kerrnit20 27.02.08, 11:39 Atak na partię jest atakiem na prezesa, czyli uosobienie cnót wszelkich, z prawdomównością na czele. Zamilcz Jarosław, bo normalnie rzygać się chce słuchając twoich pierdów przerywanych stękaniem i mlaskaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_lewiznie Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok... 27.02.08, 11:40 zakłamany cham..i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Gajowy ŁŻE jak zawsze 27.02.08, 11:50 …”Raport KE, jak mówił J.Kaczyński, jest wynikiem wielu lat zaniedbań i niedobrej polityki, która "została skorygowana w latach 2005-07", za rządów PiS. "Teraz ta polityka wraca" - ocenił prezes PiS.”… Populista i Socjotechnik BEZ ZASAD znowu ŁŻE jak zawsze „Solidarne Państwo” IV RP DAŁO: 1. tysiąc z czymś tam złociszów „becikowego” Kowalskiemu i Krauzemu 2. kilkanaście złociszów / miesiąc „ciemnemu ludowi” i kilkaset złociszów / miesiąc „łże elitom” i pOsłom z tytułu „składek ZUS”, 3. kilkaset złociszów „ciemnemu ludowi” i miliony złociszów „łże elitom” z tytułu „podatku od spadków”, 4. „własność mieszkania” za kilkadziesiąt złociszów „ciemnemu ludowi” by mógł poczuć się „milionerami”, 5. tysiąc z czymś tam złociszów ulgi na każde dziecko Krauzemu, około tysiąc złociszów na wszystkie posiadane dzieci Kowalskiej pracującej za minimalną stawkę, Null, ZERO złociszow na wszystkie posiadane dzieci bezrobotnej Malinowskiej i rolnikowi Kowalskiemu. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ”Wiecie co by było, gdyby nie było nocnej zmiany? Mielibyśmy w Polsce komunizm pełną gęba pod rządami komunistycznej partii PC. Szefem NBP byłby Żemek, oligarchami kręcącymi lody z Jarosławem Baksik i Gąsiorowski, prywatyzacje złodziejskie pod szyldem kumpla Dochnala, niejakiego Glapińskiego, …. Mięlibyśmy Macieja Zalewskiego, zamiast Rywina, mielibyśmy `Express Wieczorny' … zamiast gazety Wyborczej. Jednym słowem, Jarosław … to najbardziej wyrazista twarz III RP, on robił dokładnie to, co zarzuca innym.” - matka_kurka = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 POstKomunistyczni kłamcy krzycza "łapaj kłamce" 27.02.08, 12:02 Rezultat 2 lat IV RP, jest oczywisty i widoczny bo potwierdzony danymi GUS - obnizono bezrobocie z 18% do 11%, stworzono 1,5 miliona miejsc pracy, wzrost PKB pobil wszystkie rekordy siegajac 7%, zanotowano tez rekordowe inwestycje zagraniczne, zredukowano deficyt budzetu. By teraz POstKomuchy mogly co krasc. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: POstKomunistyczni kłamcy krzycza "łapaj kłamc 27.02.08, 12:10 Rafał A. Ziemkiwicz: "Po kilku ostatnich wystąpieniach (czy raczej wyskokach) medialnych PiS oraz Jarosława Kaczyńskiego odnoszę wrażenie, że z trudnych do wyjaśnienia przyczyn szef głównej partii opozycyjnej postanowił grać w to, w co przegrywa: im bardziej szkodzi mu wizerunek polityka agresywnego, skłóconego ze wszystkimi dokoła, tym bardziej ten wizerunek umacnia." Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 .... fałszywe i zmanipulowane 27.02.08, 12:15 bi.gazeta.pl/im/0/4967/m4967070.jpg slimak.onet.pl/_m/info/umowa1.jpg slimak.onet.pl/_m/info/umowa2.jpg to oczywista oczywistość, prawda panie prezesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Partie polityczne są własnością podatników! 27.02.08, 12:29 Nie wiem jak może pan prezes mówić "Nie ma obowiązku informowania o wewnętrznych sprawach partii". Jeżeli partia jest finansowana przez podatników to podatnicy są właścicielami tychże partii i w związku z tym MUSZĄ być informowani o wszystkim co ich zainteresuje. Jak pan prezes nie chce się dzielić informacjami to niech sobie sam finansuje partię. Ciekawe że w jednym wywiadzie mówi o biednych i głodnych dzieciach (oczywiście z winy innych) i jednoczesnie domaga się dalszym milionów na reklamy w TV swojej kliki, obiadki, limuzyny. No ale to przecież taki skromny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Re: mowilo sie ptasi mozdzek; teraz bedzie kaczy 27.02.08, 12:34 Partia, na którą głosowałem nie dostała się do Sejmu. Czemu z MOICH pięniędzy ma być finansowana działalność Kaczyńskich i Tusków?? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Fakt, że kacza logika poraża 27.02.08, 13:02 PiS staje się coraz bardziej problemem czysto psychiatrycznym. Normalny człowiek takich bzdur by nie opowiadał, szczególnie jeśli obserwuje słupki sondaży. Tradycyjnie składam (najgorsze) kondolencje jego elektoratowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Fakt, że kacza logika poraża 27.02.08, 13:09 "Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demokrację" Przypominam, ze bywaly w uzyciu inne, rownie "lotne" hasla: - partia przewodnia sila narodu, - narod z partia, partia z narodem, itp. _________________________________ Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Fakt, że kacza logika poraża 27.02.08, 13:43 kijwoko napisał: > "Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demokrację" > > Przypominam, ze bywaly w uzyciu inne, rownie "lotne" hasla: > - partia przewodnia sila narodu, > - narod z partia, partia z narodem, > itp. jeszcze było: "...jeżeli ktoś podniesię rekę na władzę ... to mu tę ręke władza odrąbie..." to powiedział idol I Nieudacznika IVRP vel I Gajowy IV RP, Wódz narodu PiS, Słońce Tatr.... itp _________________________________ > > Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
priller kiedy w koncu te oczy glupawego zlodzieja... 27.02.08, 13:51 sie skoncza? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Paranoik... 27.02.08, 14:40 Ciekawe jak długo jeszcze nikt nie zwróci mu na to uwagi. Ale ktoś z bliskich. Jego zachowanie wymaga przecież interwencji specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez A temu biednemu choremu starcowi 27.02.08, 13:14 ...znów demokracja myli sie z demokracją socjalistyczną. A Gosiewski pewnie mu wmówił że w Polsce już obowiązuje kierowniczą rola partii PiS. W sumie rozumiem Mr Edgara - z pacjentami trzeba obchodzic się ostrożnie, a przy beznadziejnych przypadkach jak ten kłamstwo jest usprawiedliwione. Prawda mogłaby bowiem zabić tego starego niskiego człowieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Stary, przegrany szaman : 27.02.08, 13:34 .. który by nawet wzbudzał litość, gdyby nie charakterek godzien zaangażowania licznego zespołu psychiatrów i psychoterapeutów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 "obcinacze palcow" mlody narybek POstKomuchow 28.02.08, 12:52 indeed4 napisał: > Stary, przegrany szaman :.. który by nawet wzbudzał litość, gdyby nie charakterek godzien zaangażowania licznego zespołu psychiatrów i psychoterapeutów :-))) M: Metody postepowania wobec niepokornych opozycjonistow wypracowano na Kremlu i na pewno Putin przekazal odpowiednie instrukcje swemu Tuskowi. "Szpitale psychiatryczne" KGB z pewnoscia pokazaly "zaangażowanie licznego zespołu psychiatrów i psychoterapeutów". Z pewnoscia pomoga Tuskowi wypuszczani wlasnie z wiezien za glosowanie za PO, "obcinacze palcow": "Obcinacze palców" bezkarni? PIS ŻĄDA WYJAŚNIEŃ OD MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI www.tvn24.pl/-1,1537506,wiadomosc.html Jak podał wprost.pl, dwaj zwolnieni w grudniu członkowie gangu "obcinaczy palców" dwa tygodnie później pobili policjantów, a po zatrzymaniu zostali zwolnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kaczyński zwolennikiem demokracji "biblijnej" 27.02.08, 13:20 Pierwsze demokratyczne i wolne wybory odbyły sie w Raju - Bóg powiedział: Adamie, wybierz sobie tę oto Ewe za żonę. M.Giertych to zapewne potrafi naukowo udowodnić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nic go nie nauczyły bęcki 27.02.08, 13:43 jakie w dzieciństwie za zadzieranie nosa i próby dyrygowania całym podwórkiem dostał od kumpli z dzielnicy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lefigaro.fr Re: Nic go nie nauczyły bęcki 27.02.08, 17:49 indeed4 napisał: > jakie w dzieciństwie za zadzieranie nosa i próby dyrygowania całym > podwórkiem dostał od kumpli z dzielnicy :-))) Owszem, nauczyly jednego - nie wychodzic na podworko i nie bawic sie tam z innymi dzieciakami. ... czym zreszta teraz chelpi sie niczym nagroda Nobla Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Nic go nie nauczyły bęcki 27.02.08, 20:17 Nie dziwota, że miał takie problemy ze stworzeniem koalicji - ta aspołeczna upośledzona komunikacyjnie 57 - letnia sierotka najpierw powinna przejść podstawowy kurs asertywności i przyswoić reguły poprawnego funkcjonowania wśród ludzi, a dopiero potem zabierać za uprawianie w 40 mln kraju wysokiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 32% podatników PiS oczywiscie sie nie liczy ! 27.02.08, 12:43 jimmyjazz napisał: Re: Partie polityczne są własnością podatników! > Nie wiem jak może pan prezes mówić "Nie ma obowiązku informowania o wewnętrznych sprawach partii". > Jeżeli partia jest finansowana przez podatników to podatnicy są > właścicielami tychże partii i w związku z tym MUSZĄ być informowani o wszystkim co ich zainteresuje. > > Jak pan prezes nie chce się dzielić informacjami to niech sobie sam finansuje partię. Ciekawe że w jednym wywiadzie mówi o biednych i głodnych dzieciach (oczywiście z winy innych) i jednoczesnie domaga się dalszym milionów na reklamy w TV swojej kliki, obiadki, limuzyny. No ale to przecież taki skromny człowiek. M: NAJWAZNIEJSZE BY MONOPOL LZE-MEDIOW ZNAJDUJACYCH SIE W REKACH POstKomuny NIE SPOTYKAL SIE Z ZADNA OPOZYCJA !!!! Pelnia szczecia POstKomuchow nastapilaby gdyby jeszcze udalo sie zmanipulowac ordynacja wyborcza tak by w nastepnych wyborach Najwieksza Mniejszosc Zabrala Wszystko czyli JOW. Teraz kiedy wiezienia opuszczaja OBCINACZE PALCOW by zwolnic miejsce dla tych co przez 2 lata walczyli z korupcja monopol medialny dla Tuska jest jeszcze bardziej potrzebny by raz na zawsze rozprawic sie w odbudowanym juz UBekistanie z Patriotami. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Rozumiem, że TVPiS, TV TRWAM 27.02.08, 12:48 TV Puls, Nasz Dziennik, czy Gazeta Polska - to też łże media, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Czyz POstKomuna nie domaga sie delegalizacji nieza 27.02.08, 12:56 ...niezaleznych mediow ???? indeed4 napisał: > Rozumiem, że TVPiS, TV TRWAM TV Puls, Nasz Dziennik, czy Gazeta Polska - to też łże media, tak ? M: Od poczatku istnienia tych mediow, ktore w UBekistanie bez przerwy podlegaly ( I PODLEGAJA ) atakom zmierzajacym do ich unicestwienia mielismy do czytnienia z marginalizacja podobna do tej jakiej podlegaly wydawnictwa podziemne Solidarnosci. CO DO TVPiS, he, he, he, to za kare powinienes ogladac caly dzien propadandowke, ktora wyemitowala TVP w czasie "ciszy wyborczej" w 2007 wzywajaca wyborcow do ZMIANY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ale jaja :-) 27.02.08, 13:04 " marginalizacja podobna do tej jakiej podlegaly wydawnictwa podziemne Solidarnosci." A na czymże ta marginalizacja plega, mój drogi - odebrano wam koncesje czy też wrogi reżim zakazał wam publikowania nielegalnych treści :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Mieliscie III i IV Wladze teraz do pelni szczesci 27.02.08, 16:56 ....szczescia uzywacie zdobytego sejmu by przeprowadzic ustawy zapewniajace juz pelna kontrole nad resztkami niezaleznosci w mediach. indeed4 napisał: > " marginalizacja podobna do tej jakiej podlegaly wydawnictwa podziemne Solidarnosci." > > A na czymże ta marginalizacja plega, mój drogi - odebrano wam koncesje czy też wrogi reżim zakazał wam publikowania nielegalnych treści :-))) M: WIDISZ JAK POLEGACIE NA MONOPOLU INFORMACYJNYM BY UZASADNIC SWOJA IGNORANCJE ???? Atak jakie POstKomunistyczne sily wycelowaly w Patriotyczna Gazete Polska (ktora ideowo jest mi najblizsza) mozna smialo porownac do dzialan Jaruzelkiego (wedlug Walesy-Bolka czlowiek honoru) przeciw Solidarnosci. Prowadzi sie dzialania zmierzajace do odebrania redakcji pisma tytulu a redaktora naczelnego chciano zaaresztowac i tylko mozliwosc calkowitej kompromitacji spowodowala chwilowe cofniecie sie UBekow. Ciagna sie natomiast niezliczone procesy zmierzajace do zbankrutowania tego pisma. Dzialania UBekistanczykow zmierzajace do uciszenia Radia Maryja, TV Trwam i Naszego Dziennika sa bardziej uwazne (choc rownie bezwgledne) z powodu radykalizmu zwolennikow O. Rydzyka. POstKomuchy jeszcze nie sa gotowe do masowego zamykania dysydentow z tej parafii bo ilosc zamykanych moze przekroczyc ilosc zwolnionych przez wypuszczanych mafiozow miejc w celach. Teroryzuje sie wiec osobe Rydzyka zadajac akcji prokuratorskich w sprawie....krytyki przez niego malzonki Lecha Kaczynskiego !!!! Odbiera sie legalnie uzyskane srodki jak dotacje Unijne choc sympatycy RM. TV Trwam czy Naszego Dziennika tez odprowadzaja swoje podatki do Brukseli. Co najbardziej przerazajace to dzialania jakie POstKomuna oglasza, ze planuje. Pomoga im w tym zasady tzw. "walki z ksenofobia" jaka zamierzaja wprowadzic eurozamordysci do Eurokolchozu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 O, matko ! 27.02.08, 20:22 ... następna "sterroryzowana" sierotka :-))) III RP już nie wróci, no co jest - nie wierzysz Wildsteinowi ? blog.rp.pl/wildstein/2008/02/25/standardy-iii-rp/ Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wypowiedź J.Kaczyńskiego świadczy o nierozumieniu 27.02.08, 13:17 demokracji. A przyjaciół to kazdy sam sobie dobiera, ja tez się swoich nie wstydzę, z tą róznica że ze swoimi moge pokazac się wszędzie bez uśmiechu politowania. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Co maja do tego podziemne wydawnictwa? 27.02.08, 15:10 Z tego co pamiętam,cieszyły sie sporą popularnoscią, a esbecja starała się o prenumeratę, bo sporo czytali. Mylisz kolego pewne uwarunkowania, tak prawde mówiac nie wiem o co sie spieracie, sa rózne media, mają różnych sympatyków i chyba o to chodzi, każdy może wybrac co go interesuje. Przedwczoraj zobaczyłem program z Dochnalem i przełączyłem na Cartoon Network ,bardziej wyrazisty i ma ukryty podtekst. Cóz mi z tego że TVN jest niezalezna skoro goni za "maglową" prawdą?Podobnie kilka tytułów tzw. prawicowych, ani tam prawdy, ani logiki, same przypuszczenia i "serdeczne" życzenia. Media powazne prowokuja poważną dyskusję i informuja o rzeczach ważnych lub je sygnalizują. Od bajek nalepsze sa programy dziecięce. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 TVN-WSI "niezalezna" - dowcip miesiaca !!!!!!!! 27.02.08, 17:11 a.k.traper napisał: > Cóz mi z tego że TVN jest niezalezna skoro goni > za "maglową" prawdą? M: Oto przyklad KOMPLETNEGO SPRANIA MOZGU POstKomucha !!!!! Najlepszym przykladem "niezaleznosci" organu stworzonego przez agenture WSI bylo zalozenie podsluchu (w stylu podsluchu w Hotelu Watergate) w Hotelu Sejmowym by uzyskac nagrania rozmowy (wspolpracujacej z agentura WSI) Beger z dzialaczami PiS-u. Ci co zakladali podsluch w Hotelu Watergate poszli siedziec a ageci z TVN-WSI tylko chelpili sie choc szybko pokumali, ze nagrane tresci nie pasuja do anty-PiSowskiej propagandy. Na tasmach bowiem uslyszano jak Begerowa proponowala PiS-owi poparcie w sejmie za stolek (propozycje jakie sugerowala Platforma PiS-owi jesienia 2005) by dostac kosza od samego Jaroslawa Kaczynskiego. Szybko wiec propagandzisci TVN-WSi schowali tasmy a przed miktofony szczekaczki wyszly Gadajace Glowy jak "prof" Zoll twierdzacy, ze .... PiS zaproponowal Begerowej stolek za poparcie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow.mirmat! Wasze pisowskie belkotanie to tylko 27.02.08, 17:13 w PiSuarze! A stad won! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 :-) 27.02.08, 20:43 Jeśli TVN która w rutynowej prowokacji dziennikarskiej posługiwała się podsłuchem jest agenturą WSI, to czyją agenturą był rząd Kaczyńskiego posługujący się urządzeniami do zagłuszania sygnału - GRU ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś:))) 28.02.08, 13:43 Wynika z tego że siedzisz z pilotem przed TV i ślina ci leci z bezsilnosci. Piszesz o propozycji PO względem PiS, i o koszu od Kaczyńskiego. No to teraz przypomnij sobie co pisałeś. Że to PO nie chciała koalicji, robiła wszystko by jej nie była, to jaka to propozycja, chcieli dac Kaczyńskiemu etat odźwiernego?to nie był kosz ze strony Kaczyńskiego, pokazał swój prawdziwy knajacki charakter, że sprzeda ideały i pójdzie w tango z kazdym kto mu pomoże zdobyc władze z której i tak nie potrafi skorzystać w demokratycznym świecie. Oglądaj sobie, pluj, rób to co kazdy mały człowieczek potrafi. Nazywając mnie "POstKomuchem" dajesz o sobie świadectwo upośledzenia i politycznego i psychicznego, nie wiem dlaczego piszesz z dużej litery, nadal masz szacunek przed KC, wstając z kolan mówisz do lustra ale im wygarnąłem?:))) Jeżeli chcesz mi to powiedziec osobiście to służę, czekam na maila, możesz przyjść z bliźniakami i gosiewskim, załatwimy temat od razu. Nie widziałem takich posrańców w grudniu '81 obok mnie w szeregu naprzeciw ZOMO, więc odpuśc sobie, bo kiedys mozesz własnego wrednego uśmiechu spróbować. Bo co do odwagi pisiorków to mam zdanie wyrobione, nawet główny wygladał na ulice zza firanki i biedak nie dostrzegł ze staliśmy naprzeciw ZOMO i to do nas strzelano (tylko ze ślepych) ja słyszałem że niektórzy nawet rany mieli, tylko nie wiem czy od patrzenia czy od klęczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 To Beger jest teraz w PO ?!?!?!? Hmmmm 28.02.08, 21:01 a.k.traper napisał: > Wynika z tego że siedzisz z pilotem przed TV i ślina ci leci z > bezsilnosci. Piszesz o propozycji PO względem PiS, i o koszu od > Kaczyńskiego. No to teraz przypomnij sobie co pisałeś. Że to PO nie chciała koalicji, robiła wszystko by jej nie była, to jaka to > propozycja, chcieli dac Kaczyńskiemu etat odźwiernego? M: Widac wielu Tuskowatych w rzeczywistosci musi pojsc na kurs czytania. Ja pisalem o BEGEROWEJ, ze zaproponowala poparcie za stolek i dostala kosza !!!!. No ale ideowo Begerowa jest w istocie bliska PO - laczy ja z nimi korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: 32% podatników PiS oczywiscie sie nie liczy 27.02.08, 13:29 Mirmat skąd ten skowyt? Do mamra bliżej? Nic się nie bój, obcinacze dalej kiblują i pewnie z wielką przyjemnością powitają takie ciacha jak Ziobro, Godlewski itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq 32% podatników PiS reszta pis leci na zasiłkach? 27.02.08, 13:53 czy zyje z tego co ukradnie?? dane mówiące o tym, że spośród wyborców pis 32% płaci podatki sa imo zawyżone. jak ich się zbierze z 10%, to już będzie dużo. cała reszta wyborcow pisu to klientela pośredniaków i stąd u nich taka duża frustracja i ciągłe żebranie od panstwa... daj daj daj bo mi sie należy Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 32% to __b_y_ł_o__ 27.02.08, 14:04 bi.gazeta.pl/im/7/4951/m4951827.jpg dawno, dawno temu .... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq 24% dla bandy antypolskich idiotów kryminalistów 27.02.08, 14:35 te dane są P O R A Ż A J Ą C E!!!!! 24% poparcia dla bolszewików komuchów to o jakieś 23,5% za dużo. czeka nas jeszcze duuuuużo pracy w sferze edukacji i wychowania obywatelskiego. resztę zrobi czas, zwłaszcza w temacie rydzykowego betonu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Przeciwnicy PiS naprawdę nie muszą nic robić :-))) 27.02.08, 14:46 Jeśli chodzi o zwiększanie poparcia dla Platformy, Kaczyński wykonuje 1000 % normy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Wypuszczeni z wiezien badyci zrobia za nich 27.02.08, 17:02 indeed4 napisał: Przeciwnicy PiS naprawdę nie muszą nic robić. > Jeśli chodzi o zwiększanie poparcia dla Platformy, Kaczyński wykonuje 1000 % normy :-))) M: a gdyby sie nie udalo, to po zabraniu Politykom PiS-u ochrony BOR-u, wypuszczeni OBCINACZE PALCOW odwdziecza sie Tuskowi tak jak to bylo w wyborach kiedy kryminalichy i bandyci zamknieci jeszcze w Zakladach Penitencjarnych gremialnie glosowali na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow.mirmat! Moze wam elektrowstrzasy pomoga? 27.02.08, 17:05 Miejsce w Tworkach czeka na was. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 To w UBekistanie Tusk juz otworzyl szpitale KGB ?? 27.02.08, 17:17 pisubek napisała: > Tow.mirmat! Moze wam elektrowstrzasy pomoga? Miejsce w Tworkach czeka na was. M: Ja wiem, ze szkolenie jakie dostales w sowieckich "szpitach psychiatrycznych" czyni cie niedowartosciowanym ale czyzbys cos wiedzial czego jeszcze Wlodzimierz Bukowski nie wie - ze w ramach "walki z ksenofobia" w Polsce POstKomuchy otwarzyly "szpitale psychiatryuczne" dla dysydentow. Brawo, Brawo. Moze Tusk zatrudni tam tez bezrobotnych Obcinaczy Palcow. Bedzie dobre towarzycho dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Dla pisuarowcow to nawet w Watykanie maja szpitale 27.02.08, 17:19 psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Pacjenci szpitali psychiatrycznych to elektorat 27.02.08, 20:24 PiS, a nie Tuska :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Mieszkancy ZakladowPenitencjarnych to elektorat PO 28.02.08, 04:50 indeed4 napisał: > Pacjenci szpitali psychiatrycznych to elektorat PiS, a nie Tuska :- ))) M: Hmmmmm! W wypadku "pacjentow szpitali psychiatrycznych" KGB to cos ci dzwoni ale nie w tym kosciele do ktorego chodzisz. Bo w istocie ofiary represji KGB w sowietach uwieziONE w "szpitalach psychiatrycznych", jako walczacy o wolnosc demokraci mogliby byc potencjalnym elektoratem PiS-u gdyby zamieszkiwali w Polsce. NATOMIAST NIE MA WATPLIWOSCI, ZE BANDYCI JAK CI WYPUSZCZANI W AKCIE WDZIECZNOSCI EKIPY TUSKA "OBCINACZE PALCOW", KTORZY W OKRESIE OSTATNICH WYBOROW ODDALI GLOSY W ZAKLADACH PENITENCJARNYCH TO CALKOWICIE ELEKTORAT PO. POTWIERDZILA TO KOMISJA WYBORCZA UJAWNIAJAC WYNIKI WYBORCZE 2007 W WIEZIENIACH. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: 32% podatników PiS oczywiscie sie nie liczy 27.02.08, 13:49 mirmat1 napisał: [...]bzdetów nie cytuję ale mam dobrą radę zdejmij ten beret bo się skurczył w praniu i za mocno Cie uciska w głowę czego głębia treści w Twoich tekstach napisanych jest dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: 32% podatników PiS oczywiscie sie nie liczy 27.02.08, 19:10 mirmat1 napisał: > M: NAJWAZNIEJSZE BY MONOPOL LZE-MEDIOW ZNAJDUJACYCH SIE W REKACH > POstKomuny NIE SPOTYKAL SIE Z ZADNA OPOZYCJA !!!! Towarzyszu Mirmat! Czy zrobiliście już porządek w łże-mediach z łże-dziennikarzem, obecnie Dyrektotem Ośrodka TVPiS w Krakowie, kłamcą, szantażystą, polecznikiem mafii Witoldem Gadowskim? Czekam na meldunki. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: 32% podatników PiS oczywiscie sie nie liczy 27.02.08, 19:21 K O R E K T A: 2lkad1 napisał: > mirmat1 napisał: > > M: NAJWAZNIEJSZE BY MONOPOL LZE-MEDIOW ZNAJDUJACYCH SIE W REKACH > > POstKomuny NIE SPOTYKAL SIE Z ZADNA OPOZYCJA !!!! > Towarzyszu Mirmat! > Czy zrobiliście już porządek w łże-mediach z łże-dziennikarzem, > obecnie Dyrektorem Ośrodka TVPiS w Krakowie, kłamcą, szantażystą, > polecznikiem mafii Witoldem Gadowskim? > Czekam na meldunki. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 "wizerunek" to produkt monopolu lze-mediow 27.02.08, 12:18 dorsai68 napisał: > Rafał A. Ziemkiwicz: > "Po kilku ostatnich wystąpieniach (czy raczej wyskokach) medialnych PiS oraz Jarosława Kaczyńskiego odnoszę wrażenie, że z trudnych do wyjaśnienia przyczyn szef głównej partii opozycyjnej postanowił grać w to, w co przegrywa: im bardziej szkodzi mu wizerunek polityka agresywnego, skłóconego ze wszystkimi dokoła, tym bardziej ten wizerunek umacnia." M: Czasami jak to pokazal przyklad Barry Goldwatera w USA trzeba czasu by PRAWDA przebila sie przez zaklamanie medialnych elit i zatryumfowala w elekcji i reelekcji Ronalda Reagana. Czas zdecydowanie jest po stronie Kaczynskich i IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 O, tak - tak .... 27.02.08, 12:25 www.dziennik.pl/polityka/article130380/Ktory_polityk_najgorzej_wypada_w_mediach_.html .... pozdrowienia od Sprunga. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 .. i popatrz sobie jeszcze tutaj : 27.02.08, 13:22 www.dziennik.pl/polityka/article126456/Prezydent_pracuje_nad_wizerunkiem.html Ech, kiedy te oderwane od naszych realiów, 'patriotyczne' polonijne mamuty przestaną w Polsce bruździć - nie wystarcz wam syf, jakiego na długie lata nam naprodukowaliście swoim agenturalnym radyjkiem łapówkarza - kanalii ? Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: "wizerunek" to produkt monopolu lze-mediow 27.02.08, 12:33 czołowy pismatołek znowu w akcji ponoć ma zostać gajowym -Boze miej w opiece nasze lasy !!! demokracja zagrożona przez bliżniaczego idiotę Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: "wizerunek" to produkt monopolu lze-mediow 27.02.08, 13:44 I kiedy ma przyjść czas Kaczora? Mohery wymierają, ludziom sie poprawia, a Yaro będzie miał 62 lata. A jak i tym razem się nie uda? Weź mirmat mnie nie rozśmieszaj i poszukajcie tam u was w pisie kogoś młodszego i mniej agresywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: "wizerunek" to produkt monopolu lze-mediow 27.02.08, 13:52 To nic nie da - osobą, która wizerunkowo najbardziej szkodzi PiS jest sam Kaczyński, szanse na to że prezes zrezygnuje z pokazywania się w mediach są bliskie zera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: "wizerunek" to produkt monopolu lze-mediow 27.02.08, 15:08 Po pierwsze: to przykre, że chciałbyś pochować 6 stóp pod ziemią te kilkaset tysięcy ludzi (może więcej) w najbliższym czasie. Przecież to także twoi bliscy. Po drugie: komu się poprawia? Po trzecie: czy 62 lata to za dużo, żeby pełnić ważne funkcje w Państwie? Reasumując - same bzdury. Czy ty gacek myślisz, że jak skończyłeś 16 lat to wszystkie rozumy pozjadałeś? Przestań wagarować, weź się do roboty, bo na razie to strasznie cienki jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: Bezwstydni i niewdzieczni wyborcy 27.02.08, 12:11 nie chcieli tych oczywistych i widocznych wspanialosci. Najwyzsza pora zmienic narod, bo ten co jest, do niczego sie nie nadaje. A reke podniesiona na Partie obciac! Bez znieczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Wybory 2007 - triumf Goebellsowskiej propagandy 27.02.08, 12:28 uzaz napisał: > nie chcieli tych oczywistych i widocznych wspanialosci. Najwyzsza pora zmienic narod, bo ten co jest, do niczego sie nie nadaje. A reke podniesiona na Partie obciac! Bez znieczulenia. M: DOBRE !!!! bo OBCINACZE PALCOW wlasnie opuszczaja dzieki protekcji POstKomunistycznych wladz Tuska cele wiezien byl zrobic miejsce (zgodnie z zapowiedziami Platformusow) dla tych co przez 2 lata walczyli z bandytyzmem i korupcja. Taka nalawnica zaklamania jaka spadla na PiS z lam gadzinowek i z ekranow PO-lsatu czy TVN-WSI powalilaby kazdy rzad a PiS wciaz zdobyl 32% elektoratu. Na dodatek w czasie "ciszy wyborczej" za pieniadze TVP (ktore PODOBNO sympatyzowalo z PiS-em, he, he, he) wyemitowano reklamowke wzywajaca Polkow do ZMIANY !. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wybory 2007 - triumf Goebellsowskiej propagan 27.02.08, 12:36 Goebbelsowską propagandę to uprawiasz ty tchórzliwy esbeku spieprzający do kanady przed odpowiedzialnością. Ile razy jeszcze powtórzysz to kłamstwo o wypuszczaniu przestępców, niemoto? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 "obraza"- plujka Goebellsowskiej propagandy 27.02.08, 12:48 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Goebbelsowską propagandę to uprawiasz ty tchórzliwy esbeku > spieprzający do kanady przed odpowiedzialnością. Ile razy jeszcze > powtórzysz to kłamstwo o wypuszczaniu przestępców, niemoto? M: w Kanadzie znalazlem sie dzieki takim jak ty, ktorzy za szmal pozyczek z zachodu wyrzucali z Polski opozycjoniostow zamiast trzymac ich w wiezieniach. Ciekawe czy pplk Sokol, ktory oplul mnie 7 stycznia 1982 w Zolnierzu "Wolnosci" to ty czy ty jestes pomiotem jakiejs bolszewickiej gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Towarzystwo atakujace Kobylańskiego czyni z niego 27.02.08, 17:34 ...BOHATERA indeed4 napisał: > Kobylański też został "wyrzucony" z Polski, co ? M; Nie jestem ekspertem co do zyciorysu Kobylanskiego ale wiem, ze atakuja jego udokumentowane kanalie rodem z PRL-u. Z braku innych dowodow to mi WYSTARCZA ! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wybuduj mu pomnik :-))) 27.02.08, 20:38 " Panie Leopoldzie, a jak to było z tym jego ( Kobylańskiego, przyp. ) Krzyżem Oświęcimskim - pytam przy kolejnej szklaneczce whisky. - Podobno to była łapówka - odpowiada z rozbrajającą szczerością. - Sam mi to powiedział. Podobnie było z tym honorowym konsulatem. " Pewien dziennikarz, Krzyżanowski, przedstawił Kobylańskiego późniejszemu marszałkowi Senatu Adamowi Struzikowi. Ten dziennikarz pośredniczył w transakcji. Dał komuś w MSZ parę dolarów i załatwił. Kobylański wielokrotnie wykrzykiwał, że zapłacił za ten konsulat, więc nie mogą mu go tak po prostu zabrać. Myślę jednak, że Krzyża Oświęcimskiego mu już nie odbiorą. Któż chciałby grzebać w jego przeszłości? " serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,2150013.html Ech, ty "patrioto" .... Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Re: "obraza"- plujka Goebellsowskiej propagandy 27.02.08, 13:38 mirmat1- masz guz na mózgu . Nie wiem czy większą karą byłoby odcięcie mózgu od Ciebie czy odwrotnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "obraza"- plujka Goebellsowskiej propagandy 27.02.08, 13:40 Pomiotem bolszewickiej gdnidy są twoje dzieci, goebbelsowski tłuku. Odwal się od Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: plujka mirmat - obraza Boska 28.02.08, 05:35 Hi, hi - wydało się, TW Mirmat. To Sokol wysłał was do Kanady, żebyście rozpracowali polskie środowisko. Brakowało mi tylko potwierdzenia z waszych ust. Ppłk Sokol... Dziekuje wam, Mirmat. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Wybory 2007 - triumf Goebellsowskiej propagan 27.02.08, 14:14 mirmat1 napisał: [...] > Taka nalawnica zaklamania jaka spadla na PiS z lam gadzinowek i z > ekranow PO-lsatu czy TVN-WSI powalilaby kazdy rzad a PiS wciaz > zdobyl 32% elektoratu. Na dodatek w czasie "ciszy wyborczej" za > pieniadze TVP (ktore PODOBNO sympatyzowalo z PiS-em, he, he, he) > wyemitowano reklamowke wzywajaca Polkow do ZMIANY !. To w naszej ojczyźnie jest aż tyle procent durni (32% ) to nie jest możliwe jest to jakiś błąd w policzeniu tego elektoratu... szacuję to na 10..15% max. Jak poczekamy jeszcze ze trzy cztery miesiące czyszczenia po PiSsie to spadnie w okolicę progu wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: POstKomunistyczni kłamcy krzycza "łapaj kłamc 27.02.08, 12:50 mirmat1 napisał: - obnizono bezrobocie z 18% do 11%, stworzono 1,5 miliona > miejsc pracy, wzrost PKB pobil wszystkie rekordy siegajac 7%, > zanotowano tez rekordowe inwestycje zagraniczne Cóż, biorąc pod uwagę występujące zawsze przesunięcie w czasie efektów decyzji politycznych to przedstawiłeś bardzo pozytywne skutki rządów SLD. Nie wiem tylko, czy o to Ci chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 "Przesunieta w czasie" panika na GPW 27.02.08, 17:29 jurek7 napisał: > mirmat1 napisał: > - obnizono bezrobocie z 18% do 11%, stworzono 1,5 miliona > > miejsc pracy, wzrost PKB pobil wszystkie rekordy siegajac 7%, > > zanotowano tez rekordowe inwestycje zagraniczne > > Cóż, biorąc pod uwagę występujące zawsze przesunięcie w czasie efektów decyzji politycznych to przedstawiłeś bardzo pozytywne skutki rządów SLD. Nie wiem tylko, czy o to Ci chodziło. M: Na wyniki rewolucji Reagana ( czytaj wprowadzenie $biliona - w Amerykanskiej terminologii $tryliona w postaci rzadowych inwestycji zbrojeniowych) nie trzeba bylo czekac choc "lyberalni ekonomisci" wysmiewali Reagana polityke jako "voodu". Inwestorzy sa madrzejsi niz sie propagandzistom wydaje. Zatreagowali na zwyciestwo PiS-u szybko i zdecydowanie. TAK SAMO JAK ZAREAGOWALI NAJWIEKSZA NA SWIECIE W SKALI PROCENTOWEJ MASAKRA NA GIELDZIE WARSZAWSKIEJ NA ZWYCIESTWO WYBORCZE TUSKA I JEGO POstKomuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow.mirmat!PiS naprawde zdechl! Nie meczcie sie! 27.02.08, 17:30 Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ona42 Re: "Przesunieta w czasie" panika na GPW 27.02.08, 19:02 Giełda w Stanach też padła, bo PiS przgrał wybory. Chłopie idź weź zimny prysznic i coś na uspokojenie bo już bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: POstKomunistyczni kłamcy krzycza "łapaj kłamc 27.02.08, 17:31 Tylko dzieki temu ze otwarto granice i miliony wyemigrowaly, wysylajac pieniadze rodzinom ktore zostaly w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 W 2 lata PiS stworzyl 1,5 miliona miejsc pracy !!! 27.02.08, 17:42 ...tyle ile wyeksportowal do jadra UB Balcerowicz ! hamerykanka napisała: > Tylko dzieki temu ze otwarto granice i miliony wyemigrowaly, > wysylajac pieniadze rodzinom ktore zostaly w Polsce.... M; Zatrunienie dostali Polacy w KRAJU dzieki miedzy innymi temu, ze zatrzymano zlodziejska "prywatyzacje" w stylu Eureko-PZU. A Roman Kluska z wieznia przeksztalcil sie w doradce Premiera Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Ups! Balcerowicz wyeksportowal 1,5 miliona do UE 27.02.08, 17:48 mirmat1 napisał: > ...tyle ile wyeksportowal do jadra UB Balcerowicz ! M: Uops! Oczywiscie, ze Balcerowicz "eksportowal" miejsca pracy do jadra UE choc z uwagi na stalinowska "walke z ksenofobia" jaka promuje sie w Brukseli czesto UE kojarzy mi sie z UB. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: W 2 lata PiS stworzyl 1,5 miliona miejsc prac 27.02.08, 18:54 PROGRAM PARTII PROGRAMEM NARODU! RĘKĘ PODNIESIONĄ NA PARTIĘ NIE ZAWAHAMY SIĘ ODRĄBAĆ BEZ LITOŚCI! Towarzyszu Mirmat1! Wraca stary dobry ustrój? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 POstKomuchy wlasnie wypuszczaja "obcinaczy palcow" 28.02.08, 05:33 2lkad1 napisał: > PROGRAM PARTII PROGRAMEM NARODU! > RĘKĘ PODNIESIONĄ NA PARTIĘ NIE ZAWAHAMY SIĘ ODRĄBAĆ BEZ LITOŚCI! > > Towarzyszu Mirmat1! > Wraca stary dobry ustrój? M: SKORO OKRESLENIE TOWARZYSZ JEST CI BLISKIE WIEC POWIEM TAK WRACA, WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! Po 2 latach, kiedy Patrioci usuwali od wladzy agentow WSI, GRU, KGB i wspoldzialajaca z nimi mafie, udalo sie dzieki lze-mediom dorwac tej samej bandzie do koryta. Bandyta Cyrankiewicz wypowiadal swoja formule o obcinaniu rak troche w abstrakcie ale dzis Yusk wypuszcza z wiezien prawdziwych OBCINACZY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: PistKomuchy wlasnie wypuszczaja balony 28.02.08, 05:47 mirmat1 napisał: > 2lkad1 napisał: > > > PROGRAM PARTII PROGRAMEM NARODU! > > RĘKĘ PODNIESIONĄ NA PARTIĘ NIE ZAWAHAMY SIĘ ODRĄBAĆ BEZ LITOŚCI! > > > > Towarzyszu Mirmat1! > > Wraca stary dobry ustrój? > M: SKORO OKRESLENIE TOWARZYSZ JEST CI BLISKIE WIEC POWIEM TAK WRACA, > WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! WRACA! > Po 2 latach, kiedy Patrioci usuwali od wladzy agentow WSI, GRU, KGB > i wspoldzialajaca z nimi mafie, udalo sie dzieki lze-mediom dorwac > tej samej bandzie do koryta. > Bandyta Cyrankiewicz wypowiadal swoja formule o obcinaniu rak troche > w abstrakcie ale dzis Yusk wypuszcza z wiezien prawdziwych > OBCINACZY !!! Tow. Mirmat! I kłamiecie i przeczycie sobie! Przecież, według waszych słów - rządy Tuska to jedynie przykry epizod, wypadek przy pracy spowodowany zbyt dosłownie pojętą demokracją, ale Partia PiS powróci, z wichrzycielami się rozprawi i nie będzie mowy o jakiejś tam "liberalnej demokracji". I "rękę podniesioną na Partię...". To wracacie, czy już daliście sobie spokój? Zdecydujcie się wreszcie! A z "obcinaczami palców" - darujcie sobie te kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Nawet TVN-WSI donosi i "obcinaczach palcow" UBeku 28.02.08, 12:14 2lkad1 napisał: > nie będzie mowy o jakiejś tam "liberalnej demokracji". I "rękę > podniesioną na Partię...". > To wracacie, czy już daliście sobie spokój? Zdecydujcie się wreszcie! A z "obcinaczami palców" - darujcie sobie te kłamstwa. M: stare powiedzenie, na UBeckim bandycie czapla gore wiec udaje, ze nic sie nie stalo. No coz nawet bolszewickie media zmuszone sa powiadamic o tym, ze bandyci glosujacy na PO wychodza w nagrode z wiezien: "Obcinacze palców" bezkarni? PIS ŻĄDA WYJAŚNIEŃ OD MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI www.tvn24.pl/-1,1537506,wiadomosc.html Klub parlamentarny Prawa i Sprawiedliwości zażąda wezwania ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ćwiąkalskiego przed sejmową Komisję Sprawiedliwości i Praw Człowieka - poinformował poseł Arkadiusz Mularczyk. PiS domaga się wyjaśnień ministra na temat zwolnienia z aresztu członków tzw. "gangu obcinaczy palców", którzy pobili policjantów. Klub PiS zamierza domagać się od Ćwiąkalskiego przedstawienia "informacji o planowanej reakcji prokuratury na skandaliczną decyzję sądu o uchyleniu aresztu dla członków gangu" oraz informacji, dlaczego prokuratura nie zastosowała środków zapobiegawczych wobec członków gangu, którzy pobili funkcjonariuszy. W grudniu dwóm z siedmiu aresztowanych członków gangu porywającego ludzi dla okupu uchylono areszt. Decyzję o zwolnieniu podtrzymał sąd drugiej instancji. Pozostali oskarżeni pozostają za kratami w związku z tym, że są aresztowani w innych sprawach. Według prokuratury, "gang obcinaczy palców" ma na sumieniu co najmniej 20 uprowadzeń i trzy zabójstwa. Gangsterzy porwanym ofiarom obcinali palce i przesyłali je rodzinom z żądaniem okupu. Ciał dwojga zakładników - hinduskiego biznesmena i córki podwarszawskiego przedsiębiorcy - nie odnaleziono do dziś. Kierowana przez Grzegorza K., ps. Ojciec, banda działała w latach 2003-2005. Zarobiła na kidnapingu co najmniej 7 milionów zł. kcz Odpowiedz Link Zgłoś
michnik-ozjasz Ja, katchoren, ja! 27.02.08, 13:06 Gut Katchoren! Ein Volk, Ein Reich, Zwei Katchoren! Kaczor sie znowu obrazil bo za PRL tatusia nie wybrali pierwszym sekretarzem. I teraz sam chce byc pierwszym sekretarzem jedynej partii! Odpowiedz Link Zgłoś
franz.keim Re: Populista i Socjotechnik BEZ ZASAD ... 27.02.08, 14:14 Raczej socjopata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w buty ob 27.02.08, 12:02 PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w buty obrończyni III RP i patologii Salonu i michnikowszczyzny, a jeszcze rok temu D. Tusk bezczelnie mamił ludzi zapewnieniami że "diagnoza patologii III RP postawiona przez Jarosława Kaczyńskiego jest w sumie słuszna", a dziś cor obi żeby patologie te zlikwidawać??? Nic, tak iĆwiąkalski robi wszystko żeby je pogłebić! O "szarpnięciu cuglami" zapowiadanemu przez Jana Rokitę nie wspomnę nawet bo ten znany ze swego antykomunizmu został przez frakcję konformistyczno-technokratyczno-ugodową PO zmarginalizowany, i to w haniebny sposób. Przyjdzie czas, kiedy PO zapłaci za "wspieranie lewej nogi" i Salonu III według najgorszych wzorców Tuskowego mentora Walęsy! Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:08 Niekończące się oskarżenia Rozumiem gorliwość, z jaką ludzie Donalda Tuska starają się zaspokoić żądania „rozliczenia”, „dorżnięcia” i „wypalenia żelazem” Kaczyńskich płynące ze środowisk lewo-liberalnego establishmentu, któremu po ostatnich wyborach mają sporo do zawdzięczenia. Ale rozsądek nakazywałby oskarżać mniej, za to tam, gdzie faktycznie znalazły się jakieś dowody.Godzi się im przypomnieć, że Leszek Miller, przez wiele miesięcy po objęciu władzy atakując przy każdej możliwej i niemożliwej okazji swego poprzednika Jerzego Buzka, miał mocniejsze argumenty i uniknął ośmieszania głupimi zarzutami siebie samego, a i tak w końcu więcej na tych atakach stracił, niż zyskał. Bo poza grupkami nawiedzonych, którzy tępienie wszelkiej prawicy uznają za sens swego istnienia, mało kto w Polsce oczekuje od władzy wykańczania poprzedników. Wyborcy już się w sprawie sporu Kaczora z Donaldem wypowiedzieli. I teraz oczekują, że z decyzji, którą podjęli, wyniknie coś dla ich przyszłości, a nie niekończące się oskarżenia, jacy to tamci byli straszni, kiedy byli; na dodatek tak nieudolnie klecone. R. Ziemkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:11 Zamiast nie tylko uciac leb postkomunistycznej hydrze z LiD-SLD-PeDe i przetracic jej kregoslup, Platforma bezczelnie walczy i szkaluje polskich patriotow z PiS. Jest to po prostu haniebne. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:31 junkier napisał: > Zamiast nie tylko uciac leb postkomunistycznej hydrze z LiD-SLD- PeDe > i przetracic jej kregoslup, Platforma bezczelnie walczy i szkaluje > polskich patriotow z PiS. Jest to po prostu haniebne. SLD to w bardzo wielu sprawach jest koalicja PiS, TVP, finansowanie partii, JOW, partyjne uwlaszczenia majatku narodowego itd. to wszystko wspolne interesy PiS i SLD, i jak widac Platforum przetraca wam kregoslup, ale nie jest to latwe i nie nastapi to z dnia na dzien, my Polacy zdajemy sobie z tego sprawe i jestesmy cierpliwi...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 14:53 junkier napisał: > Zamiast nie tylko uciac leb postkomunistycznej hydrze z LiD-SLD- PeDe > i przetracic jej kregoslup, Platforma bezczelnie walczy i szkaluje > polskich patriotow z PiS. Jest to po prostu haniebne. Haniebnym jest nazywanie tych osobnikow patriotami. Patriotyzm nie ma z ich dzialalnoscia nic wspolnego - obaj wiemy o tym doskonale. Po co wypisujesz te brednie na tym forum. Przeciez wiekszosc uzytkownikow nie popiera ani odrobine twoich pogladow. wypisujesz je tutaj od tak dlugiego czasu, ze juz dawno powinienes sam dojsc do takiego wniosku. Ty jednak uporczywie probujesz 'sprzedac' te 'rewelacje' ludziom, ktorzy je co najwyzej obsmiewaja. Jaki wiec w tym twoj cel ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:22 Kerrmit, ale przyznasz chyba, ze tylko zlodzieje nie chca mowic o zrodlach swojego finansowania, prawda ?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD P.S. Miller, czy to nie ten pan ktory byl gotowy przyjac propozycje j.kaczynskiego dotyczaca ewentualnej kolalicji rzadowej w razie wygranych wyborow przez PiS?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:35 PO natomiast wymysliło żeby 1% zamiast na biedne dzieci i zwierzatka przekazywać na nią, wspaniala inicjatywa która opisał ostatnio Zakowski - a ten całuje ziemie po której chodzi Tusk - w Wirtualnej Oligarchii. to by było mega złodziejstwo i przekręt. a Miller to facet który doradzał Tuskowi jak ułożyć sobie relacje z Kaczyńskim. jest nadzieja że Miller tez mu przekazał jak z 50% poparcia zjechac do zera Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:49 > PO natomiast wymysliło żeby 1% zamiast na biedne dzieci > i zwierzatka przekazywać na nią, Nie zamiast, tylko oprocz. Ale ja rozumiem, dostales SMSem tezy - trzeba pluc. -- f. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:57 Ironia, sarkazm.. sprawdź czy to cos do jedzenia czy nie. nic nie zmienia faktu ze PO wymysliło sobie jak kupować władzę w jednomandatowych okregach Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 13:01 kerrmit20 napisał: > Ironia, sarkazm.. sprawdź czy to cos do jedzenia czy nie. nic nie zmienia faktu > ze PO wymysliło sobie jak kupować władzę w jednomandatowych okregach Na tak juz jest we wszystkich demokratycznych panstwach i wy postkomuszki musicie sie do tego dostosowac, bo co macie w zamian, haracz nazlozony na spoleczenstwo, wy nas utrzymujecie, my moze nie bedziemy krasc, to jest cale PiS i SLD...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Kraje Europy finansujace z budżetu partie to 27.02.08, 13:13 m. in Niemcy, Czechy, Rosja, Francja - próg 5%, Austria, Finlandia, Szwecja - stałe subwencje, Hiszpania, Bułgaria. finansowanie oligarchii przez 1% wg. pomysłu PO - nikt, zero Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kraje Europy finansujace z budżetu partie to 27.02.08, 13:24 kerrmit20 napisał: > m. in Niemcy, Czechy, Rosja, Francja - próg 5%, Austria, Finlandia, Szwecja - > stałe subwencje, Hiszpania, Bułgaria. finansowanie oligarchii przez 1% wg. > pomysłu PO - nikt, zero Oligarchia nie chce jak widac tego procenta, oligarchia chce pieniedzy z budzetu w zamian za to, ze moze przestanie krasc...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:56 kerrmit20 napisał: > PO natomiast wymysliło żeby 1% zamiast na biedne dzieci i zwierzatka przekazywa > ć > na nią, wspaniala inicjatywa która opisał ostatnio Zakowski - a ten całuje > ziemie po której chodzi Tusk - w Wirtualnej Oligarchii. to by było mega > złodziejstwo i przekręt. a Miller to facet który doradzał Tuskowi jak ułożyć > sobie relacje z Kaczyńskim. jest nadzieja że Miller tez mu przekazał jak z 50% > poparcia zjechac do zera 1% podatku na partie odbiera jakies pieniadze dzieciom? Ktorym dzieciom, skad ty ta glupote i podlosc wytrzasnales? :-O Partia zerujaca na kieszeni podatnika ma gleboko w d...e dzieci, PiS wraz z SLD udowodily to przez ostanie 6 lat, poziom biedy dzieci i co 5 Polaka nie zostal przez to poprawiony a miliardy zostaly przezarte przez takiech eselduchow i PiSesmanow ktorzy twierdza, ze jak podatnik da im kase to oni w zamian przestana krasc...:DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz nie wklejaj tu bełkotu ziemka 27.02.08, 18:14 Jak ktoś chce sobie wyprać mózg, to go czyta, tutaj go nie wklejaj bo nikogo ten śmieć nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:18 junkier napisał: > PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w buty obrończyni III RP i > patologii Salonu i michnikowszczyzny, a jeszcze rok temu D. Tusk > bezczelnie mamił ludzi zapewnieniami że "diagnoza patologii III RP > postawiona przez Jarosława Kaczyńskiego jest w sumie słuszna", a > dziś cor obi żeby patologie te zlikwidawać??? Nic, tak iĆwiąkalski > robi wszystko żeby je pogłebić! > > O "szarpnięciu cuglami" zapowiadanemu przez Jana Rokitę nie wspomnę > nawet bo ten znany ze swego antykomunizmu został przez frakcję > konformistyczno-technokratyczno-ugodową PO zmarginalizowany, i to w > haniebny sposób. > > Przyjdzie czas, kiedy PO zapłaci za "wspieranie lewej nogi" i Salonu > III według najgorszych wzorców Tuskowego mentora Walęsy! Junkier, junkier, plujesz sie PiSzac o oligarchii a nie raczysz zauwazyc, ze to wlasnie oligarchua broni sie przed ujawnieniem finansowania swojej partii pyszczac o atakach na demkracje. :-D Wytlumacz nam junkier jak to w koncu jest z ta tarcza, do tej pory plules sie wyzywajac wszystkich , ze PO chce jakiegos uzbrojenia w zamian, porownujac ich do zydow, a tu kaczynski taaaakiego gwozdzia ci w lebek wbil, wierzysz mu, czy dalej twierdzisz, ze kaczynski to zdrajca, oszust i zlodziej ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:22 Mozna odwaracac kota ogonem do woli, prawdy sie jednak nie zaklamie - Platforma oszukala wyborcow obiecujac im walke z patologiami III RP, a robi wszystko zeby patologie te nie zkniknela. Perfidia, podstep i przewrotnosc charakterystyczna dla Unii Wolnosci grabarza polskosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:27 junkier napisał: > Mozna odwaracac kota ogonem do woli, prawdy sie jednak nie zaklamie - > Platforma oszukala wyborcow obiecujac im walke z patologiami III > RP, a robi wszystko zeby patologie te nie zkniknela. > > Perfidia, podstep i przewrotnosc charakterystyczna dla Unii Wolnosci > grabarza polskosci. Nie masz zupelnie nic do powiedzenia, Platforuma nie oszukala wyborcow bo jak widzisz junkier, wyborcy bardzo sa zadowoleni z Platformy i bardzo jej ufaja, kota ogonem to ty odwracasz, nie odpowiadasz na konkretne zadane ci pytania, tutaj dotyczace finansowania partii, oligarchii PiS, i sprawy amerykanskiej tarczy i uzrojenia dla polskiej armii plujac sie i wyzywajac. Co sie z toba dzieje junkier, kiedys myslalem, ze ty moze nawet troche uczciwy jestes, dzisiaj widze, ze jestes tym samym co kaczynski o ktorym pisales kilka miesiecy temu, ze to oszust, zdrajca i zlodziej...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:31 Te, od "polityki milosci", sam jestes oszustem jak widac bo wbrew zaleceniom pryncypala bezczelnie wyzywasz i stosujesz inwektywy. No ale kto uwierzyl Platformie... Do rzecz jednak. Pomysl z finansowaniem partii jako 1% od PIT jest pomyslem na calkowita oligarchizacje Polski. Nikt mnie nie przekona ze jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:45 junkier napisał: > Te, od "polityki milosci", sam jestes oszustem jak widac bo wbrew > zaleceniom pryncypala bezczelnie wyzywasz i stosujesz inwektywy. No > ale kto uwierzyl Platformie... > > Do rzecz jednak. Pomysl z finansowaniem partii jako 1% od PIT jest > pomyslem na calkowita oligarchizacje Polski. Nikt mnie nie przekona > ze jest inaczej. A pokaz mi junkier w ktorym momecie ja wyzywam i stosuje inwektywy, nikt inny jak ty wpadles na forum i zwyzywales wszystkich, teraz wyzywasz mnie od oszusta, ja wczensiej przytoczylem twoje wlasne slowa piszac o kaczynskim jako o zlodzieju, oszuscie i zdrajcy, chcesz zebym odszukal posty z przed kilku miesiecy w ktorych tak pisales ? Chyba nie chialbys takiej kompromitacji...;D Ale przejdzmy do sedna sprawy, bo widze, ze oprucz inwektyw, odwracania kota ogonem i wlasnie oszustwa niczego wiecej do powiedzenia nie masz, zadam ci wiec pytanie, skoro j.kaczynski na wstepie swojego "przemowienia" bredzi o tym, ze krytyka partii jest atakiem na nia a za razem atakiem na demomracje, po czym atakuje Platforme i jej rzad nie podajac zadnych konkretow, to nie sadzisz, ze sam staje sie oszustem ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:52 junkier napisał: > Do rzecz jednak. Pomysl z finansowaniem partii jako 1% od PIT jest > pomyslem na calkowita oligarchizacje Polski. Nikt mnie nie przekona > ze jest inaczej. Nie odpowiedzialem ci na to pytanie, odpowiem ci zatem pytaniem na pytanie...:DDD Nie sadzisz junkier, ze to wlasnie oligarchia zeruje na pieniadzach publicznych, pieniadzach podatnikow, czyli nieswoich pieniadzach? We wszystkich demokratycznych panstwach prawa taki obrot sprawy jest nie do przyjecie, gdzie partie polityczne sa finansowane z kieszen podatnikow, tak sie dzieje w Moskwie a nie w praworzadnym kraju europejskim. Partia ktora siega do kieszeni podatnika w celu wyciagniecie od niego pieniedzy tlumaczac sie tym, ze to spowoduje, ze przestanie krasc jest poartia zlodzieji junkier...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Resistant ty forumowy pajacu mózg wypierdział 27.02.08, 14:18 Kerrmit, no co ty, oPiSdzoales juz do reszty, junkra bronisz, tego samego junkra ktory o kaczynskim pisal wielokrotnie, ze jest zdrajca narodu polskiego, oszustem i zlodziejem ??? Badz konsekwentny i nie pluj na partie ktora ci chlem daje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: Resistant ty forumowy pajacu mózg wypierdział 27.02.08, 14:39 Kerrmit, jest jak wiejska dziwka. Daje, kto więcej płaci. Raz jest za PIS innym razem znowu przeciw. A to jest chyba jakiś palant, który onanizuje się podgrzewając tu atmosferę. pozdr. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mirek,przyszedł juz gruby Niemiec,idz zatopic 27.02.08, 15:18 Gruby Niemiec? Nie kerrmit, junkier to Prusak a nie Niemiec...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wolisz Analnego Prusaka? rządy miłości, wolno 27.02.08, 17:48 Insynuujesz cos junkrowi, anal, ty i junkier...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:30 > Perfidia, podstep i przewrotnosc charakterystyczna dla Unii Wolnosci Tak, junkier, niektorzy nie moga zyc bez wroga. Jak wrog nie zyje, to sie wskrzesi, chociazby w swojej imaginacji. Pod tym wzgledem niczym sie nie roznisz od Kaczynskiego. I to dlatego Kaczynski umie tylko niszczyc. I to dlatgo Polacy podziekowali Kaczynskiemu - raz na zawsze. -- f. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:34 > Polacy podziekowali Kaczynskiemu - raz na zawsze. Ajwaj. Na poczatku lat 90-tych salon juz uznal ze Kaczynscy sa martwi i ze chulaj dusza piekla nie ma. Na szczescie pomylili sie, inaczej pewnie Kaczynskiemu przytrafilby sie "wypadek samochodowy" jak ten, w ktorym zginal prezes NIK Walerian Panko, albo tez zmarlby na "nagly atak serca", jak zupelnie zdrowy M. Falzmann. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 13:05 junkier napisał: > > Polacy podziekowali Kaczynskiemu - raz na zawsze. > > > Ajwaj. Na poczatku lat 90-tych salon juz uznal ze Kaczynscy sa > martwi i ze chulaj dusza piekla nie ma. > > Na szczescie pomylili sie, inaczej pewnie Kaczynskiemu przytrafilby > sie "wypadek samochodowy" jak ten, w ktorym zginal prezes NIK > Walerian Panko, albo tez zmarlby na "nagly atak serca", jak zupelnie > zdrowy M. Falzmann. Ty junkier w momecie gdy kaczynski rozwiazal koalicje z lepperem i giertychem uznales i oglosiles publicznie powtarzajac to wielokrotnie, ze kaczynski jest zdrajca, oszustem i zlodziejem, chcesz powiedziec, ze kiedys tak pomyslales o Walerianie Panko czy M.Falzmannie...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 28.02.08, 13:39 junkier napisał: > > Polacy podziekowali Kaczynskiemu - raz na zawsze. > > > Ajwaj. Na poczatku lat 90-tych salon juz uznal ze Kaczynscy sa > martwi i ze chulaj dusza piekla nie ma. > > Na szczescie pomylili sie, inaczej pewnie Kaczynskiemu przytrafilby > sie "wypadek samochodowy" jak ten, w ktorym zginal prezes NIK > Walerian Panko, albo tez zmarlby na "nagly atak serca", jak zupelnie > zdrowy M. Falzmann. Albo popełniłby samobójstwo jak Blida, która już kilka razy próbowała je popełnić, tylko nie zastali jej w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:58 Tak jak niektórzy nie moga zyć beż wściekłych ataków na prawice, przepraszam "faszystów" Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 13:08 kerrmit20 napisał: > Tak jak niektórzy nie moga zyć beż wściekłych ataków na prawice, przepraszam > "faszystów" Co to, nowa strategia forumowa Prawa i Sprawiedliwosci? Prawice teraz "faszystami" nazywacie ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Masz tu kralik perełki z forumowej strategii PO:) 27.02.08, 13:25 cytat Members Grupa: Members1 Postów: 5,135 Dołączył: 7-February 06 Status: Offline w dzisiejszej 26.02.2008 - porannej audycji radia Tok Fm nie jaka Lichocka Joanna przez godzinę czasu tokowała na temat 'dobroci i umiejętności politycznych piSu i szpetności Platformy' ja mam tylko jedno pytanie : DLACZEGO dziennikarze 'Rzeczpospolitej' , nie robią tych pisowskich agitek na swoje własne prywatne konto ale na konto gazety która w statucie ma NIEZALEŻNOŚĆ I OBIEKTYWNOŚĆ ??!! dziennikarze 'Rzeczpospolitej' już bez żadnej krępacji i wstydu reprezentują interes piSu -KIEDY PLATFORMA ZAMIERZA TO ZMIENIĆ - tak jak i w końcu zainteresować się PAP-em -------------------- "Rzeżnia nr.5 "-100 dni krwawej jatki medialnej manipulacji na Platformie Obywatelskiej -SZTUKMISTRZE z TVN (Mrozowski, Rymanowski,Siekielski),SZTUKMISTRZE z TokFm (Igor Janke,Tomasz Lis) - (sic) - są przygłupy wierzące że TVN i radyjomaryja Agory Tok FM są propisowskie:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: Masz tu kralik perełki z forumowej strategii 27.02.08, 13:30 TVN na posterunku:'na szpitalnym froncie rozpętanym przez PO post Jan 4 2008, 11:13 AM Post #1 Members Grupa: Members1 Postów: 5,135 Dołączył: 7-February 06 Status: Offline jak donosi TVN w mrożących krew w żyłach meldunkach - już jeden ze szpitali szykuje ewakuację wiadomość w czołówce TVNu - jak nie przymierzając wybuch bomby atomowej w Paryżu ta wstrętna Platforma - jednak piS( i TVN) mial rację - rząd jest do d -------------------- "Rzeżnia nr.5 "-100 dni krwawej jatki medialnej manipulacji na Platformie Obywatelskiej -SZTUKMISTRZE z TVN (Mrozowski, Rymanowski,Siekielski),SZTUKMISTRZE z TokFm (Igor Janke,Tomasz Lis) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Masz tu kralik perełki z forumowej strategii 27.02.08, 13:36 kerrmit20 napisał: > TVN na posterunku:'na szpitalnym froncie rozpętanym przez PO > > post Jan 4 2008, 11:13 AM > Post #1 > > Members > > Grupa: Members1 > Postów: 5,135 > Dołączył: 7-February 06 > > > Status: Offline > > > > jak donosi TVN w mrożących krew w żyłach meldunkach - już jeden ze szpitali > szykuje ewakuację > > wiadomość w czołówce TVNu - jak nie przymierzając wybuch bomby atomowej w Paryż > u > > ta wstrętna Platforma - jednak piS( i TVN) mial rację - rząd jest do d > > > -------------------- > "Rzeżnia nr.5 "-100 dni krwawej jatki medialnej manipulacji na Platformie > Obywatelskiej -SZTUKMISTRZE z TVN (Mrozowski, > Rymanowski,Siekielski),SZTUKMISTRZE z TokFm (Igor Janke,Tomasz Lis) No widzisz, przynajmnie uczciwie przyznajesz, ze 6 letnie rzady SLD i PiS przynosza jakis widoczny skutek, szkoda, ze prezydent lech kaczynbski mial w dupie lekarzy i nie raczyl nawet przybyc na pertraktacje z nimi a jego brat jaroslaw torturowal psychologicznie jak esbek biedne pielegniarki...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Masz tu kralik perełki z forumowej strategii 27.02.08, 13:33 kerrmit20 napisał: > cytat > > > Members > > > Grupa: Members1 > Postów: 5,135 > Dołączył: 7-February 06 > > > Status: Offline > > > > w dzisiejszej 26.02.2008 - porannej audycji radia Tok Fm nie jaka Lichocka > Joanna przez godzinę czasu tokowała na temat 'dobroci i umiejętności > politycznych piSu i szpetności Platformy' > > ja mam tylko jedno pytanie : > > DLACZEGO dziennikarze 'Rzeczpospolitej' , nie robią tych pisowskich agitek na > swoje własne prywatne konto ale na konto gazety która w statucie ma NIEZALEŻNOŚ > Ć > I OBIEKTYWNOŚĆ ??!! > > dziennikarze 'Rzeczpospolitej' już bez żadnej krępacji i wstydu reprezentują > interes piSu -KIEDY PLATFORMA ZAMIERZA TO ZMIENIĆ - tak jak i w końcu > zainteresować się PAP-em > > > -------------------- > "Rzeżnia nr.5 "-100 dni krwawej jatki medialnej manipulacji na Platformie > Obywatelskiej -SZTUKMISTRZE z TVN (Mrozowski, > Rymanowski,Siekielski),SZTUKMISTRZE z TokFm (Igor Janke,Tomasz Lis) - (sic) - s > ą > przygłupy wierzące że TVN i radyjomaryja Agory Tok FM są > propisowskie:))))))))))))))))))) > > Co to jest ??? :-O > cytat > > > Members > > > Grupa: Members1 > Postów: 5,135 > Dołączył: 7-February 06 > > > Status: Offline ??? Skad to wziales, cos ci sie chyba PiSku zle wkleilo, no i jaki to ma zwiazek z tym, ze kaczynski powiedzial, ze ataki na partie polityczna sa atakami na demokracje, po czym zaatakowal PO i odmowil odpowiedzi na temat finansowania swojej partii??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Nie udawaj że nie wiesz kralik Igorze S.:) 27.02.08, 13:43 IgorSiedlecki Ocena: 0 Zobacz profil post Oct 24 2007, 05:38 PM Post #1 Nowy na forum Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 24-October 07 Skąd: z Białobrzegów Status: Offline Witajcie! To mój pierwszy post, przejrzałem ten dział, jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Mam 15 lat, wiem to niewiele, a może nawet bardzo mało. Ale polityką interesują się od dawna, śledzę serwisy informacyjne, czytam gazety codzienne etc. A moje pytanie jest takie: Czy w tak młodym wieku mogę należeć do młodzieżówki Platformy, czy członkowie młodzieżówki także muszę mieć ukończone 18 lat? Jeśli nie mogę należeć do młodzieżówki to czy mogę jakoś pomóc partii? Proszę o odpowiedzi, pozdrawiam smile.gif Odp. możesz pomagac, wymysl sobie nick i wchodzac na forum Gazety mieszaj z błotem każdego kto sympatyzuje z PIS, tych z LID oszczedzaj. Instrukcje dostaniesz na maila. Przejdź do działu: Przedstaw się. Pozdrawiam Cytaty z Forum PO www.platforma.org/forum/index.php?showtopic=13965 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie udawaj że nie wiesz kralik Igorze S.:) 27.02.08, 13:50 No bardzo to brzydkie, ale ty robisz dokladnie to samo tylko, ze dla PiS, na dodatek robisz to poslugujac sie wczesniej przygotowanymi "instrukcjami obslugi Tuska" ktore juz od dawna nie sa zadna tajemnica, poza tym to co wkleiles wyglada na prowokacje i nie mozesz udowodnic, ze to prowokacja nie jest, tak samo jak ja, ze jest, wiec w czym problem, rozmowa toczy sie na zupelnie inny temat, ty wklejajac to dopuszczasz sie prowokacji, bo niby dlaczego miabys to wklejac skoro nie ma to zadnego zwiazku z tematem dyskusji ...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: Nie udawaj że nie wiesz kralik Igorze S.:) 27.02.08, 13:53 nawiązałem tylko do twojej wypowiedzi ze PIS ma jakąs "forumowa strategię", pokazuje ci ze taką strategie ma PO, chłopaki tak się zachłysnęli swoim PRowym sukcesem że poszli mocno do przodu, wymyślajac takie sztuczki Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie udawaj że nie wiesz kralik Igorze S.:) 27.02.08, 14:14 kerrmit20 napisał: > nawiązałem tylko do twojej wypowiedzi ze PIS ma jakąs "forumowa strategię", > pokazuje ci ze taką strategie ma PO, chłopaki tak się zachłysnęli swoim PRowym > sukcesem że poszli mocno do przodu, wymyślajac takie sztuczki Ja tez nawiazuje do "instrukcji obskugi Tuska" a ty to tylko potwierdziles wklejajac swoja (PiSia) mierna prowokacje, to wszystko na ten temat towarzysz kerrmit...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 kerrmit - nowa sygnaturka dla ciebie : 27.02.08, 14:16 www.newsweek.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=22817 Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Prezes Jarosław Kaczyński zyskuje 27.02.08, 14:55 "Prezes Jarosław Kaczyński zyskuje przy bezpośrednim spotkaniu. Nie jest tak agresywny, jak na wiecach. Dba o maniery". Faktycznie, dobre mozesz wkleic sobie jako sygnaturke:) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prezes Jarosław Kaczyński zyskuje 27.02.08, 15:20 kerrmit20 napisał: > "Prezes Jarosław Kaczyński zyskuje przy bezpośrednim spotkaniu. Nie jest tak > agresywny, jak na wiecach. Dba o maniery". Faktycznie, dobre mozesz wkleic sobi > e > jako sygnaturke:) Nabijasz sie z kaczynskiego, wstyd ci sie zrobilo, czy palma odbija...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Problem w tym widzisz, 27.02.08, 15:23 że niewiele wyborców dostępuje zaszczytu bezpośredniego kontaktu ze Słońcem Żoliborza i w związku z tym nie ma okazji przekonać się, że podczas towarzyskich spotkań przy butelce wina prezes PiS to sama słodycz i dobro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Problem w tym widzisz, 27.02.08, 15:30 indeed4 napisał: > że niewiele wyborców dostępuje zaszczytu bezpośredniego kontaktu ze Słońcem Żol > iborza i w związku z tym nie ma okazji przekonać się, że podczas towarzyskich s > potkań przy butelce wina prezes PiS to sama słodycz i dobro :-) ----------- Ja tam wole kobitki. Jak tobie odpowiada taka dobra i slodka mezczyzna to twoja sprawa.On nie jest w moim guscie nie tylko po butelce wina ale nawet po skrzynce wina. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prezes Jarosław Kaczyński zyskuje 27.02.08, 15:24 No to jak juz sam wlazles na temat kawalow o prezesie to mam jeden...;D Przychodzi kaczynski jaroslw (prezes) do lekarza z kerrmitem na glowie, lekarz sie pyta. - Co panu dolega ? Na to zaba (kerrmit) odpowiada. - Caaaas miiii sieeeeem do duuuuupyyy przyyyykleiiiiilo...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 To masz kawał o Tusku 27.02.08, 15:36 Przychodzi córka Tuska do ojca i oznajmia: wiesz tata będę słuchała MOZARTA!, tak?!a co się stało?!dziwi się Tusk, bo wiesz tata w telewizji powiedzieli że słuchanie mozarta podnosi iq, acha no to dobrze córko słuchaj,ja w twoim wieku też mozarta słuchałem i teraz też czasami słucham,o papatrz tu na półce są płyty z mozartem możesz sobie wybierać którą chcesz, naprawdę?!dziwi się córka słuchałeś mozarta?! mówię przecież,no po co bym te płyty kupował dziecko? córka jakoś tak dziwnie popatrzyła na ojca i mówi: no tak,to wiesz co tata ja chyba jednak zrezygnuję z tego mozarta Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To masz kawał o Tusku 27.02.08, 17:52 kerrmit20 napisał: > Przychodzi córka Tuska do ojca i oznajmia: > wiesz tata będę słuchała MOZARTA!, > tak?!a co się stało?!dziwi się Tusk, > bo wiesz tata w telewizji powiedzieli że słuchanie mozarta podnosi iq, > acha no to dobrze córko słuchaj,ja w twoim wieku też mozarta słuchałem i teraz > też czasami słucham,o papatrz tu na półce są płyty z mozartem możesz sobie > wybierać którą chcesz, > naprawdę?!dziwi się córka słuchałeś mozarta?! > mówię przecież,no po co bym te płyty kupował dziecko? > córka jakoś tak dziwnie popatrzyła na ojca i mówi: no tak,to wiesz co tata ja > chyba jednak zrezygnuję z tego mozarta Fajne, tylko wytlumacz mi, albo wskaz w ktorym momecie mam sie smiac, tam gdzie corka chce sluchac Mozarta, czy tam gdzie corka rezygnuje z tego Mozarta ? Eeee, jakkolwiek, spaliles kawal, nawet tego dobrze zrobic nie potrafisz...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: To masz kawał o Tusku 27.02.08, 18:04 dziwne, myslałem że na bank spytasz: kto to Mozart? heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To masz kawał o Tusku 27.02.08, 18:34 kerrmit20 napisał: > dziwne, myslałem że na bank spytasz: kto to Mozart? heheheheh Pomyliles sie, bo ja Mozarta slucham i czasami gram od bardzo wielu lat, ty dowiedziales sie o nim dzisiaj z "instrukcji obslugi Tuska"...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:35 junkier ty też chcesz zostać gajowym? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 12:38 boisz się o swoją nedzna dwururke? Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 13:44 Pamietaj junkrze ze atak na partie jest atakiem na Polske i demokracje ! No chyba ze sa partie rowne i rowniejsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 14:25 junkier napisał: [...] > > O "szarpnięciu cuglami" zapowiadanemu przez Jana Rokitę nie wspomnę > nawet bo ten znany ze swego antykomunizmu został przez frakcję > konformistyczno-technokratyczno-ugodową PO zmarginalizowany, i to w > haniebny sposób. > Gamoniu znów szerzysz PiS-prlowską propagandę J. Rokitę to zmarginalizował Twój idol Jarosław Kaczyński strzelając sobie w stopę biorąc z nasze pieniądze Nelli do pałacu braciszka prezydenta. > Przyjdzie czas, kiedy PO zapłaci za "wspieranie lewej nogi" i Salonu > III według najgorszych wzorców Tuskowego mentora Walęsy! Przyjdzie, jeżeli wspierał coś niegodziwego ... ale najpierw rozliczymy PiSgó..arstwo do końca za Kryże za Ziobro za UBecje w rządach PiSkomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w bu 27.02.08, 19:26 junkier napisał: > PO (Partia Oligarchii) bezczelnie weszła w buty obrończyni III RP i patologii Salonu i michnikowszczyzny... O "szarpnięciu cuglami" zapowiadanemu przez Jana Rokitę nie wspomnę > nawet bo ten znany ze swego antykomunizmu... Nie mogę... Mąż (niechby biały) kontaktu Konsulatu FR w Hamburgu antykomunistą? Odpowiedz Link Zgłoś
freon Kaczyński robi sie zalosnym omszalym satrapa 27.02.08, 12:29 Spokojnie. Kaczor staje sie coraz bardziej zalosny. Jeczy cos, skrzeczy, ale glupoty coraz wieksze opowiada. Choroba mu sie poglebia i trzeba wspolczuc temu wrakowi czlowieka. Ot, taki skapcianialy bezzebny eks-dyktator. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne do KLON_na_lewiznie - jak zwykle robisz kupe______ 27.02.08, 13:24 i uciekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Kaczyński won !! Dość juz mam tego skrzeku! 27.02.08, 11:40 Kaczyński won !! Dość juz mam tego skrzeku! Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Kaczyński won !! Dość juz mam tego skrzeku! 27.02.08, 12:02 Cyganów zabijać nie wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 "Obcinacze palcow" juz zwolnili miejsce w celi dla 27.02.08, 12:11 ... tych co walczyli z korupcja i bandytyzmem. Re: Kaczyński won !! Dość juz mam tego skrzeku! cygan37 napisał: > Cyganów zabijać nie wolno! M: Alez jak pokazaly wyczyny cyganow w Belgii (mord cygana na mlodym Belgijczyku rok temu) ONI W POLSKO-JEZYCZNYCH MEDIACH staja sie POLAKAMI kiedy moze to uwlaczyc dobremu imieniu Polski. Wolanie POstKomuchow by zamknac usta Polskim Patriotom pokazuje jasno, ze Tusk odbudowuje UBekistan. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "Obcinacze palcow" juz zwolnili miejsce w cel 27.02.08, 12:42 Ty esbeku z Polską nie masz nic wspólnego więc się przymknij z tymi swoimi kłamstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok... 27.02.08, 11:41 PROGRAM PARTII PROGRAMEM NARODU Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok... 27.02.08, 11:44 Atak na partię jest atakiem na Polskę i na demokrację - powiedział dziś Jarosław Kaczyński w związku z pytaniami o dotowanie PiS. towarzyszu Kaczyński! Program partii programem narodu!!! ale to już było.... i nie wróci więcej... bo tak się składa, że naród podjął decyzję o wyślizganiu pewnego karzełka fizycznego i intelektualnego od władzy.... czego Polsce po raz kolejny gratulujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na dem 27.02.08, 12:02 Jaruś, p€dale, jak się nie podoba, zawsze możesz wziąć żyletkę i się pociąć. Wielu będzie zadowolonych. Odpowiedz Link Zgłoś
kubaewa Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok.. 27.02.08, 11:47 Ty se mordy demorkacją nie wycieraj. Bo byś rozpisał referendum dotyczące tarczy, nie uznali byście Kosowa i wiele innych. Kaczuchu i Tusku zidiocony - jesteście na dobrej drodze żeby bigosu na całym świecie narobić - razem ze ułomem Sikorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 11:53 na których Kaczyński (jeden lub drugi) ma twarz wykrzywioną jakimś dziwnym grymasem, a Tusk zawsze uśmiechnięty jest żenujące. Chwyty propagandowe rodem z głębokiego Gomułki. smok Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 12:01 smok_sielski napisał: > na których Kaczyński (jeden lub drugi) ma twarz wykrzywioną jakimś dziwnym > grymasem, a Tusk zawsze uśmiechnięty jest żenujące. Chwyty propagandowe rodem z > głębokiego Gomułki. ********************************* Ale na żywo Kaczyńscy też głupio wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 12:07 Tam jest trendy wyglądać na boleściwie nam panującego Ukochanego Przywódcę. Minister Fotyga - niedościgłym wzorcem nawet dla samych braci bliźniaków. Patrząc na Fotygę chce się płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Masz zdjęcie Tuska na Vogue jak robi to co lubi 27.02.08, 12:15 dokwadratu.blogspot.com/2007/11/czowiek-okadka.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Masz zdjęcie Tuska na Vogue jak robi to co lu 27.02.08, 13:43 Masz filmik jaroslawa kaczynskiego ktory robi to co lubi...:DDD youpolonia.com/videos/jaro-pijok Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Klikanie w twoje nicki grozi załapaniem wira 27.02.08, 13:59 może opisz własnymi słowami co tam jest. Tusk na nartach? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Klikanie w twoje nicki grozi załapaniem wira 27.02.08, 14:25 kerrmit20 napisał: > może opisz własnymi słowami co tam jest. Tusk na nartach? kerrmit, musze procic cie o pomoc, nic ale to zupelnie nic nie rozumiem z tego co wyklikales, co to jest, jakas nowa odmiana wolskiego ??? :-D Co to znaczy, "klikanie na twoje nicki" ? Co to sa te "nicki" kerrmit i co Tusk na nartach ma z tymi "nickami" wspolnego ???? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie denerwij sie kerrmit, bo blazna z sieibe robisz...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 12:55 cygan37 napisał: > Patrząc na Fotygę chce się płakać. ********************************** Albo wyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 14:28 maruda.r napisał: > cygan37 napisał: > > > Patrząc na Fotygę chce się płakać. > > ********************************** > > Albo wyć. Junkrom, kerrmitom, wajdzikom, dyletantom i innym PiSkaczom chce sie cos innego, ale nie napisze co, bo mi post skasuja...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 14:50 kralik111 napisał: i innym PiSkaczom ****************************** PiSkaczom. Podoba mi się. Również ze względy na drugie znaczenie: PiS-kaczom. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 14:52 Przeciez Tusk to tez kaczorek Donald.Tyle ze nie polski. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 14:53 Cudze(niemieckie)chwalicie a swoje....Czego wymagac od zdrajcow............. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 15:21 Lesiu, ty juz lepiej nic nie mow o zdrajcach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 17:55 presentation1 napisał: > Cudze(niemieckie)chwalicie a swoje....Czego wymagac od zdrajcow............. Kaczor Donald (Donald Dack)jest postacia amerykanska, dziwi to,ze tego nie wiesz, chociaz nie, nie dziwi, jako mlodszy oficer SB skonczyles tylko kurs "0"...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 17:02 maruda.r napisał: > ********************************* > > Ale na żywo Kaczyńscy też głupio wyglądają. > jeszcze głupiej niż na zdjęciach. Na zdjęciach nie da się oddać ich mlaskania, ciamkania i cmokania... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Zamieszczanie zdjęć 28.02.08, 13:16 maruda.r napisał: >> Ale na żywo Kaczyńscy też głupio wyglądają. > Na ekranie telewizora powinien się więc pojawić napis: "prosimy nie regulować odbiorników". Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Przeciez Wyborcza to KPP, gorsi od PZPRu jeszcze z 27.02.08, 12:09 Przeciez Wyborcza to dzisiejsze wcielenie KPP, gorszych chyba nawet od PZPRu zaprzancow. Oto co mowil na ich temat Premier J. Kaczynski w poniedzialkowym wywiadzie dla Newsweeka: " Był taki czas, gdy w kierownictwie "Wyborczej" były wyłącznie osoby mające rodziców w KPP. Ale ważni są nie rodzice, lecz to że "Wyborcza" jest środowiskiem, które w bardzo zmienionej formie i zupełnie innym kontekście kontynuuje tamte idee, próbuje wcielić w życie plan przebudowy polski i jej kultury mający sporo elementów tego wcielanego po roku 1945. I trzeba koniecznie dodać, że jest wielu ludzi wywodzącego się z tego samego środowiska, którzy przyjęli zupełnie inną postawę. Nikt nie zabronił Michnikowi zachowywać się tak jak oni. To jest (jego) wybór i ktoś musi mieć odwagę, by go potępić." J. Kaczyński, wywiad prasowy dla tygodnika Newsweek, nr 9/2008, 02.03.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Przeciez Wyborcza to KPP, gorsi od PZPRu jesz 27.02.08, 13:28 junkier napisał: > Przeciez Wyborcza to dzisiejsze wcielenie KPP, gorszych chyba nawet > od PZPRu zaprzancow. > > Oto co mowil na ich temat Premier J. Kaczynski w poniedzialkowym > wywiadzie dla Newsweeka: > > " Był taki czas, gdy w kierownictwie "Wyborczej" były wyłącznie > osoby mające rodziców w KPP. Ale ważni są nie rodzice, lecz to > że "Wyborcza" jest środowiskiem, które w bardzo zmienionej formie i > zupełnie innym kontekście kontynuuje tamte idee, próbuje wcielić w > życie plan przebudowy polski i jej kultury mający sporo elementów > tego wcielanego po roku 1945. > > I trzeba koniecznie dodać, że jest wielu ludzi wywodzącego się z > tego samego środowiska, którzy przyjęli zupełnie inną postawę. Nikt > nie zabronił Michnikowi zachowywać się tak jak oni. To jest (jego) > wybór i ktoś musi mieć odwagę, by go potępić." > > J. Kaczyński, wywiad prasowy dla tygodnika Newsweek, nr 9/2008, > 02.03.2008 Junkier, ty chyba nadal na uslugach leppera jestes skoro podajesz slowa kaczynskiego ktorymi skompromitowal sie juz calkiem w oczach Polakow, wszyscy przeciez wiemy, ze rodzice kaczynsckich byli wysoko postawionymi aparatczykami komunistycznymi a sami kaczynscy zawdzieczaja swoja "leninowska" edukacje wlasnie ich konekcjom partyjnym...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Przeciez Wyborcza to KPP, gorsi od PZPRu jesz 27.02.08, 14:17 > Oto co mowil na ich temat Premier J. Kaczynski w poniedzialkowym > wywiadzie dla Newsweeka: A oto co mowil prezes Kaczynski nt. koalicji z Samoobrona: "Nigdy nie bedzie koalicji z Samoobrona" :)))))))) F. Odpowiedz Link Zgłoś
keynell Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 12:09 bardzo możliwe, że innych po prostu nie można zrobić nie wiem jak z uśmiechem Tuska, ale Kaczyński zawsze ma krzywą gębę, musieli by go nagrywać na kamerze, która nagrywa zwiększoną ilość klatek na sekunde, żeby potem ten materiał przeglądać klatka po klatce w poszukiwaniu nieskrzywionej gęby Jarka, kto ma na to czas? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Zamieszczanie zdjęć 27.02.08, 17:01 smok_sielski napisał: > na których Kaczyński (jeden lub drugi) ma twarz wykrzywioną jakimś dziwnym > grymasem, a Tusk zawsze uśmiechnięty jest żenujące. Chwyty propagandowe rodem z > głębokiego Gomułki. > smok > kiedy kaczyńscy mają już takie te swoje tępe ryje powykrzywiane. Co bie spojrzysz, to jeden bęcwał z drugim ten ryj krzywi. I cmoka, i mlaska, i łypie przygłupimi oczkami. I nic nie poradzisz na to, że Tusk gębę ma przyjemniejszą. Srania permanentnego nie ma, więc i częściej się uśmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Partia to JA!Kto atakuje PiS,atakuje mnie. 27.02.08, 11:54 Kto atakuje mnie,atakuje IV RP.Kto atakuje IV RP jest agresorem.Do walki z agresorem trzeba wezwać NATO.W rezultacie,kto atakuje KAczora będzie miał przyjemność z NATO.ITD....kto jest ciężko chory psychicznie powinien przebywać w szpitalu.Kto jest w szpitalu ,nie powinien zajmować się np.polityką.Odebrało rozum,oj odebrało.Z wizjonera stał się błaznem. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Partia to JA!Kto atakuje PiS,atakuje mnie. 27.02.08, 12:03 szasza7 napisała: > Kto atakuje mnie,atakuje IV RP.Kto atakuje IV RP jest agresorem.Do > walki z agresorem trzeba wezwać NATO. ************************************** Jest tylko jeden problem: nie ma czegoś takiego, jak IV RP. IV RP przegrała, zanim zdążyła stać się kamieniem milowym w rozwoju faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok.. 27.02.08, 11:57 Zupełnie jakbym słyszał niejakiego towarzysza Wiesława. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Wierny spadkobierca PZPR 27.02.08, 11:59 cytuje swych ideologicznych idoli. W połączeniu z paranoją maniakalną i patologiczną megalomanią jawi się nam obraz bardzo chorego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Oj, gejowy, gejowy, lecz się na pistolecik, bo... 27.02.08, 12:00 Według niego, rząd PO-PSL stawia Amerykanom takie same warunki jak poprzednicy, jednak robi to publicznie, co - jak dodał - jest "nieodpowiedzialne". ************************************** Pewnie "nieodpowiedzialność" ma polegać na tym, że Tusk żąda Patriotów, a Kaczyński żądał od Busha zdjęcia spodni, żeby mógł go pocałować w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrnit20 Re: Zada Patriotów? w rzadzie zadnego nie znalazł 27.02.08, 12:37 Ja, Kerrmit20, przepraszam wszystkich na forum, ponieważ powodowany ciężką chorobą psychiczną umocnioną przez molestowanie seksualne w Młodzieży Wszechpolskiej i Poznańskich Słowikach, często nie wiem co piszę. Proszę o niebranie moich postów poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Gejowy atakuje PO, atakuje demokracje !!!! 27.02.08, 13:49 oby tak dalej Gejowy, oby tak dalej, sondaze spadaja na leb na szyje i..o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.skrzypczak Kaczy ku..orzu, nikt nie spartaczył spraw jak ty! 27.02.08, 12:02 Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok.. 27.02.08, 12:03 czy długo jeszcze kaczor będzie tak kwakać ? Nie ma żadnego doradcy , czy jeśli ma - to ich nie słucha . Jedynym plusem jego wystąpień jest to , że przypomina nam , dlaczego wybory , wyrzuciły PiS-uary z rządzenia . Wniosek ? - proszę o w miarę częste przypominanie kogo już nigdy nie dopuścić do władzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
monterlevicy Tow.Kaczyński,jak łociec Rydzyk !.... 27.02.08, 12:07 Krytyka sekty RM i samego łojca Rydzyka, to w jego mniemaniu,atak na KOśCIół!..Kaczyński, krytatka PIS-u i tow.Jarosława,to atak na Polskę ! co za zakłamany łajdak ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Re: Tow.Kaczyński,jak łociec Rydzyk !.... 27.02.08, 12:08 > Krytyka sekty RM i samego łojca Rydzyka, to w jego mniemaniu,atak na > KOśCIół!..Kaczyński, krytatka PIS-u i tow.Jarosława,to atak na Polskę ! tfu ! na kacze jaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Re: Tow.Kaczyński,jak łociec Rydzyk !.... 27.02.08, 12:10 > > Krytyka sekty RM i samego łojca Rydzyka, to w jego mniemaniu,atak na > > KOśCIół!..Kaczyński, krytatka PIS-u i tow.Jarosława,to atak na Polskę ! obrzydliwy osobnik... Odpowiedz Link Zgłoś
kerrnit20 Re: Umysłowo niedorozwiniety juz sie klonuje 27.02.08, 12:39 Ja, Kerrmit20, przepraszam wszystkich na forum, ponieważ powodowany ciężką chorobą psychiczną umocnioną przez molestowanie seksualne w Młodzieży Wszechpolskiej i Poznańskich Słowikach, często nie wiem co piszę. Proszę o niebranie moich postów poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Tow.Kaczyński,jak łociec Rydzyk !.... 27.02.08, 12:17 fakt niezaprzeczalny... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tu sie tez zlales, KLONIE_na_lewiznie?____________ 27.02.08, 13:25 Odpowiedz Link Zgłoś
indianski No k" jak Wladyslaw G. 27.02.08, 12:04 Czy temu komuchowi naprawde sni sie powrot do : "program partii, programem narodu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok.. 27.02.08, 12:05 "Atak na partię jest atakiem na Polskę i na demokrację" - za demokracją czasem bywam, ale przeciw głupkom zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na dem 27.02.08, 12:10 Ten Jarek jest calkowicie nieprzemakalny. Do niego po prostu NIC nie dociera. Kiedys PiS usilowal wmowic Polakom, ze to niby Tusk obrazil sie za przegrane wybory i przypisywal mu agresje, ktora de facto wychodzila od niego samego (Jarka). Dzis nie sposob nie zauwazyc, jak bardzo jarek jest wsciekly za to, ze narod go totalnie odrzucil (no, moze z wyjatkami takimi, jak Junkier :))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok.. 27.02.08, 12:07 Absolutnie konieczna jest weryfikacja kadr pisowskich pod kątem ich przydatnosci w występach medialnych.Przede wszystkim w myśl hasła ZASADY OBOWIĄZUJĄ. Proponuje najtańszą i najbardziej skuteczną metodę: NA WARIOGRAFIE(wykrywaczu kłamstw). Panie prezesie- osobiście połamię ręce wszystkim z rodziny jeśli ktokolwiek zechce juz nie tylko głosowac na pana ugrupowanie,ale i tym,którzy trzymając pilota w ręce nie wyłączą pana, zanim panu nos urośnie. Tymi długimi(jak u Pinokia) nosami rysujecie mi od środka kineskop Odpowiedz Link Zgłoś
dama_zmyslowa Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok.. 27.02.08, 12:07 Nie rozumiem, po co Gazeta.pl umieszcza facjatę Jarosława i obszerny artykuł przedstawiający jego "poglądy" na głównej stronie serwisu. Zignorujmy go wreszcie, przecież PiS przegrał wybory! Kaczyński od lat pluje w twarz polskiemu społeczeństwu - dlaczego wciąż udajemy, że pada deszcz??? MAMY DOŚĆ KACZYŃSKICH! Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 mówi jak Gomułka! To komusza retoryka! 27.02.08, 12:12 Jak widać pranie mózgów pozostawia u niektórych nieodwracalne skutki, Kaczor nawet myśli jak komunistyczny partyjniak. A że przy okazji na takowego wygląda, to już inna sprawa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
keynell Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok.. 27.02.08, 12:12 skoro atak na partię jest atakiem na demokrację, to dlaczego atakuje demokrację atakując PO ? ah rozumiem, tylko atak na PIS się liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
yaicarz Re: Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na dem 27.02.08, 13:33 keynell napisał: > skoro atak na partię jest atakiem na demokrację, to dlaczego atakuje demokrację > atakując PO ? ah rozumiem, tylko atak na PIS się liczy... Jarek zastosował tu rozumowanie swojego tatusia - wykładowcy PZPR! Otóż: partia jest tylko jedna - PIS!. Reszta ugrupowań to tylko STRONNICTWA POLITYCZNE, którym Partia daje łaskawe przyzwolenie na działalność :))) Czyżby mentalność bywała dziedziczna ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darek751 Kaczyński: Atak na partię jest atakiem na demok.. 27.02.08, 12:12 ale ten Kaczor do zakompleksiony prymityw Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: Jest taka choroba 27.02.08, 12:50 ta psychoza to schizofrenia - uleczalna o ile pacjent będzie brał pigułki w odpowiednim czasie i postara sie wyciszyć naczelnemu pismatołkowi to nie grozi zamkną gdy zacznie gryżć i szarpać nogawki ponoć już ugryzł w kostkę swego ciężko duo=pego peronowego ale w rodzinie się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
peer4 informacja dla "mlodszych" !!! 27.02.08, 12:18 "Atak na partię jest atakiem na demokracje." Tak KOMUNISCI bronili wiodacej roli swojej partii !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś