iq-ok 19.10.08, 13:08 Niektóre nie padły? To znaczy, że część jednak padła. I to wystarczy:(. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donaldu.tusku.ltd Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 13:20 i bardzo dobrze, że nasz Prezio powiedział to, chcąc z niej zrobić kłamce... może wreszcie Olejnik i TVN24 pokażą na antenie jaki on jest rycerski i szarmancki... gdy Olejnik przyjęła przeprosiny, to tan banda znów się poczuła mocna, że zrobia z niej, nie ofiarę napaści słownej prawdopodobnie podpitego Prezia, a tę która jest temu winna... tylko emisja materiału który ISTNIEJE da nam pełen obraz... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Materiał? Okaże się że zapomnieli włączyć mikrofon 19.10.08, 13:33 :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Materiał? Okaże się że zapomnieli włączyć mik 19.10.08, 13:34 to podobnie jak z toba - zapomnieli wlaczyc ci myslenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
ordeal [...] 19.10.08, 13:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamara "Załatwię panią" to nowy sposób rycerskości wobec 19.10.08, 14:01 kobiet, jak przekonywał nowy minister propagandy Kownacki. (kiedyś była: małpa w czerwonym). Nigdy mi się nie mieściło w głowie i juz chyba nie zrozumiem, jak można być taką kanalią, że stoi się przed kamerą i bez mrugnięcia okiem kłamie, manipuluje itd. Chyba tłumaczy to tylko pogarda Kłamczyńskiego i jego kolegów wobec ludzi. Ale jak powiedział klasyk z tej partii: "Ciemny lud wszystko kupi". Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Olejnik tylko robi za dziennikarkę... :))))))))) 19.10.08, 14:04 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Olejnik tylko robi za dziennikarkę... :)))))) 19.10.08, 14:49 Pamiętaj Gamoniu (to po imieniu), że prezydent tak powiedział bo inaczej od razu by zaprzeczył. Głupio mu się zrobiło swojej niewyparzonej gęby więc przeprosił. Monika Olejnik wykazała się (jak zwykle) dużym taktem bo to nie ona wypuściła tą informację! Do tego są świadkowie - i to sporo - więc prezio nie mógł swoim słowom zaprzeczyć. Kaczyńscy z reguły najpierw mówią, potem myślą (o ile w ogóle myślą). PS. I ty jesteś dla prezydenta zwykłym dziadem, który ma spiep*. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk prezydęt Kłamczyński łże jak z nut 19.10.08, 14:52 ale wierzą mu wyłącznie gamonie, hrabie i inne pisiorkowe aparatczyki... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Kaczyński przeprasza bo jest K.O.B.I.E.T.Ą ? 19.10.08, 15:59 Mlaskacz przepraszał bo Olejnik jest kobietą a nie dlatego że po pijaku bełkotał pier...doły i ją obrażał. Inaczej mówiąc - przepraszał bo "kobieta ma rację" a nie że on sie zagalopował. Po co więc takie przeprosiny ? Odpowiedz Link Zgłoś
jakis_taki_pojebany Czuję pokrewieństwo dusz z Panem Prezydentem. 19.10.08, 16:02 Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: PO-szczy -pał stokrotkę,POoczy- szczał idiotkę 19.10.08, 19:05 PiSdęt le-szczy. PiSdęt trze-szczy. POdpu-szczanie. POoczy-szczanie. PiSdęt na szczycie. PiSdęt pod-szczycie. PiSdęt wie-szczy. PiSdęt kle-szczy. Pi-Szczy godziny. WyPi-Szcza szczyny! Giętki jak le -szczyna. Modli się za Lenina. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5826621,Prezydent_nie_ wie__czy_bedzie_kandydowal.html Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ===kłamczynski, cham zawsze pozostanie chamem=== 19.10.08, 16:02 niezależnie od tego ile nałoży się na niego pudru i jak wypacykuje. pytam się co ten cham załatwił w brukseli, bo narazie jego osiągnięcia to: - zaszkodzenie Polsce, - utrudnianie pracy rządowi na szczycie, - wydanie 150tys nie swoich pln na samolot i kolejnych 150tys na wycieczke do sopotu, bo się biedaczek szczytem zmęczył, - obrazenie dziennikarki, - podpieprzenie krzesła na szczycie mądrzejszym od siebie, - zeżarcie nie swojej kolacji o Gruzji gamoń się nawet nie zająknął a zdaje sie, że to był jedyny jego pomysł na powiedzenie czegokolwiek na tym szczycie. w takim razie po co cham kłamczynski pojechał na szczyt??? Odpowiedz Link Zgłoś
jakis_taki_pojebany Pan Prezydent upomadowaną świnią!?A więc i tego Mu 19.10.08, 16:08 się nie oszczędza... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Pa Podpisał więc, to są Lechujarki! 19.10.08, 18:42 Stokrotka razy trzy. Dietę biorą psy. Załgana, długa lista. Oczywistość oczywista. Stokrotka na krótkiej liście. Stukniętego oczywiście. Przedętego maniery. Nie pomogą Waltery. Należało bronić brata. Gdy Wałęsie to lata. Temu z dzieścia lat. Gdy wyleciał brat. Ty stuknieta stokrotko. Redaktorko idiotko. To ci pamiętamy. Jak dałaś nam plamy. Klepiąc przywołał Donka do ładu. Czego tu szukasz „spieprzaj ty dziadu”. Hehehe, hehehe! - No to musisz dziada o to prosić. Nie powiem spieprzaj, ale się wynosić! To nie klepanie, to gra w dupaka. Ciesz się, tą łapą klepałem Kiszczaka. Hehehe, hehehe! - Jeszcze dodaj ojca deeretora. I cała partię z układu PiSiORa. Hehehaj, hehehaj! A Hubert już wymalował billboarda!!!!!!!! Znów podpadł Hubert spod Leszna. A sprawa niezwykle pocieszna. Otóż na rządowym budynku. Maźnął pu-pę i członka w stosunku. Więc ma z policji połajankę. Ma zrobić z tego tron i kasztankę. Labiedzi więc, gdybym talent miał. Maźnąłbym Podkowińskiego szał. Z pu-py zrobił tron i Belzebubka. Wypisz, wymaluj pewnego głupka. Z członka kasztankę, a na niej mendę. Znowu wzywany jest na komendę. Już jest straszony prokuratorem. Posłużyć ma się wspaniałym wzorem. A był wstawiony, słuchał pogwarki. Podpisał więc, to są Lechujarki! Odpowiedz Link Zgłoś
jakis_taki_pojebany Odwal się od niego!Wspieramy razem Pana Prezydenta 19.10.08, 15:57 Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Wspieramy razem Pana Prezydenta bo na niego sr.ają 19.10.08, 15:59 Wspieramy razem Pana Prezydenta bo na niego wszyscy sr.ają. Odpowiedz Link Zgłoś
jakis_taki_pojebany Pana Prezydenta obesrywają ci, którzy Go nie pojmu 19.10.08, 16:05 ją! Jest to typowy przypadek samotności Geniusza...Taki był Aleksander Wielki, Juliusz Cezar i Napoleon oraz Jego brat, Jarek. Ja Go dobrze rozumiem. Nigdy bym na Niego nie nasrał. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Pana Prezydenta obesrywają ci, którzy Go nie 19.10.08, 18:29 hmm.. już wiemy że byś nie nasrał .. a co byś zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Olejnik tylko robi za dziennikarkę... :)))))) 19.10.08, 18:27 tak z ciekawości .. a za kogo ty robisz????? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Materiał? Okaże się że zapomnieli włączyć mik 19.10.08, 18:26 specjalistami od nienagrywanych przypadkiem rozmów jest jak dobrze pamiętam kancelaria prezydenta ... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz [...] 19.10.08, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa [...] 19.10.08, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Gdyby glupota miala skrzydla 19.10.08, 13:22 Prezio idzie w zaparte po tym jak sie juz przyznal i przeprosil? Byla okazja sprawe zakonczyc, Olejnik przyjela przeprosiny. Ale najpierw sie odezwal palac, a teraz sam rezydent. Wysokich lotów! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Gdyby glupota miala skrzydla 19.10.08, 13:25 Prezio chce dopiąć swojego żeby Monika Olejnik pokazała relacje z zajścia z prezydentem, mam wrażenie ze to jest nagrane. Moim zdaniem, pani Olejnik postąpiła nie właściwie, właściwą droga by było zrobić kolegium prezydentowi skoro ma na to dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Gdyby glupota miala skrzydla 19.10.08, 13:30 skoro obrazanie i grozby wobec glowy panstwa sa scigane z urzedu, podobnie powinny byc scigane z urzedu wybryki samego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Gdyby glupota miala skrzydla 19.10.08, 13:33 Wymawianie gróźb pod adresem innych jest przestępstwem, tu nie widzę przeszkody żeby pani Olejnik nie zrobiła kolegium prezydentowi, wtedy byśmy zobaczyli czy w Polsce są sady niezawisłe. Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Gdyby glupota miala skrzydla 19.10.08, 13:31 oczywiście, że jest nagrane - tylko TVN czeka na okazje, żeby nabić słupki oglądalności - co jest normalne, są po to żeby zarabiać- więc myślę, że czeka nas specjalny odcinek TERAZ My lub KROPKI NAD I... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Gdyby glupota miala skrzydla 19.10.08, 14:58 Acha, faktycznie to usprawiedliwia prezydenta. PS. "Spiep* dziadu" + "wykończę cię!" + mały PiStolecik brata = podwórkowa banda. Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmowy 19.10.08, 13:23 bo za chwilę jakiś dyżurny prezydencki przydu*as stwierdzi, że żadnego wywiadu z panem prezydentem nie było i p. Olejnik wszystko sobie wymyśliła. Na przyszłość pani Moniko, należy zabierać dyktafon... pani ponoć taka doświadczona profesjonalistka??? Słowo prezydenta RP najwyraźniej jest niewiele warte. Ale tak czy inaczej, warto jeszcze byłoby poznać teraz wersję pani Moniki. No chyba, że się wystraszyła naprawdę (i siedzi w domu wpatrując się w "bilecik"). Trzeba się zastanowić poważnie, czy poseł Palikot i były prezio nie mają jednak racji. PS/ ile róż dostała "małpa w czerwonym" i ten dziad z Warszawy ("spieprzaj dziadu")? Może dostali tylko po bileciku (na tramwaj)? A może tamtych wydarzeń też nie było? Panowie Kamiński, Kownacki i inni na literę "k" - do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 13:41 Na dwoje babka wrozyla Tak jak Prezydent ogranicza swe wypowiedzi poza kadrem, tak stokrotka moze wyolbrzymiac te wypowiedzi. Rozbawily mnie lzy Moniki O., taka cyniczna i stronicza kobieta nie potrafi plakac, chyba ze na pokaz. Kazdy z was jest obuzony sytuacja, a ilu z was potrafi znisc babskie szczekanie i prowokowanie. Ilu z was nie udarzylo swojej kobiety w chwili uniesienia, a ilu babska szmata nie zostalo zdzielonych czy zwymyslanych. Ilu z was przeprosilo swe kobiety za mocne slowa rodem z pod budki z piwem. Pokorne aniolki sa zbulwersowane zachowaniem najwiekszej medialnej prowokatorki dla wybranych gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 17:47 No cóż, gdybym miała nieszczęście być twoją kobietą obwiesiu spod budki z piwem (chyba ci na klina zabrakło, bo nawet tłuk po 3 klasach podstwówki takich bzdur nie wypisuje), to ja bym cię zdzieliła. Nie tyle za charakter, ile za analfabetym, bo wypisane przez ciebie bzdety roją się od błędów ortograficznych i stylistycznych. Czy pisowcy są zwolnieni z obowiązku szkolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
niknejm Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 20.10.08, 09:55 rosol4 napisał: > Na dwoje babka wrozyla > Tak jak Prezydent ogranicza swe wypowiedzi poza kadrem, tak > stokrotka moze wyolbrzymiac te wypowiedzi. Prawda. Z tym, że było sporo świadków, a sprawa wypłynęłe wcale nie od Olejnikowej. > Rozbawily mnie lzy Moniki O., taka cyniczna i stronicza > kobieta .nie potrafi plakac, chyba ze na pokaz. Acha, rozumiem. To ona powinna przeprosić prezydenta za to, że ją zwyzywał i jej groził, tak? Jeśli L.Kaczyński nie potrafi się kontrolować, to znaczy, że nie dorósł do stanowiska, które zajmuje. > Kazdy z was jest obuzony sytuacja, a ilu z was potrafi znisc > babskie > szczekanie i prowokowanie. Ilu z was nie udarzylo swojej kobiety w > chwili uniesienia Ja. NIGDY. Dla Ciebie tłuczenie 'swojej kobiety w chwili uniesienia' to najwyraźniej norma. Nie razi Cię, rozumiesz to i usprawiedliwiasz. Jak tak... to ja nie mam więcej pytań. Nie dziwię się, że zwyzywanie kogokolwiek czy grożenie mu to dla Ciebie zwykła rzecz. Także w przypadku kogoś, kto pełni najwyższy urząd w państwie. Tymczasem prezydent z DEFINICJI powinien się zachowywać z godnością i w sposób wyważony. A zachował się tak jak się zachował. Jeśli gość nie umie się kontrolować w rozmowie z dziennikarzem, jak można oczekiwać, że sprawdzi się jako głowa państwa? Zerowe szanse na reelekcję. Pzdr Niknejm Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 14:02 jesteś w stanie uwierzyć, że w studiu telewizyjnym nie powstało takie nagranie? Ono na pewno jest (przynajmniej ścieżka dźwiękowa) ale nie pokrywa się z oficjalną linią przyjętą przez MO. Gdyby był inaczej to WSIowa telewizja miałaby hita przynajmniej na tydzień.. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 15:00 Zrozum. Prezydent się przyznał! Nawet przeprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 15:08 > Zrozum. Prezydent się przyznał! Nawet przeprosił. ale ja to rozumiem; facet ma klasę i jeśli kotś poczuł się urażony jego słowami to on nie widzi przeszkód by przeprosić.... To normalne zachowanie w pewnych kręgach społecznych... Mnie jednak chodzi o coś innego a mianowicie o "wiarygodność" (cudzysłów nieprzypadkowy) naszych mediów. I z tego punktu widzenia chciałbym mieć możliwość przynajmniej odsłuchania (jeśli już nie obejrzenia) nagrania z tego zajścia bo jestem pewien, że zajście to wyglądało zupełnie inaczej niż MO i jej koledzy chcieliby nam przedstawić... Co złego więc widzisz w tym byśmy wszczycy mogli takiego nagrania odsłuchać? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 15:14 Wydaje mi się, że Monika Olejnik ma za dużą klasę, żeby publikować to nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Raczej za dużo nakłamała, by publikować to 19.10.08, 16:03 nagranie :). Albo są na nim również ją kompromitujące rzeczy :) norbertrabarbar napisał: > Wydaje mi się, że Monika Olejnik ma za dużą klasę, żeby publikować to nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 17:33 Monika i klasa ???. Klase to ma ten ktory nie jest stronniczy i jesli jest juz napastliwy i dociekliwy to w jednolity sposob prowadzi wywiad niezaleznie od opcji politycznej rozmowcy. Zwrotcie uwage jak w czasie prowadzonego wywiadu, MO zdalnie dostaje instrukcje od rezysera ktory dba o linie swych mocodawcow. W TVN za kazdym razem widac pogarde i cynizm wobec PiSu, przemilczajac wpadki liderow PO. Nie bez kozery stoleczny radni PO przyznali najwieksza w dziejach stolicy dotacje prywatnemu inwestorowi, blisko pol miliarda zl na stadion dla rozrywki kiboli zamiast budowy niezbednego wislanego mostu. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 18:22 > Klase to ma ten ktory nie jest stronniczy i jesli jest juz > napastliwy i dociekliwy to w jednolity sposob prowadzi wywiad > niezaleznie od opcji politycznej rozmowcy. dokładnie jest tak jak piszesz; dziwię się tutejszym forumowiczą, że są w stanie wyobrazić sobie Kaczyńskiego, który zapomniał gdzie idzie na wywiad, do jakiego programu i przez kogo ten wywiad będzie prowadzony i w związku z tym poszedł tam ufny, że dziennikarz nie będzie starał się łapać go za słówka czy manipulować jego wypowiedziami.... Cały ten program z Prezydentem to porażka nie tylko dla Olejnik ale również dla Tuska bo Kaczyński nie pozwolił Olejnik na użycie przez nią jej arsenału dezinformacji, którego z taką biegłością uzywa wobec innych zaproszonych gości. Kaczyński powiedział w tym programie dokładnie to co chciał a nie to co chciała usłyszeć Monisia i właśnie tego chyba szefowie WSIowej telewizji nie mogą przeboleć więc kombinują tak jak potrafią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sail_ho Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 22:39 swan_ganz: ktoś kto potrafi powiedzieć spieprzaj dziadu, potrafi powiedzieć, że kogoś wpisze na listę i go wykończy, zastanawia mnie za co ten człowiek dostał profesora,i za co jest prezydentem, bo ani szerokich horyzontów, ani kultury osobistej, chyba za nieprzebrane ilości kompleksów odreagowywanych wiecznymi opowieściami, że Jarek jest atakowany lub też on sam, daleko mi do stwierdzenia, że Pani Olejnik jest sympatyczna albo, że ją lubię, ale skoro TVN wystąpiła do KRRiTv w tej sprawie to musiało być coś na rzeczy, a Prezydent Polski (!) który się żali, że łolaboga wierzą bardziej kobiecie a nie jemu to jest żenada!!! kompletny brak klasy, jaj, słoma z butów etc., to jest po prostu absolutnie żałosne!!! niech Prezydent Polski poskarży się mamie, może ona się za nim wstawi do mediów, bo sa takie be i nieładne i powinny utulić Głowę Państwa w żalu,no naprawdę przy całym szacunku jaki do tej pory można było w sobie wzbudzić dla osoby pełniącej najwyższy urząd w naszym państwie, po tym cyrku po prostu już nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 22:44 sail_ho napisał: po tym cyrku po prostu już nie mogę... ty nie możesz, wiec wczuj się w role Tuska, temu współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 18:02 > Zrozum. Prezydent się przyznał! Nawet przeprosił. tia.. Jasne... Prawda zaś wyglądała tak; Prezydent po skończonym programie Monisi strzelił z liścia a interwenjującemu koledze Monisi pociągnął z dyńki. Na zakończenie zaś wyciągnął gnata z za pazuchy i zagroził odstrzeleniem każdego kto chociażby słówko o tej rzeźni, którą tam w przypływie złego humoru urządził, publicznie piśnie.... Nie ma się więc co dziwić złom zastraszonej Monisi; przecież to taka delikatna kobietka a Kaczor taki wielki i okrutny.... A my - publika - jesteśmy oczywiście burymi misiami i cały ten tewałenowski kit łykniemy bez popijania. Naprawdę jesteś w stanie sobie wyobrazić, że Prezydent zapomniał z kim rozmawia i gdzie jest by sobie na jakiekolwiek groźby wobec kogokolwiek pozwolił? Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 16:43 ale ja to rozumiem; facet ma klasę i jeśli kotś poczuł się urażony > jego słowami to on nie widzi przeszkód by przeprosić... Facet ma nawet "naszą klasę": brat, Putra, Brudziński, Cymański Gosiewski, Kurski, Jasiński, Jurgiel, Lipiński. Dorn przeszedł do "b" ale ten sam format. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 21:34 swan_ganz napisał: > ale ja to rozumiem; facet ma klasę i jeśli kotś poczuł się urażony > jego słowami to on nie widzi przeszkód by przeprosić.... To normalne > zachowanie w pewnych kręgach społecznych... Ten prymitywny cham ma klasę? Owszem, kalsę lumpa i obszymura spod budki z piwem. > Mnie jednak chodzi o coś innego a mianowicie o "wiarygodność" > (cudzysłów nieprzypadkowy) naszych mediów. I z tego punktu widzenia > chciałbym mieć możliwość przynajmniej odsłuchania (jeśli już nie > obejrzenia) nagrania z tego zajścia bo jestem pewien, że zajście to > wyglądało zupełnie inaczej niż MO i jej koledzy chcieliby nam > przedstawić... Co złego więc widzisz w tym byśmy wszczycy mogli > takiego nagrania odsłuchać? O to chodzi, ze TVN (którą nazywasz szmaciarzu WSI - dla twojej wiadomosci - były to służby wywiadowcze powstałe po 1989 roku tłuku, więc nie wiem, o co ci chodzi). A nagrania nie puszczą przez litość dla tego chama, bo mają klasę i nie będą kompromitowac tego durnia do reszty, a i Polaków przy okazji, że takie coś jest ich prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Szkoda, że p. Olejnik nie nagrywała tej rozmo 19.10.08, 21:52 > Ten prymitywny cham ma klasę? Owszem, kalsę lumpa i obszymura spod > budki z piwem. no i co wniosłeś do dyskusji poza wyeksponowaniem własnych fobii? Próbujesz się leczyć na forum, tak? To z góry ci powiem, że tracisz tylko czas i jeśli już musisz się leczyć korzystając z pośrednictwa komputera i netu to sugeruję ci odwiedziny w tym miejscu; www.acpp.ukw.edu.pl/online.html > O to chodzi, ze TVN (którą nazywasz szmaciarzu WSI - dla twojej > wiadomosci - były to służby wywiadowcze powstałe po 1989 roku > tłuku, więc nie wiem, o co ci chodzi). gdybyś tak jeszcze obrażać potrafił z jakimś dowcipem, w jakiś oryginalny sposób to pewnie bym się dopasował do twojego poziomu rozmowy ale ty nawet tego nie potrafisz.... Nic ci więc nie będę tłumaczył bo mi się nie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
jona12 Re: Szkoda, że p. Olejnik jest KLAMCA 19.10.08, 14:24 Pani Moniko im wiecej będzie Pani sie lizac tej CHOŁOCIE Z PALACU TO los taki jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
swierk14 Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierzy ... 19.10.08, 13:24 Czyżby dyżurni pismaki z PiSuaru mieli wolne lub zaspali? Dyżurni co by nie było obrzucają inwektywami i lmstwami kogo się da. Więc napiszę za nich, że ukochany prezydent ma szanse zostać wybrany może nie prezydentem a prezydentem kłamczuszków w zakładzie o. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierzy ... 19.10.08, 13:24 Sa swiadkowie. Grozil i pokrzykiwal glupoty. Tzw. prezydent robi sie juz nawet nie smieszny, bo osmiesza moj kraj, ale on jest ZALOSNY! Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierzy ... 19.10.08, 13:24 Patrząc na Monikę Olejnik zaczynam rozumieć gejów . Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 13:30 Afera z Tuskiem i wyjazdem do Brukseli się skończyła teraz kolej na następną z panią Olejnik, jak widać nie lubi prezydent siedzieć cicho w cieniu, on lubi akcje i skandale wokół jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
kopydlo Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 13:44 Jak sie Patrzy na kaczyńskich to dziwne że się ludzie rozmnażają Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda "Stokrotka"? 19.10.08, 13:28 Och jej! To "stokrotka" też już jest inwektywą? Paczpan, kto by pomyślał. Chłechłechłe. Odpowiedz Link Zgłoś
excellenz Re: "Stokrotka"? 19.10.08, 14:39 Nie, takie określenie bynajmniej nie jest inwektywą. Jeśli pada w innych okolicznościach. Już to widzę, jak np. Putin zwraca się do Merkel per "daisy" i nie piszą o tym wszystkie gazety. Już to widzę, jak np. Sikorski mówi do Marii K. "Stokrotko, co słychać?" i PiSiory nie robią z tego awantury. Zaiste, słowo "stokrotka" skierowane do obcej kobiety przez polityka, uważającego się jeszcze pewnie do tego za gentlemana, jest szczytem kurtuazji i elegancji. Jeśli chodzi o mlaskacza, to oczywiście mógł ją nazwać dziadem, małpą czy szmatą... to przecież właśnie ten poziom kultury, wychowania i obycia wśród ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Tak źle nie jest 19.10.08, 13:29 Nie wszyscy dali się nabrać na manipulacje i na płacz zawsze obiektywnej i idącej pod rękę z prawdą Monice Olejnik (przyjętej do pracy w radiowej "Trójce" w pierwszym okresie stanu wojennego). Wystarczy poczytać komentarze na innych portalach, np. dziennik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dr_rybak Re: Tak źle nie jest 19.10.08, 14:05 zwłaszcza ta uwaga, kiedy pani Olejnik zaczęła pracować w Trójce... jest wyjatkowo cenna... prawie jak z IPN... chyba była TW Zgodnie z ta logika byłoby dodać, że Kaczyńscy nie byli internowani... no, ale to psułoby koncepcję wypowiedzi i zawartej w niej insynuacji... puszczonej, tak niechcąco i mimochodem... Nie wiem co powiedział Prezydent, ale kiedyś też słyszałem słynne: "Spieprzaj dziadu"... ale może kolejne badania IPN wykażą, że mówił to do jakiegoś byłego TW?? Wszak IPN może wszystko, jak w swoim czasie Inkwizycja w Hiszpanii... Wystarczy, jak Ty mój adwersarzu, rzucić wątek, o tym kto i kiedy zaczął pracować.... a resztę się dopasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Tak źle nie jest 19.10.08, 14:26 Żaden szanujący się dziennikarz nie podjąłby się pracy w mediach w okresie stanu wojennego. Poza tym, kto wtedy mógł zostać dziennikarzem? Chyba ludzie najbardziej zaufani władzy. "Potem Monika funkcjonowała w gronie zaufanych dziennikarzy obsługujących konferencje prasowe Jerzego Urbana, bywało, że zadawała pytania podsuwane przez rzecznika rządu" (cytat z: T. Zakrzewski, "Dziennik Telewizyjny", Warszawa 2003, s. 336). Ja tylko piszę o faktach, które mogą podawać w wątpliwość wiarygodność Olejnik, a co kto sobie dopowiada, to jego sprawa. Co do internowania - Lech Kaczyński był internowany w czasie stanu wojennego w Strzebielinku od grudnia 1981 do października 1982 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl poczytaj doktorat L.K. 19.10.08, 14:51 i poddawaj teraz w watpliwosc wiarygodnosc prezydenta. Moze to agent? Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Tak źle nie jest 19.10.08, 21:44 Jesteś wyjątkowo parszywa gnida, zwykła swołocz, jak każdy pisdak. Szczekasz na Olejnik i uważasz że tym ujadaniem odwrócisz uwage od gróźb karalnych tego gnoja plugawiacego urząd Prezydenta TP? anwad napisała: > Żaden szanujący się dziennikarz nie podjąłby się pracy w mediach w okresie stan > u > wojennego. Poza tym, kto wtedy mógł zostać dziennikarzem? Chyba ludzie > najbardziej zaufani władzy. > > "Potem Monika funkcjonowała w gronie zaufanych dziennikarzy obsługujących > konferencje prasowe Jerzego Urbana, bywało, że zadawała pytania podsuwane przez > rzecznika rządu" (cytat z: T. Zakrzewski, "Dziennik Telewizyjny", Warszawa 2003 > , > s. 336). > > Ja tylko piszę o faktach, które mogą podawać w wątpliwość wiarygodność Olejnik, > a co kto sobie dopowiada, to jego sprawa. > > Co do internowania - Lech Kaczyński był internowany w czasie stanu wojennego w > Strzebielinku od grudnia 1981 do października 1982 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Jest jeszcze gorzej: Dziennik.pl 19.10.08, 14:34 www.dziennik.pl/polityka/article253233/Kownacki_przylapany_na_klamstwach.html Prosze bardzo też Dziennik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Jednak nie jest tak źle 19.10.08, 14:50 forum2.dziennik.pl/read.php?2,412379 Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Jednak nie jest tak źle 19.10.08, 15:13 wklejając linki do forum? Skoro już jednak nie skorzystałaś z okazji by pomilczeć w tym temacie i nie śpieszyć z nierozumną odsieczą swemu ukochanemu Prezydentowi prof. L.Kaczyńskiemu (notabene w wyjątkowo mało elegancki sposób) to wytłumacz mi proszę jedną rzecz. Prezydent przyznał , że niektóre z cytowanych sformułowań padły. Które z nich są Twoim zdaniem akceptowalne, ze strony głowy Państwa w stosunku do przedstawiciela wolnych mediów? PS. źle mi sie wysłało poprzednio ale to jest adresowane do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Jednak nie jest tak źle 19.10.08, 16:14 Na forum "Dziennika" wypowiedzi są bardziej zróżnicowane, mniej ludzi deklaruje zaufanie do "dziennikarki" Olejnik. A na tym warto zwrócić uwagę zwłaszcza na inteligentne komentarze Swana. PS Wypowiedzi Prezydenta, jej tonu, nie słyszałam, nie będę się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Jednak nie jest tak źle 19.10.08, 18:50 Och to że moderatorzy Dziennika.pl dbają o jego tzw. "prawicowy" chrakter ma świadczyć o tym że do sytuacji nie doszło? Nie Anwad - są świadkowie i jest przyznanie się samego winnego co prawda pokrętne. Nie masz co dalej zaciemniać sprawę - Prezydent Lech Kaczyński w określonych okolicznościach zachowuje się jak cham i zatrudnia w swoim otoczeniu kłamcę. Nic nie poradzisz na to. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Tak źle nie jest 19.10.08, 17:56 "Wystarczy poczytać komentarze na innych portalach, np. dziennik.pl". Najlepsze komentarze byłyby na portalu tv trwam, gdyby takowy istniał. Ale zawsze pozostają "Rozmowy niedokończone", "Niedziela", "Nasz Dziennik", "Gazeta Polska", a i publiczna tv pis jest dostatecznie chętna, żebyś był zadowolony. Oczywiście "małpa w czerwonym", "Irasiad", "spieprzaj dziadu" oraz "pertraktacje" pisiaków z Renatą Beger również były manipulacjami. Głównie manipulacje robiono patykiem w uszach tych, którzy to słyszeli, a słyszeli tylko dlatego, że nie lubią pisu. Fajna filozofia Kalego. Życzę ci dalszych sukcesów w jej rozwijaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Tak źle nie jest 19.10.08, 18:59 Zawsze w takich momentach gdy ktoś przeczy widocznym dla wszystkim faktom zastanawiam się czy chodzi o głupotę czy o pieniądze. Czy lepiej być frajerem czy świnią? Stawiam na to drugie. Zakładam, że anwad doskonale wie jaka jest prawda ale dla jakiś korzyści materialnych tak jak Kurski uprawia wciskanie kitu "ciemnemu ludowi". Biedaczka nie wie jak liczni "odrzuceni" przez Wodza - ostatni jest tzw. "trzeci bliźniak" (a było czytać jak się Stalin pozbywał towarzyszy), że prędzej czy później zostanie odtrącona na rzecz jeszcze wierniejszych jeszcze bardziej posłusznych. Jakby nie powiedzieć jest w tym pewna ironia losów. Tak jak dziś postępują Kaczyńscy, kiedyś z nimi postąpił Wałęsa. Najpierw pomogli mu odsunąć od władzy starych towarzyszy walki solidarnościowej, by być potem samemu usunięci przez jeszcze mniej ciekawe osobniki od nich. A więc czekamy na "kapciowego" Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Tak źle nie jest 19.10.08, 21:41 Schowaj sie garkotłuku bez honoru, godności i ambicji w dziurę karalucha i nie kompromituj więcej. Tylko pluc potrafisz na innych, napisz cos o kulturze tego chama z Żoliborza. "Prezydent" grozi dziennikarce że ja załatwi. W innym ktraju miałby impeachment załatwiony. Ja wiem, ze chciałby wykończyć Olejnik jak Putin Politkowską, ale ma za krótkie rączki . Az starch się bac, do czego on byłby zdolny... anwad napisała: > Nie wszyscy dali się nabrać na manipulacje i na płacz zawsze obiektywnej i > idącej pod rękę z prawdą Monice Olejnik (przyjętej do pracy w radiowej "Trójce" > w pierwszym okresie stanu wojennego). Wystarczy poczytać komentarze na innych > portalach, np. dziennik.pl Komentarze takich pisdackich szczekaczy jak ty? Zawesze mnie zdumiewało, skąd sie taka swołocz bierze. Kładę to na karb statystycznego rozrzutu w populacji.. zawsze znajdzie sie w niej kilka procent kanali i łajdaków. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierzy ... 19.10.08, 13:30 > W naszej kulturze wierzy się bardziej kobiecie Nie, panie Kaczynski. W naszej kulturze po prostu nie wierzy sie notorycznym klamcom i maciwodom, zwlaszcza takim, ktorzy dobieraja sobi wspolpracownikow w rodzaju pana Kownackiego. Nawet jesli sa prezydentami. Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 13:35 Co się ten karzeł moralny miota - było wielu świadków jego mlaskania z inwektywami pod adresem p. Moniki. Coś go mamusia nie wychowała. A funkcjonariusz PiS-u, co już zaczynają się doszukiwać ciemnej przeszłości p. Olejnik niech sobie przypomną jak z Kwacha wydusiła, że skłamał o swoim wykształceniu - wtedy byli zachwyceni. Dziwne macie PiS-uarki podejście do obiektywnego dziennikarstwa. To raczej wasza mentalność Kalego. No i mentalność homo sovieticus - tak się w komunie wychowaliście, że dobrzy są tylko ci co się usłużnie płaszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 PO obiecała ustawę medialną 19.10.08, 13:31 Dzięki której Polsaty i TVNeny kosztem telewizji publicznej zawładną prawie całkowicie bardzo dochodowym rynkiem reklam. Tylko na drodze stanął PIS z Prezydentem i z kręcenia lodów na razie nic nie wyszło. Z tego powodu cała ta nagonka medialna, w której Olejnik jest bardzo wysoko opłacanym wykonawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
niepisaty_wyksztalciuch Re: PO obiecała ustawę medialną 19.10.08, 14:08 Pewnie. Twój prezydent do spółki z PISem oddałby ten rynek telewizji tkwie, radiu waryjat i telefonii oćca rydzyka. ja już wole go dać polsatom i tvnom. bye Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: PO obiecała ustawę medialną 19.10.08, 21:52 Łżesz. A poza tym podoba ci sie prezydent grożący dziennikarzowi, ze jest na jego liscie i on go załatwi? Pis łajdaku stanał na drodze? Owszem w nocy, jak zbrodniarze opanowali tzw. publiczną telewizję. Powiedz, jak to jest możliwe, ze PO, która odniosła miażdzące zwyciestwo w wyborach nie ma ąadnego przedstawiciela w TV i PR, a są tam przedstawiciele LPR i Samoobrony, ktróę uzyskały poniżej 1% w wyborach?? Następna kłamliwa pisowska kanalia. N ie wyobrazałem sobie, że mogą byc gorsze kanalie od komunistó, ale się myliłem. myslacyszaryczlowiek1 napisał: > Dzięki której Polsaty i TVNeny kosztem telewizji publicznej zawładną prawie > całkowicie bardzo dochodowym rynkiem reklam. Tylko na drodze stanął PIS z > Prezydentem i z kręcenia lodów na razie nic nie wyszło. > Z tego powodu cała ta nagonka medialna, w której Olejnik jest bardzo > wysoko opłacanym wykonawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Szmata i cham nie Prezydent. 19.10.08, 13:35 Jak prochy przestają działać to wyłazi na wierzch "spieprzaj dziadu" z naszego pisdęta. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 To numerek na "krokodyle łzy", jak u Sawickiej... 19.10.08, 13:35 :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: To numerek na "krokodyle łzy", jak u Sawickie 19.10.08, 13:37 gamon0 napisał: > :))) > > -- > "Donald Tusk Show" trwa... Nie sadze żeby były krokodyle łzy, sadze ze prezydent nadużył własnego stanowiska by porachować się z Olejnik na własne umysłowe niedomagania. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: To numerek na "krokodyle łzy", jak u Sawickie 19.10.08, 13:40 Olejnik pewnie dostała zlecenie na Kaczyńskiego... sprowokować i oskarżyć :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: To numerek na "krokodyle łzy", jak u Sawickie 19.10.08, 13:44 Nie widzę winy u pani Olejnik, jakoś wszyscy którzy maja styczność z prezydentem wchodzą w kolizje z nim, nawet Kownacki który donosi że prezydent będzie startował w następnych wyborach, a co dementuje sam prezydent? Czyżby pan Palikot miał tu racje ze coś nie domaga w głowie pewnej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: To numerek na "krokodyle łzy", jak u Sawickie 19.10.08, 13:47 Ciekawe, co Olejnik powiedziała Kaczyńskiemu (czyli jak próbowała go sprowokować)... z pewnością nie powiedziała "Kocham pana, panie Leszku"... :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: To numerek na "krokodyle łzy", jak u Sawickie 19.10.08, 13:54 gamon0 jesteś chyba denuncjantem z PiS, ponieważ do świadomości ci nie dochodzi aroganckie i nieludzkie obejście się z panią Sawicka i panią Olejnik przez ludzi z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
honorny Re: To numerek na "krokodyle łzy", jak u Sawickie 19.10.08, 14:04 Gratulacje Gamon0! PiS-uarowy "pijar", jak widać, opracował już strategię na wytłumaczenie kolejnej wpadki zjawiska biologicznego. Wszak, jak mawia wasz mistrz, "ciemny naród kupi wszystko". Jesteście, chłopcy, genialni. A swoja drogą, ciekawe kiedy na YouTube będzie można obejrzeć sobie, jak to Olejnik "prowokowała" to coś, co jest Prezydentem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: To numerek na "krokodyle łzy", jak u Sawickie 19.10.08, 14:07 Swoja ciemnota zadziwiają denuncjanci PiS. Jaki pan taki kram.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 13:35 To jest absolutny skandal i dziwię się, że media są aż tak zdawkowe w komentowaniu tej historii. Jeśli cała ta sprawa ujrzała światło publiczne, to twierdzenia red. Olejnik, że uważa tę sprawę za niebyłą, jest nieaktualne. Pal sześć, że najwyższy urzędnik państwa publicznie, bo w obecności świadków, obraża kobietę, odważa się snuć pod jej adresem różne supozycje (że jest częścią jakichś wrażych sił i agentów), to na dodatek posuwa się do gróźb karalnych ( cywilizowanym świecie Lecha K. media i opinia publiczna, by za coś takiego rozszarpały!). Teraz sam Kaczyński i jego otoczenie, mimo przeprosin, próbuje dalej dezawuować Olejnikową, sugerując, że ona po prostu kłamie! Ta zaś jak pierwsza naiwna, broni się nieporadnie, bo zgodziła się przeprosiny przyjąć. I ja się temu dziwię, ale też rozumiem, że trzeba dbać o słupki oglądalności, kontakty i prestiż w środowisku... Nie bez kozery się jednak mówi, że dziennikarstwo jest drugim najstarszym zawodem świata... Z całej tej afery widać, że Nasz Pan Prezydent, jest - niestety - prostakiem i chamem, zaś jego poprzednie wpadki z "spieprzaj dziadu", czy "małpa w czerwonym", to nie były przypadki. Ot, wtedy ujawnia się cała jego prawdziwa kultura i inteligencki sznyt... Oto jest prawda kto nami rządzi i w jakim moralnym szambie żyjemy! purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierzy .. 19.10.08, 13:40 Należy niezwłocznie opublicznić to co miał powiedzieć mlaskacz. Jeżeli nie ma haków na p. M. Olejnik i TVN - to na co czekają? A jeżeli to prawda to należy niezwłocznie usunąć tego hańbiącego nas mlaskacza z urzędu! Gdzie honor?? Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy nie wierzy się kobiecie a zwłaszcza dziennikarce.. 19.10.08, 13:40 jeszcze bardziej dziennikarce Olejnik... Odpowiedz Link Zgłoś
minasz dokładnie baby sa wredne i zakłamane 19.10.08, 13:41 a faktycznie im sie w naszej kulturze bardziej wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: dokładnie baby sa wredne i zakłamane 19.10.08, 13:41 Bez uogólniania!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: dokładnie baby sa wredne i zakłamane 19.10.08, 14:26 Masz rację - do Olejnik ta opinia za grosz nie pasuje, a do Ciebie idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: dokładnie baby sa wredne i zakłamane 19.10.08, 14:56 Wiesz, w kwestii kultury wobec kobiet na tym forum wypowiadać się nie powinieneś, bo biorąc pod uwagę Twój stosunek m.in. do mnie, zakrawa to na lekką hipokryzję. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: dokładnie baby sa wredne i zakłamane 19.10.08, 19:22 Ależ nie mówimy o mojej kulturze tylko o Twojej kulturze i kulturze pani Olejnik ,i kulturze twojego idola Prezydenta Kaczyńskiego. Żądanie z Twojej strony kultury wobec kobiet to dopiero jest hipokryzja jeśli jednocześnie akceptujesz takie zachowanie wobec innej kobiety. Zresztą gdzie tu zauważasz brak kultury z mojej strony? To że uważam, że piszesz za pieniądze? co w tym nie kulturalnego? A może że Twoją opinię o p. Olejnik wyraziłęm na Twój temat? Jeżeli taka opinia jest obrażająca to jak Ty możesz ją wypowiadać albo jej nie zaprzeczać jako osoba aspirująca do kulturalnych? PS. Wczytuj się dokładnie to co napisałem, a nie to co uważasz, że piszę. Tak by uprzedzić - nie nazwałem cię ani idiotką, ani świnią - nazwałem tak tylko określone postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: dokładnie baby sa wredne i zakłamane 19.10.08, 21:37 Maaac, wciągam Cię na moją (krótką) listę - listę osób, z którymi nie dyskutuję. Powód - notoryczne obrażanie mnie ze względu na różnice w poglądach, co jest dla mnie nie do zaakceptowania. Uszanuj moją decyzję, proszę. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: dokładnie baby sa wredne i zakłamane 19.10.08, 21:55 Ty bezczelnie łżesz, rozumiesz? O czym można z takim bezczelnym kłamcą dyskutować? I jeszcze oburzoną udajesz? Ja osobiscie brzydzę sie tobą po prostu. anwad napisała: > Maaac, wciągam Cię na moją (krótką) listę - listę osób, z którymi nie dyskutuję > . Powód - notoryczne obrażanie mnie ze względu na różnice w poglądach, co jest > dla mnie nie do zaakceptowania. Uszanuj moją decyzję, proszę. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: dokładnie baby sa wredne i zakłamane 20.10.08, 05:52 Nie dziwie się. Postąpiłaś identycznie jak Kaczyński. Zdenerwowało Cię mówienie Ci w Twarz nieprzyjemnyuch dla Ciebie spraw. Udowodnienie Ci jak bardzo Ty sama jesteś niekulturalna i jak bardzo nie szanujesz innych kobiet. Nie droga Pani. Jeżeli jakaś kobieta chce by ją traktować jak dama musi jak dama postępować. Kobiet zachowujących się niestosownie tak szczególna ochrona nie dotyczy. Jeżeli przyznasz, że zachowanie Prezydenta było poniżej krytyki, a Twoje wmawianie, że Olejnik kłamała mimo faktów jest równie naganne to inaczej porozmawiamy. PS. Wpisanie na krótką listę oznacza raczej wyrok śmierci. Ty to wiesz i ja to wiem. I wszyscy to wiedzą tylko PiSowcy udają że białe jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Olejnik jest znana ze swego niewyparzonego języka 19.10.08, 13:42 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Groziła że "wykończy to Kaczegowno"!?Powinna iść 19.10.08, 13:46 do mamra. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Olejnik jest znana ze swego niewyparzonego ję 19.10.08, 14:50 "Spiep* dziadu" - tak odzywa się Olejnik do swoich rozmówców? Albo mówi do nich "wykończę cię"? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Nazwa Prezydent Kaczegó... to obraza Pomazańca!To 19.10.08, 13:43 tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to w końcu lechu przeprosił Monikę czy też nie? 19.10.08, 13:46 Bo według jego słów znaczyło że jednym słowem Monika kłamała i tylko od niechcenia ją przeprosił Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Kaczyński to gentleman... kwiatami podziękował :) 19.10.08, 13:51 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Kaczyński to gentleman?..hahaha, to cham ! 19.10.08, 13:52 Gentelmen gdy przeprasza,to nie komentuje... i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpegGENTELMEN.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: Kaczyński to gentleman?..hahaha, to cham ! 19.10.08, 13:56 mg.2005 napisał: > Gentelmen gdy przeprasza,to nie komentuje... > > i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpegGENTELMEN.... pusciłem pawia... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Ale mg.2005 i pierot6 to już na pewno gentlemeni 19.10.08, 13:59 :)))))))))))))))))))))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 gamon0..wróć do szamba, klocku ! 19.10.08, 14:03 to twoje naturalne środowisko.... fotoforum.gazeta.pl/3,0,1515824,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Ach, klon jama.314 też dżentelmen... sorry :)))))) 19.10.08, 14:05 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 P.Moniko, prosze ujawnić nagranie, to zamknie gęby 19.10.08, 13:51 prezydentowi i jego otoczeniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz [...] 19.10.08, 13:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 no właśnie; nagranie poproszę... Ale oryginalne! 19.10.08, 14:01 Gdyby było, już by opublikowała. Chyba że coś spreparują w TVN... -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: no właśnie; nagranie poproszę... Ale oryginal 19.10.08, 14:20 pewnie, że mogą spreparować taki czy inny materiał bo oni to przecież stara dobra szkoła esbecka ale takie kombinowane nagranie kompromitujące Prezydenta pojawi się nie wcześniej niż tuż przed wyborami.... Czyli mówię mniej więcej o sposobie w jaki Tusk z Miodowiczem udupili Cimoszkę przed wyborami...Nie wątpię, że z Kaczyńskim też tak spróbują ale nie teraz bo do wyborów zdążyłby się oczyścić. Co do nagranie z tego konkretnego zajścia; jestem pewien, że takie nagranie (ścieżka dźwiękowa) istnieje bo w końcu rzekoma kacja miała miejsce w studiu telewizyjnym i skoro go do tej pory jeszcze nie usłyszeliśmy to widocznie nie trzyma ono wersji przedstawianej przez MO. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: no właśnie; nagranie poproszę... Ale oryginal 19.10.08, 14:33 A ja mysle, ze TVN jednak nie chce robic wstydu prezydentowi (w kraju) i calej Polsce (za granica) i dlatego mieli nadzieje, ze na przeprosinach sie skonczy. Ale nie, prezio musial brnac dalej - chociaz w ostatnich tygodniach i on, i Kownacki naklamali sie jak nigdy i ich wiarygodnosc jest bliska zeru. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: no właśnie; nagranie poproszę... Ale oryginal 19.10.08, 14:57 > A ja mysle, ze TVN jednak nie chce robic wstydu prezydentowi (w > kraju) naprawdę wierzysz w to co napisałaś? Po tym wszystkim co oni robią ty uważasz TVN za stację mającą być odpowiedzialną za kreowany wizerunek Prezydenta i Polski? Funia - no proszę Cię bądźmy poważni... :-) Gdyby to zajście między MO a Lechkaczem miało taki przebieg jak je media próbują przedstawić to byśmy mogli go przynajmniej odsłuchać o ile obejrzeć. Po prostu kłamią bo ten program Olejnikowej nie przebiegł zg. z ich scenariuszem; Prezydent mówił w nim to co chciał i nie pozwolił Olejnik na zwykłe w jej przypadku manipulacje zaproszonymi gośćmi. Przebieg tego programu to porażka nie tylko dla Olejnik czy TVN-u ale również i dla Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: no właśnie; nagranie poproszę... Ale oryginal 19.10.08, 14:55 Prezydent za to przeprosił - dla mnie to wystarczające przyznanie się do winy. A tobie mogę powiedzieć tylko jedno: "Spiep* dziadu". Taka kultura twojego prezydenta. Pamiętaj też, że: "wykończę cię!". PS. Cytaty za Lechem Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 swan_ganz..miast gęby,masz śmierdzący odbyt.... 19.10.08, 14:04 kaczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy przeprosił,ale pani ma zobowiązania mówienia żle 19.10.08, 13:53 o przepraszającym wynikające z umowy o pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: przeprosił,ale pani ma zobowiązania mówienia 19.10.08, 13:56 LOL, no właśnie :)))))))))))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz [...] 19.10.08, 13:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr [...] 19.10.08, 15:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Nie wiem, czy bardziej wierzy się kobiecie, ale 19.10.08, 13:55 (patrz piosenka Budki Suflera "Nie wierz nigdy kobiecie") ale na pewno nie powinno się wierzyć braciom bliźniakom. Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierzy ... 19.10.08, 13:57 Kobiecie, czy nie kobiecie, Kaczor jest chamem operującym językiem rodem spod budki z piwem i trudno nie uwierzyc, ze zakompleksiony maly prostak tak wlasnie sie zachowal. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 prezydent PIS-u, to jednak mały szmondak !!! 19.10.08, 13:59 ćwok, bez zasad moralnych... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5822097.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierzy ... 19.10.08, 13:58 Odbytna Monika i Urynowy Janusz! Programy tej pani mają coraz mniej wspólnego z obiektywnym dziennikarstwem i zaczynają cuchnąć propagandowym smrodem! FU! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 14:00 Co prezydent dotknie to zaraz powstają wokół tego afery i nieprzyjemności, wiec pytam się kto jest tu nie na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 15:09 Po prostu robi się z igły widły! I to takie są afery! Pamiętam program Odbytnej Moniki której gościem był Urynowy Janusz podczas którego oboje z powagą zastanawiali się czy Kaczyński wychodził bo miał ochotę na kaku lub może to było siusiu! A może to były wzdęcia - co nie może mieć wzdęć - może Ty nie masz wzdęć, albo Odbytna Monika lub Urynowy Janusz! Te wszystkie afery z Kaczyńskim to przypominają mi pewien rysunek na którym jakiś człowiek daję żebarkowi 5 złotych. Z boku widać dwóch jegomości, którzy komentują tą sytuację! Popatrz TVN-owy co za świnia mógł dać 10 złotych! Masz rację POLSAT-owy albo i 15 to wieprz! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 16:30 maciekgr, czym chcesz usprawiedliwiać aroganta? Normalny, cywilizowany, na poziomie prezydent nie używa takiego słownictwa ani nie zastrasza swoich wyborców, wiec jakim jest prezydentem Kaczyński? Sadze ze Palikot miał tu racje, ze należny zbadać stan psychiczny tej osoby. Niech się wypowiedzą publicznie niezależni psychologowie o stanie psychicznym tego człowieka. Myślę ze by było dużo śmiechu i wątpliwości czy taka osoba może sprawować tak odpowiedzialny urząd w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 22:15 Posłuchaj nędzny chamie. Zniżę się i odpowiem: obrzucasz szmaciarzu obelgami wszystkich i wszystko, ale nawet nie zajakniesz sie o zachowaniu tego obszczymura. Powiem ci tylko, że takie grożenie ze strony tego chama i psychopaty "prezydenta" dziennikarzowi, że go załatwi skończyć by sie mogło w innym kraju zmuszeniem go do ustąpienia z urzędu, który od ponad dwóch lat plugawi. maciekgr napisał: > Po prostu robi się z igły widły! I to takie są afery! Pamiętam > program Odbytnej Moniki której gościem był Urynowy Janusz podczas > którego oboje z powagą zastanawiali się czy Kaczyński wychodził bo > miał ochotę na kaku lub może to było siusiu! A może to były wzdęcia > - co nie może mieć wzdęć - może Ty nie masz wzdęć, albo Odbytna > Monika lub Urynowy Janusz! > > Te wszystkie afery z Kaczyńskim to przypominają mi pewien rysunek na > którym jakiś człowiek daję żebarkowi 5 złotych. Z boku widać dwóch > jegomości, którzy komentują tą sytuację! Popatrz TVN-owy co za > świnia mógł dać 10 złotych! Masz rację POLSAT-owy albo i 15 to > wieprz! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent ws. sporu z Olejnik: Bardziej wierz 19.10.08, 22:24 akkj napisał: Powiem ci tylko, że takie grożenie ze > strony tego chama i psychopaty "prezydenta" dziennikarzowi, że go > załatwi skończyć by sie mogło w innym kraju zmuszeniem go do > ustąpienia z urzędu, który od ponad dwóch lat plugawi. W innym kraju politycy i prasa, fora (opinia społeczna) by wywarły na niego taki nacisk ze by musiał sam dobrowolnie poddać się do dymisji. Kto to zrobi w Polsce? Żaden, w Polsce takie rzeczy się akceptuje i przeproszenia przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 maciekgr..śmierdzący odbyt osła... 19.10.08, 14:01 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: maciekgr..śmierdzący odbyt osła... 19.10.08, 15:19 Wypraszam sobie! Dlaczego puszczasz ploki, że mój tyłek jest słodki! Wypierdku mamuta! Odpowiedz Link Zgłoś