tsoprano 01.07.08, 21:45 Nie szkoda go. I to wcale nie dlatego że czarny, biały czy innej maści, a dlatego że po prostu śmieć. Koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyktator_bolandy Podejrzany o zabójstwo policjanta uduszony w wi... 01.07.08, 21:47 ojej, ale nius.... Niesamowite zdarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszsz Demokracja doskonała jest nie - powiedział Joda 01.07.08, 22:01 Demokracja (władza ludu) właśnie zadziałała. Lud wymierzył sprawiedliwość. Zemsta to właśnie bardzo ludzkie działanie i mówienie o demokracji przy samosądzie to kpina. Policjanci wykonali zamiary ludu. Właśnie LUD (czyli demokracja) chce kary śmierci, bo to zaspokaja jego poczucie sprawiedliwości i zwiększa poczucie bezpieczeństwa. Fakt, że światlejsza część rozumie, że śmierć jest zbyt ostateczna (nieodwracalna w razie pomyłki) i w ogóle nie pouczająca dla skazanego, a jednocześnie NIE odstrasza innych (statystyki) nie jest zrozumiały dla LUDU. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Demokracja doskonała jest nie - powiedział Jo 01.07.08, 23:36 teraz ta barwniejsza czesc ludu zrobi to samo z gliniarzami . Co z , wladza ludu :P Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 Podejrzany o zabójstwo policjanta uduszony w wi... 01.07.08, 22:07 Mam gorzką satysfakcje, że kretyni, którzy własnym ciałem zatrzymują rozpędzony samochód są w policji nie tylko w Polsce. Tylko nie rozumiem jak można zabić w więzieniu sprawcę przez policję tak jakby cała policja to kretyni. Mam nadzieje, że tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby White był czarny... 01.07.08, 22:09 nie wmówią nam, że białe jest białe Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Na marginesie 01.07.08, 22:43 ... kiedy doszlo do owego incydentu na miejsce zdarzenia policja sciagnela posilki z calego hrabstwa... W tym samym czasie inna szajka zlodziei usilowala wlamac sie do mojego wlasnego domu. Alarm zadzialal, policja zostala powiadomiona, wiec zlodzieje uciekli... Ale policja nie raczyla interweniowac. Zlodzieje nie musieli uciekac, wylamane drzwi staly sobie szeroko otworem przez siedem godzin az wrocilem do domu. Tego dnia kilka miast hrabstwa Prince George's, na polnocnym przedmiesciu Waszyngtonu, bylo pozbawione policyjnej opieki. Wnioski dla zlodziei na przyszlosc wydaja sie oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.nauk strzelec to ty 01.07.08, 23:14 zwalaj z tamtad w jakies bezpieczniejsze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Na marginesie 02.07.08, 01:07 strzelec51 napisał: > ... kiedy doszlo do owego incydentu na miejsce zdarzenia policja > sciagnela posilki z calego hrabstwa... > > W tym samym czasie inna szajka zlodziei usilowala wlamac sie do > mojego wlasnego domu. Alarm zadzialal, policja zostala powiadomiona, > wiec zlodzieje uciekli... Ale policja nie raczyla interweniowac. ***************************** Policyjna mafia skoncentrowała się na walce o władzę. Co ich obchodzą jacyś złodzieje i Twój majątek? Odpowiedz Link Zgłoś
calstop Howard County? 02.07.08, 01:48 Moze wiec krotka przeprowadzka na polnoc do Howard County? :) Wiele wiecej mil nie bedziesz musial jezdzic, a jednak troche bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski na krzeslo sk___eli 01.07.08, 23:28 najlepiej wszystkich klawiszy z tego pudla. I to bez sadu Odpowiedz Link Zgłoś
depresciak Podejrzany o zabójstwo policjanta uduszony w wi... 01.07.08, 23:33 "Jego śmierć potępiły organizacje murzyńskie, które podejrzewają rasistowski podtekst, ponieważ White był czarny." oraz stowarzyszenia gejowskie bo był homoseksualistą. I jeszcze Amerykański Związek Spawaczy W Osłonie Gazowej którego też był członkiem. To był w końcu czarny czy biały? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Podejrzany o zabójstwo policjanta uduszony w 01.07.08, 23:37 Tia , typowy katol . Dzieli ludzi na bialych i czarnych Odpowiedz Link Zgłoś
kokoroko09 jesli masz problemy ze wrokiem to idzi do lekarza 02.07.08, 00:35 ktos powinnien cie w koncu uswiadomic ze sa na tym swiecie zyja ludzie o roznych odcieniach i kolorach skory Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Potepienie smierci... 02.07.08, 01:32 "Jego śmierć potępiły organizacje murzyńskie, które podejrzewają rasistowski podtekst, ponieważ White był czarny." ---------------------------------------------------------------------- Lacze sie w protescie z organizacjami murzynskimi i rowniez potepiam smierc. Smierc powinna wreszcie przyjac do wiadomosci fakt, ze jest potepiana. Smierc czarnego White'a potepiam w dodatku za rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
calstop Re: Potepienie smierci... 02.07.08, 03:52 O ile ja tez potepiam zabojstwo pana White'a, to nie lacze sie w protescie z organizacjami murzynskimi. Po prostu nie wydaje mi sie, ze byl tu podtekst rasistowski. Po prostu pan White rozjechal policjanta (co do tego nie ma watpliwosci) i za to dokonano na nim samosadu, a nie dlatego ze byl czarny. Akurat w przypadku ataku na policjantow, amerykanscy policjanci sa bardzo solidarni (takze w zlym znaczeniu tego slowa) i gdyby pan White byl bialy, to spotkaloby go zapewne to samo. (Moj znajomy mial wypadek, w ktorym ucierpial policjant z winy policjanta i dobrze wiem, jak moj znajomy byl traktowany -- wszystkie procedury poszly sobie przez okno). A lokalne organizacje murzynskie w Marylandzie traktuja cokolwiek wymierzone w czarnych jako akt rasizmu. Przykladowo, burmistrz Baltimore (30 mil na polnoc od Waszyngtonu, DC) pani Sheila Dixon jest oskarzana o korupcje i defraudacje. Dowody sa dosc pokazne, a jednak ona (i wspierajace ja organizacje murzynskie; te same, co w przypadku pana White'a) uwaza te oskarzenia za akt rasizmu i seksizmu Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Wzorce czerpiemy z USA 02.07.08, 08:58 Kiedy u nas coś takiego się zdarzy? Odpowiedz Link Zgłoś