Dodaj do ulubionych

Kalifornijscy geje i lesbijki: zwyciężyliśmy!

16.05.08, 08:50
No i dobrze :)
Obserwuj wątek
    • prawdziwy.antonina Kalifornijscy geje i lesbijki: zwyciężyliśmy! 16.05.08, 09:10
      nie takie potęgi upadły z powodu zboczeń seksualnych
      • jadeim A przykład? 16.05.08, 09:17
        Podaj jakiś przykład, bom ciekaw.
        • gizberniasty Aleś Ty mądry! 16.05.08, 09:31
          Jakie zboczenie oszołomie? Taka jest natura, nawet u zwierzątek się to zdarza,
          że jakiś odsetek populacji interesuje się tą samą płcią. A nie widziałeś nigdy
          na ulicy jak piesek pieska pociskał (nie suczkę)?
          • kszysztoferson Re: Aleś Ty mądry! 16.05.08, 09:59
            > Jakie zboczenie oszołomie? Taka jest natura, nawet u zwierzątek się to zdarza,
            > że jakiś odsetek populacji interesuje się tą samą płcią. A nie widziałeś nigdy
            > na ulicy jak piesek pieska pociskał (nie suczkę)?

Do zwierząt bym tu nie porównywał, bo ludzie robią wiele rzeczy których
            zwierzęta nigdy by nie zrobiły

Co do małżeństw homoseksulanych: niech się pobierają ale bez pozwolenie na
            adopcję dzieci. Nie wiadomo jak taka rodzina może wplynąć na psychikę dziecka
            (co przecież nie oznacza że tradycyjne rodziny są idealne i wspaniale wychowują
            dzieci). A jeśli pozwoli sie homoseksualistom na wychowywanie dzieci to w takim
            razie trzeba przestać uważać pedofilię za przestępstwo.
            • snow21 To sie nazywa : taktyka małych kroków 16.05.08, 10:57
              Najpierw taką taktykę zastosowano w stosunku do magii, dzieląc ją na
              nieszkodliwą czyli białą, i na szkodliwą czyli czarną
              ( nie bez powodu, wcześniej, użyłem słowa 'zaczarować' )

potem

W stosunku do narkotyków, klasyfikując marihuanę jako miękki narkotyk, a
              niektórzy różowi propagandziści to nawet wciskali że marihuana jest lekarstwem (
              to jest skrajnie podstępna gra, gdyż wśród konopi indyjskich mamy bardzo słabe
              odmiany samosiejek, jak i bardzo silne odmiany staranie wyselekcjonowanych
              gatunków - pl.wikipedia.org/wiki/Konopie - poczytajcie sobie tą
              propagandę), a część narkotyków klasyfikując jako twarde narkotyki.

teraz

Podobną taktykę stosuje się wobec homo, dzieląc ich "małżeństwa", na te z
              zabronioną adopcją, i na te z dopuszczoną adopcją.
              ==========================================================================

Według mnie tak zmasowana homo-propaganda służy głównie do zaniżania samo-oceny,
              gdyż niewolnik powinien mieć jak najniższą samoocenę, a geje są z tego znani że
              mają skrajnie niską.

• cahir8 Re: To sie nazywa : taktyka małych kroków 16.05.08, 12:02
                > Według mnie tak zmasowana homo-propaganda służy głównie do zaniżania samo-oceny
                > ,
                > gdyż niewolnik powinien mieć jak najniższą samoocenę, a geje są z tego znani że
                > mają skrajnie niską.

Ale jak to niewolnik? Kto ma być niewolnikiem? I w jaki sposób homo-propaganda ma wpływać na zaniżenie samooceny przyszłego niewolnika? I czy geje nie są niewolnikami skoro mają niską samoocenę? Mógłbyś rozwinąć swoją barwną wizje? Bom ciekaw. :)
                • snow21 Po śmierdzącej sowieckiej wódce, teraz was manią 16.05.08, 13:08
                  gejowszczyzną. Że niby to jest takie postępowe, i to jest wielki powód od dumy :
                  być pijaczkiem lub gejem.

========================================================================

Moja rodzina pamięta jak Adaś pisał peany na rzecz Związku Radzieckiego,
                  komunizmu, socjalizmu i stalinizmu.
                  • cahir8 Re: Po śmierdzącej sowieckiej wódce, teraz was ma 16.05.08, 13:48
                    No dobra, ale ja nie o komunizmie, stalinizmie czy Michniku... ja o niewolników
                    się pytałem. :)
                    • eryk2 Re: Po śmierdzącej sowieckiej wódce, teraz was ma 16.05.08, 19:19
                      Ale jaki Adaś pisał peany na cześć stalinizmu? Bo Mickiewicz już nie
                      żył po 1917, a Michnik po XX Zjeździe KPZS właśnie zaczynał sobie
                      wyciskać pierwsze pryszcze... Co zażywacie z rodziną, że macie takie
                      wizje? To boli?
            • bromba_bez_glusia Re: Aleś Ty mądry! 16.05.08, 12:12
              kszysztoferson napisał:
              A jeśli pozwoli sie homoseksualistom na wychowywanie dzieci to w
              takim razie trzeba przestać uważać pedofilię za przestępstwo.
              ========================
              A co ma homoseksualizm do pedofilii? Myslisz ze kazdy gej mialby
              ochote pomolestowac swgo wybranego syna?

Idac tym tokiem rozumowania nalezaloby zakazac wychowywania corek
              przez heteroseksulanych ojcow;)

• snow21 A dziwicie się że "Zachód" po 1968 przegrywa więks 16.05.08, 09:59
            większość swoich wojen.

Nawet największa polityczna poprawność, nie zaczaruje rzeczywistości że
            zniewieściałość nie jest słabością

Już samo słowo gej wygląda mi na termin prześmiewczy i kojarzy mi się z pewnym
            określeniem, którym swoi określają nie swoich.
            • iedsupo Na przykład - zimną wojnę? 16.05.08, 13:25
              Wypisujesz takie banialuki, że szkoda tego komentować. Jeżeli w
              ogóle posiadasz coś pomiędzy uszami, to użyj tego wreszcie i
              zastanów się, kto wygrał zimną wojnę?
              • landaverde Re: Na przykład - zimną wojnę? 17.05.08, 00:17
                iedsupo napisał:
                > zastanów się, kto wygrał zimną wojnę?

A twoim zdaniem kto ją wygrał?
                • nick3 Re: Na przykład - zimną wojnę? 17.05.08, 01:26

Żydzi, zgadłem?:)
                  • iedsupo Re: Na przykład - zimną wojnę? 18.05.08, 22:41
                    Miałem na myśli Zachód. Zdaje się, że dobrze zgadłeś, co na myśli miał
                    landaverde. To zresztą nic trudnego - niektórzy ludzie są tacy przewidywalni...
                    • landaverde Re: Na przykład - zimną wojnę? 19.05.08, 02:20
                      iedsupo napisał:
                      > Miałem na myśli Zachód.

Poważnie myslisz, że Zachód wygrał? Umiesz to umotywować?

> Zdaje się, że dobrze zgadłeś, co na myśli miał
                      > landaverde. To zresztą nic trudnego - niektórzy ludzie są tacy
                      przewidywalni...

Masz rację - Nick3 jest przewidywalny, ty zresztą też...
                      • iedsupo Re: Na przykład - zimną wojnę? 19.05.08, 11:09
                        A powiedz no, misiaczku, członkiem jakiego paktu wojskowego była
                        Polska w roku 1989? A w jakim sojuszu jest dzisiaj? Dostrzegasz
                        jakąś prawidłowość, czy przeświadczenie o własnym gjenjuszu
                        uniemożliwia ci już kojarzenie najprostszych faktów? Lubię
                        takich "mendrców" jak ty - dzięki tobie i tobie podobnym widzę, że
                        jednak warto było się uczyć w szkole.
    • zydzinski6 Obrzydlistwo! Ciężko chorzy psychicznie ludzie 16.05.08, 15:48

• landaverde Kalifornijscy sędziowie - inteligentni inaczej? 17.05.08, 00:31
      GW: "Sąd Najwyższy Kalifornii odrzucił tezę, że ślubom gejów i
      lesbijek sprzeciwia się większość mieszkańców stanu i że zgodnie z
      tradycją związki małżeńskie zawierane są przez kobietę i mężczyznę.
      Sędziowie przypomnieli, że dawniej takich samych argumentów używali
      przeciwnicy małżeństw międzyrasowych."

Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób przeciwnicy małżeństw
      międzyrasowych mogli tych argumentów używać? Co ma piernik do
      wiatraka, a płeć do rasy?

Sędziowie zupełnie zignorowali fakt, że "małżeństwo homoseksualne"
      to oksymoron, niezależnie od jakiejkolwiek tradycji. Samą istotą
      małżeństwa jest związek mężczyzny z kobietą i ich zdolność do
      spłodzenia potomstwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka