tw_wielgus 26.08.08, 17:55 O Rety!!!! aż osiem procent Polaków nie obsługują w sklepach Media Markt.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: a gazownię tylko 1% 26.08.08, 18:18 Posłuchaj tuptusiu, czyta a słucha to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier [...] 26.08.08, 18:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Radio Maryja bije Wybiorcza i to ich boli 26.08.08, 18:31 A jaki nakład ma mój moherowy łepku "Nasz Dziennik" ..? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Radio Maryja bije Wybiorcza i to ich boli 26.08.08, 18:33 "Nasz Dziennik" nie zostal zachapany z pieniedzy dla Solidarnosci jako ogolu ruchu a nie waskiej kliki. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Radio Maryja bije Wybiorcza i to ich boli 26.08.08, 18:44 Tak to prawda, w "ND" pompuje się pieniądze wyłudzone od biednych starych ludzi, których dochody często nie przekraczają 700 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz [...] 26.08.08, 19:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Radio Maryja bije Wybiorcza i to ich boli 26.08.08, 20:31 junkier napisal: > Bo jesli sredni naklad GW-na wynosi 420 tys. to to jest niewiele 1%, do tyle ludzi maja dojscie w Polsce. Jesli odejmiemy tych co wywalaja od razu gazete bo interesuje ich dodatek z ogloszeniami, dodatek w postaci plyty z serialem albo przepisem kuchennym to mamy jeszcze mniej. A tu prosze, o. Rydzyk ze swoim przeslaniem ewangelizacyjnym i patriotycznym dociera az do 8% ludzi w Polsce, brawo! Coraz wiecej ludzi dochodzi do wniosku ze jesli Michnik i Wybiorcza cos uporczywie zwalczaja to nie jest to zle ale dobre! > Profil intelektualny czytenikow G. Wyborowej jest rzeczywiscie odmienny od sluchaczy Radia Maryja. Ci pierwsi, to element w ujemnym tego slowa znaczeniu, margines, mlodziez zagrozona, zaklady karne, lokale publiczne, itd. Drugi, czyli sluchacze RM, sa pelnowartosciowymi swiadomymi obywatelami, ktorzy potrafia docenic i utrzymac jedyne niezalezne media w Polsce. Malo ich nie jest bo Radio Maryja za ich datki nadaje na caly swiat, nie tylko dzwiek, ale i wizje, a oprocz tego starcza pieniedzy na istnienie wyszszej szkoly, i fundacje, ktora towarzysze wnuka wehrmachtowca - premiera Donalda Tuske okradli z pieniedzy. Jesli jest to tylko 8% spoleczenstwa, to znaczy ze te 8% jest zasobne w srodki i posiada nietuzinkowy rozum bo nie robi tego dla swoich zyskow, ale dla dobra Polski i jej przyszlych pokolen. Tego niestety w zaden sposob nie mozna powiedziec ani o misji G. Wyborowej, ani o jej czytelnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Radio Maryja bije Wybiorcza i to ich boli 26.08.08, 21:10 8% dzisiaj, ale jutro już tylko 7.9%, bo jak zwykle codziennie parę moherów kopie w kalendarz. Elektoracik się wykrusza a młodzi w dupie mają to radyjo i nadejdzie dzień, że trzeba je będzie zabić dechami na głucho. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger 32% słuchaczy RM jest zadowolonych z Tuska :) 27.08.08, 00:14 32% słuchaczy RM jest zadowolonych z rządów Tuska, 25% głosowałoby na PO :) I niech mi ktoś powie że słuchacze Radia Maryja to ciemnogród :))) Mówiąc inaczej - 8% ludzi słucha RM a tylko 2/3 z nich (czyli 5%) jest posłuszna Radiu. Faktem jest że te 5% to zmobilizowany elektorat, raczej chodzący na wybory. Po co więc durny Kaczyński włazi w d..ę Rydzolowi ? - Proste, bo bez niego miałby pewnie 10 a nie 20 procent poparcia :) A ten elektorat, niestety, z roku na rok kurczy się, oj kurczy... papa PiS, papa ! Odpowiedz Link Zgłoś
delivered Re: Radio Maryja bije Wybiorcza i to ich boli 26.08.08, 21:22 Prawda jest inna. Liczba sluchaczy RM powoli lecz systematycznie spada. W latach 90-tych srednio 5 mln Polakow sluchalo regulanie RM. Dzisiaj jest to ledwie 3 mln (8%). Odpowiedz Link Zgłoś
kraq profil mohera rzeczywiście jest pełnowartościowy:) 26.08.08, 22:00 połowa z nich ma wykształcenie podstawowe:))) a reszta informacji też pokazuje, że to sama smietana społeczna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm W owcyh 8% jestem i ja :) 26.08.08, 23:21 traktuje cieplym moczem patronke radia, takoz i jej synalka, ale RM bywa swietna rozrywka... Odpowiedz Link Zgłoś
marajka Re: Radio Maryja bije Wybiorcza i to ich boli 26.08.08, 18:47 Odpowiedz na pytanie. Jaki nakład ma Wasz Szmatławiec? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Radio Maryja bije Wybiorcza i to ich boli 26.08.08, 18:54 junkier napisał: > "Nasz Dziennik" nie zostal zachapany z pieniedzy dla Solidarnosci > jako ogolu ruchu a nie waskiej kliki. Wedlog slow z przed 3 lat braci kaczynski jak i twoich junkier, radio maryja jak i nasz dziennik zostaly "zachapane" z pieniedzy KGB, nie sadzesz, ze polskiemu patriocie blizsze sa jednak pieniadze Solidarnosci niz KGB ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: a gazownię tylko 1% 26.08.08, 18:30 Pewnie żeby czytać gazetę to trzeba umieć czytać, słuchać to każdy głupi potrafi.... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu [...] 26.08.08, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: a gazownię tylko 1% 26.08.08, 20:35 tw_wielgus napisał: > Pewnie żeby czytać gazetę to trzeba umieć czytać, > słuchać to każdy głupi potrafi.... Oczywiscie masz racje i tak sie sklada, ze Profil intelektualny czytenikow G. Wyborowej jest rzeczywiscie odmienny od sluchaczy Radia Maryja. Ci pierwsi, to element w ujemnym tego slowa znaczeniu, margines, mlodziez zagrozona, zaklady karne, lokale publiczne, itd. Drugi, czyli sluchacze RM, sa pelnowartosciowymi swiadomymi obywatelami, ktorzy potrafia docenic i utrzymac jedyne niezalezne media w Polsce. Malo ich nie jest bo Radio Maryja za ich datki nadaje na caly swiat, nie tylko dzwiek, ale i wizje, a oprocz tego starcza pieniedzy na istnienie wyszszej szkoly, dziennik i fundacje, ktora towarzysze wnuka wehrmachtowca - premiera Donalda Tuske okradli z pieniedzy. Jesli to tylko 8% spoleczenstwa, slucha RM, to znaczy ze te 8% jest zasobne w srodki i posiada nietuzinkowy rozum bo nie robi tego dla swoich zyskow, ale dla dobra Polski i jej przyszlych pokolen. Tego niestety w zaden sposob nie mozna powiedziec ani o misji G. Wyborowej, ani o jej czytelnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
paranoyck Re: a gazownię tylko 1% 26.08.08, 21:58 "badani z wykształceniem podstawowym (49 proc.)" no no towarzyszu, niezly profil intelektualny. Ale macie tam tez profesora przeciez wiec moze i masz racje, pan Nowak co tak bardzo nienawidzi komuny ze az popieral stan wojenny i byl TW, ciekawi mnie tylko dlaczego nie chce sie do tego przyznac przed kamerami, skoro i tak wszyscy o tym wiedza, ale wydaje sie ze moherki stare nie maja innych zrodel informacji niz media ojczulka rydzyka wiec Nowak moze dalej prosperowac na naiwnosci starych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
paranoyck Re: a gazownię tylko 1% 26.08.08, 22:03 aha, uprzedzam - zydem nie jestem, wyborczej nie czytam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier [...] 26.08.08, 18:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:Zatem dlatego LK ma takie "żołądkowe" porblemy. 26.08.08, 18:33 To sporo wyjaśnia Junkier, wierz mi.... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Radio Maryja to strawa duchowa dla patriotów, praw 26.08.08, 18:41 Lech Kaczynski jak publicznie oglaszal nie slucha Radia Maryja. Jego strata. Te klopoty przypisywalbym zatem lekturze Wybiorczej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:Radio Maryja to strawa duchowa dla patriotów? 26.08.08, 18:43 Słucha, słucha, tylko się wstydzi, dlatego zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re:Radio Maryja to strawa duchowa dla patriotów? 26.08.08, 20:18 Kaczynski, jak tylko zaczyna sluchac, dostaje sraczki. Zwala wiec na Gazete bo mu przynosi ulge. Uzyteczna wyborowa Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: Radio Maryja to strawa duchowa dla patriotów, 26.08.08, 18:43 jestem pewien junkierku ze z czytaniem to u ciebie krucho co najwyżej kalendarz Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Radio Maryja to strawa duchowa dla patriotów, 26.08.08, 18:43 Junkier, widać że ci parasekta Rydzyka już mózg wyżarła. RM nie ma monopolu na patryjotyzm za to ma wielki apetyt na wpływanie na życie polityczne w Polsce. Całe szczęście wpłym na to życie ma niewielki bo inaczej mielibyśmy w Polsce coś na wzór Iranu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: a gazownię tylko 1% 26.08.08, 18:29 s.szechter napisał: > dramat Przeżywasz dramat z tego powodu - biedactwo, Czy Twoje prochy są już na liście leków refundowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:16 No jasne, jak kto raz włączy, to od razu zanotują, słucha, ma włączone, a nie słucha. Jak ich nie obsługują w Media Markt, to gdzie kupili radia, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:36 W Peweksie. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: 8 % + 4% +3%, według CBOSu - czyli ponad 30% 26.08.08, 18:19 "..Dominują osoby raczej niezamożne, ale nie najbiedniejsze: 44 proc. uzyskuje miesięczne dochody per capita w wysokości od 501 zł do 900 zł,..." > Ciekawe jakie dochody wyliczy CBOS tym najbiedniejszym, skoro dochód od 501 zł jest określany jako nienajbiedniejszy. Rozmiary polskiej nędzy przekraczają wyobraźnię dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: masz na myśli te 70% z awersją do RadiaMaryja? 26.08.08, 18:52 Nie martw się, przypuszczam, że procent ludzi nigdy nie słuchających Radia Maryja jest wielokrotnie niższy, niż konfabuluje to Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: masz na myśli te 70% z awersją do RadiaMaryja 26.08.08, 19:00 12345on napisał: > Nie martw się, przypuszczam, że procent ludzi nigdy > nie słuchających Radia Maryja jest wielokrotnie niższy, > niż konfabuluje to Gazeta Wyborcza. Awersje do antokatolickiego i antypolskiego radia maryja przejawia 100% Polakow, te 8% to ci ktorzy przyjechali do nas ze wschodu w poznych latach 40-tych i wczesnych 50-tych wdrazac ideologie stalinowska...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: zgadza się, jeśli chodzi o Żydów ... 26.08.08, 20:39 Jeśli chodzi o Żydów, to procent tych gości z awersją do Radia Maryja jest znacznie u nich wyższy. Ci pokrętni goście nie znoszą, gdy rzeczy nazywa się po imieniu, a fałszerza Grossa nazywa się kłamcą. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a gdy złodzieja toruńskiego nazywać złodziejem? 26.08.08, 23:00 moim zdaniem to sama prawda;) i co mi zrobisz , katobolszewiku z radyja, co ma ryja? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:29 Te badania, to chyba w Toruniu pod rozglośnia, ale podczas pielgrzymek robili. Bzdura jakas! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:32 To możliwe, że Ojczulek ciepłociąg kasiorą z odwiertów ankieterom sypnął....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:43 Cześć, a może zgubili 0 i zamiast 0,8 wyszło 8%, bo nijak nie mogę w to uwierzyć, że aż tylu przygłupów słucha radyja, bez żadnego przymusu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:47 Cze... Dlaczego? A Ty nie lubisz kabaretu a'ala ojczulek obrońca komunistycznych kapusi ubrany w patriotyczną togę? No boki zrywać.... Posłuchaj czasami ( Tylko pamiętaj!!!!... nie daj się naciągnąć na datki!)....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:59 Fakt, słucha a nie ufa, kabaret powiadasz, ale preferujący czarny (hehehe) humor, a co do słuchania, nie da rady, za słabym psychicznie jeszcze by mnie naciągneli na kasę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:11 Si senior... Czarny to humor w istocie - "Naciągający Cyrk Łojca Rydzola" Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:47 za duzo posoliles, a teraz jeszcze pieprzysz Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:58 poszeklu napisał: > za duzo posoliles, a teraz jeszcze pieprzysz Maszz cos do powiedzenia to powiedz, bo szkoda patrzec jak takie mlode PiSdzie jak ty glupka publicznie z siebie robi...:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:04 czan-dra napisał: > Cześć, > a może zgubili 0 i zamiast 0,8 wyszło 8%, bo nijak nie mogę w to uwierzyć, że a > ż > tylu przygłupów słucha radyja, bez żadnego przymusu. Wielu ludzi sluchajacych radia maryja to nie glupole, jest tam sporo ludzi inteligetnych, ktorzy sluchaja tylko mszy czy jakis tam programow czysto religijnych, stad tak wysoki odsetek ludzi glosujacych na PO i inne paretie nie popierane przez rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:09 Fakt, tego nie wząłem pod uwagę, to może być całkiem sensowne wytłumaczenie tego "fenomenu" słuchalności, dzięki za zwrócenie mi uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:40 Wielka mi rzecz. Radio Maryja to najbardziej zideologizowana rozgłośnia w Polsce. Gdyby jeszcze rok temu przeprowadzić podobne badanie sprawy w Polsce by szły w dobrym kierunku a ludzie ci mieli świetlaną przyszłość. Poza tym oceniam tą rozgłośnie jako najmniej pluralistyczną. Tam do programów o charakterze politycznym nie zaprasza się przedstawicieli wielu ugrupowań, nawet nie próbuje się udawać że słucha się argumentów wszystkich stron. Ale to podobno inni manipulują... Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:46 uprzejmie informuję że TVP TVP2 I INFO są niewiele lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
marajka Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 18:46 15%. Wyraźnie pisze, że 85% nie słucha wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:11 marajka napisała: > 15%. Wyraźnie pisze, że 85% nie słucha wcale. Jezeli ktos kiedys przypadkowo wszedl w ich pasmo, albo odwiedzajac babcie zmuszony byl sluchac tego belkotu, to chyba nie powie ci, ze jest sluchaczem tego radialale kiedys je tam sluchal, sa rowniez sluchacze, ktorzy doszukuja sie w audycjach radia maryja czarnego humoru i sluchaja je przypalajac solidnie by smiech nie okazal sie pusty i jalowy...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu [...] 26.08.08, 19:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:23 A ty.... czy ty jesteś osobą z kręgu: starych kobiet, pochodzenia wiejskiego, o podstawowym wykształceniu i wdową na dodatek?..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:36 > podstawowym wykształceniu i wdową na dodatek?..;))) Pozwól że dodam, wdową, ale 80-letnią, karmiącą, posiadającą zezwolenie obojga rodziców, i co najważniejsze legitymującą się nieposzlakowaną opinią z miejscowej pijalni piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 [...] 26.08.08, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Czyli mamy 8 % prezydenta...to ocet ma więcej %... 26.08.08, 19:23 I to jest odpowiedź na nazywanie Lecha Kaczyńskiego "prezydentem wszystkich Polaków".....ŻENADA, która już niedługo będzie miała swój finał..... www.odliczamy.pl/lech/500/obraz.png/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:24 >>Na antenie Radia Maryja dominują treści religijne.<< Raczej treści faszystowskie, ze szczególnym uwzglednieniem faszystowskiego katolicyzmu, gnębiącego Polskę i Polaków tak samo juak hitlerowscy okupanci podczas II Wś. OGŁUPIĆ MOTŁOCH BAJKĄ O NIEJAKIM JEZUSKU I JEGO MATCE, A NASTĘPNIE WYKRAŚĆ WSZELKIE DOBRA DOCZESNE. Bogiem katolików jest kasa Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Parszywa manipulacja sprzedajnych mediów 26.08.08, 19:37 Naszego niezależnego radia słucha 28% systematycznie, a 56% przynajmniej raz w tygodniu według naszego niezależnego sondażu. Ale libertyńskie ścierwa muszą wszystko zgnoić bo to gnoje. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Parszywa manipulacja sprzedajnych mediów 26.08.08, 19:50 Sorry, mówiłeś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Parszywa manipulacja sprzedajnych mediów 26.08.08, 21:30 "Naszego niezależnego radia słucha 28% systematycznie, a 56% przynajmniej raz w tygodniu według naszego niezależnego sondażu. Ale libertyńskie ścierwa muszą wszystko zgnoić bo to gnoje." > a na nas mówią "goje". Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Parszywa manipulacja sprzedajnych mediów 27.08.08, 00:35 placebo99 napisał: > Naszego niezależnego radia słucha 28% systematycznie, a 56% > przynajmniej raz w tygodniu według naszego niezależnego sondażu. Ale > libertyńskie ścierwa muszą wszystko zgnoić bo to gnoje. > __________________________________________ Zapomniałeś placebo99 dodać, że te twoje wyliczenia %-owe odnoszą sie wlasnie do tych 8 %, które zostały oficjalnie podane...czyli zweryfikujmy....28% systematycznie słuchających z 8% ogólnej liczby i 56% raz w tygodniu....:)))) daje niezłą "słuchalność".....:-)))) Twoje wyliczenia dają jeszcze gorszy obraz niż "libertyńskie ścierwa"....:))))....TAK TRZYMAJ....... a przed snem abyś zasnął w pokoju zmów modlitwę prawdziwego mohera..... komuniści, lewacy, toleraści, socjaliści, żydzi i żydofile, sodomici - pederaści i lesbijki, volksdeutsche-"europejczycy", "ekolodzy" i "zieloni", libertyni i masoni, hedoniści, pacyfiści, anarchiści, feministki i feminiści, aborcjoniści, anty-katoliccy i anty-klerykalni "racjonaliści", poganie, ateusze i gnostycy, ...laczy ich jedno - kosmopolityzm, to elementy krymino- i korupcjo-genne, elementy internacjonalistyczne finansowane i powiązane z żydokomunistycznymi międzynarodówkami i światową żydomasonerią, to elementy gnilne, dywersyjne, anty-narodowe, anty-polskie i niegodne zaufania..., wszystkich łączy jedna i ciągle ta sama, ponadnarodowa - internacjonalistyczna idea: "proletariusze wszystkich krajów łączcie się" ... na wieki...wieków amen..... ------------------------ ...teraz i zawsze niech będzie pochylony ...moherowy naród na "emigracji" przez Belzebuba Rydzola otumaniony... vader.joemonster.org/zzv/eee07eb4eddea2.gif Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Dotychczas nie słuchałam w ogóle, ale 26.08.08, 19:37 ale od jakichś dwóch tygodni z ciekawości zaczęłam tam słuchać wiadomości przed północą. I muszę przyznać, choć są prezentowane z pewnego punktu widzenia, to jednak nie mam większych zastrzeżeń. Są tam wiadomości, które nie zawsze pojawiają się w innych serwisach informacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Dotychczas nie słuchałam w ogóle, ale 26.08.08, 19:43 Cześć, teraz to nie wiem jak się zachować, Ty się chwalisz, czy żalisz? Sorry, ale kogo to obchodzi co Ty słuchasz, jak dla mnie to możesz sobie słuchać nawet muzyki rap, Twój cyrk, Twoje małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad A mnie nie interesuje Twoja opinia:) 26.08.08, 19:49 Więc czemu non stop komentujesz moje wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: A mnie nie interesuje Twoja opinia:) 26.08.08, 20:01 Wolno mu/jej. Proste, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: A mnie nie interesuje Twoja opinia:) 26.08.08, 20:07 Wolno, wolno... Uniosłam się, bo to był bardzo niemiły komentarz i czemu właściwie miał służyć? No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: A mnie nie interesuje Twoja opinia:) 26.08.08, 20:12 Ale co do cyrku, to miał rację: pis to cyrk, ale przez małe 'c', bo duże należy do całego Sejmu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 witam lewackie matołki :) 26.08.08, 19:45 Ojciec nadredaktor Adam M. nieźle manipuluje a wy pijecie tą truciznę. Czy przez te skromiutkie moherowe 500 - 800 PLN można było by zbudować Wyższą Szkołę Medialną, wydawać codzienną gazetę ND,przez rogłośnię radiową RM i telewizję TRWAM emitować program na "cały Świat"! To kosztuje, a dotacji niet! Stąd widać, że zwolennikami są również ludzie kultury, biznesmeni, złuchacze z wyższym wykształceniem, ect, ect aż po moherowe babcie. Sondaż jest stronniczy. Życzę Michnikowi by przebił zjazd słuchaczy RM swoim lewackim zjazdem zwolenników GW. Tylko ciekawe, wokół jakich ideii (sądzę, że dopingu wiecowego kiełbasy , wódy by nie oferowano :)) )? Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Re: witam lewackie matołki :) 26.08.08, 19:50 Stąd widać że RM służy do prania pieniędzy z Ameryki Południowej a nadawanie z nadajników na terenie b.ZSRR sobie sam uzasadnij . Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: witam lewackie matołki :) 26.08.08, 19:55 wniosek na poziomie piaskownicy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: witam lewackie matołki :) 26.08.08, 19:58 Stokroć bardziej wolę być lewackim matołkiem, niż brunatnym świrusem. Albo faszystą/ksenofobem/antysemitą. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: witam lewackie matołki :) 26.08.08, 20:01 LEWACTWO TO FASZYZM ! do książek a nie do klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: witam lewackie matołki :) 26.08.08, 20:05 Koleś, nieco się pomyliłeś. Wasza rozgłośnia przybiera raz po raz niezły kolorek brunatny, może nie? Przecież jesteście skrajną katolicką prawicą typu "Gott mit uns" (A po nas choćby i potop) i jesteście z tego dumni... Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: lewackie matołki i żydokomuchowate szuje 26.08.08, 21:07 Nie podoba ci się RM, nie słuchaj, nastaw sobie radio na RMF FM, a telewizor na TVN, bedzies głupszy. Do tego czytaj Gazetę Wyborczą, będziesz jeszcze głupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: witam lewackie matołki :) 26.08.08, 22:04 wiemy, wiemy. sondaz byl stronniczy. sondaze przed ostatnimi wyborami parlamentarnymi tez. szkoda tylko, ze rzeczywistosc je potwierdzila. to tyle na temat twojego plucia sie 'za radyjo'. Odpowiedz Link Zgłoś
paranoyck Re: witam lewackie matołki :) 26.08.08, 22:09 dotacje napewno, tyle ze ze wschodu, wiadomo gdzie stal nadajnik i na jakich falach nadawal. Kontakty pana Nowaka vel. TW "Tadeusz" (jaki dziwny zbieg okolicznosci ;) ) tez sie pewnie przyczynily do rozwoju 'rodziny radia maryja' Odpowiedz Link Zgłoś
kajteck CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:52 połowa słuchaczy mieszka na wsi, czyli druga polowa w mieście - wstrząsająca informacja Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:55 Ciekaw jestem na czyje polecenie ten "sadarz" zostal wymeczony? Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:56 Zakładam, że nie na twoje, zatem on MUSI być sfałszowany... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maxig-g 26.08.08, 20:16 maxik-g napisał: > Zakładam, że nie na twoje, zatem on MUSI być sfałszowany... Ales ty dowcidupny! Moj piesek sie zdrowo z ciebie usmial! PS - Czy wiesz "myslicielu" skad wywodzi sie CBOS???! Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: maxig-g 26.08.08, 23:00 Czyli twój pies mądrzejszy od ciebie, congrats... Mam gdzieś 'pochodzenie' CBOS, czy was, pisdzielce, aż tak zdrowo grzeje pod pokrywami? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maxig-g 27.08.08, 00:13 maxik-g napisał: > Czyli twój pies mądrzejszy od ciebie, congrats... Mam gdzieś 'pochodzenie' CBOS > , > czy was, pisdzielce, aż tak zdrowo grzeje pod pokrywami? Jesli masz gdzies pochodzenie CBOS to znaczy, ze w ogole nie myslisz i dyskusja z toba jest bezcelowa. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 20:24 wet3 napisał: > Ciekaw jestem na czyje polecenie ten "sadarz" zostal wymeczony? Na polecenie obywateli RP. Zyjemy w ustroju demokratycznym i obywatele panstwa polskiego maja prawo do tego typu informacji, twoje zapytanie zatem dowodzi, zes bolszewik albo glupek...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 19:58 nawet tych w mieście jest 51 % ! Skrzętnie zmanipukowano przez podanie, że słuchaczy wiejskich jest 49% Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Radio Pomyje sekty Rydzyka... 26.08.08, 20:03 pl.youtube.com/watch?v=mOu_iNKd9UQ&feature=related YouTube - rydzyk - cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Niektórzy, agenturalne TVN i Polsat uważają za 26.08.08, 20:49 Niektórzy, agenturalne media jak TVN, Polsat i TVP2 uważają za swoje. I słusznie, agent wsłuchuje się w agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: czuję klimaty czosnkowe - po kulturalnym stylu 26.08.08, 20:14 duskusji :). Najważniejsze żądania J - organizacji: 1.zniszczyć radio RM 2.oddać mienie Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: bucha czosnkiem jak z UB-eckiego grila. 26.08.08, 20:46 Towarzycho skupione wokół myśli z Gazety Wyborczej dziwnie mocno zalatuje czosnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Co wy tam o tym czosnku? 26.08.08, 20:49 Czosnek pochodzi z centralnej Azji (południowa Syberia i Kazachstan). Stamtąd dotarł do kuchni różnych ludów: Chińczyków, Hindusów, Arabów, Greków, Słowian, Włochów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Co wy tam o tym czosnku? 26.08.08, 20:56 Nie przejmuj się, to tylko metafora. Czy twoja inteligencja nie zauważyła, że forum GW nie przenosi jeszcze zapachów? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Co wy tam o tym czosnku? 26.08.08, 22:32 Chętnie powącham dobrą potrawę kuchni chińskiej, hinduskiej, żydowskiej, arabskiej, włoskiej czy każdej innej. Czosnek to dobra przyprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pinakoo CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 20:16 Tak to już jest z tymi moherami. Wiem, bo mam w rodzinie jednego. Znaczy jedną. Radio Maryja to jej życie. Mieszka w kawalerce, a ma dwie wieże audio (jedna w pokoju, druga w sypialni), radio w kuchni, laptop (głównie żeby przelać pieniądze na radiomaryjowskie konto), odtwarzacz DVD i UWAGA: dwudziestodziewięcio calowy telewizor. No i moherowy beret na wieszaku. A wszystko to dla kochanego Ojca Dyktatora. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: jesteś "jerozolimski szmalcownik" 26.08.08, 20:18 wydał być SS na "Umsz-plac" każdego nawet swoją rodzinę :( . To jest charakter! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Re: enedue3.Mylisz mnie z Kobylanskim,Rydzykiem.. 26.08.08, 20:28 placebo.99 napisał: > Nowakiem,Sobecką,no i z sobą! > > www.youtube.com/watch?v=nDHbimDHNB4 > YouTube - Bicyclist > > Rydzyk wraca z "rekolekcji".. ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: enedue3.Mylisz mnie z Kobylanskim,Rydzykiem.. 26.08.08, 21:08 O!nowy nick kralikopakulczika...lecz się czubie sowiecka kanalio... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski4 Jawohl Michnikscher Beobachter i CBOS 26.08.08, 20:44 Ale jestescie niemadrzy! Chcecie na wmowic, ze albo RM sluchaja chlopi, niewykwalifikowani robotnicy, wdowy i ogolnie rzecz biorac starcy ze wsi i malych miasteczek, albo jezeli prawda jest, ze RM slucha wielu ludzi mlodych i siwetnie wykszalconych (wystarczy posluchac komentarze w rozmowach niedokonczonych), to sa to antysemici, czarnosecinni, itd., itp Hehehe: mnie sie wydaje, ze RM przyciaga duzo weicej mlodych i kulturalnych ludzi (z oglada towarzyska) niz Agora z TVN i Polsatem razem wziete Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Jawohl Michnikscher Beobachter i CBOS 26.08.08, 20:53 "...Hehehe: mnie sie wydaje, ze RM przyciaga duzo weicej mlodych i kulturalnych ludzi (z oglada towarzyska) niz Agora z TVN i Polsatem razem wziete..." > A ludzi pozbawionych kultury najbardziej ciągnie do GieWu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Jawohl Michnikscher Beobachter i CBOS 26.08.08, 21:03 Mylisz się to są ludzie którym wydaje się że popierając te rynsztokowe media stają się inteligentami..fani tvn-u i polsatu...medialnie ukształtowane bezmóżdżki... Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 20:51 8% - to prawdziwy dramat. Niezla siec zapuscil ten zalosny potworek. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 20:56 Pocieszna jest pracowitość wielonickowego razwiedczika kralikopakulczika... Pisz więcej ...wszyscy na forum będą mieć więcej uciechy...zawyj sobie pisubeee tawariszcz cymbacymbał... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 21:02 Ciekaw jestem nz czyje zamowienie ten "sadarz" zostal wymeczony? PS - Ciekaw jestem dlaczego pytanie takie znika bez sladu?!!! Cenzorze - wstydz sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 21:47 wet3 napisał: > Ciekaw jestem nz czyje zamowienie ten "sadarz" zostal wymeczony? > PS - Ciekaw jestem dlaczego pytanie takie znika bez sladu?!!! Ponieważ jest niemiłosiernie głupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: keeslaff 27.08.08, 02:35 Glupie jest tylko dla czerwonych madralow twego autoramentu, ktorzy nie chca przyznac komu sluzy CBOS i jak powstal. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: 15% Polaków słucha Radia Maryja - donosi GW 26.08.08, 21:02 A ponieważ z reguły Gazeta Wyborcza donosi kłamliwie, więc i tym razem podane procenty nie są prawdziwe. Według moich szacunków Radia Maryja słucha ponad 60% Polaków czasami, a ok.20% często. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 wyksztalcenie wzial Adas 26.08.08, 21:09 od mamuszy. Taka prawde pisze jak mamusza w swoich ksiazkach do historii za Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 12345on 27.08.08, 15:07 12345on napisał: > A ponieważ z reguły Gazeta Wyborcza donosi kłamliwie, > więc i tym razem podane procenty nie są prawdziwe. > Według moich szacunków Radia Maryja słucha ponad 60% > Polaków czasami, a ok.20% często. Chyba twoje szacunki sa najblizsze prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 21:29 A tak apropos to kiedy pojawi się jakiekolwiek opracowanie o zydowskich szpiegach po stronie "aryjskiej"...niektórzy zostali rozstrzelani z wyroku sądów podziemnych...dziś są "ofiarami" antysemityzmu AK...niezła tragikomedia... Odpowiedz Link Zgłoś
banzul CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 21:30 Za to co drugi polonus przyznaje sie, ze słucha tego radia. Lwia częśc funduszy płynie od Polonii amerykańskiej, ale choć macki GW chciałyby spacyfikować to środowisko to znając konserwatyzm i patriotyzm Polonii raczej nie mają zbyt wiele do zaproponowania. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Ciekawe jaki % Polaków wierzy w sondaże CBOS ? 26.08.08, 21:37 Chciałbym wiedzieć jaki procent Polaków wierzy w wyniki sondaży CBOS i GW. Dla mnie te instytucje są niewiarygodne i stosują czysto manipulatorskie zabiegi socjotechniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: Ciekawe jaki % Polaków wierzy w sondaże CBOS 26.08.08, 22:14 A dla mnie T. Rydzyk zjada na śniadanie 3 embriony ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 21:38 I bardzo dobrze...polonusi i z oddali inaczej oceniają bzdety gazeciane..i manipulacyjki gazecianych mędrków...parobasów jąkatego... Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 21:37 Uważam że sondaż odzwierciadla rzeczywistość. Sęk w tym, że jestem starszy, owdowiały i mieszkam na wsi, ale jak widzę te zdjęcia z obrzydliwym oszustem R.to momentalnie dostaję odruchów wymiotnych. Z wielką przyjemnością i dla relaksu to słucham, Radia Heimatmelodie. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 21:41 Po twojej wypowiedzi widzę, że masz długi, zakrzywiony nos, kochasz kłamstwo, podstęp i zdradę. Nie szkodzi, że mieszkasz na wsi, tego ci zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 21:41 Twój problem kacapcziku.... Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: CBOS: 15 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 21:46 "Profil intelektualny czytenikow G. Wyborowej jest rzeczywiscie odmienny od sluchaczy Radia Maryja. Ci pierwsi, to element w ujemnym tego slowa znaczeniu, margines, mlodziez zagrozona, zaklady karne, lokale publiczne, itd. Drugi, czyli sluchacze RM, sa pelnowartosciowymi swiadomymi obywatelami, ktorzy potrafia docenic i utrzymac jedyne niezalezne media w Polsce. Malo ich nie jest bo Radio Maryja za ich datki nadaje na caly swiat, nie tylko dzwiek, ale i wizje, a oprocz tego starcza pieniedzy na istnienie wyszszej szkoly, dziennik i fundacje, ktora towarzysze wnuka wehrmachtowca - premiera Donalda Tuske okradli z pieniedzy. Jesli to tylko 8% spoleczenstwa, slucha RM, to znaczy ze te 8% jest zasobne w srodki i posiada nietuzinkowy rozum bo nie robi tego dla swoich zyskow, ale dla dobra Polski i jej przyszlych pokolen. Tego niestety w zaden sposob nie mozna powiedziec ani o misji G. Wyborowej, ani o jej czytelnikach. " > Dobre podsumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: CBOS: 15 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 23:57 Aj waj Icek! Czy twoje głowa z końskim kopytem się spotkała że ty taki bzdury piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś