hetmanwiechu 04.03.08, 09:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lkoszelnik Religa 04.03.08, 09:56 Nie lubię PiSu.Jestem po ciężkim zawale i bajpasach.Ty Profesorze jesteś wielki i mądry,tak trzymaj do ostatka. Jeszcze pogadamy,gdzieś, kiedyś, może? Odpowiedz Link Zgłoś
pancygaro MFZ czy MFW 04.03.08, 10:09 "wszystkich procedur medycznych, za które będzie płacił MFZ"??? MFZ? a może MFW - oni mają więcej kasy chyba. :-) -- www.pancygaro.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cloridia Religa z optymizmem walczy z nawrotem raka 04.03.08, 10:16 szybkiego powrotu do zdrowia profesorze. zastanawiam sie tylko jakie mialby szanse na tak szybka szybka diagnoze i w ogole leczenie zwykly kowalski. szczegolnie biorac pod uwage, ze na rutynowa kontrolna wizyte z poradni onkologicznej czeka sie ok 7 miesiecy (tak jest w kielcach, wiem, bo bywam). Odpowiedz Link Zgłoś
senta.fa A to ciekawe. Może 7 lat od razu napisz? 04.03.08, 10:40 A to ciekawe. Może 7 lat od razu napisz? Ja na rutynową wizytę w poradni onkologicznej (musiałem coś sprawdzić, na szczęscie to był fałszywy alarm) czekałem 15 minut, bez skierowania. Tak jest w W Krakowie, wiem, bo mieszkam. Więc przestań pleść bzudry. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.g21 zdrowia.. 04.03.08, 10:16 Panu życzę...ale od polityki niech się Pan profesor odsunie..to bardzo szkodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: zdrowia.. 04.03.08, 11:01 sylwia.g21 napisała: > Panu życzę...ale od polityki niech się Pan profesor odsunie..to bardzo szkodzi.Panie Religa,byłem na pana bardzo wsciekły że pan dołączył do tych szmatławców i głupców z pisu,ale wybaczyłem panu wczoraj,i pomodliłem sie za pana zdrowie do prawdziwego Boga,Bedzie pan Żył. > . Odpowiedz Link Zgłoś
pauli5 Szkoda człowieka 04.03.08, 11:12 To najlepszy specjalista w naszym kraju, uratował życie wielu osobom, a teraz sam został na łasce lekarzy. To dobrze, że nie chce się poddawać i cały czas normalnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sword10 Re: Szkoda człowieka 04.03.08, 11:54 a tam takie normalne życie, widać że nie ma już siły, nie może se już pewnie wypić kieliszka, a już nie mówiąc o seksie Odpowiedz Link Zgłoś
maajkii Re: Szkoda człowieka 04.03.08, 12:24 ty to chyba sam masz problemy z erekcją i odreagowujesz na innych zamiast pojść do lekarza… Religa się nie wstydzi swojej choroby wie że profilaktyka i leczenie jest bardzo ważne… jakby miał problem z potencją to po prostu by poszedł do lekarza po recepte na jakiś lek… a ty wolisz tylko wyisywać jakieś głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
leo356 Re: Szkoda człowieka 04.03.08, 13:29 Nie ma co się nabijać. Kiedyś przyjdzie taki dzień że wam też nie stanie. Taka prawda. Z wiekiem coraz gorzej. Fakt ja byłem u lekarza. Zapisał mi lek i ok. Odpowiedz Link Zgłoś
laska212 Re: Szkoda człowieka 04.03.08, 14:46 noo brawooo mój mąż to boi się lekary jak ognia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.roman Re: Szkoda człowieka 04.03.08, 16:02 Teraz nawet nie trzeba nigdzie wychodzić bo takie leki jak maxigra, wiagra i inne tego typu są dostępne w aptekach internetowych Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Panie profesorze, ma pan kibiców! 04.03.08, 11:36 Zostawiając na boku politykę chciałbym powiedzieć panu profesorowi: Jesteśmy z panem. Da pan radę. Trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
halszka49 Religa z optymizmem walczy z nawrotem raka 04.03.08, 11:45 Podziwiam Pańskie podejście do choroby i wiem jak trudno jest tzw.normalnie żyć mając świadomość noszonej w sobie choroby.Pan Panie Profesorze jest dla mnie wzorem zachowania osoby w czasie choroby, z którą też się borykam. Życzę Panu i sobie dużo wytrwałości i zaufania do lekarzy.Będzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turpin procenty 04.03.08, 14:23 Ostatnio opublikowano meta-analize (J Clin Oncol 2008; 26:1142), z której wynika, ze Prof. Religa moze miec ok. 25% szans na piecioletnie, czylipraktycznie trwale wylecznie, przy zalozeniu, ze to wyciete nadnercze to jedyny przerzut odlegly, jaki znaleziono (doniesienia prasowe sa tutaj cokolwiek metne). Rzeczywiste szanse sa chyba nizsze, bo niestety nie toleruje chemioterapii. Swoja droga, zapadalnosc naszych ministrow zdrowia na nowotwory zlosliwe wydaje sie byc wyzsza, niz populacyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
endzu.1 Jasne że załatwi 04.03.08, 14:28 załatwił służbę zdrowia to załatwi tego rakulca a jak jemu sie nie uda to Ziobro go załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein dlaczego lekarze najmniej wiedzą o człowieku? 09.03.09, 07:53 nowotwór to grzyb a grzyby rosną na kwaśnych tkankach. Kwaśne tkanki to nerki źle sterowane przez jądra pnia mózgu. Jądra pnia mózgu źle pracują jak człowiek katuje mózg seksem. Jednym słowem - prof. Religa powinien był zacząć studiowanie medycyny od Biblii i Hipokratesa. Wtedy wiedziałby, że serce nie choruje jak się je śledziki i wołowinę z dala od śmietany, a nowotwór to choroba pnia mózgu wywoływana przez autoerotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś