red.ken tepy kartofel znów chciał szkodzić 11.10.08, 13:55 moze popchneliby mu nowy cud dokument a la karta energetyczna, ktora jest dla polski gwozdziem do trumny, a pan kartofel i jego fachowi wysluchalby doradcow jak jak kretynka fotyga baltyckich szkolach polityki zagranicznej ktora juz nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_sopotu tepy kartofel znów chciał szkodzić 12.10.08, 12:08 Kancelaria Premiera wysłała rano do CBA bardzo ostry w treści list nawiązujący do publikacji dotyczących współpracy CBA z FBI. Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk tepy kartofel znów chciał szkodzić 12.10.08, 12:22 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 11.10.08, 14:04 I ktoś taki chce być prezydentem? u. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 11.10.08, 14:13 To faktycznie byłoby dla Polski fatalne w skutkach, gdyby całą polską scenę polityczną opanowali ludzie tak niedojrzali i nieodpowiedzialni jak ci z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 11.10.08, 16:40 anwad napisała: > To faktycznie byłoby dla Polski fatalne w skutkach, gdyby całą polską scenę > polityczną opanowali ludzie tak niedojrzali i nieodpowiedzialni jak ci z PO. hehe, a panowie politycy z pissu są dojrzali i odpowiedzialni. Weźmi pierwszego z brzegu - bielan. Albo gosiewski. Że o kurskim, czy byłym skinheadzie kamińskim nie wspomnę. Chodząca odpowiedzialność, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 11.10.08, 17:17 Nie twierdzę, że w PiS-ie nie ma ludzi nieodpowiedzialnych, a w PO nie ma ludzi odpowiedzialnych (jest ich jednak niewielu - cenię np. Gowina, choć i ten mnie negatywnie zaskoczył, gdy udzielił poparcia Kornatowskiemu...). Tyle że w PiS-ie ten, który ma największy wpływ na partię, Jarosław Kaczyński, jest dobrym, rozsądnym politykiem z wizją, podczas gdy liderzy PO to pustaki, chorągiewki na wietrze sondaży - Tusk, Nowak... Szkoda gadać. Mam nadzieję, że L. Kaczyński zostanie Prezydentem na kolejną kadencję, bo cała władza w rękach infantylnych chłoptasi z PO to zagłada dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 11.10.08, 22:29 anwad napisała: > Nie twierdzę, że w PiS-ie nie ma ludzi nieodpowiedzialnych, a w PO nie ma ludzi > odpowiedzialnych (jest ich jednak niewielu - cenię np. Gowina, choć i ten mnie > negatywnie zaskoczył, gdy udzielił poparcia Kornatowskiemu...). Tyle że w PiS- > ie ten, który ma największy wpływ na partię, Jarosław Kaczyński, jest dobrym, r > ozsądnym politykiem z wizją, podczas gdy liderzy PO to pustaki, chorągiewki na > wietrze sondaży - Tusk, Nowak... Szkoda gadać. > > Mam nadzieję, że L. Kaczyński zostanie Prezydentem na kolejną kadencję, bo cała > władza w rękach infantylnych chłoptasi z PO to zagłada dla Polski. ja też nie twierdzę, że w PO są odpowiedzialni i rozsądni ludzie. Ot, choćby Pitera, której nie lubię, nie trawię i uważam za idiotkę. Szkodzi temu rządowi swoimi antykorupcyjnymi "śledztwami". Czy Kopacz, która za cienka jest, żeby dotykać tematu służby zdrowia. Absolutnie się nie zgodzę z Tobą, że kaczyński ma wizję i jest rozsądnym politykiem. Obydwa bracia są potwornymi mącicielami, którzy muszą - po prostu muszą - tropić układ, szarą sieć i szpiegów. Tropią ich tak od lat wielu, a to, że ich nie znaleźli jest dla nich dowodem, że są, tylko, że się dobrze kryją. A prezydent kaczyński może zapomnieć o drugiej kadencji. Tak mi jakoś sięwydaje, że dla obydwu braci to jest ostatni czas w polityce. Gasną, kończą się. Zrazili do siebie większość polityków i większość społeczeństwa. Tusk też nie będzie dobrym prezydentem. Ale... on przynajmniej jest wyjściowy, ma jakąś ogładę i potrafi się w towarzystwie zachować. To już wystarczy. Od rządzenia jest rząd. I tego dobrego, rozsądnego i przede wszystkim - coś robiącego - rządu życzę i sobie i wszystkim Polakom, bez względu na ich opcje polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 12.10.08, 10:59 "Tusk też nie będzie dobrym prezydentem. Ale... on przynajmniej jest wyjściowy, ma jakąś ogładę i potrafi się w towarzystwie zachować. To już wystarczy. Od rządzenia jest rząd". Nie zgodzę się z Tobą. Akurat uważam, że rola Prezydenta nie ogranicza się jedynie do reprezentowania Państwa. Przecież jest on tym, który może hamować nieodpowiedzialne decyzje rządu (jeżeli ten ma większość w Sejmie i Senacie i jest rozzuchwalony). A poza tym jest zwierzchnikiem Polskich Sił Zbrojnych i ma wiele do powiedzenia w polityce zagranicznej. Na marginesie, nie mogę się nie uśmiechnąć, gdy ktoś mi pisze (i to chyba wbrew nickowi facet), że wygląd polityka ma bardzo duże znaczenie:) Owszem, ma znaczenie, ale jak dla mnie poboczne. I naprawdę wolę najgorszego brzydala, który ma coś w głowie, niż przystojnego pustaka, który nawet nie rozumie, na czym polega interes Polski. A co do Kaczyńskich - myślę, że swoją opinię o nich opierasz na przekazie "GW" i TVN24, a ten jest bardzo zniekształcony - jak w krzywym zwierciadle. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer_kartell Re: Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 12.10.08, 12:20 Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_klak Re: Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 12.10.08, 12:20 "Gdy Amerykanie dowiedzieli się, że ich pomoc wykorzystano do rozgrywki politycznej, ograniczyli współpracę z CBA" - napisała "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
rece_ktore_lecza Re: Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 12.10.08, 12:55 Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Re: Wredny ryży trol. Na POhybel nieudacznikom! 12.10.08, 12:51 Słaby tekst. Nie ma co komentować Odpowiedz Link Zgłoś
slawstwo Koniec sporu: do Brukseli może polecieć tylko j.. 11.10.08, 14:08 Mamy H.ja a nie Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 jasne chodzi o pampersy, przepraszam 11.10.08, 14:09 takie dla doroslych; ale nie dziwie sie Tuskowi, ze w takim towarzystwie nie chce przebywac Odpowiedz Link Zgłoś
tvv.maleszka jasne chodzi o pampersy, przepraszam 12.10.08, 12:41 To dowódcy będą decydowali jak i kiedy wydać pieniądze aby zwiekszyć bezpieczeństwo naszych żołnierzy - stwierdził Tusk [w Afganistanie]. Odpowiedz Link Zgłoś
gminny.inseminator jasne chodzi o pampersy, przepraszam 12.10.08, 12:47 Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Jeżeli Tusk jest na poziomie Wałęsy to osiągnął re 11.10.08, 14:12 kordową głębokość zanurzenia. A Kaczory pukają jeszcze od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
stabom Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 11.10.08, 14:17 Ta prezydencko-rzadowa wojna kompromituje Polske przed swiatem i daje jeszcze raz dowod na to, jak nieprofesjonalny, malostkowy, wrecz glupi jest ten polski swiatek polityczny....Panowie, wstydzcie sie wszyscy, bez wyjatku.....Nie widzicie, ze cala Europa z was sie smieje ?! Odpowiedz Link Zgłoś
wsi-owy_masralek_komorow Kastrat_Blokuje_Prezydenta_Polski _!!:o(((((((((((( 11.10.08, 14:24 Gwno kabluje: Prepierd Kastrat-Thuske zakazał informować Prezydenta Polski o programie szczytu UE. Prezydent Polski Lech Kaczyński jest zmuszony kontaktować się w tej sprawie z prezydencją francuską. Doradca do spraw zagranicznych prezydenta Sarkozy'ego jest w stałym kontakcie z szefe Kancelarii Prezydenta Piotrem Kownackim. Prezydent Sarkozy jest w stałym kontakcie z prezydentem Kaczyńskim, przekazuje mu informacje, konsultuje sprawy, które będą omawiane. Natomiast herrr Dochnald Thuske jest w stałym kontakcie ze swoją syfową Anielą Makrelą w Gejrlinie. ........................................................................................... To skandal !!! Agent Gejrlina Kastrat-Thuske już bez maskowania otwarcie uderza w Państwo Polskie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omulek2 Kastrat_Blokuje_Prezydenta_Polski _!!:o(((((((((((( 12.10.08, 11:56 Nie będziemy tego publikować. Odechciało mi się. Po analizie rządowych kart kredytowych obraz jest tak żałosny i straszny, że nie chcę nim straszyć. Na tej publikacji straciłby w oczach Polaków wizerunek wszelkiej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 11.10.08, 14:22 TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! TUSK DOBRY! A KACZYŃSKI ZŁY! POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! ...........POWTARZAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_z_sopotu Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 12.10.08, 12:25 Akcja Centralnego Biura Antykorupcyjnego razem z FBI mogła być bezprawna - mówią dziennikarzom Radia Zet i "Gazety Wyborczej" dwaj politycy z kierownictwa Platformy Obywatelskiej. Nie odnaleziono bowiem umowy dotyczącej tej wspólnej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
marslaw1 Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 11.10.08, 14:28 dziwie się , że premier nie kopnie tego kurdupla w D..Ę . nie wpuścic go do samolotu~! Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 11.10.08, 14:29 Klich jest psychiatra podobno, widac, ze przebywanie z pacjentami zle na niego wplywa. Tak kretynskie dzialania sa objawem paniki tego niby-rzadu, ktory ostatnio tylko przegrywa. A to PZPN, a to budzet czy brak dzialan antykryzysowych..Nawet rankingi leca na leb, co mozna zrobic. Ruchy paniczne zwykle sa nieprzemyslane i tylko osmieszaja takich "myslacych inaczej". To dopiero poczatek, teraz bedzie juz tylko gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
agent_cba Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 12.10.08, 12:07 Tusk zwrócił się do dowódców z prośbą o sporządzenie służbowej notatki na temat oczekiwanej pomocy i uproszczenia przepisów. - To umożliwi mi natychmiast po powrocie do kraju na przystąpienie do wprowadzenia nadzwyczajnych przepisów dla misji [w Afganistanie] Odpowiedz Link Zgłoś
mekagojira Czy pilot juz dostal medal od Klicha za 11.10.08, 14:30 chorobe w obronie Ojczyzyny? BTW ladnie to swiadczy o Polsce, ze mamy tylko 2ch pilotow do samolotow rzadowych:] Odpowiedz Link Zgłoś
sam16 Re: POdoba mi sie ta akcja. 11.10.08, 15:19 Czekam na nastepna decyzje rzadu. Marzy mi sie decyzja rady ministrow ktora bedzie brzmiala. Ze wzgeldu na bezpieczenstwo panstawa i prezydenta zakazuje sie prezydentowi opuszczac palac prezydencki do konca kadencji chyba,ze prezydent wybierze sie na ksiezyc i tam juz zostanie. O sytuacji w Polsce prezydent L Kaczynski bedzie sie dowiadywal od prezydenta Sarkozy,ktory go rowniez zastapi na stanowisku bo jak wynkia z praktyki ostatnich dni prezydent Sarkozy lepiej jest zorietowany w sprawach polskich niz prez.Kaczynski. ps. Nigdy jeszcze nie mielismy tak weslolego prezydenta. Gdzie sie nie pokaze to go wysmieja. Odpowiedz Link Zgłoś
laptop_dla_kazdego P-olit O-bora 12.10.08, 12:15 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy_tuska P-olit O-bora 12.10.08, 12:52 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Koniec sporu: do Brukseli może polecieć tylko j.. 11.10.08, 14:43 czy rozumiecie teraz, dlaczego Polska sie rozpadla i nie bylo rozbiorow lecz przejecia terytoriow pozbawionych wladzy panstwowej? Polacy nie potrfia sie rzadzic - i to jest nie tylko cytat z Bismarcka. Odpowiedz Link Zgłoś
tvv.maleszka Koniec sporu: do Brukseli może polecieć tylko j.. 12.10.08, 12:19 Donald Tusk w programie TVP2 "Tomasz Lis na żywo" powiedział, że w 1991 r., kiedy powstawał rząd Jana Olszewskiego konstruowany przez Jarosława Kaczyńskiego podczas negocjacji na temat utworzenia rządu usłyszał, że on i jego partia mogą dostać pełnię władzy nad polską gospodarką pod warunkiem, że pomogą w odsunięciu od władzy Lecha Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 11.10.08, 14:43 nie zycze sobie, zeby prezydent jechal, bruzdzil i zalatwial niekorzystne dla Polski sprawy, niech siedzi w Juracie i najlepiej zeby sie nie pokazywal. Jesli premier sie ugnie i wypusci tego psuja do Brukseli, przysiegam, ze przy nastepnych wyborach celowo oddam niewazny glos! Tak, zeby nikt nie mogl skorzystac. Maliniak moze sobie grasowac i mataczyc na filmie, ale Maliniak w rzeczywistosci? O co to to nie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
folxdojcz_kastrat_cudotworca Nadęty_Kon-Donek_Poleci_Sam_??:o) ))))))))))))))))) 11.10.08, 14:54 Gwno kabluje: Prepierd Kastrat-Thuske zakazał informować Prezydenta Polski o programie szczytu UE. Prezydent Polski Lech Kaczyński jest zmuszony kontaktować się w tej sprawie z prezydencją francuską. Doradca do spraw zagranicznych prezydenta Sarkozy'ego jest w stałym kontakcie z szefe Kancelarii Prezydenta Piotrem Kownackim. Prezydent Sarkozy jest w stałym kontakcie z prezydentem Kaczyńskim, przekazuje mu informacje, konsultuje sprawy, które będą omawiane. Natomiast herrr Dochnald Thuske jest w stałym kontakcie ze swoją syfową Anielą Makrelą w Gejrlinie. ........................................................................................... To skandal !!! Agent Gejrlina Kastrat-Thuske już bez maskowania otwarcie uderza w Państwo Polskie !!!!!!! ----------------------------------------------------------------------- NADĘTY JAK BALON KON-DONEK, AGENTURALNY PRZYGŁUP HERRR THUSKE ROZWALA JAK MORZE ZNIENAWIDZONE PAŃSTWO POLSKIE - ROZKRADA SZPITALE POPIERA MAFIĘ PIŁKARSKĄ, ZAWALA EURO2012, BLOKUJE POMOC DLA BANKÓW, WPROWADZA SZWABSKA WALUTĘ EURO ITD. -------------------------------------------- PS Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o szwabskich korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski To się dzieciaki POPiSują! 11.10.08, 14:51 Po skorumpowanych rządach SLD, buraczano-brunatnej koalicji LePeRPiSSo mamy żenadę wykonaniu POPiS-u (niby nie są w koalicji, PiSS jest niby w opozycji - ale prawda jest taka, że właśnie teraz POPiS rządzi.) A najgorsze jest to, że na jedyne rozsądne rozwiązanie tego problemu - emigrację - człowiek się w międzyczasie zrobił za stary. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: dzielanski 11.10.08, 14:59 dzielanski napisał: > To sie dzieciaki POPiSuja! > Po skorumpowanych rządach SLD, buraczano-brunatnej koalicji > LePeRPiSSo mamy żenadę wykonaniu POPiS-u (niby nie są w koalicji, > PiSS jest niby w opozycji - ale prawda jest taka, że właśnie teraz > POPiS rządzi.) > A najgorsze jest to, że na jedyne rozsądne rozwiązanie tego > problemu - emigrację - człowiek się w międzyczasie zrobił za stary. W zasadzie takiej debilnej wypowiedzi nie powinno sie komentowac. Jesli uwazasz, ze zagrywki w wykonaniu POpaprancow majace na celu fizyczna likwidacje PiSu nalezy nazwac koalicja, to jestes wyjatkowo bardzo glupim osobnikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski "fizyczną likwidacje"? 11.10.08, 20:03 Znaczy co: z kałaszy będą do nich prażyć? Bo "fizyczna likwidacja" to właśnie tyle - zabójstwo. Chyba, że to takie sprytne zabójstwo: POpersi tak wkurzą PiSSowców, że ci wyzdychają na zawały i wylewy - w którym to wypadku, zaprawdę Ci powiadam, wet3, nie będzie czego żałować. Ani nie będzie kogo żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
kelner_sikajacy_do_zupy "fizyczną likwidacje"? 12.10.08, 12:25 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_sianie Re: dzielanski 12.10.08, 12:12 Premier: jeśli CBA naruszyło prawo, Kamiński nie będzie szefem Biura Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tuks To się dzieciaki POPiSują! 12.10.08, 13:02 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Koniec sporu: do Brukseli może polecieć tylko j.. 11.10.08, 14:52 Teraz juz widac wyraznie, ze rudy i sepleniacy dostaje bialej goraczki. Tylko chory z nienawisci debil moze napisac taka instrukcje. Przeciez to jest bezposrednie uderzenie w Polske!!! PS - Ponoc stare porzekadlo mowe, ze jak Bog chce to rozum odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Robi się wszystko by nie puścił Polski z torbami 11.10.08, 15:06 I bardzo dobrze, żer robi się wszystko by ten bufon, o zapędach totalitarnych nie puścił Polski z torbami. Jego kompetencje są jednoznacznie określone w konstytucji rząd negocjuje, bo trzyma kasę, a prezydent ratyfikuje, bo jest osobą reprezentacyjną. Jeśli człowiek, który nie ma żadnej odpowiedzialności związane z wydatkami kraju miał szastać pieniędzmi podatników, to nie dziwota, że rząd bał się, że właśnie prezydent będzie szastał tymi pieniędzmi na prawo i lewo, kosztem rządu. Bo przecież żaden rozsądny człowiek popierający PiS nie wmówi mi, że prezydent zrobi wszystko by rządowi PO cokolwiek się udało. A to, że szkodząc rządowi, w obecnej sytuacji szkodzi się wszystkim obywatelom (bo rząd rozstrzyga sprawy budżetowe), to już prezydenta nie obchodzi. On jest od ważniejszych spraw niż pomyślność obywateli, on jest od podnoszenia sobie podupadłego prestiżu. Jeśli prezydent uważa, że wszelkie działania rządu nie dopuszczające go do kierowania polską ekipą na szczycie są niezgodne z konstytucją, to niech zaskarży rząd do Trybunału Konstytucyjnego. Przecież w TK gros ludzi zasiada z mianowania prezydenta Lecha Kaczyńskiego - pewnie wygraną ma jak w banku :):):):):) (co nie wierzy w wygraną w TK? Więc chyba po prostu nie wierzy, że jego zapędy mają podstawy prawne :P Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: nura suka 11.10.08, 15:09 pogromca_gamonia napisała: > wet3, durny komuch, PRLu juz nie ma Nie ma go tylko w twojej bardzo chorej wyobrazni. Natomiast od prawie 20 lat istnieje czerwony PRL-is rzadzony przez bure suki twego formatu. One to wlasnie nieustannie uskuteczniaja propagande wzorowana na Goebbelsie a ty jestes ich glupawym narzedziem i (sz) pionkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: bura suka 11.10.08, 17:34 pogromca_gamonia napisała: > No dobtze, smierdzielu. A teraz sie powies. Poszczekaj sobie, bura suko, poszczekaj! Ponoc psie glosy nie ida w niebiosy. Odpowiedz Link Zgłoś
ks_profesor No dobrze, śmierdzielu. A teraz sie powieś. 12.10.08, 12:31 Ja dzisiaj jestem w tym miejscu i mówię do Państwa dlatego, bo ponad 16 milionów Polaków 21 października zdecydowało się zagłosować i dało Polsce, dało naszej Ojczyźnie szansę na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy wet3, durny komuchu, PRLu juz nie ma, czwolu! 12.10.08, 12:44 Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Tusk to azjatycki satrapa 11.10.08, 14:59 dlaczego sprzedajne media nie piszą o zagrożeniu demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy_tuska Tusk to azjatycki satrapa 12.10.08, 12:27 Odpowiem wymijająco. Może tak, a może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_banku_zbozowego Tusk to azjatycki satrapa 12.10.08, 12:34 Donald Tusk w programie TVP2 "Tomasz Lis na żywo" powiedział, że w 1991 r., kiedy powstawał rząd Jana Olszewskiego konstruowany przez Jarosława Kaczyńskiego podczas negocjacji na temat utworzenia rządu usłyszał, że on i jego partia mogą dostać pełnię władzy nad polską gospodarką pod warunkiem, że pomogą w odsunięciu od władzy Lecha Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 11.10.08, 15:04 Ten rząd jest mniejszy niz wzrost Kaczyńskiego...A Donek to już przestał kochać wszystkich i różki pokazuje. Wilcze oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
narcysia Tuskowi to sie calkiem w glowce poprzestawialo 11.10.08, 15:05 moze jeszcze nie bedzie informowal Sejmu bo nie ma takiej potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Tuskowi to sie calkiem w glowce poprzestawial 11.10.08, 15:09 narcysia napisała: > moze jeszcze nie bedzie informowal Sejmu bo nie ma takiej potrzeby gdyby kaczyński był godnym partnerem do rozmów to Tusk by go informował. Teraz faktycznie nie ma takiej potrzeby. Poza tym kaczyński sam się prosił o bycie zignorowanym. I dobrze, że Tusk w końcu zaczął tego nadętego kretyna olewać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Tuskowi to sie calkiem w glowce poprzestawial 11.10.08, 15:46 Co za brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Tuskowi to sie calkiem w glowce poprzestawial 11.10.08, 16:34 piotrek_meteorolog napisał: > Co za brednie. to nie brednie tylko nowa rzeczywistość, że tak to ujmę. kaczyński będzie coraz częściej ignorowany i izolowany. Odpowiedz Link Zgłoś
gminny.inseminator Re: Tuskowi to sie calkiem w glowce poprzestawial 12.10.08, 12:04 Pasażerowie mają prawo do czystych dworców, punktualnych szybkich pociągów, a kolejowy transport towarowy musi mieć warunki do konkurowania z innymi formami przewozu. Odpowiedz Link Zgłoś
rece.ktore_lecza Re: Tuskowi to sie calkiem w glowce poprzestawial 12.10.08, 12:32 Zbigniew Ćwiąkalski: Była na ten temat konferencja prasowa Prokuratury Krajowej. Z tego, co widziałem w telewizji, pytania zadawali tylko przedstawiciele "Naszego Dziennika", "Rzeczypospolitej", chyba "Gazety Polskiej", "Misji specjalnej" TVP. Natomiast dziennikarze innych środków masowego przekazu wysłuchali oświadczenia prokuratorów i odnieśli się do tego ze zrozumieniem - pytań nie mieli. Jerzy Jachowicz: Chce pan powiedzieć, że dobrzy dziennikarze nie pytają? Ja chcę pana w tej sprawie pytać, bo budzi ona moje wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
orinal_del_oro Re: Tuskowi to sie calkiem w glowce poprzestawial 12.10.08, 12:38 To lista hańby - mówił Stefan Niesiołowski, gdy dowiedział się, że nie figuruje na liście pokrzywdzonych, sporządzonej przez IPN. Okazało się jednak, że poseł figuruje na liście, ale pod drugim nazwiskiem (Myszkiewicz) - informuje dziennik.pl. - Ja nie chcę dopatrywać się złej woli IPN, ale całe życie występuję pod nazwiskiem Niesiołowski. Myszkiewicz to moje nazwisko rodowe, którego używałem wyłącznie w czasach szkoły podstawowej - tłumaczył. Ponadto poseł twierdził, że "ani Myszkiewicza, ani Niesiołowskiego nikt nie pytał o zgodę na umieszczenie na liście pokrzywdzonych". Dziennik.pl dotarł jednak do zgody, podpisanej przez wicemarszałka. Teraz poseł tłumaczy się, mówiąc że "dokładnie nie pamiętam tego, bo bywałem w IPN wielokrotnie i pewnie wtedy podpisałem zgodę"... Odpowiedz Link Zgłoś
kokoroko09 Krolowa angielska tez 11.10.08, 15:07 jest najwazniejsza osoba w panstwie a nie pcha sie na kazde spotkanie miedzynarodowe z udzialem Angli. No, ale Kaczka jest przeciez expertem od wojska, wybitnym ekonomista itp, itp. Zeby mu sie tylko rece nie trzesly jak bedzie sie spotykal z innymi. Cos ostatnio slabo wyglada, jakby zbyt duzo imprezowal Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Krolowa angielska tez 11.10.08, 15:11 kokoroko09 napisał: > jest najwazniejsza osoba w panstwie a nie pcha sie na kazde > spotkanie miedzynarodowe z udzialem Angli. > No, ale Kaczka jest przeciez expertem od wojska, wybitnym ekonomista > itp, itp. > Zeby mu sie tylko rece nie trzesly jak bedzie sie spotykal z innymi. > Cos ostatnio slabo wyglada, jakby zbyt duzo imprezowal To nie od imprezy temu dziadydze tak łapy się trzęsą... to wieczna biegunka. Każde drganie rąk to kolejny strzał w pieluchę... Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Czyli nowy buraczany minister L. Kaczyńskiego 11.10.08, 15:09 P. Kownacki już nas kompromituje nie tylko w oczach Polaków, ale także w oczach świata! Doniósł na premiera D. Tuska mediom, że ten - słusznie, skoro leci na czele rządowej delegacji - nie uznał za stosowne poinformować kancelarii prezydenta o przebiegu szczytu i poinformował media, że zwrócił się do Sarkozego o.. informacje na temat szczytu(sic!!!). J. Staniszkis delikatnie krytykowała wczoraj w TVN24 tego buraczanego ministra, bo nie wypadało jej inaczej, ale to jest naprawdę niebezpieczny człowiek, którego ministerialna posada u indolentnego prezydenta może Polskę dużo kosztować! Tak samo jak prezydent, ten człowiek nie przestrzega konstytucji i żadnych zasad, lecz idzie po trupach do celu. L. Kaczyński poprzez takich swoich urzędników narusza uprawnienia konstytucyjne premiera i rządu i powinien zostać kiedyś postawiony za to przed Trybunałem Stanu. J. Kaczyński znowu próbuje rękami brata prezydenta podpalić Polskę i udaje, że chce gasić pożar, którego nie ma. Ciekawe, co by zrobili A. Kwaśniewski czy L. Wałęsa, gdyby jako prezydenci musieli kohabitować z braćmi Kaczyńskimi, tak jak teraz musi kohabitować z nimi D. Tusk? Prosimy pana premiera i rząd, wyposażonych w prerogatywy konstytucyjne, aby nie nie ustępowali prezydentowi i pełnili, zgodnie z konstytucją, władzę wykonawczą. I żeby nie odpowiadali na prostackie zaczepki. Takiego indolentnego prezydenta nikt nigdzie nie chce zapraszać, ani w kraju, ani za granicą, więc pcha się wszędzie sam i udaje zaproszonego. Wstyd i hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
taxal slonce Peru jest zajadly i niezgodliwy, hahha 11.10.08, 15:10 i tak wlasnie nakrecac, kocham takie akcje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
premier_von_tux slonce Peru jest zajadly i niezgodliwy, hahha 12.10.08, 12:35 Premier Donald Tusk chce porozumienia pomiędzy Polską, Chile i Peru w zakresie przetwórstwa i wydobycia miedzi. W tej sprawie rozmawiał z prezydentami obu południowoamerykańskich krajów. Strony liczą, że wspólnie mogą wpływać w wymiarze globalnym na handel i produkcję tego surowca. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 11.10.08, 15:10 Nareszcie p.premier załatwia sprawę po męsku. Temu panu, panie premierze nie można ulegać. Tym bardziej, że wynosi sprawy państwowe do swego braciszka, który nim kieruje. A ten, "gieniuś" polityczny, na podstawie informacji snuje intrygi. Jak tak dalej pójdzie, skończy się wyprawą na Moskwę! Brrr! Jak nauczał Szekspir, należy Belzebuba utrzymywać na odległość kija! I tak trzymać! Acha, i jeszcze jedno. Panie i Panowie PIS-dzielcy, ewentualnie odpisujący na powyższe. Nie jestem komunistą, postkomunistą, ubekiem, tylko ohydnym liberałem! Odpowiedz Link Zgłoś
folxdojcz_kastrat_cudotworca Nadęty_Kon-Donek_Poleci_z_Wiatrem __:o)))))))))))) 11.10.08, 15:28 Gwno kabluje: Prepierd Kastrat-Thuske zakazał informować Prezydenta Polski o programie szczytu UE. Prezydent Polski Lech Kaczyński jest zmuszony kontaktować się w tej sprawie z prezydencją francuską. Doradca do spraw zagranicznych prezydenta Sarkozy'ego jest w stałym kontakcie z szefe Kancelarii Prezydenta Piotrem Kownackim. Prezydent Sarkozy jest w stałym kontakcie z prezydentem Kaczyńskim, przekazuje mu informacje, konsultuje sprawy, które będą omawiane. Natomiast herrr Dochnald Thuske jest w stałym kontakcie ze swoją syfową Anielą Makrelą w Gejrlinie. ........................................................................................... To skandal !!! Agent Gejrlina Kastrat-Thuske już bez maskowania otwarcie uderza w Państwo Polskie !!!!!!! ----------------------------------------------------------------------- NADĘTY JAK BALON KON-DONEK, AGENTURALNY PRZYGŁUP HERRR THUSKE ROZWALA JAK MOŻE ZNIENAWIDZONE PAŃSTWO POLSKIE - ROZKRADA SZPITALE POPIERA MAFIĘ PIŁKARSKĄ, ZAWALA EURO2012, BLOKUJE POMOC DLA BANKÓW, WPROWADZA SZWABSKĄ WALUTĘ EURO ITD. -------------------------------------------- PS Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o szwabskich korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 11.10.08, 15:29 Faktycznie jest śmiesznie. Najśmieszniejsze jest to naginanie uprawnień konstytucyjnych prezydenta. Prezydent może sobie jechać gdzie chce. Niestety nie ma żadnej mocy prawnej, żeby cokolwiek podpisywać. Tę moc ma Prezes Rady Ministrów czyli premier. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Phsemon mała poprawka 11.10.08, 15:34 pshemon napisał: > Faktycznie jest śmiesznie. > Najśmieszniejsze jest to naginanie uprawnień konstytucyjnych prezydenta. Prezyd > ent może sobie jechać gdzie chce. Niestety nie ma żadnej mocy prawnej, żeby cok > olwiek podpisywać. Tę moc ma Prezes Rady Ministrów czyli premier. Tutaj muszę sprostować Twoją wypowiedź - prezydent ma prawo a nawet szczególne prawo w imieniu RP ratyfikować takie umowy międzynarodowe. Jednak negocjować ma prawo wyłącznie dysponent budżetu, czyli premier. Odpowiedz Link Zgłoś
arabski_tomasz Phsemon mała poprawka 12.10.08, 12:06 Laptop w wannie utopił prokurator od Blidy Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_machu_picchu Re: Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 12.10.08, 12:16 Od przyszłego roku zmieniona zostanie Karta Nauczyciela w sposób pozwalający na ustalenie w budżecie państwa odrębnej kwoty bazowej dla nauczycieli. Oczywiście wyższej niż w 2007 r. Bezpośrednio przełoży się to na podwyższenie wynagrodzeń nauczycieli w 2008 r. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
agent_cba Re: Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 12.10.08, 12:39 Z dużym zainteresowaniem przyjęto moją sugestię, aby Polska, Peru i Chile, zacieśniły współpracę i stworzyły coś na kształt miedziowego porozumienia - powiedział premier Tusk. - Gdyby te trzy kraje ze sobą współpracowały, miałyby szansę w wymiarze globalnym wpływać na handel i produkcję miedzi i wytworów z tego surowca - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_peru Rządowo-prezydencka wojna o szczyt UE 12.10.08, 13:03 Tam, gdzie możliwe jest budowanie bez ustaw i tego politycznego sporu, zrobimy wszystko na 100 proc., a jak będzie trzeba to na 120 proc. - dodał [Tusk]. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 List otwarty do Pana prezydenta RP! 11.10.08, 15:37 Szanowny Panie Prezydencie. Żałosne zagrania, których dopuszczają się Tusk i jego Przydupasy (Sikorski, Klich i Nowak) wymaga z Pana strony umiędzynarodowienia całej tej żenującej rozróby w wykonaniu Tuska i Spółki z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOSCIĄ. Widze wiec następujące wyjście: Proszę przekazać Panu Prezydentowi Sarkozemu informację na temat skandalicznego zachowania Pana Donalda SOK i poprosić o przysłanie samolotu Prezydenta Francji w celu przywiezienia pana na szczyt i odwiezienia do Polski. Druga możliwość, to poproszenie prezydenta Litwy, żeby w drodze na szczyt, zabrał Pana na swój samolot. Takie rzeczy są praktykowane, zwłaszcza, że delegacje nie są duże i w samolocie będą miejsca. Pan jako profesor prawa z pewnością wie, jak należy ukarać Pana Donalda SOK za to niewyobrażalne chamstwo, którym się popisuje w stosunku do prezydenta swojego kraju. Jeżeli tylko się da, to wszelkimi sposobami należy odwołać premiera Donalda Sok-Tuska. W tym celu wypada zacząć prowadzić rozsądne rozmowy z SLD. sprawa jest realna: z jednej strony liberałowie i neoliberałowie, którzy udają konserwatystów a nawet chrześcijańskich demokratów, a z drugiej strony konserwatyści i lewica mające nieomal identyczne poglądy na sprawy socjalne i walki a biedą. Ponieważ kryzys liberalnej koncepcji państwa i tzw niewidzialnej ręki rynku obejmuje już cały świat, to jest oczywiste, że na jego gruzach trzeba będzie budować państwo wrażliwe socjalnie. W Polsce takie państwo może budować każdy, tylko nie PO. Życzę panu powodzenia i wierzę, że uda się Panu wygrać z chamstwem i arogancją premiera Donalda SOK oraz jego jego świty! Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: List otwarty do Pana prezydenta RP! 11.10.08, 15:47 Podpisuję się obiema rękami pod postem manfreda211. Tylko Pan Panie prezydencie jest w stanie odrodzić PRL z jego socjalnym charakterem. A ponieważ SLD i PiS, jak napisał manfred211, mają identyczne spojrzenie na dolę obywateli i własność państwową, uważam, że taka koalicja będzie idealnym rozwiązaniem dla naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: List otwarty do manfreda przyglupa 11.10.08, 15:49 jeszcze jeden sabotazysta???idz sie powies z rozpaczy, bo twoj prezydent i jego kopia juz sa trupami, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy_blazen_niesiolek List_Otwarty_Do_Pana_Prezydenta_R P_!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.08, 16:30 List otwarty do Pana prezydenta RP! Autor: manfred211 11.10.08, 15:37 Szanowny Panie Prezydencie. Żałosne zagrania, których dopuszczają się Tusk i jego Przydupasy (Sikorski, Klich i Nowak) wymaga z Pana strony umiędzynarodowienia całej tej żenującej rozróby w wykonaniu Tuska i Spółki z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOSCIĄ. Widze wiec następujące wyjście: Proszę przekazać Panu Prezydentowi Sarkozemu informację na temat skandalicznego zachowania Pana Donalda SOK i poprosić o przysłanie samolotu Prezydenta Francji w celu przywiezienia pana na szczyt i odwiezienia do Polski. Druga możliwość, to poproszenie prezydenta Litwy, żeby w drodze na szczyt, zabrał Pana na swój samolot. Takie rzeczy są praktykowane, zwłaszcza, że delegacje nie są duże i w samolocie będą miejsca. Pan jako profesor prawa z pewnością wie, jak należy ukarać Pana Donalda SOK za to niewyobrażalne chamstwo, którym się popisuje w stosunku do prezydenta swojego kraju. Jeżeli tylko się da, to wszelkimi sposobami należy odwołać premiera Donalda Sok-Tuska. W tym celu wypada zacząć prowadzić rozsądne rozmowy z SLD. sprawa jest realna: z jednej strony liberałowie i neoliberałowie, którzy udają konserwatystów a nawet chrześcijańskich demokratów, a z drugiej strony konserwatyści i lewica mające nieomal identyczne poglądy na sprawy socjalne i walki a biedą. Ponieważ kryzys liberalnej koncepcji państwa i tzw niewidzialnej ręki rynku obejmuje już cały świat, to jest oczywiste, że na jego gruzach trzeba będzie budować państwo wrażliwe socjalnie. W Polsce takie państwo może budować każdy, tylko nie PO. Życzę panu powodzenia i wierzę, że uda się Panu wygrać z chamstwem i arogancją premiera Donalda SOK oraz jego jego świty! ------------------------------------------------------------------------------ DOSKONAŁY POMYSŁ !!!! PODPISUJĘ SIĘ W IMENIU LUDZI MYŚLĄCYCH OBYWATELI RP !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: List_Otwarty_Do_Pana_Prezydenta_R P_!!!!!!!!! 11.10.08, 16:36 Hehe, kolejny błazen okazał się miłośnikiem SLD i PiS. Widać pomysł wskrzeszenia PRL zamiast IV RP zatacza coraz szersze kręgi. Najśmieszniejsze, że ten człowiek dopiero co nazywał komuchami członków PO. To chyba tak jak z tym Żydem, co się do NSDAP zapisał bo chciał przetrwać. Może za dużo ludzi poszło tą drogą i teraz PiS pęka w szwach od czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy_blazen_niesiolek Gangrenę_-_Herrr_Thuska_Trzeba_Wy palać_Żelazem_:)) 11.10.08, 16:45 Tego wrednego agenta rozwalającego Państwo Polskie i kradnącego Służbę Zdrowia trzeba wypalić gorącym żelazem jak gangrenę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Gangrenę_-_Herrr_Thuska_Trzeba_Wy palać_Żelaz 11.10.08, 18:08 rynsztokowy_blazen_niesiolek napisał: > Tego wrednego agenta > rozwalającego Państwo Polskie > > i kradnącego Służbę Zdrowia trzeba > wypalić gorącym żelazem jak gangrenę :)))) Rozumiem, że nawołujesz by Lech Kaczyński postawił swego brata Jarosław Kaczyńskiego przed Trybunałem Stanu za potajemną prywatyzację szpitali? NIE POPIERAM, bo to była jedyne mądre posunięcie Jarosława Kaczyńaskiego Odpowiedz Link Zgłoś
der_hausmeister_von_zoppot Re: List_Otwarty_Do_Pana_Prezydenta_R P_!!!!!!!!! 12.10.08, 12:04 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_peru Re: List_Otwarty_Do_Pana_Prezydenta_R P_!!!!!!!!! 12.10.08, 12:16 Nisko kłaniając się Polakom chcę powiedzieć, serdeczne dzięki za to, że sobie nawzajem daliśmy tę wielką szansę. Ja wierzę, że przed nami jest wielka szansa na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: List_Otwarty_Do_Pana_Prezydenta_R P_!!!!!!!!! 11.10.08, 17:02 podpisuj pederasto watykański swoim wszawym imieniem no i może kaczorów zoszaw Polaków w spokoju bo poza paru zboczeńcami już nikt nie uznaje łacha za prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Gdyby organizatorzy Konferencji chcieli gościć 11.10.08, 16:37 bobasa na kaczych łapkach, do zaprosili by go osobiście i nie musiał by się u nikogo o zaproszenie dobijać. Widać doszli do wniosku że nie jest on dla nich żadnym partnerem (bo jak można poważnie traktować kogoś kto nie chce podpisać wynegocjowanego przez siebie traktatu) i nie uważają żeby jego obecność na szczycie UE była konieczna. No ale parias na siłę próbuje wprosić się na salony. Odpowiedz Link Zgłoś