elle444 17.03.08, 15:52 No tak, człowiek w depresji jest w stanie myśleć wyłącznie osobie i swoim położeniu... Sądzę, ze egoiści też duzo częsciej zapadają na tą przypadłość ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkat Miłość nas rozdzieli 18.03.08, 00:08 Aleksandra Maria Lara jest NIEMIECKA aktorka pochodzenia rumunskiego.Czy moze redaktor Orlinski wie o jakis rumunskich filmach w ktorych zagrala, albo rumunskich nagrodach ktore zdobyla? Takie informacje mozna zdobyc wpisujac "Lara" w google, po angielsku i po niemiecku, czego dusza zapragnie. Czy to jest zbyt skomplikowane? Po raz kolejny spotykam sie z ignorancja redaktorow Gazety(jak rowniez innych osob, publikujacych pod jej szyldem). Kompromitujace dla takiego tytulu. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona999 Re: Miłość nas rozdzieli 28.03.08, 17:51 Dokladnie, jesli juz ktos pisze artykul to chyba warto sprawdzic takie detale. W koncu pozniej ludzie to czytaja! Brak profesjonalizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: Miłość nas rozdzieli 18.03.08, 13:36 uwielbiam takie komentarze wydawane przez domoroslych psychologow. Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Miłość nas rozdzieli 24.03.08, 15:43 a ja sadze, ze wieloryb to jednak wielka ryba..... czy potrafilaby Pani przytoczyc jakies fakty na uzasadnienie swej tezy? a jesli nie, bo bardzo watpie, zeby takowe byly, to moze lepiej warto czasem zamilczec. ludzie chorzy na depresje maja wystarczajaco duzo problemow, rowniez z tego typu 'sadami'. Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower30 Re: Miłość nas rozdzieli 26.03.08, 18:11 piszcie, co chcecie, a sie bardzo ucieszyłam, że moge przeczytać o Ianie i zespole Joy Division. Stare, dobre czasy z lat liceum mi sie przypomniały, kiedy to namiętnie i bez końca upajałam się ich muzyką. Moje ulubione "She has lost control" albo "Love will tear us apart" do dziś dźwięczą mi w uszach..... Co do depresji, to zauważyłam że o wiele częściej dotyka ona ludzi wrażliwych, którzy odbierają świat wielowymiarowo. Natomiast ludzie prości, o ograniczonych możliwościach percepcji otaczajacego świata, najczęściej z depresji i z ludzi nią dotkniętych sie smieją, a nawet drwią. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Miłość nas rozdzieli 27.03.08, 15:19 Sądzę, ze egoiści też duzo częsciej zapadają na > tą przypadłość ... A każdy pijak to złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
korpulencja Miłość nas rozdzieli 28.03.08, 01:23 ależ wyrok, uważam, że to dużo bardziej skomplikowana 'przypadłość'. właśnie w tvp kultura była dyskusja o depresji - i psychiatrzy zgodzili się, że represyjna kultura doprowadza do depresji. mówienie, że depresant jest egoistą to uproszczenie ------------------------------ zpwkp.pl targi urody - pięknie być piekną :) Odpowiedz Link Zgłoś