elfhelm 29.11.07, 18:35 No to przynajmniej Pomorze odetchnie od tego Karczewskiego i jego równie inteligentnej zastępczyni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doris9914 wiesniacy z ZSl stali skruszeni jak baranki :) 29.11.07, 19:00 ... czy pawlak ma zapalenie strun glosowych ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Mazowsze 29.11.07, 19:13 Jacek Kozłowski rys biograficzny www.sirma.pl/c/portal/layout?p_l_id=PUB.1.373 Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Wojewodowie byli mniej szkodliwi niż Kamiński 29.11.07, 19:26 Nie podoba ci się totalitaryzm w wykonaniu Kamińskiego i to, że manipulowany przez propagandzistów i brata Lechu jest partyjnym aparatczykiem? Podpisz się pod listem do Kamińskiego: Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Mazowsze 29.11.07, 21:06 miguell napisał: > Jacek Kozłowski rys biograficzny Nie znam pana JK i nie mam nic przeciw niemu personalnie, ale podoba mi się ten fragment: 1994-1996 – Dyrektor Generalny Fundacji Rozwoju Demokracji Lokalnej Piękne stanowiska i poczekalnie sobie i kolegom ludzie przy władzy fundują, zgodnie z prawem oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Premier powołał nowych wojewodów 29.11.07, 19:01 Myślałem, że Donald T jest jednak przyzwoitym czlowiekiem, ale zawidłem się. Niestety. Pobieżna analiza nazwisk wykazuje, że stołki dostali mierni, ale wierni, w tym jedna nominacja niejakiego Jurkowlańca jest aż żałosna. Były dziennikarz, przydupas Grzegorza "ku.., no!" Schetyny, i przez Schetynę (super nepota w rządzie partii Pee Zero - PO lansowany).Kozłowski to znowu szef sztabu wyborczego HGW Bufetowej. Zgroza! purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 oni sa do dupy, wyrazil sie jasno chyba :) 29.11.07, 19:13 ... szkoda kasy podatnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Premier powołał nowych wojewodów 29.11.07, 20:27 Piękny to głos w dyskusji, szkoda boguswi że nie naPISał, że PO powinno powołać na wojewodów nieudaczników z opozycyjnego PISu i wszystko było by jasne, włącznie z niejakim wojewodą mazowieckim, co po pijaku wprawdzie pomykał po szosach, ale był wierny bliźniakom (oczywista biologicznym)! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Premier powołał nowych wojewodów 29.11.07, 22:47 Odpowiadam:nie interesuje mnie partyjniactwo, uważam polityczny gang PO tak samo zdegenerowany, jak szajka Jarosława K z PiSuaru (choć obie te bandy partyjnych opryszków i złodziei, przebija PSL Pawlaka, ci opanowli grabież i złodziejstwo w sposób nieomal perfekcyjny). Po raz kolejny stwierdzam, że moje obrzydzenie wzbudza wszelkie frymarczenie krajem, czynieniego z niego republiki kolesi, gdzie wojewodą zostaje takie zero jak niejaki pan wojewoda Jurkowlaniec. Jego głowną zasługą jest to, że jest kolega partyjnego nepota Grzegorza "ku.., no!" Schetyny. A ten sam w sobie jest niebezpieczną kreaturą. Mogło by się wydawać, że Donald Tusk, mający za swgo politycznego mentora prof. Bartoszewskiego (którego szczerze podziwiam), naprawdę uwierzył w to, że warto być przyzwoitmy, lecz okazuję się, że jako lider partii Pee Zero (czyli PO) jest największym moralnym zerem w tym towarzystwie, co piszę nie bez goryczy... purpura.blox.pl/html przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=617&Itemid=50 Odpowiedz Link Zgłoś
brat_michnika Premier powołał nowych wojewodów 29.11.07, 19:24 Brawo! Małopolska wita Pana Wojewodę Millera. Czekaliśmy na normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Re: Premier powołał nowych wojewodów 29.11.07, 19:33 I tak przegracie, bo wygrać nie możecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Premier powołał nowych wojewodów 29.11.07, 19:36 No to dośc szybko, Marcinkiewiczowi zeszło dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Re: Premier powołał nowych wojewodów 29.11.07, 19:41 Jak to dość szybko. PO w wersji Soft? Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Re: Premier powołał nowych wojewodów 29.11.07, 19:45 Sorki ale mała pomyłka :"PiS" PO w wersji sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Jeszcze niedawno pisia propaganda trąbiła, że PSL 29.11.07, 20:45 poniżej pięciu wojewodów nie zejdzie... PS. Czy ktoś z szanownych forumowiczów widział kiedyś żywą Bożentynę? Odpowiedz Link Zgłoś
precesja TKM 29.11.07, 20:52 Kiedyś sformułowano taki skrót: TKM to było bodaj podczas jakiejś koalicji z PSL. Historia zatoczyła koło. Odpowiedz Link Zgłoś