1zorro 03.12.08, 19:36 Brawo Komorowski! Jaka prezydencja taka audiencja, mozesz Pan teraz smialo w Sejmie powiedziec - komentujac wizyte "wodza" w Japoni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guru133 Nie wiem czego nie dał Bóg Komorowskiemu, ale wiem 03.12.08, 19:48 że Jarkaczowi dał mózg z niedoborem szarych komórek, co widać i słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Nie wiem czego nie dał Bóg Komorowskiemu, ale 03.12.08, 20:57 Tego małego J.K gudłaja Iwrejskiego Bóg leży zabalsamowany w Moskwie. Ty mały Iwreju jesteś pętakiem i zawistną pluskwą bolszewicką,Dosyć długo mlaskałeś dzisiaj w Sejmie,aż pielegniarka pomarswzczona dostawala orgazm z radości,Jaruś uważaj bo co powie twój mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
t.w.bolek Jarek lizał mi dupę latami,póki go nie wyiebałem a 04.12.08, 18:37 le wystarczyło mu to do zrobienia kariery w polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: nie róbcie z POlaków idiotów wtopiliście i bas 04.12.08, 10:34 Mości Panowie i Panie w sejmie i senacie. Bardzo was prosze nie PISzcie mi że sam dokonałem samowoli budowlanej zamurowując się żywcem w swoim mieszkaniu. Kwadratowych jaj to nie ma. pl.youtube.com/watch?v=11pLudbjvbs A Panią Borys Damięcką przestrzegam aby mi nie ubliżała PIsząc do mnie że jestem osoba konfliktowa. Bo Sam miniSTER kultury u którego pracowalem dal mi wzorową opinie pracy. A propos dalej się petenci myla jak ja wchodząc na puławskiej do biura nieruchomości zamiast senatorskiego? Zastanawiam sie gdzie można sprawdzić prawdziwość Państwa list wyborczych? 500 miliardów długu nam POlakom zafundować. Dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post "Komorowski nie ma poczucia solidarności narodo.. 03.12.08, 19:53 I z kaczki jak zwykle wyszła jego podła natura. Odpowiedz Link Zgłoś
executioner "Komorowski nie ma poczucia solidarności narodo.. 03.12.08, 19:58 Cały urok tych pisiorowych popaprańców polega na tym, że żadną miarą nie uświadamiają sobie swojej głupoty. Bardzo spodobała mi się ta "prorosyjskość". Nie czekajmy na zarzuty o "proamerykańskość". Niech żyje nasza naszość! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 "Komorowski nie ma poczucia solidarności narodo... 03.12.08, 19:58 Kiedy Sejmowi marszalkowal Dorn, zachowywal sie dokladnie tak samo: flekowal opozycje, blokowal jej pomysly, arogancko zbywal jej argumentacje - ale wtedy byl dla PiS marszalkiem idealnym. Czy mozna byc wiekszym hipokryta niz Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co to jest "solidarność narodowa"? 03.12.08, 19:59 czy chodzi o narodowy socjalizm? a może solidarnośc narodowców? w każdym razie jeżeli czegos takiego nie ma marszałek Komorowski to tylko jego plus- rozumiem,że kaczyński ma to w naDMIARZE Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Jak to co?Solidarność ze "zjawiskiem biologicznym" 03.12.08, 20:18 przecież. Lechujarki działają pod sztandarem "naród to my". A reszta? Widaomo - tam gdzie stało ZOMO ;P Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 to jest: ein Volk, ein Reich, ein Fuehrher! 03.12.08, 21:35 z tym, ze firerem jest tylko i wylacznie Jarek i to dozywotnio z blogosławienstwem złodzieja z Torunia :) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
qc Prezes wie co mysla o nim Polacy? 03.12.08, 20:01 powszechna obrzydzenie i pogarda mu nie przeszkadza, ani daje do myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Prezes PIS-u, Wolak całą gębą !!! 03.12.08, 20:04 www.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&feature=relate Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nie ma zamiaru sie wieszac 03.12.08, 20:06 a moze jednak powinien sprawe ponownie rozwazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl Na bank mieli ostatnio spotkanie kolejne i ustalil 03.12.08, 21:43 Ustalili, ze trzeba troche glosow moherow odbic. Dlaczego tak sadze? Bo to druga wypowiedz w tym tygodniu, w ktorej mowa o bogu:-) Jednemu Kwa bog umozliwil przezycie, drugiemu Kwa bog powiedzial, ze Komorowski sie nie nadaje. Generalnie przypomina mi sie 'Jesus he knows me' grupy Genesis:-D Odpowiedz Link Zgłoś
mok999 "Komorowski nie ma poczucia solidarności narodo.. 03.12.08, 20:02 A mi wykipiało mleko w kuchni, też przez komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alf79 [...] 03.12.08, 20:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba płacić za zgłaszanie prywatnych wniosków 03.12.08, 20:05 które i tak nie maja szans realizacji. Małowysoki powinien zapłacić za te przemmówienie transmitowane w mediach kilkadziesiąt tysięcy. Sejm zamiast zajmować się gospodarką zajmuje sie kaczymi kompleksami. p.s. za dużo p-osłów nudzą się i bawią za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Szacunek dla prezydenta... 03.12.08, 20:06 ...ale nie za sam fakt, że jest, ale za to, co robi. A ten - co robi? Wszystko, żeby nie mieć do niego szacunku. I wcale się nie wysila w tych staraniach. Co to jest solidaryzm narodowy? Wszystkim "po równo" pod warunkiem, że niewiele? Związki z WSI? Komorowski? Wolne żarty, panie k. Mentorsko-rezonerska tendencja? Przy waszej to mały pikuś. Nie tylko tej, w wydaniu partyjnych wieszczów, ale również szwadronów netowych, które nas tutaj, na forach, pouczają. Proszę przypomnieć sobie byłego towarzysza partyjnego ob.dorna. To było coś! Marszałek 1000-lecia! Więc pana nawoływania o odwołanie Komorowskiego jest groteskowe. Jak pan i pana partia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Jaroslaw Klamczynski TW "Pedal" 03.12.08, 20:56 Donosil na Lecha Walese w latach osiemdziesiatych. Agent SB, ktorego teczka "splonela" w roku 90tym, a ktorej to kopia obecnie znajduje sie w Moskwie. Zniszczyl polskie sluzby wojskowe, a bedac ochraniany przez innych agentow z pro-sowieckich partii PiS, Samoobrona i LPR. Jeszcze kiedys zadyndasz antypolski sbecki smieciu. I za swojego tatusia ubeka, ktory na bylych AKowcow donosil. Won z Polski, kacapska szmato! Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius4368 Re: Tobie, Jarek dał skłonność do lizania dupy ag 04.12.08, 18:03 Tow.Jarek,dziękujemy Ci za udostępnienie kryjówek członków "Solidarności".A Ciebie nie będziemy internować. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna J.Kaczynski,zakłamany łajdak i sprzedawczyk... 03.12.08, 20:12 Tchórz stanu wojennego, pupilek Kiszczaka, który chronił go przed internowaniem..Puściłem pawia... Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano "Komorowski nie ma poczucia solidarności narodo.. 03.12.08, 20:11 Brawo! Lubię ludzi z poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: "Komorowski nie ma poczucia solidarności naro 03.12.08, 20:11 Bóg jest wręcz skąpy. Obu nielotom pożałował nie tylko wzrostu, ale i rozumu :) Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Re: "Komorowski nie ma poczucia solidarności naro 03.12.08, 20:13 crimen napisał: > Bóg jest wręcz skąpy. Obu nielotom pożałował nie tylko wzrostu, ale > i rozumu :) A wiesz dlaczego tak poskąpił? Bo miał za mało materiału na dwóch normalnych, to takie mu ludziki wyszły :) Odpowiedz Link Zgłoś
znak Re: "Komorowski nie ma poczucia solidarności naro 03.12.08, 23:04 Rzeczywiscie :) co dwa polglowki, to nie jedna glowa Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Popieram Jarka 03.12.08, 20:12 Komorowski to stara niedolega i gamon wiec nie nadaje sie na marszalka sejmu. Czy nie ma w PO jednego inteligentnego i madrego czlowieka, zeby tego jelenia zastapic? Jak nie to marna przyszlosc tej partii. Najlepiej rozwiazac ja juz teraz i rozpisac nowe wybory. 1 rok kompromitacji wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna [...] 03.12.08, 20:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Re: Popieram Jarka 03.12.08, 20:17 bobeniek napisał: > Komorowski to stara niedolega i gamon wiec nie nadaje sie na > marszalka sejmu. Czy nie ma w PO jednego inteligentnego i madrego > czlowieka, zeby tego jelenia zastapic? Jak nie to marna przyszlosc > tej partii. Najlepiej rozwiazac ja juz teraz i rozpisac nowe > wybory. 1 rok kompromitacji wystarczy. Człowieku, naucz się pisać, zmądrzej, a następnie zabieraj publicznie głos, bo do tej pory jesteś najzwyklejszą "betonową" mózgownicą. Rrodzice Ci tego nie powiedzieli, bo nie chcieli Ci robic przykrości! Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Re: Popieram Jarka 03.12.08, 20:23 A ty bojowkarzy PO nie wymadrzaj sie na tych lamach, zachowaj to na zgrupowania PO. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: Popieram Jarka 03.12.08, 21:07 Bobeniek, Polaku wielki - zainstaluj sobie polskie czcionki i dopiero wtedy się wymądrzaj na tych łamach. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: NIE Popieram Jarka 03.12.08, 21:07 bobeniek napisał: > Komorowski to stara niedolega i gamon wiec nie nadaje sie na > marszalka sejmu. Czy nie ma w PO jednego inteligentnego i madrego > czlowieka, zeby tego jelenia zastapic? Jak nie to marna przyszlosc > tej partii. Najlepiej rozwiazac ja juz teraz i rozpisac nowe > wybory. 1 rok kompromitacji wystarczy. GAMONIEM TO JESTES TY I TWOJ JARECZEK Z PiSEM NA CZELE. POCZYTAJ SOBIE Z JAKIEJ RODZINY POCHODZI MARSZALEK KOMOROWSKI, ZNALAZLEM CI TEKST PO POLSKU ZEBYS MOGL CZYTAC pl.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_B%C3%B3r-Komorowski wiecej informacji znajdziesz w jezyku angielskim! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Popieram Jarka 04.12.08, 08:32 Czemu Kaczyński nie siedział w więzieniu? Bo nie był agentem SB Tylko agenci SB dostawali wyroki po 7 lat więzienia. Nie było żadnego podziemia, nie było żadnej Solidarności - to sam Jaroslaw Kaczyński obalił komunę, stając przeciw zastępom ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Jarek to postać z bajki... bardzo ponurej... 03.12.08, 20:13 To jakie cechy miałby mieć marszałek żeby być MARSZAŁKIEM? Tylko, że frazesami o patriotyzmie, polskości i bohaterstwie to ja już rzygam. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 O poczuciu solidarności narodowej Jaroslawa K. 03.12.08, 20:14 Co tu duzo gadac, Kaczynski chce jednego: zdemolowac, rozwalic a co najmniej zablokowac prace Sejmu. Przeciez on tym Sejmem nie rzadzi, jest w mniejszosci, wiec chociaz poprzeszkadzac ile sie da. W ten sposob zaznacza swoja obecnosc, swoje znaczenie... "wielkosc". I kto tu wykazuje sie brakiem "solidarnosci narodowej", okazuje brak szacunku dla panstwa? Kto tu brzmi "mentorsko-rezonersko"? Tego rodzaju awantury i scysje polityczne w Polsce, ewidentnie utrudniajace sprawne funkcjonowanie panstwa, to klasyczne: "W to mi graj" dla... ROSJI!!! Kaczynski moze i nie ma powiazan z WSI... znac bardzo go to boli. Ale, ze dziala na korzysc Rosji - to widac jak na dloni. A jest to tylko jeden z mniej istotnych problemow z Jaroslawem. Dla blizszego poznania mentalnosci Jaroslawa Kaczynskiego polecam lekture rozmowy z nim Teresy Toranskiej w ksiazce "My". Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Kaczyńscy - ekipa wymarzona przez Rosję 04.12.08, 08:08 Oczywiście, panowie Kaczyńscy są dla Rosji wymarzoną ekipą. Robią przecież wszystko, by potwierdzić rosyjską propagandę o Polsce. Gdyby nie ich głupota, to myślałabym, że Rosja im za to płaci. Ale prawda jest prostsza. Naiwnymi głupcami łatwo manipulować. Obejrzeliśmy to już co najmniej kilka razy: Macierewicz rozwalający polski wywiad, prof. Zybertowicz wprowadzający "chaotyczne oscylacje" w służbach specjalnych, prezydent Kaczyński wykorzystany w żałosnej prowokacji prezydenta Gruzji. Pewnie i tak nie o wszystkich takich incydentach wiemy. Z punktu widzenia nieprzyjaciół Polski, podatni na manipulację głupcy u steru państwa to jest to, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh ________________Kaczyńskim Bozia rozumku nie dała! 03.12.08, 20:16 . Wzrostu też. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---mgr Tuskowi daleko do -prof. L.Kaczynskiego---- 03.12.08, 20:18 extrafresh napisał: > > . > > > > Wzrostu też. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec który z Kaczyńskich jest profesorem? 03.12.08, 20:20 jakoś oficjalna biografia milczy o tym fakacie czyżby Lechu się wstydził profesury? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Profesor prawa pracy Lech Kaczynski--------- 03.12.08, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masz tu linka do jego biografi 03.12.08, 20:32 www.prezydent.pl/x.node?id=4542789 przeczytaj i znajdź mi miejsce gdzie pisze że jest prezydentem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: masz tu linka do jego biografi 04.12.08, 09:24 w szkole sredniej tez mialem samych profesorow he he he Odpowiedz Link Zgłoś
trzynasty Re: ------Profesor prawa pracy Lech Kaczynski---- 03.12.08, 21:07 A teraz to już nawet honoris causa w Mongolandzie Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: ------Profesor prawa pracy Lech Kaczynski---- 03.12.08, 21:13 trzynasty napisał: > A teraz to już nawet honoris causa w Mongolandzie SZKODA ZE SIE NIE ZAMROZIL! Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: który z Kaczyńskich jest profesorem? 04.12.08, 00:02 pakulec napisał: > jakoś oficjalna biografia milczy o tym fakacie czyżby Lechu się wstydził profes > ury? a czym tu sie chwalic? czarni przyzwolenie dali, to i mozna sie chwalic "profesura"... profesura nadzwyczajna - czyli brak kadry, a nie zaden profesor - nawet nie uczelni panstwowej... tylko koscielnej ^_^ zreszta - podobnie jak drugi profesor z ostatnich wyborow prezydenckich :) (moze o tym profesorku od smoka wawelskiego, przydupasie jaruzela :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: ---mgr Tuskowi daleko do -prof. L.Kaczynskieg 03.12.08, 20:23 Po pierwsze nie profesora bo to PAN nadaje taki tytuł a leszek jest doktorem. Po drugie doktorat pisał w czasach gdy opozycja siedziała w więzieniu a on studiował komunistyczne prawo... i wcale nie był przeciwko więc dla mnie może sobie ten doktorat wsadzić w D* Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ---mgr Tuskowi daleko do -prof. L.Kaczynskieg 03.12.08, 20:28 norbertrabarbar napisał: > Po pierwsze nie profesora bo to PAN nadaje taki tytuł a leszek jest doktorem. jesli juz to doktorem habilitowanym i profesorem nadzwyczajnym Po drugie doktorat pisał w czasach gdy opozycja siedziała w więzieniu a on > studiował komunistyczne prawo... i wcale nie był przeciwko więc dla mnie może sobie ten doktorat wsadzić w D* to tak jak mgr Tusk - studiowal historie w komunistycznej wersji, wiec moze sobie tego mgr wsadzic wiadomo gdzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chrabio ale czymu się tego wstydzi? 03.12.08, 20:30 oficjalna biografia o tym milczy - więc coś ściemniasz Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Hrabio ale czymu się tego wstydzi? 03.12.08, 20:40 widzisz Pakulcu do chwili obecnej obowiazuje kodeks pracy z dnia 26 czerwca 1974 r. - choc wielokrotnie nowelizowany poza tym Prezydent uzyskal habilitacje w 1990 r. - a instytucja renty socjalnej wystepuje do dnia dzisiejszego - wiec nie pisz glupot Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widze że nie zrozumiałes pytania 03.12.08, 20:48 pytanie brzmi dlaczego jeżeli jest profesorem to się tym nie chwali w oficjalnej biografii dla ułatwienia dam ci 3 odpowiedzi: a) wstydzi sie przyznać b) to wina układu c) każdy prezydent automatycznie staje sie profesorem teraz się skup i wybierz właściwą odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 Re: widze że nie zrozumiałes pytania 03.12.08, 23:01 juz to pisałem ale się powtórzę: profesor to w Polsce: 1. tytuł naukowy (pan k. go nie posiada) oficjalnie nadaje ten tytu prezydent, nawet mówi sie "profesor belwederski" tak w wersji popularnej w odróznieniu od "profesora" z punktu poniżej 2. nazwa posady na uczelni - oznacza tyle że pan k. jest dr habilitowanym i ma stały kontrakt na uczelni i to stanowisko tak sie nazywa. 3. ew jeszcze mówimy grzecznościowo "profesor" na nauczyciela szkoły średniej. jakos mnie to dziwi że pisiaki tak wrażliwe w przypadku bartoszewskiego upierają sie mówic profesor o gościu który niestety jest intelektualnie trochę nietegens, nie radzi sobie na swoim stanowisku a jego dokonania naukowe to dorobe z zakresu komunistycznego prawa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Tusk to realny magister a nie profesor samozwaniec 03.12.08, 20:37 jak Kaczyński. Żaden prezydent nominacji profesorskiej mu nie wręczał, więc widocznie sam sobie wręczył po cichu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Tusk to realny magister a nie profesor samozw 03.12.08, 20:41 chrabia uważa że każdy kto jest prezydentem dostaje "z przydziału" tytuł profesora ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tusk to realny magister a nie profesor samozw 03.12.08, 20:46 Witaj, Chrabia musi być albo bardzo młody, albo bardzo głupi, przecież ani Wałęsa ani Kwaśniewski nie zostali profesorami ( nie liczę honoris causa, jak nasz Kaczor, ten może się tytułować Mongoł Honoris causa) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Tusk to realny magister a nie profesor samozw 03.12.08, 20:50 witaj a może Kaczyńśki kupił sobie w UłanBator jakiś tytuł i jeszcze nie zdążył tego opublikować? Chrabia w swojej bezgranicznej miłości do Kaczyńskiego zupełnie się pogubił - zaraz nam napisze że Lechu jest Mesjaszem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tusk to realny magister a nie profesor samozw 03.12.08, 20:52 A co z tym drugim, aż boję się zgadywać kim go ogłosi. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Nigdy nie było Solidarności i opozycji w Polsce 04.12.08, 08:25 Nigdy nie było "Solidarności" i opozycji w Polsce. To wymysł SB. Wszyscy ci "pseudoopozycjoniści" wsadzani za komuny do więzień z wieloletnimi wyrokami, to byli agenci SB. Wolność w Polsce przywrócił Jarosław Kaczyński pseudonim "Szmatławy". To on stanął sam w heroicznej walce przeciw ZOMO i agentom SB! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Czemu Kaczyński nie siedział w więzieniu? 04.12.08, 08:27 Czemu za komuny Kaczyński nie siedział w więzieniu? Bo nie był agentem SB! Odpowiedz Link Zgłoś
bynio_66 Re: Czemu Kaczyński nie siedział w więzieniu? 04.12.08, 08:40 pis_be_with_you napisał: > Czemu za komuny Kaczyński nie siedział w więzieniu? > > Bo nie był agentem SB! A jego ojciec był dygnitarzem w PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo --- i znowu zle ------ 04.12.08, 09:35 sprobuj jeszcze raz, moze(?) ci sie uda poprawnie napisac Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka mozna,a nawet trzeba mowic tak podle 04.12.08, 09:59 dal na przyklad Komorowski"jaka wizyta taki zamach" Moze szerzej marszalku o tym,skad pan marszlaek wychodzac z podziemia w 1989r mial pan 200.000DM,ktore powierzyl pan jakiemus geszefciarzowi i odzyskiwal przy pomocy oficerow WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Re: ---mgr Tuskowi daleko do -prof. L.Kaczynskieg 04.12.08, 04:32 w mlaskaniu Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------trafna ocena Premiera Kaczynskiego---------- 03.12.08, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co to jest premiera Kaczynskiego? 03.12.08, 20:18 czyżby nieudolny bliźniak napisał jakąś sztukę? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dosyc bredzenia panie hrabio. Sanitariusze czekają 03.12.08, 20:39 i proszę nie wierzgać. Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszne Re: ------trafna ocena Premiera Kaczynskiego----- 04.12.08, 09:38 H : Janie, jajka J: podac czy podrapac ? Odpowiedz Link Zgłoś
mam.4 "Komorowski nie ma poczucia solidarności narodo... 03.12.08, 20:17 Cala Europa z blazna sie smieje, a on co jakis czas wzywa Boga na daremno. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety kwa kwa kwakwa .... 03.12.08, 20:17 " Nikt nie kocha tak bardzo mojego brata jak ja"- J. Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Jedni i drudzy są siebie warci 03.12.08, 20:19 jeszcze 1,5 roku do wyborów prezydenckich Odpowiedz Link Zgłoś
audwork Bzdury wypisujecie 04.12.08, 04:14 az przykro sie te slowa zupelnie bezmyslnej nienawisci czyta. Fanatycy z PO, zachowuja sie jak czlonkowie zaczadzialej, oszalalej sekty, a nie jak normalni ludzie. Moze jakis oklady z lodu na rozgrzane glowki przylozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Bzdury wypisujecie 04.12.08, 09:39 audwork napisał: > Moze jakis oklady z lodu na rozgrzane glowki przylozyc? bez sensu, przeciez tobie to nie pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 a bozia obdarzyla Jarka Lechem i Alikiem 03.12.08, 20:19 i juz do szczescia nic nie potrzebuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story za to Jarosławowi dał wszystkie do bycia dobrym 03.12.08, 20:20 premierem, bez kitu "mentorsko - rezonerska" - co ten facet piep.rzy?! ktoś coś zawsze knuje dokoła - kto, co, jak, kiedy to już Jarosław nie mówi - jakie o jest beznadziejne - jakim trzeba być niemotą żeby podziwiać tego kolesia, Odpowiedz Link Zgłoś