maruda.r 12.12.07, 07:25 Skoro jest Feliks Edmundowicz Ziobro, to jak mogłoby zabraknąć nowego wcielenia Wandy Wasilewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Beata, gębo ty nasza 12.12.07, 07:32 Koniec sierpnia, dożynki w Sycowie. Kilkuset widzów, na scenie kabaret Klika nabija się z Ziobry i Gosiewskiego. Beata Kempa nie wytrzymuje, wchodzi na scenę, bierze mikrofon, przedstawia się i mówi do artystów: - Jeszcze dzisiaj możecie się bawić, jeszcze dzisiaj burmistrzem jest mój przeciwnik polityczny, który wam wypłaci honorarium. Bawcie się, bo już jutro może być za późno. ********************************** Prawdziwa aktywistka komunistyczna z lat 50. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Ona skończyła prawo czy administrację? 12.12.07, 08:29 "W 1990 roku ukończyłam studia dzienne na Uniwersytecie Wrocławskim na Wydziale Prawa i Administracji, na kierunku Prawo Administracyjne." www.pis.org.pl/ludzie.php?p=info&id=66 Czy dziennikarze mogą sprawdzić czy Kempa rzeczywiście uzyskała tytuł magistra prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Ona skończyła prawo czy administrację? 12.12.07, 09:13 O ile wiem po prawie administracyjnym nie jest sie magistrem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Ona skończyła prawo czy administrację? 12.12.07, 09:54 Co więcej, nie ma takiego kierunku. Jest kierunek "administracja". Kempa jeszcze tydzień temu fałszywie podawała się za prawniczkę a na tym forum ktoś pisał (ze zgrozą) że jest sędzią Sądu Okręgowego we Wrocławiu. Tak naprawdę skończyła administrację i była kuratorem w Ostrzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Ona skończyła prawo czy administrację? 12.12.07, 09:56 Też się dziwię, że ktoś może takie informacje podawać ale dlaczego dziennikarze w to wierzą? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Ona skończyła prawo czy administrację? 12.12.07, 10:00 Dlatego, że nawet dziennikarze jeszcze nie oswoli się z myślą,że ktoś na tak wysokim stanowisku może być tak bezczelnym kłamcą. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Ona skończyła prawo czy administrację? 12.12.07, 10:12 To raczej brak umiejętności korzystania ze źródeł. W końcu sama Kempa na stronie PiSu przyznaje co skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Ona skończyła prawo czy administrację? 12.12.07, 11:19 Jeszcze tydzień temu kłamała, że jest prawniczką (powtarzała to kilka razy). Dopiero po zdemaskowaniu na forum "gazety" poprawiono to. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Beata, gębo ty nasza 12.12.07, 08:50 zyciorys piekny - prawie jak Nadiezdy Krupskiej. Duch aktywistow partyjnych na wzor ppr/pzpr odrodzil sie jak Feniks z popiolow w bolszewii pis-u. Jestem wzruszona czystoscia tejze dziewicy. Tylko dlaczego robi za mlotka od publicznego tluczenia glupot?? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Kempa czy Klempa? ;-) 12.12.07, 15:39 a dostrzegasz jakas roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Gwoździu pan się nie boi bo Beata za panem stoi:) 12.12.07, 07:59 Jaj opozycjonistka zresztą przed 89:))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro ...To takie kiepskie Ziobro w spodnicy?.... 12.12.07, 08:58 baba cala w wazelinie....Ochiiiiiida! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek czy szambo i ściek mogą miec odbyt? 12.12.07, 11:20 Nie przesadzajmy z tymi poetycznymi metaforami. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek25nh Beata Kempa, gniewna twarz PiS 12.12.07, 11:59 Określenie:,,gniewna twarz PiS" niezasłużenie nobilituje tę, hmm, osobę. Wysnuwając analogię stylistyczną z nauk ojca Rydzyka tak uwielbianego przez osobę Beatę, śmiało można rzec, że ryj nigdy nie będzie twarzą. A skoro można to się mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Beata Kempa, gniewna twarz PiS 12.12.07, 12:04 Ho ho,krępa klempa ta Kempa. Taka sejmowa miss Piggy,kuzynka po ryju,tyle że bez choćby grama wdzięku i uroku słynnej świnki - rzec by można : świnki Piggy wersja podstawowa. Strzeliła sobie w kolana oba swoimi durnymi tekstami a'propos Blidy i już na zawsze na hasło "Kempa" obywatel Polski będzie miał przed oczami tępą facjatę babochłopa na mównicy,wykrzykującego w amoku zawstydzające głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek nie głupoty lecz hańba 12.12.07, 12:52 "zawstydzające głupoty" to coś, co każdemu posłowi raz na jakis czas się zdarza. To, co robi Kempa to nie żadne "zawstydzające głupoty", lecz coś, co okrywa ją hańbą i infamią oraz wyklucza podanie ręki przez przyzwoitego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
jacgier-1 Beata Kempa, gniewna twarz PiS 12.12.07, 12:29 Powinna się zespolić z Kurskim. Dwa bulteriery PIS-u.Oba do uśpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Beata Kempa, gniewna twarz PiS 12.12.07, 12:34 Jeszce jedna, zawzięta, zakompleksiona, tępa morda pisu. Burmistrz ją spławił to zamiast poszukać porządnej roboty (na prawników wtych latach co ona kończyła była łapanka do pracy)zaczęła prowadzić prywatną wojenkę. Ta sama tępa, małomiasteczkowa zapiekłość. Ziobro donosił na kolegów ze studiów a potem jak został ministrem to próbował obsikiwać nogawki profesorom co go pooblewali na studiach. Każdy sobie dobiera współpracowników albo idzie za szefek, który mu odpowiada. Taka mentalność... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro ....Babsztyl, z kretynska grzywka..... 12.12.07, 16:15 a druga taka, to "blond-fanka" Jareczka...Siedza w Sejmie zawsze razem... Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: ....Babsztyl, z kretynska grzywka..... 12.12.07, 18:42 za to Piterka, cudo babeczka, juz mi staje!...włos na głowie, gdy słyszę jej głosik... żmiji! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Beata Kempa, gniewna twarz PiS 12.12.07, 16:43 Zbyt delikatne okreslenie!!Powinno byc;"gniewna,brzydka i tepa morda PiS"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Beata Kempa, gniewna twarz PiS 12.12.07, 21:49 california07 napisał: > Zbyt delikatne okreslenie!!Powinno byc;"gniewna,brzydka i tepa morda > ten ścierwojad california07 Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: a krzywy ryj GWna to kto..........? 12.12.07, 18:18 Pozwól że ja odpowiem, TY.Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: a krzywy ryj GWna to kto..........? 12.12.07, 21:46 a ja od razu się domyślałem że twój krzywy ryj widziałem jak razem z twoim pryncypałem pchałeś w coś co nazywamy kałem Odpowiedz Link Zgłoś
black-andrzej24 Beata Kempa, gniewna twarz PiS 12.12.07, 19:30 Gniewna twarz PIS-u?? raczej to twarz bezmyślna i cyniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Beata Kempa, gniewna twarz PiS 12.12.07, 21:48 lack-andrzej24 napisał: > Gniewna twarz PIS-u?? raczej to twarz bezmyślna i cyniczna. tak się nierozgarniętemu bydłu wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Beata Kempa, gniewna twarz PiS 19.12.07, 12:26 Arcywodzuś, tę Dziwobabę nieźle wytresował. Tylko co to z nią będzie, jak Komisja ustali, że Arcywodzuś w trosce o luksus ofiary, polecił niezakładanie kajdanek. Po osądzeniu winowajców śmierci ŚP. Barbary Blidy, marzę o obejrzeniu w TV, Arcywodzusia ze skafandrem na łbie, oczywiscie w kajdankach i ww. łbem pochylonym do ziemi. A potem, to już można spojkojnie umierać. Fidelek, psia krew z nad Wisły! Odpowiedz Link Zgłoś