maruda.r 23.05.08, 12:42 Tylko czy IPN będzie zainteresowany, skoro sprawa nie dotyczy PO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debil13 a ja proponuję 23.05.08, 13:08 na celownik tych którzy rozalili naszą POLSKĄ - Euroejską gospodarkę www.pzh.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2461 zaraz tu mamy Polskę a nie Israel, Europę a nie Bliski Wschód bez przesady a tych kopalni to ja nie chcę bo podatki od 2000 lat nie popłacone www.twojprezydent.pl/kampania/ Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Porwac ich i osadzic w Izraelu ! 23.05.08, 13:09 Polska nie ma interesu zaostrzac stosunkow z Niemcami .Tusk postawil na dialog ! Odpowiedz Link Zgłoś
turingam Re: Porwac ich i osadzic w Izraelu ! 23.05.08, 21:46 Nie uważasz, że ubliżasz pamięci tych 40 tys. ofiar, wykorzystując tę sprawę dla swoich doraźnych wypowiedzi politycznych? Zastanów sie nad tym głęboko i jeśliś wierzący, odmów szczerze choćby jedno "Wieczne odpoczywanie..." za ich dusze Odpowiedz Link Zgłoś
przemoprzemo Centrum Wiesenthala pomoże Polsce 23.05.08, 13:46 A może na Stefana Michnika coś znajdą. No ale Adam już się zajmie, żeby IPN zgnoić i ogłosić nową nagonkę na swoją osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
turingam Re: Centrum Wiesenthala pomoże Polsce 23.05.08, 21:44 Nie uważasz, że ubliżasz pamięci tych 40 tys. ofiar, wykorzystując tę sprawę dla swoich doraźnych wypowiedzi politycznych? Zastasnów sie nad tym głęboko i jeśliś wierzący, odmów szczerze choćby jedno "Wieczne odpoczywanie..." za ich dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Bardzo dobrze 23.05.08, 13:52 Banda kryminalistow i zboczencow w tej ,specjalnie stworzonej,formacji dawno zasluguje na osadzenie.nawet na,,lozu smierci''.W Muzeum Powstania Warszawskiego jest wiele informacji o tych bandytach z piekla rodem! Odpowiedz Link Zgłoś