miedzianakonefka 09.05.08, 07:17 Zostawcie ministra. Musi się skupić na utrzymaniu się na stołku a nie na jakichś tam wietnamczykach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irma223 Tak robią z uciekinierami z Wietnamu od lat 09.05.08, 08:00 wszystkim władzom w Polsce od kilkunastu lat na mózg padło... Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarniany.filozof He, he, he... Dowcip miesiąca! 09.05.08, 08:06 "To nie była bezpieka, tylko specjaliści z wydziału ruchu granicznego ministerstwa bezpieczeństwa - tłumaczył w Sejmie wiceminister Adam Rapacki." To chyba wystarczy jako ilustracja mentalności byłej MO, dla niepoznaki zwanej obecnie Policją. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Ale 6 letnia dziewczynke chca wydac Syryjczykowi 09.05.08, 08:59 To wola o pomste do Nieba aby ukarac sedziw, Policjantow w Wejherowie i Gdansku ze chca wydac (judasze)odebrana matce dziewczynke Syryjskiemu zboczencowi bo tak zadecydowala Hago. To sa kpiny i przerazajacy fakt jak Polska nisko upadla,ze handluje wlasnymi dziecmi. Wstyd Panie Premierze, wstyd Panie Prezydencie !! A wam sedziowie zycze powolnej smierci w mekach !! Odpowiedz Link Zgłoś
matt7893 List do Instytutu Pamieci Narodowej 09.05.08, 09:30 List do Instytutu Pamieci Narodowej majacy na celu calkowity zakaz wjazdu obywateli USA na terytorium Scheogen sciganych za zbrodnie komunistyczna Europejskim nakazem aresztowania Dyrektor Istytutu Pamieci Narodowej Uprzejmie prosze o wszczecie sledztwa przeciwko Stanom Zjednoczonym Ameryki Polnocnej w sprawie popelnienia zbrodni komunistycznej przeciwko Narodowi Polskiemu wynikajacej z porozumienia Jaltanskiego z ZSSR poprzez moje arestowanie 8 czerwca 2007 roku na granicy Kanadyjskiej w Coutts i zniewolenie do momentu wydalenia z USA kiedy chcialem opuscic terytorium USA ba wlasna prosbe na okres dwoch miesiecy. Zostalem arestowany bezpodstwanie i w celu zalegalizowanie symbolicznej sytuacji sluzby zasadniczej w komunistycznych silach zbrojnych PRL Ludowego wojska Polskiego, tak jakby Pasport Rzeczypospoliej Polskiej by ksiazeczka wojskowa w PRL, pastwie akceptowanym przez rzad USA poprzez wspolprace naukowa w tym okresie. Moje aresztowanie bylo na podstawie znalezienia przy mnie pszportu ze prezterminowanym stemplem wizy F-1 podobnym do stempli w ksiazeczkach wojskowych Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej wydawanych przez studium wojskowe Polskich uczelni w resie PRL, kiedy studia byly azylem od tortur w wojakowej strukurze opresji - Ludowym Wojsku Polksim. Mimo ze jestem profesorem fizaki toretycznej w PRL i nie podlegam slkuzbie wojkowej w USA kazano mi mszerowac w objekcie przypominajacym koszarym wojkowe abym wygladal na zolnierza w randze szeregowca. W sytuacji kiedy moj standard zycia w USA jest powyzej sredniej ogolnego standaru zycia i nigdy nie ukrywalem sie przed wladami imigracyjnymi USA, odciecie mnie od domu i wlasnosci wartej powyzej 200000 dolarow za zbrodnie, a takze przetrymywanie mnie z obywatelami Meksyku pzrekraczajacymi granice z nedzy z narazeniem zycia za zbrodnie komunistyczna przeciwko narodowi Polskiem majaca na celu stworzenie symbolicznego obraz obywatela RP maszerajacego w szeregach kontrolwanego przez ZSSR z zza grobu NATO na rozkaz Jalty i Poczdamu i uzasadniajcego sluzbe wojskowa w LWP w wrunkach wpolpracy pomicy USA i PRL przeciwko Narodowi Polskiemu. Bardzo prosze o wyjasnienie moich podejrzen w sledzwie. Szczegoly sprawy zanen sa przez MSZ. Z powazaniem Maciej Kalinski Odpowiedz Link Zgłoś
polsz profesorem?? 09.05.08, 11:17 a gramatykę i ortografię masz na poziomie śmieciarza po podstawówce Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 niezły ten tusk, może kiedyś będzxie szukał azylu 09.05.08, 09:38 w wietnamie. swoją drogą wietnamczycy powinni tą rudą krainę omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
krociech To nie była bezpieka tylko specjaliści z ministers 09.05.08, 09:42 twa bezpieczeństwa! To nie było czarne, tylko czarne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_ludwik bzdury wygadują w GW a wy powtarzacie 10.05.08, 00:31 Ci, co wiedzą coś więcej, to wiedzą że Cong An to ministerstwo bezpieczeństwa w Wietnamie. W ministerstwie bezpieczeństwa zawiera sie: policja sluzba graniczna straz lesna straz pozarna drogowka itp itd Generalnie artykul to bullshit. Przyjechali urzednicy ze strazy granicznej i wylapuja tych nielegalnych, a nie politycznych. Urzednicy z innych panstw tez pewnie przyjezdzaja i przesluchuja swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
zepter91 Re: "Nguyen Viet Anh" odsłoni twarz 09.05.08, 10:09 Gdzie te ślady , już ja miałem większe gdy policja mnie złapała we wrocku... Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 biją muzrynów, wydają w ręce bezpieki 09.05.08, 10:09 w ich hotelach zamykają osoby żydowskiego pochodzenia. co za pajac rządzi tym bałaganem? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna skoro min. rządu PO wspólpracował z bezpieką PRL.. 09.05.08, 12:03 to czemu nie mieliby wspólpracowAĆ biezpieką wietmnamską ?> Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 My też mamy swoją bezpiekę i swoich przestępców! 11.05.08, 14:35 A wojan z Wietnamem nam nie grozi.A ci durnie z GW nie dość że czeczeńskich mafiozów i terrorystów do Polski ściągają, to jeszcze wietnamskich kryminalistów by chcieli u nas osiedlić;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś