isa.stern 12.06.08, 23:23 rozumiem wszystko, ale podyktowanie tego karnego, to było ostre przegięcie...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rom67 Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:24 TO SKANDAL! TA ANGIELSKA SZ...A WYPACZYŁA REZULTAT TEGO MECZU!!! NIE CHE DOMNIEMYWAC KTO GO PRZEPŁACIŁ ALE PO DZISIEJSZYM PIERWSZYM MECZU W NASZEJ GRUPIE MAM PEWNE PODEJRZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:33 rom67 napisał: > TO SKANDAL! TA ANGIELSKA SZ...A WYPACZYŁA REZULTAT TEGO MECZU!!! NIE > CHE DOMNIEMYWAC KTO GO PRZEPŁACIŁ ALE PO DZISIEJSZYM PIERWSZYM MECZU > W NASZEJ GRUPIE MAM PEWNE PODEJRZENIA!!! Czlowieku, to tylko mecz. Nie powod, zeby obrazac i wyzywac ludzi. Teorie spiskowe? Antypolonizm? Troche wiecej opanowania. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Jaki RZĄD takie wyniki :((( Wstyd!!!! 12.06.08, 23:36 Jaki RZĄD takie wyniki :((( Wstyd!!!! I podobnie jak Tusk będą mówili, że to nie ich wina. Bo przecież ktoś ich oszukał. Ehhhh cycki opadają :( Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Na takiego Jonasza to i L.Wałęsa nie pomógł 12.06.08, 23:40 Jonasz czuwa, szczęście zsuwa. Można wygrać z Niemcami, lecz nie jesteśmy Chorwatami. W dodatku mamy Jonasza. Co nigdy nie przeprasza. Oskarżyć może o Bolka. Wehrmacht i voodoo kolka. Szamanizm szamboobronny. Łach Rydz Czyński zdolny. Ciekawe czy jego sztuczki. Nie przypomną nauczki, „że Polak sobie kupi, przed i po szkodzie głupi!” Na szczęście Jonasz przegrywa. Lecha W. patronka czuwa. Ten gol pewnie jeden z cudów. Próżno Jonasza trudów. Na razie zabolkowany. Nasi strzelają bramy! Koniec, rzut karny Jonasza. Odpada drużyna nasza. Pewnie w układzie kopana. Wpadnie ABC z rana. Coś niechcący wypali i załatwi rywali! Polejmy łajniakiem jak Wolak z Wolakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Piłka za bardzo przypomina polską politykę 13.06.08, 00:01 No to się wyleczyłem z oglądania meczy na kilka lat... Za dużo tego widzę w polityce - myślałem, że przynajmniej sport jest od tego syfu wolny. Nic, to tylko mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
lecoqsportif Wrocław ma coś na pocieszenie 13.06.08, 00:35 miły prezent od wrocławian: wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:24 Za co był ten karny? Dzis sędziowie a nie pilkarze decydowali kto powinien wygrać mecze? Rzeczywiście skandaliczne zachowanie sędziów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
garnek_z_neolitu Pewnie za gola ze spalonego 12.06.08, 23:42 Szczerze piszac nalezalo sie Austriakom zwyciestwo. Gol ze spalonego nie powinien byc uznany. Z drugiej strony za takie faule zazwyczaj nie gwizda sie karnych, wiec mozna sie zastanawiac czy karny powinien byc podyktowany. Ale ten karny jest bardziej sprawiedliwy niz gol ze spalonego. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Pewnie za gola ze spalonego 12.06.08, 23:54 garnek_z_neolitu napisał: > Ale ten karny jest bardziej sprawiedliwy niz gol ze spalonego. Kpisz?! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Pewnie za gola ze spalonego 12.06.08, 23:58 tu takich pociesznych jest więcej...:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopiapl Re: Pewnie za gola ze spalonego 13.06.08, 00:55 gole ze spalonego najczęściej padają z błędu! popełnionego przez sędziów, tak stracilismy gola z niemcami, i tak padła setka innych bramek, nie da się tego zmierzyc - tutaj mamy do czynienia ze zwykłym oszustwem. boisko ustaliło wynik, a sędzia swoją brutalną ingerencją wysłał do domu ludzi, którzy mieli szanse na awans do ćwierćfinałów euro, a juz jej mieć nie będę - np. bąk, czy żewłakow. Odpowiedz Link Zgłoś
suga3 Re: Pewnie za gola ze spalonego 13.06.08, 01:02 i chwala Bogu i partii ze juz nie pojada... Bąk - beznadzieja (przez to ze dal sie, kretyn jeden, sprowokowac, powtorzono rzut wolny) Zewlakow - mocy na 60 minut, ale gral OK Jop - III liga albanska - komentatorzy w studiu w BBC mieli niezly z chlopa ubaw - gdybym nie kibicowal Polsce mialbym jeszcze wiekszy niz oni - ten koles nie powinien zblizac sie do repry (Jop jewo mać) poza meczami z jakimis Kazachstanami, gdzie nie mozna ryzykowac kontuzji bardziej wartosciowych graczy... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:25 isa.stern napisała: > rozumiem wszystko, ale podyktowanie tego karnego, to było ostre przegięcie...:( Jestem tego samego zdania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Mial prawo gwizdac i odgwizdal 12.06.08, 23:30 Takie sa reguly, ale moze mial na to wplyw ewidentnego bledu (spalony) w pierwszej polowie, w wyniku ktorego padla niezasluzona bramka dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Mial prawo gwizdac i odgwizdal 12.06.08, 23:35 spalone dość często są dyskusyjne, tak też mówili o pierwszej bramce, którą strzelił Podolski w meczu z Polską...:P Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Mial prawo gwizdac i odgwizdal 13.06.08, 07:58 Tak, ale to byl najspalenszy spalony z dotychczasowych na Euro 08. Bezdyskusyjny blad arbitra i liniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sziwer Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:26 Wpieraj naszych. Wywieś czarną flagę. Sędzia kalosz.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Ciężko być Polakiem 12.06.08, 23:27 Dola Polaka do najlżejszych nie należy. Gol z karnego w doliczonym czasie... na psi urok... już myślałem, że bezsilna złość wyciśnie mi łzy, lecz uratowało mnie zdjęcie Lecha Kaczyńskiego - popłakałem się ze śmiechu. :-D Pierwszy raz mam przyjemność powiedzieć: dziękuję, Panie Prezydencie. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
arwdar Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:33 I co teraz poczną te wszystkie bidule z flagami poprzylepianymi do aut?... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 kaczor nie miał problemów z szalikiem. 12.06.08, 23:34 On poprostu trzymał tak aby móc samemu przeczytać co tam jest napisane. W końcu w tym języku polskim to cała jego rodzina niezbyt silna jest Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Bo ten debil przeciez nie wie co to jest Polska!! 12.06.08, 23:39 On jest z kraju ponizej.... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 To nie wina lecha! bo na zdjęciu widać to wszystko 12.06.08, 23:43 wina kamińskiego! Zamiast pomóc swojemu pryncypałowi to sobie gada w najlepsze. Więc żaden kamiński nie zastąpi prezydentowej, która potrafi nawet rozporek mężowi zapiąć Odpowiedz Link Zgłoś
pawana1 Ileż to znowu radości z byle g... 12.06.08, 23:36 I to dla tych najbardziej oburzonych np. "lżeniem " Prezydentowej. Znowu z dziecinną naiwnością tłuszcza wpuszcza się w jakiej bzdety o szaliku. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:37 Kaczor nawet szalika nie potrafi trzymać .. a i przyniósł naszym szczęście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:39 isa.stern napisała: > rozumiem wszystko, ale podyktowanie tego karnego, to było ostre przegięcie...:( > Postaram się objaśnić decyzję sędziego - otóz on tez ma telewizor w szatni i w przerwie zorientował się że w I połowie popełnił 2 grube błędy przeciw Austrii Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:43 to nie jest zabawne...:P :((( Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:45 nie jest to był cudowny mecz Isa Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:47 wspniałe było to przebudzenie się tego sk... który tak strasznie skrzywdził jedną z drużyn w I połowie i prawie wypaczył tę sportową rywalizację Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:50 komu Ty kibicowałeś...?! co innego popełniać błędy nieświadomie, a co innego świadomie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:53 w 90 min też był faul tylko się mówi że sędziowie raczej łamią zwykle przepisy i nie odgwizdują tych chamskich łapanek za co kto tam może w polu karnym przy rzucie wolnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:00 dlatego zdecydowanie bardziej wolę siatkówkę...:P Odpowiedz Link Zgłoś
djbrunon Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:48 loppe napisał: > isa.stern napisała: > > > rozumiem wszystko, ale podyktowanie tego karnego, to było ostre > przegięcie...:( > > > > > Postaram się objaśnić decyzję sędziego - otóz on tez ma telewizor w > szatni i w przerwie zorientował się że w I połowie popełnił 2 grube > błędy przeciw Austrii czy ty się dobrze czujesz??? nie było żadnych błędów Odpowiedz Link Zgłoś
loppe pytanie swoje skieruj do ekspertów polskich 12.06.08, 23:51 którzy zgodnie w telewizji uznali gola naszej kochanej Polski za strzelonego ze spalonego Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: pytanie swoje skieruj do ekspertów polskich 12.06.08, 23:52 wcale bo nieprawda, zdania były podzielone..:P Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: pytanie swoje skieruj do ekspertów polskich 12.06.08, 23:54 a to nie miałem tej przyjemności co Ty Iso, spotkałem się tylko z jednomyślnością i będę musiał pogłębić studia nad tym momentem:) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: pytanie swoje skieruj do ekspertów polskich 12.06.08, 23:58 całą moją przyjemność z naszej wygranej brutalnie rozbito niesłusznie podyktowanym karnym, zatem nie wiem, o czym piszesz....:P Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:57 loppe napisał: > Postaram się objaśnić decyzję sędziego - otóz on tez ma > telewizor w szatni i w przerwie zorientował się że > w I połowie popełnił 2 grube błędy przeciw Austrii7 Nawet jeśli - to cóż z tego? Karne nie są od tego, żeby poprawiać nimi sędziowskie pomyłki! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:00 modelowo - nie są, ale cóż, jesteśmy tylko ludźmi, także sędziowie piłkarscy - wyjaśniłem psychologię (otóż on byłby wyklęty w Austrii bo rzeczywiście strasznie ich skrzywidził w I połowie) Odpowiedz Link Zgłoś
red.dot Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:43 No i dobrze masz tyle tych reguł że piłkarze sami zaczynają się gubić w tym co sie dzieje na boisku. a co dopiero z sedzią. Poprostu chłop przegiął. Ale odegramy się ? tak Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 01:56 red.dot napisał: > No i dobrze masz tyle tych reguł że piłkarze sami zaczynają się > Ale odegramy się ? tak mhm...juz gadałem z paru muslimami....dalismy im nasze polskie paszporty a reszte obiecali załatwic sami....tez nie lubieja angolskich swin... co prawda nie podobał mi sie ich bagaz -jakis taki kanciasty i psy celników wyły na Okeciu, ale jako obywatele UE (dzieki polskim paszportom) wsiedli na samolot Lufthansy do Londynu bez kontroli.....:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
tu-tencham-on Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:42 Rzut karny dla Austriaków w 93 min. to ponury żart sędziego , który najpewniej bardzo chciał zaistnieć na mistrzostwach i jakoś się wpisać w kroniki sportowe . Szczerze wątpię w aferę korupcyjną . Ale ... uważam również , że taki wynik meczu to sobie nasi piłkarze sami załatwili , bo to co wyprawiali w I połowie meczu , to tragedia była i żenada . Jak nie można było zadbać w trakcie całego spotkania o porządny wynik , to niestety daje się ---pole do popisu- Odpowiedz Link Zgłoś
djbrunon Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:46 Moje zdanie jest takie, że sędzia podarował, ten rzut Karny w prezencie Gospodarzom Euro 2008. Masakra nie należał się im ten rzut Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 12.06.08, 23:51 jak to podarował...?! za to powinien stracić licencję...:P Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:43 djbrunon napisał: . Masakra nie należał się im ten rzut to dostanie tez rzut... porcja ołowiu w ryj.sqwiel ..y ma pozamiatane na maxa ... Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:39 tu-tencham-on napisał: takim gwiazdom jak ten nieszczęsny Angol > tfu .... > Szkoda...szkoda...szkoda !!! szkoda angola...byc zatluczonym w anglii przez polakow...koles zdaje sie nie wie o diasporze....wyrazy wspolczucia z powodu nieszczesliwego upadku na komore ssaca maszyny do rozdrabniania i siekania odpadkow drzewnych rodzinie tego scierwa mozna zaczac przesylac juz dzisiaj...hlippp... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Ja nie zamarlem. 12.06.08, 23:46 Mecz to dobra okazja, zeby posmiac sie ze stadnych zachowan spoleczenstw roznych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_33 Polscy kibicie chcieli wygranej!!! 12.06.08, 23:50 Polscy kibicie chcieli wygranej! a ONI znowu NAS wystawili! grali fatalnie!!!!!!! wolno i ociężale! "Oliwa sprawiedliwa"... za durne błędy zapłacili... szkoda, że głownie kosztem kibiców!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicek77 Dbaj o przyrost naturalny 12.06.08, 23:53 kliknij tu: yebaki.myminicity.com/ Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
red.dot Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:09 Zobaczcie na tego idiote kaczynskiego na kazdym zdjęcai atrzyma szalik polska odwrotnie. Kolejna wpadka wielkiego wodza. Co za osioł. niech znajdzie sie wreszcie jakiś o=opważny dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
choyrack Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:14 www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369 img48.imageshack.us/img48/6108/howarweebow3jt1.jpg img209.imageshack.us/img209/8481/wantedws7.jpg img118.imageshack.us/img118/4959/screenhr2.png proca.pl/pokaz/1160/czy_uwazasz_ze_sedzia_howard_webb_to_lysy_ch.._ nasza-klasa.pl/profile/12836450/gallery/37 foto.pececik.com/image/show/845fc465074c5c015d5c587c126425ff img48.imageshack.us/img48/6108/howarweebow3jt1.jpg www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369 img129.imageshack.us/img129/7305/wpie..t8.png Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 sedzia?..y ch.. drukarz pie..ny 13.06.08, 00:15 DORWAC TEGO CH..A I ZA..!!!!!!!!!!!!!!!SMIERC KU..E!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minasz sedzia ewidentie kupiony wycofajmy druzyne z tego 13.06.08, 00:25 badziewia Odpowiedz Link Zgłoś
komun Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:40 1:1 spoko :) raz spalony - raz karny. Chlopaki dobrze graly - i polacy i austriacy - brawa dla nich - pytanie tylko co z kaczka zrobic (mam w lodowce wlasnie mrozona;)) - upiec , ugotowac - a moze dla psow :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:44 komun napisał: pytanie tylko co z kaczka zrobic (mam w lodowce > wlasnie mrozona;)) - upiec , ugotowac - a moze dla psow :D ;) wywal na smietnik.... nie truj zwierzakow tym syfem> Odpowiedz Link Zgłoś
komun Re: Polska zamarła. Każdy kibicował jak mógł 13.06.08, 00:48 fakt - nawet do afryki nie oplaca sie wyslac ;) lepiej 10 kg ryzu :D Odpowiedz Link Zgłoś
geminix sprzedali nas 13.06.08, 01:14 ta łysa ku.. sprzedała nas! Nie wiem za ile i komu Każdy to oglądał mecz, wie że ten łysy kutas nas sprzedał! Wycofajmy drużynę z tej groteski! To jedyne honorowe wyjście! Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 Re: sprzedali nas 13.06.08, 01:51 geminix napisał: > ta łysa ku.. sprzedała nas! > Nie wiem za ile i komu > Każdy to oglądał mecz, wie że ten łysy kutas nas sprzedał! > Wycofajmy drużynę z tej groteski! > To jedyne honorowe wyjście! za.. ch..a webba... sonderkommando kibicow legii , bomben nach england...i mysmy tych ch..i bronili walczac z luftwaffe zamiast pomagac heinklom i messerschmitom rozpie..c Windsor i Tower :PPPP od dzis al -kahaidato małe miki...polacy was zajebia...hydraulicy podepna wam instalacje gazowe pod sracze , a kuchenki pod ciepła wode luje dorszowate>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
stempel-1 Do wszystkich piszących o niedobrym sędzim 13.06.08, 01:58 Przecież koleś powtórzył rzut wolnym, a wcześniej upomniał większość naszych na polu karnym o nie robieniu syfu. I co, nie pomogło. Ręka świerzbiła i pociągła Austriaka za koszulkę. No to mamy 1:1 za świerzbiącą rękę. Co do pierwszego gola i spalonego. Pozycja nie została zasygnalizowana przez bocznego bo koleś poszedł do samego narożnika i słabo widział. Pech Austriaków. Po czym piłka odbiła się od zawodnika drużyny przeciwnej i nasz Brazylijczyk poprawnie wystawił nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Do wszystkich piszących o niedobrym sędzim 13.06.08, 09:57 potwierdzam Twą analizę ponadto Austriakom należał się karny w I połowie Odpowiedz Link Zgłoś