clough 01.04.08, 08:47 Szkoda czasu antenowego dla tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
developing Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rzecz... 01.04.08, 08:48 Tutaj są potrzebne leki, a nie komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Jaki lek najlepszy dla macia ryjewicza? 01.04.08, 09:03 Wg mnie - pavulon. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Redaktor RMF znokautowany...w szóstej minucie! 01.04.08, 09:18 Gratulacje dla ministra Antoniego Macierewicza. Co prawda przeciwnik był trzeciorzędny, ale zwycięstwo jest pewne i bezdyskusyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Smaruj tyłek wazeliną,jesteś Reda już padliną! 01.04.08, 20:12 Na traktacie wiszą gacie. Hej wysoko Redyk skacie. Podrze gacie, podżegacie! Od Redyka SMeS pomyka. Nu Sabaku do ataku. Nu lobbować, poposłować. Za co ja mam finansować? Jestem wasza oligarcha. Prezydenta mam za parcha. Mam was tam pięćdziesiąt sześć. Moją wiarę macie nieść. Nu słuszat’ mojej komendy. Bo ja nie dam wam urzędy. Nie dam kasy na wybory. Wrogów zrobię was w nieszpory. Ma Obskurski na wstrzymanie. Wszystko przez to obrzezanie. A w zasadzie zeszła skórka. Jak to bywa u PiSiurka. Nawet Jarus ściągnął skórę. Z love gey przywdział koszulę. Ma tu Redyk swoich gejów. Swych ojczulków, kaznodziejów. Chce odebrać wiernych składki. Ale te Unijne zadki. W spółkę jego nie opasują. Zamiast dać, wykorzystują! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Redaktor RMF znokautowany...w szóstej minucie 01.04.08, 23:27 vitabravo napisał: > Gratulacje dla ministra Antoniego Macierewicza. > Co prawda przeciwnik był trzeciorzędny, ale zwycięstwo jest > pewne i bezdyskusyjne. Ten sowiecki zgent, zdrajca który publikował w gazetach listy agentów legalnego kontrwywiadu wolnej Polski powinien zawisnąć na latarni, bo kuli na to ścierwo szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Antek Policmajster - czlowiek tolerancji 02.04.08, 07:57 zapisuje kolejne karty w ksiedze psychiatrii Odpowiedz Link Zgłoś
junkier [...] 01.04.08, 09:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: A. Macierewicz jest katem postkomunizmu i age 01.04.08, 11:55 junkier - tylko tak dalej - uwielbiam twoje posty... Jak bym czytał komunistyczne propagandówki z lat 50-tych w stylu "zaplute karły reakcji" itp. No i współczuję - urodziłeś sie o najmniej 50 lat za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 [...] 01.04.08, 12:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: A. Macierewicz jest katem postkomunizmu i age 01.04.08, 12:10 Polska to piekny Kraj,ale niektórzy Polacy,to ciemna masa trucicieli.Szkoda pejzażu psuc takimi zaplutymi karłami. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: A. Macierewicz jest katem postkomunizmu i age 01.04.08, 15:52 Jako,że funkcji kata nie przewiduje polskie prawo działalność Macierewicza jest bezprawna. Odpowiedz Link Zgłoś
ciepielaszek Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rzecz... 01.04.08, 08:48 najpierw zapraszają takich gwiazdorów, a potem się dziwią, że bredzą. Z pewnymi osobami NIE warto rozmawiać (wbrew słowom p. Pospieszalskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm dokladnie. po co zapraszac ten motloch i udzielac 01.04.08, 09:23 mu glosu? Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: dokladnie. po co zapraszac ten motloch i udzi 01.04.08, 10:10 Słuchałam tego "wywiadu" w samochodzie, w drodze do pracy. Macierewicz jest chorym czlowiekiem z urojeniami i manią przesladowczą. KAŻDY, kto nie jest nim samym, Jarosławem lub Ojcem Tadeuszem jest agentem obcego wywiadu. Nie udzielił odpowiedzi na żadne z zadanych pytań. Twierdzi, że Polska właśnie traci suwerennośc ale wyzywa prowadzacego od "agentów" gdy ten pyta dlaczego w takim razie Jarosław z Lechem na taki traktat się zgodzili i obydwaj dziś mówią, że są "za". Nie ma odwagi powiedziec publicznie: "TAK bedę głosował ZA traktarem" lub "NIE, będe przeciwko traktatowi", wymiguje się, chrzani coś o agentach i obcym wywiadzie. "Nasz DZiennik", jak słusznie zauważył Piasecki, na 6 (!!!) stronach w mało wybredny sposób pisze dzis o tym jak Lech zdradził Polske i skapitulował przed Tuskiem a Macierewicz upiera się, że niczego takiego nie ma i niczego takiego nie napisano. Tego czowieka trzeba odwieźć do Tworek... Nikt mu nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: dokladnie. po co zapraszac ten motloch i udzi 01.04.08, 15:57 Macierewicz zdaje się kontynuuje tradycje Goebbelsa.Nawet Tworki mu nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rzecz.. 01.04.08, 08:53 Było nie zapraszać psychicznie chorego. Z kolegami Kermitow i innych cudaków jak Junkier nie da się polemizować. Oni uznają tylko jedną prawdę złodziejskiego zakonnika z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: To jasne, że agenturze się nie spodoba 01.04.08, 09:24 Agenturze nie spodoba się wypowiedź Macierewicza, to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
sop3 Słuchałem to 01.04.08, 08:54 Piasecki był żenujący(jak zwykle) słowotokiem tradycyjnie zagłuszał rozmówcę,Dziwie sie ze ktoś jeszcze godzi sie na udział w Kontrwywiadzie Odpowiedz Link Zgłoś
zuz_anna49 Re: Słuchałem to 01.04.08, 08:59 sop3 napisał: > Piasecki był żenujący(jak zwykle) słowotokiem tradycyjnie zagłuszał > rozmówcę,Dziwie sie ze ktoś jeszcze godzi sie na udział w Kontrwywiadzie Wiesz co, nie słyszałam akurat tego wywiadu. Ale Ci nie wierzę. Znajdź kogoś kto tego psychola Macierewicza jest w stanie zagłuszyć albo zagadać? Przestań, nie rób z siebie błazna. Odpowiedz Link Zgłoś
sop3 Re: Słuchałem to 01.04.08, 09:11 zuziu nie słuchałaś a wydajesz osąd .Elektorat PO i SLD juz tak ma. Współczuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Słuchałem to 01.04.08, 09:23 sop3, nie powiedziała nic, że głosowała na PO i SLD, ale ty wydajesz osąd. Jak widać, pewien typ tak ma. A co do wywiadu, słuchałem i nie jest tak, jak mówisz, bo zagadać próbowali się nawzajem, tyle, że Macierewicz jako gość nie powinien zakrzykiwać prowadzącego i pomawiać go (ja bym go zaskarżył na miejscu Piaseckiego). Niezależnie od tego, że Piasecki faktycznie uprawia bulwarowe i słabe dziennikarstwo. Ale nie zmienia to faktu, że ma prawo uprawiać dziennikarstwo jakie chce, bo to prywatna stacja, a Macierewicz jest osobą zaufania publicznego (wybrany przez ludzi na posła RP) i jego zachowanie to ujma dla instytucji Sejmu i nie tylko. Więc może trochę więcej obiektywizmu, a mniej obrażania innych (jak ma niestety w zwyczaju pewien typ ludzi) Odpowiedz Link Zgłoś
sop3 Re: Słuchałem to 01.04.08, 09:38 tzn. mam uważać że dziennikarze nie są osobami zaufania publicznego? (ciekawe i interesujące). nie napisałem że zuz głosowała na PO lub SLD( traktuj to jako uprawniony skrót myślowy).Z jednym zgoda p. Piasecki to wyjątkowo kiepski dziennikarz-gorsi są wg. mnie tyko w Superstacji. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Słuchałem to 01.04.08, 10:00 oczywiście najlepsi dziennikarze (i najbardziej obiektywni)są z tvtrwam i RM Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Słuchałem to ... i popieram Macierewicza 01.04.08, 09:13 Jasne, że agentom różnej maści i szmatławym dziennikarzom na ich usługach, trafna i jasna wypowiedź Macierewicza nie będzie się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Re: Słuchałem to ... i popieram Macierewicza 01.04.08, 09:58 vitabravo napisał: > Jasne, że agentom różnej maści i szmatławym dziennikarzom > na ich usługach, trafna i jasna wypowiedź Macierewicza > nie będzie się podobała. Najwidoczniej przygłupom podobają się wypowiedzi nawiedzonego idioty (chociaż bez oficjalnego tytułu). Teraz jest jasne dlaczego psychiatryki są przepełnione ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Słuchałem to ... i popieram Macierewicza 01.04.08, 10:02 dla Macierewicza każdy pracuje dla agentury kto się z nim nie zgadza, nie zauważyłeś tego czy oczy zalazły ci PISem??? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Macierewicz kontra agentura 01.04.08, 16:38 Każdy z pewnością nie pracuje dla agentury i Macierewicz tego nie twierdzi. To agentura tak formułuje swoje wpisy, żeby udało się przemycić agentów w tłumie ludzi przyzwoitych. Strategia. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Słuchałem to 01.04.08, 09:40 ruki pa szwam i słuchac prowadzących redaktorów a nie gadać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuz_anna49 Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rzecz.. 01.04.08, 08:57 Jestem w zasadzie stałą słucaczką RMFFM. Co prawda tego wywiadu nie słuchałam ale na temat p. Piaseckiego mam pogląd wyrobiony. Jest rzetelny, kompetentny, prowokujący czasami, ale chyba taka jest rola osoby przeprowadzającej wywiad. Dziwie się tylko,że zdecydował się na przeprowadzenie wywiadu z osobą co najmniej niezrównoważoną psychicznie, bo za takiego uważam Macierewicza. Macierewiczowi przydał by się wywiad ale lekarski.A swoją drogą, Jarek. nazwał RMFFM radiostacją niemiecką, Macierewicz widzi agenturę, o co tym w PiS-i chodzi? Może ich wszystkich wpakowac do czubków? Bo jak inaczej wyleczyć skotecznie ich fobie i obsesje. Pozdrawiam redaktora Piaseckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 09:03 Bardzo dobrze ,ze Macierewicz tak potraktowal Piaseckiego. Kiedys w cyrkach pokazywano cieleta z dwiema glowami,ale zwierzeta raczejnie szkodza bliznim. Kiedy wreszciedziennikarze dla zdobycia wiekszej liczby sluchaczy, widzow , czy czytelnikow przestana poswiecac czas ludziom chorym psychicznie. Bez srodkow przekazu dla tego typu kretynow pozostana tylko zaklady opieki zdrowotnej Odpowiedz Link Zgłoś
awatar2008 Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 09:03 Macierwicz ma mentalność typowego fanatyka. Świat ma szczęście że urodził się w polsce. BO gdyby na świat przyszedł w Arabii Saudyjskiej to dzisiaj razem z Bin Ladenem siedziałby w jaskiniach na pograniczu pakistańsko-afgańskim i kombinował jak zrobić powtórkę z ataku na WTC. Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 14:24 awatar2008 napisał: > Macierwicz ma mentalność typowego fanatyka. Świat ma szczęście że > urodził się w polsce. BO gdyby z tadkiem rydzykiem na świat przyszli w Arabii > Saudyjskiej to dzisiaj siedzieliby w jaskiniach > na pograniczu pakistańsko-afgańskim i kombinowali jak zrobić powtórkę > z ataku na WTC. fixed. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 14:48 priller napisał: > awatar2008 napisał: > > > Macierwicz ma mentalność typowego fanatyka. Świat ma szczęście że > > urodził się w polsce. BO gdyby z tadkiem rydzykiem na świat > przyszli w Arabii > > Saudyjskiej to dzisiaj siedzieliby w jaskiniach > > na pograniczu pakistańsko-afgańskim i kombinowali jak zrobić > powtórkę > > z ataku na WTC. > > fixed. ___________________________________ wypraszam sobie, aby używać imienia Tadek ...w skojarzeniu z Belzebubem rydzolem...św Juda Tadeusz był i jest patronem od spraw beznadziejnych ...zawsze służący pomocą innym.... A w przypadku Belzebuba rydzola mamy przypadek więcej niż beznadziejny....i nawet jego "patron" nic tutaj nie wskóra... Rydzol ...to jest rydzol i ma przydomek BELZEBUB a imię jego..... 666....dlatego nie ma możliwości skojarzenia św Judy Tadeusza z Belzebubem.......rydzolem.... -- www.polityka.pl/_gAllery/52/08/52081.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 23:35 awatar2008 napisał: > Macierwicz ma mentalność typowego fanatyka. Świat ma szczęście że > urodził się w polsce. BO gdyby na świat przyszedł w Arabii > Saudyjskiej to dzisiaj razem z Bin Ladenem siedziałby w jaskiniach > na pograniczu pakistańsko-afgańskim i kombinował jak zrobić powtórkę > z ataku na WTC. Gwarantuję ci, ze nie siedziałby. To tchórzliwy śmieć, tylko potrafi szczekać i oskarżać bezkarnie wszystkich o zdradę. Gdyby szmaciarzowi przyszło nadstawić gdzieś własny łeb, sfajdałby sie gnój ze strachu - dowodem tego, ze przez dwa lata sr..ł ze strachu na myśl o wyjeździe do Iraku lub Afganistanu, i "chciał" pojechać, jak juz wiadomo było, że go nikt tam nie wyśle, zdrajcy i sprzedawczyka moskwiewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Macierewicz sam działa na rzecz agentury, tyle 01.04.08, 09:13 ...że rosyjskiej. Od 1989 r. nikt nie zrobił naszym sąsiadom przez Mierzeję Wiślaną tylu nieuzasadnionych prezentów co Antoni Macierewicz. Moim zdaniem ew. choroba psychiczna wymienionego jest jedynie listkiem figowym dla jego działań sabotażowych. A toruńska rezydentura ma więcej rezydentów, jak choćby prof. Andrzej Zybertowicz. Same przypadki ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
joo55 Re: Macierewicz sam działa na rzecz agentury, tyl 01.04.08, 09:47 jako liberał - mam takie wrażenie- odważnie jesteś przeciw własnemu krajowi,coz polityk znokauitował prymitynego pismaka,ma to na co zasłużyl,ten gorący sympatyk gejów Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 09:27 Przymiotniki jakie przeczytałam w komentarzu na który odpowiadam są wzniosłe i tak trzymać. Bo wg. zuz_anny wszyscy, którzy mają inne zdanie i nie boją się bronić swoich racji to chorzy psychicznie. To podgrzewanie atmosfery chorób psychicznych w stosunku do ludzi inaczej myślących jak GW, RMFFM, jest szczególnym znakiem demokracji. Mam radę, niech ten "wspaniały" Pan Piasecki co rano powie nam co możemy myśleć każdego dnia, pokaże palcem kto jest chory psychicznie, kto jest "dureń', kto sieje nienawiść do gejów i my jako że jesteśmy bardziej europejscy jak reszta Europy tak będziemy tak myśleć, tak głosić i wtedy demokracja będzie pełna, wszyscy będą szczęśliwi. Warunkiem jest zwiększenie grupy dyżurnych chorych psychicznie, homofobów i durni bo tylko jeden Macierewicz to takie mało poważne, bo jak długo można sekować jednego człowieka? Zawołanie dla wszystkich sekujących Pana Macierewicz: Na barykady - o demokrację. /a może jakiegoś zatwardziałego komunistę znajdziecie do sekowania, bo liberałów nie ruszamy/. Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 10:22 e.gajowa napisała: Bo wg. zuz_anny wszyscy, którzy mają inne zdanie i nie boją się > bronić swoich racji to chorzy psychicznie. To podgrzewanie atmosfery chorób > psychicznych w stosunku do ludzi inaczej myślących jak GW, RMFFM, jest > szczególnym znakiem demokracji. No tak... a każdy kto mysli inaczej niż p. Macierewicz jest agentem obcego wywiadu (ruskiego, niemieckiego, żydowskiego - proszę sobie wybrać). Każdy kto choćby zapyta, by wyjaśnić ludziom rozbieżności w punktach widzenia poszczególnych członków PiSu, pracuje "dla wiadomych kręgów". Skoro Macierewicz nie miał odwagi może Ty masz i odpowiesz na pytanie Pisaeckiego (i moje także): Skoro traktat za chwilę spowoduje utratę suwerennosci i podległośc Polski dlaczego dziś Jarosław Kaczyński oraz Lech Kaczyński mówią, że są ZA i zamierzaja rekomendowac posłom PiS głosowanie ZA? Hę? Bo jest Prima Aprilis? Wyjaśnij mi ta rozbieżność bo, jak boga kocham, nie wiem czy to juz paranoja, schizofrenia czy pełna normalnośc? Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 14:09 Tak, mam odwagę i nie dlatego aby potwierdzić Twoją tezę o paranoi, schizofrenii, czy innej przypadłości psychicznej, tylko o prawdziwej prawdzie, którą za wszelką cenę chcecie zakopać pod zaschniętymi liśćmi. Nie było problemu z ratyfikacją wynegocjowanego traktatu, był problem z Joaniną i KPP. To stało się żródłem konfliktu i nie wmawiajcie Polakom że Prezydent ogłosił sukces a teraz się od niego odcina. Sukces niewątpliwie byl, ale nie bylo zgody na powrot do KPP, ktory chce nam zafundowac Wasza prześwietna PO. Natomiast szermowanie na forum nazwami chorob psychicznych na nikim nie robi wrazenia, swiadczy jedynie o waszej dobrej pamieci bo wielu siedzialo w wariatkowie jezeli nie zgadzali sie z jedyna sluszna doktryna demokratycznej, wiodacej Partii PZPR. Co do tych wysmiewanych agentow to mam pytanie "czyś Waćpan głupi - czy o droge pytasz". Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 czy właścicielem RMF jest niemiecki kapitał ? 01.04.08, 09:11 ...to by wyjaśniało zachowanie tego radia i jego polityczne preferencje Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: czy właścicielem RMF jest niemiecki kapitał ? 01.04.08, 09:15 Ściślej, agenturalny kapitał płynący dla niepoznaki nie z Moskwy, tylko z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: czy właścicielem RMF jest niemiecki kapitał ? 01.04.08, 10:27 vitabravo napisał: > Ściślej, agenturalny kapitał płynący dla niepoznaki > nie z Moskwy, tylko z Niemiec. Taaaaa... ale nie z Wami te numery Bruner. Wy wiecie dokładnie skąd ile, jak i po co. Sami zainteresowani jeszcze nie wiedzą ale Wy juz tak. Ruska agentka aktualnie na usługach wywiadu żdowsko-niemieckiego wypasiona_foczka pozdrawia vitabravo vel "pogromcę agentów" Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 09:11 gdyby media nie poświęcały tyle uwagi psychopatom w rodzaju Macierewicza mielibysmy więcej spokoju.dziennikarze nadymają te balony głupoty i podłosci a potem dziwią się skutkom. Odpowiedz Link Zgłoś
michalpopiel Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 09:15 Jaki gosc... taki komentarz. Zasadniczo lubie wywiady pana Piaseckiego, ale tym razem dobor goscia pozostawia wiele do zyczenia. Z reguly zapraszani powinni byc ludzie zrownowazeni psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 " ty jesteś agentura" taka gimnazajalna obelga 01.04.08, 09:17 wszyscy są agentami i działają na jej rzecz!! on naprawdę jest chory!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Piękny nokaut redaktorzyny RMF. 01.04.08, 09:22 Jeśli chodzi o RMF, to stwierdzenie, że cała pierwszoplanowa dziennikarska obsługa tego radia jest złożona z agentów i pożytecznych idiotów im służących, jest bliskie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Piękny nokaut redaktorzyny RMF. 01.04.08, 10:04 ludzie, skąd się tacy idioci biorą???? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Piękny nokaut redaktorzyny RMF. 01.04.08, 16:40 Redaktorzyna RFM uciekł z ringu zanim zabrzmiał gong. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Antoni znowu daje czadu na przepustce.... 01.04.08, 09:19 a siostra Debilencja zapodała,że jak Antoni znowu narozrabia,to następnej przepustki nie dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..I mial racje........... 01.04.08, 09:21 Wspieranie agentury i POstkomuny jest dzisiaj na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Redaktor RMF działa na rzecz agentury 01.04.08, 09:27 Czy kogoś to zdziwiło? Odpowiedz Link Zgłoś
util Antoni wystąpił w niemieckiej radiostacji. 01.04.08, 09:45 Czy działa w spisku? Czy jest przez kogoś sterowany? Czy nie ma już polskich, katolickich mediów? Sad partyjny czym prędzej powinien zająć się tym wybrykiem, Macierewicz wyparł się polskości! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 vitabravo..on tez cie popiera... 01.04.08, 09:51 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ..I mial racje..Prezerwatywa,bije Ci na 01.04.08, 09:48 dekiel,tak samo jak Antoniemu.Wskaż chociaz jednego z liderów PO wspierajacych komunę...I na czym niby ma polegać to wsparcie ? może na promowaniu na stołkach ministerialnych komunistycznych sędziów w rodzaju pana Kryże jak to miało miejsce za czasów rządów świetlanego Prawa i Sprawiedliwości ? a może na wchodzeniu przez jarosława Kaczyńskiego w koalicje z kryminalistami i agentami bezpieki z Samoobrony? o taki rodzaj poparcia chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: ..I mial racje........... 01.04.08, 10:03 dzięki Bogu, ze wspieranie idiotów nie jest w modzie (aczkolwiek ostatnie dwa lata rządów pokazało coś innego) Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda panie Tusk - dlaczego szalony antek jeszcze na wol 01.04.08, 09:34 lnosci? Za to zlo co zrobil dla Polski i polskiego wywiadu powinien byc juz od dawna wyeliminowany (nawet stosujac radzieckie metody) - bezpieczenstwo Polski to jest sprawa najwazniejsza!!! Kaczych harcerzykow na smietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rzecz.. 01.04.08, 09:39 ruki pa szwam i słuchac grzecznie redaktorów!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rze 01.04.08, 10:32 Nie powtarzaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll której agentury? 01.04.08, 09:44 czy Macierewicz miała na myśli TĄ agenturę? znaczy się spisek? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Chamstwo pseudodziennikarzy z WSI i SB 01.04.08, 09:50 osiaga szczyty.Wydaje sie gowniarzom, ze zaprosza kogos i beda na niego pohukiwac i opieprzac.Ja sie dziwie, ze jeszcze nikt z zaproszonych nie walnal piescia w stol i nie wyszedl ze studio.A powyzej powpisywanym balwanskim wyznawcom PO-Lewizny to sie oczywiscie bardzo podoba.Za to bardzo ubolom sie nie podoba, jak mowi sie o nich w Radio Maryja.Tak juz maja byli Sbecy i ich adherenci z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Macierewicz przecenił rolę Piaseckiego.... 01.04.08, 09:51 który pełni w radyjku rolę pożytecznego idioty bo odnoszę wrażenie, że on nawet nie zdaje sobie sprawy jak bardzo jest zmanipulowany... Wydaje się, że on w to co mówi święcie wierzy czyli uprawia takie zwykłe polskie "dziennikarstwo". Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A. Macierewicz jest katem postkomunizmu i agentury 01.04.08, 09:56 A. Macierewicz jest katem postkomunizmu i soweickiej agentury, i tego jak widac nie moga wybaczyc mu medialne sieroty po okraglym stole i WSI. Lustracja w 1992 r. i rozwalenie WSI bylo majstersztykiem, hydra postkomunizmu podnosi leb ale po tych ciosach nie podniesie sie juz nigdy w dawnej formie. Dodatkowo - pos. Macierewicz bedzie glosowac przeciw Traktatowi Lizbonskiemu. I tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Macierewicz, to łajdak na usługach bolszewików... 01.04.08, 10:03 Macierewicz to "polakożerca" pod przykrywką "patrioty" pracuje na rzecz Putina i łukaszenki! Razem z Rydzykiem,Nowakiem,J.Kaczyńskim,Benderem,Kobylanskim,Sobecka, i innymi łajdakami,mają za cel zniszczyć Polskę i KK... bi.gazeta.pl/im/4/4198/z4198654X.jpg z4198654X.jpg (Obrazek JPEG, 640x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Macierewicz, to łajdak na usługach bolszewików 01.04.08, 10:22 wajdzik_presentation1 napisał: > Macierewicz to "polakożerca" pod przykrywką "patrioty" pracuje na rzecz Putina > i łukaszenki! > Razem z Rydzykiem,Nowakiem,J.Kaczyńskim,Benderem,Kobylanskim,Sobecka, > i innymi łajdakami,mają za cel zniszczyć Polskę i KK. e.pardon.pl/pa749/bcde1de900103888455b2178 bcde1de900103888455b2178 (Obrazek JPEG, 291x466 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: A. Macierewicz jest katem postkomunizmu i age 01.04.08, 12:01 ....junkier - tylko tak dalej - uwielbiam twoje posty... Jak bym czytał komunistyczne propagandówki z lat 50-tych w stylu "zaplute karły reakcji" itp. No i współczuję - urodziłeś sie o najmniej 50 lat za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Macierewicz do Piaseckiego: Pan działa na rzecz.. 01.04.08, 09:59 Poczesał was Antek ubeckie świnie,oj poczesał... Odpowiedz Link Zgłoś
globetrotuar Zapraszacie idiote i dziwicie sie, ze jest idiota 01.04.08, 10:01 Zostawcie Mcierewicza w spokoju. Dajcie mu spokojnie sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream A co to jest agentura? I jaki interes dziennikarza 01.04.08, 10:13 działać na jej rzecz. Maciarewicz wygaduje oklepany slogan od dawna, który to slogan nie ma nawet logicznego uzasadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 [...] 01.04.08, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte jasne, trzeba wprowadzić angielskojęzyczne 01.04.08, 11:07 ludzie się w końcu nauczą przydatnego języka! Odpowiedz Link Zgłoś
candlekeep Ludzie, litości!!! Dzisiaj jest Prima aprilis!!! 01.04.08, 10:16 Czy Wy naprawdę wzięliście tę rozmowę na serio? Jak czytam te rozgorączkowane wpisy, że "Macierewicz to chory człowiek", albo że "dziennikarzyna RMF coś tam", to ręce opadają... No dajcie spokój - przecież ten cały wywiad był żartem prima- aprilisowym i jestem pewien, że pod koniec dnia RMF podziękuje Macierewiczowi, że pomógł im zrealizować ten żarcik... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma skoro Macierewicz to psychol to po co 01.04.08, 10:28 go zapraszają ? Odpowiedz Link Zgłoś
zenkosuzuki Re: skoro Macierewicz to psychol to po co 01.04.08, 11:02 Chca poznecac sie nad chorym- sadysci! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 [...] 01.04.08, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Coz........ 01.04.08, 11:54 i jeszcze jedno.Moda na walke z Polska to dzisiaj specjalnosc . Media z obcym kapitalem szkaluja Polske.Gdy nie pomaga szkalowanie we wlasnym kraju, poprzez zaprzyjaznione media tak biznesowo jak i kapitalowo , atakuja nasz kraj poprzez media zagraniczne.Dzisiaj nie decyduje poglad polityczny, nie odpowiadajacy, poprawnym politycznie niszczony jest przez kapital.Dokladnie.Media dobieraja sobie dziennikarzy czy prezenterow tylko takich ktorzy beda pluc na Polske.Za to jest kasa.A ze Polak w swoich cechach, oprocz zawisci czy zazdrosci, ma tez chec na zdobycie kasy-za wszelka CENE-jest to wiec latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: ..Coz........ 01.04.08, 14:27 presentation1 napisał: > A ze Polak w swoich cechach, oprocz zawisci czy zazdrosci, ma tez > chec na zdobycie kasy-za wszelka CENE-jest to wiec latwe. Z faktu, że jesteś świnią tyleż pazerną co głupią, nie wolno ci wyciągac wniosku, że takie właśnie cechy charakteryzują Polaków. Dlaczego? Bo ty nie jesteś Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś