jerryjak 08.03.08, 07:43 Ciekaw jestem jak długo jeszczs ta pseudodziennikarka będzie zaśmiecać łamy gazet i czas TV. Nie ma nikogo ktoby powiedział jej prawdę - pani poziom dyskusji jest nieco kuchenny,dziękujemy już pani,żegnamy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzes1966 Od obrazy do obrazy 08.03.08, 09:48 "Proszę zwolnić mnie z obowiązku komentowania. Jestem dłużnikiem mec. Piotrowskiego" naprawdę Jaruś tak powiedział?? Świat sie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
burlasino Re: Od obrazy do obrazy 09.03.08, 17:45 Jaruś miewa czasami napady uprzejmości, co nie zmienia trwałych cech jego osobowości, takich jak: hipokryzja, buta, bezczelność i brak dobrych manier. Odpowiedz Link Zgłoś
alab51 zacznij myśleć! 08.03.08, 10:18 Pozdrowienia Pani Olejnik, obawiam się tylko czy wytrzyma Pani jeszcze w tym bagnie ? No, bo nie będzie już komu wierzyć w mediach. Jeśli Pani odejdzie to niewielu prawdomównych dziennikarzy pozostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
alab51 O, jerry ! 08.03.08, 10:24 Jerry , jak ty możesz !!!!!!! W jakim świecie ty żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aster5 Pani Moniko kochana, a właściwie to o co 08.03.08, 12:41 mniej-więcej Pani chodzi w tym felietonie? Odpowiedz Link Zgłoś