nutka57 01.05.08, 07:48 Zaraz,zaraz...a co z Traktatem Lizbońskim,towarzyszu? Chcecie doić Unię i nie ratyfikować TL? Przedstawiciele Polski w UE muszą być na poziomie. Tego pis nie gwarantuje w najmniejszym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reky Prezydent poprawił się ... 01.05.08, 07:55 ...na twarzy i całej sylwetce.Dobre jedzenie i dużo wina,to przyczyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Prezydent poprawił się ... 01.05.08, 09:43 reky napisał: > ...na twarzy i całej sylwetce.Dobre jedzenie i dużo wina,to przyczyna!!! Niektóre psychotropy sprawiają, że człowiek tyje. a ta świnia kaczyński czasami bełkocze, jakby się nażarł prochów i zapił winem. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflik_polski1 Prezydęt w oczach swojego brata-przewodnika 01.05.08, 11:09 Wielki Strateg pisiorków wymamrotał koleją porcję pochwał pod adresem swojego braciszka. Teraz czekajmy spokojnie na podobną tyradę ze strony Lecha Kaczyńskiego o tym, jakim wspaniałym premierem był dla Rzeczpospolitej I Nieudacznik RP Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Prezydęt w oczach swojego brata-przewodnika 01.05.08, 11:24 a ich mamusia o wygladzie megiery ich chwali?pewnie sie zachwyca?kiedy te miernoty przestana meczyc ten narod?! Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka No zrobił się bardzej purpurowy od win Palikota 01.05.08, 11:53 Taki pulchniutki, bordowy na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Prezydent poprawił się ... 01.05.08, 18:17 napewno na wadze!taki mastny i okraglutki brzdyl!a "mondry" jaki ...ze az strach!!!najlepsze notowania ma w gruzji i na kiribati!!!nic tylko gratulowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 07:59 Chyba Brat Mniejszy Jarosław jakąś nobliwą część swojego ciała z głową pomylił! A jakież to cudzoziemskie gazety pieją peany na cześć Naszego Safanduły - Lecha? Przykłady? Bo chyba nie prasa teutońska, której Jarosław tak nienawidzi. Co by to nie było, wychodzi znowu na to, że głupi naród Lecha nie docenia i nie wie, kogo nam tu PiSuar zesłał na ziemski padół. A coż tak dobrego Pierwszy Dyspeptyk nam uczynił? Ja nie wiem? Może odwołanie wizyty prezydenta Francji, albo lot kancelaryjnych ministrów do Gruzji? No, a może zawirowania przy Traktacie Lizbońskim czy odmowa mianowania generałów, plus nieustanne przepychanki z rządem Tuska? Typowa retoryka Jarosława: on wie lepiej! Ktoś, gdziś, coś, ale oczywiście powiedzieć nie moze! Swoja droga to jednak nie sposób przyznać mu racji w forowaniu Kamińszczaka, bo przy debilnej kamaryli otoczenia prezydenckiego, to ten półgłówek wyglądać może na intelektualnego herosa. Jaki pan, taki kram! Dobra robota propagandowa przed 3 maja! purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Zaklinanie rzeczywistości 01.05.08, 08:06 Ciekawe czy jarkacz sam wierzy w to co mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: Zaklinanie rzeczywistości 01.05.08, 08:17 Jak to dobrze, że poseł Jarosław Kaczyński już nic nikomu nie wmówi.Przez dwa lata ludzie się o tym bardzo dobrze przekonali. Odpowiedz Link Zgłoś
pl.trocker Re: Zaklinanie rzeczywistości 01.05.08, 10:18 Oczywiście. Nie od dziś wiemy, że białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Słuchałem tych wypowiedzi, 10% logicznie. 01.05.08, 18:37 Partyjnie tłumaczył Kamińskiego i Ziobrę, powiedzmy ze niektórzy uwierzyli, gdy zaczął o PO i Tusku złosliwość sie wylała. Miałem wrażenie że nie było na świecie mądrzejszej ekipy niż koalicja PiS- LPR-Samoobrona, zdaje się juz zapomniał o moralnej stronioe tego kroku i dlaczego wyborcy powiedzieli dość?Reszta była do przyjęcia i nawet sensowna. Nadal obowiązuje szablon, a PO to... Udawał zdziwionego że o "opozycji" media pisza więcej niz o rządzie. Panie Kaczyński - o ekscesach i głupcach media zawsze więcej piszą, o normalnosci piszą media fachowe, które czytają specjaliści i pasjonaci, normalność jest nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:07 Poprawił się, chyba w twoich oczach?. Nie mamy prezydenta. Ten, którego masz na myśli to wasz, PiSiorów prezydent. Dla mnie on nie istnieje. Wstydzę się go. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Kaczy dowcip !!! :))) 01.05.08, 08:07 Ja rozumiem, chciałby, żeby wizerunek brata się poprawił, ale to możliwe jedynie przy zerwaniu z PiS zaprzestaniu słuchania chorych teorii brata... Wizerunek kaczego prezia jest denny, w kraju i zagranicą, sympatia mediów nie ma tu nic z tym wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 kadzi bo chce zalapac sie na stanowisko przy braci 01.05.08, 08:14 w palacyku???? Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:15 Nie używaj określenia "prawdziwy Polak", bo to się kojarzy z brudem, smrodem, lenistwem, gorzałą, kradzieżami, opluwaniem i obrażaniem, forsowaniem własnych racji i ogólnym brakiem kultury. Chyba, że do tego typu Polaków zaliczasz "prezydenta"?. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 09:25 henyk napisał: > Nie używaj określenia "prawdziwy Polak", bo to się kojarzy > z brudem, smrodem,lenistwem, gorzałą, kradzieżami, opluwaniem > i obrażaniem, forsowaniem własnych racji i ... > Tobie może się tak kojarzyć. Prymitywne skojarzenia prymitywa. Mnie kojarzy się z Marią Skłodowską-Curie, Sobieskim, Mickiewiczem, Słowackim, Ignacym Domeyką, Kopernikiem, Sienkiewiczem, rozszyfrowaniem Enigmy, itp. - - - Nie podpisuj się Żyd, bo to kojarzy się z kłamstwem, podstępem, oszustwem, fałszem i zdradą. Odpowiedz Link Zgłoś
pl.trocker Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 10:20 Twoje skojarzenia "Polaka" to z kolei papka propagandowa pseudopatriotów. Wcisnąłeś fizyka, astronoma, stratega i kilku poetów. A nawet nie masz pojęcia kim oni byli. Odpowiedz Link Zgłoś
el_triste Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 12:11 Nie wspominając o tym, że wśród tych prawdziwych Polaków znajduje się obywatelka Francji, litewski wieszcz i niemiecki astronom. Zawłaszczanie wielkiej alianckiej kooperacji też jest lekkim nadużyciem... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Debil? 01.05.08, 13:06 Nie rozumiesz, że "prawdziwy Polak" ergo "prawdziwek" to ksenofob i obywatel ciemnogrodu? Taki "prawdziwek" ma niewiele wspólnego z normalnym Polakiem. Jednak ty, wprowadzając element żydowski do swojego postu, udowadniasz że jesteś "prawdziwkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:16 "Zdaniem prezesa Prawa i Sprawiedliwości traktowanie głowy państwa przez polskie media jest czymś zupełnie niebywałym." Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. Pamieta ktos jeszcze "malpe w czerwonym"? Powinno raczej byc - traktowanie mediow przez prezydenta jest czyms zupelnie niebywalym. Zreszta nie tylko mediow, ze zwyklych ludzi tez nic sobie pan prezydent nei robi. Powiem krotko - NA SZACUNEK TRZEBA SOBIE ZASLUZYC. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 11:10 jak mozna szanowac szkodnika i aroganckiego niedojde!?prostactwo i zwykle chamstwo tych braci czasami zatyka oddech!tak nienawidza lepszych od siebie ze traca zwykle poczucie przyzwoitosci chociaz mysle ze czegos takiego z tzw."domu rodzinnego" czyli poprostu wychowania nie wyniesli!to ciagly smrod ktory czuje cala polska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk O poprawie wizerunku Kłamczyńskiego mówi brat 01.05.08, 08:22 Bo cóż pozostało obu paranoikom - jeśli nawzajem nie będą siebie chwalili to nikt żadnego z nich nie pochwali (nie liczą się bowiem pochwały płynące ze słodkich ust Burdzińskiego, Kamińskiego czy Jacka Kurskiego czy innych służalczyków lub klakierów spod znaku PiS). A tak to mamy kolejny ubaw, bo bracia Kaczynscy dostarczają nam kolejnej ilustracji do powiedzonka: Mamo chwalą nas - kto? - my was, a wy nas. Odpowiedz Link Zgłoś
10svb słowa - zaklęcia małych kaczuszek 01.05.08, 08:44 Kamiński pewnie mu poradził - mocno zacisnąć oczy, skupić się i powtarzać: "Wizerunek braciszka poprawił się". Może się spełni. Trzeba tylko mocno chcieć! Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Ten debil nigdy nie trzeźwieje 01.05.08, 08:49 i bardzo dobrze , im dłużej będzie gadał te swoje bzdety tym bardziej PIS zmieni się w partię niszową typu LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Męczące jest to kłamliwe skamlanie Jarka o mediach 01.05.08, 08:52 Wpie..ł znajomków i totumfackich gdzie tylko można w TVP a i tak psychola uwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Banda kłamców i paranoików odchodzi w niebyt... 01.05.08, 08:57 Pozostało im tylko wzajemne zachwalanie rzekomych zasług. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
ajmax To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 08:59 To raczej ludzie dość już mają Tuska. Stąd wzrost popularności Kaczora. Dużo było trzeba? Wystarczyło, że Kaczor zamknął dziób, a Tusk parę razy skłamał. Jak z tym opodatkowaniem za dochody w Anglii. A wystarczyło podpisać rozporządzenie, że od 1.01.2008 znosi podwójne opodatkowanie dla dochodów uzyskanych w Wielkiej Brytanii. Do tego wystarczy rozporządzenie ministra finansów podpisane przez premiera. Pal diabli historię i abolicję. Dlaczego tego nie zrobił? Bo nie chciał. Wikła się w pseudorównościowe dyskusje, żeby tylko nie podjąć decyzji. Co innego mówi, a co innego robi. Upodobnił się już do Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 09:07 Doprawdy? A jakimiż to danymi dysponujesz,szanowna ajmax,co upoważniałoby ciebie do takiej recenzji? Ponadto - wiesz, co to są procedury tworzenia prawa? Nie? Tak myślałam. Teraz nie wystarczy grymas na twarzy prezesa, by usłużne pieski naginały wszystko - od faktów po przepisy, by prezes się uśmiechnął i pogłaskał pieska po główce. Odpowiedz Link Zgłoś
ajmax Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 09:26 Czyżby? A o rozporządzeniach ministra finansów zwalniających z podatków słyszałaś? Np. z podatku za Nagrodę Nobla? Czy ja gdzieś powyżej napisałem o zmianie prawa? Minister finansów może zwalniać z podatku każdego kiedy tylko chce. Inną sprawą jest, jak z tego narzędzia korzysta (vide zwolnienia dla Stokłosy). Trzeba tylko chcieć. Co innego mówić (kłamać), a co innego robić. Coraz bardziej przekonuję się, że Donald nie panuje nad całością. Chyba na stanowisku premiera trafił się nam chłopek-roztropek. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Jaroslaw i Lech K.- Odnowiciele RP---------- 01.05.08, 09:30 poniewieranej przez komunistow, rozprzedawanej przez aferalow; genialni bracia wprowadzili do polskiej polityki nowa jakosc- dlatego komunisci z SLD w sojuszu z aferalami z PO tak zaciekle ich zwalczaja Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 11:30 jestes facet glupawy jak twoj nadety niedojda "z palacu".wole jednego Tuska jak cala ta rodzine tych idiotow -pelnych wsciaklosci po przerznietych wyborach ktorzy ciagle tak jak i ty nie moga zrozumiec ze to narod poolski pokazal im WALA!do ciebie tez to nie dociera?zapewn wkrotce dowiemy s ie wiecej jak ta pisowska holota "stanowila prawo"!!!a przeciwko temu srelowi z palacu nalezy szybko wdrozyc postepowanie o pozbawieniu wladzy!ten niedojda i zwykly szkodnik powinien byc z tego palacu wywalony na morde-jak najszybciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajmax Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 14:48 A ja nie wolę ani Kaczorów, ani twojego Donalda. Ale co zrobić, jaki naród taki premier i prezydent. Taki łepek jak ty, co pisze, że jeden jest lepszy od drugiego, powinien być wnikliwie przebadany, a o prawie głosu najlepiej byłoby jakby tylko poczytał. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 11:54 Zdaje się, że jest już po herbacie i stosowne przepisy o abolicji już są. Daruj sobie inwektywy pod adresem premiera, nie przystoi kobiecie, nawet entuzjastce pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 09:21 Ajmax masz racje.Kaczor mial 2 lata czasu i niczego nie zrobil.To znaczy zrobil.Popsul imie Polski jak malo kto w 1000 letniej histori.Posrednio poparl pomysly wymyslaczy polish jocks,opluwaczy z Wschodu i Zachodu.Stara sie swiatu udowodnic ze jestesmy narodem pieniaczy,nierobow i pijakow.Oto dzielo Kaczynskich i pis. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Tusk jest bardzo oszczedny w rzadzeniu :) 01.05.08, 09:28 Sprawy panstwa oddal w rece mediow . Nie jestem pewny czy to ugrupowanie PO jeszcze w ogole istnieje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflik_polski1 Jeszcze bardziej oszczędni byli idole katolika 01.05.08, 10:15 Nad głupotą katolika polskiego tylko zapłakać można, ale cóż... to tylko pisowski aparatczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 znowu Pan Kaczyński w top temacie? Donek idiota 01.05.08, 10:22 rządzi czy nie? Kto rządzi, bo widzę tu więcej Państwa Kaczyńskich niz idiotę Donka i jego bandę POgłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Bo znów się I Nieudacznik RP raczył wygłupić 01.05.08, 10:25 Jakby trzymał twarz na kłódę to i jego nikt by nie ruszał (nie rusza się pewnych rzeczy, żeby nie śmierdzały). Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: znowu Pan Kaczyński w top temacie? Donek idio 01.05.08, 11:58 errata21 napisała: > rządzi czy nie? Kto rządzi, bo widzę tu więcej Państwa Kaczyńskich > niz idiotę Donka i jego bandę POgłupów. Opanuj się, nienawiść do niczego dobrego nie prowadzi. Idż na spacer, zobacz, jaka śliczna wiosna. Weż parę głębszych oddechów, a jak nie pomoże - to idż do spowiedzi,do pana rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ajmax Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 09:29 A czy ja napisałem, że popieram kaczyzm? Kaczory są już poza moją percepcją. Znalazłem sobie nowego kłamczuszka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 12:02 ajmax napisała: > A czy ja napisałem, że popieram kaczyzm? > Kaczory są już poza moją percepcją. > Znalazłem sobie nowego kłamczuszka :-) Zdecyduj się-jesteś kobietą czy mężczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
ajmax Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 14:45 Skąd wzięłaś ten pomysł, że jestem damą? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A od kiedy rozporządzeniami zmienia sie ustawy? 01.05.08, 09:49 Masz chłopcze interesujace podejście do tworzenia prawa. Powiedz mi jeszcze: dlaczego twoi idole nie uporządkowali tej tak prostej (twoim zdaniem) sprawy podwójnego opodatkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: A od kiedy rozporządzeniami zmienia sie ustaw 01.05.08, 11:27 Witaj Rozporządzeniem nie zmienia sie ustawy, bo to niedozwolone, ale nasz Minister Finansów jest spryciurą i np. jak to było w podatku od spadków i darowizn, kiedy rząd sie nie wyrobił ze zmianą ustawy na 12 maja 2006 i ewentualnie gdyby jakiś obywatel UE (ale nie Polacy Polakom nadal się tego odmawia) dostałby w Polsce spadek albo darowiznę po tej dacie to zgodnie z polskim prawem powinien zapłacić podatek, a z tego byłby szum na całą Unię i Polska przed Trybunał. No to pani Gilowska wydała rozporządzenie o zaniechaniu poboru podatku w takiej sytuacji i ominęła wymóg ustawowy. Skutek taki sam dla podatnika, zaniechanie poboru czy ustawowe zwolnienie i tak nie płaci i tak nie płaci, wilk syty i owca cała. Czyli można jednak rozporządzeniem zmienić ustawę i jeśli nikt nie protestuje to ok. A od 1-go stycznia 2007 Sejm wprowadził nową ustawę o tych podatkach i sprawy już nie ma, Sprytnie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: To raczej ludzie dość już mają Tuska. 01.05.08, 13:12 ajmax napisała: > To raczej ludzie dość już mają Tuska. Stąd wzrost popularności > Kaczora. święta racja! Ilu badanych wiąże przyszłość z Tuskiem - 19%, z Lechem Kaczyńskim - 4%. Sondaż dla "Rzeczpospolitej", nieoficjalnego organu PiS Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Poprawił się? Żydom coś obiecał? 01.05.08, 08:57 Nie zapominajmy, że im lepszy wizerunek prezydenta w Gazecie Wyborczej, tym gorszy prezydent dla Polski. Wariant2: Tusk poprawił się jako Premier dla Polski, to musiało wywołać pogorszenie jego wizerunku w GW, stąd Gazeta zaczyna umizgi do Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Zapewne obiecal twojej matce podwyzke do 20zl 01.05.08, 09:41 za usluge "w paszczy". Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Poprawił się? Żydom coś obiecał? 01.05.08, 09:54 Mamy czasy bezczelnych żądań żydowskich. Trzeba być ostrożnym w ocenie sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pl.trocker Re: Poprawił się? Żydom coś obiecał? 01.05.08, 10:14 Gdzie te Twoje żądania żydowskie? Przykład proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Jarosław Kaczyński to prawie ze jedyny normalnie.. 01.05.08, 09:32 Jarosław Kaczyński to prawie ze jedyny normalnie mówiący i rozumujący polski polityk. Donek Tusku i cala 'drużyna' z PO to banda łgarzy i szachrai. Wasze szachrajstwa wyjdą wam bokiem już niedługo i zostaniecie ze spodniami w garści. Donek Tusku i PO to pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Jarosław Kaczyński to prawie ze jedyny normal 01.05.08, 09:37 janek-007 napisał: > Jarosław Kaczyński to prawie ze jedyny normalnie mówiący i rozumujący polski > polityk. Donek Tusku i cala 'drużyna' z PO to banda łgarzy i szachrai. Wasze > szachrajstwa wyjdą wam bokiem już niedługo i zostaniecie ze spodniami w garści. > Donek Tusku i PO to pajace. ach, te wasze zaklinanie rzeczywistości, wy tępe ch...e :) Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 [...] 01.05.08, 09:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflik_polski1 jasiu007, mordo ty moja, z klawiatury mi wyjąłeś! 01.05.08, 10:19 Takiego poziomu głupoty jak ty, to nawet katolik_polski1 nie prezentuje. Ale przecież każdy ma swoje lepsze i gorsze dni. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Widze ze dzisiaj to jeden z twoich... 01.05.08, 10:32 gorszych dni. Głowa do góry, a po pracy do apteki po Prozak i znowu będziesz mógł uwielbiać swojego duce Donku Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Jakie zaklinanie. Dla ciebie jeżeli... 01.05.08, 10:36 janek-007 napisał: > Jakie zaklinanie. Dla ciebie jeżeli wymienia się fakty to to jest zaklinaniem > rzeczywistości. A jak w takim razie nazwiesz to co robi Donku Tusku ze swoja > banda potakiewiczy w mediach. PO to pacany i już niedługo wszyscy to zobaczą i > Polska zakrzyknie; Donku Tusku jest nagi!, i co wtedy powiesz stara rapuciaro. o Tuska jestem spokojny. Ani mnie ziębi, ani grzeje, tak szczerze powiedziawszy... ale jest lepszy niż kaczyński - we wszystkim. Ma lepszą prezencję, nie pluje jadem wokoło, nie mlaska, ciumka i siorbie. Nie robi z siebie pośmiewiska. I tego oczekiwałbym od premiera - żeby nie był kukłą... A czas pokaże, co PO zrobi z gospodarką, czy wywiąże się z danych obietnic... Nawet, jeśli zrobi tylko 10% tego, co obiecał to i tak zrobi więcej niż rząd kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Ty jesteś chyba nawalony albo delikatnie mówiąc... 01.05.08, 10:48 Ty jesteś chyba nawalony albo delikatnie mówiąc nie masz wszystkich w domu. Donaldu Tusku to uosobienie kukly i kukla wszystkich kukieł. Kto tego nie moze pojac to jest i ślepy i otępiały. Nikt inny przecież tak nie dba o swój 'image' jak Donaldu. Donaldu Tusku nawet wymiguje się od wywiadów bo tak mu radzą PRowcy-POstepowcy i przydupasy z jego watahy. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Ty jesteś chyba nawalony albo delikatnie mówi 01.05.08, 11:26 janek-007 napisał: > Ty jesteś chyba nawalony albo delikatnie mówiąc nie masz wszystkich w domu. > Donaldu Tusku to uosobienie kukly i kukla wszystkich kukieł. Kto tego nie moze > pojac to jest i ślepy i otępiały. Nikt inny przecież tak nie dba o swój 'image' > jak Donaldu. Donaldu Tusku nawet wymiguje się od wywiadów bo tak mu radzą > PRowcy-POstepowcy i przydupasy z jego watahy. hehe... rozbawiasz mnie, pisiorku. Ale w przeciwieństwie do tego miernoty, prezydencika, nie piję alkoholu z rana. Tusk i kukła... hehe, to co powiesz o kaczyńskim, tępy ch...u? Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Donald Tusk to tchórz... 01.05.08, 10:54 Czy słyszałeś zeby Jarosław Kaczyński czy ktokolwiek z PiSu wymigiwał się od wywiadów z taka np. 'dziennikarka' jak Monika Olejnik. Donaldu Tusku to tchórz do kwadratu bo nie chce udzielić wywiadu Koteckiej. Donald Tusku dobija dna i trzęsie portkami ze strachu o swój 'image' i o to co ewentualnie mogłaby z nim zrobić Kotecka. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Donald Tusk to tchórz... 01.05.08, 11:27 janek-007 napisał: > Czy słyszałeś zeby Jarosław Kaczyński czy ktokolwiek z PiSu wymigiwał się od > wywiadów z taka np. 'dziennikarka' jak Monika Olejnik. Donaldu Tusku to tchórz > do kwadratu bo nie chce udzielić wywiadu Koteckiej. Donald Tusku dobija dna i > trzęsie portkami ze strachu o swój 'image' i o to co ewentualnie mogłaby z nim > zrobić Kotecka. kotecka to szmata i ściera. Nie dziwię się, że z nią nie chce rozmawiać. Politycy powinni za wszelką cenę unikać kontaktu z kobietami o wątpliwej moralności. Znaczy się, prostytutkami, żeby było jaśniej. Gdybym był Tuskiem też bym unikał rozmowy z taką szmatą jak kotecka. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Brawo! Swietnie ci to idzie... 01.05.08, 11:38 rób tak dalej. Jaki pan taki kram. Oddajesz w całej miernocie, chamstwie i tępocie mentalność, motywacje i rozumowanie twojego duce Donku Tusku i waszej POpapranej watahy, jeszcze nie dorzniętej ale już tuz tuz. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Brawo! Swietnie ci to idzie... 01.05.08, 13:15 janek-007 napisał: > rób tak dalej. Jaki pan taki kram. Oddajesz w całej miernocie, chamstwie i > tępocie mentalność, motywacje i rozumowanie twojego duce Donku Tusku i waszej > POpapranej watahy, jeszcze nie dorzniętej ale już tuz tuz. chyba już ci pisałem, że mnie Tusk ani ziębi, ani grzeje. Nie jest moim idolem, ani duce, ani nawet wzorcem do naśladowania. Tylko wy, pisiorki, musicie mieć nad sobą władcę i pana, inaczej nie potraficie funkcjonować. Ja się z Tuskiem zgadzam w wielu rzeczach i tyle. Wy, pisiory, musicie bić pokłony kaczyńskiemu, ażeby się w ten sposób dowartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Donald Tusk to tchórz... 01.05.08, 13:00 Dla ścisłości - kotecka jest urzędnikiem (teraz) a nie dziennikarzem i nie ona miała "przeprowadzać" wywiad (od kiedy orędzie jest wywiadem?) tylko stworzyć warunki ku temu. Czysto administracyjne. A że jest absolutnie niewiarygodnym urzędnikiem, Tusk nie może mieć gwarancji (i słusznie,że się tego obawia), że funkcjonariuszka pis i cba w jednym ps.dziennikarka dochowa staranności i fachowości w zakresie swoich obowiązków. Nie masz racjonalnych argumentów i elementarnej wiedzy. A teraz proszę uprzejmie - oblej mnie swoim jadem,zmieszanym z uryną, na co tylko i wyłącznie ciebie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 OK, miala przygotować warunki... 01.05.08, 13:20 OK, miala przygotować warunki do wywiadu. Właśnie to ze nawet nie miała przeprowadzać tego wywiadu czyni z Donka Tusku jeszcze większego tchórza i paranoika jak mogłoby się wydawać. Chyba nie wyobrażasz sobie żeby ktoś z mediów publicznych mógł, nawet marionetkowego, premiera własnego kraju potraktować gorzej aniżeli w polskojęzycznych mediach traktuje się Pana Prezydenta L.Kaczyńskiego czy chociażby byłego premiera Jarosława Kaczyńskiego. Donald Tusku zaczyna się już nawet bać własnego cienia a za niedługo zacznie sie zrywać w nocy i moczyć łózko na sama myśl ze jego 'image' mógłby byc obdarty z blichtru którym do tej pory jest przyodziany. P.S. Niczym nie będę ciebie oblewał, chociaż bardzo się o to prosisz. Jak jesteś takim zatwardziałym masochista to poproś żeby ktoś oblał cie moczem albo jeszcze czyms innym np. z Platformy Obywatelskiej, zostanie w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Łatwo komuś zarzucać tchórzostwo chowając się za 01.05.08, 15:21 niewidoczną ścianą bezimnienności w sieci. Jestem na 1000% pewien, że gdybyś powiedział Tuskowi w twarz to co tu wypisujesz, to dostałbyś "dwa szybkie w uśmiech", podwinąłbyś ogon i "dał w długą" ;) Mam racje, prawda pisuarowy matole? :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 No i proszę jaki 'szlachetny' POpapranic... 01.05.08, 15:48 No i proszę jaki 'szlachetny' POpapranic się odezwał. Jak by to było to by się okazało. Póki co to ty młotku możesz sobie gdybać i udawać jaki to szlachetny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Jarosław Kaczyński to prawie ze jedyny normal 01.05.08, 09:39 janek-007 napisał: > Jarosław Kaczyński to prawie ze jedyny normalnie mówiący > i rozumujący polski polityk. > Donek Tusku i cala 'drużyna' z PO to banda łgarzy i szachrai. > Wasze szachrajstwa wyjdą wam bokiem już niedługo i zostaniecie > ze spodniami w garści. Donek Tusku i PO to pajace. > PO-komuchy, po prostu, PO-płuczyny PO żydokomunie. Odpowiedz Link Zgłoś
pl.trocker Re: Jarosław Kaczyński to prawie ze jedyny normal 01.05.08, 10:16 "Jarosław Kaczyński to normalnie mówiący i rozumujący polski polityk" Stary, udało Ci się sklecić zdanie, w którym KAŻDE słowo mnie rozbawiło do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Jarosław Kaczyński to prawie ze jedyny normal 01.05.08, 10:22 janek-007 napisał: > Jarosław Kaczyński to prawie ze jedyny normalnie mówiący i rozumujący polski > polityk. Donek Tusku i cala 'drużyna' z PO to banda łgarzy i szachrai. Wasze > szachrajstwa wyjdą wam bokiem już niedługo i zostaniecie ze spodniami w garści. > Donek Tusku i PO to pajace. Janek?,Oj,bardzo mocno uderzyłeś się kielnią,poproś majstra aby wysłał ciebie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
gcz5 Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:27 Dla mnie Pan Lech Kaczyński jest Prezydentem tylko jednej opcji politycznej tj. PIS-u, a nie Prezydentem wszystkich polaków i dlatego wcale się nie dziwię, że media tak go traktują. Były symtomy, że Prezydent zmienia swój wizerunek i staje się Prezydentem wszystkich polaków, ale to szybko minęło. Szkoda Panie Prezydencie a ma Pan wszystkie walory żeby pozostać Prezydentem na drugą kadencję. Z szacunkiem dla Pana,Panie Prezydencie. Emeryt Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:28 Bracie! Chwalą nas! KTO? Wy mnie, a ja was! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 Tow.Jarosław,jak zwykle,pieprzy idiotyzmy! 01.05.08, 08:31 Będą wybory, będzie pogrzeb PISkomuchów! Do piekła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:39 sympatyk.pis napisał: > > Oczywiście Gazeta BARDZO Wybiórcza jest BARDZO niezadowolona z tego POwodu, że > prawdziwie POLSKI Prezydent jest lepiej postrzegany. Pewnie już od kilku dni > knujecie co by tu jeszcze spie..ć panowie??? Jak doprowadzić do CAŁKOWITEGO > POwrotu POstkomuny? Nie ma dnia, żebyście w swoim brukowcu wyrosłym na znaczku > Solidarności gdzie zatrudnialiście jako redaktorów agentów, nie napisali > czegoś negatywnego (a jakże, tylko to jest u was na topie) o PiS. Nie napiszę, > że przestaliście być prawdziwym POLSKIM medium. Wy NIGDY nim nie byliście!!! > _______________________________________________________________________________ > _______________________________ > > RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! > > PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! jak ty watykański psie łańcuchowy jesteś polakiem to ma za co ten naród sie wstydzić a te trzy słowa na które sie powołujesz wstydź sie chyba ci rydzol za mocno obroże zacisnął że tego tfu kaczora uważasz za prezydente to po prostu chodząca chańba narodu Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:48 Tylko na to cię stać? Widzę że Gazeta BARDZO Wybiórcza wyprała ci nawet te resztki mózgu, które produkowały ci 10 pkt IQ. Dla ciebie BOGIEM jest sprzedajność (własnego siebie), HONOREM mamona (kto da więcej temu służysz) a OJCZYZNĄ cały świat, najchętniej tam gdzie dadzą ci więcej. ___________________________________________________________________________ RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 09:11 > Dla ciebie BOGIEM jest sprzedajność (własnego siebie), HONOREM mamona >(kto da więcej temu służysz) a OJCZYZNĄ cały świat, najchętniej tam > gdzie dadzą ci więcej. Prawdziwy i normalny polak nie powinien mieć z tymi trzema archaicznymi słowami nic wspólnego. Przestarzałe i nic nie znaczące we współczesnym świecie hasła. Całe szczęście, że już świat się nie cofnie. _____________ Najwredniejsze istoty, jakie kiedykolwiek zamieszkiwały ziemię, to ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Polacy nie chcą żyć w świecie braci Kaczyńskich 01.05.08, 11:00 Po prostu: rzeczywistość tworzona przez paranoicznych braci Kaczyńskich i ich klakierów i służalczyków nie jest światem dla Polski i Polaków. I ztego własnie powodu i Kaczynscy i wszelkiej masci Rydzyki odchodzą w niepamięć - także mimo usilnego zaklinania rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 09:33 sympatyk.pis napisał: Dla ciebie BOGIEM jest> sprzedajność (własnego siebie), HONOREM mamona (kto da więcej temu służysz) a> OJCZYZNĄ cały świat, najchętniej tam gdzie dadzą ci więcej. Przestan tutaj o Rydzyku! Nie mieszaj go tutaj do tego watku! Masz racje 100% o Rydzyku ale nie mieszaj go do tego watku! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:42 O czym ty mówisz? Czy my żyjemy w dwóch różnych POLSKACH? Spójrz choć raz obiektywnie a nie przez zacietrzewienie. Odpowiedz, jaka partia rządzi w Polsce już od ponad pół roku? Dlaczego o niej się nie pisze (wiem, że nie ma o czym pisać bo sukcesów ŻADNYCH), ale można przecież krytykować, żeby zachęcić do lepszego, efektywniejszego działania. A co robi Gazeta BARDZO Wybiórcza? Bębni o jakiejś radnej, która pisze sobie meile, trąbi o Ziobro i jego życiu prywatnym wpisując się w brukowce śledzące życie gwiazd, nie ma dnia żeby czegoś tam nie bąknęli o PiS manipulując przy tym tytułami, wymyśla jakieś kąpiele laptotów, pierdzi tym co jej podrzucą POstkomuniści szczególnie ci z pierwszych członów nazwy. Pamiętasz kiedy Kaczyński był krytykowany przez media zachodnie (szczególnie te lewicowe o czym GW starała się nie wspominać) to przedruki były niemalże każdego artykułu. A co jest teraz? Kiedy pojawiają się chwalebne artykuły agentura wysłana przez GW udaje że śpi. To jest ten obiektywizm tego medium? W takim razie gratuluję wyboru!!! ______________________________________________________________________ RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:50 sympatyk.pis napisał: > O czym ty mówisz? Czy my żyjemy w dwóch różnych POLSKACH? Spójrz choć raz > obiektywnie a nie przez zacietrzewienie. Odpowiedz, jaka partia rządzi w Polsce > już od ponad pół roku? Dlaczego o niej się nie pisze (wiem, że nie ma o czym > pisać bo sukcesów ŻADNYCH), ale można przecież krytykować, żeby zachęcić do > lepszego, efektywniejszego działania. A co robi Gazeta BARDZO Wybiórcza? Bębni > o > jakiejś radnej, która pisze sobie meile, trąbi o Ziobro i jego życiu prywatnym > wpisując się w brukowce śledzące życie gwiazd, nie ma dnia żeby czegoś tam nie > bąknęli o PiS manipulując przy tym tytułami, wymyśla jakieś kąpiele laptotów, > pierdzi tym co jej podrzucą POstkomuniści szczególnie ci z pierwszych członów > nazwy. Pamiętasz kiedy Kaczyński był krytykowany przez media zachodnie > (szczególnie te lewicowe o czym GW starała się nie wspominać) to przedruki były > niemalże każdego artykułu. A co jest teraz? Kiedy pojawiają się chwalebne > artykuły agentura wysłana przez GW udaje że śpi. To jest ten obiektywizm tego > medium? W takim razie gratuluję wyboru!!! > _____________________________________________________________________ _ > > RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! > > PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Rancho Radom. Tak się bajdurzy po Mamrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:53 hej Pisuary weżcie se tego swojego tfu Kaczora najlepiej obu i wyjedzcie na księżyc NIE PISZ słów bóg HONOR OJCZYZNA w czasie gdy polski żołnierz jako najemnik okupuje inni kraj bo niczym sie nie różni od najemnego mordercy a twój prezydent to pochwala wstydź sie za niego bo on wstydu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 08:53 sympatyk.pis napisał: > RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! > > PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! ________________________________ Masz świętą rację......POlska dla POlaków....a dla ciebie____ moherowa antenko____ pozostaje słuchanie RM i TV TRWAM, gdzie te "wartości" BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! mają jeden wymiar...... www.polonica.net/ www.polonica.net/KTO_jest_KIM.htm Taki wizerunek ma twój..... moherowy BÓG ...moherowy HONOR i moherowa OJCZYZNA....... -- RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! www.polonica.net/Album/big_kalkstein_zydzi1.jpg polonica.net/Album/big_kaczynski01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ap_st Re: Kaczyński: Wizerunek prezydenta poprawił się 01.05.08, 09:11 > Odpowiedz, jaka partia rządzi w Polsce > już od ponad pół roku? Dlaczego o niej się nie pisze po prostu najważniejsze jest obecnie posprzątanie śmieci zostawionych przez grupę (całe szczeście tylko) dwa lata rządzącą przy okazji jak widać często wychodzą na jaw "grzeszki" te małe i te ogromne popełniane przez zastępy pisiorów w czasie swojej dominacji dodatkowym smaczkiem przy pokazywaniu tych "grzeszków" jest wcześniejszy (za czasów czynieniani grzeszków) wysiłek pisiorów czyniony aby pokazać swoim wyznawcom, że robią "czyste dobro" zestawienie tego wysiłku (wywiady, argumentacje, itp) z obecnie pokazywanymi faktami coraz bardziej śmieszy i jednocześnie przeraża, że nadal jest aż tylu wyznawców braci Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 POstępująca...POprawa...POpaprańc y..... 01.05.08, 08:44 POpatrzcie ...że, to jest oczywista...oczywistość.... c.wrzuta.pl/wi13748/9b069334001ed6bd47bb4678/kaczki%20dwie?type=i&key=aNsfX1cjZN&ft=f prezio po prostu...kwitnie przy braciszku........ -- Jeszcze Wolska nie zginęła..... bi.gazeta.pl/im/1/3397/m3397861.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 milo_1... 01.05.08, 08:49 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: milo_1... 01.05.08, 08:58 placebo.99_____"POjechałeś" ostro....ale to jest dwugłowy smok...;))) fakt,że jednojajowy i profil będzie zamiennie taki sam...;-))) -- www.polityka.pl/_gAllery/50/36/50369.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis [...] 01.05.08, 08:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Drogi sympatyku PIS 01.05.08, 08:52 Przeceniasz GW a nie doceniasz swoich pupili. Naprawdę nie trzeba za wszelką cenę szukać haków na PISdzielców. Wystarczy im przystawić mikrofon do ust a potok kompromitujących wypowiedzi i głupot sam się leje.GW tylko ich cytuje choć osobiście uważam , że na to nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda jak juz to pedal - do geja mu bardzo daleko - gej 01.05.08, 09:03 chociaz zboczeniec ma klase - ubiera sie w markowe ciuchy, nosi co najmniej rolexa, a kaczor to najzwyklejszy zapyzialy pedal, ktorego szczytem sa dobre stosunki z 00. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 Kaczyńscy, znienawidzeni przez Polaków ! 01.05.08, 08:59 kochają ich UBecja i bolszewickie ciecie! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda zenada - dupa tandemu ma sie dobrze, taka jest oce 01.05.08, 08:58 na lba tandemu! Kmiotkom wydaje sie, ze szarokaczenie trwa dalej, ale to melodia przeszlosci - jeden kaczor jest juz na smietniku, a jego klon znajdzie sie tam wkrotce! A moze wywioza go tam na taczkach? czego Polsce z calego serca zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 łapy mu sie trzęsą, to mniej pije !!! 01.05.08, 09:01 połowę rozleje... Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: łapy mu sie trzęsą, to mniej pije !!! 01.05.08, 09:04 Ponoć stara się teraz samemu zapinać rozporek Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Oto co spędza Michnikowym sen z powiek 01.05.08, 09:11 "...Jak doprowadzić do CAŁKOWITEGO POwrotu POstkomuny? Nie ma dnia, żebyście w swoim brukowcu wyrosłym na znaczku Solidarności gdzie zatrudnialiście jako redaktorów agentów, nie napisali czegoś negatywnego (a jakże, tylko to jest u was na topie) o PiS. Nie napiszę,że przestaliście być prawdziwym POLSKIM medium. Wy NIGDY nim nie byliście!!!" > Gazeta Wyborcza została zagrabiona (razem z tytułem) prawowitemu właścicielowi, czyli "Solidarności I". Jaruzelski za przysłowiową złotówkę sprzedał Michnikowi supernowoczesną drukarnię "Trybuny Ludu". Do dnia dzisiejszego Michnik w GW odwdzięcza się za ten dar ("odpieprzcie się od pana generała" - cytat Michnika - w domyśle: pan generał dobry jest, bo rozdaje drukarnie.) Tylko co z tego ma społeczeństwo polskie - kłamstwa i manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Oto co spędza Michnikowym sen z powiek 01.05.08, 09:13 vitabravo napisał: > "...Jak doprowadzić do CAŁKOWITEGO POwrotu POstkomuny? > Nie ma dnia, żebyście w swoim brukowcu wyrosłym na znaczku > Solidarności gdzie zatrudnialiście jako redaktorów agentów, > nie napisali czegoś negatywnego (a jakże, tylko to jest > u was na topie) o PiS. > Nie napiszę,że przestaliście być prawdziwym POLSKIM medium. > Wy NIGDY nim nie byliście!!!" > > > Gazeta Wyborcza została zagrabiona (razem z tytułem) prawowitemu > właścicielowi, czyli "Solidarności I". > Jaruzelski za przysłowiową złotówkę sprzedał Michnikowi > supernowoczesną drukarnię "Trybuny Ludu". > Do dnia dzisiejszego Michnik w GW odwdzięcza się za ten dar > ("odpieprzcie się od pana generała" - cytat Michnika - w domyśle: > pan generał dobry jest, bo rozdaje drukarnie.) > Tylko co z tego ma społeczeństwo polskie - kłamstwa i manipulacje. Ty też pijesz Mamrota? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Oto co spędza Michnikowym sen z powiek 01.05.08, 09:32 Vitabrawo to pissympatyk.Jeden matol udaje dwoch.Cos w tym jest zamiast jednego poglowka jest dwoch cwiercglowkow.Czekamy na kolejny podzial.Do cwierckomorki. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 vitabravo.Z ryja wystaje ci odbyt, gów..ci wycieka 01.05.08, 09:13 Powtarzasz treksty UBecji, świnio! Odpowiedz Link Zgłoś
monterlevicy Re: vitabravo.Z ryja wystaje ci odbyt, gów..ci wy 01.05.08, 09:16 katolik_polski.1 napisał: > Powtarzasz treksty UBecji, świnio! SZAMBOPIS... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Tak zwany "katoliku_polski.1",z twojego pejsy! 01.05.08, 09:34 katolik_polski.1 napisał: > Powtarzasz treksty UBecji, świnio! > Gdy zdarzy się, że UB-ek napisze prawdę, chętnie go zacytuję. Tobie się to nie zdarza, więc nie doczekasz się cytatu. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Tak zwany "katoliku_polski.1",z twojego pejsy 01.05.08, 09:39 Takiego jak ta podrobka ,to poznac zaraz po jezyku fekalii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki ten mały pokrak zupełnie niebywale nadużywa 01.05.08, 09:03 pewnych zbitek słownych. choć dla każdego jest oczywistą oczywistością że ani na jotę nie podnosi to wagi jego wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Polityczny kurdupelek wszczyna nową wojenkę i 01.05.08, 09:03 wmawia, jak zwykle ten śmieszny wodzyk czyni, ze to inni. Odpowiedz Link Zgłoś