philippo 11.12.07, 08:13 Życzę powodzenia i trzymam kciuki. w końcu odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akson1 Panie Jacku, pan sie nie boi... 11.12.07, 19:25 Pozwalam sobie na te poufalosc, bo jest pan dla mnie jedna z nadziei na to, ze po powrocie po kilku latach z emigracji do kraju wroce do panstwa zmierzajacego w strone normalnosci i liberalnej gospodarki. Mam 30 lat. Z ostatnich 10 - 7 spedzilem za granica: Niemcy, Anglia, obecnie Irlandia. W miedzyczasie ukonczylem studia w Polsce, rozpoczalem je w Anglii i usiluje skonczyc w Irlandii. Doszlifowalem angielski, nauczylem sie rosyjskiego, wgryzalem sie w systemy spoleczno -ekonomiczne krajow, w ktorych mialem zaszczyc pracowac i teraz z ta wiedza wracam. Wracam miedzy innymi dlatego, ze wierze, ze po raz pierwszy od czasow Balcerowicza mamy do czynienia z rzadem, ktoremu naprawde zalezy na gospodarce. I to pan, panie Jacku jest m.in dla mnie tym symbolem nowej Polski. Prosze mnie nie zawiesc. Prosze nie zawiesc tych, ktorzy chca wracac i pracowac dla dobra Rzeczypospolitej. Wielu z nas kocha stary kraj, ale rownie dobrze - jesli nie lepiej, radzimy sobie w Europie. I naprawde - majac na karkach rodziny, dzieciaki, jakies tam porownanie - jesli nie wrocimy teraz: mozemy juz nie wrocic nigdy. Z wyrazami szacunku i zyczeniami powodzenia Emigrant Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Aż strach pomysleć skąd wracasz. Z Hondurasu?? 11.12.07, 19:37 akson1 napisał: > Pozwalam sobie na te poufalosc, bo jest pan dla mnie jedna z nadziei na to, ze > po powrocie po kilku latach z emigracji do kraju wroce do panstwa zmierzajacego > w strone normalnosci i liberalnej gospodarki. Bo w Europie naprawdę ze świecą szukać bardziej "liberalnej" gospodarki niż Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson [...] 11.12.07, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś