Gość: Kmicic IP: *.cm-upc.chello.se 24.06.04, 22:41 Anglia 2-1 i co? GWIZDEK... K...a czy to jest taniec na lodzie czy pilka nozna?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Porter Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:56 Chyba nie wolno atakowac bramkarza w polu bramkowym. A juz na pewno nie wolno bramkarza lapac reka. Czy moze Anglikom wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmicic Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.cm-upc.chello.se 24.06.04, 23:14 W Premier League to by byla czysta bramka! I ty to wiesz i ja to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:37 No i co z tego? Byl ewidentny faul na bramkarzu i gol slusznie nie zostal uznany. W Premiership panuja dziwne zwyczaje sedziowskie, nie tylko puszcza sie tam faule na bramkarzach, ale sedziowie konsultuja z zawodnikami Arsenalu metody zaskakiwania przeciwnikow. Zreszta widziales, jak na ME sedziowal ten angielski wymoczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmicic Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.cm-upc.chello.se 24.06.04, 23:42 To znaczy ze sedziowanie w PL jest zle, tak? A mi sie wydawalo ze Anglia to dom pilki noznej i tam wymyslono ten sport. I might be wrong though... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sword Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: 212.244.108.* 24.06.04, 23:47 Piłkę kopali już Chińczycy i inne starożytne nacje kilkanaście wieków temu. Zasługą Anglików jest jedynie spisanie zasad i założenie pierwszej oficjalnej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:47 No i co z tego? Myslalby kto, ze Anglicy sa nieomylni! Ani nie graja najlepiej, ani nie sedziuje sie tam najlepiej, nawet organizacji najlepszej nie maja. Rafinacje ropy naftowej wymyslil Polak, a potega naftowa nas to nie uczynilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.06.04, 00:33 Gość portalu: Kmicic napisał(a): > W Premier League to by byla czysta bramka! W takim razie dobrze, ze leca do domu Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: SKANDAL CZESC 2!!! 25.06.04, 18:51 Gość portalu: Kmicic napisał(a): > W Premier League to by byla czysta bramka! I ty to wiesz i ja to wiem. Trudno, żeby każdy mecz na międzynarodowym turnieju był gwizdany zgodnie z praktyką sędziowania obowiązującą w kraju jednej z grających drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 15:54 Trochę tych angoli nie rozumiem. Polatałem sobie po stronach angielskich gazet. Wszędzie pokazują zdjęcie jak Campbell strzela gola : www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2004291557,00.html Widać jak wół że Terry trzyma Ricardo. Do tego komentarze że faulu nie było. Co kraj to obyczaj. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chil Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:45 Widać jak wół że Terry trzyma Ricardo. Do tego komentarze że faulu nie było. >Co > kraj to obyczaj. Co z bramką dla Portugalii? Jedna poqwtórka,krótka i piłka była (chyba) za linią. Chyba,bo jedna powtórka,tylko! O tej sytuacji nie mówi się,czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 22:40 > Widać jak wół że Terry trzyma Ricardo. Do tego komentarze że faulu nie było. > Co kraj to obyczaj. pzdr. Coz, nie potrafili wygrac, a teraz nie potrafia przegrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:55 Nie zgadzam sie w Anglii tez takich bramek sie nie gwizdze. Kilka razy uratowalo to Dudka bo on bardzo latwo sie daje wepchnac do bramki ale na jego szczescie sedziowie w Premiership gwizdali zawsze faul na nim (w ciagu 2 lat byly ze 4-5 takich sytuacji tylko na korzysc Liverpoolu). Czesto byly to faule nawet mniej ewidentne niz ten wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SKANDAL CZESC 2!!! 25.06.04, 19:26 Dotknięcie bramkarza w polu bramkowym przez zawodnika drużyny przeciwnej traktowane jest jako faul, bramkarz jest tam chroniony i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: SKANDAL CZESC 2!!! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 25.06.04, 19:34 Zepsuli to anglicy bo za śpieszno było im do tego gola (jak Piecykowi do strzelania karnych). Gol był prawie pewny tylko go trzeba było strzelić a nie diabli wiedzą po co łapać bramkarza (i tak najprawdopodobniej by nie złapał). Odpowiedz Link Zgłoś