leliwa-xiv Nowy podatek PIT 01.12.08, 22:08 Nowy podatek PIT to przecież wasze dzieło, panowie pisuary. PO tylko chętnie z niego skorzystała. Teraz wy i wasi kumple ,i wasi mocodawcy będą zarabiać o wiele więcej, a ciemny ludek niech na nich płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Tak jak mowi Lech Walesa: kaczory do destrukcji sa 01.12.08, 22:12 swietne. Nie potrafia nic zbudowac, za to zniszcza wszystko. Ten facet tylko potrafi klamac. Niech znowu pokaze w TV puste lodowki. Pusty smiech mnie ogarnia jak widze te jego nalana gebe. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Tak jak mowi Lech Walesa: kaczory do destrukc 01.12.08, 22:17 jacek230 napisał: > swietne. Nie potrafia nic zbudowac, za to zniszcza wszystko. Ten > facet tylko potrafi klamac. Niech znowu pokaze w TV puste lodowki. > Pusty smiech mnie ogarnia jak widze te jego nalana gebe. Im sie wydaje ze bedac "opzycja" tzn.niszczyc wszystko po kolei. ZADEN Z TYCH PISIOROW NIE ZAPROPONOWAL JESZCZE COS CO MIALO BY SENS I PERSPEKTYWE. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszejestem.jaki.jestem J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 01.12.08, 22:27 Jadę do Ugandy-tan mnie euro nie ograbi i Jarkolecha też nie zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 01.12.08, 22:28 Acha!!! juz zapewne są ograbiani, ograbiani ze złudzeń co do osoby waszmości panie JK. Odpowiedz Link Zgłoś
kml19 J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 01.12.08, 22:33 No i mam za swoje. Przeczytalem ten pijany belkot i nie bede mogl spac. Nie rozumiem czego ten gosc chce ale wydaje mi sie ze jedyne co moze tlumaczyc te wyglupy to chec zaistnienia w mediach. Nie to mnie martwi ale jesli jest tak jak fama glosi ze zeby zaistniec w PiS - e trzeba byc glupszym niz prezes to juz nie wiem gdzie on ludzi sobie szuka Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 01.12.08, 22:40 Szuka równych siebie a takich jest jeszcze dużo w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis jakby kaczor przeleciał szczy . pinską , to by 01.12.08, 23:09 mu ulżyło . A tak , gotow jest pęc jak granat , od nadmiaru machismo . Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner To on tam przemawiał do jakichś Mongołów? 01.12.08, 23:22 [ten wypierdek potrafi tylko straszyć np. swoim pistolecikiem] Odpowiedz Link Zgłoś
lucianog J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 01.12.08, 23:30 Nie lubię, kiedy JK wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia, prowadząc przy każdej okazji propagandę strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Członkowie PiS-od dzisiaj nie tykamy Kwaśniewskieg 01.12.08, 23:31 Szanowny elektoracie PiS. Wyszło nowe rozporządzenie w sprawie "Kogo dziś opluwamy" Czytamy tam, ze od dzisiaj wchodzi całkowity zakaz pisania źle o byłym prezydencie Kwaśniewskim! W związku z desygnowaniem przez szefa partii byłego premiera Jarosława Kaczyńskiego, na stanowisko szefa NATO osoby p. prezydenta Kwaśniewskiego, należy zaprzestać opluwania w/w osoby. Rozkaz wykonać natychmiast. Szczegóły znajdziecie tutaj: www.dziennik.pl/polityka/article274370/Jaroslaw_Kaczynski_popiera_Kwasniewskiego.htm Odpowiedz Link Zgłoś
donvitos J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 01.12.08, 23:31 Czy ten kurdupel moze przestac gdakac??!! przeciez to juz wola o pomste!! Kmiot i wiesniak!! Odpowiedz Link Zgłoś
human77 J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 02.12.08, 00:17 i to jest wina Kaczyńskich i ich środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
1_apollo J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 02.12.08, 00:55 Okres przed świateczny skłania premiera do wykazania się pracą- podobnie i prezydent wykazuje się...w premierze widze mało hatyzmy-a przekonany jestem że nie chciał bym takiego prezydenta po wyborach.Karzdy z nich ma ceche polaka (partyjną)nie dla interesu polski a niskich lotów wartą.Kto nami będzie żadził?aby było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 02.12.08, 11:56 A dlaczego Prezes PiS obniżył składkę rentową . Spowodowało to olbrzymie klopoty w ZUS i konieczność dotowania ZUS z budżetu państwa . Dość już takich " genialnych " posunięć i twierdzeń jak z euro . Odpowiedz Link Zgłoś
dosad J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 02.12.08, 12:02 Że tez są jeszcze ludzie, którzy chca słuchac kłamstw tego, podejrzewam, chorego z nienawiści człowieka. Chciałabym dozyć chwili, kiedy razem ze swoim bratem odpowie przed całym narodem za skutki swoich nieodpowiedzialnych dzialan. Odpowiedz Link Zgłoś
copyland J. Kaczyński: Polacy zostaną ciężko ograbieni 08.12.08, 22:32 Kaczyński!, pozostań sobą do końca - czyli do najbliższych wyborów ! Odpowiedz Link Zgłoś