cyberdemokracja 08.12.07, 19:42 Co za odwaga - dopiero po kongresie, po zakazaniu dyskusji, po uniemożliwieniu sprzeciwiania się TOTALITARNEMU WODZOWI!!! Brawo za odwagę ;-) Jest już chyba za późno by nauczyć Kaczyńskiego sztuki dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary_z_lichenia Re: Kaczyński spotka się z b. wiceprezesami 08.12.07, 19:50 cyberdemokracja napisał: > Co za odwaga - dopiero po kongresie, po zakazaniu dyskusji, po > uniemożliwieniu sprzeciwiania się TOTALITARNEMU WODZOWI!!! Brawo za > odwagę ;-) Jest już chyba za późno by nauczyć Kaczyńskiego sztuki > dyskusji Teraz najwyrazniej sie juz boi , jego wystapienie beda komentowac Zalewski , Ujazdowski i Drzazga . Ale i tak juz jest przesadzone PiS jest a wylocie , to miejsce zajmie SLD . Odpowiedz Link Zgłoś
fikmajster_z_copotu [...] 08.12.07, 21:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 PiS jest politycznym TRUPEM! 08.12.07, 23:16 dzisiejsze przemówienie pokazało,że w tej partii nic się nie zmienia- nadal polityka bezndzieji,czychających zewsząd agentów i smutku.Dzięki,nie wchodzę w to! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Po co o tym w ogóle piszą? 08.12.07, 23:22 Kogo to obchodzi, na koga danego naia obraził sie pewien stary kawaler? Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Nic im nie pozostało tylko na kolana przed wodzem 08.12.07, 23:52 i prosić o łaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach == tak jak Rokicie, Plazynskiemi i Gilowskiej ??? 08.12.07, 23:56 Ich PO wyrzucila na zbity pysk... nawet nie bylo konferencji po porazce wyboeczej PO z 2005 na ktorej moznaby zauwazyc ich nieobecnosc... wiec i szumu medialnego nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Absurd goni absurd: 09.12.07, 00:50 1. Gilowska odeszła sama (z efektownym trzaśnięciem drzwi) ładnych parę miesięcy przed wyborami 2005. 2. Rokita odszedł 2 lata _po_ wyborach 2005. 3. A tak w ogóle to od kiedy PO jest wzorem postępowania dla PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 jaki wodz tacy wyborcy !!!!!! 09.12.07, 00:11 fikmajster_z_copotu napisał: > Poparcie dla Jarosława w PIS jest niespotykane ! > prawie 90 % !!!!!! w głosowaniu tajnym !!!! posikales sie ze szczescia ? > Dlatego wspaniałomyślnie może tych nygusów > potraktować jak synów marnotrawnych > > oczywiście jeżeli wykażą skruchę ... > niemniej ryzyko przebaczenie jest wielkie :( ho ho, "ryzyko przebaczenia" - pie.rd.olisz dokladnie jak ten twoj wodzus hehehe > PS > Dornowi szajba odbiła z powodu klimakterium :( > dlatego powinien się wziąć > albo za pisanie bajek dla dzieci > albo za reprodukcję psów rasowych > razem ze swoją suką wy wszyscy w tym PiSie macie tak na.sr.ane we lbach ? > Natomiast te dwa szczurki (Zalewajski + Ujajzdowski) > od dawna wspierane pzez esbeckie łże-media i PO-paprańców - > to agenci PO-myleńców, którzy próbują wypełnić misję > rozwalenia PIS od wewnątrz :( łomatko !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komandor_gruzel Re: jaki wodz tacy wyborcy !!!!!! 09.12.07, 01:22 zgryzliwy1 napisał: > fikmajster_z_copotu napisał: > > > Poparcie dla Jarosława w PIS jest niespotykane ! > > prawie 90 % !!!!!! w głosowaniu tajnym !!!! > > posikales sie ze szczescia ? Zostaw go, to jest całkiem zabawne co pisze :-D > > Natomiast te dwa szczurki (Zalewajski + Ujajzdowski) > > od dawna wspierane pzez esbeckie łże-media i PO-paprańców - > > to agenci PO-myleńców, którzy próbują wypełnić misję > > rozwalenia PIS od wewnątrz :( > > łomatko !!!!!!!!!!!!! O, a nie mówiłem, że fajny misio? fikmajster_z_copotu - chcemy jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jarkacz Kaczor Pis-ucki to prafciwy wuc !!! 09.12.07, 03:53 Pis-uary w kazdej ub-ikacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Tusk nie ma doświadczenia w rządzeniu!!! 08.12.07, 20:26 Nigdy nie piastował żadnego stanowiska! Moim premierem tylko Jarosław Kaczyński, premier prawdziwych Polaków, premier uczciwych ludzi, premier ludzkich serc! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kaczyński ma takowe?Pokazał że nie 08.12.07, 20:44 Gdyby miał, nie popełniłby takiego błedu jaki zrobił po wygranych podwójnie wyborach, wyciągnąłby rękę do smutnego Tuska a nie drwił z niego i pozwalał na to innym, nie zrobiłby takiej koalicji jaka zrobił, a miała służyc tylko jednemu celowi, zmianie w konstytucji na IV RP, potem rozwiazałby sie worek z prowokacjami, aresztowaniami by sie oczyścic z tej niemoralnej decyzji, tak sie nie stało, a Kaczyński jak sztubak przyznał w debacie że jego koalicjanci byli prowadzeni przez CBA, ogladałem tę scenę kilka razy, Tusk z niedowierzaniem patrzył na premiera i pochylił głowe jakby nie wierząc ze to słyszy. to było pełne zawodostwo. O samym rządzeniu nie mówie bo jakby go nie było, były za to wypowiedzi co nie zrobiła PO, albo co by chciała zrobić, powtarzali to wszyscy jak nakręceni, średnio wykształconemu człowiekowi aż we wnętrznosciach bulgotało na taką mizerię i nieudaczność, to się zemściło, chociaz nie az tak jak powinno. Powiem Ci jedno, nikt nie chce miec głupszego szefa od siebie, a ja miałem takie odczucie, tych pomagierów pomijam bo to istoty bezwolne. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach ===========kiedy PO odda subwencje budzetowa ??? 08.12.07, 21:01 ... obiecywali nie brac kasy z budzetu zlodzieje. TO ich "tanie panstwo" ?? Tusk moze sobie jezdzic autobnusami, skoro i tak wzieli grube miliony dla swojej licznej parti.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jestem za, dla wszystkich partii 08.12.07, 21:32 Znam wielu polityków którzy obiecywali różne rzeczy.Jestem także za odchudzeniem parlamentu i senatu, wręcz jego likwidacji.Nalezałoby rozważyć także system sprwowania władzy, albo prezydent i odchudzony sejm i senat albo jak obecnie ale bez senatu. Następna sprawa to ubezpieczenia społeczne i dziedzicznośc częściowa składek, abonament RTV, także ulgi na przejazdy dla parlamentarzystów, przy takiej pensji to wstyd wobec wielu ludzi żyjących w ubóstwie. Nazbierałoby się takich spraw więcej, może zacznijmy się domagać na tym forum? to jest apel do wszystkich partii, skoro płacimy to i wymagajmy Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Re: ===========kiedy PO odda subwencje budzetowa 08.12.07, 23:21 Którą, chłopczyku? Tę której nie wzięli, czy te którą wzięli? Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: ===========kiedy PO odda subwencje budzetowa 08.12.07, 23:54 zgadnij chloptasiu... oddali wprawdzie to, co osobiscie wziela Sawicka, ale czas na reszte... Chodzi zwlaszcza o poprzednia kadencje ...2005 - 2007... billboardy Tuska z 2005 swoje kosztowaly... jak madrze wytlumaczylby herr Donald "z budzetu to znaczy z kasy obywateli"... rozumiemy, Donald.. z pustego i Salomon nie naleje... Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Jesteś, jak wszystkie PiSuary, grającą szafą, 08.12.07, 22:09 w którą wkłada się płyty z nagraniami Małego Wodza. Dla takich jak ty przygotowuje się "Tezy do wystąpień medialnych", bo sami prochu nie wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: Jesteś, jak wszystkie PiSuary, grającą szafą, 09.12.07, 08:49 A może lepsza ta płyta od twojej, nagranej w TVN24? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie porównuj myślenia z kalkowaniem i klakowaniem 09.12.07, 09:04 TVN24 jest bardzo obiektywnym programem skierowanym na przepytywanie polityków, obojetnie jakiej opcji, z tego co widzę zapraszani sa także dziennikarze innych stacji. Tylko od polityka zalezy czy umie przekonac do własnych racji i działań własnej opcji. Co w tym takiego dziwnego? Partie polityczne utrzymuja się głównie z subwencji, co jest stosowane w wiekszości krajów, więc dlaczego media publiczne ich nie przepytują, tez żyja z abonamentu? Nie miej pretensji do dziennikarzy, tylko do polityków, dziennikarze reprezentują nas w zadawaniu pytań niewygodnych, na całym swiecie sa politycy pieszczeni przez media i nielubiani, ale żaden nie może liczyc na łaskę gdy kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 Re: Tusk nie ma doświadczenia w rządzeniu!!! 08.12.07, 23:18 czyli według Ciebie pałko jestem nieuczciwy?Ech,nic się nie zmienia w sposobie myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jarkacz ma doswiadczenie w piastowaniu kota Alika 09.12.07, 04:05 Polske moze postawic na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Kaczyński spotka się z b. wiceprezesami 08.12.07, 20:27 szczególnie, gdy wpadnie z komina;) Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Kaczyński spotka się z b. wiceprezesami 08.12.07, 20:27 Pan Tusk, juz o to zadbał! Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach ================= Odwaga przedterminowych wyborow 08.12.07, 21:06 Ciekawe czy jeszcze kiedys jakas partia zechce oderwac sie od rzadzenia i poddac sie np. po 2 latach opini polakow. PIS zrobil to podowjnie - zarowno godzac sie na wybory jak i na wczesna konferencje... a ciekawe co tak totalitarne partie jak PO zrobia za 2 lata, gdy beda miec 10 % poparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a niby dlaczego maja to robić po 2 latach 08.12.07, 22:09 Jeżeli utracą zdolność rządzenia, to konstytucja mówi wyraźnie, i niezaleznie czy to będzie 3 miesiące czy dwa lata czy ytez 3 i pół. Proponuje poczytac Konstytucję RP i Ordynację Wyborczą. Skąd czerpiesz informacje o totalitaryźmie w PO lub jakiejkolwiek partii? Przeciez PiS mógł rządzic cała kadencję, nawet w takiej koalicji jaką sobie wybrał, mógł tez utworzyc rząd mniejszościowy, mógł tez wyciągnąc rękę do pokonanej PO i rządzic 4 lata. Sam widzia łeś że politycy Pis wręcz drwili z Tuska. Jak uwazasz z kim w chwili obecnej stworzyłby koalicję PiS, gdyby wygrał? Ja stawiam na SLD, chociaz to bardzo kruche by było gdyz oprócz "młodych wilków" jest tam wielu doswiadczonych polityków, którzy na wiele rozwiązań powiedzieliby nie. Takie sa fakty, i PiS na opinię partii niezgody silnie pracował, w poprzednich latach J.Kaczyński i jego współtowarzysze dali się poznac jako awanturnicy polityczni, zawsze kogoś znaleźli kto za nich zrobił czarna robotę, teraz dali popis sami, w roli głównej.Takie gdybanie to zadna dyskusja, jak PO straci poparcie w Sejmie i mozliwość sprawowania władzy to łaski nie robi, będzie musiała ustąpić i albo ktos otrzyma propozycję stworzenia rządu albo będa nowe wybory. J.Kaczyński mimo przegranej uzyskał dobry wynik i nie wiem dlaczego brnie dalej w cyniczne kłamstewka zamiast pracowac nad lepszm poparciem, niczego sie nie nauczył? Dalej chce się gniewać na PO i tych co maja inne zdanie? Od razu widac że nie jest żonaty i nie potrafi rozwiazywac problemów chociazby rodzinnych, to się przekłada na styl człowieka, jego rozwage oraz odpowiedzialność za słowo. Wystarczy trochę pokory i myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach ==== Przyklad SLD i AWS pokazuje inaczej... === 08.12.07, 23:43 SLD po rozpadzie kolacji z PSL okolo 2004 roku mimo to nie dalo oderwac sie od stolka. Pemierem zostal Belka minimalna wiekszoscia glosow dzieki podkupieniu czlonkow tzw FKP R. Jagiellinskiego. Podobnie AWS juz od 2000 roku postanowil trwac u wladz sam, bez UW. Liczy sie wiec nie tyle sama wiekszosc co jej jakosc... SLD niby ja stracilo ale doraznie pozyskalo. J. Kaczynski tez mogl zebrac rozbitkow z Samoobrony, LPR i PO a mimo to widzac slaba jakosc potencjalnych koalicjantow poprosil o wybory. Jak widac, przed PIS kazdy imal sie sztuczek by tylko zostac u wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: ==== Przyklad SLD i AWS pokazuje inaczej... = 08.12.07, 23:48 Wydaje mi sie, ze problemem p. Kaczynskiego bylo to, ze nikt, doslownie nikt, nie chcial juz z nim wspolrzadzic, bo nie chcial stac sie tylko i wylacznie "uzytecznym elementem".Nikt rowniez nie chcial sie stac obiektem pospiesznie zmontowanej od poczatku do konca prowokacji i inwigilacji przez CBA, CBŚ czy inne SB. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: ==== Przyklad SLD i AWS pokazuje inaczej... = 08.12.07, 23:51 No ale z SLD i AWS bylo podobnie... nikt juz z nimi nie chcial.. i pojawily sie afery (Rywin, MSW w AWS).. a mimo to partie te dotrwaly. Wiec jednak moznaby bylo, gdyby koryto bylo wazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: ==== Przyklad SLD i AWS pokazuje inaczej... = 08.12.07, 23:56 >Wiec jednak moznaby bylo< Nie mozna bylo tym razem- wez pod uwage zwykla arytmetyke.Rząd mniejszosciowy musi zdobywac poparcie dla swoich pojedynczych dzialan. P. Kaczynski swoim sposobem sprawowania wladzy i absolutnym brakiem umiejetnosci(a moze checi)zawarcia jakichkolwiek ROWNOPRAWNYCH porozumien sprawil, ze PiS w mniejszosci nie bylby w stanie nic zwojowac. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: ==== Przyklad SLD i AWS pokazuje inaczej... = 09.12.07, 00:00 Pis mial okolo 170 mandatow. Rozbitkow z Samoobrony , bez Leppera, zebranoby okolo 40. LPR nadal byl chetny. Plus rozbitkowie z PO... uzbieraloby sie.. PSL mogl zaczac pekac... w 2004 tez sie wydawalo, ze SLD nie ma szans na zaklepanie BElki (byly 3 pelne proby konsyttucyjne sejm - prezydent - sejm). I AWS w 2000 tez... stanowiska rzadowe zmieniaja arytmetyke klubowa... A PIS sie jednak do tego nie posunal... mimo wielu slusznej krytyki tu akurat PIS wykazal sie swoimi zasadami. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: ==== Przyklad SLD i AWS pokazuje inaczej... = 09.12.07, 00:08 >Rozbitkow z Samoobrony , bez Leppera, > zebranoby okolo 40. LPR nadal byl chetny. Plus rozbitkowie z PO... > uzbieraloby sie.. PSL mogl zaczac pekac...< Nadinterpretujesz liczac to, co jest tylko i wylacznie hipotetyczne.Jestem przekonana, ze gdyby PiS wyczul chetnych do wspolpracy, to wlasnie kierujac sie swoimi "zasadami" na pewno by ich wyrwal. Ale chetnych nie bylo...PiS w ciagu 2 lat wykazal sie spora bezwzglednoscia w pozbywaniu sie niepotrzebnych. A co do zgody na wybory- PiS chcial uratowac poparcie majac pewnosc, ze dalej bedzie tylko gorzej. W przypadku wyborow w pazdzierniku byla szansa na wygrana.Nieudolna (m.in.bardzo negatywna wobec konkurencji)kampania wyborcza te szanse przekreslila. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Niech sobie gdyba, moze mu to ulży? 09.12.07, 00:29 Jego naiwność jest wieksza niz cynizm Kaczyńskiego. Gdyby miało być to by było, Kaczyński ratował resztki przyzwoitosci i poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: ==== Przyklad SLD i AWS pokazuje inaczej... = 09.12.07, 00:38 ryzyko utraty poparcia az do dna to nie powod by oddawac wladze. przez pozostale 2 lata mozna bylo przy korycie nachapac sie tak wiele, a po kolejnych 4 zapewne wrocic, ze nawet przegrana ale z lepszym wynikiem niz jeszcze pozniej i ryzyko tego nie rekompensuja. Logika taka do tej pory byla betonowa i stosowaly ja SLD i AWS. PIS jako pierwszy sam oderwal sie od koryta. Nie jest prawda, ze dlatego iz byl pewien wygranej. Przypomnijmy sobie sondaze z IX 2007 Co do negatywnej kampani to pytanie czyje byly czarne platakty (i to jako pierwsze) z haslami "oszczercy" "klamstwa" Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper no dobrze, PiS jest wzorem poprawności politycznej 09.12.07, 00:18 Zrobił to wszystko w imię odpowiedzialnej służby publicznej, nie musiał ale chciał. Trwaj dalej w uwielbieniu jedynej słusznej mysli prezesa. Ja osobiscie widziałem chyba trochę szerzejm a także potrafię analizowac pewne zachowania oraz kojarzyc fakty, takze te sprzed 25 laty, parę tematów jest do wyjasnienia. A do ciebie jako sympatyka PiS-u mam tylko jedno pytanie, dlaczego Kaczyński tak szybko zrezygnował z POPiS i cynicznie kłamie że to PO nie chciało? Na takich warunkach nikt by nie chciał. Kaczyńskiemu odbiła powyborcza palma, zachłysnął się zwycięstwem jak niedojrzały chłoptaś, myslał ze za pomocą Samoobrony i LPR zmieni konstytucję, acha, jeszcze paru buntowników z PO jak ich nazywasz i przejdzie do historii, to była jego obsesja. Mógł wejść do historii jako twórca nowoczesnego państwa ale bliżej mu do kryminalistów i jakichś agentów, bo to chwytliwe hasła a na szacunek trzeba zapracować, u mnie go nigdy miał nie będzie, bo gdy tacy jak ja stali naprzeciw zomo w stanie wojennym on sie chował w domu, a teraz szczeka że to on walczył z komunizmem, Wałęsa tez podobno sam komunizm obalił. Wiesz co, twoje racje sa śmiechu warte, nawet biorąc pood uwage niewiedzę. Zmiłuj się chociaz nad sobą, bo mnie to obojętne kogo kochasz Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: no dobrze, PiS jest wzorem poprawności polity 09.12.07, 00:33 Dlaczego zrezygnowal z POPIS? To proste: bo PO chcialo tak wiele w resortach jakby samo wygralo. ZAchowaly sie do dzis wypowiedzi politykow PO , ze zwyciestwo Lecha Kaczynskiego nalezy zrownowazych przewaga PO w rzadzie PO - PIS. PIS poddal chec wyborow juz w lutym 2006, ale PO bylo przeciw. Skad teza, ze to PIS a nie PO odrzucilo POPIS? Niesiolowski juz wtedy szkalowal PIS i odrzucal idee takiego porozumienia.. dzis jest marszalkiem w imie uznania przez PO. PO w 2005 roku pieknie glosilo idee rozmow koalicyjnych przed kamerami... ale juz w 2007 z PSL dogadane sprawy zostaly bez rozglosu.. o ustaleniach dowiemy sie zapewne w najblisze tygodnie z gazet gdy zmieniane beda zarzady kolejnych firm. Takze patrze szerzej, duzo glebiej niz rok 2005, dlatego nie dam sobie wmowic, ze Kaczynski to "faszysta" czy "jest przeciw demokracji". Wlasnie jego ostatnie 25 lat o nim swiadczy PS. Nie trudz sie i nie pisz jaki jestem zalosny... kochaj mnie w imie Milosci, jak herr Donald... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Tak 25 lat o nim swiadczy,to prawda 09.12.07, 01:06 Gdzie był w grudniu 81 kiedy my patrzyliśmy w lufy karabinów niepewni swego losu, gdzie był później, wypełzł z nory w 88, a może go w końcu wyciągnęli? W rządach AWS -u brali aktywmy udział, szczególnie w rozbijaniu tego co mogłobyc dobre, jaka role odegrali w wojnie na górze, byli pomagierami, w sekowaniu ludzi którzy zrobili wiele dla Polski, wywuindowali mna symbol L. Wałęse a pośrednio i ich, wiesz kto ich do tego namówił? Jak to wyjaśnisz to pogadamy. Ja nigdy nie mówiłem że Kaczyński to faszysta, bo nigdy nim nie był, tylko nobilitował ludzi o wątpliwej moralnosci, nawet swojego mentora dawnego i pamięci starszego kolegi nie bronił gdy Giertych o nim oszczerstwa opowiadał, chodzi o J.Kuronia, Rydzyk zakazali? żywcem działanie SB z lat PRL-u.Nie truj mi że PO chciało za duzo dlatego nie było koalicji, gdyby była wola to by była.Wiesz dlaczego tak się stało? bo w swej głupocie chciał Tuska i PO pognebic do końca, chciał pokazac że z zrobi to z Samoobrona i LPR, takie zlekcewazenie. Los koalicjantów i tak był przesądzony, miało nbyc jeszcz espektakularniej, nie udało się, oni tez mieli wytyki. Co do miłosci, to w latach stanu wojennego nauczyłem sie kochac ludzi, niezależnie od pogladów, bo pomagali rózni, poznałem wielu cudownych ludzi w tym kapłanów, pamiętam takze hieny, wśród kapłanów też.Kaczyński mógłby się troszkę od Tuska nauczyć jak wyglada pokora i walka fair do końca, w debacie wypunktował go jak chciał, Kaczyński nie radzi sobie w stresie, załosnym było słuchac jak szef partii i rządu przyznaje ze jego policja polityczna cały czas inwigilowała koalicjantów, wprost zdumiewająca głupota po tylu kłamstwach. to nie moje wymysły, to sa niestety fakty. Mógł byc wielki, jest tylko Kaczyńskim, miał 5 minut jak Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: ==== Przyklad SLD i AWS pokazuje inaczej... = 09.12.07, 00:52 > oderwac sie od stolka. Pemierem zostal Belka minimalna wiekszoscia > glosow dzieki podkupieniu czlonkow tzw FKP R. Jagiellinskiego. No, to prawie jak próby rozbijania PO i SamooBrony. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ale dlaczego PO ma ustąpic po 2 latach? 09.12.07, 01:09 A jak będzie musiała wcześniej, albo, co niech sie stanie po 4? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: ================= Odwaga przedterminowych wyb 09.12.07, 00:52 W definicji słowa "odwaga" nie ma zwrotu "ratowanie się ucieczką do przodu". Odpowiedz Link Zgłoś
srakataka I tak Kaczynski jest moim idolem, podziwiam go 08.12.07, 22:17 sroda-wlkp.myminicity.com Odpowiedz Link Zgłoś
maupawczerwonym Kaczyński spotka się z b. wiceprezesami 08.12.07, 19:50 Spotka się z: 1. Marionetką wiceprezesem Dornem 2. Marionetką wiceprezesem Ujazdowskim 3. Marionetką wiceprezesem Zalewskim I powie do marionetek, trzymając w łapce sznurki: teraz drogie marionetki możecie wrócić na swoje stołeczki w PiS. I pamiętajcie, że jak ciągnę te sznurki zwyczajnie, to macie popiskiwać. A jak ciągnę bardzo mocno, to buzie w ciup. Ma być Porządek i Sprawiedliwość! A demokracja - tylko po uzgodnieniu z Prezesem. Oczywiście, sadomasochista Dorn to przyjmie - jest równie wysoki, co pokorny jak cielę i chętnie skórzaną obrożę założy. Ale czy niećwiczeni w tych budzących rumieniec zabawach sado-maso wykształciuchy Ujazdowski i Zalewski zechcą kontynuować? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Kaczyński spotka się z b. wiceprezesami 08.12.07, 20:29 Czy Ty masz na imię Wiesław? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne GW znowu sie upiera by zalaczac te 3 zblizenia____ 08.12.07, 19:58 GW znowu sie upiera by zalaczyc ta zdjecie z twarzami 3 zbuntowanych wieceporezesow PiSu w ogromnym zblizeniu, ze az widac kazdy por na ich twarzach. Gazeta dzielnie uzywa tego samego zdjecia odkad zaczal sie ten konflikt. Twarze olbrzymie, grozne, posagowe, wypelniajace caly kadr. Zapewne zmanipulowane zdjecie (tak zreszta jak i zmanipulowane artykuly) mialo za zadanie wywolac wrazenie u czytelnikow a szczegolnie u delegatow na kongres PiSu, ze ci trzej Panowie stanowia wielka sile, i ze moze warto sie do nich przylaczyc. Jak pokazal wynik glosowania nad udzieleniem poparcia dla J. Kaczynskiego, gdzie prezes uzyskal wprost niebotyczne poparcie 85% delegatow, ta cala Wybiorcza socjotechnika NIE PRZYNIOSLA ZADNYCH REZULTATOW, wprost przeciwnie, wydaje sie ze zmobilizowala PiS do jeszcze wiekszej solidarnosci. Na dodatek prezes juz zapowiedzial rozmowy z wiceprezesami! Grupa sbekow w redakcji GW ktora wymyslila te strategie powinna nie otrzymac ani premii, ani trzynstej pensji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Aj waj, miesiac rzucania blotem w Jarka na darmo 08.12.07, 20:06 Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Aj waj, cale szczescie, ze wygral Maly Jarek 08.12.07, 20:25 nikt tak jak on nie rozwali PiSu; wybory juz przegral, teraz ma prawie 4 lata na to, ze zaprowadzic PiS na zielona trawke...tak jak zrobil z kazdym ugrupowaniem politycznym, jakiemu do tej pory szefowal...i cale szczescie dla Polski...niech sie tylko zaczna przesluchania komisji, a takie brudy wylaza spod dywanu, ze PiS skonczy jak Samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Aj waj, cale szczescie, ze wygral Maly Jarek 08.12.07, 20:31 w wygrał, Dyzio Marzyciel hihi;)pozyjemy, zobaczym y....:) Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg my aktyw włoszczowski popieramy tow. Jarosława!!! 08.12.07, 20:24 Nikt tak jak On nie skompromituje rządów prawicy maniakalnej! Warto było przecierpieć 2 lata, teraz powrót kaczyzmu wydaje się nieprawdopodobny! Gdzie dr Lepper? Gdzie Romuś? Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Gdzie Zbyś Zero, kabotyn nasz pąsowousty? 08.12.07, 21:26 qawsedrftg napisał: > Gdzie dr Lepper? Gdzie Romuś? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Każda gazeta ma swoją strategię, to ich kasa 08.12.07, 20:53 I tak wiadomo było,że J.Kaczyński otrzyma wotum zaufania. To akurat nie zalezało od GW, tylko od delegatów PiS. Tak się dzieje w każdej partii. Publikatory sa od komentowania wydarzeń, czytelnicy od ich akceptacji bądź nie, dlatego tez pożyteczne sa takie pogaduchy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Każda gazeta ma swoją strategię, to ich kasa 08.12.07, 21:01 a.k.traper napisał: > I tak wiadomo było,że J.Kaczyński otrzyma wotum zaufania. To > akurat nie zalezało od GW, tylko od delegatów PiS. Tak się dzieje > w każdej partii. Publikatory sa od komentowania wydarzeń, > czytelnicy od ich akceptacji bądź nie, dlatego tez pożyteczne sa > takie pogaduchy na forum. No ale ja wykazywalem, ze GW usilowala manipulowac tymi delegatami PiS i czytelnikami. Nie zrozumiales mojego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Zrozumiałem,wątpię by dali się zmanipulować 08.12.07, 21:25 Chyba zadna partia nie ulegnie zadnej gazecie?Z tego co oglądałem przez dwa lata, uczyli się pewnych kwestii na pamięc i tak miało być.A poza tym, bez Kaczyńskiego przestaną istnieć w takim luksusie jak obecnie. Niektórzy dobrze pamietają przykład AWS i UW. Smak władzy i pełny portfel potrafią wiele zdziałać.Oprócz tego lączy ich pewna idea, czy to sie podoba mnie czy Tobie czy GW jest dla nich obojętne.Czy ja mam sie czuć gorszy tylko dlatego że w RM, czy innych mediach ktos powiedział że tacy jak ja nie maja racji tylko oni? Kiedyś Kaczyński bratając się z Giertychem i Lepperem, przy boku rydzyka powiedziałe że tu jest Polska, myślisz że poczułem się obcokrajowcem?Uważam że manipulował, poczułem się urażony, podobnie jak podczas słów o zomo i paru innych kwiatkach. Nie zyska mojej sympatii, i pewnie wcale mu na niej nie zależy, a życie toczy się dalej.Ot cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Zrozumiałem,wątpię by dali się zmanipulować 08.12.07, 21:36 Wcle Cie nie probuje przekonac, bo tez wiem, ze jestes nieprzekonywalny. Natomiast zawsze jestem wdzieczny, jesli ktos odpowiadajac na moj post odpowiada na temat. Jak chce poruszac inne tematy, zawsze moze otworzyc nowy watek. Bo inaczej to nie jest dyskusja tylko wygadywanie tego co ma sie na zoladku i niesluchanie strony przeciwnej. Jak dziad do obrazu. Ja takiej "dyskusji" mowie "spieprzaj dziadu" *) *) To jest zart. Wzorem Niesiolowskiego nie wyrywaj tego z kontekstu i nie drzyj buzi na cale forum "Widzicie, pies mi powiedzial spieprzaj dziadu, te PiSiory nigdy sie nie zmienia!!!!!!!!" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To nie ten poziom, możemy gadać:))) 08.12.07, 22:14 Sorry, ja staram si e pewne rzeczy wyjaśniać bym nie był zrozumiany opacznie , jak za długo, przepraszam. Trochę już przeżyłem i widziałem, dlatego tak piszę. nie wywalam co mi leży na żołądku ani tez nie przekonuję do swoich racji. Pisze jak odczuwam i do nikogo nie czuję nienawiści, czasem niechęć i to wszystko.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: To nie ten poziom, możemy gadać:))) 09.12.07, 07:27 Sorry. Jak coś wyjaśniasz/piszesz to automatycznie starasz się kogoś przekonać do swoich racji, inaczej się nie da. Taka jest istota komunikacji. Problem polega na tym by wyłącznie przekonywać argumentami, przykładami w toku dyskusji, a nie szantażem. To jest ten element, którego PiSowcy nie rozumieją pisząc coś o "wpływaniu" GW. Jasne że będzie wpływać - od tego ona jest... i każda inna gazeta na świecie w której ludzie cokolwiek piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: To nie ten poziom, możemy gadać:))) 09.12.07, 07:29 PS. Lewicowy Pies ucieka zawsze gdy próbuje się podjąć z nim merytoryczną dyskusję mimo że to on wzywa do merytoryczności. No już tak ma... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: GW znowu sie upiera by zalaczac te 3 zblizeni 09.12.07, 00:54 > Na dodatek prezes juz zapowiedzial rozmowy z wiceprezesami! No, teraz może sobie pozwolić na bycie łaskawym. Gdy w ZSRR nie wypaliła próba obalenia Chruszczowa on również okazał łaskę antagonistom. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg To woda na młyn odwetowców z Bonn! 08.12.07, 20:21 To robota rewanżystów spod wiadomego znaku! Odchylenie ingeligencko-kapitalistyczno-syjonistyczne trzeba zdusić w zarodku! NIE MA I NIE BĘDZIE ODWROTU Z DROGI KACZYZMU-LEPPERYZMU, Z DROGI WALKI O IV RZECZPOSPOLITĄ, Z DROGI JEDYNEGO, PRAWDZIWEGO KATOLICYZMU TORUŃSKIEGO! Ręka podniesiona na władzę ludową zostanie przez lud polski odrąbana! JAREK-PARTIA-JAREK-PARTIA-JAREK-PARTIA!!! BÓJ TO JEST NASZ OSTATNI... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Każda fura gnoju, wywieziona na pole to 09.12.07, 09:33 powazny cios dla imperializmu. kułactwa i rewanzyzmy. Syjoniści do Syjamu!!! Pis do (w?) .....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Kaczyński jest jak Pierwszy Sekretarz PZPR 08.12.07, 20:28 jedynie sluszna linia i 90% poparcia...skad my to znamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Kaczyński jest jak Pierwszy Sekretarz PZPR 08.12.07, 20:31 Z konwencji PO. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Kaczyński jest jak Pierwszy Sekretarz PZPR 08.12.07, 20:33 takiego steku bredni dawno nie czytalem...i wy sie dziwicie, dlaczego przegraliscie wybory? bo zwolennicy PiS to w wiekszosci wariaci, ktorzy powinny byc poddani opiecie psychiatrycznej Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Kaczyński jest jak Pierwszy Sekretarz PZPR 08.12.07, 22:18 Wyniki wyborów w Szpitalach psychiatrycznych: Andrychów PiS 51,3% PO 28,2% PSL 10,3% LPR 5,1% SO 5,1% Gorlice PiS 62,1% PO 24,2% PSL 7,6% LiD 4,5% Kraków - Babińskiego PiS 46,5% PO 32,4% LiD 7,6% PSL 5,4% Lublin - Abramowice PiS 37,1% PO 34% LiD 14,4% PSL 9,3% Lublin - Głuska 1 PiS 59,1% PO 31,8% LiD 4,5% SO 4,5% Międzyrzecz PO 43,7% LiD 23,4% PiS 21,9% PSL 7,2% Morawica PiS 30,6% LiD 17,7% PSL 14,5% PO 14,5% LPR 9,7% SO 6,5% PPP 6,5% Olsztyn PiS 28% PO 24% LiD 22% PSL 8% SO 8% LPR 6% PPP 4% Pruszków - Tworki PiS 35% PO 34% PSL 13,2% LiD 9,4% Radecznica PiS 42,9% PO 20,4% PSL 14,3% SO 12,2% LiD 6,1% LPR 4,1% Stronie Śląskie PiS 30,6% LiD 22,2% PO 19,4% PSL 11,1% SO 8,3% PPP 5,6% Świecie LiD 38,5% PiS 20,5% PO 20,5% LPR 12,8% PSL 7,7% Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Tusk do dzisiaj nie potrafil sie spotkac z Rokita 08.12.07, 20:29 Do niego zadzwonic tez nie potrafil po wyborach.Wiec o czym jestes laskawy mowic? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg a po co miałby się spotykać z Marianną? 08.12.07, 20:31 Całe szczęście że Maria ma teraz więcej czasu na zaniedbane obowiązki domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_eustachy Re: Tusk do dzisiaj nie potrafil sie spotkac z Ro 08.12.07, 20:57 ten nie zadzwonil, tamten sie spoznil a jeszcze inny nie podal reki prezesowi to ma byc polityka? to przedszkole -- moze by Pan laskawie sprecyzowal co ma znaczyc poparcie dla PO wsrod wiezniow? maja prawo glosu, to glosuja Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: i co z tego? 09.12.07, 08:58 Wlasnie- co z tego?Jan Maria wypisal sie z interesu i nie zglasza checi powrotu.Zalewski, Ujazdowski, Dorn- wrecz przeciwnie- to ich wypisano, a Pan Prezes nie chce ich dopuscic do glosu, choc sie dopominaja.Gdzież tu podobienstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l do PIS mentalnie tylko DORN pasuje 08.12.07, 20:52 pozostali wylecą. podobnie będzie z buntownikami z terenu Jedna partia jeden wódz i jedna jego myśl Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Nadzieja matka redaktorow GW______________________ 08.12.07, 20:57 GazWyb z nutka nadziei w glosie: > Przed kongresem ok. stu osób deklarowało poparcie > dla "buntowników", ostatecznie od głosowania wstrzymało się 77, a > 55 było przeciw. Może to oznaczać, że Dorn, Zalewski i Ujazdowski > mają coraz więcej zwolenników. A nie przypadkiem, ze (55 + 77) - 100 = 32 po prostu przed kongresem sie nie wypowiadalo chociaz popieralo trzech "buntownikow"? A tak na dobra sprawe, na jakiej podstawie GW zaklada, ze 77 wstrzymujacych sie od glosu i 55 glosujacych przeciw sa zwolennikami trojki bylych wiceprezesow? To jest bardzo pochopny i nieuzasadniony wniosek, pokazujacy jaki niski stopien profesjonalizmu panuje wsrod redaktorow GW. Dlatego ja o wiele chetniej czytam Rzeczpospolita. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Błąd; PiSior ma czytać "Fakt" i "Nasz Dziennik". 08.12.07, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
r_g54 PiS sraszy??? 08.12.07, 21:22 pis2.home.pl/forum.php?f=2,478&fdo=show_all szczególna dyskusja, wiejąca niepokojem, przerażająca mln.Polaków , dyskusja ludzi pozbawionych samokrytycyzmu, zaślepionych swoją "ideologią" i "oczywistą prawdą" jedynego wodza nawołującego na konfrontację, prawie rewolucję?!! mentalność, wyznawców pana K. podobna do ludzi(starszych) którzy zachowują się skandalicznie wobec "wrogich" przedstawiciel mediów. Podobnie zachowuje się pewien "wielki" polityk na razie w niełasce swego pryncypała! Żenujące!!! np.: [...]Trzeba zebrać elity zwolenników IV RP ale zwłaszcza SPOZA władz PIS, w tym honorowe komitety wyborcze PIS z trzech ostatnich wyborów, oraz Prezydenta Kaczyńskiego, życzliwe organizacje, media i założyć na uroczystych wielkich KONGRESACH ZAŁOŻYCIELSKICH w Krakowie, Warszawie następujące zupełnie nowe organizacje: 1. Światowe Towarzystwo Polaków KLUBY IV RP 2. Światowy Związek Polaków KLUBY IV RP 3. Światową Federację Masmediów Polskich KLUBY IV RP To będą organizacje dla zwolenników IV RP z całego świata, każdy będzie mógł w nich działać, wreszcie wyborcy PIS będą mieli SWOJĄ organizację w swojej miejscowości, mieście, a najlepiej także osiedlu-sołectwie, jak najbliżej domu, osobiste spotkania, działania. Wszystkie organizacje sieciowe, każda ma inny target, pierwsza dla osób fizycznych generalnie, druga dla organizacji-osób prawnych, trzecia głównie dla firm w branży masmediów, reklamy, marketingu, wizerunku, PR, komunikacja itd Dużo tego jest, także niektóre organizacje mogą należeć do dwóch sieci.[...] Odpowiedz Link Zgłoś
r_g54 GW - "pochopny i nieuzasadniony wniosek" 08.12.07, 21:34 "A tak na dobra sprawe, na jakiej podstawie GW zaklada, ze 77 wstrzymujacych sie od glosu i 55 glosujacych przeciw sa zwolennikami trojki bylych wiceprezesow? To jest bardzo pochopny i nieuzasadniony wniosek, pokazujacy jaki niski stopien profesjonalizmu panuje wsrod redaktorow GW." ************************************************ ni za tym, ni za tamtym, he he he... czytanie ze zrozumieniem, pisiorów jest poniżej przeciętnej, a gdzie tu o profesjonaliźmie wtracać? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Nadzieja matka redaktorow GW_________________ 08.12.07, 21:52 pies_na_lewizne napisał: > > > > > Dlatego ja o wiele chetniej czytam Rzeczpospolita. --------------------------- to widac, jestem przekonany ze czytasz tez "Nasz dziennik" i ogladasz TVnieprzeTRWAM, a w "RZ" kto jest twoim ulubionym redaktorem??zaczekaj odpowiem za ciebie: SEMKA, huuuuuuuuuuuuuuuuura zgadlem!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Drogi pisie na lewiznie. 09.12.07, 10:51 czytaj i analizuj urojenia naczelnego pisuara,WOCA JARKACZA I JEGO SOBOWTORA, A OSIAGNIESZ ORGAZM. Odpowiedz Link Zgłoś
oczeret Tłumacz z wolskiego pilnie poszukiwany 08.12.07, 21:17 " spotka się z b. wiceprezesami PiS.... Chciałbym to potraktować jak przykry incydent - dodał." Spotka się, ale chciałby to potraktować jako przykry incydent. Masochista czy co? A przecież mogłoby być miło. Zgodnie z kanonem lat 40-tych ubiegłego stulecia i obowiązującej w partii Jarosława pisokracji mogą złożyć samokrytykę, poprosić o przykładne ukaranie i wybaczenie popełnionych błędów. Bierut, przepraszam Kaczyński, poczuje się jeszcze większy i jedność partii zostanie ocalona Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: po co sie spotka?????? 08.12.07, 22:05 przeciez ta rozmowa nie ma zadnego sensu, to tak jakby daltoniste probowano nauczyc kolorow, smiechu warte, ale sie uparli jakby nie mieli honoru, a przeciez wydawalo sie ze maja Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tłumacz z wolskiego pilnie poszukiwany 09.12.07, 00:57 Być może o to będzie chodziło. Być może do Kaczyńskiego dotarło w końcu to co politycy PiSu pomrukiwali od wyborów o zignorowaniu inteligencji. Jeśli chodzi o pozyskanie przychylności tejże grupy Ujazdowski i Zalewski to ostatnie deski ratunku jakie mu zostały w partii. Odpowiedz Link Zgłoś
srakataka Kaczyński jest THE BEST!!! :) 08.12.07, 22:18 sroda-wlkp.myminicity.com Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 spływaj Kaczorku...PiS jest trupem! 08.12.07, 23:14 dzisiejsze przemówienie pokazało,że w tej partii-nadal polityka bezndzieji,czychających zewsząd agentów i smutku.Dzięki,nie wchodzę w to! Odpowiedz Link Zgłoś
arey Dawna droga GW wasze plugastwo 08.12.07, 23:54 zmieniło wile osób w Polsce. Pewnie.Teraz myślę, że oszustwo jest jednym z przymiotów. Ale Panie (kiedyś wzorze) Michnik zrobiłeś wiele złego. Twój zamysł stał się zaczynem dla podziału ale głownie dla obudzenia nad ranem, dziś kac, ale już dziś świadomość. Polscy lewicowcy (nie postkomu) mówią zapędziłeś się. To koniec jesteś wzorem już tylko dla hu_Napieralskiego. żeegnaj michnik. twój dawny fan. baj baj baj Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Dawna droga GW wasze plugastwo 09.12.07, 00:23 arey napisała: > zmieniło wile osób w Polsce. Pewnie.Teraz myślę, że oszustwo jest jednym z > przymiotów. Ale Panie (kiedyś wzorze) Michnik zrobiłeś wiele złego. Twój zamysł > stał się zaczynem dla podziału ale głownie dla obudzenia nad ranem, dziś kac, > ale już dziś świadomość. Polscy lewicowcy (nie postkomu) mówią zapędziłeś się. > To koniec jesteś wzorem już tylko dla hu_Napieralskiego. żeegnaj michnik. twój > dawny fan. baj baj baj mozna to czytac od przodu i od tylu a i tak jeden ch..j piles, nie pisz piszesz, nie pij Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Sto lat dla Prezesa Jarosława 09.12.07, 00:02 A wy burki-wykształciuchy hau-hau do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
lionella Re: Sto lat przerwy w polityce dla Jaroslawa 09.12.07, 00:36 wystarczy dziesiec Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 po co ta dyskusja ???????? 09.12.07, 00:20 i tak sie ten zlepek zwany PISem niedlugo rozsypie juz wodzus sam o to zadba przez swoje nieudacznictwo nie ma sily by przezyli jeszcze rok, wiec szkoda sie nad nimi rozwodzic - STRATA CZASU Odpowiedz Link Zgłoś
pio3k Jarek - kocham Cię 09.12.07, 00:22 Ty i Twój brat, jesteście mistrzami w strzelaniu samobója. Twoja ułomnośc intelektualna to jest miód na moje uszy, jestem Ci za to wdzięczny. Wiesz, Ludwik to błazen, i niezbyt dobry klakier, to nie to co Putra, Gosiewski lub Brudziński, pognaj go w cholerę razem z tymi jego kolesiami - Zalewskim i Ujazdowskim. I na koniec, osobista prośba, weź wrzuc na YouTube taką animację, lub autentyczny filmik jak se walisz z glana w swoją małą gówkę. Kocham i tęsknię. Twój wyborca na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lionella Kaczyński spotka się z b. wiceprezesami 09.12.07, 01:12 kaczynski jest butnym,msciwym ,zazdrosnym,chorym na paranoje czlowiekiem .Zaden z niego polityk.Zacofany duren wychowany w tym samym duchu i jak cep w stadzie pociaga za soba barany i baranice! Odpowiedz Link Zgłoś
wala-dla-raj-tuska tusk to kompletne D N O ^^^^^^^^^^^^^^^^ 09.12.07, 06:04 ~~~~~~~~~~~ nakrecony przez doradcow typu bartoszewskiego i millera jezdzi powtarza w kolko frazesy o zaufaniu, jakby mial cholernie wazna misje do spelnienia, chyba ze bedzie cud na wisla jak to w przeszlosci bywalo ^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 i to zgnile dno, he,he,heeeeeeeeeeeeeee *)+ 09.12.07, 09:22 wala-dla-raj-tuska napisał: > ~~~~~~~~~~~ nakrecony przez doradcow typu bartoszewskiego i millera > jezdzi powtarza w kolko frazesy o zaufaniu, jakby mial cholernie > wazna misje do spelnienia, chyba ze bedzie cud na wisla jak to w > przeszlosci bywalo ^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: i to zgnile dno, he,he,heeeeeeeeeeeeeee *)+ 09.12.07, 09:52 dyletant5 napisał: > wala-dla-raj-tuska napisał: > > > ~~~~~~~~~~~ nakrecony przez doradcow typu bartoszewskiego i > millera > > jezdzi powtarza w kolko frazesy o zaufaniu, jakby mial cholernie > > wazna misje do spelnienia, chyba ze bedzie cud na wisla jak to w > > przeszlosci bywalo ^^^^ > > Śmieszne to czy żałosne, kiedy żebrak z rynsztoka wypowiada sie na temat dna? Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Cezar wspanialomyslnie wybaczy a pozniej wykonczy. 09.12.07, 06:54 Najpierw jednak musz pasc na twaz i blagac o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Kaczyński największym wrogiem prawicy . 09.12.07, 09:02 Polacy są ślepi . Jeśli przyjrzymy się spokojnie temu co robi bliźniak z pomocą mniejszego bliźniaka , to wniosek jest tylko jeden : nikt tak nie wykorzystał i następnie zniszczył polską prawicę jak Przewodniczący Jaro . Dziś wszyscy znani przedstawiciele prawicy są poza sejmem , niedobitki idą pod nóż . Bliźnięta , wyhodowane w atmosferze partyjniactwa , zastosowali najlepsze wzorce stalinowskie . Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 w rzadzie rajtuska same Tajniaki he,he,he,he *)+ 09.12.07, 09:21 *> oto najjasniejsza RP od POpulistow he,h,he,heeeeeeeee, he *)+ Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczynscy i PIS-komuna...Socjalizm "pobożny"... 09.12.07, 09:31 to tępogłowi komunisci... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: w rzadzie rajtuska same Tajniaki he,he,he,he 09.12.07, 09:55 dyletant5 napisał: > *> oto najjasniejsza RP od POpulistow he,h,he,heeeeeeeee, he *)+ Czyżby Maciarewicz i M. Kamiński zbuntowali się i uciekli z PiS-u do PO? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi nie opublikowany wywiad. tu jest link!!! 09.12.07, 09:41 europa21.pl/Article11312.html Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jeżeli buntownicy złożą wiernopoddańczy hołd, to 09.12.07, 09:43 Jarosław Tyci być może przywróci ich do łask a Jarosław Wiecznie Naburmuszony zapewne zgodzi się z bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Grozi nam samozagłada.... Narodzie obudź się! 09.12.07, 09:55 W Polsce zaczyna się rozwijać od miesiąca bardzo niebezpieczne zjawisko. Grozi to nie tylko rozpadem narodowościowym, ale i geograficznym. Jeżeli teraz ktokolwiek spotyka się gdziekolwiek z kimkolwiek, należy to z pewnością rozumieć jako zamach na prezydenta RP. Prezydent jest zgodnie z Konstytucją najważniejszą osobą w państwie i jego fundamentem, ostoją, by nie rzecz opoką. Każdy kto się „zamacha” na prezydenta, „zamachuje” się na państwo. Narodzie, obudźmy się i odstąpmy od tego rodzaju niecnych zamiarów. Rzeczypospolita Polska jest naszym dobrem wspólnym, uosabianym przez jej pierwszego i najwyższego obywatela , którym jest Prezydent RP Lech Kaczyński. Nie Lechowi Kaczyńskiemu czynimy szkodę, czynimy ją SAMI SOBIE. Pan prezes L.K. ma rację. PiS stało nad przeapścią. W swioom expose zapewnił, iż uczyniło pierwszy powazny krok. Oczywiście do PRZODU!!! Nasza (wyborców) radośc nie ma granic!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Co to za tekst? 09.12.07, 10:06 > W Polsce zaczyna się rozwijać od miesiąca bardzo niebezpieczne > zjawisko. Grozi to nie tylko rozpadem narodowościowym, ale i > geograficznym. Jeżeli teraz ktokolwiek spotyka się gdziekolwiek z > kimkolwiek, należy to z pewnością rozumieć jako zamach na > prezydenta RP. Prezydent jest zgodnie z Konstytucją najważniejszą > osobą w państwie i jego fundamentem, ostoją, by nie rzecz opoką. > Każdy kto się „zamacha” na prezydenta, „zamachuje” się > na państwo. > Narodzie, obudźmy się i odstąpmy od tego rodzaju niecnych > zamiarów. Rzeczypospolita Polska jest naszym dobrem wspólnym, > uosabianym przez jej pierwszego i najwyższego obywatela , którym > jest Prezydent RP Lech Kaczyński. Nie Lechowi Kaczyńskiemu czynimy > szkodę, czynimy ją SAMI SOBIE. eeee. Możesz mi powiedzieć skąd ten tekst? Ktoś tak na poważnie czy to jakaś satyra? Przepraszam ale już słyszałem tyle komicznych haseł wyglądających jak pastisze PZPRowskich przemówień które okazywały się poważnymi wystąpieniami niektórych polityków że już straciłem orientacje. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie wierze w Jarkacza i w jego odwage. 09.12.07, 10:59 Tego kurdupla nie stac na krok do przodu,trzeba dac mu kopa w kuper. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kaczyński spotka się z b. wiceprezesami 09.12.07, 10:23 Jak wygłoszą samokrytykę, pokajają się i przeproszą, przede wszystkim mnie - Arcywodzusia, to się zastanowię i może im przebaczę. Bo ta reszta w mojej partii, to same głupki, lizodupy czyli karierowicze. No i ci nawróceni, muszą zacząć gorliwie pluć na Platformę! Zapamietajcie to sobie - zdrajcy. I dobrze zastanówcie się!! Wasz Arcywodzuś, zwany także Arcykaczorem Odpowiedz Link Zgłoś