schroedingers_cat 12.11.08, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 18:53 A gdzie Kononowicz, pytam, gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:44 Zaraz za Kaczyńskim, idą łeb w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Dlaczego w zestawieniu nie ma Janka Palikota??? 12.11.08, 21:45 pozamiatałby tych wszystkich papudraków w cuglach.. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 18:54 Dziwi mnie ze jeszcze czwarte miejsc zajmuje w sondażu. Obraza społeczeństwo i jeszcze ono jego popiera? Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 13.11.08, 04:59 nie-tak napisała: > Dziwi mnie ze jeszcze czwarte miejsc zajmuje w sondażu. Obraza społeczeństwo i > jeszcze ono jego popiera? To nie społeczeństwo go popiera, to jego margines ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek W końcu... 12.11.08, 18:55 ... robi się normalnie! Kaczyński z bliźniakiem na śmietnik historii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quant34 Re: W końcu... 12.11.08, 19:00 Wynika z tego, ze aż 11% społeczeństwa jeszcze nie przejrzała na oczy, miejmy nadzieję, że i te 11% w końcu oświeci. Miejsce w rankingu dla Kaczora powinno leżeć gdzieś między Kononowiczem a bezdomnym panem Zdzisławem z dworca centralnego (gdyby kandydował). Czwarte to zdecydowanie za wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: W końcu... 12.11.08, 19:09 Ludzie PiS za wiedza obu Kaczyńskich obrażają polskie społeczeństwo na każdym kroku, plują mu w oczy a społeczeństwo jeszcze ich popiera. Ot, subtelność polskiego społeczeństwa. W innym państwie tacy osobnicy zmuszeni by byli do dymisji, rezygnacji z wszystkich urzędów państwowych, a co w Polsce? Opozycja śpi, media wtórują, przyklaskują i nic nie robią sobie z tego a społeczeństwo jak społeczeństwo przymnie wszystko do wiadomości zamiast robić nacisk na media na forach by zmienić stan rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: W końcu... 12.11.08, 20:42 nie-tak napisała: > Ludzie PiS za wiedza obu Kaczyńskich obrażają polskie społeczeństwo na każdym > kroku, plują mu w oczy a społeczeństwo jeszcze ich popiera. > Ot, subtelność polskiego społeczeństwa. W innym państwie tacy osobnicy zmuszeni > by byli do dymisji, rezygnacji z wszystkich urzędów państwowych, a co w Polsce? > Opozycja śpi, media wtórują, przyklaskują i nic nie robią sobie z tego a > społeczeństwo jak społeczeństwo przymnie wszystko do wiadomości zamiast robić > nacisk na media na forach by zmienić stan rzeczy. A tusk morduje naród polski tak jak jego dziadkowie z wermachtu Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: W końcu... 12.11.08, 20:56 rokets_w napisał: > A tusk morduje naród polski tak jak jego dziadkowie z wermachtu Daj przykład na twoje twierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: W końcu... 12.11.08, 19:39 Stalo sie tak bo Polakom nie chcialo sie isc do urn wyborczych w swoim czasie. A za to poszly tam jakies odpryski spoleczne uznajace sie za ofiary systemu. Co jak co, ale frekwencja wyborcza przez najblizsza dekade bedzie na pewno super po takim nieszczesciu jakim jest obecny 'prezydet' i rzady populistyczne juz nam nie groza po odejsciu strasznych blizniakow. Mam tylko taka satysfakcje, ze udalo mi sie raz obrazic Jasnie Oswieconego Pana w intenetowym blogu i prokuratura sie zainteresowala. Co prawda pozniej sie niestety odczepili nie znajdujac znamion przestepstwa. Ale kogos widac zabolalo, i z tego mam satysfakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: W końcu... 12.11.08, 19:49 Czy trzeba zaraz obrażać, można bez obrazy robić nacisk i żądać ustępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: W końcu... 12.11.08, 20:41 maciej_aszek napisał: > ... robi się normalnie! > > Kaczyński z bliźniakiem na śmietnik historii!!! A tusk na szubienice za zdradę narodu Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: W końcu... 12.11.08, 20:59 rokets_w napisał: > A tusk na szubienice za zdradę narodu Udowodnij to! Kaczyńscy na każdym kroku ośmieszają i niszczą reputacje Polski, wiem co pisze ponieważ znam opinie o Kaczyńskich za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:03 To szokujące, że aż tyle osób chce głosować na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Dziwisz się?Polacy to plebeje! 12.11.08, 20:21 Ci durnie nigdy nic dobrego nie zrobią. Głosować na "króla" to trzeba być niespełna rozumu. Policzyłeś ilu ich jest? To się rzeczywiście w głowie nie mieści , że w Polsce jest tylu idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Dziwisz się?Polacy to plebeje! 12.11.08, 20:23 mark6 napisał: > Ci durnie nigdy nic dobrego nie zrobią. > Głosować na "króla" to trzeba być niespełna rozumu. > Policzyłeś ilu ich jest? > To się rzeczywiście w głowie nie mieści , że w Polsce jest tylu > idiotów. Nie chce obrażać Polaków ale naprawdę mam politowanie dla ich ubóstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Tusk60%,Sikorski45%,Cimosz10% Kaczor 2% 12.11.08, 20:39 takie są rzeczywiste sympatie polaków. Wszystko inne to manipulacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:05 Hmm... Koniec Napoleona nastąpi szybciej, niż większość się spodziewa. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Wypier....laj 12.11.08, 19:40 tylko to jedno pieszczotliwe słowko sie ciśnie na usta na widok tego ... Odpowiedz Link Zgłoś
kot.puszek.okruszek Hmm, PiS ma wyższe poparcie, a zatem... 12.11.08, 20:09 Co ciekawe, PiS ma wyższe poparcie niż Pan Prezydent Kaczyński :) Czyli nawet nie wszyscy zwolennicy pisu potrafią zaakceptować postawę L. Kaczyńskiego. Daje to do myślenia... -- Przebudowa Wyzwolenia DK52 Bielsko-Biała Bielsko-Biała zdjęcia Makiety kolejowe Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Preparowane sondaże nie robią wrażenia... 12.11.08, 21:19 Preparowane sondaże nie robią wrażenia na Prezydencie. Na mnie też nie robią, nikt w te sondaże publikowane w kłamliwej Gazecie Wyborczej nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Preparowane sondaże nie robią wrażenia... 12.11.08, 23:11 vitabravo napisał: > Preparowane sondaże nie robią wrażenia na Prezydencie. > Na mnie też nie robią, nikt w te sondaże publikowane > w kłamliwej Gazecie Wyborczej nie wierzy.vitabravo,ten prezydent może zostać tylko prezydentem jeszcze raz tylko w kibucu,też nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold19 Re: Hmm, PiS ma wyższe poparcie, a zatem... 12.11.08, 21:23 > Co ciekawe, PiS ma wyższe poparcie niż Pan Prezydent Kaczyński :) Czyli nawet nie wszyscy zwolennicy pisu potrafią zaakceptować postawę L. Kaczyńskiego. Daje> to do myślenia... *** swietnie zauwazone.. a jak sie pomysli wynika z tego.. ze sonadz jest po prostu calkowitym nonsensem.. a wyniki ustalono wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold19 hehehe LK w 2005 mial w GW cale 5%..tzn. sie 12.11.08, 20:11 ze tym razem LK wygra w pierwszej turze z herr Tusk. W miedzyczasie wszyscy beda mieli dosyc rzadow niemiec w Polsce sprawowanych przez ich namiestnika herr Tusk. Wymarzone szczeble kariery herr Tusk: 1. .premier Polski 2.... gauleiter von Polen. (gauleiter.. szef koloni ) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: hehehe LK w 2005 mial w GW cale 5%..tzn. sie 12.11.08, 21:10 Jesteś wyjątkowe ścierwo. Ja wiem, że sprzątasz kible w Reichu, śmieciu, ale czy to wina Tuska? arnold19 napisał: > ze tym razem LK wygra w pierwszej turze z herr Tusk. W miedzyczasie > wszyscy beda mieli dosyc rzadow niemiec w Polsce sprawowanych przez > ich namiestnika herr Tusk. > > Wymarzone szczeble kariery herr Tusk: > 1. .premier Polski > 2.... gauleiter von Polen. (gauleiter.. szef koloni ) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold19 Re: hehehe LK w 2005 mial w GW cale 5%..tzn. sie 12.11.08, 21:30 akkj napisał: > Jesteś wyjątkowe ścierwo. Ja wiem, że sprzątasz kible w Reichu, > śmieciu, ale czy to wina Tuska? > Mam nadzieje, ze nie jestes wynarodowionym polakofobem tesknacym za przeksztalceniem Polski w polskojezyczny region europejski o znaczeniu niemieckiego landu (tego malego) z systematycznie wynaradawiana tubylcza ludnoscia. herr Tusk jest przedstawicielem niemieckiej administracji na Polske. Masz ostatni przyklad: swiadomo przeciaganie rozmow o tarczy w nadzieji ze po wyborze Obamy nie dojdzie ona do skutku.. niedopuszczenie do powstania tarczy bylo strategicznym celem Niemcow. I wszystko wskazuje na to, ze go osiagnely. herr Tusk prowadzi niezwykle intensywna polityke wynaradawiajaca.. prawdziwa kultukampf z polska kultura i pamiecia narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hytrus Re: hehehe LK w 2005 mial w GW cale 5%..tzn. sie 13.11.08, 17:10 chm... arnold to taki niemiecko-austracki nick, moze juz lepiej nic nie pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Tusk nie radzi sobie 12.11.08, 21:21 Tusk zostanie wkrótce zmieciony ze stanowiska premiera. Jest nieudolny, nic nie potrafi wprowadzić w życie. Nie radzi sobie i powinien jak najszybciej zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold19 Re: Tusk nie radzi sobie 12.11.08, 21:32 norton2005 napisała: > Tusk zostanie wkrótce zmieciony ze stanowiska premiera. Jest nieudolny, nic nie potrafi wprowadzić w życie. Nie radzi sobie i powinien jak najszybciej zrezygnwać. *** Jest jak najbardziej nieudolny.. ale nie moze zrezygnowac.. w koncu wszyscy Polacy zauwaza jego nieudolnosc i jego antypolskosc a to jest wazne z powodu nastepnych wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Tusk nie radzi sobie 12.11.08, 23:16 norton2005 napisała: > Tusk zostanie wkrótce zmieciony ze stanowiska premiera. Jest nieudolny, nic nie > potrafi wprowadzić w życie. Nie radzi sobie i powinien jak najszybciej zrezygno > wać.Tusk,spoko i do przodu,kundle się nie liczą Odpowiedz Link Zgłoś
miraz89 Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:09 Czego by się spodziewać od "sondażu" Gazety zawsze mimo wszystko jesteście przeciwko prezydentowi jak i pis, sontaż z nieba wzięty jak i cała wasza obsrana prawda, zero obiektywności i pożytecznej wiedzy, jednak zawsze przepadaliście za neokomuchami i po. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:11 miraz89 napisał: > Czego by się spodziewać od "sondażu" Gazety zawsze mimo wszystko > jesteście przeciwko prezydentowi jak i pis, sontaż z nieba wzięty > jak i cała wasza obsrana prawda, zero obiektywności i pożytecznej > wiedzy, jednak zawsze przepadaliście za neokomuchami i po. Czy tylko Gazeta o tym pisze? Ot typowa reakcja Polaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:43 Masz racje. Wśród słuchaczy RM, Trwam itp z całą pewnością sonraz a według ciebie sontaż byłby diametralnie inny. Dlatego z tego powodu nie płacz i czytaj tylko sontaże ojczulka rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:54 Kto plącze, wy przyklaskujecie, przyzwalacie się obrażać. Postępuje tak prezydent czy polityk który żyje z pracy rak narodu? Wiec przyklaskujecie mu sami, a on robi co chce, nawet w sadzach go popieracie, wiec? Co mnie obchodzą sondaże ojczulka z Torunia, raz weszłam przed latami na stronę internetowa RM i wiedziałam z jaka osoba mam do czynienia, wiec ta osoba jest dla mnie powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński zrobi karierę w mediach 12.11.08, 19:10 po przegranych wyborach prezydenckich zatrudni się w TVTRWAM i będą z bratem robic program pt "Co ci tu dzisiaj spieprzyć" będzie to skrzyżowanie Pascala i Słodowego. Tytuł pierwszego odcinka "Jak spieprzyć dziada" Odpowiedz Link Zgłoś
acer100 Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:11 Ja na miejscu kaczyńskiego dałbym spokój z tą reelekcją,przecież nie ma żadnych szans,ludzie go nie cierpią.Powinien te dwa lata spędzić spokojnie-lato na helu,zima w Wiśle,jesień i wiosna w Klarysewie.Chłop zdrowia nie ma ,nacieszyć się spokojem i dać spokój narodowi.Po co on tak się szarpie? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:14 acer100 napisała: > Ja na miejscu kaczyńskiego dałbym spokój z tą reelekcją,przecież nie > ma żadnych szans,ludzie go nie cierpią.Powinien te dwa lata spędzić > spokojnie-lato na helu,zima w Wiśle,jesień i wiosna w > Klarysewie.Chłop zdrowia nie ma ,nacieszyć się spokojem i dać spokój > narodowi.Po co on tak się szarpie? Nic dodać nic ująć, zamiast gonić daje się mu jeszcze rady. Ciemny, ciemny jest ten naród!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzpol Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 20:50 A kto lubi Tuska ? paru debili z jego partii,już czas kończyć Panie Tusk pożal się Boże premierowanie i rządzenie tym PIĘKNYM KRAJEM,zabierzcie jeszcze wszystkim wypłaty ,tak jak wcześniejsze emerytury,i niech każdy się leczy w domu jak w średniowieczu bo po co szpitale,a dzieci to wyślijcie do szkoły w wieku trzech lat ,szybciej pójdą do pracy i będą zapie.....lać na PO jak kiedyś w planie miał Adolf H.,dowódca dziadka Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 21:09 andrzpol napisał: > A kto lubi Tuska ? paru debili z jego partii,już czas kończyć Panie Tusk pożal > się Boże premierowanie i rządzenie tym PIĘKNYM KRAJEM,zabierzcie jeszcze wszyst > kim wypłaty ,tak jak wcześniejsze emerytury,i niech każdy się leczy w domu jak > w średniowieczu bo po co szpitale,a dzieci to wyślijcie do szkoły w wieku trzec > h lat ,szybciej pójdą do pracy i będą zapie.....lać na PO jak kiedyś w planie m > iał Adolf H.,dowódca dziadka Tuska U nas tez szpitale pracują na własnym rozrachunku i żaden jeszcze nie został bez opieki szpitalnej, każdy ma prawo jak zachodzi potrzeba iść do szpitala i się leczyć, wiec w Polsce chce Tusk wprowadzić to samo, nie rozumie sprzeciwu PiS. Sprzeciw PiS jest po to by utrudniać prace rządowi czyli sabotować wszelkie poczynania rządu a wiesz jaka kara jest za sabotaż? Powtarzasz to co ci twój prowadzący generał do głowy włoży żebyś głosił jego propagandę i dążył by Polska stalą się krajem średniowiecznym, przeciąż była już o krok od tego za rządów braci Kaczyńskich. Co zrobili bracia Kaczyńscy z Polski? Drwinę i pośmiewisko, zniszczyli wizerunek na który pracowało społeczeństwo tak jak i poprzednie rządy. Zapewniam cie Polska miała dobra opinie za granica do rządów bliźniaków a ci zszargali jak i wygnali parę milionów ludzi z Polski na tułaczkę za chlebem po świecie. Ot wyniki rzadow bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh A co ma se kaczorek zalowac? 12.11.08, 19:20 Przeciez kampanie wyborcza ma za darmo, ciemny lud z oswieconym ludem zaplaca po równo, jeszcze wyjdzie na swoje nawet przy zerowym poparciu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: A co ma se kaczorek zalowac? 12.11.08, 19:31 Nie umie tego zrozumieć ze polskie społeczeństwo przybiera skore słonia a w uszy wtyka watę by nic nie słyszeć i nie reagować na wybryki prezydenta i jego świty. Nie umiecie się sami szanować, wiec co wymagacie od innych, szacunku do was? Społeczeństwo ktore akceptuje takie wybryki nie zasługuje na szacunek jak i na uznanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 20:55 acer100 napisała: > Ja na miejscu kaczyńskiego dałbym spokój z tą reelekcją,przecież nie > ma żadnych szans,ludzie go nie cierpią.Powinien te dwa lata spędzić > spokojnie-lato na helu,zima w Wiśle,jesień i wiosna w > Klarysewie.Chłop zdrowia nie ma ,nacieszyć się spokojem i dać spokój > narodowi.Po co on tak się szarpie? -------------------------------------------------- Masz rację ale na tronie nie siedzi sam, a razem z bratem - ten zaś mu nie odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
sleeper_in_the_grass Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:14 Akurat przyznam, że sondaże prezydenckie są robione idiotycznie. Jeżeli ludziom się daje do wyboru Tuska, Cimoszewicza, Marcinkiewicza, Kaczyńskiego i Ziobrę, to wiadomo, że Tusk ma swoich wyborców, Cimoszewicz swoich, a Marcinkiewicz, Kaczyński i Ziobro swoimi muszą się dzielić. Nie jestem zaskoczony, że Tusk jest na pierwszym miejscu, nie uważam że to źle, ale Kaczor jest w tych sondażach niedoszacowany. Wiadomo, że nie wystartuje jednocześnie Kaczyński i Ziobro, więc po co obaj w sondażu? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:14 Spada na łeb, na szyje i dalej uważa, że go Bielan z Kamińskim na II kadencje wcisną. Ale naiwniak!!!! Czy on w ogole wie, gdzie zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
sayitagain Tusk-Cimoszewicz to byłby ciekawy pojedynek 12.11.08, 19:19 Dobra wiadomość! Kaczyńskiemu najwyraźniej nic już nie pomoże - tak trzymać, Rodacy! Chętnie obejrzę pojedynek Tusk-Cimoszewicz, uważam, że obaj są interesującymi kandydatami. Tusk prawdopodobnie wygra, ale Cimoszewicz - o ile w ogóle wystartuje - może być ciekawą alternatywą dla elektoratu lewicowego, ostatnio w rozsypce. I może będzie jakaś sensowna debata programowa zamiast okładania się teczkami i obelgami. Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Tusk-Cimoszewicz to byłby ciekawy pojedynek 12.11.08, 23:23 sayitagain napisał: > Dobra wiadomość! Kaczyńskiemu najwyraźniej nic już nie pomoże - tak > trzymać, Rodacy! > > Chętnie obejrzę pojedynek Tusk-Cimoszewicz, uważam, że obaj są > interesującymi kandydatami. Tusk prawdopodobnie wygra, ale > Cimoszewicz - o ile w ogóle wystartuje - może być ciekawą > alternatywą dla elektoratu lewicowego, ostatnio w rozsypce. I może > będzie jakaś sensowna debata programowa zamiast okładania się > teczkami i obelgami. Oby.Jeżeli Cimoszewicz by wystartował wygrywa w drugiej rundzie z Tuskiem,jak ament w pacierzu.inni si nie liczą to folklor. > Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:20 Gdyby jeszcze tylko ten facet „spadł” nam z oczu tak szybko jak spadają jego notowania... Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Niech PiS odda kasę za te podróże 12.11.08, 19:26 W końcu to na zlecenie partii i brata prezydent objeżdżał kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:Niech Tusk wrescie spelni obietnice..... 12.11.08, 20:12 przedwyborcze!!Miala byc druga Irlandia i cuda na patyku!! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 nie pytajcie co tusk zrobi dla was 12.11.08, 19:30 powiedzcie lepiej co wy dla tuska zrobicie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec poprę Tuska w wyborach prezydenckich 12.11.08, 19:38 jeżeli oczywiście wyrazi chęć by kandować Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:A jeżeli...? 12.11.08, 19:51 A jeżeli, dajmy na to, ja bym się odważył...? Tak tylko pytam sondażowo na ile głosów mogę liczyć....;P Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy!!! 12.11.08, 19:48 Nie mogę się doczekać jak go kopnę w du....., to zrobię dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
1.fanfan Re: Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy!!! 12.11.08, 19:58 krakuw napisał: > Nie mogę się doczekać jak go kopnę w du....., to zrobię dla kraju To samo co GW dzisiaj, jak podano w Faktach w TVN piszą zwolennicy "wolnej" Polski w prasie rosyjskiej. Tu widać ten sam styl. Tak zrób to dla Kraju Rad, dostaniesz Order Lenina, oczywiście za "polski patriotyzm'. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie pytajcie co tusk zrobi dla was 12.11.08, 20:04 carpaccio4 napisał: > powiedzcie lepiej co wy dla tuska zrobicie Upszatnie mu mu palac prezydencki z szamba, by je perfumeria zastapic...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Mistrzostwo świata i kosmosu 12.11.08, 19:44 Witam Tusk ma więcej procent, o to dowód:http: pl.youtube.com/watch?v=dx4HjIN6wT8 Polak Kielczanin Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Mistrzostwo świata i kosmosu 12.11.08, 19:49 krakuw napisał: > Witam > > Tusk ma więcej procent, o to dowód:http: > pl.youtube.com/watch?v=dx4HjIN6wT8 > Polak Kielczanin Pracujesz dla tego banku? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mistrzostwo świata i kosmosu 12.11.08, 19:56 Polak Kielczanin powinien popierać kandydaturę Gosiewskiego. Jego wizja wielkiej gosiewszczyzny jest prze atrakcyjnym programem dla mieszkańców tamtejszego regionu - "scyzoryków". Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:51 To bardzo miła wiadomość. Ciekawe, jak wypadną rankingi po weekendzie niepodległościowym i licznych wpadkach jego Nadętości. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek tuskowi skocza sadaze u zwiazkowcow,stoczniowcow, 12.11.08, 19:52 pielegniarek,emerytow , rudy mesjasz i juz Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 dobiczek,dzięki takim dupkom jak ty,PIS traci! 12.11.08, 20:00 nawijaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: tuskowi skocza sadaze u zwiazkowcow,stoczniow 12.11.08, 20:01 dobiczek napisał: > pielegniarek,emerytow , rudy mesjasz i juz Tuskowi spadlo o 6 punktow procentowych to wiecej niz kaczynskimu ktoremu spadlo zaledwie 4 punkty, mimo to spoleczenstwo pamieta pobite pielegniarki przez jego brata, dlatego Tusk pomimo tak sporej straty dominue nad malym prezydencina...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Tylko Kotyniewicz na Prezydenta RP 12.11.08, 19:56 Witam Polaków Chce się zmierzyć z Tuskiem w debacie prezydenckiej w 2010 roku. Zadam mu tylko jedno pytanie, co zrobiłeś dla Polski, tylko bez bajerowania... Jan Kotyniewicz Polak Kielczanin - Silna Polska Prezydent RP 2010 - 2015 Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Towarzysz Kaczynski...Aut !!! 12.11.08, 19:59 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Tusk, Cimoszewicz, Marcinkiewicz, Kaczyński 12.11.08, 19:59 tuskowi wyraznie obadl slupek w ostatnich sondazach gw przechodzil bez problemow w pierwszej turze gromadzac ponad 50% biorac poprawke na tfuu gw chyba ma nie wiecej jak 25% poparcie... ...po roku cudow po nastepnych 3 latach nie zalapie sie nawet do obslugi szambiarki pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 cynick1,nie męcz sie..Patrz na swojego "idola" ! 12.11.08, 20:03 ble,ble... Odpowiedz Link Zgłoś
tersta "Prezydencie" Kaczyński,czas się zbierać!Nikt tu.. 12.11.08, 20:04 pana dalej nie chce. Mówiąc pana własnymi słowami: "...." (wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Polacy pokazali wała Kaczynskim... 12.11.08, 20:10 a będzie jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Czarne chmury nadchodza nad Donaldem!! 12.11.08, 20:14 Donald jest skonczony bo nic niezrobil przez rok czasu!!!Dzieki mediom utrzymal sie u wladzy!!Tak nieudacznego rzadu niema nigdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Tylko Kotyniewicz na Prezydenta RP 12.11.08, 20:09 Witam Polaków Chce się zmierzyć z Tuskiem w debacie prezydenckiej w 2010 roku. Zadam mu tylko jedno pytanie, co zrobiłeś dla Polski, tylko bez bajerowania... Jan Kotyniewicz Polak Kielczanin - Silna Polska Prezydent RP 2010 - 2015 Odpowiedz Link Zgłoś