kraq 21.10.08, 00:00 czyli kłamczyński znowu kłamał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_prawizne Premier: Powiedziałem prezydentowi "Prosić zaws... 21.10.08, 00:02 te kaczynskie po.jeby tak klamia ze zastanawia mnie czy w tych swoich klamstwach wiedza jeszcze co jest realne a co wirtualne, biora wlasne mzonki za realite to juz jest schizo i te "tabletki rozsmieszajace"................to wszystko uklada sie w puzle, tu nie trzeba gadac, tu trzeba dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Premier: Powiedziałem prezydentowi "Prosić za 21.10.08, 01:44 Tak,psie na prawizne,czas domagac sie od plemieha dzialania.- Inwektywy,chamstwo i klamstwa nie przyslonia nieudolnosci w rzadzeniu,brak umiejetnosci w kierowaniu panstwem jest wystarczajacym powodem do ustapienia z funkcji. Wstrzymac mu pobory mamy prawo,a z dotychczas otrzymywanych ma obowiazek rozliczyc sie przed narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss A "dobrze" odpowiedzieć nie łaska? 21.10.08, 05:55 Tusk - taka sobie malizna i kulturalna i polityczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: A "dobrze" odpowiedzieć nie łaska? 22.10.08, 07:01 Jak się przyjechało na szczyt to należy siedzieć grzecznie i słuchać co się dzieje, a nie prosić by ci ktoś opowiadał. Było do tego specjalne pomieszczenie. Gdyby Kaczyński poważnie traktował samemu narzuconą sobie misję to by się nie spóźnił na dyskusję o Gruzji. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Premier: Powiedziałem prezydentowi "Prosić za 21.10.08, 05:48 141288bs napisał: > Tak,psie na prawizne,czas domagac sie od plemieha dzialania.- ***************************** Od prezydenta nie mamy czego oczekiwać, bo jest on niezdolny do jakiegokolwiek sensownego działania. Odpowiedz Link Zgłoś
dziejski Re: Premier: Powiedziałem prezydentowi "Prosić za 21.10.08, 00:21 a skad wam sie, misie pysie, taki wniosek narzucil? Nie ma to jak poszczekac w grupie na prezydenta, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Premier: Powiedziałem prezydentowi "Prosić za 22.10.08, 03:42 Dokladnie sie z toba zgadzam. Prezydent ma krotka liste i trzeba uwazac. Olejnik juz na niej jest. Trzeba uwazac co sie pisze. Ja w kazdym razie KOCHAM PANA PREZYDENTA WIELCE SZANOWNEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Prezydent - Pinokio 21.10.08, 00:56 Panie Tusk - niepotrzebnie pan tlumaczy sie, prezydent i tak wie lepiej, przepraszam, przekaze lepiej, to co pan powiedzial. A to, ze nie ma to nic wspolnego z prawda, to juz prezydenta nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anirelle Re: Premier: Powiedziałem prezydentowi "Prosić za 21.10.08, 01:06 Tak czy inaczej na jedno wychodzi.Odpowiedź Premiera Tuska była niestosowna.Prezydent podał tylko charakter tej wypowiedzi i w tym sensie nie kłamał.Natomiast dalej niestosownie zachowuje się premier, nie widząc swego błędu i jeszcze cytując to co powiedział.Może mu ktoś z otoczenia wytłumaczy.Najlepiej Palikot lub Niesiołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Re: Premier: Powiedziałem prezydentowi "Prosić za 21.10.08, 01:44 Panie Kownacki - dziekuje za panska opinie, jak zawsze trafil pan w seno sprawy, czyli jak kula w plot. TAK trzymac, Dorn sie ucieszy jak wkrotce dolaczy pan do jego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Długo sztab pracował... 21.10.08, 01:21 Już długo po szczycie, sztab postanowił znaleźć jakąś wersję. Ehh.. nie odpuścili, muszą z Kaczkami się poprzezywać. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Zatem do nieprzebranych "zalet" 21.10.08, 01:36 L. Kaczyńskiego trzeba dołączyć niedosłuch, przekręcanie cudzych wypowiedzi i kablowanie swoich rozmówców... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Alez to wszystko to balach i sciema! 21.10.08, 02:08 ========================================= Kaczynski z Tuskiem mowia sobie przeciez na "ty", i to od dawna! Kiedy Kaczynski opuszczal owe posiedzenie, powiedzial do swego kumpla Donka ze: "...chcialbym, zebys mi to pozniej opowiedzial...". Nie bylo slowa "prosze", wiec Tusk nie mogl odpowiedziec, ze: "...prosic zawsze mozna...". Nieladnie Tusku tak "nakrecac" spirale plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Re: Alez to wszystko to balach i sciema! 21.10.08, 03:41 darkraj napisał: > Nie bylo slowa "prosze", wiec Tusk nie mogl odpowiedziec,> ze: "...prosic zawsze mozna...".> Nieladnie Tusku tak "nakrecac" spirale plotek. Ależ mógł darksraju, mógł. Tak się mówi chcąc subtelnie zwrócić uwagę na brak właśnie tego słowa: "PROSZĘ". Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana A ja jednak Tuskowi nie wierzę 21.10.08, 05:26 nagle sobie przypomniał po kilku dniach ? a może jednak spece od PR znaleźli wersję zbliżoną brzmieniowo do prawdy ale nieco łagodniejszą Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: A ja jednak Tuskowi nie wierzę 22.10.08, 07:05 Środowisko PiS już przedstawiło 2 wersje. Zwróć uwagę że przy obrażaniu Olejnik byli świadkowie, a mimo wszystko PiSowcy próbowali wmawiać że było inaczej, to raczej nie robi z nich najwiarygodniejszych osób. Tuska zaś do tej pory prócz "kłamstw politycznych" które można kwalifikować jako "chciejstwo" nie złapano na jawnym rozmijaniu sie z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Tusiek lze jak bura suka. Nie pierwszy raz. 21.10.08, 04:10 Czy to u niego rodzine czy tak zachowania sa normalene w Gdansku i okolicach ? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro Tusk i Kaczyński - dwa pajace 21.10.08, 04:31 Ale żeśmy się "elit" doczekali! Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_dyzio Re: Tusk i Kaczyński - dwa pajace 21.10.08, 06:27 Mówiąc językiem prezydenta łżeelit się doczekaliśmy ------------------------------------------------------------------ -Kto wam da? -PiSda Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Stokrotka, stokrotka... 22.10.08, 03:21 Kto jest na liscie prezydenta? Powiedzial o Olejnik ale skoro to jest lista to jest tam zapewne wiecej nazwisk... Czy ty albo ja na niej nie jestesmy? Jak mozemy to wiedziec??? Odpowiedz Link Zgłoś