grisza14 Zrozum glupku,ze Kaczynska nie miala ochoty 09.11.08, 15:55 ma tyle godnosci,ze tanczenie z Bolkiem to nie honor. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 15:57 Coraz większa głuPOta wychodzi z tego pacana,niestety głosowałam na niego Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 09.11.08, 17:56 ambl napisała: > Coraz większa głuPOta wychodzi z tego pacana,niestety głosowałam na > niego Na kaczyńskiego,oczywiście:))) Odpowiedz Link Zgłoś
satirre Prezydent Wałęsa zyskuje z czasem. 09.11.08, 16:00 W tej całej żenującej sytuacji zachował się przyzwoicie. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
bowl1 Re: Prezydent Wałęsa zyskuje z czasem. 09.11.08, 16:09 satirre napisała: > W tej całej żenującej sytuacji zachował się przyzwoicie. Szacunek. Przyzwoicie wg ciebie bylo obrazanie meza by pozniej zatanczyc z jego zona. Polecam podrecznik o dobryn wychowaniu. Walesie nic to nie da ( czytanie podrecznika ), tobie moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
satirre Polska modyfikowana politycznie 09.11.08, 16:35 bowl1, Wiesz jaka jest podstawowa różnica pomiędzy Wałęsą i Kaczyńskim? Wałęsa doprowadził do tego, że możesz swobodnie się wypowiadać, choć jesteś napięty jak furmańśki bicz, a Kaczyński ludzi podzielił. Dobre wychowanie prezydenta Kaczyńskiego podyktowało mu "spieprzaj dziadu" ? Kaczyński nie jest moim prezydentem, wstydzę się jego pierwotnych odruchów.. i tego co robi pod przykrywką szlachetności i patriotyzmu. To taka Polska modyfikowana politycznie.. powtórka z historii. Mechanizmy te same co 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Drogi Lechu, nie bedzie tam Wachowskiego 09.11.08, 16:07 aby pokazac Ci droge. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek20062 Szkoda ze Walese nie satc na powiedzenie... 09.11.08, 16:11 czegos bardziej madrego, bo to swietna okazja i mialby wsparcie wielu Polakow. A tu pieprzy podobne banaly jak wielu Internautow na tym forum. A przeciez to czlowiek z bardzo duzymi osiagnieciami. Czasami jednak warto zastosowac sie do znanego angielskiego przyslowia ze "lepiej nic nie mowic i byc uwazany za glupka niz udowodnic swoja glupote otwierajac pysk". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bowl1 Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 16:14 Od tej chwili przestaje czytac wiadomosci o Walesie. Won z mojej glowy, laptopa itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 16:14 Nie martw się Lechu! Ten bal to potańcówka, a jedyny pewny punkt to "popijawa" Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Uwaga: niebezpieczne wyniki sondażu. 09.11.08, 16:17 Który z polityków jest największym patriotą? Lech Kaczyński - 11,2 proc. Donald Tusk - 10,6 proc. Lech Wałęsa - 10,6 proc. Władysław Bartoszewski - 6,5 proc. Aleksander Kwaśniewski - 2,5 proc. Zbigniew Ziobro - 1,7 proc. Jarosław Kaczyński - 1,4 proc. Bronisław Geremek - 1,1 proc. Tadeusz Mazowiecki - 1,0 proc. Radosław Sikorski - 0,6 proc. www.wprost.pl/ar/144019/Ktory-z-politykow-jest-najwiekszym-patriota/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamilfranke Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 16:17 Skończcie Bolkować zidiociali PiSowcy, czy wy jesteście ślepi?? Zakompleksiony Lechu stawia wyżej swoje sympatie i antypatie niż dobro i prestiż państwa! I do tego ten idiota Kownacki który próbuje odwracać kota ogonem. Jak zwykle przez kartofla zaliczyliśmy kompromitację na arenie międzynarodowej , bo większość liczących się światowych przywódców na gali nie będzie, będą za to przywódcy państw małych, słabych, marginalnych. Do których Kaczyński z uporem maniaka próbuję wcisnąć Polskę. Ale jeszcze tylko 2 lata.. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 16:18 Wałęsa w wysokiej formie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Walesa to marionetka. 09.11.08, 16:19 Zawsze ktos nim manipulowal.A ze to zadufany w sobie glupol to nawet nie dostrzegl ze jego czas juz minal i nikt powazny nie chce miec z nim nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 16:24 Wałęsa to człowiek niewykształcony, jemu nieokrzesanie można wybaczyć fakty.interia.pl/tylko_u_nas/wywiady/news/walesa-z-kaczynska-zatanczyc-juz-jestem-nagrzany,1175791,766 Ale to jak postępują pozostali członkowie rządu PO, łącznie z jego liderem, to przejaw kompletnego braku klasy i dobrego wychowania. Oni okazują brak szacunku nie tylko Prezydentowi, ale również nam Obywatelom. Kiedy uwolnimy się od tego chamstwa i prostactwa kolesi z PO w polskim Parlamencie? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne anwad - prostaku 09.11.08, 16:28 wymien mi choc jeden kraj, gdzie 11 listopada wyprawia sie bale, to za prostaka cie przeprosze Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Moze przy nastepnych wyborach? 09.11.08, 16:30 Moze wreszcie narod zrozumie, ze "chamscy dresiarze" to nie tedy droga? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Moze przy nastepnych wyborach? 09.11.08, 17:34 Dresiarze dla niepoznaki ubrani w garnitury... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: nwad, a jak się ma "wykształcenie" do "okrzesa 09.11.08, 16:58 Powiedzmy, że bracia Kaczynscy są wykształceni, a mimo to, gołym okiem widać, że prostacy. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: nwad, a jak się ma "wykształcenie" do "okrzes 09.11.08, 17:36 A kiedy ostatnio byłeś u okulisty?;) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: ...jak "uposażenie" do "obrzezania". 10.11.08, 15:58 Ucinka mała, a uposażenie duże. Odpowiedz Link Zgłoś
erpe Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 09.11.08, 17:17 >anwad napisała: >Kiedy uwolnimy się od tego > chamstwa i prostactwa kolesi z PO w polskim Parlamencie? Trzeba po prostu wygrać wybory.A narazie lepszych nie widać.Bo PiS ma przegrane jak Amen w pacierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 09.11.08, 17:38 Z tych, którzy są, PiS jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 09.11.08, 17:58 anwad napisała: > Wałęsa to człowiek niewykształcony, jemu nieokrzesanie można wybaczyć > fakty.interia.pl/tylko_u_nas/wywiady/news/walesa-z-kaczynska-zatanczyc-juz-jestem-nagrzany,1175791,766 > Ale to jak postępują pozostali członkowie rządu PO, łącznie z jego liderem, to > przejaw kompletnego braku klasy i dobrego wychowania. Oni okazują brak szacunku > nie tylko Prezydentowi, ale również nam Obywatelom. Kiedy uwolnimy się od tego > chamstwa i prostactwa kolesi z PO w polskim Parlamencie? Córeczko! Nie zabieraj głosu, kiedy nie masz nic nowego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 09.11.08, 18:02 Jesteś moją fanką, że tak dobrze znasz moje wypowiedzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww choholi taniec !!! 09.11.08, 16:27 Balować można ale trzeba wiedziec z kim. Ja terz bym chciał pobalować ale bieda nie baluje tylko nabija kase biednym pracodawcą.Porzałowania godnym.Ile ludzi nigdzie nie było może byście jakiemuś szarakowi odstapili wejściowke.Bo prucz charówy niema nic .Lubie takie fotki bo jak sie szkalować to chociaż widać uśmiech .Miłej zabawy panowie . Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: choholi taniec !!! 10.11.08, 08:22 Może na starcie zainwestuj w słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 tw "BOLEK" Spieprzaj dziadu chlać z Koszczakiem 09.11.08, 16:39 i Michnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 16:43 Obywatel trzeciej z obywatelką czwartej RP w tańcu parami? To możliwe,ale tylko w programie rozrywkowym w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Bura Suka z Polsatu jest do dyspozycji Bolka. 09.11.08, 16:49 Byłaby z nich piękna para taneczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 16:49 Chciec to ty sobie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Kaczor powinien zaprosic Bolka, ale... 09.11.08, 16:52 ...pod warunkiem, ze ten podpisze zobowiazanie, ze nie bedzie nikogo obrazal i glupio sie wypowiadal (np. ze USA potrzebuje dwoch prezeydentow: na dni parzyste i nieparzyste). Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Prezydent Wolski już obraził Obamę, nie dotarło? 09.11.08, 17:48 Wysłał gratulacje Obamie za wygranie wyborów prezydenckich nieistniejącego państwa, "Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej" :DDDDDDDDD. Jak długo jeszcze ten dureń będzie nas kompromitował?! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 16:55 Relacje pomiedzy L.Kaczynskim,a L.Walesa sa adekwatne do relacji dwóch nienawidzacych sie sasiadów na dodatek mieszkajacych w jednej kamienicy,którzy tylko potrafia sobie nawzajem jedynie szkodzic.Ale w tym przypadku oprócz tego,ze szkodza sobie to takze i mnie jako obywatelowi tego panstwa wystawiajac na posmiewisko.Nalezy im tylko zyczyc zdrowia,bo na ich opamietanie sie nie ma co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
erpe Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 09.11.08, 16:56 >Jak zacznie mlaksac i ciamkac Każdy sądzi innych przykladając swoja miarę.To że ty sie tak zachowujesz nie jest regułą zachowań na Balach.Trzeba na nich bywać przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy odpustowy czereśniak , w sumie czego wymagać.. 09.11.08, 17:04 dziwie się dziennikarzom , niby łucone ale chyba z tej samej wioski pod Lipnem.. Odpowiedz Link Zgłoś
knip0 OFIARA 09.11.08, 17:09 Zachowuje się jak ofiara (Lech Wałęsa oczywiście). Zaraz chyba zacznie płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczyńską 09.11.08, 17:09 Tańczyć to ty sobie kłamco możesz z Danuśką, bezczelny typie wygoniłeś Panów Kaczyńskich z pałacu Prezydenckiego, nobilitując gangstera Wachowskiego, faktycznie Kaczyńscy są głupi, i ja też, że takiego kindybała żeśmy wynieśli na piedestał!( byłem mężem zaufania tego durnia), a nie Michniki cie wyniosły, i ludzie związani z Platformą i lewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
rethymnon1 Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 09.11.08, 18:09 To wyborcy PIS potrafia pisac? Jesli potrafia pisac to pewnie tez moga poczytac. Radze siegnac do historii - tam wyraznie widac wielkosc Lecha Walesy i karlowatosc blizniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
hid-den Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 09.11.08, 19:14 rethymnon1 napisała: > To wyborcy PIS potrafia pisac? > Jesli potrafia pisac to pewnie tez moga poczytac. Radze siegnac do > historii - tam wyraznie widac wielkosc Lecha Walesy i karlowatosc > blizniakow. Dzięki Bogu,są też normalni:) Odpowiedz Link Zgłoś
hid-den Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 09.11.08, 19:22 maxymus1 napisał: > Tańczyć to ty sobie kłamco możesz z Danuśką, bezczelny typie > wygoniłeś Panów Kaczyńskich z pałacu Prezydenckiego, nobilitując > gangstera Wachowskiego, faktycznie Kaczyńscy są głupi, i ja też, że > takiego kindybała żeśmy wynieśli na piedestał!( byłem mężem zaufania > tego durnia), a nie Michniki cie wyniosły, i ludzie związani z > Platformą i lewicą. Boże,jak ja nienawidzę całego świata!-a tak naprawdę najbardziej siebie-i tu gratuluję!Ale to nie jest dobre motto na życie:( Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: Wałęsa: Miałem ochotę zatańczyć z panią Kaczy 10.11.08, 08:27 Jakich panów K.? Co to za forma? Jeśli Wałęsę nazywasz kłamcą, to poszukaj dobrze słów na opisanie tego, co "panowie" K. wyczyniali i wyczyniają. Tylko obiektywnie, bez "kombatancko-solidarnościowego" zadęcia. IMHO "panowie" to w przypadku braci K. określenie, które nijak nie licuje z ich sposobem na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
knip0 A tak poza tym ... 09.11.08, 17:12 ...to pomysł na taki bal uważam za niepoważny. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Kaczynski czy jak mu tam 09.11.08, 17:21 to jak on sie okreslil zoliborski inteligent. Jak glupi sa ludzie ktorzy wybrali go na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
acs-13 Niezaproszenia Prezydenta Walesytylko swiadczy 09.11.08, 17:32 o plytkim charakterze i wielkich kompleksach zapraszajacych. Zwykle chamstwo . W koncu to nie jest prywatka u kaczynskiego. kiedy wrescie zabiora zabawki i pojda do domu PIS-urary ? Odpowiedz Link Zgłoś