servicio 26.05.08, 06:54 Czyli, inaczej mówiąc: "Niech żyje natrętny narcyzm!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katolik_polski1 Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 07:28 Ocenia się, że w tym roku impreza przyciągnęła ponad 300 tys. gości, co przekłada się na 115 mln dol. wpływów do miejskiej kasy. ----------------------------------------------------- Ciekawe ile ta miejska kasa bedzie musiala wylozyc na leczenie tysiecy nowo zarazonych AIDSem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_z_wasami katoliku 26.05.08, 08:18 przelicz teraz ilu przykladnych polskich mezow i katolikow korzysta z tirowek przy trasach..sa ich tysiace..o bur..lch nie wspomne.. Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 08:24 katolik_polski1 napisał: > Ciekawe ile ta miejska kasa bedzie musiala wylozyc > na leczenie tysiecy nowo zarazonych AIDSem :) człowieku gdzie Ty żyjesz, AIDS-em obecnie zarażonych jest promil prcenta homoseksualistów i to nie oni stanowią zagrożenie, tylko kontakty seksualne zwykłe (czyt. kobieta-mężczyzna) bez zabezpieczeń. Powyższy tekst świadczy o twojej wiedzy na ten temat... żenada!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_mich Re: Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 08:35 Nie wiem ile w Brazylii, ale w Niemczech blisko polowa zarażonych to homoseksualiści ... Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 09:05 Nie mowiac juz o Afryce gdzie sa kraje w ktorych 1/3 ludnosci zarazona jest wirusem. Ludzie zyjacy w zwiazkach hetero wiec nie wiem gdzie wy szukacie tych zarazonych pedalow. Oni bardzo dbaja o siebie, co za tym idzie, uwazaja na swoje zdrowie. Strasznie jestescie prymitywni w swoich komentarzach. Co mnie dodatkowo uderza: 95% forumowiczow zabierajacych glos w takich dyskusjach to mezczyzni - wyjatkowo agresywni i prymitywni. Kobiety sa bardziej tolerancyjne, wywazone w swoich wypowiedziach... no maja klase :) Czy panowie sie boja, ze pierwszy napotkany pedal rozedrze mu zapiecie od rozporka? Nie macie sie czego bac, oni sa delikatni i wrazliwi, lubiacy piekno, bardzo wrazliwi na doznania estetyczne. Nie dla was panowie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 10:50 Problem polega na tym ,ze po pojawieniu sie koktajli medycznych hamujacych rozwoj HIV,homoseksualisci nie biora juz wzgledu na nic i na nikogo . Swoja droga tak prywatnie ,tez preferujesz seks analny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 12:19 katolik_polski1 napisał: >> Swoja droga tak prywatnie ,tez preferujesz seks analny :) Preferujesz - to troche zbyt mocno powiedziane ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo.52 Re: Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 12:51 dobry przykład dajesz,ginusia,tym nieszczęsnym homofobom- powiadają,że najgłośniej wyzywają pedałów ,ci którzy mają problem ze swoją seksualnością w tej materii,przychylam się do tej teorii Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 skąd przypuszczenie, że MSM to homo? 26.05.08, 10:08 ani niemiecki rząd, ani żadna niemiecka organizacja zajmująca się aids nie dysponuje danymi pozwalającymi stwierdzić, jakiej orientacji są nowozarażeni. "mężczyźni mający seks z mężczyznami" to nie zawsze geje - także męskie prostytutki (HETERO!). Stosujesz dezinformację, której efektem jest wzrost ryzyka zarażenia przez hetero przekonanych, że nic im nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo.52 Re: Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 12:46 witamy na forum adama-micha,następnego pisiorowego statystyka,który dla potwierdzenia swych chorych teorii jest w stanie rozpowszechnić każdą bzdurę w imę obrony "prawdziwej i jedynej do zaakceptowania prawdy"-żenada,to mało powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 09:36 podkarpacie napisał: > AIDS-em obecnie zarażonych jest promil > prcenta homoseksualistów i to nie oni stanowią zagrożenie, tylko > kontakty seksualne zwykłe (czyt. kobieta-mężczyzna) bez zabezpieczeń. Tu akurat nie moge sie zgodzić bo: 1) błona śluzowa w odbytnicy jest cieńsza niż w pochwie a co za tym idzie bardziej podatna na zranienia (a jak wiadomo kontakt wirusa HIV bezpośrednio z krwiobiegiem stwarza większe prawdopodobieństwo zakażenia niż przy przenikaniu przez błonę śluzową). 2) prezerwatywy z założenia mają zapobiegać ciąży... jak myślisz ilu gejów konsekwentnie ich używa? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 po co są gumki? 26.05.08, 10:11 zawaliłbyś u mnie test z edukacji seksualnej, gdybyś wpisał, że "prezerwatywy z założenia mają zapobiegać ciąży". gumki mają zapobiegać ciąży ORAZ chronić przed choróbskami. Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: po co są gumki? 26.05.08, 10:27 Mój błąd, przyznaję. Ale to nie zmienia faktu, że heteroseksualiści używają prezerwatyw z dwóch powodów a homoseksualiści z jednego (wydają się więc być dwa razy mniej zmotywowani do konsekwencji w ich stosowaniu). Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo.52 Re: po co są gumki? 26.05.08, 13:15 cityrunner-wiesz,że jak mówią starzy górale,są trzy prawdy:prawda,tyż prawda i g....prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi btw: co to są "butelkonosy"? 26.05.08, 10:42 Delfin butlonosy, butlonos (Tursiops truncatus); jeżeli jest pan/pani nauczycielem, to współczuję uczniom. Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: btw: co to są "butelkonosy"? 26.05.08, 10:54 "Od tego, że informuję uczniów oistnieniu delfinów butelkonosych, jeszcze żaden nie stał się delfinem butelkonosym, ale kilku pierwszy raz w życiu zajrzało do encyklopedii" Gdyby uczyć o seryjnych mordercach to już nie byłoby takie oczywiste jak z delfinem but(...)nosym, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo.52 Re: btw: co to są "butelkonosy"? 26.05.08, 13:21 citty,czy ty wczoraj wystawiałeś zbyt długo na słoneczko swą szacowną czachę?,bo obserwuję u ciebie wyraźne symptomy udaru Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: btw: co to są "butelkonosy"? 26.05.08, 13:45 A ty jesteś ch*j Na forum sie dyskutuje czy obraża innych? Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 działa! i o to chodziło :) 26.05.08, 12:52 no, teraz wiesz, o co chodziło z tymi butlonosami. współczuć nie ma czego, ale przekażę wyrazy każdemu z osobna. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: działa! i o to chodziło :) 26.05.08, 13:13 No super, kolega poznał nowy gatunek delfina, ja poznałem nową funkcję prezerwatywy i dalej jesteśmy homofobami... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 twoja homofobiczność to twoja sprawa 26.05.08, 13:24 nic mi do tego. chodziło mi jedynie o delfiny i encyklopedię. całuski Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: btw: co to są "butelkonosy"? 26.05.08, 15:29 Obie nazwy są poprawne, pisz na temat, a nie zajmuj się sygnaturkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo.52 Re: Homoseksualisci urzadzaja orgie :) 26.05.08, 12:41 przestań wycierać gębę symbolami wiary dla celów prywatnych,ten twój nik,którym się podpisujesz-to prawdziwa żenada,ale niestety charakterystyczna dla prawicowych oszołomów,którzy dla stłamszenia swoich kompleksów idą na krucjatę z całym światem w imię swej pseudo wiary Odpowiedz Link Zgłoś
sapervodicka wniosek? 26.05.08, 07:13 potwierdza sie zasada ze glupich jest wiecej niz madrych, niech zyje doopokracja!! Odpowiedz Link Zgłoś
straubingj Re: wniosek? 26.05.08, 09:09 zgadzam sie z toba potwierdza zasade ze glupich jest wiecj niz madrych dlatego wiekszosc w Polsce jest antygejowska. Odpowiedz Link Zgłoś
straubingj Re: wniosek? 26.05.08, 09:13 zgadza sie dobrze ci wytlumaczyl byla to okazja do tanca tylko ze nie dodal ze wyjatkowa okazja gdyz 5 milionow bywa bardzo tylko 1 raz na karnawale,. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_z_wasami Re: wniosek? 26.05.08, 09:17 > potwierdza sie zasada ze glupich jest wiecej niz madrych, > niech zyje doopokracja!! a podobno geje to tylko 5%.. czyli 95% to..co ...glupi..? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co drugi z 26.05.08, 07:39 nich to pederasta. Licząc dzieci i starców. Jak wynika z podanego tekstu. Czy komuś w Gayzecie już kompletnie odbiło na tle promocji homoseksualizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 07:45 wlodzimierz.ilicz napisał: > nich to pederasta. > Licząc dzieci i starców. > Jak wynika z podanego tekstu. > Czy komuś w Gayzecie już kompletnie odbiło na tle promocji > homoseksualizmu? S.Paulo ma o wiele wiecej niz 10 mln. mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 07:49 blue911 napisał: > wlodzimierz.ilicz napisał: > > > nich to pederasta. > > Licząc dzieci i starców. > > Jak wynika z podanego tekstu. > > Czy komuś w Gayzecie już kompletnie odbiło na tle promocji > > homoseksualizmu? > > S.Paulo ma o wiele wiecej niz 10 mln. mieszkancow. Oblicza sie spoko na 18-22 mln.: mnostwo biedoty jest nierejestrowane. N.Jork ma 8 mln.,a Sao Paulo jest znacznie wieksze jako metropolia. Tzw. Grande Sao Paulo. Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 08:47 Robisz trzy błędne założenia: - że Sao Paulo ma tylko 10 mln mieszkańców - że w paradzie brali udział tylko mieszkańcy miasta - że Brazylijczycy, na wzór swoich polskich braci w wierze, są ponurymi, skwaszonymi bucami i nie lubią se zatańczyć a najbardziej na świecie przeszkadza im Żyd i pedał. w rzeczywistości jest wprost przeciwnie, więc parada przyciągnęła też zapewne mnóstwo heteroseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 08:57 > Czy komuś w Gayzecie już kompletnie odbiło na tle promocji > homoseksualizmu? Zawsze mnie zastanawiało jak można "wypromować homoseksualizm". Kurna, mnie, choćbym po 20 godzin na dobę czytał o paradach gejów, nie zaczną nagle pociągać faceci. Ale skoro u ciebie jest inaczej, to widocznie jesteś - podobnie jak znaczna część homofobów - utajonym pedałem. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 09:07 g.suss napisał: > > Czy komuś w Gayzecie już kompletnie odbiło na tle promocji > > homoseksualizmu? > > Zawsze mnie zastanawiało jak można "wypromować homoseksualizm". Kurna, mnie, > choćbym po 20 godzin na dobę czytał o paradach gejów, nie zaczną nagle pociągać > faceci. Ale skoro u ciebie jest inaczej, to widocznie jesteś - podobnie jak > znaczna część homofobów - utajonym pedałem. gsuss, troche racji masz... ale sadze, ze tego typu parady moga miec wplyw na dopiero ksztaltujace sie osobowosci, np. dzieci i wczesni nastolatkowie.... ponadto wszyscy lubia byc w wiekszosci, tzn. aby nie byc odosobnionym... wiec im wiecej gejow tym lepiej... zrodla lepiej poinformowane niz gazeta twierdza, ze w paradzie wzielo udzial ok. 3 mln, a nie 5... zawyzanie liczby uczestnikow zdecydowanie jest swego rodzaju "promocja"... Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 09:27 Zadałem sobie trud i sprawdziłem, jaką liczbę podają zagraniczne agencje prasowe. Domyślasz się? Tak, 5 mln. Trzeba być zdrowo rąbniętym, żeby myśleć, że Gazeta coś zawyża w imię "promowania homoseksualizmu". Choć jestem pewien, że zaraz znajdzie się oszołom, który stwierdzi, że Reuters i Associated Press to "lewackie, żydokomunistyczne, antypolskie łże-agencje prasowe". Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 09:54 g.suss napisał: > Zadałem sobie trud i sprawdziłem, jaką liczbę podają zagraniczne agencje > prasowe. Domyślasz się? Tak, 5 mln. Trzeba być zdrowo rąbniętym, żeby myśleć, ż > e > Gazeta coś zawyża w imię "promowania homoseksualizmu". Choć jestem pewien, że > zaraz znajdzie się oszołom, który stwierdzi, że Reuters i Associated Press to > "lewackie, żydokomunistyczne, antypolskie łże-agencje prasowe". gsuss, patrze na gw nie od dzisiaj i bardziej nierzetelnej gazety chyba w zyciu nie widzialem... dlatego nie jestem "zdrowo rabniety" jak piszesz a raczej zdroworozsadkowy... rabniety moze jestes ty, bo ja zadalem sobie trud, aby sprawdzic twoje zrodlo (reuters) i przytaczam odpowiedni fragment artykulu: "According to witnesses, the event attracted at least 1 million participants. Police declined to give an official crowd count although one officer on the scene estimated more than 3 million people took part and the Sao Paulo Gays, Lesbians, Bisexuals and Transgenders Parade Association said attendance was more than 5 million." wiec jak widzisz, swiadkowie twierdza 1mln +, policja mowi 3mln+, a jedynie geje (ktorzy oczywiscie maja bias) mowia 5mln+... srednia trzech zrodel jest 3mln+, a wniosek jest jak mowilem, gazeta promuje liczby homosexualistow... Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 10:13 > wiec jak widzisz, swiadkowie twierdza 1mln +, policja mowi 3mln+, a > jedynie geje (ktorzy oczywiscie maja bias) mowia 5mln+... Nie "policja mówi" tylko jeden policjant oszacował na oko, że było ponad 3 mln. Jakoś się nie dziwię, że Gazeta oparła się na oficjalnych danych organizatora, zamiast na tym, co myśli jeden policjant. Zresztą, 5 to "ponad 3", nie? Oczywiście nie wykluczam, że organizator zawyżył (choć nie sądzę, żeby o 40%), ale nie wierzę, że akurat Gazeta ma jakiś interes w celowym manipulowaniu liczbą gejów na paradzie w Sao Paulo. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 10:19 g.suss napisał: > > wiec jak widzisz, swiadkowie twierdza 1mln +, policja mowi 3mln+, a > > jedynie geje (ktorzy oczywiscie maja bias) mowia 5mln+... > > Nie "policja mówi" tylko jeden policjant oszacował na oko, że było ponad 3 mln. > Jakoś się nie dziwię, że Gazeta oparła się na oficjalnych danych organizatora, > zamiast na tym, co myśli jeden policjant. Zresztą, 5 to "ponad 3", nie? > > Oczywiście nie wykluczam, że organizator zawyżył (choć nie sądzę, żeby o 40%), > ale nie wierzę, że akurat Gazeta ma jakiś interes w celowym manipulowaniu liczb > ą > gejów na paradzie w Sao Paulo. Litości. gsuss, gazeta drukuje przede wszystkim to, w czym ma interes... w polsce nie ma mediow, ktore sa choc troche unbiased... kazdy ma swojego pana i interesy sa polakow wpychane codziennie, bez znieczulenia i choc malej proby kamuflazu... a teraz pierwszy paragraf artykulu reutersa: By Claudia Fontoura SAO PAULO (Reuters) - More than a million gays and transsexuals paraded in Brazil's business capital Sao Paulo on Sunday in what was billed as the world's largest gay march to urge an end to violence and discrimination. a wiec z jednego zrobic 5 to juz bedzie 500% a nie 40%... gsuss, powiedz, a moze ty masz powod, aby promowac, ze wiekszosc ludzi na swieice to geje... gej? Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 10:42 > gsuss, gazeta drukuje przede wszystkim to, w czym ma interes... w > polsce nie ma mediow, ktore sa choc troche unbiased... kazdy ma > swojego pana i interesy sa polakow wpychane codziennie, bez > znieczulenia i choc malej proby kamuflazu... Uhm, "określone kręgi lejące wiadomą wodę na znane wszystkim młyny". Może powiedz wprost, jaki interes ma w tym konkretnym przypadku Gazeta w manipulowaniu liczbą gejów za siemioma górami, za siedmioma morzami? Że niby czytelnicy nagle zaczną odczuwać pociąg do włochatej łydki? Czy raczej chodzi o "szarganie tradycyjnie polskich wartości i Przesłania Wielkiego Polaka JP2 przez żydokomunę"? Kurna, ja nie umiem nawet wymyślać z sufitu tych wszystkich teorii spiskowych, w jakie niektórzy tutaj święcie wierzą. > a wiec z jednego zrobic 5 to juz bedzie 500% a nie 40%... To, że było "ponad milion gejów i transseksualistów" nie znaczy, że nie mogło być ok. 5 milionów uczestników parady w ogóle. > powiedz, a moze ty masz powod, aby promowac, ze wiekszosc ludzi na > swieice to geje... gej? Ja? Nie. Gdzie ja niby coś promuję, albo twierdzę, że większość ludzi to geje? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 10:52 g.suss napisał: > > gsuss, gazeta drukuje przede wszystkim to, w czym ma interes... w > > polsce nie ma mediow, ktore sa choc troche unbiased... kazdy ma > > swojego pana i interesy sa polakow wpychane codziennie, bez > > znieczulenia i choc malej proby kamuflazu... > > Uhm, "określone kręgi lejące wiadomą wodę na znane wszystkim młyny". Może > powiedz wprost, jaki interes ma w tym konkretnym przypadku Gazeta w > manipulowaniu liczbą gejów za siemioma górami, za siedmioma morzami? Że niby > czytelnicy nagle zaczną odczuwać pociąg do włochatej łydki? Czy raczej chodzi o > "szarganie tradycyjnie polskich wartości i Przesłania Wielkiego Polaka JP2 prze > z > żydokomunę"? Kurna, ja nie umiem nawet wymyślać z sufitu tych wszystkich teorii > spiskowych, w jakie niektórzy tutaj święcie wierzą. > > > a wiec z jednego zrobic 5 to juz bedzie 500% a nie 40%... > > To, że było "ponad milion gejów i transseksualistów" nie znaczy, że nie mogło > być ok. 5 milionów uczestników parady w ogóle. > > > powiedz, a moze ty masz powod, aby promowac, ze wiekszosc ludzi na > > swieice to geje... gej? > > Ja? Nie. Gdzie ja niby coś promuję, albo twierdzę, że większość ludzi to geje? gsuss, wiec jak na manifestacje po przyjdzie 100 tys ludzi, a gazeta napisze, ze przyszlo ponad 10 tys to bedzie ok, tak??? agencje troche powazniejsze od gazety jak np. reuters uzywaja tzw. "reasonable person test", tzn. jesli pisza more than 1mln to ludzie oczekuja mniej niz 1.5mln a nie 3... jesli napisza almost 2mln, to ludzie oczekuja wiecej niz 1.5mln a pewnie 1.8-1.9mln... tylko gazeta potrafi z wiecej niz milion zrobic 5, no i oczywiscie ty... jesli jakas idea ma byc promowana, niewazne czy jest za plotem czy za 7 gorami... wazne aby o niej pisac, czyli promowac... Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 10:59 > jesli jakas idea ma byc promowana, niewazne czy jest za plotem czy > za 7 gorami... wazne aby o niej pisac, czyli promowac... Sprytnie udałeś, że nie zauważyłeś mojego głównego pytania - niby po co? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 11:46 gsuss, nie udawaj, ze nie wiesz, po co... pewnym silom zalezy, aby polacy czuli sie jak zacofancy, ze jesli nie akceptujesz tego czy tamtego, to jestes ciemnogrod i ze to bardzo wstyd... takimi ludzmi latwiej manipulowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
poszakalu Re: Sao Paulo liczy 10 mln. mieszk. a więc co dru 26.05.08, 16:39 Tia, znów tzw. "pewne siły". Znamy to, znamy. Przecież światem rządzą Żydzi, masoni, pedały i cykliści. A u nas nie ciemnogród, tylko przywiązanie do wartości. Do tego wszystkiego jesteśmy dumnym narodem i chociaż inni tego nie rozumieją, my swoje wiemy. A ci Brazylijczycy czy setki miliony Europejczyków dali się zmanipulować. Za to my jesteśmy czujni. Wróg nie śpi! Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 polecam filmik na ten temat 26.05.08, 13:33 przedstawia mężczyzn (i dwie kobiety) przedstawiających się jako homofoby, ale którzy nie wiedzieć czemu przychodzą na parady gejowskie i wyglądają na dość podnieconych... fachowo to się nazywa "UTAJONY GEJ" (latent gay). youtube.com/watch?v=-cn-_-SRHz4 Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: polecam filmik na ten temat 26.05.08, 15:33 Filmik przedstawia tylko ujęcia poszczególnych protestujących (właśnie po to przychodzą na parady - by protestować). Po żadnym/zadnej z nich nie widać podniecenia a "chwytne" złote myśli między scenami wciskają że to utajeni geje. Nie polecam bo nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo.52 Re: polecam filmik na ten temat 26.05.08, 22:02 i jak tu nie zgodzić się z dziewicą-wszechpolską,która uważa,że największe homofoby,to niespełnione ciotki,całuski cityr.... Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: polecam filmik na ten temat 28.05.08, 10:38 Nie całuje sie z "mężczyznami". Zabraniam Ci też mieć fantazje erotyczne z moją osobą i onanizować się czytając moje posty. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..300 tys . gosci?........... 26.05.08, 07:40 Tylko tyle na 5 milionowa manife?Cos tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Re: ..300 tys . gosci?........... 26.05.08, 07:44 Przecież w 3/4 doniesień gazety - jak człowiek pomyśli logicznie - "coś nie gra". Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Z PiS-u? 26.05.08, 08:57 maruda.r napisał: > > Na ósmym zdjęciu obecny prezes TVP. > A ten na 10 to jego poprzednik - Bronek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Z PiS-u? 26.05.08, 09:51 rydzyk_fizyk napisał: > maruda.r napisał: > > > > > Na ósmym zdjęciu obecny prezes TVP. > > > > A ten na 10 to jego poprzednik - Bronek? ;) ***************************** Ten przebrany za biedronkę, z pudelkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_z_wasami heterycy ich robia 26.05.08, 09:15 wiec chyba wypada ograniczyc ilosc hetero Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd O cholera 26.05.08, 07:59 Pięć milionów gejów. Co będzie jak się rozmnożą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager 10/10 :-DDDDD 26.05.08, 09:21 Na razie jeszcze im się nie udało. Ale prace trwają! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: O cholera 26.05.08, 09:32 douglasmclloyd napisał: > Pięć milionów gejów. Co będzie jak się rozmnożą? :) Jezeli jestes hetero powinienes sie cieszyc - mniejsza konkurencja :), jezeli nie jestes to tym bardziej badz zadowolony :)). Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz jedna z wielu okazji by poszaleć 26.05.08, 08:04 Znajomy brazylijczyk wyjaśnił mi tak. Brazylijczyk pracuje pół roku i tylko po to by mieć na drugie pół roku, które przebawi, przetańczy przy każdej okazji. No to była jedna z wielu okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
straubingj Re: jedna z wielu okazji by poszaleć 26.05.08, 09:15 zgadza sie dobrze ci wytlumaczyl byla to okazja do tanca tylko ze zapomnial Ci wytlumaczyc ze byla to wyjatkowa okazja gdyz 5 milionow bywa bardzo tylko 1 raz na karnawale. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .Nie obchodzi Mnie................ 26.05.08, 08:23 Co mezczyzna z mezczyzna robi w lozku.Nawet co poniektorzy obia ze zwierzetami.Nie zycze sobie jednak zeby swoje dewiacje przenosili na ulice.I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pan_z_wasami zamelduj koniowu 26.05.08, 08:44 bucu:) a ja nei chce widziec ogolonych na zero jelopwo...a musze z idiotki w obcislych gaciach, bilych kozaczkach i faldami tluszczu na bokach... a tez musze Odpowiedz Link Zgłoś
adamschodowy całe szczęście że poczyniłes zastrzeżenie 26.05.08, 08:47 gdyby nie ty, pewnie uliczna impreza taneczna stałaby sie uliczną orgią :) Odpowiedz Link Zgłoś
rychoku Wielomilionowa parada Gay Pride w Sao Paulo 26.05.08, 09:06 Trzeba powstrzymać ten marsz ku samozagładzie i natychmiast przywrócić penalizację sodomii! Gdańskiego sodomity-pedofila policja nadal nie odnalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
straubingj Inaczej mowiac nie zyje normalnosc i cywilizowana 26.05.08, 09:07 Inaczej mowiac nie zyje normalnosc i cywilizowana czesc swiata!viva viva viva Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Po prostu w Brazylii co innego jest normalnością:) 26.05.08, 19:40 Tam ta parada nie jest przeciwieństwem normalności. Każdy, kto był w Brazylii ten wie, że o wiele większym przeciwieństwem normalności byłyby w tym kraju poglądy naszych "normalnych". One naprawdę wzbudziłyby tam zdziwienie. Tak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
straubingj Ale was tutaj krew zalewa ze gdzies jest 26.05.08, 09:17 NORMALNY swiat i ludzie sie potrafia bawic,byc tolerancyjny ,nie sa prostakami.Brawo tylko tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Polactwo tak już ma !!!!! 26.05.08, 09:19 Jest ono znane na całym swiecie z glupoty zabobonu brudu złodziejstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Polactwo tak już ma !!!!! 26.05.08, 09:36 ergo12 napisał: > Jest ono znane na całym swiecie z glupoty zabobonu brudu > złodziejstwa! Nie mysle, ze narodowosc ma z tym duzo wspolnego. Wszedzie sa ludzie prymitywni, niedouczeni,zlodzieje i brudasy. To jest male forum wiec bardziej uwydatniaja sie wypowiedzi ograniczonych i nietolerancyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 ergo12,ty i twoja rodzina,to nie cała Polska ! 26.05.08, 09:41 to ,że jesteście nieukami,brudasami,ćwokami,ni znaczy że taka jest Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii Re: Ale was tutaj krew zalewa ze gdzies jest 26.05.08, 10:49 to jest normalny kraj? Z 5 mln pederastów?. a cóż w tym normalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
rychoku Wielomilionowa parada Gay Pride w Sao Paulo 26.05.08, 09:25 Gdybym się tak o żydostwie wyraził, to "Gazeta Wyborcza" pisałaby o polskim antysemityżmie przez tydzień, ale o Polakach - można, a nawet jest to mile widziane i na co dzień przez "GW" uprawiane, choć może w nieco bardziej inteligentny sposób. P.S.: Przywrócić penalizację sodomii! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 My mamy tylko parady Sekty Rydzyka, RM!!!! 26.05.08, 09:43 nazywają je "pielgrzymkami", w tym okresie Rydzyk ma żniwa! Odpowiedz Link Zgłoś
sunnysmile Wielomilionowa parada Gay Pride w Sao Paulo 26.05.08, 09:53 Super, że taka parada miała miejsce! Każdy powinien mieć prawo do wyrażania swoich poglądów i zdania. Żadnej grupie nie powinno zakazywać się pokazywania tylko dlatego że są różni i ich poglądy są totalnie odmienne od naszych. Szkoda tylko, że w Polsce jest tyle rasizmu i homofobii. Polacy są daleko w tyle jeśli chodzi o tolerancję, a wszystko przez zastraszające, katolickie wychowanie. Z moich obserwacji wynika, że dopiero ludzie młodzi i wyedukowani są tolerancyjni. Często ich rodzice i dziadkowie, jak również koledzy z niższym wykształceniem, są zamknięci na świat i to co im on oferuje, boją się nowych rzeczy i najlepiej dla nich byłoby, gdyby to co inne, zniknęło. Oczywiście, trochę generalizuję i pewnie nie wszyscy z niższym wykształceniem, czy nie wszyscy rodzice są nietolerancyjni, ale ilu z tych grup jest tolerancyjnych? Sama mogę powiedzieć, że moi rodzice pewne rzeczy tolerują, a pewne nie. Dla nich homoseksualiści są chorzy. Ja nie zmienię zdania moich rodziców. Oni sami mogą to zrobić, jeśli będą chcieli. I tak jest w większości rodzin. Gratuluje Brazylii takiej parady! U nas długo takiej porządnej parady nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
szczepanik4 Re: Wielomilionowa parada Gay Pride w Sao Paulo 26.05.08, 10:01 Ohyda!Tylu Pedałów w jednym miejscu Okropne i żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 ohyda?! 26.05.08, 10:13 dwie trzecie z uczestników to hetero - turyści. czemu określasz ich jako "ohyda"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Informacja............. 26.05.08, 10:00 Wladze miasta mowia o milionach.Wiadomo ze mowi sie zawsze wiecej bo chodzi o reklame.Wiele agencji podalo 5 milionow.Informacji zadna ze stron nie chce weryfikowac.Gdyby to byla manifa przeciw bezrobociu czy przestepczosci te same agencje zanizalyby statystyke.I tak to dziala we wspolczesnym swiecie.Moze w mediach brazylijskich znajdzie sie w koncu prawdziwa INFORMACJA , ale tego juz nikt nie sprostuje. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Najwiekszy numer?.................. 26.05.08, 10:20 Polega na tym ze brak ze brak edukacji seksualnej wielu postowiczow przypisuje .........kosciolowi.A przeciez to wy macie komputery.Wypisac w google profilaktyka i juz wszystko wiecie.Tylko ze Wam nie chce sie uczyc.Winna jest jak zwykle.....komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
acurator extra zabawa 26.05.08, 10:21 Fajnie, ze w Sao Paulo sie tak dobrze bawią. Myślę, że za parę lat u nas będzie podobnie. Nasze parady nie zawsze będą ponurymi marszami polegającymi na starciach z zadymiarzami i przypominaniem na czym polega demokracja, tylko wspólną zabawa i świętem radości. Bez kompleksów i nachalnej propagandy prorodzinnej. Niestety, dziś nawet jogurt w tym kraju jest familijny... Tym bardziej cieszy, ze gdzieś na świecie można się dobrze bawić będąc sobą. Zastanawia mnie tylko wybiórczość wyborczej, która w felietonie zdjęciowym pokazała najbrzydsze drag queens na paradzie, tak jakby w 5 milionowym pochodzie nie szło chociaż kilku przyzwoicie ubranych chłopaków i dziewczyn za rękę. Nie byli wystarczająco medialni? Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii pardon, ale pederastia budzi we mnie obrzydliwość 26.05.08, 10:48 może i nie jestem tolerancyjny, zwłaszcza w GWyborczym ujęciu tego słowa, ale widok, a nawet myśl o penetracji annalnej (w brzydko pachnący odbyt drugiego faceta) budzi we mnie odruch wymiotny. To nie normalne. Jestem ... homofobem? Dla gejów na pewno. Ale nic na to nie mogę poradzić. To obrzydlistwo jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 tak, jesteś homofobem. 26.05.08, 13:04 po co sobie wyobrażasz coś, co uważasz za obrzydliwe?! wyobraź sobie coś przyjemniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo.52 Re: pardon, ale pederastia budzi we mnie obrzydli 26.05.08, 13:45 tak,tak ordynator-a cipka jest pachnąca i miodem opływająca,pod warunkiem,iż jest to cipunia hetero,bo cipka homo pewnie też brzydko pachnie-dawno nie spotkałem takiego żałosnego bałwana.... Odpowiedz Link Zgłoś
kot_prezesa Publiczny samogwałt 26.05.08, 11:52 gdyby 5 mln gejów zrobiło sobie razem samogwałt, to mogliby pływać w spermie krytą żabką a Sao Paulo nie domyłoby się do karnawału Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 "Samogwałt"? Czy to nazwa na spowiedź katolicką?:) 26.05.08, 16:50 Urocze jest to zakłamywanie rzeczywistości przez naszą drogą Tradycję już na poziomie słów. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Gay Pride w Sao Paulo-super impreza 26.05.08, 12:08 bylem wlasnie tam na tej imprezie , to niesamowite przedsiewziecie a jakie szol, polacy powini czegos sie nauczyc. W berlinie zacznie sie w czerwcu , tez fajna impreza i nie oto chodzi tu , ze ktos jest gejem , czy nie -niezla kasa dla mniasta i niesamowici ludzie andre berlin Odpowiedz Link Zgłoś
arturp91 Wielomilionowa parada Gay Pride w Sao Paulo 26.05.08, 13:27 Bombę atomową na nich rzucić Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska najwięksi homofobi to niespełnienione ciotki 26.05.08, 14:43 a najwięcej ich wśród kiboli stadionowych bulapictures.com/index.php?l=show&id=107 Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Wielomilionowa parada Gay Pride w Sao Paulo 26.05.08, 15:13 Wielkie Brawo dla katolickiej Brazylii. Zasciankowi i obludni polscy katole maja z kogo brac przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś