conrad11 To nie żadni antyfaszyści, tylko zwykli bandyci 12.04.08, 23:23 Wystarczy obejrzeć obejrzeć zdjęcia z tej zadymy... Widać jak bandyci, których gazeta określa w artykule mianem antyfaszystów, zupełnie bezkarnie na oczach policji skatowali do nieprzytomności chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: To nie żadni antyfaszyści, tylko zwykli bandy 12.04.08, 23:27 Biedaczek . pacyfista ktory nigdy nie uzyl przemocy zostal pobity przez niedobrych bandytow. Niech sie sk"syn cieszy ze nie bylo w poblizu krematorium Odpowiedz Link Zgłoś
regentus Re: To nie żadni antyfaszyści, tylko zwykli bandy 13.04.08, 13:01 Biedaczku życzę Ci za to co wypisujesz żebyś sam został tam zakatowany i pomogę tym drugim specjalnie dla Ciebie znaleźć to krematorium Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 gonić faszystów bo to fiuty 12.04.08, 23:42 na dodatek obwisłe. kto załatwia sprawy z ich żonami, jak oni poświęcają czas na burdy? czy one też są faszystkami? Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Re: do jakiej partii ma należeć w Polsce patriota 12.04.08, 23:45 Czy jest w Polsce jakaś partia polityczna gdzie patriota może wyrażać własne poglądy ? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: do jakiej partii ma należeć w Polsce patriota 13.04.08, 02:57 no chyba nie do jakiejś tam faszystowskiej....... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: do jakiej partii ma należeć w Polsce patriota 13.04.08, 08:34 Jest. Platforma Obywatelska. Nie ma ściśle określonych kryteriów przyjęcia np. religia, rasa, narodowość, stan majątkowy, wykształcenie, miejsce urodzenia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: do jakiej partii ma należeć w Polsce patriota 13.04.08, 08:36 zigzaur napisał: > Jest. Platforma Obywatelska czyli ZOMO. > Nie ma ściśle określonych kryteriów przyjęcia np. religia, rasa, narodowość, > stan majątkowy, wykształcenie, miejsce urodzenia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: do jakiej partii ma należeć w Polsce patriota 13.04.08, 08:37 Coooooooooooooo??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
regentus Re: do jakiej partii ma należeć w Polsce patriota 13.04.08, 13:05 zigzaur napisał: > Jest. Platforma Obywatelska. > Nie ma ściśle określonych kryteriów przyjęcia np. religia, rasa, narodowość, > stan majątkowy, wykształcenie, miejsce urodzenia itp. A co jeśli jednak chcę żyć w kraju, który będzie miał ze mną więcej wspólnego niż nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś
regentus Re: gonić faszystów bo to fiuty 13.04.08, 13:03 Wiesz Ty w ogóle kim jest faszysta i czym jest faszyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i ONR 12.04.08, 23:46 faszystów należy likwidować.Fizycznie.Przy końcu II wojny sam likwidowałem te miazmaty furera.Często niekonwencjonalnie bez pocisków. Wcale mi nie przykro.Wymiotuje jak o tym myśle.Mam złe sny,To może wrócić.faszyzm-no pasaram!!!!!Jak patrze na łysych oczami wyobraźni widze ich martwych.Wcale tego nie przeżywam.Wrecz mam satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i 13.04.08, 08:49 A przy okazji nie kropnąłeś kogoś z AK? Bo takich jak ty to uczono, że AK to też faszyści? Ile wynosi twoja emerytura? Odpowiedz Link Zgłoś
regentus Re: Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i 13.04.08, 13:07 zigzaur napisał: > A przy okazji nie kropnąłeś kogoś z AK? > Bo takich jak ty to uczono, że AK to też faszyści? > > Ile wynosi twoja emerytura? Widzę, że wychodzi szydło z worka. Z jednej strony obrabiasz dupę ONRowcom, którzy walczyli w szeregach NSZ, jak i AK, a z drugiej strony nazywasz ich faszystami? Hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i 13.04.08, 23:28 zigzaur napisał: > A przy okazji nie kropnąłeś kogoś z AK? > Bo takich jak ty to uczono, że AK to też faszyści? > > Ile wynosi twoja emerytura? jestes zwykły fiut.emerytura?jestem po py passach i mam sarkome.nigdy nie byłem komunistą.osrywam cibie i twoje watpliwości dupku.to jest Polska .Q.r.v.a. Odpowiedz Link Zgłoś
spawkalendarz Lezbijki zatrzymały uczestników pikiety NOP i ONR 12.04.08, 23:47 Czy lezbijki są lepsze od narodowców. Co to za demokracja. Wykrzyczeliby się i byłby spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Lezbijki zatrzymały uczestników pikiety NOP i 13.04.08, 00:00 baby wam wpierd" sposcily ? Czy wsrod was sa same cioty ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaculski Re: Lezbijki zatrzymały uczestników pikiety NOP i 13.04.08, 04:46 ty to chyba ze szkla sie urodziles:/ ONR Falanga! PZDR z B'ham Odpowiedz Link Zgłoś
regentus Re: Lezbijki zatrzymały uczestników pikiety NOP i 13.04.08, 13:08 indianski napisał: > baby wam wpierd" sposcily ? Czy wsrod was sa same cioty ? Mamy przykład internetowego napinacza i wielkiego Omnibusa :D Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Wolnosciowcy 12.04.08, 23:54 Zawsze bawilo mnie jak wolnosciowcy protestowali przeciwko wolnosci wyrazania pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni Re: Wolnosciowcy 13.04.08, 00:20 wolność wyrażania poglądów nie może być jednoznaczna z hołdowaniem skrajnemu debilizmowi Odpowiedz Link Zgłoś
cogito89 Re: Wolnosciowcy 13.04.08, 01:03 "wolność wyrażania poglądów nie może być jednoznaczna z hołdowaniem > skrajnemu debilizmowi" Zmorą dyskursu publicznego są właśnie takie sformułowania. Sam nie popieram faszystów, ale warto się zastanowić, co zmusiło ich do szargania imieniem ofiar katyńskich. Nie widzę podstaw, aby w demokratycznym, pluralistycznym społeczeństwie ograniczać tak podstawowe prawo, jak wolność zgromadzeń. Należy reagować jedynie w przypadku niszczenia mienia, agresji fizycznej itp. ale ograniczanie wolności wyrażania poglądów, choćby najbardziej skrajnych, zapisane niestety w polskim prawie, jest moim zdaniem absurdem, który trąci Orwellem. Odpowiedz Link Zgłoś
regentus Re: Wolnosciowcy 13.04.08, 13:09 cogito89 napisał: > "wolność wyrażania poglądów nie może być jednoznaczna z hołdowaniem > > skrajnemu debilizmowi" > > Zmorą dyskursu publicznego są właśnie takie sformułowania. Sam nie > popieram faszystów, ale warto się zastanowić, co zmusiło ich do > szargania imieniem ofiar katyńskich. Nie widzę podstaw, aby w > demokratycznym, pluralistycznym społeczeństwie ograniczać tak > podstawowe prawo, jak wolność zgromadzeń. Należy reagować jedynie w > przypadku niszczenia mienia, agresji fizycznej itp. ale ograniczanie > wolności wyrażania poglądów, choćby najbardziej skrajnych, zapisane > niestety w polskim prawie, jest moim zdaniem absurdem, który trąci > Orwellem. Podpisuję się pod tym. Zauważcie, że nawet w Niemczech NDP ma prawo legalnie manifestować i nikt im nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Wolnosciowcy 13.04.08, 01:11 Wolnosc to wolnosc. Kazdy ma prawo byc debilem. Albo wolnosc albo zamordyzm. Socjalizm jest skrajnym debilizmem a jakos mamy ich w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
cogito89 Re: Wolnosciowcy 13.04.08, 01:14 "> Socjalizm jest skrajnym debilizmem a jakos mamy ich w parlamencie." Mogę poznać Twoją definicję debilizmu? każdy pogląd odmienny od Twojego? Odpowiedz Link Zgłoś
cogito89 Re: Wolnosciowcy 13.04.08, 01:15 Poza tym socjalistów nie ma w polskim parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Wolnosciowcy 13.04.08, 14:16 Dla jednych debilizmem jest faszyzm, dla innych stalinizm, dla innych socjalizm, dla innych urynoterapia. Dla mnie debilizmem jest wszystko co uwazam za glupie i szkodliwe dla czlowieka. Natomiast uwazam ze kazdy ma prawo do nawet najglupszych pogladow. Bawi mnie jedynie ze grupy okreslajace sie jako wolnosciowe chca zakazywac demontracji pogladow z ktorymi sie nie zgadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
skymouse A gdzie ambulanse 13.04.08, 02:25 Policja przygotowana lepiej niz w Nowym Jorku Kto za to placi? A gdzie ambulanse zeby opatrzyc pobitych? Czerwona holote wypalic ogniem do dziesiatego pokolenia albo podeslac Moskwie Nigdy wiecej komunizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
jaculski Re: to bydło powinno się zagazować 13.04.08, 04:43 tsuranni napisał: > jw > a masz jakies argumenty czy tylko zaistniec w sieci chciales? Zagazowac ludzi ktorzy czcza pamiec o poprzednich pokoleniach? jestes prosty jak budowa cepa leszczyku:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wt82 faszyzm antyfaszystów 13.04.08, 09:23 Jak się czyta teksty ,,zagazować" , ,,bić faszystów" , ,,brawo policja skopac im dupy" i tym podobne to przychodzi na mysl nawet nie ZOMO , a epoka stalinowska. Tam też za hasła ,,precz z komuną" ładowano do ciezarówek. A do tych wszystkich użytecznych durniów na forum- 1. NOP i ONR działają legalnie 2. nawet z artykułu wynika że nie zrobiono tam nic co by upowzniało policję do brutalnych działań 3, policja toleruje na oczach kamer atakowanie legalnej manify przez uzbrojone lewackie bojówki-kastet to broń i za jego użycie w bójce grozi 8 lat. 4. ONR Falanga w trakcie II wś wchodziła w skład Armii Krajowej jako Konfederacja Narodu- należał do niej bohater z Auschwitz rotmistrz Pilecki to tyle na temat faszyzmu Nie żebym popierał manifestujących z ONR ale niektórych bredni to aż nie chce się czytać.Żeby się wypowiadać na forum powinno sie spełniac minimalne wymogi netykiety i miec chociaz szczątkowe wiadomości na temat który sie porusza.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Do jakiej partii, patriota ma wstąpić w Polsce ? 13.04.08, 01:46 Czy ma wstąpić do Platformy ? Czy do PSL-u ? Czy ma stworzyć koalicję z tymi którzy chcą Polskę rozdać wbrew prawu , a tylko z powodu zobowiązań jakie zaciągnął u sponsorów pan Tusk ? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Do jakiej partii, patriota ma wstąpić w Polsc 13.04.08, 08:37 A jakich to sponsorów ma twoim zdaniem Donald Tusk? Wymień ich albo odszczekaj oszczerstwo! Jeśli coś wiesz o nielegalnym finansowaniu partii, to biegiem do prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
jaculski Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i ONR 13.04.08, 04:37 O co chodzi? palowanie za patriotyzm? Biala Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i 13.04.08, 08:50 Biała Podlaska to istnieje ale gdzie leży Biała Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
jaculski Re: Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i 13.04.08, 04:38 funny5 napisała: > Nalezy ich zdelegalizowac Sam sie zdelegalizuj komuchu... Odpowiedz Link Zgłoś
1wolnapolska Termopile 13.04.08, 05:04 Tych 150 to polskie Termopile. Walka przeciwko morzu bezmozgowia wypranego propaganda michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
sany666 Faszystowskie biedaczki 13.04.08, 05:15 Mój boże! Jakież to wszystko zabiedzone! (popatrzyłem na zdjęcia) Mamusia puściła na manifestację? Zamiast dać śniadanko? Nie wiadomo, czy ich nienawidzić, czy żałować, bo współczucie ogarnia dla tych Janków-Muzykantów. Jacyż oni żałośni! Mamusi cycka by chcieli, przytulenia! Może pan, panie Michnik, co ich pozbawiłeś nadziei, ich przytulisz? Jak nie masz pan dość cyców, to może koleżkę Balcerka zawołać... Chociaż on cyce, tak jak wszystko inne, ma wyschnięte. Smutna historia. Nie zostaje nic innego, jak tylko Bin Ladena wołać i was wszystkich, zawszonych wilków w owczych skórach, pod niebiosa wysadzić i męczennikami demokracji uczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Demokracja ludowa Platformy................ 13.04.08, 08:03 Aresztuje sie demonstrantow czy manifestantow, a wypuszcza z wiezien przestepcow.Czy z tych ostatnich ma powstac ORMO Platformy? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Demokracja ludowa Platformy................ 13.04.08, 08:15 Okazuje sie ze Kaczynski mial racje.PO to ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ..Demokracja ludowa Platformy................ 13.04.08, 08:51 A Lepper to znakomity polityk, patriota i koalicjant na wieki? Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i ONR 13.04.08, 08:07 przypominaja mi sie stare komunistyczne czasy.niewiele zmienilo sie w polsce.w chinach rzadzi teror i w polsce!nie ma roznicy.tutaj lewusy nazywaja sie teraz "demolraci".wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
sata Kolejna manipulacja GW - "aborcja to zbrodnia" 13.04.08, 08:09 jako hasło faszystowskie. Czy w tej gazecie pracują już sami kosmici ? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj "Przyzwoici" pyskacze tylko narzekaja 13.04.08, 08:40 ========================================== A jaka opcje ma dzisiejsza mlodziez????? Zostac bezmyslnymi klakierami dla pogrobowcow ze zlodziejskiej solidarnosci, udajacych dwa ugrupowania: PO i PiS? Na nich zdazyli juz sie poznac. Od urodzenia (20 i wiecej lat) slysza obiecanki i ciagle biadanie na "brak srodkow w budzecie". A moze powinni dolaczyc do "ciemnego radiomaryjnego ludu" pod wodza faceta przebranego w sukienke? Przeciez doskonale wiedza, ze kler im tylko zawiaze horyzonty i uniemozliwi decyzje o wlasnym stanowieniu swojego (tudziez partnerki/ra) zycia. Dzisiaj Polacy, jak od setek lat, proboja walczyc ze SKUTKAMI, ale NIGDY z przyczynami wynaturzen spolecznych. I ZAWSZE winnymi sa ofiary, ale nigdy sprawcy. Nie mam zamiaru bronic chuliganstwa i przemocy, ale ci mlodzi ludzie to OFIARY panujacego w szczesciu i dobrobycie systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: "Przyzwoici" pyskacze tylko narzekaja 13.04.08, 08:52 No, jeśli ktoś nie chciał się uczyć, to teraz ma. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Nieslusznie osadzona przez Wyborcza........... 13.04.08, 08:54 Prokuratura Krajowa postanowiła, że artykuł prasowy opisujący "kontakty jednej z dziennikarek" (chodzi o wiceszefową Agencji Informacyjnej TVP Patrycję Kotecką) z Centralnym Biurem Antykorupcyjnym nie daje podstaw do wszczęcia śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta presentation1.Kumple Ziobro nie chcą ujawnienia .. 13.04.08, 09:18 przestępstw Koteckiej,CBA i samego Ziobry..Prokuratura nie dotkneła Zadnego z wątków tej afery!..Ten numer nie przejdzie,sprawe przejmie inna prokuratura, nie skorumpowana przez Ziobre i CBA ! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1.Kumple Ziobro nie chcą ujawnien 13.04.08, 09:20 Prokuratorzy doszli do wniosku, że informacje podawane w ostatnich dniach są niewystarczające. Nie ma bowiem żadnych potwierdzonych dowodów na współpracę pani Koteckiej z CBA" - tłumaczy w rozmowie z reporterem "Teraz MY" rzecznik prasowy Ministra Sprawiedliwości Grzegorz Żurawski. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Re: presentation1.Kumple Ziobro nie chcą ujawnien 13.04.08, 09:21 manasonta napisała: > przestępstw Koteckiej,CBA i samego Ziobry..Prokuratura nie dotkneła > Zadnego z wątków tej afery!..Ten numer nie przejdzie,sprawe przejmie > inna prokuratura, nie skorumpowana przez Ziobre i CBA ! Ziobro i jego ekipa,są skorumpowani do szpiku kości... Odpowiedz Link Zgłoś
taxal tacy są odważni nasi policjanci 13.04.08, 08:58 Zatrzymali ponad 200 narodowców A w Łodzi tylko 4 Bandytokibiców tacy są odważni nasi policjanci Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Kolejne represje wobec białoruskiego opozycjonisty 13.04.08, 09:16 To tekst z Wyborczej.W Polsce aresztowano prawie 200 osob.Za poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1..Czy bydło ma poglądy? 13.04.08, 09:21 Czyli? Na Bialorusi opozycja to bydlo? Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta presentation1.Ubolu !NOPi ONR , to opozycja,czego? 13.04.08, 09:30 ty tępy ubecki kretynie... Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i ONR 13.04.08, 09:24 Nabić na pal i rozstrzelać. To samo zrobić z Młodzieżą Wszechpolską, LPR-em, PiS-em, Samoobroną i innymi radykalnymi partiami prawicowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: belzebub666666 13.04.08, 15:20 belzebub666666 napisal: > Nabic na pal i rozstrzelac. To samo zrobic z LPR, PiS, SO i innymi radykalnymi partiami prawicowymi. To samo zrobic z wszystkimi komuchowymi zlodziejami i bandytami oraz eurolewakami, czerwony belzebubku! Jaka to wielka szkoda, ze w 1989 roku nie mielismy wlasnego Pinocheta. Zrobiblby porzadek a takim smieciem jak ty i dzis mielibysmy praworzadny i gospodarczo prosperujacy kraj! PS - To, co zrobiono we Wroclawiu mowi nam wyraznie, ze nie ma w Polsce wolnosci slowa i demokracji a jest tylko PRL-bis tym razem w wydaniu POpaprancow, PSL i LiD. Kiedys mielismy PRL-bis w wydaniu SLD, AWS, Mumii Wolnosci, KLD itd. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 " III RP zdechła " 13.04.08, 19:20 " Nadzieję mogą żywić o tyle, że Platforma nie jest ugrupowaniem jednoznacznie uformowanym. Nie wiemy, czy stanie się liberalnym skrzydłem polskiej sceny politycznej i uporządkuje naszą gospodarkę, czy uwięźnie w rozliczaniu swoich poprzedników. Wiemy natomiast, że w Polsce dziś w żadnym wypadku nie da się już przemilczeć pijanych występów prezydenta na grobach polskich oficerów ani nie będziemy oczekiwać na zgodę redaktora naczelnego pewnej gazety, aby opublikować informacje o największej aferze w naszym kraju. III RP zdechła." blog.rp.pl/wildstein/2007/10/22/o-nieboszczykach-umarlych-i-zywych/ Dlaczego nie wierzysz Wildsteinowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski Angielski - język dla czarnuchów, hindoli 13.04.08, 14:54 I dla zacofanej biedoty. Nienawidzę hindusów co siedzą w Polsce latami i nie umieją ani słowa po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Fałszywe komentarze fałszywej Gazety. 13.04.08, 18:39 Michnik to manipulator. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ech, naiwniaku ....... 13.04.08, 19:08 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,9740153,wiadomosc.html?ticaid=15b4b Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 . 13.04.08, 19:13 tu masz tekst źródłowy : www.wprost.pl/ar/125185/Jaroslaw-i-Lech-Kaczynscy-oraz-Donald-Tusk-najczesciej-korzystaja-z-technik-manipulacji-8211-uwazaja- Polacy/ Odpowiedz Link Zgłoś
shaxbee Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i ONR 13.04.08, 21:45 Zrobiłem trochę zdjęć na miejscu - może kogoś zainteresują: picasaweb.google.com/shaxbee/WrocAw12042008DemonstracjaONR Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: shaxbee 13.04.08, 23:26 shaxbee napisał: > Zrobiłem trochę zdjęć na miejscu - może kogoś zainteresują: Zdjecia sa niezle. Komuchowe gestapo pracuje jak trzeba ... Odpowiedz Link Zgłoś
willi_white może naiwność... 11.08.08, 22:29 ja to bym nie chciała tylko,żeby tacy oOo.. chłopcy leżeli na ulicy spałowani, wiem że oni biją i ich biją.. ale mimo wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
willi_white Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i ONR 11.08.08, 22:35 może to moja naiwność, wiem że oni biją i ich biją, ale mimo to nie chciałabym żeby tacy chłopcy leżeli spałowani.. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Ratuj Polske - blog 12.08.08, 23:58 po wklikaniu mojego internetowego imienia "doomsday" w google jako jeden z pierwszych pojawia sie ten adres : ratujpolske.blogspot.com/ Ciekawy jestem co forumowicze kazdej ze stron konfliktu mysla o tej niewatpliwie dramatycznej stronie . Nie ma tam moich wpisow , jakkolwiek przewija sie tam angielskie slowo "doomsday" . doomsday pozdrawia mlodziez z Polski . Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Policja zatrzymała uczestników pikiety NOP i ONR 13.08.08, 00:11 Na tym zdjeciu widac jak bandyta -antyfaszysta katuje polskiego chlopca . Policja bedzie mogla latwo zidentyfikowac tego zwyrodnialca , a prokuratura powinna oskarzyc tzw. antyfaszyste o usilowanie morderstwa . Tylko czy beda mieli tzw. wole to zrobic ? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80708,5114038.html?i=3 Dobrze ze chociaz zydowska gazeta dla polakow jednak opublikowala to zdjecie , widac , ze nie do konca tam wszyscy sa maleszkami . Jakkolwiek widac , kto Polska rzadzi . Na pewno nie wszyscy policjanci i nie wszyscy , ktorzy podejmowali dzisiaj decyzje we Wroclawiu sa antypolakami , czy tez syjonistami , obok nich jest na pewno cala masa oportunistow , dawnych TW i cynicznych karierowiczow . Gromadke polskich dzieci , tak ,tak , to widac nawet na zdjeciach GW , pozwoliliscie bic bandziorom z palami i kastetami . Przeciwko tym samym dzieciom z napisem "Jestem Polakiem , wiec obowiazki mam Polskie " wyslaliscie brygade antyterrorystyczna i wiezniarki . Dekonspirujecie sie tylko w ten sposob . Zaczynacie tu robic takie same porzadki , jakie zydzi robia z palestynskimi dziecmi . Badzcie PRZEKLECI , zdrajcy i slugusy swiatowego syjonu . doomsday Odpowiedz Link Zgłoś