venus99 07.06.08, 13:12 wiele osób też swoje wie o pełniącym nieudolnie obowiązki prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadjan Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:12 Świat się do góry nogami przewrócił, Kwaśniewska broni Wałęsę przed kaczorami. No, nie jest to normalny kraj, oj nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 13:53 W jakim celu upubliczniane są pseudohistoryczne wydawnictwa paranoików spod znaku IPN? W jakim celu media (w tym tkże GW) upajają się kolejnymi wieściami dochodzącymi ze stolicy polskiej głupoty - Rydzykowa? Milczenie, pogardliwe milczenie, jest najlepszą odpowiedzią na te społecznie chore zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_polonus Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 13:58 jesteś głupi - nikt nie robi więcej dla odkrywania historii niż IPN. Są tam czołowe polskie nazwiska, najlepsi badacze historii. Wiem, że twoja komusza mentalność wolałaby, zeby nie pisać zbrodniach twoich idoli z PZPR i UB - ale na szczęście nie masz ni d opowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 14:37 michal_polonus napisał: > jesteś głupi - nikt nie robi więcej dla odkrywania historii niż IPN. > Są tam czołowe polskie nazwiska, najlepsi badacze historii. > Wiem, że twoja komusza mentalność wolałaby, zeby nie pisać zbrodniach twoich > idoli z PZPR i UB - ale na szczęście nie masz ni d opowiedzenia. ??????????????? stwardnienia rozsiane masz?? w mózgu?? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Olka znowu boli golen ;)))------------------ 07.06.08, 14:54 Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Dobrze, że sobie jej nie złamał 07.06.08, 15:16 jak pijany Kaczyński rękę kaplicy. Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 po Bolku, nie daj Boże, wzieliby się za Olka!!! 07.06.08, 15:51 do czego to podobne - takie polskie piekło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: po Bolku wezmą się za Małonaryj 07.06.08, 16:04 Skrót myślowy; prężyddęt Małonaryj. Skrót myślowy prężyddęt , Małonaryjny przekręt. Wyrzucić, nie wyrzucić? Dalej mamy się kłócić? Nasze są konsekwencje. Jego foch turbulencje! Małonaryj, ryje dwa. Jeszcze kot i ma-ma. W orszaku czarna sfora. Z nim niesie deerektora. Deerektor cały w złocie. A ty w ubóstwa cnocie! Z krwi i kości Wałęsa. Ten mały to kupa mięsa. Nażarty, wytarty nosek. Naczelnik miast i wiosek. Złośliwy jak wściekły pies. Namaścił ojciec bies. Woń szamboperfumy. On ma wszystkie rozumy. Głosi za łojcem Bolek. Niegodny mnie i Polek. Chłopów ma za Wolaków. Za spieprzaj dziadów, robaków. Kala mit jak niczyje. Wzorem mu Małonaryje. > Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Pokonamy tych Krzyżaków Redyka! 07.06.08, 16:27 www.youtube.com/watch?v=HqAKKiEUemI Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Pokonamy tych Krzyżaków Redyka! 07.06.08, 20:09 psycholu, ciebie nikt nie czyta, żałosny wierszokleto Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Pokonamy tych Krzyżaków Redyka! 07.06.08, 20:31 Zona Stolzmana syna pulkownika NKWD ma w tym swoj interes. Walesa zacznie sypac... pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Aleksander_Kwa%C5%9Bniewski#Ojciec_Aleksandra_Kwa.C5.9Bniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Pokonamy tych Krzyżaków Redyka! 07.06.08, 21:51 Re: paralela1, UBecka świnia bez honoru z sekty R Autor: paralela1 01.06.08, 14:01 WIDOCZNIE DOBRZE CI DOPIEKłAM TY SSYNU UBECKI, HE HE Wysil się niemoto UBecka! Ja już nie rzucam się na byle ruch klamki, warczę i otwieram cicho u drzwi zamki. Szczekam, na Żyda, lewusa, liberała, a smak w nim jest taki jak maślana chała. Wbijam zęby w chałę i odgryzam kęsa, trzeźwieję, bo czuję smak ludzkiego mięsa. Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości, proszę dla obłędu wiele łagodności! Mało, ja uważam od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! Najlepiej jak ich pochłoną płomienie. Ogień i Radyjo da im oczyszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czerwone autorytety murem za Bolkiem 09.06.08, 14:09 Taka obrona, lacznie z opinia generala Jaruzelskiego, ze Bolek to nieBolek i ze to swoj chlop, przyklepuja opinie i dodaja watku komicznego obrony Walesy przez czerwona oligarchie. Odpowiedz Link Zgłoś
usak To nie golen! 07.06.08, 17:55 To skora z posladkow zaswedzila jej na policzku. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Towarzysze pisowcy! Bolek Kaczyński już was nie 07.06.08, 18:09 kocha! Do boju o pisuar. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: To nie golen! 07.06.08, 21:55 usak napisał: > To skora z posladkow zaswedzila jej na policzku. Moze to skora Polakow zamordowanych przez NKWD. Mafijne towarzystwo wzajemnej adoracji swietnie opisal w "Dolinie Nicosci" Bronek Wildstein. Towarzystwo wzajemnych uwiklan, towarzystwo w dolinie nicosci... Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 15:27 michal_polonus napisał: > jesteś głupi - nikt nie robi więcej dla odkrywania historii niż IPN. > Są tam czołowe polskie nazwiska, najlepsi badacze historii. > Wiem, że twoja komusza mentalność wolałaby, zeby nie pisać zbrodniach twoich > idoli z PZPR i UB - ale na szczęście nie masz ni d opowiedzenia. Wbrew temu co kretynie wmówił ci twój guru z sekty Radyjo Co Ma Ryja, w IPN nie ma ani jednego historyka, są tylko kacze popłuczyny o specjalności którą za nauki historyczne uważają takie katotalibańskie szkółki jak Rydzoakademy, KUL, Akademia Teologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_polonus Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 19:17 słuchaj jesteś kompletnym ignorantem nie masz zielonego pojęcia o IPN jesteś typowym wytworem Wyborczej Eisler, Dudek, Paczkowski - wystarczą te trzy nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
suga3 Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 20:04 jakby byli tacy swietni to nie gniliby w politycznym tworze jakim jest IPN, tylko zajeliby sie powazna praca naukowa... powtarzam - nikogo ponizej 50 roku zycia nie interesuja te bzdety, poza kilkoma takimi co przytakuja Kaczorom, bo maja nadzieje na kariere w polityce lub administracji panstwowej (ci tylko to udaja w ramach wazeliniarstwa), albo wyobrazaja sobie ze byli wielce przesladowani... nie widze celu w utrzymywaniu kosztem wielu milionow zlotych takiego tworu jak IPN - dla mnie to juz odlegla historia: komuchy miedzy innymi z Twoimi Kaczorami ugadaly sie w trakcie obrad Okraglego Stolu ze NIKT IM NIC NIE ZROBI, i uwazam ze lepiej wydac te pieniadze na rozwoj sciany wschodniej, czym ostatnio Kwakwarakwa wycierala sobie gebe, er, przepraszam, dziob... jezeli uwazasz ze komukolwiek kiedykolwiek cokolwiek zrobia na podstawie tej "pracy", to jestes niezlym naiwniakiem... GOSPODARKA, GLUPCZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 21:21 Te 3 nazwiska to nazwiska nie poważnych historyków, tylko nazwiska pisuarowych "historyków IPN" Mam nadzieję, że spostrzeżesz różnicę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Historycy na miare Maciorka... 07.06.08, 15:44 HIENY POLITYCZNE karmiace sie padlina z archiwow SB. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslawo1 Re: Historycy na miare Maciorka... 07.06.08, 17:00 > HIENY POLITYCZNE karmiace sie padlina z archiwow SB. Dużo emocji - zero treści, zero argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 15:45 W zasadzie to masz aż-tylko 50% racji! Mądrości nabywa się z wiekiem. Czasem jest to wieko od trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
suga3 Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 17:25 IPN - najwybitniejsi historycy??? banda nierobow, oszolomow i naginaczy historii... akta IPN nie maja zadnej wartosci z prostej przyczyny: sa niekompletne, wiec te hiperautorytety moga sobie tylko gdybac... rozgonic Instytut Przechowywania Nieudacznikow, akta zas SPALIC, lub jeszcze lepiej przemielic na papier toaletowy - mam 30 lat i meczy mnie juz zonglowanie teczkami, ktore odchodzi w Polsce od 20 lat, to juz nawet nie jest absurdalnie smieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 18:43 suga3 napisał: > - mam 30 lat i meczy mnie juz zonglowanie teczkami, ktore > odchodzi w Polsce od 20 lat, to juz nawet nie jest absurdalnie > smieszne... ************************** chcesz powiedzieć że już w wieku 10 lat zmuszano cię do zajmowania się polityką, biedne dziecko ... Odpowiedz Link Zgłoś
suga3 Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 18:58 ??? kiedy mialem 11 lat nie dalo sie tematu polityki uniknac, ani przed nim umknac, nikt mnie jednak do niczego nie zmuszal... jezeli uwazasz ze w tym wieku nie rozumie sie pewnych rzeczy, to albo ja jestem jakis wyjatkowy, albo Ty jestes "wyjatkowy inaczej"... faktycznie, wyrazilem sie niejasno - mam 30 lat, chce patrzec w przyszlosc, i g... mnie obchodzi kto byl agentem Bolkiem a kto Lolkiem - teraz to juz musztarda po obiedzie, i poza Kaczorem i jego przydupasami w rodzaju chorego psychicznie Macierewicza nikogo to juz nie podnieca... Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 15:43 Więc, milcz człowieku o pretensjonalnym nicku, przecież i tak nie masz nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Dlaczego media dają posłuch paranoikom? 07.06.08, 18:37 sumienie.lk napisał: > Milczenie, pogardliwe milczenie, jest najlepszą > odpowiedzią na te społecznie chore zachowania. ****************************** ja nie miałem się zamiaru wypowiadać, ale dlaczego ty nie milczysz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Dzieki Walesie jolka mogla zostac I Dama PRLb 07.06.08, 18:38 marcin1122331 napisał: Dzieki Walesie jolka mogla zostac I Dama PRLbis Coś ci się pomyliło. Przecież w czasie PRL-bis prezydentem był i niestety ciągle jest L. Kaczyńki. Chociaż kilka niesięcy temu ten PRLpodobny twór upadł, on dalej jest jaśniepanującym i jak może przeszkadza w wprowadzaniu normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
skok Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 13:19 A co ma robic? Na jej miejscu tez bym bronila... Po co mamy znac prawde? Jeszcze jej nie udzwigniemy? Przeciez tacy jestesmy nieodpowiedzialni... A "polskie piekielko" nie ma tu nic do rzeczy. Tak mozna wytlumaczyc wszystko...nawert zachowanie prezydenta wszystkich Polakow pijanego nad grobami polskich oficerow... Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 17:25 a dlaczego broni... tam jest tez o nich ... Walesa podawal noge i.t.p. a teraz jada na tym samyum wozku... jeden drugiego wart.... Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:14 Znalazła sie obrończyni. Pilnuj lepiej swojego pijaka, chwiejącego sie na nogach w Katyniu i waszych szemranych geszeftów .A Bolka Wałęsę prawda o jego okresowej sb-ckiej agenturalności wyzwoli.... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 14:28 internauta2007 napisał: > Znalazła sie obrończyni. Pilnuj lepiej swojego pijaka, chwiejącego sie na > nogach w Katyniu i waszych szemranych geszeftów .A Bolka Wałęsę prawda o jego > okresowej sb-ckiej agenturalności wyzwoli.... -- To dzięki takim jak ty "katolik" kojarzy mi się z "łachudrą" . Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 14:42 Przecież powszechnie wiadomo że Kwaśniewski w Katyniu sprawiał wrażenie wczorajszego. Jak i to że spił go arcybiskup gen. Sławoj Głódż. Tylko jak to ma się do sprawy Wałęsy? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdeczka1 Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 19:50 lachudra to jest konfident. Walesa byl najgoszym w calej historii Polski prezydentem. Pamietacie to jego "zdrowie wasze, w gardlo nasze". Dyzma, polityczna marionetka otoczona Wachowskimi, Falandyszami i innymi zasluzonymi. Polakom nalezy sie prawda, nawet bolesna. Oczywiscie, ujawnienie prawdy o walesie moze wywolac reakcja lancuszkowa i mozemy sie dowiedziec o innych pomnikowych postaciach i calych tych pozal sie boze salonikach Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 20:43 prawdeczka1 napisał: > lachudra to jest konfident. Walesa byl najgoszym w calej historii > Polski prezydentem. Pamietacie to jego "zdrowie wasze, w gardlo > nasze". Dyzma, polityczna marionetka otoczona Wachowskimi, > Falandyszami i innymi zasluzonymi. Polakom nalezy sie prawda, nawet > bolesna. Oczywiscie, ujawnienie prawdy o walesie moze wywolac > reakcja lancuszkowa i mozemy sie dowiedziec o innych pomnikowych > postaciach i calych tych pozal sie boze salonikach To że był złym prezydenten nie znaczy że był konfidentem. IPN od momentu wejścia tam Kurtyki stał się własnością PiS-u. Wystarczy przypomniec wystąpienie Pana Mularczyka przed TK. Lustracja jest tematem zastępczym majacym pokryc kompletną ignorancję PiS-u w innych sprawach. Najlepiej byłoby wpuścić to towarzstwo do IPN ogrodzic drutem kolczastym dostarczac jedzenie i picie i za żadne skarby nie nie wypuszczac stamtąd żadnych wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Przedstawianie faktów i dokumentów to "piekło"? 07.06.08, 13:16 Chyba tę panią coś pod czaską zapiekło. PS. Ciekawe czy publikowanie dowodów na to, że J.Piłsudski stchórzył i nie dowodził bitwą pod Warszawą to też "polskie piekło"? Odpowiedz Link Zgłoś
infoth Wałęsa z komuchami 07.06.08, 13:53 to piekiełko konstruowali a teraz Ola i jej dzieci będą się tutaj smażyć.....bo Wałęsowie się już dawno usmażyli fried Walesa jejku Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Takim Wałęsa był kapusiem, jak Piłsudski tchó 07.06.08, 14:59 Zgadzam się. A teraz poczytaj jak Piłsudski przeszedł załamanie nerwowe i przed bitwą złożył na ręce Witosa dymisję. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr Re: Takim Wałęsa był kapusiem, jak Piłsudski tchó 07.06.08, 17:37 ty jestes i tchórzem i kapusiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
usak Moja babcia uwazala Pilsudskiego za tchorza. 07.06.08, 20:56 Twierdzila, ze jako prezydent podrozowal po calej Polsce, ale nie mial odwagi przyjechac do Poznania spojrzec Wielkopolanom prosto w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr Re: Przedstawianie faktów i dokumentów to "piekło 07.06.08, 17:35 baltazarus napisał: > Chyba tę panią coś pod czaską zapiekło. > > PS. Ciekawe czy publikowanie dowodów na to, że J.Piłsudski stchórzył > i nie dowodził bitwą pod Warszawą to też "polskie piekło"? wiadomo kogo ta pai reprezentuje... szkoda na nich czasu... wiadomo kim BILI I SA... Odpowiedz Link Zgłoś
rychoku Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:19 Pokaż mi swoich sojuszników, a już żadne dokumenty nie będą potrzebne, żeby wiedzieć, kim jesteś. P.S.: Przywrócić penalizację sodomii! Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:19 Od kiedy to dyskusja jest niemile widziana w demokracji? Co jest złego w poszukiwaniu prawdy? Tak, zgadzam się z Jolantą, że zamykanie ust badaczom historii jest obrzydliwym atakiem na wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:22 niech ona ze swoim mezam wytlymacza sie ze swoich przekretow .Nikt prezydentowi nie odmawia tego co mu sie nalezy ale prawda jest ponad wszystkim . Czlowiek jest w stanie wiele wybaczyc ale najpierw musi znac PRAWDE Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 14:00 kap0 napisał: > niech ona ze swoim mezam wytlymacza sie ze swoich przekretow .Nikt > prezydentowi nie odmawia tego co mu sie nalezy ale prawda jest ponad > wszystkim . Czlowiek jest w stanie wiele wybaczyc ale najpierw musi znac PRAWDE Prawda jest jak d.pa. Każdy ma swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 17:24 durnys michr Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 20:13 maja sie wytlumaczyc.. TRZEBA ICH ROZLICZYC I JUIZ BYLO BLISKO... JUUZ NIEDLUGO TO NASTAPI I TEGO SIE BOJA PRZEZ TO TA PANI I INNI TAK ATAKUJA...... Odpowiedz Link Zgłoś
wisia551 Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 13:24 Kaczyńscy oraz PiS powinni zniknąć ze sceny politycznej - to szkodnicy i nieudacznicy. Niech ktoś powie, co udało się im dokonać? Jedyne co potrafią, to lżyć, obrażać innych. Ten atak na p. Wałęsę jest spowodowany zazdrością, zawiścią i nienawiścią. Zaiste, czysto chrześcijańskie uczucia. Ale cóż, PO nie potrafi być zdeczydowana i konsekwentna, boi się PiS-i i tak horror trwa. A wracając do tematu - Kaczyńscy - łapy precz od p. Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
xavier_666 Re: wisia551 07.06.08, 14:01 wisia551 napisała: Kaczyńscy oraz PiS powinni zniknąć ze sceny politycznej - to > szkodnicy i nieudacznicy. Niech ktoś powie, co udało się im dokonać? > Jedyne co potrafią, to lżyć, obrażać innych. Ten atak na p. Wałęsę > jest spowodowany zazdrością, zawiścią i nienawiścią. Zaiste, czysto > chrześcijańskie uczucia. Ale cóż, PO nie potrafi być zdeczydowana i > konsekwentna, boi się PiS-i i tak horror trwa. > A wracając do tematu - Kaczyńscy - łapy precz od p. Wałęsy. Wisiu zjedz ciacho , popij kawką i myśl dalej ,że myślisz i rozumiesz rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wisia551 07.06.08, 14:03 Trzeba dodac ze PO bez reform zarzadza tym co zostawilo PiS.Czyli?PiS rzadzil wspaniale skoro mozna tylko administrowac po poprzednikach. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Należy tu dodać, że to ciacho to powinna byc beza 07.06.08, 17:51 ... xavier_666 napisał: > Wisiu zjedz ciacho , popij kawką i myśl dalej ,że myślisz i > rozumiesz rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
taborex Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:24 Jeśli potwierdziło by się iż Wałęsa to "Bolek" to nie można by wykluczyć współpracy w latach 90 na linii Wałęsa-Kwaśniewski. Dokumenty pewnie i tak są pewnie w większości zniszczone , ale jeśli bezpieka była w stanie zabić np. Popiełuszkę to Wałęsę też mogli. Dobra nie pisze bo trochę jestem chory tropikalnie^^ idę na cmentarz pospacerować . Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Tak, PRAWDA moze byc obrzydliwa dla niektorych 07.06.08, 13:24 czy Walesa byl bolkiem tego nie wiadomo poczekamy zobaczymy Usilowanie zabic ksiazke historykow o przeszlosci przez kampanie propagandowa GW to jest dopiero obrzydliwosc Czy nie jest obrzydliwe dla pani Kwasniewskiej fakt, ze maz jest pijakiem i klamca? Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Kwaśniewska na prezydentowa? 07.06.08, 13:26 "Jolanta Kwaśniewska zapewniła w TOK FM, że nie zamierza kandydować w wyborach prezydenckich." Uffffff... Najlepsza wiadomosc jaka czytalem od dawien dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
musknascianie debilizm wypowiedzi 07.06.08, 13:27 ale ujawnianie prawdy historycznej nie ma na celu odebrania komuś jego historycznych zasług tylko pokazanie prawdy lub jej naświetlenie, pokazanie sprawy z nowego pktu widzenia wkurzają mnie debilne wypowiedzi ludzi typu "chcą mu odebrać zasługi" a co jeśli prawda rzeczywiście jest inna, bardziej skomplikowana...? trzeba szukaćżeby znaleźć a zamykanie się i mówienie że to temat tabu świadczy zaprawdę o ciemnogordzie wypowiedzi i o GW że broni ciemnogrodu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanova Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:28 Polska to wrzód na d.pie UE! Odpowiedz Link Zgłoś
papigo Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:29 Walesa sie zasluzyl,tylko ten palant lolek tego nie rozumie.polacy po jakiego ch... na niego glosowaliscie.Ja mam czyste sumienie bo od lat nie glosuje i mieszkam za granica i wladza pajaców tutaj nie dociera. www.hotelroyalpalace.eu Odpowiedz Link Zgłoś
enskw Re: Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełk 07.06.08, 14:15 jak nie glosujesz to sie nie udzielaj. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte A kiedys Walesa chcia dac Kwachowi noge :))))))))) 07.06.08, 13:31 m Odpowiedz Link Zgłoś
lesny_jezyk Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:35 A ja sie cieszę, że Kwaśniewska zdobyła się na takie wyznanie. Powiedziała to, co i tak myśli większość Polaków. No mam nadzieję, że tak myśli Odpowiedz Link Zgłoś
srazak Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:37 No ta kobitka mu podciela nogi! Z takimi obroncami nie trzeba miec wrogow.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:37 Ma Pani Kwaśniewska 100% rację. Wałęsa jest niekwestionowanym bohaterem polskiego Sierpnia 80 i nikt,żaden kaczysta, nie jest w stanie zdeprecjonować Jego zasług. Odpowiedz Link Zgłoś
adenozynotrojfosforan nadety karzel 07.06.08, 13:40 ipn to narzedzie polityczne karla jaroslawa a prezydent mamrotek to jego popychadlo nienawidza walesy bo swego czasu obu wytargal za uszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
sapervodicka czyli Walesa byl bolkiem 07.06.08, 13:39 elity zwyczajnie przedobrzyly, tymi swoimi rozpaczliwymi obronami potwierdzily ze Walesa byl bolkiem, Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusz Kwaśniewska broni Wałęsy: To polskie piekiełko 07.06.08, 13:41 Polskie piekło!!! Te wypowiedzi są POLSKIM PIEKŁEM! Generalnie - chamstwo, zawiść i brak kultury:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Wypowiedział się autorytet... 07.06.08, 13:41 Idź pierwsza dama ... bezy wpieprzać i cieszyć się że Bolek zadbał swego czasu o takich jak wy! Żałosne. Cała Polska klasa polityczna lat 90-tych murem za Bolkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Wypowiedział się autorytet... 07.06.08, 13:53 Ty minusn nie jesteś Polakiem skoro nie boli Cię poniżanie Lecha Wałęsy i niszczenie tego, co było dotąd (i jest) powodem do dumy narodowej.Poza tym dlaczego obrażasz ludzi nie troszczac się n Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Wypowiedział się autorytet... 08.06.08, 01:51 Ależ mnie boli poniżanie Wałęsy! I to jeszcze jak! Niestety ON SAM się poniżył. On sam zrobił z wielkiego symbolu gówn.o upaprane układami z Kwaśniewskim, Jaruzelskim , Kiszczakiem, Urbanem... upaprane kradzieżą dokumentów SBeckich na swój temat, wspieraniem lewej nogi, dopuszczenia buraka pana Waldka do rządu czy ustawiania calej polityki do celu najwyższego: chronienia własnej du.py. Gó.. nie przestanie być gównem, jeśli się je przykryje gazetą (nawet wybiórczą). Prawda i tak wylezie. Historia dla takich jak Bolek jest okrutna. Smutne ale prawdziwe: Bolek na śmietnik historii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Lepiej było dopuścić buraka p. Jędrka? 08.06.08, 17:46 I robić z siebie łajno upaprane układami z Rydzolem? Łajno nie przestanie być łajnem, nawet gdy się je przykryje "Naszym Dziennikiem" albo "Tezami do Wystąpień Medialnych". Smutne ale prawdziwe: Geniusz Podkarpacia na śmietnik historii! minusn napisał: > Ależ mnie boli poniżanie Wałęsy! I to jeszcze jak! > Niestety ON SAM się poniżył. On sam zrobił z wielkiego symbolu gówn.o upaprane > układami z Kwaśniewskim, Jaruzelskim , Kiszczakiem, Urbanem... upaprane > kradzieżą dokumentów SBeckich na swój temat, wspieraniem lewej nogi, > dopuszczenia buraka pana Waldka do rządu czy ustawiania calej polityki do celu > najwyższego: chronienia własnej du.py. > Gó.. nie przestanie być gównem, jeśli się je przykryje gazetą (nawet > wybiórczą). Prawda i tak wylezie. Historia dla takich jak Bolek jest okrutna. > Smutne ale prawdziwe: Bolek na śmietnik historii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Czerwoni i różowi zwierają właśnie szeregi 07.06.08, 13:42 Przygotowują się aby zniszczyć na drodze medialnego przewrotu naszego prezydenta suwerennego państwa. Moskiewskie parobki będą plugawić dobre imię prezydenta żeby bolszewizm wrócił. Wybory prezydencki powinny zostać odwołane i Lech Kaczyński komisarycznie powinnien zostać prezydentem na kolejne kandencje aby uratować demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusz Re: Czerwoni i różowi zwierają właśnie szeregi 07.06.08, 13:47 Co tam prezydetem - cesarzem go obwołać (najlepiej wszystkich prawdziwych Polaków);-D Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Nie obchodzi mnie Kwasniewska......... 07.06.08, 13:44 ale^prawda.Kazdy postkomunista broni swego esbeka Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Nie obchodzi mnie Kwasniewska......... 07.06.08, 13:48 dla tych ludzi Caucescu byl demokrata. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Nie obchodzi mnie Kwasniewska......... 07.06.08, 13:51 Dodam na odchodne.Juz dzis mozna zmieniac historie Polski.Walesa,Michnik,Kuron-ich nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Nie obchodzi mnie Kwasniewska......... 07.06.08, 13:53 Bo historie Polski starali sie stworzyc robotnicy.Troche wyszlo,duzo nie wyszlo.SB pociagala za sznurki s<oixh.Czytli tych co powyzej o nich pisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_1 Glebia przemyslen J. Kwasniewskiej jest porazajaca 07.06.08, 13:45 Coz za originalne poglady - jak zawsze zgodne z linia partii (jakakolwiek partia jest modna i wygodna w danym momencie dla sliskiego oportunisty Kwasniewskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Glebia przemyslen J. Kwasniewskiej jest poraz 07.06.08, 13:46 lupus_1 napisał: originalne ---- Wolszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_1 Re: Glebia przemyslen J. Kwasniewskiej jest poraz 07.06.08, 13:59 oryginalne - oczywiscie. Nie zmienia to mojego pogladu na swiezosc mysli i ory(i)ginalnosc P. Kwasniewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś