Dodaj do ulubionych

Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem!

07.05.08, 12:22
Trochę to przypomina starą anekdotę o dobroci Stalina:

W kinie pokazują film o dobroci Stalina. Do Generalissimusa podbiega
mała dziewczynka i mówi: "Wójku, daj cukierka". Na co
Stalin: "Spier...j!!!".
I w tym momencie ukazuje się wielki napis: "A mógł zabić!"
Obserwuj wątek
    • puuchatek Re: Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:26
      Mnie to raczej przypomina stary kawał o tym, jak trzech skinów uratowało życie staruszce. W jaki sposób? Przestali ją kopać.
      • middoo Zieloni... 07.05.08, 13:53
        "O sprawie kazirodcy dyskutują także politycy. Konserwatywna prawica chce, żeby
        Fritzl został skazany na dożywocie. Liberalni "Zieloni" twierdzą, że to zbyt
        surowa kara."

Tych ludzi powinno sie torturowac do konca ich dni i spytac co sadza o zbyt
        surowych karach...

• uchachany Miejmy nadzieję że TVN zaprosi Fritzla do Polski, 07.05.08, 14:10
          by mógł w "Teraz My!" razem z polskimi Zielonymi podyskutować o zbytniej surowości systemu wymiaru sprawiedliwości.

middoo napisał:

> "O sprawie kazirodcy dyskutują także politycy. Konserwatywna prawica chce, żeby
          > Fritzl został skazany na dożywocie. Liberalni "Zieloni" twierdzą, że to zbyt
          > surowa kara."
          >
          > Tych ludzi powinno sie torturowac do konca ich dni i spytac co sadza o zbyt
          > surowych karach...
        • pamejudd Zieloni dma w flet, ot co. 07.05.08, 23:22
          Tych polglowkow nic nie nauczy rozumu.
      • uchachany W każdym razie brakuje mi stwierdzenia POstępowego 07.05.08, 13:55
        czytelnika GWna, że postępowanie Fritzla to efekt tłumienia przez niego swej seksualnej ekspresji, za co odpowiedzialny jest katolicyzm ze swoim restrykcyjnym stosunkiem do seksu...

puuchatek napisał:

> Mnie to raczej przypomina stary kawał o tym, jak trzech skinów uratowało życie
        > staruszce. W jaki sposób? Przestali ją kopać.
        • emeralda Re: W każdym razie brakuje mi stwierdzenia POstęp 07.05.08, 14:13
          Ciekawam, Szanowny Uchachany, czy jesteś świadom, że jesteś czytelnikiem GWna?
          • uchachany Jestem przede wszystkim czytelnikiem forów GWna, 07.05.08, 14:19
            co przynosi mi moc uciech i siurpryz :)!

Aczkolwiek nie przeczę, że nieco turpistycznej natury...
          • ready4freddy Re: W każdym razie brakuje mi stwierdzenia POstęp 07.05.08, 14:48
            uchachany to pajac tanczacy za pociagnieciem sznureczkow Agory :) troll dobrze
            nakreca "bywalnosc" na forum, a wokol foruma reklam co niemiara.

platny pacholek agory, zaden tam uchachany :DDD
            • uchachany Poznaję ten debilny styl i tę porcję ":DDD" pod 07.05.08, 15:43
              koniec bieżącej porcji bełkotu, tylko tego drugiego nicka nie pamiętam...
              • ready4freddy Re: Poznaję ten debilny styl i tę porcję ":DDD" p 07.05.08, 16:49
                o, juz nie jestes uchachany? :) debilny styl powinienes rozpoznawac na kilometr,
                fakt. jestes nam tu krolem pod tem wzgledem :)
        • nick1111 Re: W każdym razie brakuje mi stwierdzenia POstęp 07.05.08, 14:41
          uchachany napisał:

> czytelnika GWna, że postępowanie Fritzla to efekt tłumienia przez
          niego swej se
          > ksualnej ekspresji, za co odpowiedzialny jest katolicyzm ze swoim
          restrykcyjnym
          > stosunkiem do seksu

Nie tyle katolicyzm, co społeczeństwo oparte na restrykcjach i
          represjach. Na obszarze, z grubsza rzecz biorąc, niemieckojęzycznym,
          kazirodztwo zdarza się częściej niż w innych krajach Europy, i wielu
          psychologów tłumaczy to właśnie w ten sposób.

A że polska katokomuna chciałaby takie własnie społeczeństwo tutaj
          stworzyć, to inna sprawa.
          • uchachany W rzeczy samej straszne represje spotykały Fritzla 07.05.08, 15:37
            (i restrykcje) wskutek wizyt w burdelach i seks-wycieczek do Tajlandii tudzież
            24-letniego gwałcenia córki; im większe go spotykały te represje i restrykcje -
            tym zacieklej gwałcił kazirodczo córkę?
            I powiadasz, że na obszarach niemieckojęzycznych taki wysyp kazirodczych praktyk
            w stosunku do obszarów innojęzycznych...?

Wielcy są nasi lewicowi uczeni i potrafią lud prostyyzadziwić swemi wnioskami :-)...
          • polski_katolik1 Re: W każdym razie brakuje mi stwierdzenia POstęp 07.05.08, 19:02
            uchachany? Izali to nie uczestnik GWnianego aktywu POlitPOprawczaka?
            To PoLibertyn co rzekomo KoLibrem pobożném był, takoż gatunek wykształciucha
            plugawą, antykatolicką y antypolską proPOgardę siejący.
        • kebir Re: W każdym razie brakuje mi stwierdzenia POstęp 07.05.08, 21:25
          uchachany napisał:

> czytelnika GWna, że postępowanie Fritzla to efekt tłumienia przez
          niego swej se
          > ksualnej ekspresji, za co odpowiedzialny jest katolicyzm ze swoim
          restrykcyjnym
          > stosunkiem do seksu...

I ten ktoś zdaje się miał rację. Brałem udział w tej dyskusji - to
          było jakiś tydzień temu, ale widze, że Ty wciąż mocno to przeżywasz.
          Myślę, że warto byłoby sprawdzić Twoją piwnicę.
    • bromba_bez_glusia Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:34
      Konserwatywna prawica chce, żeby Fritzl został skazany na dożywocie. Liberalni
      "Zieloni" twierdzą, że to zbyt surowa kara.
      =======================
      Wg mnie to nadmiar laski zeby dziada utrzymywac do smierci.
      Wytarczy zamknac na kilka nocek ze starannie wyselekcjonowanymi najwiekszymi
      psychopatami jacy siedza w autrackich pierdlach, koniecznie przy "zepsutym"
      monitoringu...
      • ludwigvanbeethoven Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:50
        Ale proponuje taka kare: przybic dziada do pala na glownym placu w
        Wiedniu,obdzierac ze skory,nastepnie przypalac,a w rany sypac sol
        morska.!!!!Jaja obciac i wyslac w swiat jako "relikwie" ku
        przestrodze innym dziadom.Nie zamykac w pierdlu bo inni wiezniowie
        zostana namazani gownem Fritzla.....Bardzo humanitarna smierc i
        wspolmierna do tego co zrobil.....
        • pszeszczep666 Re: Nie jestem potworem! 08.05.08, 18:18
          ale masz wyobraźnię, możecie sobie z fritzem przybić piatkę:P
    • xnonorx Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:37
      Tupet, pewność siebie, nieprzyznawanie się nawet gdy "złapią za
      rękę", łganie w żywe oczy, moralność typu "nalezy mi sie wdzieczność
      bo przecież mogłem zabić",wykorzystywanie seksualne, brak wyrzutów
      sumienia, zupełne rozjechanie się z rzeczywistością, chamskie łganie
      i przeinaczanie faktów......
      Gdyby nie brak info o przekrętach finansowych to bym był pewny, że
      to jakiś element polskich elit politycznych.
      • pszeszczep666 Re: Nie jestem potworem! 08.05.08, 18:19
        np niejaki łyżwa
    • taje Re: Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:39
      No ciekawe, co pan Fritzl porabiał w Tajlandii...
      • ludwigvanbeethoven Re: Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:53
        taje napisała:

> No ciekawe, co pan Fritzl porabiał w Tajlandii...
        Wczoraj w dunskiej telewizji podano,ze Fritzl byl STALYM klientem w
        burdelu w sasiednim miescie.Jeden z pracownikow baru pamieta,ze byl
        BARDZO PERWERSYJNYM klientem....A w Tajlandii to dziad pewnie
        pedofilie uprawial bo to taki typ....
        • alexandra220 Re: Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 15:02
          strasznie troszczy sie o córkę..;-)

ludwigvanbeethoven napisała:

> taje napisała:
          > > No ciekawe, co pan Fritzl porabiał w Tajlandii...
          > Wczoraj w dunskiej telewizji podano,ze Fritzl byl STALYM klientem
          > w burdelu w sasiednim miescie.Jeden z pracownikow baru pamieta,ze
          > byl BARDZO PERWERSYJNYM klientem....A w Tajlandii to dziad pewnie
          > pedofilie uprawial bo to taki typ....
    • plxpl Liberalni "Zieloni" ??? 07.05.08, 12:39
      Abstrahując od głównego problemu.
      Dlaczego usilnie GW i inne tabloidy piszą "Liberalni >>Zieloni<<" zamiast "lewicowi (lewaccy) >>Zieloni<<". Przecież oni nic z liberalizmem nie mają wspólnego! Miłośnicy socjalizmu nie mogą być liberałami. To sprzeczność!
      • ready4freddy Re: Liberalni "Zieloni" ??? 07.05.08, 14:51
        kup sobie slownik, glupolku, i poszukaj znaczenia slow "liberalny", "liberalizm"
        i "lewacki". gdybys mial trudnosci, chetnie pomoge i wyjasnie bardziej
        skomplikowane pojecia :) sam fakt nazywania GW tabloidem nie czyni cie
        inteligentem, chociaz KoLibry (inaczej mowiac male ptaszki) pewnie twierdza
        inaczej :DDD
        • plxpl Re: Liberalni "Zieloni" ??? 07.05.08, 15:59
          Liberalizm to wolność - a więc w socjalizmie nie ma prawa istnieć. Podstawą liberalizmu jest podejście do ekonomi - wolny rynek, minimalizacja wpływu państwa, a idąc za Wikipedią: "Ekonomiczny liberalizm jest przeciwny socjaldemokratycznemu modelowi państwa opiekuńczego." Zieloni to socjaliści.
          Tak jak wielu zmanipulowanych Polaków - mylisz liberalizm z lewactwem.
          • plxpl Re: Liberalni "Zieloni" ??? 07.05.08, 16:06
            c.d.
            no i sprawdź sobie też hasło "Zielona polityka". "Centrolewicowa ideologia
            polityczna(...)Największe na świecie zielone partie polityczne sięgają
            korzeniami początku lat 70. i nowych, lewicowych nurtów politycznych."
            Co ma lewica do liberalizmu? Chyba tylko źle zrozumiane hasło "Róbta co chceta".
          • ready4freddy Re: Liberalni "Zieloni" ??? 07.05.08, 16:53
            byc moze. ty natomiast, jak ponoc 70 czy zgola 80 procent Polakow nie rozumiesz
            czytanego tekstu :) napisalem "liberalny", nie "liberalizm". ktos moze byc
            "liberalny", nie bedac liberalem. "liberalny" to przeciwienstwo "konserwatywny",
            czyli np. w sferze obyczajowej lewica moze byc liberalna. za SJP:

*
            liberalny
            1. «niestosujący przymusu, tolerancyjny»
            2. «mający związek z liberalizmem w polityce lub gospodarce»
            • liberalnie • liberalność

teraz rozumiesz, czy potrzebny ci schemat blokowy? :)
            tak przy okazji: doczytaj jeszcze, czym jest lewactwo (ale widze, ze z czytaniem
            masz klopoty, wiec pomoge: to ekstremizm lewicowy) i socjalizm (wowczas
            zrozumiesz, ze w socjalizmie jak najbardziej moze byc wolnosc). aha, sprawdz
            jeszcze, co to populizm. wbrew pozorom ci, ktorych tak gorliwie sluchasz, tez
            mowia ci dokladnie to, co chcesz uslyszec :)))
            • facet_normalny Re: Liberalni "Zieloni" ??? 07.05.08, 19:42
              ehh, solenie (pieprzem) jak u bezmózgów rodem z poprzedniego parlamentu :)

Ja na przykład uwazam się za jak najbardziej liberalnego - nikt ni będzie mi
              narzucał swojej woli, ale jednocześnie zapytam się co ty na dany temat myslisz,
              jak najbardziej czuję sie narodowcem bo nikt mi nie zabroni w zaden sposób czuć
              się Polakiem, obojętnie w jakim języku i z kimkolwiek bym nie rozmawiał i jak
              najbardziej szydzę z głupoty (chociaż mam świadomość, że może to być kiepsko
              odbierane)

A to bezsensowne szufladkowanie "ktoś jest socjalistą więc jest z gruntu kimś
              złym" to w ogóle jest dla mnie skrajność. Dlatego że ktoś ma takie a nie inne
              poglady to nalezy go zniszczyć? A może lepiej użyć argumentów?

nie ma zreszta co walić głową o ścianę bo to nic nie da. jak ktos ma klapki to
              do widzenia
      • mirru No tak, lepiej wszystko jest upraszczać... 07.05.08, 20:05
        jak lewicowi to od razu miłośnicy socjalizmu, a żeby "plxpl" lepiej się poczuł to dorzuci jeszcze "lewaccy" a co mu tam, w koncu plxpl wie najlepej kto liberał a kto lewak.. na piłce nożnej i F1 też się najlepiej znasz, nie? Myśl szkoleniową Leo pewnie od Ciebie zaczerpnął, a Semka od Ciebie uczył się topologii polskiej sceny politycznej.
        żałosne..

a, przepraszam za "topologia"... trudne słowo
    • facio60 Pytanko 07.05.08, 12:40
      jak to ktoś powiedział; że zastanawia się jak gościu mógł utrzymać
      7 dzieci a on ma kłopoty z wyżywieniem 2-ga.
      I z kim jest coś nie tak.
    • facio60 [...] 07.05.08, 12:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • michalng Re: jeszcze jedno pytanko 07.05.08, 12:54
        To komu lepiej dać dziecko do adopcji ? Gejom czy temu gościowi ? Który przecież
        jest heteroseksualny i z adopcja nie miał specjalnych problemów.
        • facio60 Re: jeszcze jedno pytanko 07.05.08, 12:57
          pośrenio sam sobie odpowiedziałeś.
          ŻADNYM ZBOCZEŃCOM
          • michalng Re: jeszcze jedno pytanko 07.05.08, 14:47
            Czyli jak tylko zrozumiesz ze geje to nie zboczeńcy to zaraz zostaniesz
            zwolennikiem adoptowania przez nich dzieci ?
            • facio60 Re: jeszcze jedno pytanko 07.05.08, 18:34
              michalng napisał:

> Czyli jak tylko zrozumiesz ze geje to nie zboczeńcy to zaraz zostaniesz
              > zwolennikiem adoptowania przez nich dzieci ?

Odpowiedz mi na jedno tylko pytanie i dysksje bede uwazal za zakonczona, ok?
              Masz do wyboru: wychowanie sie w normalnej rodzinie skladajacej sie z ojca i
              matki albo w rodzinie, ktora stanowia dwaj tatusie (jeden robiacy za mame).Kogo
              wybierzesz?
              Pominmy patologie spoleczne typu alkoholizm, defekt psychiczny,itp, bo to moze
              dotyczyc rownie dobrze zwiazku gejowskiego jak i innego.
              • michalng Re: jeszcze jedno pytanko 07.05.08, 23:11

Jesli bym miał sobie wybierac rodzine zastępcza to pewnie wybrał bym dwie sexi
                mamusie :P a tak powaznie w sprawach rodziny nie ma wyboru, nie masz wyboru
                zarówno jesli chodzi o rodzine 'naturalną' jak i przybraną. A jesli chodzi o
                adopcje to nie ma alternatywy rodzina homo czy hetero tylko rodzina homo albo
                dom dziecka.
                • facio60 Re: jeszcze jedno pytanko 08.05.08, 09:27
                  michalng napisał:

>
                  > Jesli bym miał sobie wybierac rodzine zastępcza to pewnie wybrał
                  bym dwie sexi
                  > mamusie :P a tak powaznie w sprawach rodziny nie ma wyboru, nie
                  masz wyboru
                  > zarówno jesli chodzi o rodzine 'naturalną' jak i przybraną. A
                  jesli chodzi o
                  > adopcje to nie ma alternatywy rodzina homo czy hetero tylko
                  rodzina homo albo
                  > dom dziecka.

Właśnie,nie masz wyboru, Fritzl nie dostałby zgody na wychowywanie
                  dzieci swojej córki, gdyby wcześniej ktoś sprawdził,że był karany
                  za gwałt.
                  Tak samo za nieludzkie uważam przekazanie rocznego dziecka z domu
                  dziecka(są to zwykle chłopcy i nie pytaj mnie dlaczego)do
                  wychowywania dwóm gejom.
                  Nie powiesz mi z czystym sumieniem,że uważasz rodzinę składającą
                  się z osób tej samej płci za coś normalnego.
                  To,że w wielu krajach Unii jest to już dozwolone,nie znaczy,że
                  pwinno stanowić normę.Zobaczymy jakie będą tego konsekwencje za
                  ileś tam lat.
                  • michalng Re: jeszcze jedno pytanko 08.05.08, 12:50
                    > Właśnie,nie masz wyboru, Fritzl nie dostałby zgody na wychowywanie
                    > dzieci swojej córki, gdyby wcześniej ktoś sprawdził,że był karany
                    > za gwałt.

Oczywiscie, nie powinno sie dawac dzieci do adopcji przestępcom seksualnym, nie
                    ma naczenia jakiej sa orientacji.

> Nie powiesz mi z czystym sumieniem,że uważasz rodzinę składającą
                    > się z osób tej samej płci za coś normalnego.

Moja zona wychowywała sie w takiej rodzinie, wychowywała ja matka i babka. Nie
                    uwzam ze to sytuacja idealna ale uwazam ze to lepsze niz dom dziecka.

> To,że w wielu krajach Unii jest to już dozwolone,nie znaczy,że
                    > pwinno stanowić normę.Zobaczymy jakie będą tego konsekwencje za
                    > ileś tam lat.

Nie trzeba czekć ilus tam lat, sa juz wyniki badań na temat dzieci wychowywanych
                    przez pary homoseksualne - są koronnym argumentem zwolenników adopcji dzieci
                    przez gejów.
                    • facio60 Re: jeszcze jedno pytanko 08.05.08, 13:50
                      niepotrzebnie przekręcasz moje słowa, pisząc o wychowywaniu się bez
                      ojca.Matka i babka i wychowujące dziecko to jak najbardziej zdrowa
                      sytuacja po odejściu ojca.I ja nawet nie sugerowałem, że to jakieś
                      chore rozwiązanie.
                      Nijak ma się to natomiast do tego,że rodzinę "ZAKŁADAJĄ" osoby o
                      tej samej płci.
                      Z natury rzeczy, nie moga one mieć potomka drogą naturalną.
                      Chyba nie chcesz mi udowodnić,że skoro wychowywały Cię matka i
                      babcia, to któreś z nich jest również Twoim biologicznym ojcem???
                      Poprawność polityczną to już mamy w wielu krajach,które dopuściły
                      do nadmiernej liczby imigrantów z innych kręgów kulturowych.
                      Jeśli to też jest wg Ciebie w porządku i jesteś zwolennikiem, to
                      zamieszkaj sobie np. w tureckiej dzielnicy w Niemczech.
                      • michalng Re: jeszcze jedno pytanko 08.05.08, 16:09
                        > niepotrzebnie przekręcasz moje słowa, pisząc o wychowywaniu się bez
                        > ojca.Matka i babka i wychowujące dziecko to jak najbardziej zdrowa
                        > sytuacja po odejściu ojca.I ja nawet nie sugerowałem, że to jakieś
                        > chore rozwiązanie.
                        > Nijak ma się to natomiast do tego,że rodzinę "ZAKŁADAJĄ" osoby o
                        > tej samej płci.

To jak dwie kobiety moga być ? musza byc spokrewnione ? muszą być
                        heteroseksualne ? Jesli dwie kobiety hetero moga wychowywac dzieci to dlaczego
                        nie moga tego robić kobiety homo ?

W temacie imigrantów nie chce mi sie dyskutować ale od tureckiej dzielnicy w
                        Berlinie prędzej bym zamieszkał w polskiej dzielnicy w Londynie ,Dublinie czy
                        innym Chicago :)

• facio60 Re: jeszcze jedno pytanko 08.05.08, 23:28
                          kulawa ta Twoja argumentacja i wydaje mi sie, ze zdajesz sobie z tego
                          sprawe.Wiec zebys wyszedl z honorem,ulatwie Ci to:-)
                          Po prostu nie skomentuje Twojej ostatniej wypowiedzi.
                          • michalng Re: jeszcze jedno pytanko 09.05.08, 06:39
                            Rozumiem. wycofujesz sie rakiem :)
          • gm114 W takim razie zmień prawo... On jest niewinny.. 07.05.08, 14:56
            Bo w obecnie obowiazującym zboczenia stały się normą, karalne są
            wystąpienia przeciwko zboczeńcom.
            W tej sytuacji pan Fritzl jest zupełnie niewinny w europejskim
            systemie prawnym. Bezpodstawne odebranie komuś prawa do wolności też
            nie jest w obecnej Europie przestępstwem ani wykroczeniam. Facet
            jest zupełnie niewinny. A warunki do życia stworzył rodzinie całkiem
            przyzwoite. Ilu biedaków na całym świecie marzy o takich luksusach??
            Ilu Polaków za granicą mieszka w w warukach stokrotnie gorszych...
            Ilu bezdomnych, głodnych, bez dostępu do leków, witamin, jedzenia,
            wody, ciepła, elektryczności, itd? SAM BYŚ PANIE FACIO60 CHCIAŁ ŻYĆ
            W TAKICH WARUNKACH!!! a ci tam wszystko mieli!! Tylko wolnosci nie
            mieli... Ale przecież w obecnym modelu rozwoju Europy, właśnie
            dążymy do utraty wolności, suwerenności, prawa do prywatności i tak
            dalej... CZYLI KONKLUZJA - FACET JEST NIEWINNY!!!

Albo trzeba wrócić do źródeł cywilizacji łaćińśkiej. Z tym, że
            prawo nie dział wstecz! Na nowo uchwalone stare prawo szanujące
            wszystkie trzy prawa naturalne (prawo do życia, prawo do własności i
            prawo do wolności) będzie dotyczyło ewentualnych naśladowców pana
            Fritzla ! Pan Fritzl w konfrontacji w obecnie obowiązującym prawem
            powinien być uniewinniony!
      • n0e2008 Re: jeszcze jedno pytanko 07.05.08, 15:08
        umiesz odróżnić dobrowolny związek dwóch dorosłych osób od przymuszania drugiej
        osoby do czynności seksualnych (tym bardziej dziecka)?
        • facio60 usunieto moj wpis,ciekawe... 07.05.08, 18:30
          czy w imie zle pojetej poprawnosci politycznej?
          Poniewaz moj post zostal skasowany i byc moze odpowiadasz nie wiedzac o czym
          pisalem.
          A napisalem, ze tak jak Fritzl przymusil swoja corke a potem dzieci do wlasciwie
          niewolnictwa, tak samo uwazam ze przyznanie dwom gejom praw do wychowywania
          dziecka - adopcji(a tak jest w niektorych juz krajach), jest nieludzkie.Coz moze
          bowiem poradzic malutkie dziecko przekazane przez sad do wychowania dwom gejom???
          Jaki ma na to wplyw?
          Zostaje niejako unieszczesliwione na zyczenie dwoch ludzi.
          Czy chcielibyscie wychowac sie majac rodzicow;tatusia i tatusia 1, bez matki?
          To pytanie wydaje mi sie retoryczne i dziwie sie,ze moj wpis zostal usuniety.
    • tango9 Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:45
      Co tu komentować... rubta co chceta nawet bez ortografii. Frycl nie jest
      chorym umysłowo. To społeczność, w którym wyrósł jest chora. Wszystko
      politechnicznie zaplanował. Piwnicy nie kopie się przez jedną noc. Ukrywał to
      przed żoną? Uwierzycie, że przed babą uda się cokolwiek ukryć? Jeśli tak, to
      jesteście naiwniacy. Ja nawet nie próbuję.Wystarczy, że spojrzy w oczy i
      zapyta: piłeś? a już skulam ogon i idę spać.Nie jest możliwe, by dzieci
      zrodzone z kazirodczego związku czegoś nie wiedziały. To wyjątkowa wredna
      historia w centrum Europy. Może potrzebna na to, żeby obudzić sumienia.
      • uchachany Widzę że w pale Ci się nie mieści, że można nie 07.05.08, 14:16
        być pantoflarzem?

Przecież widać, że gość tam założył i "nadzemnej" i "podziemnej" rodzinie mały Oświęcim,w którym wszysycy chodzili jak w zegarku i nikt nie śmiał się w którąkolwiek stronę wychylić.

tango9 napisał:

> Co tu komentować... rubta co chceta nawet bez ortografii. Frycl nie jest
        > chorym umysłowo. To społeczność, w którym wyrósł jest chora. Wszystko
        > politechnicznie zaplanował. Piwnicy nie kopie się przez jedną noc. Ukrywał to
        > przed żoną? Uwierzycie, że przed babą uda się cokolwiek ukryć? Jeśli tak, to
        > jesteście naiwniacy. Ja nawet nie próbuję.Wystarczy, że spojrzy w oczy i
        > zapyta: piłeś? a już skulam ogon i idę spać.Nie jest możliwe, by dzieci
        > zrodzone z kazirodczego związku czegoś nie wiedziały. To wyjątkowa wredna
        > historia w centrum Europy. Może potrzebna na to, żeby obudzić sumienia.
      • agata789 Re: Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 14:35
        tango9 napisał:

> Co tu komentować... rubta co chceta nawet bez ortografii. Frycl
        nie jest
        > chorym umysłowo. To społeczność, w którym wyrósł jest chora.
        Wszystko
        > politechnicznie zaplanował. Piwnicy nie kopie się przez jedną noc.
        Ukrywał to
        > przed żoną? Uwierzycie, że przed babą uda się cokolwiek ukryć?

To nie była normalna rodzina. To była rodzina zgodna z tym, co w
        Polsce nazywa się "tradycyjnymi wartościami": żona całkowicie
        podporządkowana mężowi, sprowadzona do roli przedmiotu, nauczona od
        dzieciństwa, że nie ma prawa do własnego zdania, a z mężczyzną się
        nie dyskutuje. Gdy w latach 60-tych Fritzl odsiedział ponad rok za
        gwałt, krewni namawiali ją na rozwód, ale ona postanowiła zostać w
        imię "rodzinnych wartości" (nawet tak jakoś to sformułowała).
        Zresztą, sama nie potrafiłaby sobie poradzić w życiu, zwłaszcza że
        miała już wtedy kilkoro dzieci.
    • juszatek Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:45
      Z artykułu powyżej:

"O sprawie kazirodcy dyskutują także politycy. Konserwatywna prawica chce, żeby
      Fritzl został skazany na dożywocie. Liberalni "Zieloni" twierdzą, że to zbyt
      surowa kara."

Ciekawe co w zamian proponują Zieloni? Może cukierki i głaskanie po główce?
      Pewnie zaraz znajdą mu usprawiedliwienie np. coś z nieszczęśliwym dzieciństwem
      itp. Zboczeńców trzeba karać z całą surowością i tyle. Niech lepiej spojrzą w
      oczy jego córce i jej dzieciom i powiedzą, że facet zasługuje na łagodny wymiar
      kary. Ciekawe czy wtedy by tak gadali?
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 14:10
        Też mnie to zdziwiło. W Polsce konserwatywna prawica zażądałaby powieszenia go
        za jaja, a liberalni zieloni apelowaliby o złagodzenie kary do dożywocia.
      • trasat Re: Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 14:29
        Hitler też był Austriakiem
      • gm114 Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 14:40
        Jak można karać kogoś za coś, co jest już normą prawną? "Marsze"
        wyuzdanych sexualistów o tym świadczą. Póki co, jeszcze nie ma
        zmiany paradygmatu co do pedofilii i nekrofilii, choć o tej drugiej
        jest już cicho (po cichu robią...). Za zabranie prawa do wolności
        nikogo się obecnie nie karze. No a facet dbał o wszelkie wygody
        rodzinki. Ponadto zupełnie niemożliwe jest, aby nikt w rodzince nie
        wiedział... Wszyscy dobrze wiedzieli. Tak samo, jak wiedzieli o
        obozach koncentracyjnych dla Polaków i Żydów w czasie wojny.
        • nick1111 Re: Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 15:07
          Jeśli komuś wszystko kojarzy się z seksem, to znaczy, że nie
          zaspokaja swoich potrzeb w tym zakresie. Tak mają np. gimnazjaliści,
          w których zaczynają buzować hormony.

Jeśli komuś, tak jak Tobie, wszystko kojarzy się z seksem homo, to
          przyczyna jest taka sama - nie zaspokajasz swoich potrzeb w tym
          zakresie. Zastanów się nad sobą. W imię czego tak się męczysz?
          Akceptacji kolesiów z MW czy innej bandy? Pisanie bzdur o
          homoseksualistach na forum, nawet jeśli będziesz to robił całymi
          dniami, niestety, nie uwolni Cię od tej obsesji.
          • gm114 Re: Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 15:20
            p
            • gm114 Re: Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 15:32
              Przepraszam, jakiś bład w systemie wygenerował powyżej brak wpisu.

Otóż ja właśnie napisałem, że zboczenia stały się normą, o co tobiec
              chodzi panie Nick11111 ?? Napisałem, że stały się normą, innymi
              słowy, to co przedtem było zboczeniem (jeśli nie wierzysz poszperaj
              w starych encyklopediach), np. twój pociąg do osobników tej samej
              płci aby im robić dobrze w jelicie grubym, jest obecnie zwykłą
              sprawą i karalni są ludzie, którzy usiłują zablokować
              rozpowszechnianie tego dziwacznego nawyku... Podobnie kazirodztwo,
              seks grupowy, onanizm, zoofilia, transsexualizm, pornografia stały
              się stopniowo normą. Poligamia jest jeszcze nieuznana prawnie
              całkowicie ale stała się dopuszczalna w sensie common low - prawa
              zwyczajowego. Jeszcze ciagle sytemy prawne nie dopuszczają pedofilii
              a nawet potrafią w razie społecznych protestów energicznie ją
              zwalczać. Natomiast nekrofilia jest pomijana na razie milczeniem,
              sądzę, że wraz z rozpowszechnieniem się skłonności zwyczaju prawnego
              do bezkarnego zabijania niewinnych ludzi (morderców karać śmiercią
              zabronili, niewinnych można zabijać bez ograniczeń), nekrofilia
              również wywalczy sobie należne miejsce.
              • michalng Re: Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 15:52
                Zboczenia nie stały sie normą, to ze pewne zachowania kiedys nazywano
                zboczeniami a w świetle rozwoju nauki przestano nie znaczy ze ze zboczenia stały
                sie normą. Szperanie w starych książkach to nie argument, sam widziałem starą
                książkę w której twierdzono ze bóbr to ryba wiec można go zjadać w post :) Chyba
                zgodzisz sie ze mna ze bóbr w tamtych czasach rybą nie był :)
                • gm114 Re: Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 15:59
                  Zgadzam się z Tobą, ale z "nimi" nie ma dyskusji, rozumiesz...
                  Ponadto w sensie prawnym, dawniej temu karalne czyny zwane
                  zboczeniami, dzisiaj są bezkarne. Można nawet ponieść karę za próbę
                  ich penalizacji.. W związku z tym uważam, że Fritzla nie można
                  rzetelnie ukarać bez łamania prawa. No, ale ja zmiany paradygmatu
                  nie uchwalałem ani jej nie sprzyjałem. Pewnie faceta jednak jakoś
                  tam ukarają, bo sędziów idiotów nie brakuje nigdzie.
                  • michalng Re: Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 17:35
                    No co ty, jest pewnie z tuzin paragrafów za które można go skazać . Porwanie,
                    gwałt czy kazirodztwo i pewnie parę ładnych mniejszego kalibru (nie znam Prawa
                    Austriackiego)
                    • gm114 Re: Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 19:08
                      W Austrii podobnie jak w Polsce obowiązują na razie zasady prawa
                      rzymskiego, w krajach anglosaskich common low - prawo zwyczajowe.

Kazirodzwo, homosexualizm, sex grupowy, prostytucja, transsexualizm,
                      onanizm i jeszcze kilka rzeczy nie podlega obecnie penalizacji.
                      Kiedyś owszem, za przyłapanie na "gorącym uczynku" były kary większe
                      i mniejsze, np. w średniowieczu tortury zakończone najczęściej
                      śmiercią. Teraz nie ma na to kar w europejskich systemach prawnych.
                      Oskarżenie o gwałt - wolne żarty - teraz po latach?? Przecież
                      współżyli w celu prokreacyjnym... Zrodzili siedmioro dzieci.
                      Porwanie własnej córki? Śmiejesz się ze mnie? Jeżeli jakaś karą z
                      obowiązującego systemu- to administracyjna grzywna za niezgłoszenie
                      faktu powiększania sie rodziny.

Oczywiście kiedyś ukarano by twardziela za odebranie prawa do
                      wolności, ale nie teraz, gdy cała eurokracja w pocie czoła po kolei
                      odbiera nam pracowicie a uporczywie wszystkie nasze prawa do
                      wolności.

Jeżeli potrafisz znaleźć w polskim kodeksie karnym jakąś karę na
                      pana Fritzla - spróbuj! Pamiętaj, że wątpliwości są na rzecz
                      oskarżonego!

Ja nie znajduję w kodeksie żadnej większej kary.

A ponadto mam poważne watpliwości, czy cała ta rodzinka nie lubi po
                      prostu sexu grupowego w swoim gronie. teraz wyszło szydło z worka,
                      no to stary się poświęcił.. Żeby nie wyklęli całej rodziny.

Bo chyba głupi uwierzy, że przez 24 lata niczego nie słyszeli ani
                      się domyślali. Nie widzieli podwójnych rachunków za CO, ciepłą wodę,
                      ścieki, prąd? Nie słyszeli płaczu dzieci pod stropem? W nocy w
                      takich budynkach słychać każdy szmer a mucha chałasuje jak samolot
                      bombowy. Rury CO i wodno-kan niosą echo, że hej! A oni nic nie
                      słyszeli? Wścibscy Niemcy a szczególnie wścibskie i ordynarne
                      Niemki? Nie wierzę, za stary lis jestem, lata spędziłem w Niemczech.
                      Tam zawsze w domu rządzi baba!
                      • bromba_bez_glusia Re: Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 19:47
                        A ponadto mam poważne watpliwości, czy cała ta rodzinka nie lubi po
                        prostu sexu grupowego w swoim gronie. teraz wyszło szydło z worka,
                        no to stary się poświęcił.. Żeby nie wyklęli całej rodziny.
                        =============================
                        Litosci...napisz jeszcze ze wydaje ci sie ze corka moze miec fobie
                        spoleczna i sama z walsnej woli zamknela sie w piwnicy...

Czy ty masz jakas fiksacje na temat seksu?
                        • pszeszczep666 Re: Zboczenia stały się normą!! 08.05.08, 18:37
                          daruj sobie takie żarty.
                      • michalng Re: Zboczenia stały się normą!! 07.05.08, 23:39
                        Kazirodzctwo to Art. 201 KK (u nas)- 3 m-ce do 5 lat.
                        Porwanie własnej córki to tez porwanie. Nie ma znaczenia stopień pokrewieństwa.
                        Zresztą porwania przez rodzica to bardzo częste przestępstwo. (u nas 1 rok do 10
                        lat o ile porwanie było dłuzsze niz 7 dni) I wreszcie gwałt , jesli choć raz w
                        ciagu tych 24- lat (moze krócej nie wiem po jakim czasie przedawniają sie
                        przestępstwa w Austrii) zmusił swoja córke do odbycia stosunku wbrew jej woli
                        (co jest w zasadzie pewne) to mozna go oskarzyc o gwałt. Nie ma najmniejszego
                        znaczenia ile razy wcześniej czy później współżyli ze sobą. Jesli udowodni mu
                        sie szczególne okrucieństwo to grozi do 25 lat (u nas)
                      • jjr44 bredzisz 08.05.08, 01:49
                        wyliczając jednym tchem onanizm, kazirodztwo, homoseksualizm,
                        transseksualizm. Kazirodztwo oczywiście jest karalne, stosunki
                        seksualne z nieletnimi też. Co to jest transseksualizm to lepiej
                        sobie przeczytaj - bo chyba nie wiesz. dalej mi się nie chce pisać,
                        odezwałem sie wyłacznie dlatego że już dawno nie widziałem na forum
                        tak skandalicznie głupiego tekstu.
                      • primum_non Re: Zboczenia stały się normą!! 08.05.08, 22:42
                        gm114 napisał:
                        > A ponadto mam poważne watpliwości, czy cała ta rodzinka nie lubi po
                        > prostu sexu grupowego w swoim gronie. teraz wyszło szydło z worka,
                        > no to stary się poświęcił.. Żeby nie wyklęli całej rodziny.
                        Normą stało się szykanowanie niedojrzałych,ograniczonych umysłowo starych i
                        ubogich.Również pomijanie emerytów i rencistów w dostosowaniu ich zasiłków do
                        poziomu życia i wzrostu cen.Statystycznie opisywany przypadek jest bez
                        znaczenia.Ludzko ?Jak najbardziej ważny.Czy nie ma tu analogii do postawy
                        "Chciałabym, a boję się" "wiele dziwnych myśli".Ze względu na wiejski
                        restrykcyjny katolicyzm i dbanie o opinię nastoletnie matki były,a może nawet
                        niektóre są nadal,skłonne zabić swoje własne dziecko.Tylko dlatego,że matka była
                        nastoletnia.Częsty jest wypadek,że prostytutka ochoczo uprawia seks,a po
                        ujawnieniu publicznym zaprzecza i żąda odszkodowania i ukarania.Byłby to w
                        pewnym sensie wypadek wykorzystania łagodnie upośledzonego umysłowo starszego
                        człowieka,głównie w sferze emocjonalnej.Oczywiście do klasyki należy też
                        przeciwna sytuacja:gwałciciel przy interwencji obcych osób wykrzykuje "to
                        prostytutka" i sprawa "załatwiona".Czy nie jest to przypadek zrzucania
                        odpowiedzialności tylko na jedną osobę,kozła ofiarnego ?Czy możliwe jest,żeby
                        córce przez tyle lat nie udało się w żaden sposób skomunikować,czy
                        uwolnić,choćby po prostu krzykami ?To było chyba dobrze zorganizowane.Jak
                        reagowała żona na wizyty piwnicy w czasie porodów ?Albo był to człowiek
                        wyjątkowo narzucający swoją wolę,albo znieczulica otoczenia.Wszyscy
                        sąsiedzi,osoby stykające się a przede wszystkim policja zawsze są odpowiedzialne
                        w takich przypadkach,gdy dzieje się _źle_.Wtedy nie ma żadnego wytłumaczenia i
                        usprawiedliwienia.Także dotyczy to w mniejszym stopniu nastolatków,którzy wiedzą
                        o tragediach,lub krzywdach,które robią ich rówieśnicy.Takie absurdy niestety
                        trwają latami i tego nikt nie jest w stanie później naprawić.
              • hypate common law to nie jest to samo,co prawo zwyczajowe 07.05.08, 20:24
                ach, i tak się to właśnie pisze, ętelygęcie: common LAW, nie low.
                a o zboczeniach mi się nie chce z tobą gadać, bo nudny jesteś. dorwał słownik czy inną encyklopedię z definicją zboczenia sprzed trzydziestu lat i się podnieca jak gó..arz, który pierwszy raz zobaczył czasopismo dla dorosłych. nie widzisz różnicy pomiędzy dwoma osobnikami homo, którzy się pie*** z własnej nie przymuszonej woli, a tym co ten facet robił, to twój problem.
                • krzychayanami Re: common law to nie jest to samo,co prawo zwycz 07.05.08, 20:51
                  On z góry zakłada, że kobiety nie można zgwałcić, że w ogóle do seksu można
                  zmusić wbrew woli drugiej osoby. W sumie ręce opadają jak się czyta jego opinie.
                  Może to faktycznie jakiś dzieciak, który próbuje udawać kontrowersyjnego? Jakoś
                  empatii to nie ma w ogóle.
                  • kola Re: common law to nie jest to samo,co prawo zwycz 08.05.08, 04:45
                    ja myślę, że to po prostu głupek zwykły jest..
    • facio60 Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:55
      no, w tym domu publicznym to bardzo możliwe,że używał na Polkach.
      Tak przynajmniej wynika z wywiadu barmana; pracują tam kobiety ze
      wschodniej Europy.......
    • g.r.a.f.z.e.r.o Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 12:57
      Dajcie już spokój z tym Frizlem - kulka w łeb, do dołu z niegaszonym wapnem a
      dom z piwnicą wyburzyć, ziemie wywieźć i nie wracać więcej do tego tematu.
      • gm114 Kula w łeb za niewinność?? 07.05.08, 15:45
        Zwariowałeś "dobry człowieku"??? Zboczenia stały się normą
        zachowania i normą prawną. Nastapiła całkowita zmiana paradygmatu!
        Gdzieś ty był przez ten czas, stary?? To co kiedyś było w
        encyklopediach nazywane zboczeniem dziś jest nazywane osobliwym
        przejawem ekspresji erotycznej i postawy psychologicznej.
        Przecież nie można kogoś karać za coś, co wszyscy uznają za normę,
        czyli: homosexualizm, transsexualizm, pornografię, kazitrodztwo,
        zoofilię, poligamię, onanizm... W kolejce czeka nekrofilia o której
        na razie cicho a potem pedofilia, która na razie nie ma jeszcze zbyt
        dobrej prasy.

Fritzl tylko ograniczył wolność rodzinie - jeżeli to w ogóle jest
        prawda. Bo ja podejrzewam, że ta rodzinka lubi poświńtuszyć
        kazirodczo i tam po prostu wszyscy wszystkich r***ją... A ponieważ
        dzieci przybywa a stary i stara nie bardzo mają jak to wytłumaczyć,
        no to ukrywali rzecz przed znanymi ze wścibstwa Austriakami a
        szczególnie Austriaczkami.
        Ale zważ, dobry człowieku, ilu ludzi na świecie chciałoby żyć w tak
        luksusowych warunkach?? Wszystko Fritzl im zapewnił, jedzenie,
        ubranie, witaminy i odżywki, ciepła i zimna woda, światło, ciepło,
        telewizja i radio, prasa, zabawki, wszystko w najlepszym gatunku!!

Podobno odebrał tylko wolność, która i tak powoli jest i będzie nam
        wszystkim w Europie odebrana przez eurokratów.
    • ludwigvanbeethoven Najnowsze wiadomosci!!!!!! 07.05.08, 13:25
      Wlasnie podano w gazetach dunskich co Fritzl porabial w burdelu:
      1.Przede wszystkim te panienki,ktore juz znaly dziada i jego chore
      zyczenia wcale nie mialy ochoty uprawiac z nim seksu.
      2.Co dziesiec tygodni panienki byly zmieniane,a nowe niczego nie
      swiadome byly wykorzystywane przez niego.
      3.Fritzl lubowal sie w seksie z ekstrementami oraz
      wyjatkowo "kochal" seks nekrofilny
      4.Fritzl nie przezyje wiezienia poniewaz juz zostala wyznaczona
      nagroda dla tego,ktory go zabije.Takie typy sa wyjatkowo nie mile
      widziane w austriackich wiezieniach - czekamy na wykonanie wyroku.
      • agata789 Re: Najnowsze wiadomosci!!!!!! 07.05.08, 14:44
        ludwigvanbeethoven napisała:

> 3.Fritzl lubowal sie w seksie z ekstrementami oraz
        > wyjatkowo "kochal" seks nekrofilny

Zaraz... to w burdelach mają ofertę dla nekrofilów?
        • ready4freddy Re: Najnowsze wiadomosci!!!!!! 07.05.08, 14:59
          moze i maja, w tych dunskich :) jedno jest pewne: na forum GW maja oferte dla
          idiotow, co i rusz jakis sie dopisuje.
        • ludwigvanbeethoven Re: Najnowsze wiadomosci!!!!!! 07.05.08, 22:34
          W austriackich jak widac maja - Fritzl kazal panienkom odgrywc
          niezywe!!!! Nie dziwota,ze po kazdyc 10-ciu tygodniach musialy byc
          zmieniane....
          • michalng Re: Najnowsze wiadomosci!!!!!! 08.05.08, 07:20
            > W austriackich jak widac maja - Fritzl kazal panienkom odgrywc
            > niezywe!!!! Nie dziwota,ze po kazdyc 10-ciu tygodniach musialy byc
            > zmieniane....

Nie zebym miał jakąś bogatą praktyke ;) ale w naszych panienki odgrywają
            "niezywe" bez namawiania :)
    • fluxxx Odstrzelic. 07.05.08, 14:01
      jw.
    • gm114 Zabrał wolność?! 07.05.08, 14:31
      Jedyne ewentualne i poważne zarzuty zarzuty, to zabranie wolności
      oraz uprawianie zboczenia. Obydwa te zarzuty należą do zarzutów z
      dziedziny ortodoksyjnej (konserwatywnej) etyki. Jak wiadomo prawo do
      wolności jest jednym z trzech praw naturalnych (przyrodzonych)
      człowieka, pozostałe to prawo do własności i prawo do życia. Z
      punktu widzenia etyki obowiązujacej w cywilizaci łacińskiej
      bezprawne odebranie wolności jest zbrodnią.
      Ale Europa powoli przestaje być poddana filozofii cywilizacji
      łacińskiej. Narusza się powszechnie wszystkie trzy prawa naturalne
      we wszystkich krajach europejskich... Zatem, czy wolno oskarżać
      kogokolwiek o zbrodnię bezpodstawnego odebrania któregoś z praw
      naturalnych, skoro systemy prawne, media i politycy w stopniu
      najwyższym sami tych praw nie szanują? W Polsce na przykład nie
      rozlicza się ludzi którzy w minionym czasie odbierali ludziom
      zarówno wolność, jak i własność oraz życie !!! Do tej pory państwo
      (jego organy - urzędy i sądy) przeciwstawia się z całą mocą zwrotowi
      ukradzinej ludziom po wojnie własności (i tą własnością frymarczy w
      najlepsze). Sądy polskie np. zamiast stać na straży prawa i
      własności same zachowują się jak złodzieje i gangi bandytów... Za
      odebranie komuś życia z premedytacją powoli zaczyna się karać karami
      w zawieszeniu albo bardzo krótkimi karami więzienia z możliwością
      codziennych przepustek z więzienia, otwartymi celami, etc. Odbierane
      jest bezkarnie życie ludziom nienarodzonym i starszym, co staje się
      normą prawną...

Jak chodzi o stosunek do zboczeń sexualnych, to jak
      pokazują "marsze" wyuzdanych sexualistów i reakcja mediów oraz
      polityków i sądów, zboczenie stało się legalną a nawet bardzo
      pożądaną normą... Homosexualizm, zoofilia, onanizm, kazirodztwo,
      transsexualizm, wszechobecna pornografia - to już obecnie norma.
      Jeszcze trwa walka o "uznanie" nekrofilii i pedofilii...

Zatem w świetle nowego europejskiego prawa pan Fritzl jest niewinny
      a nawet jest bohaterem. Jest o niebo wyżej pod wzgledem etycznym od
      pp. Kiszczaka, Jaruzelskiego i ich podwładnych ! Ostatecznie zabrał
      wolność - ale kto w Europie jej nie zabrał. Natomiast nie zabrał
      życia a proszę zauważyć jak dbał o wygody! Udostępnił luksusowe
      warunki, ciepło, światło, wodę, wszystko bez ograniczeń. Dawał
      najlepsze jedzenie, radio i telewizor a nawet medykamenty w tym
      witaminy. Ilu biednych ludzi umiera z głodu, zimna, braku wody,
      witamin, ilu nie ma radioodbiornika i telewizora !! Uwolnił rodziną
      od konieczności płacenia podatków - byli na jego bardzo obfitym
      utrzymaniu. TO WSZYSTKO CO POWYŻEJ NAISAŁEM JEST ZUPEŁNIE ZGODNE Z
      MODELEM CYWILIZACJI KTÓRY JEST ZAPLANOWANY JAKO NORMA W UNII
      EUROPEJSKIEJ !!! W tym nowym paradygmacie pan Fritzl zasłużył na
      medal!!!

A teraz zastanówmy się jeszcze nad jednym aspektem. Otóż żona -
      austriacka wścibska kobieta o niczym nie wiedziała, dorosłe dzieci i
      sasiedzi również!!! Bardzo ciekawe... Zacznijmy od tego, że stropy w
      takich budynkach nie tłumią chałasów. Kto mieszka w podobnym
      domostwie ten wie. W nocy słychać każdy szmer, każdy szelest. Dom
      miał urządzenia wodno-kanalizacyjne w postaci rur metalowych, które
      same w sobie są nośnikiem dżwieku. Wystarczy przyłożyć ucho. Odgłosy
      TV, płacz dziecka, lament osoby dorosłej są świetnie słyszalne.
      Domownicy piętro wyżej MUSIELI DOSKONALE WIEDZIEĆ CO SIĘ DZIEJE.
      Dalej, było zużycie wody, prądu, ciepła, opłaty MUSIAŁY BYĆ
      PODWÓJNE, żona pana Fritzla o niczym nie wiedziała??? Niewiasta
      austriacka??? Kto był w Austrii lub w Niemczech ten wie, jakie są
      tamtejsze niewiasty! Są ogromnie wścibskie! ONA WIEDZIAŁA I DZIECI
      WIEDZIAŁY... Bunkier w piwnicy?? Iluż Amerykanów pobudowało sobie
      potężne fortece w piwnicach na wypadek wojny! Nie jakieś tam marne
      europejskie 3 pokoje z kuchnią, ale ogromne schrony przeciwatomowe z
      zapasami na wiele lat przeżycia pod ziemią.

Moje silne podejrzenie jest zupełnie inne - cała rodzinka lubi
      kazirodztwo i uprawia sex grupowy. Piwnica była zbudowana dla
      sąsiadów, aby ukryć preceder i pojawiajace się co rusz nowe
      dzieci... Albo też z jakiegoś powodu wszyscy oni świadomie znęcali
      się nad częścią swojej rodziny!!! Dlaczego? A dlaczego tak wielu
      kulturalnych Austriaków w okresie wojny znęcało się nad Polakami,
      Żydami, itd. ? Bo tacy to są po prostu ludzie, taka jest ich
      narodowa mentalność, lubią znęcać się nad słabszymi. I to by było na
      tyle...
      • hollowcat jesteś księdzem? 07.05.08, 16:21
        no i co masz do onanizmu?
        • kebir Re: jesteś księdzem? 07.05.08, 21:28
          hollowcat napisał:

> no i co masz do onanizmu?

To zdaje się jego ulubiony sposób spędzania wolnego czasu. Żeby dać
          upust swoim wyobrażeniom, opisuje szczegółowo różne formy seksu na
          forach internetowych, rzekomo je potępiając.
    • alexandra220 Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 14:57
      boże, co za koszmar 4 lata sama z podłym gównem.. ale sa ludzie
      którzy mają gorzej - rak, hiv etc. na pewno wspanialym
      doswiadczeniem jest wyjśc teraz z domu i zacząć zyc innymi ludźmi..
      wiedząc ze gó.. jest gdzies daleko.. strasznie współczuje ttej
      osobie ale tez ciesze sie z nią że gó.. jest juz daleko i jej nie
      wykorzystuje juz więcej.
    • harmonia222 Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 15:41
      Powinno sie przede wszystkim kastrowac wszystkich zboczencow i bylby spokoj.
      Przestali by myslec rozporkiem i krew moze zaczelaby doplywac do mózgu. Ciekawe,
      że jakos nie slyszy sie o kobietach zboczencach...
      • gm114 Jak to nie słychać? 07.05.08, 15:53
        Toż kto chodzi w wieloosobowych marszach tolerancji, a? Są
        przepotwornie chałaśliwi i bardzo widoczni, pełno ich w relacjach w
        TV, radiu i całej prasie. Przecież maszerują onanistki,
        transsexualistki, poligamki, prostytutki, konkubiny, zoofilki,
        kazirodki i homosexualistki... Nekrofiki po kryjomu a pedofilki to
        sprawa niedalekiej przyszłości jak sądzę.

Twój pomysł kastrowania niewinnych ludzi jest sprzeczny z prawem!
        Nawołujesz niniejszym do rażącego naruszania prawa. Twoje
        nawoływania podlegają karom KK., uważaj, bo twój numer IP jest znany.
        Obecnie to to nazywano kiedyś w encyklopedii zboczeniami, jest normą
        zachowań uznaną prawnie...
        • agata789 Re: Jak to nie słychać? 07.05.08, 16:31
          Słuchaj, koleś, Ty naprawde masz jakiś problem. Żeby stawiać w
          jednym szeregu onanistow, gejów i Fritzla, trzeba mieć zdrowe
          odchyły. A jeśli ktoś cały dzień siedzi na forum i pisze o seksie,
          to wybacz, ale coś musi być z nim nie tak...
          • gm114 Nie znamy się... 07.05.08, 17:45
            W slangu ulicznym (nie mylić z łudząco podobną więzienną grypserą)
            odpowiedzią na "słuchaj koleś" jest: "słuchaj laska". Ta "laska" to
            w domyśle jest taka pani która jest zdolna zrobić tzw. laskę -
            chodzi o seks oralny czyli wpychanie męskiego narządu genitalnego do
            żeńskiego otworu gębowego co w ulicznych środowiskach rzekomo jest
            szczytem expresji osobowości. Ten pan, który to robi tej pani w
            slangu ulicznym nazywa się "koleś". Żacy uliczny slang przęjeli do
            kolekcji swojej gwary i teraz słychać go również na uczelniach.

Nie znam pani a pani nie zna mnie, nie wiem skad ta poufałosć, z
            burdeli ani salonu masażu nie korzystam, studia dziesiatki lat za
            mną, zatem skad ta poufałosć. Pomyliła mnie pani z kimś ze swoich
            klientów ?

W jednym szeregu wszystkich zboczeńców stawia Wielka Encyklopedia
            Powszechna sprzed 20 lat. Obecnie zboczeń nie nazywa się zboczeniami
            tylko expresją osobowości. Słowem wszystko się kończy "wesołym"
            oberkiem.

A co do meritum komentarza, mój był na temat, a pani pisze nie
            wiadomo co, nie wiadomo do kogo, nie wiadomo o czym i nie wiadomo po
            co.
            • kebir Re: Nie znamy się... 07.05.08, 21:23
              Proszę Szanownego Pana. Tym postem potwierdził Pan tylko, że
              agata789 ma rację. Ja tylko dodam, że skorzystanie z salonu masażu
              mogłoby naprawdę poprawić Pana kondycję psychiczną.
            • michalng Re: Nie znamy się... 08.05.08, 07:18
              Informacje na temat slangu ulicznego rozumiem ze tez czerpiesz z wydawnictw z
              przed ponad 20 lat ? :)
    • champagne_fr we Francji robia gorzej...... 07.05.08, 16:34
      YLEM I JESTEM ZASTRASZANY I POWIEDZIELI ZE JAK SIE NIE ZAMKNE TO MNIE I MOJA
      RODZINE WYKONCZA....
      TO TYLKO MALY PROMIL WYCINEK PRZESTEPSTW RASISTOW KRYMINALISTOW KTORZY TO ZE
      STRASZNYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA ZADAJAC STRASZNE CIERPIENIE DYSKRYMINUJA
      WYKANCZAJA ZABIJAJA I.T.P. ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM KATOLIKIEM INWALIDA
      KOBIETA DZIECIA...
      JEST ICH CALY LANCUCH I JEDEN Z POSLOW DO SEJMU FRANCUSKIEGO KTORY JUZ PONAD 3
      LATA UKRYWA PRZESTEPSTWA PRZEKRETY I ZABIJAJA NAS I NIE TYLKO W BIALYCH
      REKAWICZKACH PONIEWAZ NIE UDALO IM SIE NAS NASTRASZYC TO SA TERAZ W STANIE ZABIC
      I ZABIJAJA MYSLAC ZE MAJA DO TEGO PRAWO..
      TO JEST GORSZE OD EUTANAZJI.....
      JESTESMY NA SKRAJU WYTRZYMAKOSCI ZE WZGLEDUNA CHOROBE I CIERPIENIE KTORE MUSIMY
      JUZ OD WIELU LAT ZNOSIC PONIEWAZ CALY LANCUCH CHCE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE....
      POSEL DO SEJMU FRANCUSKIEGO I MAIRE W MIEJSCOWOSCI W KTOREJ MIESZKAM I
      KAZDY INNY MA
      OBOWIAZEK SCIGANIA RASIZM DYSKRYMINACJE KRYMINALISTOW I OTRZYMAL TAKI LIST Z
      ZAWIADOMIENIEM I BYL TOLIST POLECONY Z POTWIERDZENIEM ODBIORU KTORY OTRZYMAL......
      MOZNA DLUGO PISAC ALE STRASZNE CIERPIENIE NIE POZWALA JUZ MI PISAC I PISZE
      NIESKLADNIE PONIEWAZ JEST TAKI OGROMNY BOL I NAWET MORFINA NIE STEPIA GO NIERAZ
      NIE LAGODZI A JAK TAK TO NIEDLUGO DZIALA.....

OTO MALY PROMIL WYCINEK ZA CO NAS WYKANCZAJA ZADAJA CIERPIENIE I W KAZDEJ CHWILI
      MOZE NASTAPIC ZGON.....ZA CO SA TE ADMINISTRACJE I WSPOLPRACUJACY PRZESTEPCY
      ODPOWIEDZIALINII........

RASIZM TORRTURY ZABIJANIE POLAKOW INWALIDOW KOBIETY DZIECI ZE STRASZLIWYM
      OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE ....
      BRAK DEMOKRACJI I NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI......

RATUNKU RATUNKU RATUNKU ....

TORTURY RASIZM....WE FRANCJI > > >> WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT
      JA JESTEM INWALIDA 80% >> UTRATY ZDROWI >> > ZDROWIE UTRACILEM ZA TO ZE JESTEM
      POLAKIEM > ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z > >> ZAWODU
      JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY >> MUSIALA
      PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE >> PLACILI JEJ
      NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA >> POZABIJANE MUSIALA
      NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) >> WENTYLACJA ZLA I
      NIESPRAWNA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE >> CHOROBY
      ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ >> Z POLSKI Z
      KASAMI -CPAM- -CAF- I.T.D...ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I
      CORAZ WIECEJ >> DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I
      DOPROWADZILI >> JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY
      WIDZAC >> ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH
      POSTANOWILI >> ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY
      DUZO >> MOZNA BY BYLO PISAC O TYM.. JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ >>
      CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ PRAWIE TRZY LATA KASA >>
      CHORYCH-CPAM- A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA >>
      MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW >>
      KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI >> MI
      RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem >>
      inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE MUSZE BRAC MORFINE BOL
      JEST NIE DO WYTRZYMANIA ALE TO JUZ INNA CHOROBA LUDZIE DZIWIA SIE ZE JESZCZE
      ZYJE PO TYM WSZYSTKIM CO CI PRZESTEPCY WYPRAWIAJA NIE POZWOLILI >> WZJAZC MI
      LEKARSTWA NA SERCE Z NIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK >> BYM BYL
      TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI >> GORZEJ OD
      TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE >> DEZIMFORMUJA...
      MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE >> ADMINISTRACJE PANSTWOWE
      NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA >> SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC
      CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI >> WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA
      ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI >> FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z
      PREMEDYTACJA KOMORNIKA WYSLALI PROBOWALI WYRZUCIC >> NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE
      KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU-APL- DO BATIGER A >> TEN SFALSZOWAL
      KONTRAKT ..TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I
      >> MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA >>
      POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO >>
      RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE >> DO
      PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM >> STAJA
      SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...ROBIA TO ZEBY ZABIC..MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST
      CZESC >> FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... >> TAK
      PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU >> CHODZI O
      FRANCJE.... >>

BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ
      NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIZ MAFIA...
      TORRTURUJA I ZABIJAJA ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM INWALIDA TORRTURUJA KOBIETY
      DZIECI I.T.PO.
      ZEBY UKRYC SWOJE PRZEKRENTY I SPRAWY KRYMINALNE ZEBY NIE WYSZLY NA JAW
      WYMYSLAJA SPRAWY SADOWE O KTORYCH NIE POWIADAMIAJA I POZNIEJ WYDAJA WYROKI BEZ
      PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA
      1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ...
      TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYLAJA DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE
      PRAWO DO OBRONY...
      NASTEMPNY PRZYKLAD SAD PRACY POWINIENL PRZRESLAC WSZYSTKIE DOWODY DO
      PROKURATURY PONIEWAZA ZOSTALO POPELNIONE PRZESTEMPSTWO ALE KOMBINUJA Z
      DYREKCJA SZPITALA KTORY POPELNIL PRZESTEMPSTWO ZE SWOJA SWITA KTORA ZASIADA W
      DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKLA PIELEGNIARKA DYREKTOREM NORMALNY PRZESTEMPCA
      WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTORZY RAZEM Z SADEM PRACY I OBRONCAMI
      POSZKODOWANEGO KRENCA I TO JUZ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKOW JUZ BYLO WIELE
      RAZY DO KTORYCH NIGDY NIE DOSZLO NIE PRZESYLALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE
      WYROKU NIE ODBEDZIE SIE I NIE PODAWALI POWODU.....
      DZISIAJ MIAL SAD PRACY MIAL KOLEJNY RAZ WYDAC WYROK I PO STAWIENIU SIE W
      SADZIE SPRAWY NIE BYLO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BEDZIE
      WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESLANY DO DOMU....
      WYROKU SADOW SA WYDAWANE W PANSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLUCZNIE I W
      IMIENIU
      REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK
      DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE LAMANE JEST PRAWO CZLOWIEKA
      I.T.P...........
      MAJA SIE CZEGO BAC PONIEWAZ NAROBILI TYLE PRZESTEMPSTW SJEST W TYM DUZO SPRAW
      KRYMINALNYCH TORRTURUJA ZABIJAJA ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA
      POLAKOW INWALIDOW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTORZY POWINLI BYC
      SCIGANIE PRZEZ PROKURATURE I TO Z URZEDU ....
      W TYM TEZ SA UMACZANE SADY SEDZIOWIE URZEDNICY PAN STWOWI NIERAZ NA
      WYSOKIM
      STANOWISKU I MYSLA ZE IM WOLNO TORRTUROWAC FIZYCZNIE PSYCHICZNIE
      MORALNIE....POMYLILI SIE A TO POPROSTU NAZYWA SIE MAFIA.....
      OTO LIBERTE FRATERNITE EGALITE NIEKTORYCH ADMINISTRACJI FRANCUSKICH I ICH
      PRACOWNIKOW.....
      SWIAT SIE MUSI DOWIEDZIEC O TYM CI LUDZIE I ADMINISTRACJE PRZYNOSZA WSTYD
      FRANCJI .............

ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK...
      JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE
      KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z
      UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO
      2
      BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI
      NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI
      ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM
      SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEKR
    • champagne_fr we Francji robia gorzej...... 07.05.08, 16:35
      cd...........

2
      BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI
      NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI
      ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM
      SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEKRENTY RASIZM....
      JESTESMY MORALNIE FIZYCZNIE PSYCHICZNIE WYKONCZENI Z MOZLIWOSCIA NAGLEGO I W
      KAZDEJ CHWILI ZGONU....

• losiu4 Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 16:56
      wybiórcza, staraj się bardziej.

Pozdrawiam

Losiu
    • krzychayanami Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 17:37
      Co prawda nie mam w zwyczaju źle ludziom życzyć, ale w tym wypadku zrobię
      wyjątek. Liczę na to, że współwięźniowie zrobią mu jesień średniowiecza, albo
      wręcz tego psychopatę zatłuką.
      • gm114 W zasadzie powinieneś być zbanowany 07.05.08, 18:22
        Zachęcasz do zbrodni.

Ja jestem za karą śmierci dla umyślnych morderców, ale w kodeksie
        karnym takiej kary nie ma. Ani w polskim kk. ani w austriackim.
        Zatem nie ma mowy o zabiciu pana Fritzla. Natomiast zachęcanie do
        morderstwa jest karalne więzieniem i podlegasz tej karze!! Twój IP
        redakcja GW posiada.

Dalej - kazirodztwo. Dotyczy również takich rzeczy, jak:
        transsexualizm, homosexualizm, poligamia, prostytucja, zoofilia, sex
        grupowy, onanizm. Te rzeczy w różnych okresach rozwoju cywilizacji
        były karalne, niekiedy bardzo poważnie karalne, bardzo czesto
        torturami zakończonymi śmiercią. Taka ostra penalizacja była
        stosowana w celach prewencyjnych. Obecnie jednak, w 2008r., rzeczy
        te, zwane dawniej zboczeniami, a obecnie zwane expresją osobowości
        mniejszości sexualnych, są traktowane jako norma zachowania i
        absolutnie nie podlegają penalizacji!!

Czyli ustaliliśmy, że dwa najważniejsze zarzuty są zupełnie obalone.

Oczywiście pan Fritzl dokonał porwania, ale było to porwanie własnej
        córki. Czy własną córkę można porwać? W europejskim sytemie prawnym
        nie można. W chwili rozpoczecia współżycia córka była pełnoletnia.
        Wszelkie wątpliwości są na korzyść oskarżonego.. Istnieje
        domniemanie zgody córki pana Fritzla a nawet jej wielkiej
        aktywności - wszakże urodziła dzieci! Mogła była nie urodzić.

Dalej - oskarżenie o gwałt. Niestety i tu nie można logicznie
        wywieść oskarżenia, albowiem współżycie obywało się w celu
        prokreacyjnym. Jak można chcieć karać kogoś za to, że zrodził synów
        i córki. Czas karania za gwałt już minął w tej sprawie!

Jak chodzi o poziom materialnego utrzymania, to nie oszukujmy
        się. "Ofiary" miały dostęp do ciepłej i zimnej wody, ciepło,
        światło, dobre wyżywienie, witaminy i preparaty odżywcze,
        medykamenty i artykuły higieniczne, telewizja, radio i prasę, nie
        musiały nawet płacić uciążliwych podatków!! W ogóle żyły na poziomie
        niedostępnym ponad 90% populacji ludzi na ziemi!

Jest jedynie jeden jedyny punkt zahaczenia karnego. Pan Fritzl
        mianowicie popełnił był zbrodnię odebrania córce i dzieciom z nią
        spłodzonym prawa do wolności!! ODEBRAŁ IM WOLNOSĆ!! Otóż i ten fakt
        obecnie nie może być w zasadzie powodem jego penalizacji! Albowiem
        cała Europa i Polacy również, zgadza się na odebranie obywatelom
        wszelkich wolności za przysłowiową łyzkę strawy. Po kolei odiera się
        ludziom tutaj wolności obywatelskie.

Przyzwyczailismy się wszyscy do tego odbierania nam wolniości w
        takim juz stopniu przyzwyczajenia, że gotowi jesteśmy zrezygnować z
        suwerenności państwa polskiego, które 1 stycznia 2009r. przestanie
        istnieć na rzecz nowego Imperium - Unii Europejskiej. Jakże można
        kogokolwiek karać za odbieranie przez niego komukolwiek prawa do
        wolności, gdy cała eurokrcja wyraźnie i zdecydowanie optuje za takim
        systemem etycznym??

W tej sytuacji pan Fritzl jest po prostu niewinny, całkowicie
        niewinny i należy raczej go pochwalić za opiekę nad rodziną!

Oczywiście można zmienić paradygmaty i wprowadzić na powrót karę
        śmierci za umyślne morderstwo itp. Ale pana Fritzla to prawo już nie
        obejmie - BO PRAWO NIE DZIAŁA WSTECZ.
    • anna-888 Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 18:14
      To tragiczne wydarzenie dalo sie uniknac - gdyby policja starannie
      zbadala przyczyny znikniecia Elizabeth.Wierze w to, ze teraz
      sprawiedliwosc go nie ominie i powinien poniesc surowa kare!!.
      Winni zaniedbania winni nie tylko stracic prace ale tez poniesc
      konsekwencje!!
    • myszka0985 Ojciec-gwałciciel: Nie jestem potworem! 07.05.08, 18:15
      moim zdaniem skazać go na dożywocie to za mało, no bo ile on jeszcze
      pożyje jak to stary pryk!!? powinni mu dać karę męczarni!!!
      poobcinać palce, powyrywać włosy, a na koniec uciąć mu hu...!!!
      WSZYSTKO NA ŻYWCA!!! Tulko na taką karę zasługuje ten człowiek o ile
      można go tak nazwać!!!
    • jednokolanko Powinno się go wykastrować i smażyć na oleju 07.05.08, 18:18
      Popaprańcy do piachu!
      • gm114 A może rodzina nie chce tego? 07.05.08, 18:48
        Chcesz odebrać męża, ojca i dziadka rodzinie?? Za to, że jest ich
        ojcem, mężem i dziadkiem?

Albo skonkretyzuj zarzut, np. z jakimś art, kodeksu karnego
        polskiego, bo ja w zasadzie nie potrafię znaleźć żadnego.
        Ot,najwyżej jakaś symboliczna kare grzywny, np. tysiąc euro i kwita.
        Za to, że nie zgłosił do administracji państwowej faktu powiększania
        się rodziny.. No bo: kazirodztwo nie podlega penalizacji. Odebranie
        wolności - cała eurokracja pracowicie w pocie czoła po kolei odbiera
        nam wszystkie wolności. Porwanie własnej córki - wolne żarty.

A teraz zwracam uprzejmie uwagę: za namawianie do morderstwa są art.
        z kodeksu karnego i podlega to karze więzienia (zarówno w Polsce jak
        i w Austrii.
        • krystin3 Re: A może rodzina nie chce tego? 07.05.08, 19:53
          > Chcesz odebrać męża, ojca i dziadka rodzinie?? Za to, że jest ich
          > ojcem, mężem i dziadkiem?
          A co Szanowny Pan może powiedzieć na temat zdrowia fizycznego i
          psychicznego potomków zrodzonych ze stosunków kazirodczych?? Wzak
          nie bez powodu jest to zakazane!! COFAMY SIĘ DO ŚREDNIOWIECZA
          PEŁNEGO GENETYCZNYCH KALEK ????
    • champagne_fr we Francji robia gorzej...... 07.05.08, 18:55
      BYLEM I JESTEM ZASTRASZANY I POWIEDZIELI ZE JAK SIE NIE ZAMKNE TO MNIE I MOJA
      RODZINE WYKONCZA....
      TO TYLKO MALY PROMIL WYCINEK PRZESTEPSTW RASISTOW KRYMINALISTOW KTORZY TO ZE
      STRASZNYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA ZADAJAC STRASZNE CIERPIENIE DYSKRYMINUJA
      WYKANCZAJA ZABIJAJA I.T.P. ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM KATOLIKIEM INWALIDA
      KOBIETA DZIECIA...
      JEST ICH CALY LANCUCH I JEDEN Z POSLOW DO SEJMU FRANCUSKIEGO KTORY JUZ PONAD 3
      LATA UKRYWA PRZESTEPSTWA PRZEKRETY I ZABIJAJA NAS I NIE TYLKO W BIALYCH
      REKAWICZKACH PONIEWAZ NIE UDALO IM SIE NAS NASTRASZYC TO SA TERAZ W STANIE ZABIC
      I ZABIJAJA MYSLAC ZE MAJA DO TEGO PRAWO..
      TO JEST GORSZE OD EUTANAZJI.....
      JESTESMY NA SKRAJU WYTRZYMAKOSCI ZE WZGLEDUNA CHOROBE I CIERPIENIE KTORE MUSIMY
      JUZ OD WIELU LAT ZNOSIC PONIEWAZ CALY LANCUCH CHCE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE....
      POSEL DO SEJMU FRANCUSKIEGO I MAIRE W MIEJSCOWOSCI W KTOREJ MIESZKAM I
      KAZDY INNY MA
      OBOWIAZEK SCIGANIA RASIZM DYSKRYMINACJE KRYMINALISTOW I OTRZYMAL TAKI LIST Z
      ZAWIADOMIENIEM I BYL TOLIST POLECONY Z POTWIERDZENIEM ODBIORU KTORY OTRZYMAL......
      MOZNA DLUGO PISAC ALE STRASZNE CIERPIENIE NIE POZWALA JUZ MI PISAC I PISZE
      NIESKLADNIE PONIEWAZ JEST TAKI OGROMNY BOL I NAWET MORFINA NIE STEPIA GO NIERAZ
      NIE LAGODZI A JAK TAK TO NIEDLUGO DZIALA.....

OTO MALY PROMIL WYCINEK ZA CO NAS WYKANCZAJA ZADAJA CIERPIENIE I W KAZDEJ CHWILI
      MOZE NASTAPIC ZGON.....ZA CO SA TE ADMINISTRACJE I WSPOLPRACUJACY PRZESTEPCY
      ODPOWIEDZIALINII........

RASIZM TORRTURY ZABIJANIE POLAKOW INWALIDOW KOBIETY DZIECI ZE STRASZLIWYM
      OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE ....
      BRAK DEMOKRACJI I NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI......

RATUNKU RATUNKU RATUNKU ....

TORTURY RASIZM....WE FRANCJI > > >> WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT
      JA JESTEM INWALIDA 80% >> UTRATY ZDROWI >> > ZDROWIE UTRACILEM ZA TO ZE JESTEM
      POLAKIEM > ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z > >> ZAWODU
      JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY >> MUSIALA
      PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE >> PLACILI JEJ
      NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA >> POZABIJANE MUSIALA
      NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) >> WENTYLACJA ZLA I
      NIESPRAWNA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE >> CHOROBY
      ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ >> Z POLSKI Z
      KASAMI -CPAM- -CAF- I.T.D...ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I
      CORAZ WIECEJ >> DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I
      DOPROWADZILI >> JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY
      WIDZAC >> ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH
      POSTANOWILI >> ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY
      DUZO >> MOZNA BY BYLO PISAC O TYM.. JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ >>
      CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ PRAWIE TRZY LATA KASA >>
      CHORYCH-CPAM- A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA >>
      MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW >>
      KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI >> MI
      RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem >>
      inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE MUSZE BRAC MORFINE BOL
      JEST NIE DO WYTRZYMANIA ALE TO JUZ INNA CHOROBA LUDZIE DZIWIA SIE ZE JESZCZE
      ZYJE PO TYM WSZYSTKIM CO CI PRZESTEPCY WYPRAWIAJA NIE POZWOLILI >> WZJAZC MI
      LEKARSTWA NA SERCE Z NIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK >> BYM BYL
      TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI >> GORZEJ OD
      TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE >> DEZIMFORMUJA...
      MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE >> ADMINISTRACJE PANSTWOWE
      NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA >> SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC
      CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI >> WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA
      ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI >> FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z
      PREMEDYTACJA KOMORNIKA WYSLALI PROBOWALI WYRZUCIC >> NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE
      KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU-APL- DO BATIGER A >> TEN SFALSZOWAL
      KONTRAKT ..TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I
      >> MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA >>
      POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO >>
      RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE >> DO
      PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM >> STAJA
      SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...ROBIA TO ZEBY ZABIC..MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST
      CZESC >> FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... >> TAK
      PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU >> CHODZI O
      FRANCJE.... >>

BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ
      NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIZ MAFIA...
      TORRTURUJA I ZABIJAJA ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM INWALIDA TORRTURUJA KOBIETY
      DZIECI I.T.PO.
      ZEBY UKRYC SWOJE PRZEKRENTY I SPRAWY KRYMINALNE ZEBY NIE WYSZLY NA JAW
      WYMYSLAJA SPRAWY SADOWE O KTORYCH NIE POWIADAMIAJA I POZNIEJ WYDAJA WYROKI BEZ
      PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA
      1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ...
      TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYLAJA DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE
      PRAWO DO OBRONY...
      NASTEMPNY PRZYKLAD SAD PRACY POWINIENL PRZRESLAC WSZYSTKIE DOWODY DO
      PROKURATURY PONIEWAZA ZOSTALO POPELNIONE PRZESTEMPSTWO ALE KOMBINUJA Z
      DYREKCJA SZPITALA KTORY POPELNIL PRZESTEMPSTWO ZE SWOJA SWITA KTORA ZASIADA W
      DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKLA PIELEGNIARKA DYREKTOREM NORMALNY PRZESTEMPCA
      WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTORZY RAZEM Z SADEM PRACY I OBRONCAMI
      POSZKODOWANEGO KRENCA I TO JUZ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKOW JUZ BYLO WIELE
      RAZY DO KTORYCH NIGDY NIE DOSZLO NIE PRZESYLALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE
      WYROKU NIE ODBEDZIE SIE I NIE PODAWALI POWODU.....
      DZISIAJ MIAL SAD PRACY MIAL KOLEJNY RAZ WYDAC WYROK I PO STAWIENIU SIE W
      SADZIE SPRAWY NIE BYLO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BEDZIE
      WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESLANY DO DOMU....
      WYROKU SADOW SA WYDAWANE W PANSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLUCZNIE I W
      IMIENIU
      REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK
      DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE LAMANE JEST PRAWO CZLOWIEKA
      I.T.P...........
      MAJA SIE CZEGO BAC PONIEWAZ NAROBILI TYLE PRZESTEMPSTW SJEST W TYM DUZO SPRAW
      KRYMINALNYCH TORRTURUJA ZABIJAJA ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA
      POLAKOW INWALIDOW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTORZY POWINLI BYC
      SCIGANIE PRZEZ PROKURATURE I TO Z URZEDU ....
      W TYM TEZ SA UMACZANE SADY SEDZIOWIE URZEDNICY PAN STWOWI NIERAZ NA
      WYSOKIM
      STANOWISKU I MYSLA ZE IM WOLNO TORRTUROWAC FIZYCZNIE PSYCHICZNIE
      MORALNIE....POMYLILI SIE A TO POPROSTU NAZYWA SIE MAFIA.....
      OTO LIBERTE FRATERNITE EGALITE NIEKTORYCH ADMINISTRACJI FRANCUSKICH I ICH
      PRACOWNIKOW.....
      SWIAT SIE MUSI DOWIEDZIEC O TYM CI LUDZIE I ADMINISTRACJE PRZYNOSZA WSTYD
      FRANCJI .............

2
      SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka