profanum_vulgus 03.12.08, 17:13 Sowieci zajmują się pierdołami, a chyba większym problemem jest wymieranie kacapskiego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_opticum Twoja stara 03.12.08, 17:26 należy do kacapskiego narodu. ------- www.eatmyshit.blox.pl Jak trwoga to do twaroga Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod państwo sprawiedliwości, prawa .... 03.12.08, 17:30 i głupkowatej telewizji fotoforum.gazeta.pl/3,0,1568050,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
waariat Oo nie! oni się myją!! :)) 03.12.08, 17:47 "wykonują różne czynności, także te intymne, np. myją się,.. " Szczyt bezczelności jak oni moga się myć przed kamerami;) tylko wodę marnują! darmozjady! Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Oo nie! oni się myją!! :)) 05.12.08, 16:19 chcialbys zeby twoje dzieci ogladaly jak jakis koles myje sobie d... na wizji? Albo udaje ze posuwa kolezanke? Bo ja jakos nie berdzo. Uwazam ze te "realiti szoly" sa zenujace, problem polega na tym ze nie zawsze upilnujesz co twoja pociecha oglada. Ja bym nie chciala zeby moja "uczyla" sie zwierzecych zachowan z telewizji. Moga sobie to nadawac po 22 jesli ktos lubi takie "smaczki" waariat napisał(a): > "wykonują różne czynności, także te intymne, np. myją się,.. " Szczyt > bezczelności jak oni moga się myć przed kamerami;) tylko wodę marnują! darmozja > dy! Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy to w polsce, nie w rosji, panienka ... 03.12.08, 17:57 ...odbyla publiczna kopulację ku uciesze milinow widzów, a teraz udziela wywiadow tygodnikom. katolicki kraj, wysoka kultura, sladu wugarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_kwiatkowska Re: to w polsce, nie w rosji, panienka ... 03.12.08, 19:01 Gratuluję szowinistycznego myślenia! Ta, jak ją nazywasz, "panienka" nie robiła tego sama. Co do katolickiego kraju, owszem, zgadzam się. Głównie ze względu na Twoje patriarchalne myślenie, w którym to kobieta jest lubieżna, sypiając z mężczyzną na oczach milionów, a ten z kolei jawi się nam jako "supersamiec" w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Sugeruję przeanalizować głębiej np. zastosowanie w języku polskim przymiotnika porządny w odniesieniu do kobiety i do mężczyzny. Jeżeli ktoś nie dostrzega tutaj setek lat stereotypowego myślenia i deprecjonowania kobiet względem przeciwnej płci, to dziwię się w jaki sposób funkcjonuje w społeczeństwie. Najlepszym przykładem "wysokiej kultury" jest Twój komentarz. "Panienka"... Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Re: to w polsce, nie w rosji, panienka ... 03.12.08, 20:26 Niestety ale w tym wypadku uważam,że to ona była stroną inicjująca . To ona zrobiła tzw karierę a o nim nikt nie pamięta. A potem takie Frytki lub różne kretynki z rózowymi końmi przewijają sie przez lata w mediach . Owszem przypadki złego gustu i zdziczenia obyczajów zdarzają się jak najbardziej wśród mężczyzn.np w Sejmie. Ale to płeć piękna powinna te obyczaje łagodzić, to raczej naturalne. Ustawki dziewczyn nie należały do normy , chłopaki lali się regularnie choćmoże bez śmiercionośnych narzędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy no i o co ta piana? 03.12.08, 20:36 z jednej strony niby masz rację, spólkowali przed tą kamerą we dwoje. tyle, że w tej konkretnie sytuacji mnie to nie interesuje, podobnie jak nie interesuje mnie jej i jego pochodzenie klasowe, co z kolei może wywolac furię jakiegos oszoloma-marksisty (bo a nuż to ucisk klasowy pchnąl ją do wiadomej wanny). a resztę sobie wymyślilas. takie wypowiedzi, jak Twoja, utrwalają stereotyp "feministki-oszoloma". ochłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: to w polsce, nie w rosji, panienka ... 05.12.08, 16:21 jakos nie orientuje sie z kim owa panienka spolkowala na wizji, ale chyba z tej pary ona dzieki temu "wyczynowi" zrobila wieksza "kariere"... chyba ze sie myle wiec prosze o korekte... jolanta_kwiatkowska napisała: > Gratuluję szowinistycznego myślenia! Ta, jak ją nazywasz, "panienka" nie robiła > tego sama. Co do katolickiego kraju, owszem, zgadzam się. Głównie ze względu na > Twoje patriarchalne myślenie, w którym to kobieta jest lubieżna, sypiając z > mężczyzną na oczach milionów, a ten z kolei jawi się nam jako "supersamiec" w > pozytywnym tego słowa znaczeniu. Sugeruję przeanalizować głębiej np. > zastosowanie w języku polskim przymiotnika porządny w odniesieniu do kobiety i > do mężczyzny. Jeżeli ktoś nie dostrzega tutaj setek lat stereotypowego myślenia > i deprecjonowania kobiet względem przeciwnej płci, to dziwię się w jaki sposób > funkcjonuje w społeczeństwie. Najlepszym przykładem "wysokiej kultury" jest Twó > j > komentarz. "Panienka"... Odpowiedz Link Zgłoś
gesizm Re: to w polsce, nie w rosji, panienka ... 03.12.08, 20:40 tak u nas też biją niegrów.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy jak na plenum pisu 03.12.08, 20:57 a ty co? referat nie pasuje ci do światopogladu, do powiedzenia nic nie masz, to przynajmniej bryźniesz? o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek "u nas też biją niegrów" 04.12.08, 02:25 gesizm napisał: > tak u nas też biją niegrów.. To ze u nas tez bija nie jest zadnym usprawiedliwieniem dla Rosjan. Od Rosji oczekujemy wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
4v Rosjanin ma rację. 03.12.08, 17:58 następnym krokiem będzie pokazywanie scen prawdziwych gwałtów i zabójstw. być może będą również RS w którym uczestnicy dla wielkich pieniędzy będą ginąć. a w jeszcze dalszej przyszłości także mordować się. fajne programy będziecie na starość oglądać, dzisiejsi 40-latkowie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zadyma.pl The Running Man (1987) to przyszlosc Big Brotherow 03.12.08, 18:20 no niestety, nie jestem fanem zadnych Big Brotehrow i podobnego szajsu a widzowie tych programow napawja mnie odraza... sorry ale to jakas zenada... wychodzi na to ze wszystko zmierza do rzeczywistosci pokazanej w filmie SF - The Running Man (Uciekinier) 1987r. szkoda gadac... Jak to jest rozrywka to ja dziekuje, mam ciekawsze rzeczy do roboty niz ogladac takie gnioty oszolomow-ekshibicjonistow... leczcie sie poki nie jest za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: The Running Man (1987) to przyszlosc Big Brot 03.12.08, 18:22 zadyma.pl napisał: > no niestety, nie jestem fanem zadnych Big Brotehrow i podobnego szajsu a > widzowie tych programow napawja mnie odraza... sorry ale to jakas zenada... > wychodzi na to ze wszystko zmierza do rzeczywistosci pokazanej w filmie SF - > The Running Man (Uciekinier) 1987r. szkoda gadac... > Jak to jest rozrywka to ja dziekuje, mam ciekawsze rzeczy do roboty niz > ogladac takie gnioty oszolomow-ekshibicjonistow... leczcie sie poki nie jest > za pozno... Świat dąży do chaosu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: The Running Man (1987) to przyszlosc Big Brot 03.12.08, 20:07 Rzeczywiście 20 lat temu ten film był "science fiction" z przewagą "fiction". Dzisiejszym programom rozrywkowym już bardzo niewiele brakuje do realiów wspomnianego filmu. Tylko prawodawstwo (bo nie "wyobraźnia" czy chęć zysku) powstrzymuje twórców reality szoł od wręczania każdemu uczestnikowi jakiejś broni palnej i puszczenia ich samopas. Jak tak dalej pójdzie to jakaś firma kupi wyspę na oceanie, zaprowadzi tam swój system prawny i realia z "uciekiniera" będziemy mieli na co dzień, na ulubionym kanale tv. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ''Dom-2'' pełen seksu i wulgarności 03.12.08, 18:21 profanum_vulgus napisał: > Sowieci zajmują się pierdołami, a chyba większym problemem jest wymieranie > kacapskiego narodu. Zależy dla kogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: ''Dom-2'' pełen seksu i wulgarności 03.12.08, 18:59 To współczesna TV-norma i nie ma powodu aby się sierść jeżyła. Brukowe stacje telewizyjne prześcigają się w chamstwie i obciachu schlebiając swoim "wiernym" uzależnionym. W Rosji na tapecie prymityw,które my już poznaliśmy(Frytka). I u nas latoś obrodziło ,mamy dwóch "płodnych" politruków na niwie chamstwa (Wojewódzki ,Majewski)- naczelnego nurtu tvhien i polszmatu. Wyślijcie im SMS idiotelefonicznego z poparciem ich jedynie słusznej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
archicon ''Dom-2'' pełen seksu i wulgarności 03.12.08, 18:48 Nie jesteśmy lepsi, w programach Wojewódzkiego tylko cieniutka linia oddziela to co wulgarne i niesmaczne od tego co "da się jeszcze przełknąć bez mdłości". A cycki Muchy stały się już wizytówką nowego kanonu tzw "lansu". Byle jak byle gdzie i byle co aby tylko oglądali- to nowe motto WSZYSTKICH show TV. Teleturnieje i gry to szczyt intelektualnych doznań, a ludzie tam występujący powinni już dziś starać się o Nobla bo umieją czytać i pisać. Programy edukacyjne i krajoznawcze z okresu komuny to NIEOSIĄGALNE SZCZYTY WYSUBLIMOWANIA INTELEKTUALNEGO. Kabaret Starszych Panów w dzisiejszej TV został by zdjęty już po pierwszych minutach pierwszego odcinka, chyba że Wasowski i Przybora wystąpili by nago a K. Jędrusik i I. Kwiat - kowska demonstrowały swe wdzięki wzajemnie się obejmując najlepiej na lodzie lub w błocie. Stary już jestem i czas do piachu, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy dobrze i celnie piszesz, archicon. 03.12.08, 20:45 pozostaje spytać, kto nam to zrobił? kto wypuścil demona z butelki? znowu, jak w przypadku gospodarki, nie ma winnych, bo "nie było innej drogi"? także tu chodzi o "sprawdzone rozwiazania", :). ech, ludzie honoru... Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: ''Dom-2'' pełen seksu i wulgarności 05.12.08, 16:27 wiec ja tez juz jestem za stara na TV... i "celebrytow" rodzacych sie na kamieniu archicon napisał: > Nie jesteśmy lepsi, w programach Wojewódzkiego tylko cieniutka linia > oddziela to co wulgarne i niesmaczne od tego co "da się jeszcze > przełknąć bez mdłości". A cycki Muchy stały się już wizytówką nowego > kanonu tzw "lansu". Byle jak byle gdzie i byle co aby tylko oglądali- > to nowe motto WSZYSTKICH show TV. Teleturnieje i gry to szczyt > intelektualnych doznań, a ludzie tam występujący powinni już dziś > starać się o Nobla bo umieją czytać i pisać. Programy edukacyjne i > krajoznawcze z okresu komuny to NIEOSIĄGALNE SZCZYTY WYSUBLIMOWANIA > INTELEKTUALNEGO. Kabaret Starszych Panów w dzisiejszej TV został by > zdjęty już po pierwszych minutach pierwszego odcinka, chyba że > Wasowski i Przybora wystąpili by nago a K. Jędrusik i I. Kwiat - > kowska demonstrowały swe wdzięki wzajemnie się obejmując najlepiej > na lodzie lub w błocie. Stary już jestem i czas do piachu, > nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a [...] 03.12.08, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 ''Dom-2'' pełen seksu i wulgarności 03.12.08, 18:55 ten ohydny program wymyslono na zachodzie, a na calym swiecie, takze w Rosji i w Polsce wystepuja w nim idioci... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A czego pełen był nasz Big Brother? Przecież to 03.12.08, 19:17 program przeznaczony dla sadystów, masochistów i podglądaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Straszne - i niech tak zostanie! 03.12.08, 20:08 Najwyrazniej nalezy pokazac narodowi, jak sie robi dzieci bo z tego co wiadomo sowieci maja kiepski przyrost. A poza tym to kwestia podtrzymania tradycji. Ktos od kogos Aids/Hiv musi zlapc...jak nie w intymnym otoczeniu, to na wizji. Roznice widac...golym okien:). Odpowiedz Link Zgłoś
acs-13 szmatlawiec gazeciany zapomina ze polska wyprzedzi 03.12.08, 20:46 la rosje o dlugosc stadionu pilki kopanej. W polskim broterze dymali sie przed czami .. W polskim broterze napie...li sie tak ze sciany trza bylo latac.. dlaczego szmaciarze tumania polakow swymi kompleksami ? Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy tumanią, bo mają antyrosyjską fobię. 03.12.08, 20:53 tumanią, bo cierpia na antyrosyjską fobię. to bije po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Re: Straszne - i niech tak zostanie! 03.12.08, 22:08 Jestes zwyklym gownem, poogladaj sobie poslkiego big bradera i pochwal polacka prostytucje Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Tam nędza moralna a w Polsce Frytka-bohaterka ? 03.12.08, 21:27 Telewizja to ogłupiacz polityczny . Idiotami łatwiej rzadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ponoć grunt to dobry krawat 03.12.08, 22:51 www.youtube.com/watch?v=EVzMdCALbL8 Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy ''Dom-2'' pełen seksu i wulgarności 04.12.08, 00:01 A czym jest podobny do BB? Chyba nawet kawalka nie widziali Domu-2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: ''Dom-2'' pełen seksu i wulgarności 05.12.08, 16:33 a czego mozna sie spodziewac po grupie ludzi majacych takie parcie na szklo ze daja sie zamykac i obserwowac wszystkim chetnym? Zeby zostac dzisiaj "celebrytem" zaden bigbraderowicz nie bedzie czytac poezji na wizji tylko krecic gola dupa... bo za to narod ich wielbi... Polska czy Rosja nie sa tu wyjatkami kacap_z_moskwy napisał: > A czym jest podobny do BB? Chyba nawet kawalka nie widziali Domu- 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
gotowana.brukselka Re: ''Dom-2'' pełen seksu i wulgarności 05.12.08, 17:15 Nic dodać: Doda - Bo mi się bzykać chciało (Kuba Wojewódzki Show) eryk1717.wrzuta.pl/film/eKSWKNtRu8/doda_-_bo_mi_sie_bzykac_chcialo_kuba_wojewodzki_show- Doda i Radek Majdan u K.Wojewódzkiego cz.1 dora1583.wrzuta.pl/film/gWNmya41vF/doda_i_radek_majdan_u_k.wojewodzkiego_cz.1 Odpowiedz Link Zgłoś