bpkw 04.05.08, 10:48 Donald Tusk powinien pokochac nie tylko TVP-IS, ale rowniez jej "gwiazde" Patrycje Kotecka. Nie sadze, zeby Ziobro mial o to pretensje... :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacper1703 Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 10:48 Ten Kurski to debil... robi wszystko, żeby czcić świętego Pana Prezydenta oraz upokorzyć PO i całą resztę... Pozdrowienia dla Doktora-Od-Orędzi Jacka Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kurski nie jest już szmaciarzem - idiotą pozostał 04.05.08, 11:00 Niestety, głupota jest nieuleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 04.05.08, 11:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: PIS nie dopuszczal zydow do wladzy ! 04.05.08, 12:22 Idioci do Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: PIS nie dopuszczal zydow do wladzy ! 04.05.08, 13:53 katolik_polski1 napisał: > Dlatego jest tak w mediach dyskriminowany . > Dobral sie tez do dupy zydowskim przekretasom . > Polska dla Polakow ! Co z ciebie za katolik ! I w dodatku polski. Przykazania pamiętasz ? Jak brzmi VIII przykazanie wiesz ? Jakiej narodowości był Jezus Chrystus wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Kurski nie jest już szmaciarzem - idiotą pozo 05.05.08, 13:28 sumienie.lk napisał: > Niestety, głupota jest nieuleczalna. Niestety... "najlepsi" specjaliści są oszołomieni zawsze swoim osiagnieciem zaraz po wpadce - do czasu, aż zrozumieją, że to była wpadka. Przykładem np. sa wypowiedzi Jacka Kurskiego jak wyżej... (jeszcze nic nie zrozumiał ze swoich "osiagnięć" } Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Re: Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 11:07 kacper1703 napisał: > Ten Kurski to debil... robi wszystko, żeby czcić świętego Pana > Prezydenta oraz upokorzyć PO i całą resztę... Pozdrowienia dla > Doktora-Od-Orędzi Jacka Kurskiego. =========== ale kacperku jestescie podobni-tyle,ze Kurski ma wiekszy zasob slow======== Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 10:48 Premier powinien zmienic doradcow ! Najwyrazniej prawo mojzeszowe , nie nie pasuje do jego postury :) Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 10:58 katolik_polski1 napisał: > Premier powinien zmienic doradcow ! > Najwyrazniej prawo mojzeszowe , > nie nie pasuje do jego postury :) a po jakie licho jakieś prawo żydowskie tu Polska spadaj do swojego SS-mana z watykanu Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflik_polski1 Kurski powinien pokochać Donalda Tuska 04.05.08, 11:03 Jego powinnością wobec Premiera Rządu RP jest codziene lizanie jego butów. Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 10:49 Zdarzyło się,że choć raz p.Kurski powiedział coś rozsądnego! <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
10svb do bulteriera 04.05.08, 10:51 Ja Polskę kocham a TVP nienawidzę głupi kmiocie Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Spadaj Jacuś 04.05.08, 10:54 dziecinniejesz i pożytku z Ciebie już nie będzie. Ale to dobrze, bo wszyscy widzą jak pis-ostwo pada na mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma opozycja się martwi, że premierowi "cos" wystawało 04.05.08, 10:56 a to był tylko kur...ski. Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 10:58 Jak "publiczno"-pisowsko-elpeerowska TVP robi oredzia to juz widzielismy.Majac takiego pryncypala, rozumiem rozgoryczenie Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Telewizja jak ta kobieta 04.05.08, 12:32 Tez publiczna, trudno zeby sie w nich zakochiwac. Na razie z niej korzystal PiS i chyba, jak to ze po katolicku, nie uzywal prezerwatyw, wiec lepiej zaczekac na zmiane personelu Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 10:59 Pan Kurski jak zwykle nie ma racji.Koszt realizacji przez TVP jakiegokolwiek wystąpienia jest znacznie droższy,niż u innych producentów.Musi być wóz transmisyjny (jeśli wystąpienie jest realizowane w plenerze) z pełną obsługą, masa fachowców na planie ( z charakteryzacją włącznie), urzędnicy (pokroju pati koti) którzy w ten sposób uzasadniają swoje istnienie w TVP, negując uwagi najbliższych współpracowników osób filmowanych. To wszystko kosztuje honoraria dla tych osób.Z abonamentu,oczywiście. To wystąpienie, które widzieliśmy, zrealizowano bardzo profesjonalnie skromnymi środkami a zatem bez wątpienia taniej, niż w TVP. A tak na marginesie - jeśli zatrudnienie przy tym wystąpieniu koteckiej- synonimu współczesnego Urbana w spódnicy, miało być prztyczkiem w nos dla Tuska, to kurskopodobne się zawiodły. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Kurski, to łobuz z 5 wyrokami za pomówienia... 04.05.08, 11:01 i tyle o tym osobniku.. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 Re: Kurski, to łobuz z 5 wyrokami za pomówienia.. 04.05.08, 11:11 barnaba444 napisała: > i tyle o tym osobniku. Jeszcze tylko puszczepawia...na kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflik_polski1 Re: Kurski, to łobuz z 5 wyrokami za pomówienia.. 04.05.08, 11:14 A tobie katoliku od siedmiu boleści gorzej, czy to jednak "normalny" poziom idiotyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j kartoflik_polski1.. przecież nie skłamał! 04.05.08, 11:18 Kurski "posiada" 5 wyroków z kłamstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflik_polski1 Re: kartoflik_polski1.. przecież nie skłamał! 04.05.08, 11:20 A czy ja mówię, że skłamał? Moja wypowiedź dotyczy zupełnie innej kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Katolik_polski.1 z kropka pod okiem :))) 04.05.08, 11:14 katolik_polski.1 napisał: > barnaba444 napisała: > > > i tyle o tym osobniku. > > Jeszcze tylko puszczepawia...na kurskiego. ------------------------------------------------------- Nie masz swojego ego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Kurski, to łobuz z 5 wyrokami za pomówienia.. 04.05.08, 11:15 przyłączam sie z pawiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Re: Kurski, to łobuz z 5 wyrokami za pomówienia.. 04.05.08, 12:01 bart.j napisał: > przyłączam sie z pawiem... Kurski nakarmiony... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 11:21 Oczywiscie nute :) Dlatego tez pokazal nam srodkowy palec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Zaden PR nie pomoze 04.05.08, 11:05 skostnialemu,sztucznemu Tuskowi-a Polsce zaden Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 gamon0..te zero w twoim nicku,nie przypadkowe?! 04.05.08, 11:13 Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: gamon0..te zero w twoim nicku,nie przypadkowe 04.05.08, 11:17 gamon0..to...zero wyzerowane z zerem w zerze... Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Kurski ekspertem, który doradza... 04.05.08, 11:18 No nie, facet, który co wystąpienie to zalicza wtopę, kłamie i mąci... udaje eksperta od czegokolwiek... Kurskiemu już dziękujemy, niech spada na drzewo i prostuje banany i zaokrągla gruszki. Kurskiemu polecam analizę wyreżyserowanego przez siebie gomułkowsko-moczarowskiego orędzia prezydenta. Aha, TVPiS ?! No przepraszam, ale po co premier ma zależeć od politycznych komisarzy PiS w rodzaju Patrycji Koteckiej ?! W TVPiS widać upolitycznienie publicznych mediów, za nasze pieniądze PiS robi sobie propagandę i w dodatku układa się z SLD (vide Gadzinowski)... Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Kurski,jak zdobyłes posiadłośc koło Malborka? 04.05.08, 11:23 By ją dostac za bezcen,wygnał wielodzitna rodzine{matka z 5 dzieci} na poniewierkę..Remont wykonał urzad Marszałkowski! Złodziej,cham i kłamca! Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Re: Kurski,jak zdobyłes posiadłośc koło Malborka? 04.05.08, 11:48 bart.j napisał: > By ją dostac za bezcen,wygnał wielodzitna rodzine{matka z 5 dzieci} > na poniewierkę..Remont wykonał urzad Marszałkowski! > Złodziej,cham i kłamca! amen. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Kurski,jak zdobyłes posiadłośc koło Malborka? 04.05.08, 13:28 > By ją dostac za bezcen,wygnał wielodzitna rodzine{matka z 5 dzieci} > na poniewierkę..Remont wykonał urzad Marszałkowski! > Złodziej,cham i kłamca! Skad masz te dane? Kurski zdobyl ten dom calkiem legalnie Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Kochać TVP TAK! Ale jak ta mietła Kotecka odejdzie 04.05.08, 11:21 bo to uwłacza mojej godności. Nawet Teleexpresu nie da się już oglądać, bo tekst wiadomości jest napisany jak dla ćwierćmózgów, którzy oglądają TV Trwam. (Od razu prostuję, jakby jakiś Kurski chciał się do mnie przyczepić, nie każdy kto ogląda TVP trwam jest od razu półmózgiem, i nie chodzi o religię, do której nic nie mam, tylko o nawiedzony, "pseudouduchowiony" język, i mówienie do ludzi jak do debili, którzy przyjmą każde słowo, które się sączy. Do tego logika skojarzeń informacji pozostawia dużo do życzenia. Ale pan Kurski, Bielan i Kamiński doskonale wiedzą o czym piszę. Socjolog Odpowiedz Link Zgłoś
sop3 wynajęcie firmy z poza TVP miało na celu... 04.05.08, 11:32 ...tylko to żeby na początku i końcu wystapienia nie było napisu:"Ten program powstał dzięki abonamentowi".I to jest cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar naciągany konkubinat Pati nie czyni TV Publiczną! 04.05.08, 11:44 Panie Kłamurski! Jak Pan to robi że takie polityczne dno, zakłamana miernota Pańskich wypowiedzi z których nieżadko wypływa brak wiedzy o bieżących problemach politycznych Państwa i swojej własnej partii przeszła test społecznego zaufania i moje pieniądze są marnotrawione na Pańską pensję? Przecież poziom Pańskich dochodów jest 10.krotnie przeszacowany, czy można mieć nadzieję że matka ekonomia da Panu bezlitosną lekcję? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro "Fachowiec" Kurski sie odezwal...... 04.05.08, 11:50 a dla swojego PISuarowego preziomatolka takiego knota wykrecil, ze az moj telewizor sie zepsul..... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ty zorro jestes znanym syjonistom . 04.05.08, 11:54 Dlatego sprawy polskie nie powinny cie obchodzic ! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 A moze i syjonista :))) 04.05.08, 11:57 To wasz jezyk ,dla nas niezrozumialy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 katolik_polski1. kazdy wie,ześ tępak i nieuk... 04.05.08, 12:00 i tak nie załapiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A moze i syjonista :))) 04.05.08, 20:32 a ty po jakiemu? Po podworkowemu? Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 katolik_polski1..znany ,forumowy głupek z gilem ! 04.05.08, 11:59 ot, taki rydzykowy dupek... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Re: katolik_polski1..znany ,forumowy głupek z gil 04.05.08, 12:02 wajdzik_presentation1 napisał: > ot, taki rydzykowy dupek... w morde dymany? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Semickie epitety mnie nie ruszaja :)) 04.05.08, 12:07 Genetycy stwierdzili ,ze macie te same geny co Palestynczycy i reszta Arabow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 katolik_polski1..To tak ,jak Chrystus ?????? 04.05.08, 13:06 i Jego Rodzina?..Duma nas rozpiera! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ty zorro jestes znanym syjonistom . 04.05.08, 20:31 ty, "katolik polski"....ty to jestes znanom mondralom....i fachurom.Od ortografii i gramatyki. Polskiej , ma sie rozumiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Re: naciągany konkubinat Pati nie czyni TV Public 04.05.08, 11:50 friedmar napisał: > Panie Kłamurski! > > Jak Pan to robi że takie polityczne dno, zakłamana miernota Pańskich > wypowiedzi z których nieżadko wypływa brak wiedzy o bieżących > problemach politycznych Państwa i swojej własnej partii przeszła > test społecznego zaufania i moje pieniądze są marnotrawione na > Pańską pensję? > Przecież poziom Pańskich dochodów jest 10.krotnie przeszacowany, czy > można mieć nadzieję że matka ekonomia da Panu bezlitosną lekcję? Podisuję sie pod tym tekstem ! Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Ciołek Kurski, by mu zrobił szoł, że Donald, strac 04.05.08, 12:00 Straciłby wszystko co nadrobił po rządach Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Re: prezydent- baran... 04.05.08, 13:12 zapasiony baran..a rogi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 To niby 'Orędzie" Tuska było dla idiotów 04.05.08, 12:15 To niby "Orędzie" Tuska było dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: To niby 'Orędzie" Tuska było dla idiotów 04.05.08, 13:17 internauta2007 napisał: > To niby "Orędzie" Tuska było dla idiotów. To i tak znacznie lepiej, niż być czerwonym nazistą... PiS umiejętnie to połączył w jedno, co widać było w orędziu prezydenta, przypomniało to "najlepsze" lata PRL, kiedy komuniści połączyli swoją ideologię z brunatną ONR... Dziś PiS jest wiernym spadkobiercą i kontynuatorem tych idei... wedle zasady "...jest spadkobiercą OeNeRu Partia...". Wczoraj PZPR, a dziś PiS. Gratuluję ! Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 12:19 To, że pan Kurski jest stałym klientem burdelu zwanego telewizją publiczną, nie znaczy, ze wszyscy a tym bardziej premier Tusk, mają do tego burdelu chodzić. Zresztą panie Kurski nakłanianie do odwiedzania burdelu to sutenerstwo i jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_eustachy Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 12:22 tak Panie Kurski, Pan jest specjalista medialnym, specjalista od konstruowania oredzia. A dokad Panskie cenne rady PiS doprowadzily wiemy wszyscy. Zwykla przyzwoitosc i honor podpowiadaja milczenie teraz, Panie Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Kurski został etatowym klaunem PIS-u 04.05.08, 12:22 O czym świadczy ten kolejny popis. Mam nadzieję, że nas będzie dalej bawił... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 12:23 - To kwestia ostatecznej wyceny, ale nie są to wielkie pieniądze. Wystąpienie kosztowało tyle, co inne - powiedział Sławomir Nowak, odpowiadając na pytanie, ile zapłacono za realizację orędzia Donalda Tuska. Dlaczego ten organ propagandowy nie docieka w dalszym ciągu jaki to był koszt?! Zadowoleni jesteście odpowiedzią "Wystąpienie kosztowało tyle, co inne"? Wcześniej Gazeta BARDZO Wybiórcza potrafiła podać ile kosztował obiad Prezydenta Kaczyńskiego czy kilka butelek wina. Teraz, kiedy wydaje się miliony zł ich to nic nie obchodzi. Dobry z was strażnik wizerunku premiera obcokrajowców. ________________________________________________________________________ RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan TVP - kiepscy dla kiepskich 04.05.08, 12:31 >>Jeżeli się Polskę kocha, to kocha się Telewizję Polską. (by Jack Kurski) Heh, co za... hm... Kurski. Tak, to wystarczająca inwektywa. Przy tej okazji mam pytanie: jak wielu z Was postrzega swoją polską tożsamość przez pryzmat instytucji rządowych? Pytam, ponieważ dla mnie ta hołota nie ma nic wspólnego z moim patriotyzmem. Polskość jest dla mnie zapisana w wierszach licznych, dobrych dzieł literackich, w dobrej muzyce, w atmosferze miejsc. Lecz, na Zeusa, te wszystkie nadymane pokraki tak domagające się autorytetu nie mają dla mnie nic wspólnego z polskością. To po prostu kasta menadżerska i im szybciej to zrozumieją, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Wal sie z tym zeusem :) 04.05.08, 12:36 kwaczynsky_pan napisała: > >>Jeżeli się Polskę kocha, to kocha się Telewizję Polską. (by Jack Kurs > ki) > > Heh, co za... hm... Kurski. Tak, to wystarczająca inwektywa. > > Przy tej okazji mam pytanie: jak wielu z Was postrzega swoją polską tożsamość > przez pryzmat instytucji rządowych? Pytam, ponieważ dla mnie ta hołota nie ma > nic wspólnego z moim patriotyzmem. Polskość jest dla mnie zapisana w wierszach > licznych, dobrych dzieł literackich, w dobrej muzyce, w atmosferze miejsc. Lecz > , > na Zeusa, te wszystkie nadymane pokraki tak domagające się autorytetu nie mają > dla mnie nic wspólnego z polskością. To po prostu kasta menadżerska i im > szybciej to zrozumieją, tym lepiej. ------------------------------------------- My juz od dwoch tysiecy lat chrzescijanstwo mamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Re: Wal sie z tym zeusem :) 04.05.08, 12:57 To że ostatnimi czasy Jehowa ma lepszy PR nie znaczy, iż Zeus zniknął. Więc nie wiedzę nic niestosownego we wzywaniu jego imienia nadaremnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Wal sie z tym zeusem :) 04.05.08, 13:06 kwaczynsky_pan napisała: > To że ostatnimi czasy Jehowa ma lepszy PR nie znaczy, iż Zeus zniknął. Więc nie > wiedzę nic niestosownego we wzywaniu jego imienia nadaremnie. --------------------------- Jestem ciekawy jak wykorkujesz i staniesz przed Jezusem , pelny zdziwienia ,ze jednak swiat jest inny niz myslales :) Nie chcialbym byc w twojej skorze :) Wlasciwie w twoim duchu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ty chyba masz kompleksy seksualne :) 04.05.08, 13:15 Moze przez swoje widy ,gdzie gnebisz Palestynczykow :) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 katolik_polski1..ty masz geny czerwonoarmusty? 04.05.08, 13:27 czy jestes tylko zwykłym ,brudnym chu..m?! Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Re: Wal sie z tym zeusem :) 04.05.08, 13:41 katoliku_polski1, oto kilka uwag jakie mi się nasuwają w związku z twoją wypowiedzią: 1. Gdy wykorkuję, to wykorkuję. Ustaną chemiczne i elektryczne procesy zachodzące na biologicznej osnowie mego mózgu, czyli ustanę ja.:) Wiem, że instynkt samozachowawczy każe Ci szukać ucieczki od tego nieuniknionego końca. Spróbuj jednak zapanować nad swoimi prymitywnymi, zwierzęcymi popędami i przestań stwarzać urojone byty folgujące ewolucyjnym imperatywom. 2. Zakładając, że wykorkuję, ale jednak nie wykorkuję (czyli: wykorkują moje jelita, a ja sobie śmignę ku niebiosom, hej-ho!), po czym spotkam się w zaświatach z Jezusem Chrystusem i tenże będzie miał do mnie pretensje, iż go nie czciłem, to ja mu powiem: bywaj zdrów, typie, nie znajduję przyjemności w obcowaniu z Tobą. Jestem podmiotem moralnym i moje oceny innych istot oraz decyzja obdarzania ich lub nieobdarzania szacunkiem nie opierają się na kalkulacjach przewagi ich mocy nade mną. Dla mnie cham w królewskich szatach nadal jest chamem (stąd ludzie mego pokroju solą w oku dla klasy politycznej) i odwrotnie - król bez grosza przy duszy i bez dworu jest nadal królem. 3. Taką samą szansę na to, iż ja po śmierci ciała stanę przed Jezusem, masz Ty na spotkanie się po swym zgonie z Gromowładnym na szczycie Olimpu. I chciałbym widzieć wtedy Twoją minę! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kozkaj Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 12:47 Kurski chcę Ci w twarz powiedziec,że jesteś kompletnym debilem i Twoje miejsce jest w zakładzie dla psychicznych. Proponuję dobrac sobie Kaczorów, Putrę, Brudzińskiego i paru innych pisowców a psychiatryk przenieśc np. na Kubę( choc pewno obrażało by to kubańczyków). A do TVN 24 pytanie: czy Kurski musi u Was grac rolę błazna? Czy chcecie aby oglądac Wasze programy? Nie zapraszajcie więcej tego błazna. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Najwiekszy blazen III RP? 04.05.08, 12:51 Donald Tusk. Spektakularna wpadka w USA.Po przyjezdzie do tego kraju, Tusk ,odjezdza limuzyna z amerykanska flaga.Najstarsi amerykanie nie ogladali takiego cudu.Bo kazdy przedstawiciel innego narodu, jezdzi pod flaga swojego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: ...Najwiekszy blazen III RP? 04.05.08, 12:58 presentation1 napisał: > Donald Tusk. > Spektakularna wpadka w USA. A wiesz, że Tusk w USA bąka puścił? Myślę, że powinieneś się zająć tą sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 presentation..UBecka szmata,na wygnaniu ! 04.05.08, 13:14 Zyje,szmata, z "Somażu" we Francji{pomoc społeczna}.. Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Re: ...Najwiekszy blazen III RP? 04.05.08, 13:27 Dla Presentacion:Napewno jesteś z Czikagowa bo tam tacy ja ty się jeszcze uchowali.A nie zauważyłeś czy popatrzył się "wilkiem"? Ciułaj tam swoje "dulary" /co raz to tańsze/, Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck A to ze premier jechal pod flaga amerykanska cie 04.05.08, 13:35 nie rusza? Jak Kaczor jechal z odwroconymi polskimi to sie cale media pluły a teraz nic?? Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Kurski: Premier powinien pokochać TVP 04.05.08, 13:09 Znalazł się specjalista od "orędzia" - przecież on co słowo to kłamstwo,i taki ma uczyć jak i co się ma mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Kurski,kojarzy sie z kurestwem,kłamstwem i pawiem 04.05.08, 13:11 właśnie pusciłem pawia..Kurski ma żarcie! Odpowiedz Link Zgłoś