bajki w 21 wieku trochę to cyniczne,nie sądzi pan. Polska ma jedną wadę za dużo wizji za mało reali. Dlatego proponuje otworzenie w Polsce coffe bar wyselekcjonuje to obywateli.A Polsce da w końcu trochę kasy ciągle brakującej.Żałosne teksty dla żałosnych polaków .Polonia zagraniczna tez ogląda polskie programy nieraz z rozpaczą ,tylko ze oni nie łykają tego kitu co Polacy.pozdrowienia z Holandii dla łatwowiernych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Lepper: Nie przejmuję się, szczęść Boże nowej p.. 24.11.07, 19:32 A Lepper powinien sobie napisać na czole: jestem Lepper. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Ale ty Jedrek jestes frajer: 24.11.07, 20:03 Podaj Hojarska do Sadu, zrob medialna zadyme o wykorzystywaniu seksualnym Ciebie przez Hojarska. A Filipka za sutenerstwo z tego tytulu. Przeciez za oszczerstwa gowno ci zrobia, tak jak Anecie K. Ale w tym przypadku mozesz na 100% udowodnic rzeczywiste korzysci materialne Hojarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zeno50 Lepper: Nie przejmuję się, szczęść Boże nowej p.. 24.11.07, 20:05 Do tego chama/dzięki Kaczyńskiemu/,do końca życia,jego przydupasy będą się zwracali,per panie premierze. Czy to nie wstyd? Pora zmienić te głupawe przepisy!!! Polacy chcą zapomnieć tą kreaturę. Brr................... Odpowiedz Link Zgłoś
temop A co z tym posłem PO i 40tys. złotych? 24.11.07, 20:10 O tym Wybiórcza nic nie pisze? A to dziwne... jakby to był poseł z PiS to już by trąbili od rana a tu cisza jak makiem zasiał. A może Pani Pitera się wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusstary Lepper: Nie przejmuję się, szczęść Boże nowej p.. 24.11.07, 20:48 Z kogo sie śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie ! Bo i jak się nie śmiać skoro ten, nie pozbawiony zresztą wrodzonej inteligencji, nieuk i prostak był wicemarszałkiem Sejmu i wicepremierem naszego, pardon, PIS-owskiego Rzadu. Jemu można zresztą przebaczyć, ale Leszkowi Millerowi i Jarosławowi Kaczyńskiemu za to ze go zaprosili na """SALONY"""(???!!!) nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Leppciu to twoja wina, bardzo wielka wina 24.11.07, 22:22 nie chciales Hojarskiej naciagnac na czlonka, wolales Anete K. to plac teraz cene, a ten Filipek ma piekne wasy to ja tez polaskocze jak ja wciagnie na czlonka swojej nowej "partii regionow" intymnych hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mreck waleza 25.11.07, 06:59 też długo trwało zanim dowiedział sie, ze juz nie wróci do prawdziwej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
barnabiszon Lepper: szczęść Boże 25.11.07, 09:12 Gdy nie powiodło się uzyskać dzięki Samoobronie i Lepperowi stanowisk na najbliższe 4 lata, to się go porzuca. Lecz rodzi się pytanie, przecież to jest nie pierwszy rozłam w Samoobronie: Jak radzą sobie w polityce, wcześniej powołane partie o tym rodowodzie? Lepper i Samoobrona zostali potraktowani przez rozłamowców dokładnie tak samo jak robotnicy największych PRL-owskich zakładów, którzy po wyniesieniu opozycjonistów do władzy, zostali przez nich porzuceni i trafili w większości na bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 założą związek kombatantów Samoobrony 25.11.07, 12:21 razem z b. posłem panem Bestrym, a także pp. Dzido, Mojzesowiczem i innymi. Tak na serio, znikną ze sceny politycznej i to na dobre. Tak jak już bardzo wielu innych którzy bawili się w politykę.. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj 1 nadzieja Andrzeja w polityce która mu uciekła 25.11.07, 09:23 wszystko się powoli zaczyna rozpadać i trza niedługo pasiak przymierzyć. faktycznie - Wersalu nie było... co najwyżej Anetka na wersalce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olewca A co to jest samoobrona ? 25.11.07, 11:33 Po co bic piane o tym co nie istnieje. oLewCa Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 "Wieszczyłem" koniec Samoobrony. 25.11.07, 11:54 Jeszcze przed poprzednimi wyborami byłem zdania, że Samoobrona dotąd będzie w parlamencie, dopóki nie dorwie się do władzy. Dorwała się i to był jej koniec. Taka partia to wstyd dla Polski. Hańba byłaby zbyt wielkim słowem, bo był już niejaki Tymiński i "Partia X". Pogrzeb jest cichutki. Niech jej ziemia lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 mam większe problemy niż Parta Regionów.. 25.11.07, 12:15 właśnie oskarżają mnie o molestowanie papugi... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko045 przeciez ta partia regionow nie ma szans 26.11.07, 05:33 będąc w tyglu politycznym stracili umiar i rozsądek podobnie jak pis.Taka partia nie ma w tej chwili racji bytu,chyba że chodzi o kanape i zabawe w polityke. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 to kwaczynscy ulepili ze szlamu premiera leppera 26.11.07, 06:47 i takie "cuś" zaistniało.to ich małość,mściwość na wykształciuchach dała pretekst aby taki szela brylował na salonach;"jak można zgwałcić prostytutkę? ha ha ha ha "to dzięki msciwie nam panującym j.k.i l.k.osobnik-kryminalista-andrzej l.panował narodowi polskiemu i Najjaśnejszej Rzeczypospolitej.Polacy już dziękują l.kwaczynskiemu za psucie państwa niech zajmie sie upośledzonym bratem bliźniakiem i jego kotem Alikiem.A tak na serio to bliźniacy powinni wstąpić do szamboobrony bo ją mają wypisaną na czołach -piszamboobrona. Odpowiedz Link Zgłoś