Dodaj do ulubionych

Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi

• borrka1 Re: Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 19:10
      wrojoz napisał:

> To nie jest dobry Prezydęt.

To jest nadety prezy det!
    • acidhead president clown 16.10.08, 19:12
      prezydent clown na psychotropach.doktorze,proszę zwiększyć dawki!!!będzie śmieszniej
      • marcin1122331 Jaki durny narod czyta GW. 16.10.08, 19:18
        • wrojoz Brawo PO! Brawo Tusk! 16.10.08, 20:54
        • jkredman brawo przedstawicielu durnego narodu czytającego 16.10.08, 22:00
    • borrka1 Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 19:17
      Zaznacza, że zabierał głos i mówił dość długo w trakcie kolacji przywódców
      państw i rządów UE.

no to niezle!nadety polecial za 200 tys zl do Brukseli by sobie zjesc kolacje i
      mlaskac innym przywodcom za uszami psujac apetyt!
      kiedys ponoc Gierkowa latala duParyza na zakupy,dzisiaj kartofel na kolacje!a wy
      robole zapie...jcie,bo on jeszcze nie wszedzie w swiecie jadl
      kolacje,pieniazki potrzebne ,jakzescie sobie wybrali takiego deta to harujcie
      teraz na niego!
    • carpaccio4 czy tusk nie powinien odpowiedzieć za 16.10.08, 19:20
      wyczarterowanie tego samolotu?
      • cloclo80 Re: czy tusk nie powinien odpowiedzieć za 16.10.08, 19:46
        Tusk nie odpowiada za dziecinne zachowanie prezydenta.
      • jkredman kuratora do kancelarii premiera i prezydenta 16.10.08, 22:01
    • carpaccio4 tusk zaryzykował reputacje? 16.10.08, 19:28
      że niby co?
    • tzajda Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 19:29
      To jest skandal... Polska jest potentatem węglowym i powinna się tego trzymać tak jak Rosja naftowo- gazowym! Nikt nie ma prawa zakazywać nam korzystania z węgla.. Niech Rosja przestanie wydobywać rope... też emituje co2... Co2 jest nieszkodliwe dla środowiska a polityka lesna to koryguje... Czym więcej co2 w powietrzu tym wiecej przyrostu naturalnego roślin. Polska ma b. dużo lasów i nie ma problemu z nadmiarem CO2 co obrazuje współczynnik zawartości CO2 w powietrzu. To jest polityka paliwowa Niemiec!, które chcą zniszczyć naszą gospodarke węglową a pózniej sprzedawać nam tanszą energie elektryczną- wiatrową!. Nie mogę zdzierżyć tego, że muszę żyć w tak głupio zarządzanym kraju!!!...Czy to problem instalowąć elektrownie wiatrowe na masową skale? ( w Polsce tak) , produkować olej napędowy z rzepaku ( w Polsce tak), wydobywać swój węgiel ( w Polsce tak)... Wystarczy tak niewiele, aby zmienić losy wszystkich Polaków! Wystarczy zacząć to robić aby: nasz rolnik mógł godnie zarobić, górnik mógł wydobywać węgiel a Polak nie kupować ropy , gazu i jeszcze prądu!!!! od sąsiadów... Nie trzeba być geniuszem by to wszystko zobaczyć!!! Rozumiem, że są mafie takie i inne,, ale chyba RZĄD mamy od tego by ukracał takie zachowania! Dla mnie pakiet klimatyczny to kompletna bzdura, ironia!!! wymyślona przez Niemcy.. tak to wredny naród i jeszcze dzisiaj... trzeba być slepym, żeby tego nie widzieć.. najpierw propaganda.. a potem działanie.. tak było chociazby z piłką nożną... niemcy są słabi.. ale zawsze wygrywają..

Kicham na taką unie!... nie potrzebujemy jej do szczęscia.. i bez uni można było jeżdzić za granice tyle tylko , że z paszportem! Tam są tak samo głupie przepisy jak u nas a jeszcze dochodzi demoralizacja i szachłajstwo, wykorzystywanie słabszych... nie będę pisał więcej, ale żygać! mnie się tym chce.. nie mogę zrozumieć naszej głupoty i ślepoty!!!!
      • acidhead Re: Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 19:37
        tzajda.....sorrrrry!ale trochę cie pogjełooo!!!gospodarka a rabunkowa gospodarka
        to różne kalosze..świata nie stać na zatruwanie atmosfery przez przestażałe
        fabryki rodem z 19 wieku.i nie mieszaj do tego teori spiskowych że niemcy
        etc.zejdż na ziemię!za 50 lat nie będzie lasów tropikalnych nie mówiąc o puszcz
        białowieskiej
        • tzajda Re: Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 20:54
          acidhead napisał:

> tzajda.....sorrrrry!ale trochę cie pogjełooo!!!gospodarka a rabunkowa gospodark
          > a
          > to różne kalosze..świata nie stać na zatruwanie atmosfery przez przestażałe
          > fabryki rodem z 19 wieku.i nie mieszaj do tego teori spiskowych że niemcy
          > etc.zejdż na ziemię!za 50 lat nie będzie lasów tropikalnych nie mówiąc o puszcz
          > białowieskiej

a ja mam fakty inne... W Polsce lasu przybywa.. taka jest polityka lesna... i
          bardzo dobrze... jak chcą walczyć z klimatem niech zalesiają puste tereny a nie
          wycinają..Nawet sahare jak to możliwe!! stare zakłady to mit.. bez porządnych
          maszyn zadna szanująca sie firma nie powstanie i nie wytrwa konkurencji na
          rynku!! ! Oczywiscie powinnismy przechodzic na energie odnawialne,
          wiatrołapy..rzepak, słoma słoniasta i inne: to jedyna droga by z powrotem
          przerabiać co2 na związki weglowo- wodorowe... Energia atomowa jest zgubą dla
          narodów (naszczescie jest jej mało), a termojądrowa zbyt niebezpieczna... nie
          wyobrażam sobie by ktoś odpalał gwiazde na ziemii!- bo takie reakcje zachodzą w
          słońcu!.. nie ma innego wyjsćia jak tylko energia odnawialna, ewentualnie
          energia geotermalna.. o której tak mało się mowi a w Polsce jest jej podobno b.
          wiele. Sam zamierzam w to zainwestować.. bo za wiatraki Urząd Skarbowy goni z
          fikcyjnymi poodatkami za zuzytą nieopodatkowaną energie i daje domiary za
          używanie, więc nie można korzystać z takich żródeł ( chyba tylko w Polsce)....
          po to, by niemiec zarobił bo on może mieć wiatrak i jeszcze sprzedawać tę
          energie.. najlepiej polaczkowi.. czy to nie chore! Czy nasze ustawy nie są
          głupie! Przecież tego co nie wydam na prąd to wydam na nowy płot czy gacie ! i
          podatek do US w koncu trafi od obrotu chociazby VAT!!! który już jest
          złodziejski!.. Czy to nie Buzek go wprowadził na styl dawnych Państw zachodnich
          a obecnej UE???!! W stanach takich głupich podatków nie ma i Europa nawet za
          1000 lat ich nie dogoni, a tylko odstanie w tyle... zresztą o czym tu pisać..
          Stany na nowe technologie wydają wiecej pieniedzy niż cała unia Europejska???
          Czy to nie wstyd??!!! Vat- to jest rabunkowa gospodarka.. podatek od
          nieruchomosci, ZUS.. wiele by tu wymieniać..W stanach takicch łajdactw nie ma..
          nie chwale Stanów.Zjednoczonych... ale podaje jako przykład...tam mam swoich
          przyjaciół i nie mają po co tutaj wracać.! Ja też bym chetnie z tego zadupia
          wyjechał, ale żona mi nie pozwala! Może kiedyś zmieni zdanie.. puki co jestem
          tylko jej wierny, Polsce będe jak będzie obywatelska! a nie złodziejska!!!

Pozdro
          • pepe_papa Re: Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 22:16
            Jedyne co w Polsce przybywa to idiotów takich jak ty!
      • pepe_papa Re: Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 22:14
        Człowieku jaki ty pojebany jesteś, w pale się nie mieści!
    • carpaccio4 buahahahahahahaha 16.10.08, 19:47
      "Donald Tusk przeprasza za "zamieszanie kompetencyjne" przed szczytem UE i
      obiecuje poprawę: - Jeśli czuliście się państwo trochę zdegustowani, to bardzo
      przepraszam, ale przyjechaliśmy tu walczyć o piekielnie ważną sprawę dla Polski
      - tłumaczył na konferencji prasowej.
      Premier wyjaśnił, że dla przeforsowania korzystniejszego dla Polski pakietu
      klimatyczno-energetycznego był gotów nawet na "zaryzykować swoją reputację". Za
      całe zamieszanie przeprosił i obiecał, że postara się, aby w przyszłości było "i
      skutecznie, i ładnie". Zapewnił, że nie ma nic przeciwko temu, żeby prezydent i
      on korzystali z jednego samolotu. Lech Kaczyński jednak z zaproszenia nie
      skorzysta i wróci do Polski wyczarterowanym Boeingiem 737."
      www.tvn24.pl/-1,1568966,0,1,premier-przeprasza-za--przepychanki-z-prezydentem,wiadomosc.html
      • cloclo80 Re: buahahahahahahaha 16.10.08, 19:51
        Tusk jest jeszcze młody i nie rozumie ze Kaczyński to typek który bierze go na
        przetrzymanie. Nie wolno iść mu na żadne ustępstwa, bo pokurcz tylko na to
        czeka. Te przeprosiny to strzał w kolano, Tusk nigdy nie powinien tego robić.
        • carpaccio4 Re: buahahahahahahaha 16.10.08, 19:57
          cloclo80 napisał:

Te przeprosiny to strzał w kolano, Tusk nigdy nie powinien tego robić.
          -----------------
          to dowód na to, że jedyne o czym myśli to aktualne słupki. szkoda, że nie
          dorzucił kilku słów o solidarności i papieżu. było by śmiesznie. w kontekście
          tych piekielnych
          • silesius.monachiensis a ty czego, obrzydliwy dziobaku? 16.10.08, 20:09
            • wrojoz Bardzo dobrze Polsce służy Tusk. Brawo! 16.10.08, 20:54
      • wet3 Re:carpaccio4 16.10.08, 21:01
        Premier zachowal sie jak skonczony niekompetentny debil i cham. W
        chamstwie tylko Bolek i Niesiolowski moga z premierem
        wspolzawodniczyc.
    • tele_sfor Pepin Mały 16.10.08, 19:58
      cieszy, jakby ukradł księżyc
      • cloclo80 Re: Pepin Mały 16.10.08, 20:27
        Jest na prochach. Nie wie co robi.
        • nie-tak Re: Pepin Mały 16.10.08, 20:33
          Juz są artykuły w zagranicznej prasie o "prywatnej wizycie" na unijnym szczycie,
          najlepiej podobał się mi odcinek o Gruzji kiedy Sarko zrobił go w konia. Miedzy
          wierszami można wyczytać ze był niezbyt mile widziana osoba na szczycie, wiadomo
          jego chorobliwe ciągoty do władzy której nie umie sprostać.
          • wrojoz Beznadziejny Prezydent! 16.10.08, 20:56
    • ontos2 Pochanke kalisz vs Nitras 16.10.08, 19:59
      Justyno tys jest jak tonący samolot, jedna kwestia i domniemania z
      Lema, Kalisz czyny niedozwolone nie będące deliktami????? Brawo
      Nitras!!!!!!
    • asterix11 Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 20:05
      CZy moze mi ktos mi odp. na pytanie dlacezgo KAczor tam pojechal? Bo z tego co widze to nic tam nie zrobil nawet biegal jakos tak wolno? A jak mowili o Gruzji to sie musial konsultowac z doradcami czyli nei przygotowany byl od samego poczatku?
    • barba-ra Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 20:10
      zauważyliście, jaką ma minkę na głównym zdjęciu nasz prezydent? jak
      on się męczy z tymi sztucznymi usmiechami... ciekawe, ile jeszcze
      wytrzyma?
      • cloclo80 Re: Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 20:29
        On się wcale nie męczy. Jakbyś nażarł się psychotropów, też byłbyś wesół jak on.
    • igrekoski 150tyś i to zupełnie na daremno. 16.10.08, 20:12
      Bo przecież się spóźnił z arcyważną dla niego, bo przecież nie dla Polski,
      informacją o sytuacji na Gruzji. Ten człowiek działa na szkodę Państwa
      Polskiego. Żądam natychmiastowego usunięcia go ze stanowiska! Nie było
      gorszego Prezydenta odkąd zniesiono monarchię na terenach RP.
    • jan3211 To jest nowa magnateria, same fałszywki 16.10.08, 20:18
      Chłop w chłopa same przebierańce . Kabotyni z "Operetki" Gombrowicza.
      To się Polska doczekała elity politycznej ?
    • brynk Manipulacja GW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 16.10.08, 20:21
      Dlaczego od godz. 17.31 , kiedy to ukazała się na łamach portalu GW
      informacja pt: "Szczyt UE zatwierdził skład grupy refleksji z Lechem Wałęsą" -
      do tej chwili tj. do godz. 20,21 GW nie udostępniła pod nią forum
      dyskusyjnego ? To jawna manipulacja opinia publiczną. To skandal ! Oto mamy
      przykład jak to najbardziej nierzetelne i kłamliwe medium jakim jest GW
      manipuluje informacjami i nami czytelnikami.
      • leszekes kombinujesz głupio 16.10.08, 20:50
        możesz sobie znaleźć inny portal. Ja pół godziny temu wpisałem dwa
        posty na wirtualnej i... NIC. Wielkie zero. A zapewniam ciebie, że
        nie było tam nic takiegi... żadnych wulgaryzmów, obrażania
        kogokolwiek... ot, jestem na indeksie pewnie.
      • wrojoz Będzie rezygnacja Kaczyńskiego? 16.10.08, 20:57
    • cyndyndanda kaczy szaleniec wydal z naszych pieniedzy 150 tysi 16.10.08, 20:30
      ecy i w Brukseli nawet geby nie otworzyl - jedyne czym sie popisal
      to pochlal sobie i podzarl na kolacji. Powinien teraz zwrocic do
      kasy te pieniadze!!!
      • cloclo80 Re: kaczy szaleniec wydal z naszych pieniedzy 150 16.10.08, 20:32
        Żarcie też powinien zwrócić. Do klopa.
      • nie-tak Re: kaczy szaleniec wydal z naszych pieniedzy 150 16.10.08, 20:35
        on się szykował do debaty na temat Rosji i Gruzji (dlatego najprawdopodobniej
        poleciał) tylko Sarko podniósł ten temat w nieobecności Kaczyńskiego, dlaczego
        wiadomo przecież tego nie trzeba pisać.
        • cloclo80 Re: kaczy szaleniec wydal z naszych pieniedzy 150 16.10.08, 21:14
          Po pierwsze to sam Sarkozy negocjował z Rosją wyjście z Gruzji a po drugie
          niedawno był tam minister spraw zagranicznych Francji by dopilnować wykonania
          porozumienia. Informacje miał zatem z pierwszej ręki.
          Kto przypomni kiedy Kaczor był ostatni raz w Tbilisi?
          • nie-tak Re: kaczy szaleniec wydal z naszych pieniedzy 150 16.10.08, 21:26
            cloclo80 napisał:
            > Kto przypomni kiedy Kaczor był ostatni raz w Tbilisi?

Przecież ma zamiar tam znowu niedługo lecieć żeby znowu postawić świat na
            krawędzi zbrojnego zagrożenia.
            A co ten człowiek innego potrafi poza warczeniem na innych, obmawianiem ich,
            oskarżaniem i szczuciem jednego na drugiego. W tych sztuczkach zdobyłby chyba
            mistrzostwo świata.
    • vanilla.dream oczywiście pisowskie gnidy zrzucą się na kaprys 16.10.08, 20:34
      swojego prezydenta, prawda ?

bo nie dopuszczam nawet myśli, aby prezydent okazał się kłamcą i nie
      przestrzegał dawanych obietnic o tanim państwie.

co zrobicie, doktorze prawa leninowskiego ?
      • raven40p Re: oczywiście pisowskie gnidy zrzucą się na kapr 16.10.08, 23:33
        oj glupis, koles glupis, jak wszystkie pokemeny potrafisz tylko
        wyzywac.
        a co do obietnic wydaje mnie sie, ze obecny premier jest na dobrej
        drodze zeby dorownac millerowi w swoim szale niedotrzymanych
        obietnic.
    • rojberek Co tam 150 tys. zł - to nie jego! 16.10.08, 20:34
      A podatników ma w d***e.
    • leszekes Spieprzaj dziadu... tak prezydent traktuje polaków 16.10.08, 20:37
      właśnie tak. Ten człowiek za nic ma opinię o Polsce i dobro kraju.
      Ważne, aby mógł się pouśmiechać, zrobić zdjęcie, pobrylować... Na
      dodatek nie widział wokoło drwiących uśmieszków innych szefów
      państw. Ten prezydent nazywa się POMYŁKA. Jak mogliśmy się tak
      pomylić? Dać omamić?
      Post o takiej treści dalwłaśnie tak. Ten człowiek za nic ma opinię o
      Polsce i dobro kraju. Ważne, aby mógł się pouśmiechać, zrobić
      zdjęcie, pobrylować... Na dodatek nie widział wokoło drwiących
      uśmieszków innych szefów państw. Ten prezydent nazywa się POMYŁKA.
      Jak mogliśmy się tak pomylić? Omamić?
      Post o takiej treści wysłałem na wirtualnej i... został olany. Co
      można o tym portalu sobie pomyśleć?
    • leszekes 150 tys. to bardzo dużo za kolację i jedną fotkę 16.10.08, 20:41
      z Brukseli... a przecież to nie wszystkie koszty. Na ile należy
      wycenić wstyd, który musiała przełknąć Polska? Pojechał, wprosił
      się, pouśmiechał, nic mądrego nie powiedział, traktatu nie podpisał,
      zrobił zdjęcie, najadł nie tylko wstydu i... wrócił na tarczy. A
      myśmy za to wszystko zapłacili... Czy nikt już się nie liczy ze
      społeczeństwem? Naprawdę jesteśmy dla szefa państwa przypadkowi?
      To drugi post, który nie spodobał się moderatorom na wirtualnej?
      Pewnie jestem na indeksie
      • miastus ciekawe z czego kancelaria zaplaci teraz za 16.10.08, 20:48
        prad i co w palacu, kaminski bedzie musial pewnie biegac do lasu po drewno
        • adam_l27 zapłaci premier, to jemu zabrakło klasy ;) 16.10.08, 20:57
          zaoszczędził na podróżach samolotami rejsowymi to mu przecież zostało...
          • leszekes Adaś, znowu bzdury nadajesz? My wszyscy płacimy 16.10.08, 21:23
            za ten rachunek. Pałacowa kancelaria ma za dużo kasy a budżet
            jeszcze nie uchwalony... no...? co będzie dalej? ędzie musiał ten
            budżet podpisać, nie? Dobre?
            • adam_l27 za żenujące zachowanie premiera faktycznie wszyscy 16.10.08, 21:27
              zapłacimy

no ale co zrobić
              takiego przecież niektórzy chcieli mieć premiera..
              • leszekes Adasiu... czy ty czytasz moje posty? A może ich 16.10.08, 21:45
                nie rozumiesz? Argumentów przeciwko nim nie masz? Nie wiesz o co
                chodzi? Nie rozumiesz? Chętnie pomogę. Łopatą... sorka... chciałem
                napisać "łopatologisznie"
    • bergman1 mam szczęście że jestem Ślązakiem i nie ryje zemni 16.10.08, 20:44

cały cywilizowany swiat.

• vanilla.dream na nieszczęście stanowisz część Polski 16.10.08, 20:52
        a cywilizowany świat nie orientuje się, że Hanys to bardziej Niemiec niż Polak.
        • wrojoz Kaczyński to zły Prezydent. 16.10.08, 20:53
      • wet3 Re: bergman1 16.10.08, 21:05
        Moze powiesz nam wyraznie czy jestes Slazakiem czy tez szwabem - bo
        to jest zasadnicza roznica.

bergman1 napisal: > mam szczescie, ze jestem Slazakiem ...
    • hrabia-monte-christo -----wycieczka rudego lenia do Peru 1,5 mln zl---- 16.10.08, 20:54
      z 6 dni az jeden rudy len pracowal, a pozostale 5 balowal z zoneczka - a
      wszystko to za jedyne 1,5 mln zl
      • wrojoz Bananowa Polska Kaczyńskich. 16.10.08, 20:55
      • leszekes PiSowska jaczejka się odezwała... i jak zwykle nie 16.10.08, 21:24
        na temat
    • uibis Premier i prezydent na szczycie. Dzień drugi 16.10.08, 21:02
      SHAME ON YOU MISTER prezydent
    • leszekes Ha, ha, ha... na nic lepszego ciebie nie stać? 16.10.08, 21:26
      jesteś żałosny w tym swoim grafomaństwie
    • ulap222 Tusek zamachowiec 16.10.08, 21:28
      Za odmowę samolotu dla p. PREZYDENTA Tusk powinien odpowiedzieć
      przed Trybunałem Stanu (za zamach stanu, bo uniemożliwienie
      wykonywania obowiazków jest de facto zamachem), i dodatkowo 150
      000zł za samolot p. PREZYDENTA powinien zapłacić Tusek Chytrusek ze
      swoich, własnych pieniędzy, ew. z min. Jakimśtam na spółkę
      • leszekes Pierdu, pierdu... bajka skończona, ulap pogrążona 16.10.08, 21:47
        Czy już się śmiać wolno?
      • cloclo80 Re: Tusek zamachowiec 16.10.08, 22:36
        Trybunał Stanu to twór martwy. Jeszcze nikogo przed nim nie sądzono.
        Poza tym Tusk nie odpowiada za dziecinne zachowanie prezydenta.
    • carpaccio4 może mi ktoś wytłumaczyć? 16.10.08, 21:38
      pl.youtube.com/watch?v=urLbgExdJK8&NR=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka