wojtek2784 Tusk: Chciałem wstrząsnąć Palikotem ... 30.11.08, 17:02 Platforma to palikoty . To tylko zostało z Etosu Solidarności ? Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Tusk: Chciałem wstrząsnąć Palikotem ... 30.11.08, 17:16 wojtek2784 napisał: > Platforma to palikoty . To tylko zostało z Etosu Solidarności ? Z etosu PZPR pozostał jedynie PiS. Ale dobre i to, zawsze jest czym dzieci straszyć, że jak będą niegrzezzne to przyjdzie Ziobro i zrobi im kaczora z tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks widze ze siegamy po najciezsze "autorytety" 30.11.08, 17:17 nowak, byly pzprowski aparatczyk, ktory teraz zlustrowal by wszystko oprocz ojca dyrektora. tak zatwardzialy antysemita, ze boi sie nawet do wlasnych majtek zajrzec. coz, pogratulowac autorytetow, pogratulowac. rzuc jeszcze jakis cycat papcia dytektora... ********************************************************************* pierwszym ktory przewidzial kryzys byl kononowicz - nie bedzie niczego Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----Tusk POzer-zabiera innym,a sam w Peru 1,5 mln 30.11.08, 17:22 wydal na wycieczke swoja i zoneczki zacznij POzerze oszczednosci od siebie taki z Ciebie maz stanu jak z koziej du.y traba Tusku - ja tez umialbym zabrac kase, czy swiadczenia innym, zwlaszcza biednym - wiec czym Ty sie PO-zerze chwalisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-zmontowany-antychryst Re: a nie przeszkadza ci 30.11.08, 17:26 jak kaczynski jezdzi co piatek do Juraty samolotem na przyklad???i to za twoje?? Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: -----Tusk POzer-zabiera innym,a sam w Peru 1, 30.11.08, 17:30 hrabia-monte-christo napisał: > wydal na wycieczke swoja i zoneczki > > zacznij POzerze oszczednosci od siebie > > taki z Ciebie maz stanu jak z koziej du.y traba Tusku - ja tez > umialbym zabrac kase, czy swiadczenia innym, zwlaszcza biednym - > wiec czym Ty sie PO-zerze chwalisz ??? Oj biedy Ty biedy "matematyku". Oczywiście Lech Kaczyński do Japonii i Korei zasuwa na lotni, by było taniej (przypomnę, ze również z żoneczką). Bo ma do tego prawo, tak samo jak Lech Kaczyński. Czepiasz się, ze do Peru? No tak - Mongolia to jest dopiero RYNEK ZBYTU! Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: -----Tusk POzer-zabiera innym,a sam w Peru 1, 30.11.08, 17:32 Dodam, że Tusk leciał do Peru, gdy nie było groźby kryzysu. Kaczyński leci do Mongolii gdy Polska stoi u bram kryzysu. Dobrze ktoś powiedział "widzisz w oku bliźniego swego drzazgę, a we własnym oku belki nie zauważasz". Odpowiedz Link Zgłoś
prezentation1 Re: -----Tusk POzer-zabiera innym,a sam w Peru 1, 30.11.08, 17:39 n.wataha napisał: > Dodam, że Tusk leciał do Peru, gdy nie było groźby kryzysu. > Kaczyński leci do Mongolii gdy Polska stoi u bram kryzysu. > > Dobrze ktoś powiedział "widzisz w oku bliźniego swego drzazgę, a we > własnym oku belki nie zauważasz". ------------------ dodam jeszcze ze oficjalnie z podrozy wraca 7 grudnia, a tak naprawde to 5.XII, oklamal zeby nie spotkac sie z Sarkozy'm alenie zna Sarko, to klamstewko bokiem mu wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch.mariann Trudno poznać kiedy zawodowy oszóst nie kłamie 30.11.08, 17:35 MagDonald mówił że kryzys światowy nie będzie miał większego wpływu na polską gospodarkę i może to akurat prawda, a teraz oszukuje związkowców w stylu "wicie rozumicie" jest kryzys i nie stać nas na pomostówki? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Trudno poznać kiedy zawodowy oszóst nie kłami 30.11.08, 17:42 pazdzioch.mariann napisał: > MagDonald mówił że kryzys światowy nie będzie miał większego wpływu na polską g > ospodarkę i może to akurat prawda, a teraz oszukuje związkowców w stylu "wicie > rozumicie" jest kryzys i nie stać nas na pomostówki? Kochany kolego - na pomostówki nie stać Polski nie dla tego, ze na Świecie szaleje kryzys, lecz dla tego, że wkrótce w Polsce na jednego pracującego będzie przypadało 2 emerytów. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Do bolu szczery?... 30.11.08, 17:36 Juz przegrales.Totalnie.Nie uratuja ciebie ojcowie pijary z Wyborczej.Opozycja juz dawno przestrzegala.A TY?Jezdziles na wakacje.Ci co nie zobacza juz nigdy wakacji, podziekuja ci w Wyborach.A nie zobaczy je 90 procent spoleczenstwa.Bawic sie bedzie tylko elita z PO.Jak w PRL Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: ..Do bolu szczery?... 30.11.08, 17:49 presentation1 napisał: > Juz przegrales.Totalnie.Nie uratuja ciebie ojcowie pijary z Wyborczej.Opozycja > juz dawno przestrzegala.A TY?Jezdziles na wakacje.Ci co nie zobacza juz nigdy w > akacji, podziekuja ci w Wyborach.A nie zobaczy je 90 procent spoleczenstwa.Bawi > c sie bedzie tylko elita z PO.Jak w PRL Gierka. Ależ nie irytuj się kolego. Nikt nie broni prezydentowi jechac na wakacje do Mongolii czy Japonii. Chodzi tutaj jedynie o to by wszystkich mierzyć jedną miarą. Więc jeśli premier może, to i prezydent może. Bądź co bądź wszystkim należy się urlop urzędowo. A że nie każdego stać na Peru czy Mongolię - przecież chyba nie twierdzisz, ze należy w Polsce wprowadzić komunizm, tak by wszystkim było po równo? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Do bolu szczery?... 30.11.08, 18:00 Blad na bledzie.Tusk nie mial w planach Machu Pichu.Zabawil sie za poltora miliona pozniej.Wizyta Prezydenta w Azji jest z przedsiebiorcami(Tuska nie byla, pojechal zeby go uswietnili z czapeczka).Tusk jako liberal jest totalnie skonczony.Mowi np. o podatkach ktore od przyszlego roku wprowadzil PiS.Zmian nie bedzie.Nadszedl kryzys.Tusk znalazl 90 miliardow zlotych.W budzecie nie ma.Sa w kieszeniach podatnikow.Da ta kase biznesowi.Kasa po prostu przepadnie.Z mojej wiedzy wynika ze 90 procent z tej kasy wyplynie z Polski w ciagu 4 miesiecy.Wirtualnie.Jeszcze nie wlozyl kasy, a jej juz nie bedzie.Dalej.To juz nie beda zarty.Recesja sie zaczela.Kto przezywa najwieksze kryzysy?Firmy ktore dzialaly w obieku miedzynarodowym.Szastaly kasa w lewo i prawo.Co dzis sie okazuje?Firmy czy korporacje narodowe sa najmniej zarazone kryzysem.Zapewniaja rynek wewnetrzny.To podobnie ,jak zlotowka.Ile daje do totalnego kryzysu w Polsce?...4 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Do bolu szczery?... 30.11.08, 18:01 i na koniec.My nie mamy prawie nic polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Do bolu szczery?... 30.11.08, 18:06 Jestesmy w wiekszosci uzaleznieni od firm - matek.Nie polskich.Przeciez wielkie sieci chociazby supermarketow zachodnich nie MAJA ZYSKU.Nie placa wiec w Polsce.Tak przewiduje prawo.Wiesz co robia zeby zlikwidowac podatki?Sprowadzaja szklanki np. z Francji ktore kosztuja drozej niz wagon bananow.W ogolnych rozliczeniach nie maja zysku.Transferuja z Polski kase do matek , ktora obsluguje patriotycznie firmy danego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: ..Do bolu szczery?... 30.11.08, 18:35 presentation1 napisał: > Jestesmy w wiekszosci uzaleznieni od firm - matek.Nie polskich. To chyba również dzieje się na zachodzie?! Weź np. Opla w Niemczech. Czy wiesz, że to już od dawna nie jest niemiecka lecz amerykańska firma? > Przeciez wielkie sieci chociazby supermarketow zachodnich nie MAJA > ZYSKU.Nie placa wiec w Polsce. Tak przewiduje prawo. Prawo przewiduje, że jeśli ktoś nie ma zysku, to nie płaci podatku dochodowego bez względu na to czy jest firmą zagraniczną czy polską. O czym więc świadczy Twój przykład? Że Polacy są głupi i nie potrafią działać tak by nie płacić podatku dochodowego? Bo tylko o podatek dochodowy tutaj chodzi. Tyle, że zapomniałeś iż jest jeszcze w Polsce VAT, który bez względu na to czy masz zysk czy stratę, płacić i tak musisz. Bo to podatek od wartości dodanej. Więc nie jest tak źle jak to przedstawiasz. > Wiesz co robia zeby zlikwidowac podatki?Sprowadzaja szklanki > np. z Francji ktore kosztuja drozej niz wagon bananow.W ogolnych > rozliczeniach nie maja zysku.Transferuja z Polski kase do matek , > ktora obsluguje patriotycznie firmy danego kraju. I o czym to ma świadczyć? Że Polacy to głąby i nie potrafią robić takich samych numerów? A jak można transferować kasę, której firma nie ma, bo przynosi straty? Przecież jeśli ta szklanka jest droższa od wagonu bananów, to wiesz jaki Vat od takiej szklanki zapłaci hipermarket? Nie wiesz? Bo pewnie myślisz, że jak nie ma zysku, to nie zapłaci? Zapłaci, gdyż to wartość dodana, czyli wartość o którą cena się zwiększa. Zostań Ty prywaciarzem, choćby babcią szaletową, a wtedy ucz ojca dzieci robić. Ja w prywatnej inicjatywie siedziałem 25 lat, więc Twoje bajduły mogą jedynie rozśmieszać, no chyba, że kierowane są do takich samych nieudaczników jak Ty, którzy o mikroekonomii (nawet babci szaletowej) mają takie pojęcie jak wół o gwiazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: ..Do bolu szczery?... 30.11.08, 18:55 presentation1 napisał: > i na koniec.My nie mamy prawie nic polskiego. A kto doprowadził do upadku np. Unitrę? Ci wredni Polacy! Bo woleli kupować zachodnie marki niż polskie, choć nie były gorsze w czasach gdy Unitra padła. A nie padła, bo nie produkowala - towarów miała w sklepach i magazynach pod sam sufit. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: ..Do bolu szczery?... 30.11.08, 18:53 presentation1 napisał: > Blad na bledzie.Tusk nie mial w planach Machu Pichu.Zabawil sie za poltora mili > ona pozniej. Wiesz, być w Peru a nie zobaczyć Machu Pichu, to byłoby dopiero idiotyzmem. > Wizyta Prezydenta w Azji jest z przedsiebiorcami(Tuska nie byla, po > jechal zeby go uswietnili z czapeczka). A do czego Prezydentowi ci przedsiębiorcy w Mongolii? Mamy zamiar sprzedawać tam dojarki dla kóz? > Tusk jako liberal jest totalnie skonczony. A Ty wiesz co to liberalizm? Przecież kilka tygodni temu udowadniałeś, że liberalizm to komunizm?! > Mowi np. o podatkach ktore od przyszlego roku wprowadzil PiS.Zmian > nie bedzie. Ke? Jak od przyszłego roku ma coś wprowadzić PiS? PiS może obecnie jedynie wyprowadzać (np. pijanych posłów). > Nadszedl kryzys.Tusk znalazl 90 miliardow zlotych.W budzecie nie ma.Sa w kieszeniach podatnikow. No to chyba normalne nie? Slyszałeś kiedyś że rząd znajduje pieniądze np. w piramidach? W Polsce nie ma piramid. W zatopionych statkach? Takie rzeczy zdarzały się w krajach ibero-amerykańskich. A może rząd powinien dodrukować? Niestety pieniądze drukuje NBP. Każdy rząd demokratycznego państwa pieniądze zdobywa na podatnikach. Rząd Hitlerowskich niemiec nie uważam za demokratyczny, zaś komunistyczne, które upaństwawiały prywatną własność tym bardziej. > Da ta kase biznesowi. No tak, powinien dać na przejedzenie. Afryka udowodniła, że dawanie pieniędzy najbiedniejszym powoduje, że coraz więcej rąk wyciąga się po pieniądze. > Kasa po prostu przepadnie. Oczywiście, że jak zainwestuje się w przedsiębiortstwa, a przedsiębiorstwa zatrudnią więcej pracowników, to pieniądze przepadną. Dla tego trzeba dać te pieniądze Kowalskim, niech kupią sobie nowy TV, samochód, pralkę, lodówkę, a wtedy te pieniądze nie przepadną :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D To co piszesz to czysta dotkryna wyjęta z Kapitału Marksa. > Z mojej wiedzy wynika ze 90 procent z tej kasy wyplynie z Polski w > ciagu 4 miesiecy.Wirtualnie. Bankowiec jesteś, a na ekonomii się nie znasz? > Jeszcze nie wlozyl kasy, a jej juz nie bedzie. No to chyba świetnie, bo jeszcze nie zainwestował, a już jej nie ma. Więc nic nie wypłynie :D:D:D:D:D:D > Dalej.To juz nie beda zarty.Recesja sie zaczela.Kto przezywa > najwieksze kryzysy?Firmy ktore dzialaly w obieku > miedzynarodowym.Szastaly kasa w lewo i prawo.Co dzis sie okazuje? > Firmy czy korporacje narodowe sa najmniej zarazone kryzysem. Pamiętam jak właśnie niejaki towarzysz Kania nawoływał by kupować jedynie polskie towary. Masz rację - problem tylko, że jak staniesz na środku własnego mieszkania i rozejrzysz się wokół, to przekonasz się, ze sam jesteś sabotarzystą własnych pomysłów, gdyż nie znajdziesz wokół siebie nawet 5% towarów Made in Poland. A jak nie zmusisz Polakó do kupowania tylko polskiego, to Twoje farmazony na nic się nie zdadzą. No chyba, że wykorzystamy pomysł Fidela Castro! > Zapewniaja rynek wewnetrzny.To podobnie ,jak zlotowka.Ile daje do > totalnego kryzysu w Polsce?...4 miesiace. Człowieku, model ekonomiczny Kuby naprawdę w Polsce się nie przyjmie. Polacy nie będą kupować wyłącznie polskich produktów (włącznie z Tobą). Więc zapomnij o marksistowskim modelu gospodarczym. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: dawno sie tak nie ubawilem 30.11.08, 19:53 pis_be_with_you - masz chlopie zaparcie!!!! czy myslisz ze on cokolwiek zrozumial??? watpie! !! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: dawno sie tak nie ubawilem 30.11.08, 20:06 pies_na_prawizne napisał: > pis_be_with_you - masz chlopie zaparcie!!!! czy myslisz ze on > cokolwiek zrozumial??? watpie! !! Dyskusja to wymiana poglądów, a nie jedynie przekonywanie drugiej strony do tego, że "ja mam rację". A dyskusję czyta wiele osób i właśnie dzięki przedstawianiu faktów mogą sobie wyrobić zdanie kto w dyskusji ma rację. Więc: 1. Warto dyskutować, nawet jeśli nie przekona się adwersarza. 2. Warto robić to w kulturalny i przejrzysty sposób. 3. Nie warto wciskać kitów, bo jesli nie adwersarz, to inny czytelnik Ci je wytknie. Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy Re: dawno sie tak nie ubawilem 30.11.08, 21:13 pis_be_with_you napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > > pis_be_with_you - masz chlopie zaparcie!!!! czy myslisz ze on > > cokolwiek zrozumial??? watpie! !! > > Dyskusja to wymiana poglądów, a nie jedynie przekonywanie drugiej > strony do tego, że "ja mam rację". > A dyskusję czyta wiele osób i właśnie dzięki przedstawianiu faktów > mogą sobie wyrobić zdanie kto w dyskusji ma rację. > > Więc: > 1. Warto dyskutować, nawet jeśli nie przekona się adwersarza. > 2. Warto robić to w kulturalny i przejrzysty sposób. > 3. Nie warto wciskać kitów, bo jesli nie adwersarz, to inny > czytelnik Ci je wytknie. ----------------------- pies ma racje, Wajdzik to beton, a glowa betonu nie przebijesz, ja go znam, to prymityw, wiec zeby mu to wszystko wytlumaczyc co napisales punkt po punkcie, on musialby urodzic sie jeszcze raz, spotykam go na targu Aux Sablettes, place Lalo, nieraz na pchlim targu przy pl.Frachon, znani mu Polacy unikaja go z 2 powodow, bo beton i on zawsze ma racje i dlatego ze to SBek, nawet wlasny syn go unika Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: ..Do bolu szczery?... 30.11.08, 19:11 > Juz przegrales.Totalnie. :) Po IMO przegranych wyborach znikna stare nick`i i pojawią nowe :P. Tak jak >kikoo<, czy jak te inne (nick`i) owego user`a miały zamienić się w jeden - <VICTORIA> -. Po wygranych wyborach w 2007r :P. Ani wygranych wyborów, ani zmiany nick`a( no trudno, przegrane wybory). Z miłym kwa, kwa ;> :P. Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem d... 30.11.08, 17:37 ....i prawdziwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
edwardrydz Tusk - Slonce Peru Krol Bajeru Wszechczasow!!! 30.11.08, 17:42 Panie premierze prosze dla dobra spoleczenstwa zdjac z siebie ten ciezki i malo platny trud rzadzenia :-D Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----mezem stanu to jest prof. L.Kaczynski,a nie--- 30.11.08, 17:55 mgr historii, malarz kominow ... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa [...] 30.11.08, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 [...] 30.11.08, 18:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Tusku, zaczynam Cię kochać! 30.11.08, 18:08 nie lubiłem Cię, ale jezeli skutecznie przeprowadzisz reformę emerytur (wbrew komunistom z Solidarnosci, PiSu i SLD), to zostanę Twoim zwolennikiem, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tusku, zaczynam Cię kochać! 30.11.08, 18:26 > lewak to osobnik o dwóch lewych rękach i lubiący leniuchować, ale > dorabia do tego ideologię Kołtun to karykatura człowieka. Bez ideologii. Chyba, że jest to kołtun parafialny. Wtedy ma ideologię kościelnego. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
red.kris Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem d... 30.11.08, 18:10 swego czasu, lata temu, to "związki" wstrząsały władzą, natomiast, jak czytam, dziś to władza wstrząsa związkami, i to, w naddatku, terapeutycznie. Patrząc od tej strony, artykuł podoba mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem 30.11.08, 18:15 czyli agent SB tw Bolek byl bledem sluzb specjalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Panie Tusk........... 30.11.08, 18:12 Pan sie nadaje do czasow Gerka.To nie te czasy.Gdyby Pan zrobil chociaz jeden biznes w zyciu.Nie.Pan wybral eksperyment na Polsce.Jestes Pan cale zycie na panstwowym garnuszku.Liberal czy oszust? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Oj panie presentation1 nie przywołuj Gierka, gdy s 30.11.08, 19:08 presentation1 napisał: > Pan sie nadaje do czasow Gerka.To nie te czasy.Gdyby Pan zrobil chociaz jeden b > iznes w zyciu.Nie.Pan wybral eksperyment na Polsce.Jestes Pan cale zycie na pan > stwowym garnuszku.Liberal czy oszust? Oj panie presentation1 nie przywołuj Gierka, gdy sam proponujesz wprowadzenie w Polsce modelu ekonomicznego Fidela Castro (proszę link do Twojej wypowiedzi): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=87904701&a=87910071 Bo wolę model Gierka niż Kuby, którą proponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you presentation1 ale Ci pis-be-with-you pojechał :D:D 30.11.08, 19:12 presentation1 ale Ci pis-be-with-you pojechał :D:D Ale faktycznie miał rację. Tobie marzy się pobudzenie polskiej gospodarki przez zakaz importu i wprowadzenie na polskim rynku z powrotem PEWEXów (dla wybrańców zapewne, bo jak pozwolisz obywatelom posiadać zachodnią walutę, to ona i tak odpłynie wtedy z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 Czasy Gomułki,kiszczaka, to czasy Kaczynskich !!! 30.11.08, 19:19 żyło im sie bardzo dobrze i bogato..Mieli wszystko,luksusowe mieszkanie,{bez podwórka},żadnych zmartwień finansowych..PZPR dała im wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem 30.11.08, 18:21 Kpisz czy o zdrowie pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem 30.11.08, 18:52 po co się tak krygujesz, trzeba było jeszcze raz wkleić np. to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=87904701&a=87907378 lub to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=87904701&a=87910981 Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem 30.11.08, 23:02 Drugi post jest mój - podtrzymuję tę definicję w całej rozciągłości. Dlaczego przypisujesz mi autorstwo pierwszwgo, pozostanie Twoją (dziwną) tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem d... 30.11.08, 18:44 Zaczyna być zasadą, że każde poufne spotkanie, raport "przecieka" do mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem 30.11.08, 19:04 To było spotkanie ze związkowcami, więc nie miało harakteru poufnego. Żaden związkowiec nie był prześwietlany czy nie wnosi dyktafonu lub kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 Rydzyk i Kaczynscy, najbardziej znienawidzeni.... 30.11.08, 19:16 Polacy gremialnie potepili tych trzech łajdaków, stawiając na nich krzyżyk...na droge! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 L.Kaczynski 2o%poparcia,Brat -80%!!! 30.11.08, 19:21 Rydzyka kochają tylko ślepi,głusi i niepiśmienni 12% Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz czego chciec od tych nagran ? 30.11.08, 19:49 tusk po pierwsze nie mowil nic innego niz zawsze to nie bylo zadne tajne spotkanie wiec nie rozumiem po co mowic ze cos zostalo odtajnione powiedzial to co trzeba : zrobimy reforme czy to sie komus podoba czy nie nawet jesli mielibysmy wybory przegrac lub stracic poparcie sa ludzie ktorzy chca utrzymania gó...anego systemu i zdrowia i emerytalnego tylko po to by cos mu skaplo tez pracujecie na tych pierdzistołków śniadków i reszte wąsatych leni i palaczy opon Odpowiedz Link Zgłoś
anwad "Przeciek" - w cudzysłowie 30.11.08, 19:54 Na kogóż to się tym razem Tusek chciał wykreować? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: anwad 01.12.08, 15:32 anwad napisała: > Na kogóż to się tym razem Tusek chciał wykreować? Tusk nie musi nawet kiwnac palcem w bucie. Cala robote odstawiaja za niego politycznie poprawne, zaslepione bezgranicznie nienawiscia do PiSu i prezydenta, media oraz wynajete szczekaczki typu Palikota czy Niesiolowskiego. Tusk: Polskosc to nienormalnosc. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mileg Re: Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem 30.11.08, 20:00 isa.stern napisała: > Tusk zawsze zachowuje klasę, nie to co prezydent Kaczyński, który na swoim koncie ma takie odzywki, że wstyd powtarzać; choćby "Won, gnoju"... --- a parch powtarza kłamstwo za ograniczonym wodolazem, mimo przeczeniu najbardziej zainteresowanego; Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne idziemy na kolacje, PiSiaki mozecie szczekac 30.11.08, 20:03 do 20:30, potem- won gnoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 mileg,ty też dostałeś okres,czy kopa w jajo? 30.11.08, 20:05 parchu... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 mission impossible najemnikow pis-bolszewii 30.11.08, 20:09 pis zdechl jak bura suka Dorna pod plotem wylli kaczynskich na Zlolybozu. A niewypaly z kaczo-mossadu nadal pluja. Ciekawe jak rydzykomaniaki chca zwalczyc agentow mossadu we wlasnych szeregach, skoro im rozporki zaplombowali. Ciesze sie na dalszy rozwoj wypadkow. Niewatpliwie zawartosc rozporkow tow. Kaczynskich bedzie zawierala wiele elementow polityczno-degradujacych, a moze nawet doprowadzi do redefifinicji najpiekniejszego pojecie "patryjotyzmu". Kto noe obrzezany - ten nie Wolak-Patryjota. No coz, kazdy "pan" mierzy patryjotyzm wg wlasnej "miarki". Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 *** Tusk szczery? Chyba pierwszy raz w życiu! **** 01.12.08, 06:04 Tusk był szczery? Jeśli tak to chyba trzeba ogłosić nowe święto narodowe. Święto szczerego premiera. Jest okazja do świętowania bo to chyba pierwsza szczerość Donalda w jego życiu publicznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----Tusku niedlugo Polacy wstrzasna Toba PODyzmo-- 30.11.08, 20:20 i wrocisz tam gdzie Twoje i Polszewikow miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-live Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem d... 30.11.08, 20:30 NIECH TA TELEWIZJA PISOWSKA NIE PODNIECA TAK SŁOWAMI PREMIERA.A TYM ZWIĄZKOWCOW RADZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ ,GDYŻ ZA CHWILĘ ZACZNĄ SIĘ ZWOLNIENIA ,GDYŻ WYNIKA TO Z RACHUNKU EKONOMICZNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---cuda Tusia-PKB z 4,8 na 3,7 i podwyzka akcycy-- 30.11.08, 20:41 oczywiscie PO-dwyzka akcyzy na alkohol - przestepcy juz zacieraja rece, no i akcyza na sprowadzane auta to prawdziwa twarz zlodziei aferalow z PO Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Tusk: Chciałem wstrząsnąć związkowcami, byłem 30.11.08, 21:10 zanim zacznie wstrząsać związkowcami niech wstrząśnie sobą - niech sam przeżyje za 1000 zł miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
friend100 Re: Związkowcy mają pensje 01.12.08, 00:03 szefowie związków zarabiają po kilkanaście tysięcy miesiecznie; oni nie mają nic wspólnego z ludzmi, którzy zarabiają po 1 tys. złotych Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Tusku ! ty juz masz skleroze ! 30.11.08, 21:34 Ledwo wybuchł światowy kryzys finansowy twierdziłeś, że nic się nie dzieje, ze on Polski nie dotyczy . Nawet na sugestie prezydenta, żeby na ten temat rozmawiać, mówiłeś, ze jest to sianie paniki. Już czas żebyś jakieś leki antysklerotyczne zaczął brać, bo do stołka prezydenckiego nie doczekasz . Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Tusku ! ty juz masz skleroze ! 01.12.08, 01:50 brynk napisał: > Ledwo wybuchł światowy kryzys finansowy twierdziłeś, że nic się nie dzieje, ze > on Polski nie dotyczy . Nawet na sugestie prezydenta, żeby na ten temat > rozmawiać, mówiłeś, ze jest to sianie paniki. Już czas żebyś jakieś leki > antysklerotyczne zaczął brać, bo do stołka prezydenckiego nie doczekasz . I widzisz w tym co powiedział Tusk jakieś kłamstwo? Powiedział to co najmniej miesiąc temu. Czy przez ten miesiąc w Polsce otwarły się jakie wrota recesji i pochłonęły Cię? A przecież mówił "na razie nie mamy kryzysu". Wiesz co znaczy słowo "na razie"? To przecież prezydent Kaczyński twierdził, ze już kryzys dotarł do Polski. Tyle, że to wieszcz, więc wieszczył nieco przed czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 kacza impotencja z mossadu nadaje 30.11.08, 21:48 zolcia zalany tow. j. kaczynski uruchamia swoje ostatnie bastiony "kaczowaadzy" - bylych sb-ekow, obecnie na garnku mossadu. tow. Jarucha przedzie jak kura na grzedzie, to tez wyglada i rozkazuje jak zdesperowany impotent, taki co to chce patykiem udowodnic Szczypinskiej i swiatu swoja "meskosc". Odpowiedz Link Zgłoś