rydzyk_fizyk 12.06.08, 20:15 Mam nadzieję, że kibicowanie Kaczyńskiego nie skończy się jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po.niszczyciel Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będzie.. 12.06.08, 20:21 ale jak by wybuchł jakiś konflikt to na stadionie są sędziowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Jonasz czuwa, szczęście zsuwa. 12.06.08, 20:47 Jonasz czuwa, szczęście zsuwa. Można wygrać z Niemcami, lecz nie jesteśmy Chorwatami. W dodatku mamy Jonasza. Co nigdy nie przeprasza. Oskarżyć może o Bolka. Wehrmacht i voodoo kolka. Szamanizm szamboobronny. Łach Rydz Czyński zdolny. Ciekawe czy jego sztuczki. Nie przypomną nauczki, „że Polak sobie kupi, przed i po szkodzie głupi!” Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Na szczęście Jonasz przegrywa. 12.06.08, 21:49 Na szczęście Jonasz przegrywa. Lecha W. patronka czuwa. Ten gol pewnie jeden z cudów. Próżno Jonasza trudów. Na razie zabolkowany. Nasi strzelają bramy! Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Oto kibic 12.06.08, 22:50 publicystykaprawienapoziomie.blox.pl/resource/z4483881S.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Zbiera mi się na wymioty, jak to widzę... 12.06.08, 22:55 Sportowiec pełną gębą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger W takim razie zobacz to... 12.06.08, 23:22 bi.gazeta.pl/im/0/5308/z5308420X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra O boze. 12.06.08, 23:32 Smiac sie czy plakac? Mam ochote zostac Chorwatem :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będz 12.06.08, 23:46 Dane sedziego: Tel:(01709) 552539 , 28 Maycock Av , Rothertham , S66 1EA - Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head p. Lechu, dość pajacowania! Oddaj teczkę ! 12.06.08, 20:22 Dopóki pan nie odda teczki wykradzionej w 1993 z gdańskiego UOP-u wszystkie pańskie zapewnienia o nie byciu Bolkiem są nic nie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 a hymnu tow. Lech K. sie nauczyl? 12.06.08, 20:31 gdzie sie te Kaczynskie wolskie patryjoty chowaly, ze w ciagu bez mala 60 lat hymnu polskiego sie nauczyly. W domu tychze entelegentow pewno miedzynarodowka i hymn radziecki byly kanonami patryjotyzmu. A tak ogolnie: po co ta niemota tow. Lech K. tam jedzie? Wytrzyma to 2 godziny bez znieczulacza?? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: a hymnu tow. Lech K. sie nauczyl? 12.06.08, 20:36 Sadzisz ze oni umieją poprawnie polski hymn? Przecież jeden z nich śpiewał na ich zgromadzeniu; "marsz, marsz Dąbrowski z z ziemi polskiej do włoskiej" Ot patrioci i wykształciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Prać będziemy się w kraju :) 12.06.08, 20:31 Brawo Lechu! Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Ale który Lechu? 12.06.08, 20:53 A czy "pranie w kraju" ci odpowiada? Ja osobiście wolę, żeby naprali się zagranicą i z podbitymi oczami, ale szczęśliwi i pogodzeni wrócili do Polski (to zn. jeden Lechu do Polski, a drugi Lechu do Wolski). Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będzie... 12.06.08, 20:33 mąż stanu Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będz 12.06.08, 20:34 przy okazji - rydzykfizyk już zaciera łapki na przegrana Polski w obecności Prezydentaprzezsiebienielubianego Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będz 12.06.08, 21:53 Oj loppe Wierzę w Kaczyńskiego ale nie aż tak. Chyba sprzedał swojego pecha bratu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Elektryk a jaka klasa! 12.06.08, 20:40 Kurdupel powinien się uczyć ogłady od Wałęsy. Brzmi niewiarygodnie ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Elektryk a jaka klasa! 12.06.08, 20:43 A teraz kibicujmy jedni nasi przegrali (z Kroacja), a teraz drugim kibicujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Wałęsa: - "JA.. kabotyn" - "JA.. Walesa".. 12.06.08, 20:43 "Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będziemy się w kraju" ======================================================= To manipulowanie motlochem przybiera momentami kabaretowy i cyrkowy wymiar. Kazde pierdniecie tego blazna i kabotyna "Wybiorcza" wywala na czolowke by motloch mogl wyć ze szczescia.. Caly czas wyciagają tego trupa z szafy mimo iz smierdzi nie tylko naftaliną i formaliną, ale g..wnem przede wszystkim.. - A Nikodem Dyzma znowu puszy sie: - "JA.. Walesa" i znowu "wystrzela" i kompromituje sie jakims chamowatym wyskokiem.. Tylko motlochowi z Onetu to nie przeszkadza, bo przeciez "dowala" "Kaczorom" i jest taki.. "swojski" - jak kazdy prymityw i cham im jest bliski i "swojski".. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Wałęsa: - "JA.. kabotyn" - "JA.. Walesa".. 12.06.08, 20:47 kiczkis napisał: > > "Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będziemy się w kraju" > ======================================================= > > To manipulowanie motlochem przybiera momentami kabaretowy i cyrkowy > wymiar. > > Kazde pierdniecie tego blazna i kabotyna "Wybiorcza" wywala na > czolowke by motloch mogl wyć ze szczescia.. > > Caly czas wyciagają tego trupa z szafy mimo iz smierdzi nie tylko > naftaliną i formaliną, ale g..wnem przede wszystkim.. - A Nikodem > Dyzma znowu puszy sie: - "JA.. Walesa" i znowu "wystrzela" i > kompromituje sie jakims chamowatym wyskokiem.. > > Tylko motlochowi z Onetu to nie przeszkadza, bo > przeciez "dowala" "Kaczorom" i jest taki.. "swojski" - jak kazdy > prymityw i cham im jest bliski i "swojski".. A w jakim kraju zyl bys zalosny pokurczu gdyby nie ten "smierdzacy trup? Elektryk a ma klase! Elektryk, a ma Nobla! Elektryk, a mial odwage i charyzme ktora narodowi wystarczyla zeby za nim pojsc! Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Wałęsa: - "JA.. kabotyn" - "JA.. Walesa".. 12.06.08, 22:37 Autor: fedorczyk4 12.06.08, 20:47 A w jakim kraju zyl bys zalosny pokurczu gdyby nie ten "smierdzacy trup? Elektryk a ma klase! Elektryk, a ma Nobla! Elektryk, a mial odwage i charyzme ktora narodowi wystarczyla zeby za nim pojsc! ======================================================= Synu... Ten "zalosny pokurcz" (czyli ja..) zyl w krakuj, w ktorym walczylismy z uprzywilejowanymi sklepami z "zoltymi firankami".. Walczylismy przeciwko sekretarzom majacym przywilej posiadania dubeltowki.. daczy.. wyjazdow do Bulgarii czy na Krym.. Przewciwko aparatczykom z talonami na fiata lub poloneza.. etc. etc.. - Dzisiaj.. zyje w kraju gdzie CI SAMI aparatczycy i sekretarze, sa MILIONERAMI.. Z amiast daczy i dubeltowki, maja wielkoobszarnicze majatki i zamiast talonow, maja najdrozsze modele mercedesow.. Zyje w kraju, w ktorym oprocz tych partyjniakow ktorzy zostali milionerami-jkapitalistami, milionerami-kapitalistami zostali ci, ktorzy w PRL-u byli opozycjonistami-golodupcami.. - byli wywalani z pray.. konfiskowano im auta.. zyli na zapomogach Komitetu Prymasowskiego, a dzisiaj?? - Zylem odmozdzone dziecko w kraju, gdzie twoj SZPICEL i KAPUS "Bolek" bylby tym czym byl.. drobnym donosicielem na swoich kolegow - gdyby nie prawie 10 milionow takich jak ja.. Zylem w kraju, gdzie miliony nas czekalo zamknietych w okupowanych zakladach pracy - czekajac w 1981 na Strajk Generalny, podvxas gdy twoj "zbawiciel" - KAPUS i SPRZEDAWCZYK, bez wiedzy Komisji Krajowej NSZZ "Solidarnosc", POTAJEMNIE pojechal na "rozmowy" z Cioskiem i Rakowskim i za NSZZ Rolnikow Indywidualnych, SORZEDAL nadzieje, wiare i cala wiare tych milionow zwyklych ludzi, ktorzy stanowili sile Solidarnosci - a nie twoj blazen i kabotyn - ktorzy DZISIAJ.. zyju w kraju, w w ktorym dalej sa biedakami i nikim - czego nie mozna powiedziec o twoim "bozyszczu" - blaznie i kabotynie zwanym "Wielkim Elektrykiem" - ktory zyje w dobrobycie i palacu.. Zyje wreszcie - Onetowy bezmozgowcu - w kraju gdzie nie ma juz SB-e (Sluzby Bezpieczenstwa), ale ludzie tejze SB-e i innych "spec-sluzb" DALEJ rozdaja karty i DALEJ manipuluja takimi pol kretynami jak ty.. Owszem.. "Bolek" ma "klase", akurat imponujaca takim jak ty, - przedstawicielom chamowatego plebsu z poziomu Onetu, a nagrode Nobla owszem ma.. Ale nagrode Nobla dostali tez np. Jaser Arafat i Icchak Rabin - prawdziwi "bojownicy o pokoj" czy tez laureatką Nobla zostala - glupawy synu - niejaka Elfriede Jelinek.. - I tak jak nagroda Nobla dla Walesy, Arafata i Rabina, doszczetnie skompromitowala tzw. "Pokojowa Nagrode Nobla", tak "Nobel" dla chorej psychicznie i zdegenerowanej i calkowicie zboczonej JELINEK, ostatecznie skomopromitowala tzw."Literacka Nagrode Nobla".. Odnosnie owej "charyzmy" i "odwagi" twego blazna "Nikodema Dyzmy", to spelnil swoja role, i po rzuceniu ochlaspow przez owczesnego wicepremiera Jagielskiego, twoj "odwazny bochater" ZAKONCZYL STRAJK.. - ZAKONCZYL!!! - glupawe dziecko neostrady i Onetu - i gdyby nie ODWAGA i reakcja Anny WALENTYNOWICZ i Aliny PIENKOWSKIEJ - nie byloby ani "Solidarnosci", ani "charyzmatycznego" i "odwaznego" Nikodema Dyzmy ani jego Nobla, gdyz... STRAJK BY SIE zwyczajnie ZAKONCZYL - a stoczniowcy rozeszli by sie do domow(juz sie zreszta rozchodzili)!!! Czem to glupsze i czem mniej wie, tym bardziej "autorytatywne" tyrady wyglasza, zajrzyj sobie jeszcze tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=80650140&a=80653188 - tam choc w czastce dowiesz sie matolku z Onetu jakim to "zalosnym pokurczem" bylem.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Wałęsa: - "JA.. kabotyn" - "JA.. Walesa".. 12.06.08, 22:45 Qrdupel! Nie jeźdź już na mecze! Żadne! Przynosisz pecha, przegrana z Niemcami na mundialu, przegrana ręcznych w finale MŚ, a teraz to. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Wałęsa: - "JA.. kabotyn" - "JA.. Walesa".. 12.06.08, 22:46 kiczkis napisał: (...) > Odnosnie owej "charyzmy" i "odwagi" twego błazna "Nikodema Dyzmy", > to spelnil swoja role, i po rzuceniu ochłapow przez owczesnego > wicepremiera Jagielskiego, twoj "odwazny bochater" ZAKONCZYL > STRAJK.. > - ZAKONCZYL!!! - głupawe dziecko neostrady i Onetu - i gdyby nie > ODWAGA i reakcja Anny WALENTYNOWICZ i Aliny PIENKOWSKIEJ - nie > byłoby ani "Solidarnosci", ani "charyzmatycznego" i "odwaznego" > Nikodema Dyzmy ani jego Nobla, gdyz... STRAJK BY SIE zwyczajnie > ZAKONCZYL - a stoczniowcy rozeszli by sie do domow(juz sie zreszta > rozchodzili)!!! > > Czem to glupsze i czem mniej wie, tym bardziej "autorytatywne" > tyrady wygłasza, zajrzyj sobie jeszcze tutaj: -------> pomyłkowy link choc z tego samego watku.. - tutaj prawidłowy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=80650140&a=80650140 Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będzie... 12.06.08, 20:56 uważam za żenujące są takie wypowiedzi byłego pana prezydenta w przejściowej III RP. Lekceważenie władzy sądowniczej to źle świadczy o wielkości b. pana prezydenta, wiemy do czego doprowadziło takie postępowanie , do anarchii, bezładu w całym kraju etc. A wracając do Bolka to jedynie Sąd może to i powsienien rozstrzygnąć. Są nowe dowody chociażby ukazane przez IPN, przez Pana Prezydenta Kaczyńskiego jako świadka i powinni wszcząć śledztwo pozywając między innymi żyjących UB-eków ( może tych z którymi się spotykał Pan Wałęsa ( bo do tego się przyznał). jest czas i szansa na wyjaśnienie tego bałaganu. Czas ucieka i straci tylko Pan Wałęsa, ludzie tak szybko odchodzą, trzeba łapać świadków oni najwięcej powiedzą!!!!!! I będzie " beatyfikacja" Pana Wałęsy. będą pomniki - w przeciwnym razie zapomnienie, pogarda i wszystko co niesie za sobą ustawa lustracyjna 1 Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będz 12.06.08, 21:00 antoni99 napisał: > uważam za żenujące są takie wypowiedzi byłego pana prezydenta w przejściowej > III RP. Lekceważenie władzy sądowniczej to źle świadczy o wielkości b. pana > prezydenta, wiemy do czego doprowadziło takie postępowanie , do anarchii, > bezładu w całym kraju etc. A wracając do Bolka to jedynie Sąd może to i > powsienien rozstrzygnąć. Są nowe dowody chociażby ukazane przez IPN, przez > Pana Prezydenta Kaczyńskiego jako świadka i powinni wszcząć śledztwo pozywając > między innymi żyjących UB-eków ( może tych z którymi się spotykał Pan Wałęsa > ( bo do tego się przyznał). jest czas i szansa na wyjaśnienie tego bałaganu. > Czas ucieka i straci tylko Pan Wałęsa, ludzie tak szybko odchodzą, trzeba > łapać świadków oni najwięcej powiedzą!!!!!! I będzie " beatyfikacja" Pana > Wałęsy. będą pomniki - w przeciwnym razie zapomnienie, pogarda i wszystko co > niesie za sobą ustawa lustracyjna 1 Wzruszyles mnie do lez. Jakie sa te znane MU dowody? Wiesz cos o nich? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będz 12.06.08, 21:10 Zanosi się na dobry mecz!!! Respekt, respekt, Polacy się rozkręcają ale Austriacy tez nie są gorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciass A przepraszam jaki mecz ogladasz? 12.06.08, 21:15 Ja tu widze kompromitacje Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: A przepraszam jaki mecz ogladasz? 12.06.08, 21:16 Polska - Austria. Polska wbiła gooooola! Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Ledwo napisałem i gol. 12.06.08, 21:17 Popiół na głowe. PS Ja tak moge do końca mistrzostw się posypywać. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 więc Polacy za granicą powinni krzyczeć! 12.06.08, 21:50 Spiepszaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będzie.. 12.06.08, 22:08 napiszcie choć raz do Lecha Wałesy na gadu gadu . a doznacie niezapomnianych przeżyć wyzwisk . codziennie przychodza Jego wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
watfordks Re: Wałęsa o kibicowaniu z prezydentem: Prać będz 13.06.08, 01:33 A co pisiarze Ty napisałeś ? A umiesz pisać czy tylko wyzywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Polejmy łajniakiem jak Wolak z Wolakiem! 12.06.08, 22:48 Jonasz czuwa, szczęście zsuwa. Można wygrać z Niemcami, lecz nie jesteśmy Chorwatami. W dodatku mamy Jonasza. Co nigdy nie przeprasza. Oskarżyć może o Bolka. Wehrmacht i voodoo kolka. Szamanizm szamboobronny. Łach Rydz Czyński zdolny. Ciekawe czy jego sztuczki. Nie przypomną nauczki, „że Polak sobie kupi, przed i po szkodzie głupi!” Na szczęście Jonasz przegrywa. Lecha W. patronka czuwa. Ten gol pewnie jeden z cudów. Próżno Jonasza trudów. Na razie zabolkowany. Nasi strzelają bramy! Koniec, rzut karny Jonasza. Odpada drużyna nasza. Pewnie w układzie kopana. Wpadnie ABC z rana. Coś niechcący wypali i załatwi rywali! Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online bolek-japonczyk 12.06.08, 22:49 to pirwsza kanalia w POLSCE:Slyszalem ze ten debil nauczyl sie juz czytac i pisac.Jaki stary taki glupi.Co nowego bolek slychac u twoich kumpli z SB?. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński pojechał i zapeszył 12.06.08, 22:52 zawsze tam menda musi nam coś spieprzyć Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern sędzia kalosz!!!!! 12.06.08, 22:59 ten karny to było straszne świństwo...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: sędzia kalosz!!!!! 12.06.08, 23:55 Dane sedziego! Walcie do niego! Tel:(01709) 552539 , 28 Maycock Av , Rothertham , S66 1EA - dane sedziego Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: sędzia kalosz!!!!! 13.06.08, 00:01 dodatkowo: Sędziował mecz Polska - Brazylia na Mistrzostwach Świata do lat 20, kiedy to w 27 minucie meczu wyrzucił z boiska Krzysztofa Króla. Mecz zakończył się zwycięstwem biało-czerwonych. Z zawodu jest policjantem w stopniu sierżanta. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Fanie bylo by ogladac jak dwoch glupkow leje sie 13.06.08, 01:52 na stadionie. Obydwaj tacy sami, glupi, prozni, nie umiacy mowic po polsku. Za co sie ktory z nich nie wezmie to zrobi do tylu strony. Odpowiedz Link Zgłoś