pimpus18 28.05.08, 08:53 Takie bywają czasami skutki zadawania się z Arabami. Głupia gęś. Mydełko miała chyba bezpłatne z Unilever. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.ostachowski Re: Uwolniliśmy Elizabeth 28.05.08, 09:25 Nie wiem kim jestes, ale lepiej czasami nic nie pisac lub mowic, zeby nie rozwiewac watpliwosci co do swojego poziomu intelektualnego. Dziewczyna bardzo duzo przezyla w zyciu i nie zycze tego nikomu. A wypowiedz, ze ktos jest glupia gesia, hmm, mogl napisac tylko Pimpus:) - zastanawiam sie jakie mozgi maja Pimpusie. Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Ja też nie wiem, kim Ty jesteś, Ostachowski 28.05.08, 10:22 Jeśli to Twoje prawdziwe nazwisko. Ale co to ma do rzeczy? Takie są tutaj zasady, że posługujemy się wybranymi przez siebie nickami. Nie widzę w tym nic zdrożnego. Poczucie humoru, ironia czy cynizm są tutaj jak najbardziej na miejscu. Te bzdurne, propagandowe i uczniowsko poprawne teksty w tej (także i w wielu innych) "opiniotwórczej" gazecie dla ćwierćinteligentów zasługują na takie komentarze. Gdyby było więcej ludzi myślących zdroworozsądkowo, jak ja, takie historie byłyby dużo rzadsze. Przy swoim współczuciu myśl też więcej. Inni będą mieli więcej z tego Też Cię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Pimpus ... 28.05.08, 10:32 Twoj domniemany "zdrowy rozsadek" niewiele ma do czynienia z twoja praca agenta. I nie jest wazne, czy wszystkie te czekistowskie nicki, to jedna osoba, czy wiecej. Mysl jest jedna i jedynie sluszna, lubiankowska. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Borcia, z Ciebie byłby nawet fajny synek, 28.05.08, 10:37 gdybyś nie był tak zaczadzony. To bardzo utrudnia (czy wręcz) uniemożliwia wymianę myśli z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.ostachowski Re: Ja też nie wiem, kim Ty jesteś, Ostachowski 28.05.08, 17:42 Witam, aby wymieniac opienie na jakis temat, nalezy cos o danym temacie wiedziec, przezyc, doswiadczyc. Wiec dyskusje jak ponizej sa bezsensu - w calej korespondencji od wczoraj widze grupe frustratow, ktorzy dzieki temu, ze sa anonimowi, moga leczyc swoje kompleksy, lub poczuc sie przez chwile waznymi. Smieszne to... Prosze bez odpowiedzi Pozdrawiam Marcin PS. Kim jestem? Po prostu czlowiekiem, mozesz kilka dodatkowych informacji znalezc pewnie na googlach. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Uwolniliśmy Elizabeth 28.05.08, 12:46 Jednak czy nie są to dwie różne sprawy? To że dużo przeszła w życiu zarówno "mieszkając" na lotnisku jak i zapewne u siebie w kraju to jedno. To ile było winy z jej strony, że "zadała się" z nie tymi ludźmi co trzeba to drugie. No i jeszcze trzecia sprawa - bezdusznośc rosyjskich urzędników. Odpowiedz Link Zgłoś
minerve Naiwni Polacy 28.05.08, 11:20 Polacy sie rozczulają bo nie wiedzą jeszcze co to jest ZALEW emigrantów z kontynentu afrykańskiego, tak jak doswiadcza tego teraz Francja czy Anglia. We Francji na przykład Afrykańczycy bez papierów - których jest coraz więcej - aby uniknąć wysłania ich spowrotem do Afryki nie przyznają się do jakiegokolwiek obywatelstwa, po prostu z tej prostej przyczyny nie można ich odesłać do kraju skąd przyjechali. Są oni przetrzymywani (na koszt państwa czyli wszystkich pracujących obywateli) w specjalnych lokalach (z telewizją i wszelkimi wygodami) niedaleko lotniska, w oczekiwaniu aż zechcą łaskawie powiedzieć jakiego kraju są obywatelami. Bo tylko wtedy możnabyłoby ich wsadzić do samolotu w powrotną drogą. To juz nie jest nielegalna emigracja, to jest ZALEW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
brzozowska.marta Re: Naiwni Polacy 31.05.08, 06:22 tak, masz racje, minerve, trzeb bylo dac jej tam zdechnąc, i te miliony imigrantów tez niech zdychają. cód ze ktos kiedys przygarnął te setki tysięcy emigrantów z Polski,ale czarnuch to czarnuch, niech zdycha....tu czy tam Niestety, minerve, jak sie wdrapalo na jakis poziom cywilizacji to trzeba sie stosowac do jej praw, np praw człowieka, które są równe dla kazdego człowieka. A bardzo człowieczym odruchem jest pomoc, kzademu, bez wzgledu na kolor skory, i ich ilosc. A jesli chce sie bronic przez naplywem nieporzadanych emigrantów, trzeba zmienic przepisy... Odpowiedz Link Zgłoś
w.winiarski POLACY?? 28.05.08, 12:07 Ludzie co wy wygadujecie?? obrażacie się nawzajem bez powodu, jeśli znajdzie się osoba wyczulona na nieszczęścia innych od razu jest obrażana, zaczyna się szukanie dziury w całym. Czy wy uważacie że Polacy nie robią nic bezinteresownie?? A właśnie że robią, znam Marcina od dziecka, od zawsze był człowiekiem mądrym i dobrym, zawsze pomagał nie tylko rodzinie ale i innym potrzebującym. Podziwiam go za to i za jego zaangażowanie. i naprawde prosze was nie wygadyjcie takich bzdur bo to świadczy tylko waszej bezmyślności i inteligencji a raczej jej braku. Marcin 3maj tak dalej, Jesteś wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Gdybym ja znał Marcina od dziecka, 28.05.08, 12:26 to może napisałbym coś innego. Nie mogę znać jednak wszystkich - tym bardziej od dziecka. Ci którzy patrzyli na tę panią przez prawie dwa lata też pewnie mieli szczęśliwe dzieciństwo, i w ogóle są zacności ludźmi. Co jednak dalej niewiele mi wyjaśnia. Winiarski, gdzie Ty wyczytałeś, że obrażam Marcina. Najpierw uważnie czytaj, potem staraj się to dobrze zrozumieć, na końcu bierz się do pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
adenozynotrojfosforan Re: Gdybym ja znał Marcina od dziecka, 28.05.08, 12:31 ruscy maja wiecej wspolnego z kitajcami niz z bialymi ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Gdybym ja znał Marcina od dziecka, 28.05.08, 12:39 adenozynotrojfosforan napisał: > ruscy maja wiecej wspolnego z kitajcami niz z bialymi ludzmi A ty z takim mysleniem wkrotce przemienisz sie w dwu- a potem w monofosforan! Odpowiedz Link Zgłoś
w.winiarski Re: Gdybym ja znał Marcina od dziecka, 28.05.08, 12:39 a ty masz więcej wspólnego z bydłem niż z człowiekiem. a po drugie pimpus nie pisałem konkretnie do Ciebie tylko do wszystkich którzy jakoś nie potrafią zrozumieć dobroci ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Winiarski, chamie, teraz Ty bydlaku 28.05.08, 12:47 pokazałeś Twoje prawdziwe oblicze. Gratuluję. Naucz się najpierw kultury. Bo tak nie mam z takimi typami o czym dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
w.winiarski Re: Winiarski, chamie, teraz Ty bydlaku 28.05.08, 13:10 widze że nie mamy o czym dyskutować, jeśli nie potrafisz zrozumieć jednego. ludzkiej dobroci. w czym widzisz problem jeśłi jedna osoba chce pomóc drugiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Winiarski, a wiesz Ty co jest Twoim problemem? 28.05.08, 13:26 Uprzedzenie. Nie wiem na jakim Ty akurat jesteś poziomie intelektualnym, ale myślę, że nie piszę tu znowu aż tak zawile. Lepiej byś zrobił, gdybyś przypisując komuś przez Ciebie skompilowane teorie lepiej wdał się w dyskusję. Czasami nawet tutaj można sobie podyskutować. Ale do tego trzeba przynajmniej dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
w.winiarski Re: Winiarski, a wiesz Ty co jest Twoim problemem 28.05.08, 13:35 NIESTETY DYSKUSJE PRZERADZAJĄ SIĘ W KONFLIKTY TAK JAK TEN. NIE CHCE Z NIKIM DYSKUTOWAĆ BEZ SENSU BO PO CO WIĘC NIE DYSKUTUJMY KŁÓCĄC SIĘ NA WZAJEM TYLKO CIESZMY SIE ŻE CHOĆ JEDNA W MORZU TRAGEDII LUDZKICH ZOSTAŁA POZYTYWNIE ZAKOŃCZONA. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Wiesz co, Winiarski: 28.05.08, 13:40 Ja po prostu nie potrafię tego zrozumieć. Nie jestem taki głupi, żeby nie widzieć, jak wiele jest takich historii praktycznie wszędzie. Patos, pustosłowie i bicie piany mnie śmieszą. Od tego świat nie będzie nigdy lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
w.winiarski Re: Wiesz co, Winiarski: 28.05.08, 13:55 A MOŻE POPROSTU WARTO JAKOŚ ZAPOCZĄTKOWAĆ NAPRAWIANIE ŚWIATA A CHOĆBY POKAZYWANIE ŻE MOŻNA, JEŚLI SIĘ TYLKO OCZYWIŚCIE CHCE. JA NIE WIDZE W TYM PUSTYCH SŁOW ALE CZYNY, WKOŃCU PO 20 MIESIACACH WRÓCIŁA DO DOMU I TO SIĘ LICZY. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Teoretycznie masz rację 28.05.08, 14:06 Tylko czy można to z tego powodu lepiej zrozumieć? Dlaczego tylu ludzi przez tak długi okres czasu nie chciało jej pomóc? Mnie takie sprawy bardzo przejmują. Często dowiaduję (tak, właśnie często) o takich sprawach, o których nigdy bym nie pomyślał, że są w ogóle możliwe. A zdecydowana większość - gdy się zastanowię - jest przerażająco smutna. Tak jak ta. Nie mam na to żadnego wpływu, więc się śmieję (Gogola czytałeś?) z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 O, jeszcze jeden mondry! 28.05.08, 12:50 Ona przecież była na lotnisku. Ta są przecież niezliczone rzesze z całego świata. Zna dobrze angielski. Więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
w.winiarski Re: O, jeszcze jeden mondry! 28.05.08, 13:12 ona może zna angielski a ty widze że nawet Polskiego nie znasz. <Mądry> Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Wielu (tutejszym) mondralom 28.05.08, 13:34 ortografia nie jest tak bardzo niezbędna. A Tobie to już trzeba takie rzeczy tłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś