lmblmb 08.04.08, 18:02 "Informację mogła zweryfikować sama powódka, ale z tego zrezygnowała, nie odpowiadając na pytania "NDz" - odparła mec. Kosińska." Też bym nie rozmawiał z "Ich Dziennikiem". Oni mienią się kolorem brunatnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poszeklu Sad z "Bufetowa" 08.04.08, 20:04 "- Informację mogła zweryfikować sama powódka, ale z tego zrezygnowała, nie odpowiadając na pytania" - odparła mec. Kosińska. "- Tu nie chodzi o rzetelność przekazu relacji Michalskiego, tego nie kwestionujemy" - mówił sądowi pełnomocnik powódki mec. Jerzy Nauman. TU CHODZI O BUFETOWA! Teraz sa takie czasy, kiedy Wysoki Sad rozstrzyga co jest dobre, a co zle, w zaleznosci od osoby. CO JEST GRANE? "Sąd oddalił zaś wnioski pozwanych, by na świadków wezwać gangstera Wiesława Michalskiego ps. "Olsen" (który był źródłem "NDz") oraz członków sejmowej komisji śledczej ds. banków,..." WINNI UZNANI ZOSTALI JESZCZE PRZED ROZPRAWA! Po co wiec jakis swiadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sad z "Bufetowa" 08.04.08, 20:19 gangster uwiarygodnia Nasz Dziennik na prośbę redaktorów ND.piękne!! wiedziałem,że to szambo ale,że sami się do tego przyznaja?? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 II i IV Wladza kpi sobie z demokracji 09.04.08, 00:09 venus99 napisał: > gangster uwiarygodnia Nasz Dziennik na prośbę redaktorów ND.piękne!! wiedziałem,że to szambo ale,że sami się do tego przyznaja?? M: niewiele wiesz bo zapomniales jak TW Bolek w programie "Co z tym Lisem" blagal bandyte Jaruzelskiego by uwiarygodnil jego jako "patriote". Ale Jaruzel wypial sie na Walese mimo, ze ten okreslil zbrodniaza jako "czlowieka honoru" !!! Jak sie okazalo jesienia 2007, kto kontroluje "sądy" i "media" ten wygrywa "wybory". A potem to w oproznionych po Obcinaczach Palcoiw celach mozna pozamykac przeciwnikow politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Mocny uścisk wymiaru sprawiedliwości 10.04.08, 07:40 venus99 napisał: > gangster uwiarygodnia Nasz Dziennik na prośbę redaktorów ND.piękne!! > wiedziałem,że to szambo ale,że sami się do tego przyznaja?? Tychik: Gangsterzy potrafia uwiarygodnić wiele procesów i wyroków, jako tylko przykład instytucja świadka koronnego. Twoje ździwienie jest tutaj więc bardzo wybiórczo+wyborcze, tymbardziej że jakoś nie przeszkadzają członkowie sejmowej komisji śledczej ? : ) Cytat: "Sąd oddalił zaś wnioski pozwanych, by na świadków wezwać gangstera Wiesława Michalskiego ps. "Olsen" (który był źródłem "NDz") oraz członków sejmowej komisji śledczej ds. banków, w tym jej szefa Adama Hofmana (PiS)." T: I inny przykład działania sądów ćmok-kalskich : ) www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20080410&id=po01.txt i przy okazji: www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20080410&id=my13.txt Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Haniu a o handelu dlugami szpitalnymi pamietasz? 08.04.08, 21:28 Ciekawe kto "posprzatal" papiery, ona czy "guru" Balcerek ? Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Kto nie stawia się przed komisją sam 08.04.08, 22:41 sobie szkodzi. Ciekawe, że sprawę za tzw. "pomówienie" wniesiono teraz , kiedy PO jest przy "wadzy" :)). Wszystko, szyte "nicią kotwiczną" ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne enedue.......rabe???? 08.04.08, 23:43 ND to gazeta ktora prosi sie o coctail molotova, spalic ten brukowiec i wszystkie prostytuty co w nim pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: enedue.......rabe???? 09.04.08, 00:00 pies_na_prawizne napisał: > ND to gazeta ktora prosi sie o coctail molotova, spalic ten > brukowiec i wszystkie prostytuty co w nim pracuja bardzo jestes Zydzie oburzony, przeciez Waltz to swoja, nieprawdaz?, czyli nietykalna > > Odpowiedz Link Zgłoś