rafal-1972 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 19:26 Jeśli świadomie - POWIESIĆ ŚMIECIA Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 19:35 Ja bym zamknął w izolatce i odstawił leki. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 19:59 Wiesz, że nawoływanie do przestępstwa jest przestępstwem? Nie wiedziałeś? To juz wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal-1972 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 07.12.08, 08:58 jak się tak czepiasz słów, niechj ci będzie: przeprowadzić proces skazać na KŚ i powiesić śmiecia Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Odpowiedź "genetycznego patrioty" dla dorsai'a 03.11.08, 19:28 W całej tej burzy wokół S.Mola nie chodziło, jak sugerujesz, o to że "jest czarny" czy też że "jest lewakiem". Chodziło tylko i wyłącznie o to, że ta kanalia wykorzystując swój kolor skóry (atrakcyjność odmienności) i udając rzekoma ofiarę prześladowań w swoim rodzinnym bantustanie udanie wykołował sporo ludzi w naszym kraju, w mediach, czemu akurat się nie dziwię, bo tam pracują w większości ćwierćinteligenckie "wykształciuchy", gorzej że i wśród naszych dziewczyn. Ta polska kanalia nie jest oczywiście nawet o milimetr lepsza, mam nadzieję że skończy tak samo, oby zaznała choc trochę cierpienia tu na ziemi za te wszystkie zarażone kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał .. 03.11.08, 19:32 No i przeoczyłem taką bombę na końcu tekstu dorsai'a ! A to z ciebie debil, czy to znaczy że ty nazistów nie uważasz za lewaków !!!!! Debilu, wróć do szkoły !!!! Naziści, to członkowie Narodowo SOCJALISTYCZNEJ Partii Niemiec, ćwoku. jeśli socjaliści dla ciebie matołku to nie lewactwo, to juz nie wiem kto zsługuje na tę obelgę. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak czym kobieta ? 03.11.08, 19:34 czym kobieta myśli - ? no czym ? a tyle mówią panie o tym jakie są wrażliwe , jak uwielbiają kolacje przy świecach , wiersze i ?????????????????? a tango z różą w .... nie wystarczy ? oj kobiety , kobiety . Odpowiedz Link Zgłoś
pafni Re: czym kobieta ? 03.11.08, 19:48 Zobacz jakie ma wąchy..napewno smyrał je, że hej! I te oko....napewno uroczo mrugał. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazkielc Re: czym kobieta ? 03.11.08, 19:55 Wiadomo, czym kobieta myśli. Sercem. Przecież ten facet wygląda koszmarnie, pieniędzy też nie miał. W artykule nie ma nic na temat jego zdolności bajerowania, ale ... przecież to z wyglądu kloszard. Cóż on mógł powiedzieć? Oprócz tego, że kobieta jest wyjątkowa, że piękna, że zachwycająca, że nikt go nigdy tak nie oczarował, że wielbi w niej wszystko itd. I to na pewno wystarczyło. Bardzo współczuję wszystkim kobietom, które miały nieszczęście spotkać tego mordercę. Nie ma odpowiedniej kary za taką zbrodnię. Zbrodnię prawie masową. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: czym kobieta ? 03.11.08, 20:19 masz rację Kobieto . Kobieta myśli sercem - a nas , tych okropnych chłopów , tak do tego serca ciągnie - Odpowiedz Link Zgłoś
aniazkielc Re: czym kobieta ? 04.11.08, 00:04 Jeśli ciągnie Cię do serca i do rozumu, to jesteś wygrany. Jeśli zaś do czegoś innego, to Twój problem, prawda, Mężczyzno?:) Odpowiedz Link Zgłoś
santolina1 Re: wygląda jak richelieu 03.11.08, 19:59 Łatwo wam się mówi. Zdobywał kobiety w depresji, potrzebujące czułości. One nie liczyły się z wyglądem, potrzebowały czułości i na tym on bazował. A takich kobiet nie brakuje. Panowie mężczyźni, a może to wasza wina ! Ale do rzeczy. Facet nie miał bryki, nie miał zbyt dużo pieniędzy, nie stawiał uroczystej kolacji a na dodatek pił alkohol. Faktycznie oko miał jedno na Maroko. Nie wydaje mi się , by zdobył zbyt duzo kobiet. To, że siedział na internecie i miał kontakty z kobietami to jeszcze nie znaczy, ze się spotykał. Na pewno część z tych kobiet po poznaniu była mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Hiv to najlepszy feromon 03.11.08, 19:59 Najdobitniejszym dowodem jest zdjęcie owego koszmaru z ulicy Wiązów. Odpowiedz Link Zgłoś
elitanarodupolskiego Mają nauczkę, było nie dawać D... 03.11.08, 20:09 Mówi się trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał .. 03.11.08, 20:25 Niestety chyba trzeba sobie przypomnieć leprozoria,bo tylko izolacja może nas uchronić przed epidemią.Tak Europa uniknęła epidemii trądu.Choć pewnie zaraz odezwą się obrońcy praw człowieka i będą bronić tych Moli,jak przestępców,którym należy się ochrona i dobre warunki odsiadywania kary,bo są ludżmi.A kim byli jak mordowali kradli,molestowali,czy zarażali?A czy ponoszą konsekwencje za zmarnowane życie,zdrowie,utratę bliskich,nie. A przejmowali się uczuciami ofiar,nie.Przestępcy odsiadują karę,która zapewnia im wikt i opierunek,dostęp do kultury,kontakty z bliskimi,a wszystko za pieniądze tych porządnych,co nie biją,nie mordują,nie zarażają .Teraz ten zarażacz powinien być odosobniony,pozbawiony leków,niech cierpi tak jak jego ofiary,bo niby dlaczego mamy teraz za jego zabawy płacić wszyscy.Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na leczenie chorych na raka,SM ,czy innych chorób . Odpowiedz Link Zgłoś
janus9 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 20:45 Dlaczego w wypadku Simona Moll podano od razu cale nazwisko i imie ?? a w wypadku tego "hippisa" zatajono to ?? dlatego ze bialy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala czy te oczy mogą kłamać? 03.11.08, 20:28 Nie mogę zrozumieć gustów i sposobu myślenia wielu kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: czy te oczy mogą kłamać? 03.11.08, 20:49 Przeciez to przerazajacy odpad spoleczny wiec jak kobiety mogly na cos takiego sie zlapac?I niech nikt mi nie wtrynia historyjek o czulosci,potrzebie bezpieczenstwa itp bo akurat w tym wypadku to nie mozliwe!!!!Przeciez sama morda juz wszystko wyjasnia,a co dopiero jego sposob bycia.Pewnie byl niedomyty,smierdzacy uryna i nieoprany wiec te "kobity" musialy miec nasrane pod czacha zeby dac sie takiemu bzykac!!!!!!!!!!!!To nie kobiety to szmaty.A co do tej 15 latki - no coz - dziewcze sie przejechalo ale gdyby maminka i tatusiek bardziej sie corka interesowali to moze by z domu nie uciekla.Teraz ten odrzut bedzie siedzial za nasza kase w chronionym budownictwie,opiora bydlaka,wyszoruja i bedzie mial jak u pana boga za piecem!!!A wywiezc gniota na wyspe bez dostepu ludzi i niech zdycha za to co zrobil....Niektorym kobietom przyklad niziny spolecznej w osobie Mola nie wystarczyl.Ten to juz kompletne dno - moze choc jedna albo dwie zastanowia sie na przyszlosc nad konsekwencjami takich szemranych znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: czy te oczy mogą kłamać? 03.11.08, 21:55 Myślisz, że tylko faceci wyglądający ja odpad społeczny zarażają HIV? Myślisz, że tylko babeczki wyglądającej jak odpad społeczny można zarazić się HIV? Jeśli tak myślisz to dwa razy jesteś w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: czy te oczy mogą kłamać? 03.11.08, 22:04 Nie tak nie mysle ale akurat w tym przypadku sam wyglad tego odpada powinien dac kobietom cos do myslenia.Przeciez to logika dla kur w klatkach,ze taki to napewno czysty nie jest bo jak moze byc.Wychodze z zalozenia,ze te kobiety byly niewidome. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: czy te oczy mogą kłamać? 03.11.08, 22:15 Sam jesteś niewidomym. Możesz wyglądać jak model Givenchy i pachnieć Azzaro i mieć dwie wady: mieć HIV'a i nie podobać się kobietom. Ta reguła działa też w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Facet nie jest czarny 03.11.08, 20:34 więc oburzenie forumowiczów dużo mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 20:35 dorsai napisał: > No i co teraz powiecie "genetyczni patrioci" i "aryjczycy patentowani"? Jak > była sprawa Mola to wrzeszczeliście że "czarni i lewacy tak mają", a jak > mówiłem, że sk..syństwo jest niezależne od rasy, wyznania czy poglądów > politycznych, to krzyczeliście, że "nieprawda". A jak teraz zakażał HIV facet > związany ze środowiskiem skinowskim i nazi Krakowa - co powiecie? Że skini i > naziści to też... lewacy? ten długowłosy obwieś to skin? nie uwierzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
julia_79 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 20:40 Ja też poznałam takiego faceta,i do tego którego pewna kobieta oskarża o zarażenie HPV wirusem. Pani Ewa R. szkoda, że nie mogę jej i jego innych kobiet znaleźć. Sama się leczę i nie wiem czy mogłam HPV od niego złapać ponieważ zanim go poznałam byłam zdrowa a teraz mam kłopoty ze zdrowiem i najgorsze jest to, że nikt nam nie pomoże ani mi, ani tym wszystkim kobietom co je poderwał i zaciągnął do łóżka... Odpowiedz Link Zgłoś
krecha69 To dlatego, że jest Białasem. Białasy na Kaukaz. 03.11.08, 20:58 Typowe. Dziewczyny poleciały na białasa tylko dlatego, że jest biały. Czytałem, że to samo dzieje się na Wyspach. Wracaj do Afryki białasie i zarażaj swoje dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frajer510 Polski Simon Mol 03.11.08, 21:02 No coz - kolejny Casanowa, a w sumie wredny h..., ktory nie mial co robic, wiec postaniwil sie zabawic..a jeszcze wyrabial bizuterie, co kreci te glupie baby - ale znowu sie okazalo, ze te tak zwane niedowartosciowane kobiety, daly sie poniesc urokowi niby Casanowy- zlotnika, ktory mial pewnie niezly ubaw z nich i moze tez orgazm. To bylo, jest i niestety bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 21:15 15-latka i 47- latek no i kto tu jest popie.r.d.o.lony? Prokuratura? Odpowiedz Link Zgłoś
kosma44 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 21:16 Ale palant !!!!!!! Mam nadzieję , że AIDS szybko go wykończy . Tego mu życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
cajmero Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 21:30 i dalej się będa z hu...pier....Do roboty w kamieniołomy albo do kopalni,do sprawy.Panience...cóż,Pomóc nalezy i wysłać do pracy w Afryce. Polska to po....kraj i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoja73 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 21:31 Jakim cudem ten mężczyzna zdołał poderwać tyle kobiet????? Wiem że wygląd nie ma znaczenia;)...ale żeby aż tak.? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Dlaczego nie dostal czapy za zabojstwo? 03.11.08, 21:51 W Stanach sprawa byla rozwiazana szybko,za zabojstwo dostalby czape i nikogo by nie zarazil. W EU natomiast system "sprawiedliwosci" nie pozwala zabijac zabojcow i jaki kon jest kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Dlaczego nie dostal czapy za zabojstwo? 03.11.08, 22:07 Podwójny głupek i podwójne głupki ze Stanów: - zarażenie HIV to nie jest zabójstwo, bo są leki. - zabicie sądowe człowieka, to jednak zabicie człowieka. Zabicie człowieka żyjącego to jednak poważniesza sprawa niż zabicie zygoty. > W Stanach sprawa byla rozwiazana szybko,za zabojstwo dostalby czape i nikogo by > nie zarazil. > W EU natomiast system "sprawiedliwosci" nie pozwala zabijac zabojcow i jaki kon > jest kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Dlaczego nie dostal czapy za zabojstwo? 03.11.08, 22:12 1. Nie ma leków ratujących życie chorego na AIDS, są tylko wydłużające o parę lat. Dla młodej osoby to żadna ulga. 2. Ale skazany morderca zasłużył sobie na śmierć, jest zły i niebezpieczny, w związku z tym jego uśmiercenie nie powinno wzbudzać kontrowersji takich jak aborcja. Hitlera też byś bronił, gdyby doszło do jego procesu? Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Dlaczego nie dostal czapy za zabojstwo? 03.11.08, 22:33 A są leki ratujące życie dla ludzi z nadciśnieniem tętniczym, cukrzycą, niewydolnością serca? One też tylko wydłużają życie. W przypadku zakażenia HIV - leki wydłużają życie na tyle długo, że chory ma szansę umrzeć szybciej na co innego niż z powodu HIV. Ale tu już potrzeba wiedzy, której Ty nie masz. ad.2 Hitlera i Mordercę nigdy nie skazałbym na śmierć, bo zabijanie ludzi żywych jest jednak zabijaniem ludzi żywych. Nawet w warunkach mordu sądowego. Natomiast aborcja nie jest zabijaniem ludzi żywych. Gdybym został "wyskrobany" to nie miałbym o to i do nikogo żadnych pretensji - po prostu by mnie nie było. adeinwan napisał: > 1. Nie ma leków ratujących życie chorego na AIDS, są tylko wydłużające o parę l > at. Dla młodej osoby to żadna ulga. > > 2. Ale skazany morderca zasłużył sobie na śmierć, jest zły i niebezpieczny, w z > wiązku z tym jego uśmiercenie nie powinno wzbudzać kontrowersji takich jak abor > cja. Hitlera też byś bronił, gdyby doszło do jego procesu? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 22:03 Hmm.. Skin żyjący jak kloszard?? Coś ci się chyba pomerdało! Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 04.11.08, 08:16 --Wcale ich nie załuję.Same sobie są winne.Zresztą co mnie one obchpodzą i denerwuję się jak żurnaliści nad takimi kobietami się rozczulają.A z tej 15 też musi być żiółko.Nic dobrego z niej nie wyrośnie. Irena Odpowiedz Link Zgłoś
raskolnikov1 Jakoś wcale nie jest mi żal tych kobiet.... 03.11.08, 22:23 Sorry,ale takie są skutki przygodnego seksu.Ryzyko wkalkulowane, a za głupotę i rozwiązłość się płaci...czasami najwyższą cenę... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.augustyniak [...] 03.11.08, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Konieczna zmiana prawa w Polsce 03.11.08, 23:24 HIV można już niestety dostać zupelnie nieświadomie , mimo przestrzegania wszystkich 10 przykazań . Jednak praktyka pokazuje , że AIDS w krajach religijnych występuje rzadziej lub wcale . Państwa Afrykańskie , gdzie dominuje silna religia katolicka sa praktycznie wolne od AIDS . W krajach muzulmańskich , szczególnie w krajach szariatu(ortodoksyjny Islam jest religią państwową), statystyki nie odnotowują przypadków tej choroby . W Kanadzie toczy sie obecnie proces gościa ludząco podobnego do Simona Mola . Ten model pochodzi z Ghany. w Kanadzie , podobnie jak Mol kręcil się wśród elit antyfaszystowskich , mial nawet staly etat doradcy Prokuratora Generalnego . Jest rówieśnikiem Mola . Jego dwie ofiary już nie żyją , zlapaly ten sam afrykański HIV z dopalaczami . Tu jest tekst po angielsku i zdjęcie : www.cbc.ca/canada/toronto/story/2008/10/20/aziga-trial.html?ref=rss Polska wzorem Kanady powinna zmienić Kodeks Karny . Nowe prawo kanadyjskie świadome zarażenie HIV od kilku lat traktuje jako usilowanie zabójstwa . Jeśli zarażona ofiara umrze , przestępca odpowiada za morderstwo . Wszystkim sceptykom religijnym przypomnę , że kilkanaście zarażonych przez Mola polskich dziewcząt w Sądzie reprezentowal adwokat Roman Giertych , o którym nie tylko GW pisze , ze jest betonowym katolikiem . Dlaczego te puszczalskie kobiety wybraly sobie Giertycha ? ..... Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Re: Konieczna zmiana prawa w Polsce 04.11.08, 09:04 Aleś ty głupi !!! A jak udowodnić kto kogo zaraził skoro panuje moda aby mieć co najmniej kilku prtnerów-partnerek dziennie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Kilkadziesiąt kobiet uprawiało seks bez prezerwaty 03.11.08, 23:25 To tez jest problem jakim powinniśmy sie zająć - jako społeczeństwo! Edukacja seksualna jak widać jest koniecznością. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 23:37 zarażał zwykłe ku....A to tych kurw sprawa.Czemu my wszyscy mamy łozyć na te ku...?ich leczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniazkielc Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 04.11.08, 00:11 Masz żonę? Męża? Dziewczynę? Chłopaka? Kochankę? Kochanka? To zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
cabal9 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 04.11.08, 01:42 A co to ma wspolnego z moja zona? Moze ty sie puszczasz,ona nie. A kochanki nie mialem,nie mam i mial nie bede. Nie mam zamiaru litowac sie nad kurestwem. To trzeba tepic. AIDS to zawsze jakis sposob. Gdyby tylko nie byl jeszcze przenoszony przez krew, byloby idealnie. I zeby nie bylo, nie jestem zadnym fanatykiem religijnym. Przeciwnie, bo ateista. Swoja droga facet tez moze byc ku.... Niech nikt nigdy o tym nie zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazkielc Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 04.11.08, 08:38 Oczywiście, musisz mnie obrażać, bo inaczej nie potrafisz? Chciałam tylko powiedzieć, że czasami zaufanie, które do kogoś mamy, jest złudne. W końcu ktoś w Polsce korzysta z usług agencji towarzyskich, z prostytutek przydrożnych itd. Z tym facetem też ktoś sypiał, chociaż wydaje mi się to nieprawdopodobne, gdy patrzę na jego zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś