laclos 21.08.08, 16:29 Wyjatkowo szpetna kobieta. Jak mozna bylo kogos z taka aparycja uczynic ministrem spraw zagranicznych, gdzie nie tylko gra role inteligencja i znajomość językow, ale i ogólna prezencja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pekolcja Intrygujące miny Anny Fotygi 21.08.08, 16:44 Ta baba jest po prostu ohydna tak z wyglądu jak z poglądów i to widać na fotach a nie emocje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brumowski To zwykłe chamstwo 21.08.08, 21:06 Gazeto, wstydź się. Średnio inteligentny człowiek, który kiedyś choć raz widział aparat fotograficzny doskonale wie, że najinteligentniej wyglądającej i najpiękniejszej osobie bardzo łatwo zrobić zdjęcie, na którym będzie wyglądać po prostu głupio. Nabijanie się z kobiety, której dobrano wyjątkowo głupie zdjęcia, to zwykłe chamstwo. Nie mieści mi się w głowie, że redaktorzy Gazety Wyborczej na to pozwolili. Mam nadzieję, że natychmiast wywalą osobę odpowiedzialną za ten brak podstawowej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 Mam posadę dla pani minister. Mim na ul. Długiej. 22.08.08, 07:22 Taki talent nie może się zmarnować. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Lepszy jest filmik z jej minami...Biedna kobieta. 22.08.08, 11:37 Ma jakieś poważne problemy emocjonalnej. Chyba dlatego, że dorastała bez rodziców którzy wyjechali do Niemiec, stąd uraz psychiczny do Niemiaszków. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Filmik bowiem nie jest zmanipulowany jak zdjęcia. 22.08.08, 11:40 Po prostu człowieka chwyta czarna rozpacz i współczucie...Ale to nie powód, zeby osobę w patologicznym stanie emocjonalnym terapeutyzować odpowiedzialnymi stanowiskami. To niebezpieczne dla milionów Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana99 Re: To zwykłe chamstwo 21.08.08, 22:23 Gazeto, wstyd i żenada! Chamstwo i prostactwo, Gazeta schodzi na psy! Odpowiedz Link Zgłoś
szefsztabuwyborczego Intrygujące miny Anny Fotygi 21.08.08, 17:15 Nie uczyła Was matka, że nie wolno śmiać się z KALEKI?! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_jestem_tofik Intrygujące miny Anny Fotygi 21.08.08, 17:18 nie lubię jej ale bez przesady- wy na wszystkich zdjęciach wychodzicie super?? bo ja np zawsze częśc odrzucam (pomijając fakt, ze za mną nie szwęda się zgraja fotografów ktorzy tylko czekają na jakąś wpadkową minę) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pisowski kanon urody 21.08.08, 18:25 pani ryba znakomicie wpisuje się w pisowski kanon urody. Razem z klempą i kobietą prezydenta roztaczają ten jedyny czar typowy dla moherowych piękności Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Upadek obyczajów w dziale foto GW 21.08.08, 18:39 Złapać grymas na twarzy fotografowanego to żadna sztuka. Kiedyś dział foto GW trzymał poziom zawodowstwa i nie publikował takich rzeczy. Równie udaną galerię głupich min można zrobić każdemu - od Tuska po Papieża. Oczywiście redakcja traktuje w ten sposób wyłącznie tych ludzi, których zwalcza jej szefostwo. Natomiast te osobistości, przed którymi GW bije pokłony, są prezentowane "pomnikowo" i dostojnie. Krótko mówiąc - żenada i upadek obyczajów Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Upadek obyczajów w dziale foto GW 21.08.08, 20:47 100 proc. zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Zadbana i bardzo elegancka kobieta! 21.08.08, 19:04 Moze sie z jej pogladami zgadzac lub nie, ale wygladowi nie mozna nic zarzucic. Przedostatnie zdjecie - bardzo interesujaca kobieta. A kto sie smieje z min jest moim zdaniem ograniczony, GW powinna sie wstydzic za tak niski poziom komentarza. Co wiecej na zdjeciu mozna zlapac dowolny grymas twarzy, Fotyga w wywiadach i programach TV zawsze zwracala na siebie uwage, dla mnie ma interesujaca aparycje w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 poczytalności na jej twarzy nie widać 21.08.08, 19:10 i to jest większy jej feler niż szpetota Odpowiedz Link Zgłoś
toxicf Dziennikarskie tchórzostwo! 21.08.08, 20:37 Dziennikarze GW i portalu gazeta.pl są (jak mniemam) NIEZALEŻNI, nie podlegają żadnym naciskom, a także są ODWAŻNI (co niejednokrotnie udowodnili). Czekam więc na podobne zdjęcia "nietykalnych" z obozu związanego z Platformą. Moje propozycje - pan nieprofesor Bartoszewski, minister Schetyna, Mr. Sikorski, pan poseł Palikot, no i Donald Franciszek "Słońce Peru" Tusk. To tylko propozycje. Wiem, że dziennikarze tego nie uczynią, bo SWOICH się "nie tyka". Złą prasę musi mieć PiS, Rydzyk, Kościół i prezydent. A publikowanie takich zdjęć pani Fotygi (kobiety!), to dla mnie kolejny przykład złośliwości i braku podstaw dobrego wychowania. Ale czego można spodziewać się po Gazecie (jeżeli chodzi o tematykę związaną z PiSem)? Moralność Gazety - można zapomnieć o dobrych manierach jeżeli piszemy o PiSie. Ot taka nowoczesna mentalność. Osobom komentującym urodę pani Fotygi proponuję przyjrzeć się dwóm paniom z rządu "miłomściwie" nam panującego Donalda. To dopiero misski. Fotoreporterzy, czekam na galerię zdjęć pięknych i mądrych z PO! Odpowiedz Link Zgłoś
northridge Intrygujące miny Anny Fotygi 21.08.08, 20:53 Gazeta.pl schodzi na psy, po prostu robi się z tego brukowiec. Nie dość, że często nawalają z korektą tekstów to teraz jeszcze takie tanie chwyty. Odpowiedz Link Zgłoś
zero85 Intrygujące miny Anny Fotygi 21.08.08, 21:14 A gdzie kolekcja glupich min Premiera Tuska ? Czyzby glupie miny robili tylko politycy pisiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Intrygujące miny Anny Fotygi 22.08.08, 05:19 zero85 napisał: > A gdzie kolekcja glupich min Premiera Tuska ? Czyzby glupie miny robili tylko > politycy pisiu ? a niech sprobuja zrobic kolekcje madrych min premiera tuska... to dopiero byloby wyzwanie! Odpowiedz Link Zgłoś
codein Czuję się jak średniowieczny wieśniak 21.08.08, 21:26 Chyba Gazeta nie liczy na to, że zacznę klaskać, ślinić się i chichotać na widok złapanych na chybcika grymasów? Tego rodzaju taniocha sprawi, że wkrótce zlecą się na ten portal same błazny, żądne ubrudzić czubki nosków w misce z fekaliami. A wtedy mnie tu nie ma (będę rzygać gdzieś po krzakach i opłakiwać zgon poziomu Gazety). Odpowiedz Link Zgłoś
gozal Intrygujące miny Anny Fotygi 21.08.08, 21:46 bardzo ładna fryzurka na 4. zdjęciu. na reszcie to porażka. ale rozumiem, sama mam problem z modelowaniem włosów... niestety, nie każdy się urodził fryzjerem... poza tym nie cierpiałam baby. położyła - pod dyktando germanofobów i rusofobów - całą politykę zagraniczną, wszelkie wcześniejsze dokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
444a A z Michnikiem tak zrobicie? 21.08.08, 21:51 Nie żebym za nimi przepadał strasznie. Z Fotygi i z Kaczek łatwo się śmiać, ale np. na Glempa to już nie podskoczycie, albo Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
september76 troche jak zdjecia Michnika z zepsutymi zebami w 21.08.08, 22:00 prawicowej prasie i w ksiazkach Lysiaka. Obrzydzic przez wyglad. Osoba malo sympatyczna, ale wolalbym wiecej informacji, dlaczego ma iskie notowania, o jej bledach merytoryznych a nie cos takiego. Nienawisc odbiera rozsadek. Normalnego zdjecia Kaczynskiego tez awno nie widzialem, za to duzo rzeczy naciaganych (np. jego gromki smiech z Tuska dzisiaj). Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: troche jak zdjecia Michnika z zepsutymi zebam 21.08.08, 22:17 Można tylko się cieszyć, że wśród wpisów pod tym redakcyjnym pawiem, przeważają właśnie takie reakcje. Śmiem przypuszczać, że większość czytelników reaguje podobnie. Może dotrze to do rozsądku fotoedytorów GW. Dzisiaj raczycie nas zdjęciami z otwartą gębą, wybałuszonymi oczami czy w najlepszym razie fotkami robionymi z dołu - tak, że by powięksozne dziurki od nosa upodobniały bohatera do świnki. A jutro co? Domalujecie wąsy i podbite oczy na zdjęciach czy dopiszecie komuś "duuupa" koło twarzy? Jak tak będziecie pikować z poziomem, to będą właśnie wyżyny tej (pożal sie Boże) publicystyki GW Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest dajcie miny Michnika 21.08.08, 23:00 przezabawny facet, robi miny jak zidiociały Dracula www.annabojarska.pl/priv/003_blog_2004/michnik_sumienie.jpg (skoro już poruszamy tak debilne tematy) Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Wygląda jak plemnik. Do kosmetyczki wsiure wytsłać 21.08.08, 23:00 Z tym się da coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
el_gonzo Intrygujące miny Anny Fotygi 21.08.08, 23:07 Ewidentnie polityczny atak. Nie lubię tej pani, ale mimo tego uważam, że typu prostackie akcje nie powinny mieć miejsca w poważnej gazecie. Prędzej w fakcie albo w supeexpressie bym się tego spodziewał. Nie tędy droga, Gazeto. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola77m Intrygujące miny Anny Fotygi 22.08.08, 00:28 Rydzyk placi za kometarze broniące PISIAKOW czy za B. zaplac? Odpowiedz Link Zgłoś
kebej Intrygujące miny Anny Fotygi 22.08.08, 04:02 nisko GW, nisko p. redaktorze Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright o takich sie mowilo, ze sie dobrze ucza albo sa 22.08.08, 04:27 mile. to najwiekszy komplement, jaki mozna bylo im powiedziec, bo uroda, coz, uroda bywa kaprysna. a prezencje miala nienachalna, aby nie zacmic skowronka zoliborskiego. on tak sobie dobiera - glupszych, brzydszych, smieszniejszych. Czolem panie prezydencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś