Dodaj do ulubionych

Rostowski: Podatki najniżej jak się da

11.12.07, 08:13
Życzę powodzenia i trzymam kciuki. w końcu odpowiedni człowiek na
odpowiednim miejscu.
Obserwuj wątek
    • akson1 Panie Jacku, pan sie nie boi... 11.12.07, 19:25
      Pozwalam sobie na te poufalosc, bo jest pan dla mnie jedna z nadziei na to, ze
      po powrocie po kilku latach z emigracji do kraju wroce do panstwa zmierzajacego
      w strone normalnosci i liberalnej gospodarki.
      Mam 30 lat. Z ostatnich 10 - 7 spedzilem za granica: Niemcy, Anglia, obecnie
      Irlandia.
      W miedzyczasie ukonczylem studia w Polsce, rozpoczalem je w Anglii i usiluje
      skonczyc w Irlandii.
      Doszlifowalem angielski, nauczylem sie rosyjskiego, wgryzalem sie w systemy
      spoleczno -ekonomiczne krajow, w ktorych mialem zaszczyc pracowac i teraz z ta
      wiedza wracam.
      Wracam miedzy innymi dlatego, ze wierze, ze po raz pierwszy od czasow
      Balcerowicza mamy do czynienia z rzadem, ktoremu naprawde zalezy na gospodarce.
      I to pan, panie Jacku jest m.in dla mnie tym symbolem nowej Polski.
      Prosze mnie nie zawiesc.
      Prosze nie zawiesc tych, ktorzy chca wracac i pracowac dla dobra Rzeczypospolitej.
      Wielu z nas kocha stary kraj, ale rownie dobrze - jesli nie lepiej, radzimy
      sobie w Europie.
      I naprawde - majac na karkach rodziny, dzieciaki, jakies tam porownanie - jesli
      nie wrocimy teraz: mozemy juz nie wrocic nigdy.

Z wyrazami szacunku i zyczeniami powodzenia
      Emigrant
      • tornson Aż strach pomysleć skąd wracasz. Z Hondurasu?? 11.12.07, 19:37
        akson1 napisał:

> Pozwalam sobie na te poufalosc, bo jest pan dla mnie jedna z nadziei na to, ze
        > po powrocie po kilku latach z emigracji do kraju wroce do panstwa zmierzajacego
        > w strone normalnosci i liberalnej gospodarki.
        Bo w Europie naprawdę ze świecą szukać bardziej "liberalnej" gospodarki niż Polska.
    • tornson [...] 11.12.07, 19:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka