polonski 19.07.08, 07:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: Simon M.: Nikogo nie zabiłem 19.07.08, 08:10 Jak wszystkich to wszystkich = Ciebie również. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak przyjaciółka 19.07.08, 08:46 Żałosna jest dawna przyjaciółki tego faceta, w TVN zniekształconym głosem opowiadająca iż facet z którym sypiała jest rasistą, nienawidzi kobiet, sypał z dziesiątkami dziewczyn. Od kiedy zmienił jej się punkt widzenia? Już nie żałośnie, lecz komicznie brzmią jej opowieści, iż podejrzewa, iż był muzułmaninem i mówiąc jej iż idzie pobiegać zabierał dywanik, by się pomodlić... Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: przyjaciółka 19.07.08, 14:36 Ten rzekomy muzułmanin wydał dwa tomiki wierszy w wydawnictwie księży werbistów. Pochodził z Kamerunu, który nie należy do strefy krajów islamskich. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Simon M.: Nikogo nie zabiłem 19.07.08, 13:47 "Simon M., który w Polsce przedstawiał się jako pisarz, poeta, dziennikarz i uchodźca polityczny.." Kto go tak przedstawial ? Kto dal mu mieszkanie, pensje ? Moze tak troche blizej to opiszcie, dziennikarzyny z wybiorczej ? Niewygodne.. Wystarczylo przeciez sprobowac sprawdzic by okazalo sie, ze to picer i dran. Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Simon M.: Nikogo nie zabiłem 19.07.08, 15:18 Pisarzem, poetą i dziennikarzem to rzeczywiście był. Został ściągnięty do Polski chyba na podstawie poręczenia międzynarodowego Pen Clubu. Natomiast cała opowieść o straszliwych cierpieniach i prześladowaniach w ojczyźnie okazała się humbugiem. Miałam okazję się z nim zetknąć - raz na wigilii u znajomych, wzruszonych jego tragiczną biografią (był to początek jego pobytu w Polsce), raz na jakiejś imprezie Pen Clubu. Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, czułam w nim coś fałszywego i pokrętnego. W każdym razie potrafił skutecznie manipulować ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Simon M.: Nikogo nie zabiłem 19.07.08, 17:36 Na początku pobytu w Polsce zrobił wiele dobrego - organizował imigrantów z Afryki, pracował w Warsaw Voice, próbował wydawać czasopismo dla azylantów - Polska dała mu wielką szansę, sam wszystko bezpowrotnie zmarnował. Trudno powiedziec dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Simon M.: Nikogo nie zabiłem 19.07.08, 19:00 wszystko dla siebie,zeby blyszczec, ale jego buzia dobrze zdradzala kim jest i tylko idiota dal sie nabrac Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Simon M.: Nikogo nie zabiłem 19.07.08, 19:04 bzdura, byl elektrykiem i zebrakiem, "pisarzem" zostal w Polsce podobnie jak "poeta", poniewaz standarty literackie drastycznie sie obnizyly.Niektorzy twierdza nawet,ze byl "przystojny".Dla mnie ma odrazajaca i prymitywna gebe Odpowiedz Link Zgłoś
taraj Zanim bzykniesz Polkę wracającą z UK 19.07.08, 21:39 Zanim bzykniesz Polkę wracającą z UK, każ jej zrobić testy na HIV Większość z nich rżnie się tam z takimi Sajmonami aż wióry lecą Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Polki , walcie się dalej z niggersami . 20.07.08, 16:05 Ja od dawna wolę Ukrainki i Rosjanki . Przynajmniej są czyste i nie pójdą z pierwszym lepszym niggersem do wyra . Dobrze wam tak ! Odpowiedz Link Zgłoś