funny5 27.06.08, 18:05 Czyli angielski Jaroslaw Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kralik111 Re: Rok Gordona 27.06.08, 20:55 funny5 napisała: > Czyli angielski Jaroslaw Kaczynski No nie, Gordon moze i jest gburem, ale na pewno nie jest glupcem...;D Odpowiedz Link Zgłoś
ja_alexander Rok Gordona 27.06.08, 22:14 Fakt że Brown nie jest liderem jakim był Blair, ale Brytyjczycy mają w naturze winić za wszystko rząd. Sytuacja na świecie jest jaka jest więc jego Brownowatość obrywa i to nie mało. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_obywatel Rok Gordona 28.06.08, 02:13 To ja poproszę jeszcze raz kogoś takiego jak Margaret Thatcher Odpowiedz Link Zgłoś
sany666 Cena za puszczalstwo 28.06.08, 03:31 Tak kończy prawicowa "lewica" (vide: SLD). A tego co prosi o Thatcher proszę, żeby zaszył się w kondoma i wysłał do Iraku (na Falklandy, niestety, za późno, kretynie). Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Cena za puszczalstwo 28.06.08, 08:31 Niskie notowania Gordon Brown są efektem nie tylko wspólnej polityki z USA ale efektem zbiorowym a przede wszystkim polityki Brukseli. Zobaczcie jak Austria ugina się przed nadchodzącymi wyborami w kraju, SPÖ żąda zapytania Austriaków w sprawie Traktatu jak i przystąpienia Turcji do Unii. Tak samo jest w innych krajach. Dlaczego gazeta nie napisze całej prawdy, prawdę trzeba szukać sobie w necie, ot rzetelna informacja europejskiego społeczeństwa. Polityka Unii przypomina mi dawne czasy, czasy żelaznej kurtyny w byłym bloku wschodnim. gdzie informacji trzeba było szukać w zagranicznych mediach ponieważ własnym zależało im na władzy, zależało na niedoinformowanym jednym słowem głupim społeczeństwie, społeczeństwie które pozwoli sobie każdy kit wcisnąć do mózgownicy. Niestety tak jak Anglicy, tak i inni umieją porozumieć się z całym światem i wiedza dokładnie gdzie leża tego przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś