kasia.mi Ach! te jego włosy :) 21.05.08, 18:42 Uwielbiam pana Palikota, jest jedynym człowiekiem na "Wsiurskiej", który nie boi się opinii na swój temat. Wydawałoby się, że mówi, co mu ślina na język przyniesie, ale niech Was to nie zwiedzie... :) Spryciarz, jakich mało, w dodatku strasznie uroczy (: Miałam okazję rozmawiać z nim jeszcze w szkole średniej, kiedy to na zaproszenie nauczyciela WOS pojawił się w liceum, do którego chodziłam. Ubrany w sweter i sztruksy, z pomarańczowym szalikiem zrobił na mnie ogromne wrażenie. I nie tyle sama jego osobowość, co nieskrępowane poglądy. Jest zorientowany doskonale w sprawach gospodarczych naszej kochanej Polszy, co nie przeszkadza mu prowokować nieprzychylnymi opiniami na temat "elit" kraju. No i ta Żołądkowa Gorzka... ech! Jakby to powiedział mój znajomy, Palikot mógłby pretendować do roli największego "przechu**" Kaczego Grodu. Są "Świry", dlaczego nie miałoby być... :P Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 18:50 Chlebowski oszalał! Palikot jest jednym z nielicznych wyrazistych posłów PO. Większość prominentnych posłów PO to ludzie bez klasy i polotu, obrzydliwi konformiści. Wyjątkowym łajdactwem jest brak reakcji polityków PO na ubeckie zaczepki ipenowskiej swołoczy wobec Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-live Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 18:56 p.Palikot ma racje w sprawie p.Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia jak się ucieka przed lwem z budką telefoniczną 21.05.08, 19:00 pod pachą to po wyrzuceniu budki szybciej się ucieka. Tak samo zawieszony Palikot służy podnoszeniu się słupków. słupki towarzysze rzecz święta. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 duziabuzia, towarzyszko! niue ten adres... 21.05.08, 19:21 PIS,RM,SLD to gdzie "indziej" ! Odpowiedz Link Zgłoś
kbyczek Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 19:09 Jestem z Tobą, Palikot. A reszta platformy to pierdzący tchórze. Ale powiedz sam, na jaką partię miałem głosować....? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Re: Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach czło 21.05.08, 19:13 • Lepsze pustosłowie PO niż pustosłowie PiS. • Dobry rząd w Polsce – to martwy rząd. • Patrząc na naszych polityków można mieć dylemat: kto tu zwariował? • Lepiej być słońcem Peru niż cieniem Pisuaru. • Trzeba było wysłać do Peru s[specjalistę od peronów. Byłby spokój. • W Polsce jest tyle do zrobienia, że nie ma czasu taczki załadować. • Skoro każda władza szuka haków na opozycję, to chyba Ziobro wie co mówi i do czego się przyznał. ave maryja Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Palikot mówi głośno o tym,o czym wszyscy szepczą ! 21.05.08, 19:20 Palikot wytyka kurestwo PIS-RM ! Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Żenada, panie Chlebowski... 21.05.08, 19:20 Jak widać, za prawdę o PiS i Rydzyku wylatuje się z PO. Za brak zakłamania, inteligencję, mówienie otwartym tekstem i ujawnienie tajemnicy poliszynela i krytptgejowskiej sitwie w PiS, siejącej obronną agresywną homofobię - z PO się wylatuje! Żenada, panie Chlebowski... Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Zdulszczony PO-PiSk pozbywa się niezakłamanych 21.05.08, 19:25 Palikot ośmielił sięujawnić skrywaną przez PO-liszynela tajemnicę: Rydzykiem powinien interesować się prokurator; obecna prezydentura jest karykaturalna, a agresywna homofobia pisowska wynika z maskujących głupich działań kryptogejostwa w tej partii. PO-liszynel nie lubi niezakłamanych. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Wyleciał za homofobię: nie lubi Ziobry! 21.05.08, 19:27 Niech się Pan trzyma, Panie Januszu - jest Pan więcej wart, niż cały ten popisowski małpi cyrk razem wzięty. Brawa dla jedynego niezakłamanego posła w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 zlodziei wsadzamy do pudla;) 21.05.08, 19:32 Palikot uradl nam Polmos, o jego kretynizmie nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Platfusy w obronie Rydzola i Kaczyńskich ! 21.05.08, 19:31 POPiS wiecznie żywy! Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 19:34 za co chcą karac p. Palikota? za to ze powiedzial prawde? to by wyjasnialo dlaczego PO ma najwieksze poparcie wsrod osadzonych, bo pozbywa sie ludzi ktorzy chca scigac przestepcow; Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 19:42 Czy PO zgłupialo do reszty? Jedyny rozsądny i barwny człowiek w tym gronie bezbarwnych postaci. Usiłuje coś popchnąć, zadaje pytania jakie stawia sobie chyba większość wyborcow platformy i za to ma być zawieszony? Przez to niewygodny? W tym kraju rządzący zawsze siedzą w butach poprzedników. Oto Polska wlaśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dektaa Re: Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach czło 21.05.08, 19:59 Brawo.Niech pan jeszcze jedzie do Torunia i wystrzela tym wibratorem po łbie tego złodzieja. Jak samochód robi "brum brum" to jest benzyniak a jak "kle kle" to ropniak. A jeśli robi "brum i kle" - śmiało lej gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
impro Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 20:08 Jedyny facet który miał odwagę nazwać zlodziejachę z Torunia po imieniu dostaje po kulach? Ciekawe dlaczego. Czarni i tak nigdy nie będą trzymać z PO choćby nie wiem jak ci sie wazelinowali. Wywalą Palikota, nie będzie mial kto wyprowadzać z równowagi prezydenta, a wiadomo, trzeba Kaczora uciszyć, Palikot wygłasza komunikat i prezydent ma dwa dni sraczkę ze złości. Niech go Chlebowski zostawi w spokoju, bo robi dla PO dużo dobrej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
4gr Slusznie, kwa na lawe, zamiast bleble. 21.05.08, 20:10 Ten facet ma jaja w odrzoznieniu od reszty kapusiowatych mieczakow, trzesacych sie o swoje stolki. Kurdupelki mu teraz nie daruja! Szatan niech idzie w diably! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 TNS OBOP dziś...PO 54%, PIS 21%..to tyle. 21.05.08, 20:15 PISkomuchy i sekta RM..środkowy paluszek dla was! Odpowiedz Link Zgłoś
yanhowah Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 20:17 ZOSTAWCIE GOSCIA W SPOKOJU,,,,MA ODWAGE MOWIC PRAWDE,,A RYDZYK GO DO SADY W ZYCIU NIE WEZMIE BO TAM MOZNA GO ZAPYTAC ,,OFICJIALNIE GDZIE SIE PODZIALA KASSA ZA STOCZNIE, TAK ZE RYDZYK ZAMKNIE GEBE W KUBEL I SIE ZASLONI "SUTANNA,,I WYROZUMIALSCIA ,,,",,hahahah stary wyplowialy lis, Odpowiedz Link Zgłoś
yanhowah Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 20:20 chlebowski ty sie przenies do "radio-maryja" bedziesz tam za ministranta przy drzwiach robil i drzwi rydzykowi otwieral,,,HAHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 20:21 Palikot nie jest moim ideałem, ale jeśli Platforma ukarze go akurat za atak na Rydzyka, stwierdze, że Platformie rozum odebrało. Resztki rozumu. Przecież Palikot o Rydzyku powiedział tylko i wyłącznie prawdę. Platforma broniąca Rydzyka?! To jakiś absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach czło 21.05.08, 20:42 pfg napisał: > Palikot nie jest moim ideałem, ale jeśli Platforma ukarze go akurat > za atak na Rydzyka, stwierdze, że Platformie rozum odebrało. Resztki > rozumu. Przecież Palikot o Rydzyku powiedział tylko i wyłącznie > prawdę. Platforma broniąca Rydzyka?! To jakiś absurd. Nie chodzi o to co powiedział o mnichu z Torunia, tylko o to, co powiedział o PO. Odpowiedz Link Zgłoś
fotor Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 20:30 Nie lubimy prawdy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan21 Chlebowski:Stuknij się w durny łeb!!! 21.05.08, 20:45 Platforma staje się kościółkowa, Gowiny wchodzaw tyłek czarnym, ateraz to i Rydzykowi. Palikot to jeden z nielicznych w tej partii co ma "jaja". Platformersi stracicie w sądażach za te siurpryzy, które robicie Palikotowi. Panie Palikot lej Pan na tych dupków z PO z Chleboskim na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Kiedy Palikot skłamał,lub pomówił ???? 21.05.08, 20:49 kto odpowie merytorycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
me2free chlebowski sobie, a ja ide z palikotem, 21.05.08, 21:09 wole skonczyc z palikotem w piekle, niz z rydzykiem w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Chlebowski: Zawiesimy Palikota w prawach członk.. 21.05.08, 21:27 Palikot to jedyny,ktory mowi prawde w oczy i dlatego nie nadaje sie do tego "towarzystwa" sejmowego. Odpowiedz Link Zgłoś