pisubek Czy Tadeusz R. naprawde kocha Jaroslawa K.? 23.02.08, 16:36 I odwrotnie. I co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ależ komentuj sznicel 23.02.08, 16:37 zawsze to miło pośmiać się z takiego pajaca jak ty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: ależ komentuj sznicel 23.02.08, 16:40 pakulec napisał: > zawsze to miło pośmiać się z takiego pajaca jak ty ;-) śmiej się śmiej. ale za to dzieci udane buahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ależ komentuj sznicel 23.02.08, 16:42 hm... co mają do tego dzieci? chciałbyś sobie pomolestować jakiegos dzieciaka? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: ależ komentuj sznicel 23.02.08, 18:13 twoja Mama tez nie jest winna ,że półgłówek jesteś. A może cię upuściła na podłogę ? Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend cala mlodziez z pisem ! 23.02.08, 16:35 ..szczegolnie ta z kolek rozancowych :)))) alleluja i do przodu, Panowie Gejowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 "Miała być druga Irlandia, a jest czeski film" .. 23.02.08, 16:36 Pisuarczycy sa zalosni.To intelektualni nedzarze i moralni nikczemnicy.Te wszystkie ich spektakle sa tandetne.Swa krytyka rzadow Platformy Obywatelskiej nie sa w stanie zatrzec swych lajdackich rzadow.Przegrali nie dlatego,ze Narod liczyl na "cud", przerzneli z kretesem bo Narod mial dosc juz tej holoty pelnej nienawisci,klamstw,pychy,tepoty.czas rozliczenia ich rzadow dopiero nadchodzi.Na naszych oczach rodzi sie nowa Historia bez histerii.Tylko idioci mierza rzady mnogoscia byle jakiego prawa, jakim pisuarczycy zalewali zycie publiczne.Gdyby te cymbaly pisuarowskie (kreujace sie w tym gronie na "medrcow")zechcialy wrocic do historii panstwa i prawa , do historii doktryn politycznych ,wstyd by im bylo glosic publicznie glupich dyrdymalow.Ale czego mozna sie spodziewac po tej zgraji karierowiczow,po tych kohortach zacieznych janczarow. Przykladem moze tu byc sztandarowa postac pisuarczykow- Ziobro, ktory kilkakrotnie "mocowal " sie z egzaminem na aplikanta prokuratury.Ten palant i tchorz zwykl biale nazywac czarnym.A sam Wassermann.Gdy przyjdzie mu kiedys odejsc z tego swiata powinien zdazyc zrobic sobie doglebny i szczery rachunek sumienia z czasow ,gdy byl krakowskim prokuratorem,bo przed Bogiem nie ukryje Prawdy.Moze jednak racje ma pozrekadlo ludowe,ze lepiej g..na nie ruszac ,bo wtedy smierdzi jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
proboszcz-kazuyoshi Re: Czeskie filmy są dobre!! 23.02.08, 16:39 Nie jestem zwolennikiem PO, ale czeskie filmy są w moim odczuciu całkiem ciekawe, czasem zaskakujące i nietypowe. Wolę je od typowo polskiej "bohaterszczyzny". Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Irlandia --- za 25 lat; 23.02.08, 16:47 -) wtedy milosnicy tej ideologii beda starzy i schorowani,tusk walczy o swoja pozycje w partii , a nie o wspolne dobro Polakow; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 16:48 a taki scenariusz szykował nam Pis Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 16:57 pakulec napisał: > a taki scenariusz szykował nam Pis ------------------------------------ -) masz troszke rozumku, wlasnie tusk idzie sladami lukaszenki , chcac zagarnac wszystko dla baronow i kretaczy, pewnie zauwazyles, co ?: Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:02 widzisz rozum to jest to czego Tobie brakuje moherku ;-) pewno za dużo słuchasz swojego pasterza z Torunia i ci odbiło? Kaczyńscy - byli agentami Putina prowadzonymi przez swojego oficera Rydzyka i mieli za cel zamienić Polskę w nowa Białoruś - na szczęście pojawił się Tusk i nas uratował ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:18 pakulec napisał: > widzisz rozum to jest to czego Tobie brakuje moherku ;-) > pewno za dużo słuchasz swojego pasterza z Torunia i ci odbiło? > Kaczyńscy - byli agentami Putina prowadzonymi przez swojego oficera Rydzyka i > mieli za cel zamienić Polskę w nowa Białoruś - na szczęście pojawił się Tusk i > nas uratował ;-) -------------------------- -) powtarzasz brednie, argumentow brak; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:19 może postaraj mi się udowodnić że pisze brednie? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:21 pakulec napisał: > może postaraj mi się udowodnić że pisze brednie? > typowy platfus. udowodnij mu, że mu nie staje, jak jest obwisły. lecz sie facet. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:23 uporządkuje mysli wytrzyj nasienie i napisz to jeszcze raz coś masz kłopot z treścią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:30 pakulec napisał: > uporządkuje mysli wytrzyj nasienie i napisz to jeszcze raz coś masz kłopot z > treścią ;-) jak ci nie staje i kumple muszą dymać twoją laskę to dowód na to, że ci wisi. mimo tego, że chciałbyś aby było inaczej. czasem jednak desperaci dymają na miękkim wale ale wtedy "pakulec" jest ciężki. trudno wepchać. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:35 wiesz , twoje problemy małomnie obchodzą - może poproś księdza to ci ulzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:37 pakulec napisał: > wiesz , twoje problemy małomnie obchodzą - może poproś księdza to ci ulzy ;-) wiesz jak jest. to że ty sobie z księdzem urządzasz "pakulec" nie oznacza że każdy jest do tego przymuszony buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:42 wiesz co, miło mi się ciebie depcze ale zauważyłem że zaczynasz czerpać z tego erotyczną przyjemność. Musze więc cię zastopować bo jeszcze się odwodnisz ;-) Teraz abyś się uspokoił nie będę ci odpowiadac przez jakiś czas -uporządkuj myśli wytrzyj ręce i doprowadź się do porządku - wiesz musisz myśleć o swoim pasterzu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:26 pakulec napisał: > może postaraj mi się udowodnić że pisze brednie? > ------------------------------------------- -) no te brednie z poprzedniego postu czlowieku, no ile Ty masz lat, jestes w gimnazjum przynajmniej ,czy to rezultat wychowania medialnego / tvn 24 / ; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:28 może jeszcze napiszesz że jestem niemieckojęzyczny i nie będziesz ze mną gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: a co ma bialorus z tuskiem wspolnego; 23.02.08, 17:39 pakulec napisał: > może jeszcze napiszesz że jestem niemieckojęzyczny i nie będziesz ze mną gadać? -) chodzi o odrobine obiektywizmu; Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:02 pakulec napisał: > a taki scenariusz szykował nam Pis te, nie udawaj kosovara. odpowiedz na pytanie: skąd ten nick? co i gdzie ci pakują? buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:08 jesteś jakiś dziwny - piszesz jakieś bzdurki wychwalające Pis a chodzi ci tylko o poderwanie jakiegoś faceta? Ja wiem że to jest modne w Pisie ale ja nie gustuje w płaczących pedziach więc nie masz szans, napisz lepiej jeszcze coś o Tusku - posmiejmy się z ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:10 pakulec napisał: > jesteś jakiś dziwny - piszesz jakieś bzdurki wychwalające Pis a chodzi ci tylko > o poderwanie jakiegoś faceta? > Ja wiem że to jest modne w Pisie ale ja nie gustuje w płaczących pedziach więc > nie masz szans, napisz lepiej jeszcze coś o Tusku - posmiejmy się z ciebie ;-) nie zmieniaj tematu. co z tym pakowaniem??? buahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:11 sznicel4 napisał: > pakulec napisał: > > > jesteś jakiś dziwny - piszesz jakieś bzdurki wychwalające Pis a chodzi ci > tylko > > o poderwanie jakiegoś faceta? > > Ja wiem że to jest modne w Pisie ale ja nie gustuje w płaczących pedziach > więc > > nie masz szans, napisz lepiej jeszcze coś o Tusku - posmiejmy się z ciebi > e ;-) > > nie zmieniaj tematu. co z tym pakowaniem??? > buahahahahahahahahahahahahahaha pozatym powiedzmy sobie szczerze, że lepiej być pedałem niż mieć zezowate dzici buuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: co to sa dzici? 23.02.08, 17:17 pakulec napisał: > piszesz jakims moherowym kodem? no nie są to na pewno dzieci...... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: co to sa dzici? 23.02.08, 17:22 rozumiem - pomyliły ci się literki - może odgarnij napletek z czoła Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: co to sa dzici? 23.02.08, 17:25 pakulec napisał: > rozumiem - pomyliły ci się literki - może odgarnij napletek z czoła napletek na czole???!!! znasz to z domu????? to jest chore..... buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: co to sa dzici? 23.02.08, 17:29 poprostu miałeś być ch..jem tylko ci oczy urosły - stąd moja troska Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: co to sa dzici? 23.02.08, 17:32 pakulec napisał: > poprostu miałeś być ch..jem tylko ci oczy urosły - stąd moja troska ale za to nie mam zezowatych dzieci buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: co to sa dzici? 23.02.08, 17:33 wogole nie masz dzieci - wiesz z 2 samców nie ma potomstwa Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: co to sa dzici? 23.02.08, 17:34 pakulec napisał: > wogole nie masz dzieci - wiesz z 2 samców nie ma potomstwa to skąd cię wyciągnęli? buahahahahahahahahahahah z bazaru od ruskich???????? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:13 ale ty jesteś namolny wyluzuj ta sperma cię rozsadzi nie przeslesz Rydzykowi renty i twoj pasterz zdechnie z głodu - może kupsobie dmuchana lalę Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:15 pakulec napisał: > ale ty jesteś namolny wyluzuj ta sperma cię rozsadzi nie przeslesz Rydzykowi > renty i twoj pasterz zdechnie z głodu - może kupsobie dmuchana lalę a ładną masz mame? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:17 może się zdecyduj - napierw chciałbyś molestowac dzieci, potem facetów a teraz zwłoki? nie dziwota że Pisowi tak leci w dół skoro ma takich zwolenników ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:19 pakulec napisał: > może się zdecyduj - > zwłoki? no to nie chce tej mamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:20 a co zrobiłes już sobie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:22 pakulec napisał: > a co zrobiłes już sobie dobrze? spadaj plkatfusi pedziu! buahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: lepsze to niż Białoruś za rok 23.02.08, 17:25 hm ... pewno sobie zrobiłes i co teraz? może pojdź się wyspowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
daro76 "Miała być druga Irlandia, a jest czeski film" .. 23.02.08, 16:50 chłopaki z PISuaru rozpaczają, ze im podziękowano. oni byli swietni, tylko w sączeniu jadu i walce ze wszystkimi. niech przeprosza i ...!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Kawaler stanu idzie do dna 23.02.08, 16:50 BIEDACZYSKO O MAłO SIE NIE POPłAKAł NA KONWENCJI Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wydawało mi się że nieco popuszczał z emocji 23.02.08, 16:52 moherowa panienka stojąca z tyłu co jakiś czas krzywiła nos Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pisdzielstwo to choroba umysłowa, czas się leczyć! 23.02.08, 16:51 jaki czas, jakie konczyc, jaki spektakl? o czym pier_dolą te pisdzielskie bezmóżdża? oni mieli 2 lata co zrobili? co osiagneli? a tu po 100 dniach chcą rząd dymisjonować co za banda palantów! katobolszewickich palantów! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: pisdzielstwo to choroba umysłowa, czas się le 23.02.08, 17:00 na leczenie głowy już czasu nie ma......czas leczyć nogi..... -- www.polityka.pl/_gAllery/50/36/50369.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jest tu przygłupie jakiś ze 20 Twoich postów... 23.02.08, 17:31 Czy uważasz że jesteś tak interesujący w swych wypowiedziach że warto ich tyle zamieszczać? Bo ja się obawiam że i jedna to byłoby zbyt wiele. Ewidentnie jakość przeszła w ilość. Oszczędź sobie fatygi a nam pustego śmiechu z duraka... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cześć Bydło... 23.02.08, 17:33 > Jest tu przygłupie jakiś ze 20 Twoich postów. Razem z Twoim to już 21.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Cześć Bydło... 23.02.08, 17:37 witaj bardzo mi się podobał twoj wczorajszy post o lodzie i tańcu na nim - długo ryczałem ze smiechu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cze Paki... 23.02.08, 18:08 Witam trzeba trochę potrzepać moherek, bo im po występie Jaro za bardzo endorfiny do łba strzeliły... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Cze Paki... 23.02.08, 18:15 ostatnio wysyłają mi to coraz gorszy sort - chyba godzinę męczyłem jakiegoś zboka - może to był kot Jarosława? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cze Paki... 23.02.08, 21:38 pakulec napisał: > ostatnio wysyłają mi to coraz gorszy sort - chyba godzinę męczyłem jakiegoś > zboka - może to był kot Jarosława? Współczuję, ja darzę wielkim, porażającym i oczywistym szacunkiem faceta który ma na imię Bydło , witam go codziennie serdecznie. Cóż facet jest chyba po toruńskiej szkole dobrego wychowania, bo nie reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Jest tu przygłupie jakiś ze 20 Twoich postów. 23.02.08, 17:34 wiesz moherku odpowiadam jakiemus twojemu koledze - straszny z niego zbok ale daje mi duzo rodości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Jest tu przygłupie jakiś ze 20 Twoich postów. 23.02.08, 17:36 pakulec napisał: > wiesz moherku odpowiadam jakiemus twojemu koledze - straszny z niego zbok ale > daje mi duzo rodości ;-) no to widzę goju, że masz niezły ubaw. pozdrów tych swoich tatusiów buahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Re: "Miała być druga Irlandia, a jest czeski film 23.02.08, 16:58 a moja sympatia i poparcie dla tego czeskiego filmu rosna. Nikt madry nie oczekuje, ze w 100 dni da sie wszystko naprawic a szczegolnie to co PiS konsekwentnie niszczyl w czasie swojej kadencji. Muchomorkom podobalo sie jedynie jezdzenie 3 samochodami z BOR i macenie a teraz nie podba im sie, ze rzad zachowuje sie spokojnie i kulturalnie - bo taka jest prawda. Kazdy kto mysli rozumie tez, ze nie bedzie spokoju dopoki prezydentem bedzie Lechu, bo kazda, kazda tajemnica panstwowa i decyzja prezydenta jest konsultowana i autoryzowana przez Jaroslawa. Jaroslaw jest prezydentem a Lech tylko messanger. Nie wierze, ze nienawisc mozna wyleczyc, ale jakies srodki uspakajajace Jaroslaw powinien dostawac. Odpowiedz Link Zgłoś
me2free niech sie PiS odczepi od czeskiego filmu 23.02.08, 16:59 PiSowcy nasladowcy poznego gomulki nie maja niczego do zarzucenia Tuskowi, oprocz wytykania mu wlasnych bledow. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne od Leppera krawata se pozyczyl 23.02.08, 17:03 nawet do polowy konwencji nie mozna bylo wysiedziec, z ciekawosci chcialem posluchac, ale sie nie dalo, zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
fation Re: "Miała być druga Irlandia, a jest czeski film 23.02.08, 17:12 jak Polska może stać się Irlandią jak donald ciągle na wakacjach siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma tzeba byc kretynem takim jak Pan, panie Kaczyński 23.02.08, 17:21 aby po 100 dniach oczekiwać cudu ! Najpierw trzeba po Panu państwo oczyścić. Społeczeństwo zrozumiało do czego prowadzi pańska chora wizja państwa i, jak zajdzie potrzeba, znów da temu wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Miala byc koalicja PiS/PO 23.02.08, 17:21 Pamietam - tak mialo byc. Nie wyszlo bo "panstwo" pozarli sie o stolki i ministerstwa. Glosowalam wtedy na PiS i meczylo mnie obiecywanie koalicji ze spadkobierczynia ROAD/UD/UW/KLD. Zamiast tej opcji zdecydowano sie na LPR, SO. W tej koalicji bylo zbyt wielu przywodcow i zapomniano o tym w czyim imieniu mieli sprawowac wladze i kto ja wybieral. PO jako opozycja stawala na glowie i nie przepuszczala najmniejszej okazji zeby - u boku SLD, PD i michnikowszczyzny - dokopac PiSowi szczegolnie kiedy zabieral sie za mocna przenoszaona lustracje i dekomunizacje. No i mamy teraz powtorke z rozrywki politykow. Role sie odwrocily. W zapomnienie poszly obietnice wyborcze serwujace dla kazdego cos milego. A sprawy najwazniejsze - leza. Przestepcow zwalnia sie z "podejrzanych" bo puzle nie moga miec dziur. Lepiej zajmowac sie laptopem Ziobry i robic z niego kryminaliste niz pozwolic zeby zajmowal jakiekolwiek stanowisko w wymiarze sprawiedliwosci - bo a nuz kogos "niewlasciwego" uda mu sie zamknac i lancuch zacznie sie splatac, lapiac nastepnych nietykalnych i swietych. Pis nie mogl sam rzadzic ani nie mial wiekszosci do uchwalania ustaw. Na tym nie koniec. Jednak zeby zdobyc wiekszosc przez jakakolwiek partie nalezy byc konsekwentnym nie tylko w mowieniu ale i w dzialaniu, nie tylko jesli jest sie u zloba ale glownie wtedy - bo ma sie do tego narzedzia. Obiecujecie to nam, wyborcom, politycy wszystkich opcji. Nam zalezy zeby Polska stanela na nogi i zebysmy nie musieli szukac chleba irlandzkiego czy kanadyjskiego (z dodatkami) tulajac sie wsrod obcych. Nie przysiegacie amerykancom, nie przysiegacie Europie. To N a m przysiegacie - nam, Narodowi Polskiemu - w przysiedze po zwycieskich wyborach. Wasze zwyciestwo to nie dobra pensja parlamentarzysty i rozne osobiste i rodzinno-kolezenskie profity. To obowiazek (wobec nas, narodu polskiego), z ktorego musicie sie wywiazywac - o czym zapominacie natychmiast po odebraniu legitymacji poselskiej/senatorskiej. Polityczne marionetki. Zjednocznie sie wreszcie ci, ktorzy chcecie pracowac dla Polski, zapomnijcie w jakiej jestescie partii i do kogo macie osobiste zale. Wezcie sie za robote bo was rozliczymy jak zmadrzejemy. Przyjdzie taka pora. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 17:30 -) niestety, nocna zmiana silniejsza niz nasz dobrobyt; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 17:32 nocna zmiana - wspaniały paszkwil pokazujący upadek rządu nieudaczników widac że Pis nic więcej nie osiągnął od tamtego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 17:36 pakulec napisał: > nocna zmiana - wspaniały paszkwil pokazujący upadek rządu nieudaczników > widac że Pis nic więcej nie osiągnął od tamtego czasu -) to byla szokowa terapia dla esbecji - zaczeli sie bac ze straca majatki, z tego powodu jestesmy tak slabi do dzisiaj; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 17:38 jesteście słabi z innego powodu - wiek, lata picia nędzna emerytury -i dobrze wam tak niedługo natura sama rozwiąże wasze problemy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 17:42 pakulec napisał: > jesteście słabi z innego powodu - wiek, lata picia nędzna emerytury -i dobrze > wam tak > niedługo natura sama rozwiąże wasze problemy ;-) -) no wlasnie , mamy kawe na lawie - tusk i PO tez mysla w ten sposob, a to zalosne jak na tzw. inteligencje oj, cieniutko chlopaki ; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 17:46 nie przejmuj się, swoje przeżyłes Rydzyk cię zbawi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 17:49 pakulec napisał: > nie przejmuj się, swoje przeżyłes Rydzyk cię zbawi ;-) -) i Rydzyka tez chcecie zniszczyc- podaj powody ale powaznie ; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 17:52 nie chce Rydzyka niszczyc- jak już ci pisałem natura z czasem rozwiąże jego problem - patrząc na waszą zajadłość to chyba już niedługo -wiesz nadmiar żółci zabija ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 18:00 pakulec napisał: > nie chce Rydzyka niszczyc- jak już ci pisałem natura z czasem rozwiąże jego > problem - patrząc na waszą zajadłość to chyba już niedługo -wiesz nadmiar żółci > zabija ;-) ------------------------ -) a wy macie H2O w drogach zolciowych ; nie wspomne o Schedel i jego zawartosci; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 18:07 jak już o anatomii, to nie pytaj gdzie mam bajki Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 20:15 sweterekzduzymdekoltemmoherowy napisał: > pakulec napisał: > > > nie przejmuj się, swoje przeżyłes Rydzyk cię zbawi ;-) > > -) i Rydzyka tez chcecie zniszczyc- podaj powody ale powaznie ; Powazne powody podali 3 lata temu bracia kaczynscy twierdzac, ze maja niepodwazalne dowody na to, ze rydzyk jest agentem moskiewskiego GRU, zlodziejem i oszustem, jeszcze niedawno te wszystkie dowody mogles znalesc na stronie Prawa i Sprawiedliwosci...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie z winy PiS.... 23.02.08, 20:12 sweterekzduzymdekoltemmoherowy napisał: > pakulec napisał: > > > nocna zmiana - wspaniały paszkwil pokazujący upadek rządu > nieudaczników > > widac że Pis nic więcej nie osiągnął od tamtego czasu > > -) to byla szokowa terapia dla esbecji - zaczeli sie bac ze straca > majatki, z tego powodu jestesmy tak slabi do dzisiaj; Szkoda, ze nie chcesz zauwazyc faktu, ze ta esbecja ulokowala sie w najlepsze u boku braci kaczynskich, na szczescie spoleczesntwo jest tego swiadome i ty tego nie zmienisz robiac z siebie glupka...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Pani Aniu, sercem pisane, ale i tak to sa perły 23.02.08, 17:40 rzucane przed wieprze. Ta nasza, pożal się boże "klasa polityczna", to nic innego jak zbieranina różnej maści hołoty. No, może za wyjątkiem paru, których (niestety) jest tylu że ich, na jedej ręce drwala, można policzyć. Keep cool. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: Pani Aniu, sercem pisane, ale i tak to sa per 23.02.08, 18:51 Kipie kul powstrzymujac wymioty. Na biegowki zaraz ide dla odreagowania i utrzymania sie w przyziemnym realizmie. Pozdrawiam Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Pani Aniu, sercem pisane, ale i tak to sa per 23.02.08, 19:09 jest mi smutno, że sprowodowałem u Pani te "odruchy", pocieszam się że mogło, sądząc po uprzednim tekscie, przy tak wrażliwej naturze, być gorzej. Ale, skoro wyszła Pani na biegówki, to nie jest tak źle, prawda ? Dzieki za pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Rzeczywiście takiego rządu nieudaczników... 23.02.08, 17:21 to nawet za Mazowieckiego nie było. Specjaliści od afer z komputerami i od niszczenia RM i WSKSiM. Rządy leniów i amatorów. Gdzie te półki pełne ustaw i gdzie ci fachowcy i profesjonaliści. Pic na wodę i fatamorgana... By the way. Jak tam idzie naczelnemu nienawistnikowi Bartoszewskiemu specjaliście od spraw beznadziejnych? Przypominam że miał w kajdanach dostarczyć do Polski morderczynię sądową Helenę Wolińską-Brus. Jest okazja, bo rocznica zamordowania gen. "Nila", do śmierci którego Wolińska się gremialnie przyczyniła. Czy przypadkiem nasz "skarb narodowy" nie czeka na naturalne rozwiązanie problemu? Zamiast gadulstwa próżnego, bezczelnego i samochwalczego, zamiast biegania za gratyfikacjami, grantami i beneficjami może choć raz wykaże się czymś przydatnym dla Polski, bo ma z tym duży problem.... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: jakie % : 23.02.08, 17:34 -) a czy to prawda czy tylko blamage medialne, polowa Polakow nie interesuje sie i niezna politykow, czyli pozostale 50% ...czy to wszystko dla PO, bylbym ostrozny w ocenie tego.. posluchac tylko niesiolowskiego , wstyd dla Polski... palikota, pitera, wstyd ze bronia kretaczy osobiscie ; Odpowiedz Link Zgłoś
krepelx Re: i poparcie 60% a pisowi leci,leci i leci;-) 23.02.08, 17:36 Rusza Program Porządkowania Kraju - Lepsza przyszłość dla nas i naszych dzieci... 1. Obrona praw pracowników, obniżenie kosztów pracy i wzrost płac. 2. Wspieranie przedsiębiorczości i zmiana prawa na korzystniejsze dla pracowników i pracodawców. 3. Radykalne uproszczenie prawa podatkowego, gospodarczego i trybu poboru ZUSu. 4. obniżenie składek ZUS 5. Likwidacja niekorzystnego drugiego filaru funduszy emerytalnych 6. Wzrost płac pracowników sektora publicznego oraz ustawa antykominowa. 7. Ujednolicenie niejednoznacznego prawa podatkowego w Polsce 8. Wzrost płac nie tylko tym grupom zawodowym którzy strajkują i wzrost zasiłków dla bezrobotnych. 9. Wydłużenie urlopu macierzyńskiego 10. Pomoc ze strony państwa dla “najsłabszych”. 11. Realizacja polityki historycznej. 12. Ograniczenie deficytu. 13. Bezpieczne wprowadzenie Euro. 14. Zahamowanie wzrostu inflacji. 15. Większe środki na rozwój i edukacje. 16. Uproszczenie procedur zakładania firm. 17. Prywatyzacja kluczowych firm polskiej gospodarki. 18. W przypadku firm należących do Skarbu Państwa - rzetelne wybierania zarządów i rad nadzorczych. 19. Zapewnienie bezpieczeństwa energetycznego. 20. Wsparcie projektów infrastrukturalnych UE dot. bezpieczeństwa energetycznego. 21. Znaczne przyśpieszenie budowy obwodnic i autostrad. 22. Wyeliminowanie barier prawnych blokujących szybki rozwój infrastruktury. 23. Nowe trasy kolejowe i reforma PKP 24. Powszechny dostęp do szerokopasmowego Internetu szczególnie dla najuboższych i niepełnosprawnych. 25. Wprowadzenie możliwości załatwiania spraw państwowych (podatki itp.) przez Internet. 26. Gospodarczy “powrót Polski nad morze” i "Śląsk". 27. Mądre wykorzystywanie funduszy europejskich i ograniczenie biurokracji. 28. Decentralizacja władzy. 29. Wsparcie rozwoju regionalnego. 30. Modernizacja wsi i rolnictwa. 31. Usprawnienie procesu składania wniosków o dotacje unijne. 32. Reforma instytucji publicznych obsługujących rolnictwo. 33. Ekologiczna produkcja żywności. 34. Wytwarzanie biopaliw i biogazów. 35. Reforma systemu ubezpieczeniowego rolników. 36. Rozwój rybołówstwa. 37. Ochrona środowiska. 38. Wdrożenie programu Natura2000 39. Wprowadzenie polityki solidarnego państwa. 40. Ułatwienie młodym startu zawodowego i rychłe powroty Polaków z emigracji. 41. Darowanie zaległości w Urzędzie Skarbowych dla Polaków, którzy pracowali za granicą. 42. Obniżenie bezrobocia i cud Irlancki w polsce. 43.. Długoterminowe uniknięcie zagrożeń demograficznych. 44. Rozwój edukacji przedszkolnej na terenach wiejskich. 45. Podniesienie pensji nauczycielom. 46. Zmiana mechanizmów finansowania edukacji. 47. Zwiększenie miejsc pracy dla ludzi powyżej 50 roku życia. 48. Reforma emerytalna i ograniczenie za wysokich emerytur pobieranych przez byłych dygnitarzy, SB. 49. Prywatyzacja i uzdrowienie służby zdrowia znaczna poprawa jakości usług. 50. Komputerowe wypisywanie recept w celu uniknięcia pomyłek w aptekach 51. darmowe leki dla dzieci do 18 lat 52. Zwiększenie powszechnego dostępu do służby zdrowia. 53. Podwyższenie pensji pracownikom służby zdrowia. 54. Podział NFZ na kilka konkurencyjnych zakładów ubezpieczeniowych. 55. Reformacja polityki refundacji leków. 56. Ułatwienie zdobywania specjalizacji lekarzom, sędziom, notariuszom, komornikom, prawnikom. 57. wprowadzenie w 2009 r kas fiskalnych we wszystkich dziedzinach działalności 58. Ułatwienie osobom niepełnosprawnym zdobycie wykształcenia i pracy. 59. Rozwój społeczeństwa obywatelskiego. 60. Zmiana ustawy o organizacjach pożytku publicznego i wolontariacie. 61. Stabilizacja finansowa sektora kultury. 62. Organizacja Euro 2012 63. Program “Boisko w każdej gminie” 64. Wsparcie sportu wyczynowego. 65. Odbudowa zaufania obywateli do władzy 66. Ograniczenie przywilejów władzy 67. Likwidacja zagrożeń korupcyjnych. 68. Poważne zmiany w prokuraturze. 69. Reforma prawa karnego. 70. Zmiana systemu odbywania kar. 71. Efektywne prowadzenie walki z przestępczością. 72. Zapewnienie bezpieczeństwa i praworządności w Polsce. 73. Budowa systemu ochrony i ratownictwa ludności. 74. Tańsze lekarstwa dla emerytów. 75. Dokończenie reformy administracji publicznej. 76. Wprowadzenie e-dowodu osobistego. 77. Zmiana sposobu prowadzenie polityki zagranicznej. 78. Dbanie o interesy Polski w UE 79. Udział Polski w dbaniu o bezpieczeństwo światowe. 80. Likwidacja tajnych podsłuchów zainstalowanych urzędach administracji państwowej 81. Uzawodowienie Wojska. 82. Zakończenie misji w Iraku w 2008 r. 83. dekomunizacja i odebranie przywilejów byłym pracownikom SB 84. likwidacja możliwości skorumpowanych przetargów i prywatyzacji. 85. Rozliczenie zagrabionych majątków, fortun. 86. Likwidacja abonamentu RTV oraz likwidacja potwornie wysokich odpraw dla pracowników TVP 87. Obniżenie podatków i “danin publicznych” i ograniczenie wydatków budżetowych (na kościół). 88. Ograniczenie malwersacji finansowych na najwyższych szczeblach władzy. 89. Likwidacja setek przepisów, które paraliżują pracę służb odpowiadających za stan dróg. 90. Szybsza budowa mieszkań i wzrost zatrudnienia 91. identyfikacja i likwidacja pralni brudnych pieniędzy 92. Likwidacja mafii sterujących cenami paliw w polsce 93. rozwiązanie problemu z instalacją w polsce tarczy antyrakietowej 94. Szeroko idące zmiany w kierunku uporządkowania prawa w polsce. Już nikt nie powie. że wstyd mu że jest Polakiem. Mówimy koniec nieodpowiedzialnym rządom w naszym kraju. Kochamy naszą Polskę. przekażcie to dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Dobrze że z komputerem Ziobry się powiodło... 23.02.08, 17:45 Na więcej zresztą nie liczyłem. W RM dziś o 18:15 podsumuje ich osiągnięcia prof. J.R. Nowak. Myślę że nie będzie przesadnie oszczędny w słowach i faktach kompromitujących ten rząd... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dobrze że z komputerem Ziobry się powiodło... 23.02.08, 17:53 bydlo_prof_wb napisał: > Na więcej zresztą nie liczyłem. W RM dziś o 18:15 podsumuje ich osiągnięcia > prof. J.R. Nowak. Myślę że nie będzie przesadnie oszczędny w słowach i faktach > kompromitujących ten rząd... > __________ > Masz rację prof. Nowak oszczędniue używa faktów. Podobnie oszczędnie używa prawdy, to typowe dla byłych sowieckich sługusów Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @bydlo_prof_wb 23.02.08, 18:43 To co wyemituje w postaci erupcji nienawiści i zawiści pseudonaukowiec JRNowak jest z góry do przewidzenia - więc słuchania nie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ale gdzie mu tam do Grossa czy Bartoszewskiego... 23.02.08, 19:34 Nawet nie próbuj. Mógłbyś sobie intelekt nadwyrężyć, taki ładny, no nówka, nieużywany zupełnie... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ale gdzie mu tam do Grossa czy Bartoszewskieg 23.02.08, 21:40 bydlo_prof_wb napisał: > Nawet nie próbuj. Mógłbyś sobie intelekt nadwyrężyć, taki ładny, no nówka, > nieużywany zupełnie... > __________ Też sobie możesz kupić. Moherowi na allego mają zniżke.. > > Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam > bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: i poparcie 60% a pisowi leci,leci i leci;-) 23.02.08, 22:13 zapomniałeś o promocji własnych rozwiązań, o patentach!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb To się nazywa rzeczywistość wirtualno-medialna... 23.02.08, 17:39 dla przygłupów. Specjalizuje się w tym taka jedna gazeta. Nie będę wymieniał aby nie reklamować. Być może 100% poparcia PO osiągnie w momencie gdy ostatni w tym raju zgasi światło, co może nastąpić szybciej niż przewidujemy, gdy nowi przyjaciele Herr Tuska ze wschodu zaczną zanadto manipulować przy kurkach. Cieszymy się też że udało się te pół Tira z mięsem tam wyeksportować... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To się nazywa rzeczywistość wirtualno-medialn 23.02.08, 17:44 bydlo_prof_wb napisał: > dla przygłupów. Specjalizuje się w tym taka jedna gazeta. Nie będę wymieniał ab > y > nie reklamować. Być może 100% poparcia PO osiągnie w momencie gdy ostatni w tym > raju zgasi światło, co może nastąpić szybciej niż przewidujemy, gdy nowi > przyjaciele Herr Tuska ze wschodu zaczną zanadto manipulować przy kurkach. Uzupełnię Twoją wypowiedź, po co te niedomówienia. Gazeta nazywa się "Nasz Dziennik" i jest oficjalnym organem PISu. Generalnie miałeś na myśli "Oligarchiczny Kościół Medialny" z Torunia. Zgadza się Panie Bydło? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 te, pakulec, a może ty 23.02.08, 17:33 jesteś kalik? coś tak czuje. bo te nicki takie jakiś paskudne...... Odpowiedz Link Zgłoś
ozby szczęście, że bełkot Kaczy. jest tylko śmieszny 23.02.08, 17:39 oczywiście wszystkiemu winne jest wprowadzone w błąd 60% społeczeństwa, które nie chce by im zrobić dobrze. Kaczyński, ty już nikomu dobrze nie rób. Zajmij się sobą, bo zdrowo nie wyglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Czy Jarek zapisał się do Samoobrony??????????????? 23.02.08, 17:41 Dlaczego wystąpił na konwencji PIS w Samoobronowym krawacie... Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: SO ma uklad w terenie z PO; 23.02.08, 17:44 tw_wielgus napisał: > Dlaczego wystąpił na konwencji PIS w Samoobronowym krawacie... -) a krawat? argumenty jaki to program na szykujecie; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: SO ma uklad w terenie z PO; 23.02.08, 17:54 wiesz krawat to symbol - Jarek nie może zneśc samotności po swoim 3 bliźniaku i daje sygnały godowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: SO ma uklad w terenie z PO; 23.02.08, 18:02 pakulec napisał: > wiesz krawat to symbol - Jarek nie może zneśc samotności po swoim 3 bliźniaku i > daje sygnały godowe ;-) Jarek ukradł Andrzejowi wszystko... Elektorat, program i kota... Oni z bratem mają złodziejstwo we krwi od dzieciństwa. Najpierw przyłapano ich na kradzieży księżyca, póżniej były kołpaki i radia samochodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: SO ma uklad w terenie z PO; 23.02.08, 18:05 tw_wielgus napisał: > pakulec napisał: > > > wiesz krawat to symbol - Jarek nie może zneśc samotności po swoim > 3 bliźniaku i > > daje sygnały godowe ;-) > Jarek ukradł Andrzejowi wszystko... > Elektorat, program i kota... > Oni z bratem mają złodziejstwo we krwi od dzieciństwa. > Najpierw przyłapano ich na kradzieży księżyca, póżniej były kołpaki > i radia samochodowe. ---------------------------------------- -) wymien grzechy partyjki tzw. kld, uw, up ,sld/pzpr ,to chyba nie byly myszy ,co ?; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: SO ma uklad w terenie z PO; 23.02.08, 18:08 najgorzej jak zaczęli kraść nam poczucie dumy narodowej, na szczęście to już przeszłość ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: SO ma uklad w terenie z PO; 23.02.08, 18:03 pakulec napisał: > wiesz krawat to symbol - Jarek nie może zneśc samotności po swoim 3 bliźniaku i > daje sygnały godowe ;-) --------------------------- -) to tylko symbol, on nie jest taki samotny jak myslisz albo chcialbys, ale to sie nie uda; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: SO ma uklad w terenie z PO; 23.02.08, 18:10 ale co ma mi się udać? oczywiście że Kaczyński nie jest samotny - mamusia kot i Ziobro spełniają jego wszystkie potrzeby fizjologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: SO ma uklad w terenie z PO; 23.02.08, 18:10 Coś kiepsko przepisałeś SMSa bo nie mogę zrozumieć o C O C H O D Z I Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Czy Jarek zapisał się do Samoobrony?????????? 23.02.08, 18:15 tw_wielgus napisał: > Dlaczego wystąpił na konwencji PIS w Samoobronowym krawacie... Gajowy ciągle tęskni za Andrzejkiem. Pewnie dostał go od Andrzejka a teraz chciał pokazać, jak ceni ten dar trudnej przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Apeluja o przyznanie renty inwalidzkiej rudemu 23.02.08, 17:43 wytrzeszczowi; sa po temu bardzo powazne powody: . bp2.blogger.com/_b85H8YUULJU/RwzYtWSvNjI/AAAAAAAAADE/uQ3ANxg_5n4/s1600-h/10102007.jpg nie mam nic przeciwko psychicznie chorym, ale czy koniecznie musza rzadzic krajem??? Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Niedoczekanie wasze, pisowskie dranie. 23.02.08, 17:43 Żadnej IV RP. Dość już się nademolowaliście, niszcząc wolną, demokratyczną Polskę. Won tam, skąd przyszliście - na śmietnik polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski "Miała być druga Irlandia, a jest czeski film" .. 23.02.08, 17:44 Żałosne Kacze ględzenie! Durny Arcywodzusiu, skończyło się i "to se ne veati". Na nasze szczęście. Postawił osioł za sobą kilka młodych osób. Bujać to my, a nie nas durniu! Masz frajerze za sobą, trochę starych oportunistów i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: PO jest glupia jak "KOLO" ; 23.02.08, 17:48 -) kreci, kreci i nie wie dlaczego sie kreci, nie chce mi sie wiecej o nich dyskutowac POmatolki juz wkrotce Powalone; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: PO jest glupia jak "KOLO" ; 23.02.08, 17:51 na szczęscie Pis jest martwy - a jarek jako pajac dostarcza nam tylko zabawy swoimi wygłupami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sweterekzduzymdekoltemmoherowy Re: PO jest glupia jak "KOLO" ; 23.02.08, 17:58 pakulec napisał: > na szczęscie Pis jest martwy - a jarek jako pajac dostarcza nam tylko zabawy > swoimi wygłupami ;-) ----------------------------------- -) czuje, ze masz humor dzisiaj i duzo czasu, he ?; a jak tam u was w Warszawie postep czy dalej zastoj ; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: PO jest glupia jak "KOLO" ; 23.02.08, 18:05 nie wiem co jest w Warszawie z tego co się zdążyłem zorientować to dzisiaj jest tam jakiś moherowy festiwal, i popisy brzuchomówcy Kaczyńskiego - mnie to nie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Wyliczanka 23.02.08, 18:06 Gajowy Marucha wyliczył czego PO nie zrobiła w ciągu 100 dni a to przenosi się na to, czego PiS nie zrobił w ciągu dwóch lat. Brawo Marucha za szczerość! Oglądałem i słuchałem zapiekłego nienawiścią psychopatę. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki "Miała być druga Irlandia, a jest czeski film" .. 23.02.08, 18:15 czyli nikt nic nie wie,nie wiadomo o co chodzi:-))a własciwie to co jest grane?Jareczek stracił swoją zabawkę,Donaldzik zabrał,a ty niedobry,poskarżę się mamusi,braciszka wezwę na pomoc i za 3 lata,będę miał większą zabawkę,wtedy nikt nam nie podskoczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stanesp "Miała być druga Irlandia, a jest czeski film" .. 23.02.08, 18:18 Od wczoraj słyszę o rozrywkach: Czerwony Kapturek i Matrix. I się zastanawiam czy to ich rzeczywiście bawi? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Skad sie wzieli ci ludzie? 23.02.08, 18:18 rozumien ze pisowski cyrk to akcja odzyskiwania "swoich" Ciemny Lud naprawde kupuje ten Obciach, ta zalosna farse i tragi- komedie? Odpowiedz Link Zgłoś