stasio_paluch 05.11.08, 22:25 USA jako United States of North America - to chyba tylko maturzysta Kamiński mógł takiego babola strzelić... :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandora-online Sikorski- ten ? to mi lata 05.11.08, 23:06 a co z donaldem? dzien bez sukcesow? zaden cud? Donal zbieraj punkty prezydentura idzie,jak juz nie idzie z Irlandia to zarzuc wedkie na Wietnam tak bez przynety ciemnogrod lyka wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
buka.buka.buka Zarzucwedkie? Ciemnogród nie łyka ortografii :-)) 05.11.08, 23:11 Bo ciemny. A w związku z tym i chamski, bo jak nie rozumem, to może obsmarkanymi łapami się rozepchnie... Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Sikorski:Dymisja za malo, sad i wiezienie tu rozw 05.11.08, 23:28 Bo i poco. Jeżeli inni placza i przysięgaja że z tym kontrwywiadem nie mieli nic do czynienia?. Wyrzucić gościa a jutro będziesz stal przed sadem?, bo on niby jak kazdy Jarus nie winny. Nie wyrzucanie, ale pod sad, albo wyjazd ochotniczo na Syberię, to jest to rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Licencjat Sikorski 05.11.08, 23:40 Drogi Watsonie, trzeba wyedukować naszego ministra. Toż on nawet magistra nie zrobił a nadyma się jak PROF Bartoszewski nieprzymierzając Odpowiedz Link Zgłoś
util I po co zmyślasz? 05.11.08, 23:58 Sikorski dostał MA w collegu na Oksfordzie więc czepiaj się czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Ja się zamachnę na niego a on na mnie. 05.11.08, 23:48 Tak się umówiliśmy. Co będziemy przodowników gdzie indziej szukać. (cytat niedoskonały, z pamięci) Tak filmowy Birkut(Człowiek z marmuru)zeznawał przed sądem. No i licencjat Sikorski podobnie. Grudziński donosił SB, ja.....? no właśnie komu? Co tam będziemy się odwoływać Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Ja się zamachnę na niego a on na mnie. 05.11.08, 23:50 Znasz jakieś fakty, czy tak sobie opluwasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: fałszywka to tylko na kaczyskiego inni są WIN 06.11.08, 00:15 masz Radek racje, olac to towarzycho, tych kurdupli, tych gowniarzy z PiSiorowa itp, nam Polakom, a przynajmniej wiekszosci zwisa i powiewa co "mowia" teczki IPN, moga Kaczory je nawet zezrec Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek to juz 10-ty SBek wice minister u tuska,ladne 06.11.08, 00:33 ladne towarzystwo Jarek mial racje Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 dowodem patriotyzmu Sikorskiego jest Platforma 06.11.08, 03:26 ten pan Sikorski zmieniał tyle razy ideologię i partie w III RP, że ma pełne doświadczenie w dziedzinie interesów zwanych "patriotyzmem". Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent2008 IPN trzeba spalic 06.11.08, 04:19 IPN trzeba spalic a kaczorow wypier..ic na ksiezyc.. zreszta od dziecinstwa mieli do ksiezyca ciagotki.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Monika Edward - prosze o pomoc 06.11.08, 04:49 monikaedward0022@yahoo.cn Dearest, I know that this mail may come to you as surprise ,I am Mrs Monika Edward the wife To Dr Morgan Edward the former director general of Sierra-leone Gold and diamond corporation who was assasinated by the rebels loyal to Foday Sankoh the (R U F)leader i managed to escape my country with my son Mack. It is my pleasure to contact you for a business venture which I and my Son (Mack) intend to establish in your country. Though I have not met with you before but I believe one has to risk confiding in succeed sometimes in life ,there is this huge amount of Fifteen million U.S dollars ($15,000,000.00) which my late Husband kept for us with a Fiduciary Fund Holder in Abidjan Cote d'Ivoire in a Metallic Trunk Box before he was assasinated by the Rebels . Now I and my Son have decided to invest these money in your country or anywhere safe enough outside Africa for security and political reasons. We want you to help us claim and retrieve this box from the Fiduciary Fund Holders and transfer it into your personal account in your country for investment purposes on these areas: 1). Telecommunication2). The Transport Industry 3). Five Star Hotel4). Real Estate Now i want to ask you something; 1)Can i trust you? 2)Can you take me as your sister? If you can be of an assistance to us we will be pleased to offer to you 20% Of the total fund. I await your soonest response. Respectfully yours, Mrs Monika Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy istnieje niewidzialny "bond" miedzy oficerami 06.11.08, 06:53 wywiadu i kontrwywiadu... dlatego, mimo, ze mowimy tutaj nie o jednym, ale dwoch roznych krajach, jeden oficer (sick-orski) nie bedzie drugiego oficera (grudzinski) z roboty wyrzucal... Odpowiedz Link Zgłoś