Dodaj do ulubionych

Japonia: Trzęsienie ziemi o sile 7,2 stopnia. M...

15.06.08, 09:53
ok
Obserwuj wątek
    • miss.lemon Re: Japonia: Trzęsienie ziemi o sile 7,2 stopnia. 15.06.08, 12:28
      no wiesz! wyobraź sobie, że są ludzie, których może to obchodzić!
    • mary-magdalene Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 13:06
      Czy "władze świata" podadzą oficjalnie swoim obywatelom informacje o mającym
      nastąpić w latach (jak się zakłada) 2010-2012 "przebiegunowaniu planety" i o
      obecności przedstawicieli innych cywilizacji na Ziemi ?!
      • zz26 Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 14:03
        mary-magdalene napisał:

> Czy "władze świata" podadzą oficjalnie swoim obywatelom informacje o mającym
        > nastąpić w latach (jak się zakłada) 2010-2012 "przebiegunowaniu planety" i o
        > obecności przedstawicieli innych cywilizacji na Ziemi ?!

i do tego ziemia zacznie sie krecic w przeciwna strone i przez to czas zacznie
        leciec do tylu a mu bedziemy mlodniec a potem sie okaze ze to wszystko sprawka
        rozowych delfinow ludojadow
        • mary-magdalene Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 14:37
          ...oczywiscie kpina i sprowadzanie tematu do absurdu jest odwiecznym sposobem na
          pokazanie swiatu, ze tego typu informacje pochodza "od czubkow", nawet jesli
          dowody sa tak oczywiste jak filmy pokazujace UFO nad Chinami, ktore zamiescila
          takze Gazeta.pl i nawet jesli zaczyna sie tym interesowac gro powaznych ludzi
          (mowia o tym np. niektorzy naukowcy czy astronauci)...mozna z ludzi robic
          wariatow...ale prawdy o przedstawicielach innych cywilizacji obecnych na Ziemi
          nie da sie juz ukryc...patrz chocby - www.totalizm.pl/evidence_pl.htm

• xys71 Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 15:10
            ja nie mam najmniejszych watpliwosci co do obecnosci na Ziemi przedstawicieli
            obcych cywilizacji
            widac ich codziennie w telewizji
          • armagon Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 20:38
            brednie tam sa kochana.. a jesli juz o 2012 mowa, to proponuje zaczac od cywilizacji majow, enteogenow, terrence'a mckenny, i porzadnie zbadac to 'proroctwo'. Ciekawa legenda, w kazdej legendzie jest ziarno prawdy:) I to spore ziarno.
      • xanatos7 Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 17:29
        Przebiegunowanie może się zdarzyć ale z pewnością nie będzie to nagła drastyczna
        zmiana:) O nagłej zmianie biegunów mówi zaledwie setna część naukowców.. ta sama
        która trąbiła że gdy planety ułożą się w jednej linii ziemia zacznie się obracać
        w innym kierunku:) Niedawno było takie
        zjawisko i nic się nie stało:D

A co do UfO... szkoda słów... jak miałem 15 lat zbudowałem zdalnie sterowany
        helikopter a po 10 minutach sąsiad zaczął wołać że kosmici chcą go porwać :D
        • mary-magdalene Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 19:01

Troche informacji o Kosmitach...

W 1954 Kosmici (...) zawarli z władzami wojskowymi (USA) układ, na mocy którego
          mogły prowadzić na Ziemi badania naukowo-medyczne oraz zabierać ludzi na pokład
          swych statków w celu dokonywania doświadczeń genetycznych - pod warunkiem
          jednak, że będą ich później wypuszczać całych i zdrowych. Układ ten, jak podaje
          Cooper w swojej książce, podpisał ówczesny prezydent USA - Eisenhower.

Zgodzono się także, by ufonauci założyli na terenie USA podziemne bazy. Podobno
          istnieje ich w tej chwili aż 75, w tym jedna bardzo duża pod miastem Dulce w
          stanie Nowy Meksyk. Inne są zlokalizowane zazwyczaj na terenie rezerwatów Indian.

Oczywiście, można się oburzać na takie insynuacje, bo przecież "niemożliwe jest,
          by wojskowi pozwolili Obcym na męczenie przedstawicieli swojej własnej rasy!".
          Tu uwaga: z innych dokumentów jasno wynika, że w XX wieku naukowcy z wojskowych
          laboratoriów wielokrotnie eksperymentowali z nowymi broniami na nieświadomych
          niczego obywatelach własnych państw (tak było np. w Chinach, USA czy ZSRR).
          Rozpylanie broni chemicznej, testowanie szczepionek, wpływanie na psychikę za
          pomocą specjalnie modulowanych częstotliwości i sprawdzanie, jak zareagują
          cywile (np. afera Montauk, USA). To są fakty, znane i uznane, które dobitnie
          świadczą, jak mało są przestrzegane prawa zwykłych obywateli i że w oczach
          wojskowych cele uświęcają każde środki!

A jaki cel przyświecałby rządom podpisującym owe zdradzieckie umowy i
          utajniającym istnienie tak wymarzonego przez wszystkich KONTAKTU?
          Odpowiedź jest jedna: gra idzie o zwycięstwo w wyścigu technologicznym. A przede
          wszystkim o władzę i pieniądze. Czyli o to, co zwykle. Amerykański oficer do
          zadań specjalnych Richard C. Duty oświadczył, że rząd USA w ramach projektu
          SIGMA utrzymuje stałe kontakty z ufonautami. W zamian za zgodę na założenie baz
          na Ziemi i na prowadzenie "doświadczeń" na ludziach, kosmici udostępnili
          niektóre swoje technologie, np. pozwalające na budowę pojazdów
          antygrawitacyjnych. Linda Moulton Howe, znana amerykańska badaczka twierdzi, że
          Duty pokazał jej oficjalny dokument stwierdzający istnienie takiej umowy. Był on
          datowany na 25 kwietnia 1964 roku, i podpisany przez ówczesnego prezydenta USA,
          Lyndona Johnsona.
          • filipsosna Mary... ale Ty jesteś zryta. 15.06.08, 19:39
            Gdzie kupujesz taki STUFF, hę?
          • kat_maj bu ha ha 15.06.08, 19:45
            a w jakim języku przygotowano umowę???
            • mary-magdalene Projekt Camelot 15.06.08, 19:53

Projekt Camelot otrzymał wstrząsający list od jednego z norweskich polityków
              mówiący o przygotowaniach do nadchodzącego kataklizmu, który ma zdarzyć się w
              ciągu najbliższych kilku lat. Jak dodaje informator, wszystko związane jest z
              nadchodzącym zagrożeniem z kosmosu, którego istnienie ukrywane jest przed
              światową społecznością. W tym celu buduje się specjalne bazy - "arki
              przetrwania". Gorąco polecamy!

Lektura tego tekstu z pewnością może okazać się szokująca...

www.insomnia.pl/Projekt_Camelot:_Przygotowania_do_2012-t591511.html
              • tipi_v2.0 Re: Projekt Camelot 15.06.08, 20:09
                ja jednak polecam od fanow dra Pająka trzyamć się z daleka...tak dla higieny umysłu..

wyrazym
                piachoo, co chce mieć klapki na oczach
          • hook2k Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 19:56
            hehe dobre sobie :)
            ale pozwolę sobie jedno sprostować:
            oni tego nie robili dla "władzy i pieniędzy" bo coś takiego nie istnieje!!
            wszystko to co robią mężczyźni (bo to przeważnie oni wpadają na takie popiep.... pomysły) robią dla.....DUPY !!
            polecam film pt. Testosteron, od dawna wiadomo, że każdy głupi facet wszystko co robi w swoim życiu, robi tylko dla jednego celu. Dla tych cholernych 10 sekund, żałosnego orgazmu z przypadkową kobietą...
            • gosiek_live Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 20:11
              Dziecinko (do Mery) nie wiesz, że jak się coś czyta to ze zrozumieniem? Książki
              są kopalnią wiedzy ale dla mądrych ludzi, którzy potrafią odróżnić fikcję od
              prawdy. W książkach fantazy raczej więcej jest fikcji :) Jeżeli nie potrafisz
              tego odróżnić, to nie czytaj:) będzie nam lżej:) Albo inna opcja - nie ćpaj tyle
              :) pozdrawiam
              • mary-magdalene Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 20:38

...mozna ludzi przekazujacych te informacje do wiadomosci publicznej, (aby
                ostrzec innych Ziemian) z gory okreslic cpunami i wariatami, aby narzucic
                reszcie odpowiednio niska range tego typu informacji ("z pogranicza s-f i
                chorych wizji") i dalej zyc w blogiej swiadomosci ze wszystko jest O.K....ale to
                i tak niczego nie zmieni, sa pewne fakty, z ktorymi madrze jest sie zapoznac -
                wszystkich, ktorzy o tym mowia i beda mowic co raz wiecej, chcecie nazwac cpunami ?

Tu ciekawy tekst:
                npn.ehost.pl/serwis/index.php?option=com_content&task=view&id=326&Itemid=65
                npn.ehost.pl/serwis/index.php?option=com_content&task=view&id=338&Itemid=65
                • gosiek_live Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 20:43
                  dobrze ziemianko:) przyznajmy sie wszyscy. Jestem z Marsa :) Moja matka pochodzi z Neptuna, a ojciec z Planety Jeszcze Nie Odkrytej Przez Astronomów Aczkolwiek Istniejącej (skrót P.J.N.O.P.A.A.I.), spotkali się przez przypadek wycieczki gwiazdoznawczej na pierścieniu Saturna i postanowili zamieszkać razem na Ziemi :p
                  • mary-magdalene Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 21:22
                    ...no i kto tu polyka jakies kosmiczne dragi...z Marsa rozumiem - tam istnieje zycie pod powierzchnia planety (choc oczywiscie "oficjalna nauka" tego nie potwierdzi)...ale Neptun jest niezamieszkaly...fantazjujesz bejbi po tych swoich pigulkach :-P
                    ... wszystkie materialy na temat 2012 i UFO to (niestety) prawda...politycy manipuluja ludzmi i to widac nawet bez tematow takich jak 2012 - z kazdego, kto podejmie taki temat zrobi sie od razu wariata...od kilku lat budowane sa podziemne schrony majace ocalic wybranych przed katastrofa 2012 (raz jeszcze patrz>> www.insomnia.pl/Projekt_Camelot:_Przygotowania_do_2012-t591511.html) , a Kosmici sa tu od dawna !
                    • mary-magdalene Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 21:29
                      ...cos nie tak z tym linkiem - wiec podaje caly tekst ze strony Projektu Camelot:

PIERWSZY LIST

Jestem norweskim politykiem. Chciałbym oświadczyć, że czekają nas trudne czasy w
                      latach 2008 – 2012.

Norweski rząd buduje coraz więcej podziemnych baz i bunkrów. Pytani o to mówią,
                      iż chodzi o bezpieczeństwo Norwegów. Kiedy prosiłem o informacje dowiedziałem
                      się, że mają zostać skończone „przed 2011”.

To samo dzieje się w przypadku Izraela i kilku innych krajów.

Dowodem na to co mówię są fotografie, które wysyłam z premierem i ministrami, z
                      którymi się spotykam i których znam. Wszyscy o tym wiedzą, ale nie chcą
                      alarmować społeczeństwa, gdyż mogłoby to wywołać masową panikę.

Nadciąga Planeta X a Norwegia zaczęła składowanie pożywienia i nasion w regionie
                      Svalbardu, W Arktyce z pomocą USA i Unii Europejskiej oraz w całym kraju.
                      Pozwolą oni na ratunek tylko tym, którzy są w elicie rządzącej i tym, których
                      mogą odbudować wszystko od nowa, tj. lekarzom, naukowcom itd.

Jeśli chodzi o mnie, wiem już, że przed 2012 mam udać się w okolice Mosjøen,
                      gdzie znajduje się podziemna baza. Tam jesteśmy podzieleni na sektory –
                      czerwony, niebieski i zielony.

Ludzie, którzy pozostawieni zostaną na powierzchni wraz z innymi będą umierać i
                      nie otrzymają jakiejkolwiek pomocy. Plan przewiduje, że zapewni się schronienie
                      dwóm milionom Norwegów. Reszta skazana jest na śmierć. Oznacza to, że 2.600.000
                      osób pozostawi się bez pomocy znikąd.

Wszystkie sektory i „arki” połączone są ze sobą tunelami i trakcją pozwalającą
                      na przemieszczanie między nimi. Wszystko to po to, aby miały ze sobą kontakt.
                      Ograniczają je tylko ogromne wrota, zaś sektory nie są w żaden sposób połączone.

Jestem bardzo smutny. Często narzekamy z innymi, iż wiele osób dowie się o tym
                      zbyt późno, kiedy wszystko będzie już dla nich skończone. Rząd okłamuje ludzi od
                      1983 roku. Wiedzą o tym wszyscy norwescy politycy, ale nikt nie odważy się
                      powiedzieć o tym obywatelom. Boją się bowiem, iż również skazani zostaną na
                      śmierć i mogą nie zdążyć do pociągów NOAH 12, które zabiorą ich do „azylu”,
                      gdzie będą bezpieczni.

Jeśli powiedzą o tym wszystkim, będą martwi. Ale sam już nie dbam o to, co się
                      ze mną stanie. Człowiek musi przetrwać jako gatunek. Ludzie muszą o tym wiedzieć.

Wszystkie rządy świata są tego świadome. Tym, którzy będą się mogli uratować
                      sami doradzić mogę, aby szukali wysoko położonych miejsc i jaskiń, gdzie
                      znajdzie się miejsce na zapasy żywności i wody wystarczające na co najmniej 5
                      lat. Jeśli wasz budżet na to pozwala, można zaopatrzyć się także w środki, które
                      niwelować mogą skutki promieniowania i biokombinezony.

Po raz ostatni poprosiłem o pomoc Boga, ale on tego nie uczyni, dobrze wiem.
                      Tylko działanie nas wszystkich i każdego z osobna może coś zmienić. Proszę,
                      obudźcie się…!

Mogłem napisać do was pod innym nazwiskiem, ale niczego się już nie boję. Kiedy
                      wie się o niektórych sprawach, człowiek staje się bardziej silny i nic nie może
                      zaszkodzić kiedy wie się, iż koniec jest już bliski.

Zapewniam was, że to wszystko wydarzy się na pewno. Pozostały cztery lata, aby
                      przygotować się na dzień ostateczny. Szukajcie broni i organizujcie grupy
                      przetrwania, a także miejsca, gdzie będziecie bezpieczni.

Pytajcie mnie o wszystko. Ja postaram się powiedzieć wszystko, co wiem o
                      związkach norweskiego rządu z tą sprawą. Rozejrzyjcie się też – wszędzie buduje
                      się podziemne bazy i bunkry. Otwórzcie oczy. Zapytajcie rządy, co budują a
                      otrzymacie odpowiedź: „To tylko magazyny żywności” itp. Zwodzą was swoimi
                      kłamstwami.

Istnieją też ślady obecności istot pozaziemskich. Często zauważam też, że
                      norweska elita polityczna nie jest tym, za co się ją uważa. Wydaje się, że
                      kontroluje się ich każdą myśl – to jakby wykonywanie poleconych zadań. Jasne
                      jest dla mnie kim są i kim nie są. Można to odczytać z ich oczu i umysłów.

Należy pamiętać, że ci, którzy zamieszkują miasta i obszary podmiejskie są tymi,
                      których katastrofa i śmierć dosięgnie na samym początku. Tymi, co przeżyją
                      zajmie się wojsko, które otrzymało rozkaz zastrzelenia każdego, kto będzie
                      stawiał opór przed umieszczeniem w obozie, w którym każdy oznaczony zostanie
                      numerkiem i znaczkiem.

Zauważyłem, że na waszej stronie jest mowa o Benazir Bhutto. Jej śmierć była
                      tragedią. Spotkałem się z nią, jak widać z fotografii. Możecie znaleźć także w
                      nich dowód na to, że spotykałem się z wieloma liczącymi się politykami i
                      światowymi przywódcami.

Społeczeństwo nie dowie się niczego, aż do samego końca, bowiem rząd nie chce
                      rozpętania się masowej paniki. Wszystko zdarzy się po cichu, zaś rząd po prostu
                      zniknie.

Powtarzam jednak, aby nie brnąć w ten mrok. Zabezpieczcie siebie i swe rodziny.
                      Gromadźcie się i pracujcie razem w rozwiązywaniu problemów, przed którymi
                      przyjdzie wam stanąć.
                      • gosiek_live Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 21:32
                        buahahaha :D bo skonam :D:D:D dawno sie tak nie usmiałam :D to ja życze milej
                        kosmicznej przygody :D niestety nie mam fantazji do takiego bajkopisarstwa, ale
                        Tobie gratuluje wyobraźni :)
                        • gosiek_live Re: Chiny, Islandia, Grecja, Japonia c.d.n 15.06.08, 21:36
                          aha i uważaj, żeby Cię Ufo nie porwało :D chociaż pewnie masz swój prywatny
                          schron :D:D:D:D hahahaha
                          Dziękuję za miły wieczór, razem z przyjaciółmi już umieramy ze śmiechu, czy tam
                          strachu :D idę budować schrony :D hahaha
                          Ufoooo zuoooo :D
    • kylax 2012 to faktycznie koniec swiata. 15.06.08, 21:42
      W tymze roku Polska organizuje mistrzostwa Europy, to faktycznie bedzie
      ARMAGEDDON :D :D
      • gosiek_live Re: 2012 to faktycznie koniec swiata. 15.06.08, 21:57
        a z Tobą się akurat zgadzam :) Chociaż pewnie w tym też Ufo maczało palce ;) Już
        wiem - skoro przeżyją Szwajcarzy i Karaluchy to oni musza byc z kosmosu, co o
        tym sadzisz kylax?
        • mary-magdalene Re: 2012 to faktycznie koniec swiata. 15.06.08, 23:37
          ...a przed snem polecam The Alien Interview:
          www.ufocasebook.com/thealieninterview.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka