eva15 09.12.08, 11:20 Ciekawe z czym dzisiaj Sikorski wyskoczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junkier Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwowi, to 09.12.08, 11:24 Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwowi, to Tuskowi wychodzi jak nic innego. A gdzie jest Polska, gdzie Polski interes narodowy? Tusk tego nie wie bo przeciez jacys pajace z PO juz dawno temu mowili, ze w UE po wejsciu w zycie Traktatu Lizbonskiego (na szczescie to juz sterta papieru) Polska ma stac sie "wojewodztwem w UE". Za takie wypowiedzi pajace z PO i SLD powinni trafiac pod sad. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 12:00 Ja osobiscie nie ma nic przeciw temu, aby Polska stala sie wojewodztwm w UE. Europa jako kraj skladajacy sie z 27 wojewodztw? Dlaczego nie? Szansa na to, aby w przyszlosci zadne infantylne karzelki nie zatrzymywaly rozwoju dla swoich widzimisie. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy ładnie cię łżemedia wychowały..kryształ jednorodny 09.12.08, 12:03 mucha nie siada...mogą sobie pogratulować...dużo takich fajnych Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: ładnie cię łżemedia wychowały..kryształ jedno 09.12.08, 12:09 duużoo...oj dużo, takich betonów jak ty www.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy o! jeszcze jeden.. 09.12.08, 12:22 jak ci wszystko jedno gdzie żyjesz to dlaczego nie ma cię na Antarktydzie albo w Iraku ? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Donald na bacznosc przy butach pani kanclerz 09.12.08, 13:26 Wlasciwie trzeba bylo wyprosic na chwile Sejm, zeby panstwo urzednicy Niemiec mogli wygodnie usiasc i rozprostowac kosci. Kto tu w koncu rzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Czy Schleswig-Holstein zawitał już do portu w 09.12.08, 14:23 Gdańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Czy Schleswig-Holstein zawitał już do portu w 09.12.08, 14:31 nie, ale przyszykowaliśmy dla was powitanie gdzieś indziej www.medcartoons.ru/wall/longlive.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr_2 Re: poczytaj mi mamo... 09.12.08, 15:30 abhaod napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/Trolling oto DEMOKRACJA PO francusku..................... ZYJE-MY W CIAGLYM LEKU O SIEBIE I RODZINE.... BYLEM I JESTEM ZASTRASZANY I POWIEDZIELI ZE JAK SIE NIE ZAMKNE TO MNIE I MOJA RODZINE WYKONCZA.... TO TYLKO MALY PROMIL WYCINEK PRZESTEPSTW RASISTOW KRYMINALISTOW KTORZY TO ZE STRASZNYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA ZADAJAC STRASZNE CIERPIENIE DYSKRYMINUJA WYKANCZAJA ZABIJAJA I.T.P. ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM KATOLIKIEM INWALIDA KOBIETA DZIECIA... JEST ICH CALY LANCUCH I JEDEN Z POSLOW DO SEJMU FRANCUSKIEGO KTORY JUZ PONAD 3 LATA UKRYWA PRZESTEPSTWA PRZEKRETY I ZABIJAJA NAS I NIE TYLKO W BIALYCH REKAWICZKACH PONIEWAZ NIE UDALO IM SIE NAS NASTRASZYC TO SA TERAZ W STANIE ZABIC I ZABIJAJA MYSLAC ZE MAJA DO TEGO PRAWO.. TO JEST GORSZE OD EUTANAZJI..... JESTESMY NA SKRAJU WYTRZYMAKOSCI ZE WZGLEDUNA CHOROBE I CIERPIENIE KTORE MUSIMY JUZ OD WIELU LAT ZNOSIC PONIEWAZ CALY LANCUCH CHCE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE.... POSEL DO SEJMU FRANCUSKIEGO I MAIRE W MIEJSCOWOSCI W KTOREJ MIESZKAM I KAZDY INNY MA OBOWIAZEK SCIGANIA RASIZM DYSKRYMINACJE KRYMINALISTOW I OTRZYMAL TAKI LIST Z ZAWIADOMIENIEM I BYL TOLIST POLECONY Z POTWIERDZENIEM ODBIORU KTORY OTRZYMAL...... MOZNA DLUGO PISAC ALE STRASZNE CIERPIENIE NIE POZWALA JUZ MI PISAC I PISZE NIESKLADNIE PONIEWAZ JEST TAKI OGROMNY BOL I NAWET MORFINA NIE STEPIA GO NIERAZ NIE LAGODZI A JAK TAK TO NIEDLUGO DZIALA..... OTO MALY PROMIL WYCINEK ZA CO NAS WYKANCZAJA ZADAJA CIERPIENIE I W KAZDEJ CHWILI MOZE NASTAPIC ZGON.....ZA CO SA TE ADMINISTRACJE I WSPOLPRACUJACY PRZESTEPCY ODPOWIEDZIALINII........ RASIZM TORRTURY ZABIJANIE POLAKOW INWALIDOW KOBIETY DZIECI ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE .... BRAK DEMOKRACJI I NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI...... RATUNKU RATUNKU RATUNKU .... TORTURY RASIZM....WE FRANCJI > > >> WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT JA JESTEM INWALIDA 80% >> UTRATY ZDROWI >> > ZDROWIE UTRACILEM ZA TO ZE JESTEM POLAKIEM > ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z > >> ZAWODU JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY >> MUSIALA PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE >> PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA >> POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) >> WENTYLACJA ZLA I NIESPRAWNA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE >> CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ >> Z POLSKI Z KASAMI -CPAM- -CAF- I.T.D...ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I CORAZ WIECEJ >> DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I DOPROWADZILI >> JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY WIDZAC >> ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI >> ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO >> MOZNA BY BYLO PISAC O TYM.. JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ >> CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ PRAWIE TRZY LATA KASA >> CHORYCH-CPAM- A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA >> MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW >> KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI >> MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem >> inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE MUSZE BRAC MORFINE BOL JEST NIE DO WYTRZYMANIA ALE TO JUZ INNA CHOROBA LUDZIE DZIWIA SIE ZE JESZCZE ZYJE PO TYM WSZYSTKIM CO CI PRZESTEPCY WYPRAWIAJA NIE POZWOLILI >> WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z NIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK >> BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI >> GORZEJ OD TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE >> DEZIMFORMUJA... MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE >> ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA >> SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI >> WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI >> FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKA WYSLALI PROBOWALI WYRZUCIC >> NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU-APL- DO BATIGER A >> TEN SFALSZOWAL KONTRAKT ..TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I >> MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA >> POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO >> RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE >> DO PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM >> STAJA SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...ROBIA TO ZEBY ZABIC..MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC >> FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... >> TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU >> CHODZI O FRANCJE.... >> BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIZ MAFIA... TORRTURUJA I ZABIJAJA ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM INWALIDA TORRTURUJA KOBIETY DZIECI I.T.PO. ZEBY UKRYC SWOJE PRZEKRENTY I SPRAWY KRYMINALNE ZEBY NIE WYSZLY NA JAW WYMYSLAJA SPRAWY SADOWE O KTORYCH NIE POWIADAMIAJA I POZNIEJ WYDAJA WYROKI BEZ PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA 1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ... TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYLAJA DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE PRAWO DO OBRONY... NASTEMPNY PRZYKLAD SAD PRACY POWINIENL PRZRESLAC WSZYSTKIE DOWODY DO PROKURATURY PONIEWAZA ZOSTALO POPELNIONE PRZESTEMPSTWO ALE KOMBINUJA Z DYREKCJA SZPITALA KTORY POPELNIL PRZESTEMPSTWO ZE SWOJA SWITA KTORA ZASIADA W DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKLA PIELEGNIARKA DYREKTOREM NORMALNY PRZESTEMPCA WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTORZY RAZEM Z SADEM PRACY I OBRONCAMI POSZKODOWANEGO KRENCA I TO JUZ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKOW JUZ BYLO WIELE RAZY DO KTORYCH NIGDY NIE DOSZLO NIE PRZESYLALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE WYROKU NIE ODBEDZIE SIE I NIE PODAWALI POWODU..... DZISIAJ MIAL SAD PRACY MIAL KOLEJNY RAZ WYDAC WYROK I PO STAWIENIU SIE W SADZIE SPRAWY NIE BYLO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BEDZIE WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESLANY DO DOMU.... WYROKU SADOW SA WYDAWANE W PANSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLUCZNIE I W IMIENIU REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE LAMANE JEST PRAWO CZLOWIEKA I.T.P........... MAJA SIE CZEGO BAC PONIEWAZ NAROBILI TYLE PRZESTEMPSTW SJEST W TYM DUZO SPRAW KRYMINALNYCH TORRTURUJA ZABIJAJA ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA POLAKOW INWALIDOW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTORZY POWINLI BYC SCIGANIE PRZEZ PROKURATURE I TO Z URZEDU .... W TYM TEZ SA UMACZANE SADY SEDZIOWIE URZEDNICY PAN STWOWI NIERAZ NA WYSOKIM STANOWISKU I MYSLA ZE IM WOLNO TORRTUROWAC FIZYCZNIE PSYCHICZNIE MORALNIE....POMYLILI SIE A TO POPROSTU NAZYWA SIE MAFIA..... OTO LIBERTE FRATERNITE EGALITE NIEKTORYCH ADMINISTRACJI FRANCUSKICH I ICH PRACOWNIKOW..... SWIAT SIE MUSI DOWIEDZIEC O TYM CI LUDZIE I ADMINISTRACJE PRZYNOSZA WSTYD FRANCJI ............. ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIES Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr_2 Re: poczytaj mi mamo... 09.12.08, 15:31 abhaod napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/Trolling cd..... ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEKRENTY RASIZM.... JESTESMY MORALNIE FIZYCZNIE PSYCHICZNIE WYKONCZENI Z MOZLIWOSCIA NAGLEGO I W KAZDEJ CHWILI ZGONU.... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: poczytaj mi mamo... 09.12.08, 18:05 radzę zgłosić się do polskiego psychiatry, te twoje opowieści widzę tu już od ponad roku Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: ładnie cię łżemedia wychowały..kryształ jedno 09.12.08, 12:31 Bądżmy obywatelami Europy,ale zachowajmy polską zaściankowośc moralną,czyli kołtunerię. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie ma "obywateli Europy", to pojecie geograficzne 09.12.08, 12:45 Nie ma "obywateli Europy", to pojecie geograficzne. Wole polski zascianek od berlinskiej gejoparady czy srodziemnomorskiego brudu. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Nie ma "obywateli Europy", to pojecie geograf 09.12.08, 16:27 Wole statecznych ludzi, porzadek, przestrzeganie prawa, szacunek dla panstwa w Europie od polskiego koltunstwa, lenistwa, pijanstwa i zlodziejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nie ma "obywateli Europy", to pojecie geograf 09.12.08, 17:30 konigin napisała: > Wole statecznych ludzi, porzadek, przestrzeganie prawa, no i tu się wielce zdziwisz, bo tzw. porządni ludzie w Europie najchętniej by tych postempoffcufff wykopali. Postempoffffcy próbowali kilka razy (referenda) i mimo wykazania że tych "postempofffcufff" ludzie nie chcą, dziwnym trafem co i raz jakieś lesb... przepraszam - lizbońskie - traktaty się podkłada. Tym razem nie w referendach (poza Irlandią), zgadnij dlaczego :) Z kogo Ty chcesz głupa zrobić? szacunek dla > panstwa w Europie jakiego państwa, skoro eurourzędsasy chca właśnie zlikwidowac państwa jako takie (chodzi o konkrety, a nie o to, że będzie PZPN czy inny związek piłkarski, choć i tu grube pieniądze idzie przekręcić) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Zaścianek i ciemnogród masz w swoim łbie 09.12.08, 14:18 Europejczyku homonazisto Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ładnie cię łżemedia wychowały..kryształ jedno 09.12.08, 17:22 cleryka napisała: > Bądżmy obywatelami Europy,ale zachowajmy polską zaściankowośc > moralną,czyli kołtunerię. no to zostaw "kołtunerię". Czekają na Ciebie zastepy modych prężnych wykształconych co to o kołtunerii mają bardzo złe zdanie, natomiast chętnie by skorzystali z zasobów panienek co to im się nie wymydla. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 13:46 crame napisał: > Ja osobiscie nie ma nic przeciw temu, aby Polska stala sie wojewodztwm w UE. > Europa jako kraj skladajacy sie z 27 wojewodztw? Dlaczego nie? Szansa na to, ab > y > w przyszlosci zadne infantylne karzelki nie zatrzymywaly rozwoju dla swoich > widzimisie. Właśnie tacy jak ty nie widzieli także nic złego w tym, żeby Polska stała się częścią Rosji, Prus i Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 17:18 crame napisał: > Szansa na to, aby w przyszlosci zadne infantylne karzelki nie > zatrzymywaly rozwoju dla swoich widzimisie. rozwoju? na tzw. ujemnym przyroście jak w Niemczech? To ja wolę "widzimisie" i dodatni wzrost :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
rembka Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 12:06 A mógłbyś sprecyzować, pod jakim konkretnie względem Polska będzie zagrożona? Co takiego okropnego ci Niemcy i ta koszmarna Unia nam robi, podaj konkretne przykłady? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 bolesna glupota junkrzyny 09.12.08, 12:17 powodow do nienawisci UE jest wiele, a Niemcow jeszcze wiecej. Na przyklad: - 60 % UE i Niemcow smieje sie z Kaczynskich (w Polsce 85%) - UE kradnie bezwstydnie wyborcow pis - UE i Niemcy nie daja sie prowokowac glupota pis-dologow - UE i Niemcy nie okazuja kultu tow. Kaczynskim, nie czcza RM i lojcula Rydzyka - UE i Niemcy - a tak w ogole, to psuja wszystko co tow. Jaroslaw "wymysli" - UE i Niemcy - za duzo daja pieniedzy na rozwoj Polski, co szkodzi wiarygodnosci polityki pis-bolszewickiej .... - UE i Niemcy - ujawniaja oszustwa wyludzania kosztow delegacji przez duet kaminski-Bielan, "oszczednych" wybrancow pis .... czy to juz nie wystarczy - by ich nienawidziec???? i mozna by tak jeszcze dlugo, dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 12:52 Roszczenia majatkowe Niemiec moga objac 30% terytorium Polski, to malo?!? Z kolei zydowskie bezczelne zadania to 65 mld USD, z jakiej paki Polska ma placic tym cwaniakom, niech wyxxxx. A UE - to juz jest zagrozenie dla przecietnych obywateli, bezprzykladna drozyzna jaka chce zafundowac Polakom tuskowa klika przyjmujac bzdurny "p Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 12:53 bzdurny pakiet klimatyczny oraz drozyzna zwiazana z EURO odstrecza od UE nawet najzagorzalszych zwolennikow w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mam.4 Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 13:01 Ojoj, tomczak sie odezwal, a w czyim imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 17:42 mam.4 napisał: > Ojoj, tomczak sie odezwal, a w czyim imieniu? może w imieniu tych, co na fanaberie "ekologów" nie mają ochoty wyskakiwać z pieniędzy? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 17:37 rembka napisała: > A mógłbyś sprecyzować, pod jakim konkretnie względem Polska będzie > zagrożona? raz: terytorialne roszczenia (i nie rżnij głupa że nie wiesz o co chodzi) dwa: socjaleuropa... skoro teraz za "kapitalizmu" jest źle, bo tylko kilka proc. wzrostu, to czego możemy oczekiwać po "ujemnym wzroście" jak w Niemczech? tylko te dwa. O dziadostwie moralnym nie wspomnę, bo postmoderniści i inne postempoffffce tak to wykoślawiły że hej. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 12:21 A co to jest ten "polski interes narodowy"? Na marginesie - przymiotniki piszemy z małej litery :) Prawdziwy Polak powinien o tym wiedzieć, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 12:46 keeslaff napisał: > A co to jest ten "polski interes narodowy"? Utrzymanie obecnosci w UE wylacznie jako strefie wolnego handlu, nierzyjmowanie euro, utrzymanie suwerennosci monetarnej, odrzucenie ideologii tolerowanie pedalstwa, do czego zmierza rada europy (z ktorej Polska powinna wystapic). Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 17:45 junkier napisał: > Utrzymanie obecnosci w UE wylacznie jako strefie wolnego handlu, > nierzyjmowanie euro, utrzymanie suwerennosci monetarnej, odrzucenie > ideologii tolerowanie pedalstwa, do czego zmierza rada europy (z > ktorej Polska powinna wystapic). nosz kurde :) jakbym się niemal w lustrze przegladał :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ryży Cudak = sprzedawczyk !!! 09.12.08, 12:24 Ryży Cudak = sprzedawczyk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Ryży Cudak = sprzedawczyk !!! 09.12.08, 12:36 Zobaczymy czy Premier bedzie umiał obronić Polkę- Matkę z dzieckiem ,przed p.Merkel. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Tobie nic do tego socjalistyczna małpo 09.12.08, 14:20 radośnie oczekuj na gejoparade Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 junkier,dlaczego odmawiasz leczenia,debilu? 09.12.08, 12:25 syfilis zrobił spustoszenie w twoim łbie... Odpowiedz Link Zgłoś
jb_forum Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 12:27 ble ble ble. O której kończysz dyżur?? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nadskakiwanie Berlinowi, Brukseli i Telawiwow 09.12.08, 17:54 jb_forum napisał: > ble ble ble. O której kończysz dyżur?? pssst... mała podpowiedź: on (Junkier znaczy) zdaje się nie jest z PO :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod fiutina przy tym nie było ???? 09.12.08, 11:32 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1568050,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a z "panem" "prezydentem" nie chciała rozmawiac? 09.12.08, 11:35 przecież on tak się na tych wszystkich sprawach zna, że aż swymi małymi nóżkami przebiera, coby pojechać na szczyt.... jak p. Merkel nie bedzie chciala z nim rozmawiac, to beidaczek znów gotów rozwolnienia z nerwów dostać... Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Re: a z "panem" "prezydentem" nie chciała rozmawi 09.12.08, 11:54 Lech Kaczyński wciągnie ją na swoją krótką listę ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Woli urabiać przyszłego prezia Generalnej Guberni 09.12.08, 12:32 Herr Tuske Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 europacierz , głos z odbytu Rydzyka... 09.12.08, 12:44 a może z odbytu, samego towarzysza Jarosława????? Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!! 09.12.08, 11:37 ..A NABURMUSZONĄ kaczą poczwarę OLANO...Heheee.. DLACZEGO NIK NIE CHCE Z TYM BURBUSZONEM GADAĆ.... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: !!!!!!!!!!! 09.12.08, 11:41 anakonda22 napisał: > ..A NABURMUSZONĄ kaczą poczwarę OLANO...Heheee.. > DLACZEGO NIK NIE CHCE Z TYM BURBUSZONEM GADAĆ.... pewnie dlatego ze on nie rozumie nawet po polsku merkel z kolei nie mlaszcze Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy jeżeli p.Merkel ma takich ministrów jak p.Tusk to 09.12.08, 11:39 to żegnaj Europo..witaj kraju środka. Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Niestety duzo jest tych jebnietych w Polsce:( 09.12.08, 14:36 Junkery i mentorlevicy sa wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: polakslowian 09.12.08, 15:52 polakslowian napisał: > Biestety duzo jest jebnietych w Polsce > Junkery i mentorlevicy sa wszedzie. Jak widac, antypolskie i eurolewckie mendy twego autoramnentu nie moga wypowiedziec sie bez uzycia inwektyw. PS - Ani ty Polak, ani Slowianin. Pojezdzasz mi czosnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst Czy Herr Tuske znów będzie żuł gumę? 09.12.08, 12:04 Kaugummi ist gut :-P Odpowiedz Link Zgłoś
1.fanfan Re: Czy Herr Tuske znów będzie żuł gumę? 09.12.08, 12:36 hildegunst napisał: > Kaugummi ist gut :-P Dzisiaj Tusk stał pięć minut na czerwonym dywanie przebierając nogami i bijąc się z myślami czy nie przywitać panią kanclerz na kolanach. A o wypluciu gumy przypomniał mu umyślny na minutę przed przybyciem szanownego gościa. Zresztą umyślnych stała z boku cała gromada, aby ten odpowiedzialny nia zapomniał przypomnieć premierowi o gumie. I tym razem guma znalazła sie w koszu na czas i wpadki nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz IPN: "Hitlerowcy" mają być Niemcami - Merkel wie? 09.12.08, 12:50 Prezes IPN Janusz Kurtyka chce, by na tablicach upamiętniających hitlerowskie zbrodnie obok słów "naziści" i "hitlerowcy" obowiązkowo znalazł się przymiotnik "niemieccy". Poprosił już o stosowne zmiany w piśmie skierowanym do wszystkich polskich gmin. Będzie bura dla Tuska! juz mu dziś pokażą widoczny znak Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Czy Herr Tuske znów będzie żuł gumę? 09.12.08, 13:50 1.fanfan napisał: > hildegunst napisał: > > > Kaugummi ist gut :-P > > Dzisiaj Tusk stał pięć minut na czerwonym dywanie przebierając > nogami i bijąc się z myślami czy nie przywitać panią kanclerz na > kolanach. A o wypluciu gumy przypomniał mu umyślny na minutę przed > przybyciem szanownego gościa. Dobrze że jej do pleców nie przyczepił, bo z centrum wypędzonych za karę sam by finansował. Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff Re: Czy Herr Tuske znów będzie żuł gumę? 09.12.08, 14:35 sharn1> 1.fanfan napisał: napisał:Dzisiaj Tusk stał pięć minut na czerwonym dywanie przebierając > > nogami Okazuje się, że Kaczyński dalej zagłusza telefony i Tusk musiał stać na dywanie ponad pięć minut, bo nie było łączności. Wciąż to sypanie piachu w tryby sprawnej Tuskowej maszyny do rządzenie made in Germany. Odpowiedz Link Zgłoś
tc2 Ministerstwo zdrowia? 09.12.08, 12:25 Dlaczego tam niemieckie ministerstwo zdrowia? Chyba nie po części zamienne dla Niemców? Może chcą wszystkich pozostałych polskich lekarzy, zamiast swoich, którzy wyjechali do Norwegii i Szwajcarii? Albo chcą ograniczenia liczby Polaków karzystających z niemieckiej opieki zdrowotnej? Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 PIS-komuchy, modlą sie o kryzys i zło dla Polski! 09.12.08, 12:40 Plują jadem,gów.nem, byle nie dopuścic,by coś dobrego rzad Tuska zrobił dla Kraju..Taka to mentalność łajdaków z PIS-u... Im gorzej dla Polski, tym lepiej dla Kaczynskich !? Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 PIS-komuchy, modlą sie o kryzys i zło dla Polski! 09.12.08, 12:45 amdrzej.11 napisał: > Plują jadem,gów.nem, byle nie dopuścic,by coś dobrego rzad Tuska zrobił dla > Kraju..Taka to mentalność łajdaków z PIS-u... > Im gorzej dla Polski, tym lepiej dla Kaczynskich ! A co wymagac od antypolskiego kurestwa? Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: PIS-komuchy, modlą sie o kryzys i zło dla Pol 09.12.08, 16:36 Jak Pan Bog chce kogos ukarac, to mu rozum odbiera, ale w pisuarze o rozum to juz od dawna bardzo trudno. Brak tez normalnych, pozytywnych uczuc. Dominuja nienawisc, zacietrzewienie i msciwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: PIS-komuchy, modlą sie o kryzys i zło dla Pol 09.12.08, 13:52 amdrzej.11 napisał: > Plują jadem,gów.nem, byle nie dopuścic,by coś dobrego rzad Tuska zrobił dla > Kraju..Taka to mentalność łajdaków z PIS-u... > Im gorzej dla Polski, tym lepiej dla Kaczynskich !? Nie inaczej było za poprzednich rządów. PO robiło wszystko żeby wybrani w 2005 roku nie mogli rządzić. Takie prawo opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: PIS-komuchy, modlą sie o kryzys i zło dla Pol 10.12.08, 07:44 amdrzej.11 napisał: > Plują jadem,gów.nem, byle nie dopuścic,by coś dobrego rzad Tuska > zrobił dla Kraju..Taka to mentalność łajdaków z PIS-u... a co zrobił dobrego? > Im gorzej dla Polski, tym lepiej dla Kaczynskich !? o tę kwestię to się zapytaj Podręcznego "ałtoryteta" wybiórczego obecnym nazwiskiem Kuczyński. Ma w tej kwestii doświadczenie :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Re: Ministerstwo zdrowia? 09.12.08, 12:40 ...ze wzgledu na zly stan psychiczny wielu PiS-uarow i RM-ow. Glückauf! Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Merkel przywiozła do Warszawy pół niemieckiego ... 09.12.08, 12:39 :-)Ostatnia wizyta A.Merkel w PL,z tego co zaobserwowałem na ile mozna z gazet i tv zaobserwować,udała się znakomicie.Juz wtedy ta kobieta polityki wydawała się być zauroczona naszym premierem:-)Dziś,patrząc na niektóre zdjęcia,widzę że ONA TAŃCZYĆ CHCE:-)Brawo Panie Premierze,wierzę,że dzięki pańskim zabiegom,mimo często odmiennego niż Prezydent zdania,uda się Panu wprowadzić takie zmiany w kraju,na których Nam zależy.Głosując na Pana,byłem jeszcze w Polsce.Kiedy kolejny raz nie wybrano mego kandydata,wyjechałem do Irlandii.Chciałbym kiedyś wrócić i wierzę,że D.Tusk mając pełną władzę(Bez żucania mu kłód pod nogi),jest w stanie polepszyć wiele w życiu przeciętnego Polaka.Czego sobie i Wam życzę.Rozkochać Angelę,to świetna polityka:-)Kobieta zrobi wtedy dla faceta wszystko:-)Oby tak dalej,Ty Don Juanie haha...Zuch Chłopak:-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Amen!!! 09.12.08, 21:16 Tego dziennik weszpolski nie przewidzial.Niemcy utracily Pomorze,Slask,Prusy Wschodnie i staly sie potega jaka nigdy przed ta strata nie byly. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Merkel przywiozła do Warszawy pół niemieckieg 09.12.08, 13:54 elkoguto11 napisał: > :-)Ostatnia wizyta A.Merkel w PL,z tego co zaobserwowałem na ile mozna z gazet > i tv zaobserwować,udała się znakomicie.Juz wtedy ta kobieta polityki wydawała > się być zauroczona naszym premierem:-)Dziś,patrząc na niektóre zdjęcia,widzę > że ONA TAŃCZYĆ CHCE:-)Brawo Panie Premierze,wierzę,że dzięki pańskim > zabiegom,mimo często odmiennego niż Prezydent zdania,uda się Panu wprowadzić > takie zmiany w kraju,na których Nam zależy.Głosując na Pana,byłem jeszcze w > Polsce.Kiedy kolejny raz nie wybrano mego kandydata,wyjechałem do > Irlandii.Chciałbym kiedyś wrócić i[...pierdu pierdu...] A ja mam nadzieję, że nie będzie ci dane wrócić. Nie potrzebujemu ludzi, którzy w momentach które im nie odpowiadają uciekają zagranicę i stamtąd rżną cwaniaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re:sharn1 mi odpisał 09.12.08, 15:33 > A ja mam nadzieję, że nie będzie ci dane wrócić. Nie potrzebujemu > ludzi, którzy w momentach które im nie odpowiadają uciekają > zagranicę i stamtąd rżną cwaniaczka. Za takie głupie słowa,napiszę ci>wal się na ryj<wcale nie uciekłem i nie rżnę cwaniaczka,w Polsce mam tylko Babcię Starowinkę,a i tak mieszka 70km od mego miasta.Nic mnie tam nie trzymało.Co ty buraku o mnie wiesz że mnie oceniasz??I nie pisz tak że nie potrzebujecie takich jak ja,ja mógłbym ci napisać dokładnie to samo.My nie potrzebujemy takich jak ty,i nie pisz że nie głosowałeś na PIS,bo nie uwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Tusk nareszcie może mówić w ojczystym języku .... 09.12.08, 13:17 bez tłumacza,a nie silić sie z recytacją angielskiego niczym papuga którego to języka nie umie, może i kolendy pośpiewają "Sztile naht...." Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 a swojak to taki "Polak", 09.12.08, 13:28 ktory ortografii nie zna w zadnym jezyku: bo spiewa sie koledy, a jezeli po niemiecku to najczesciej "Stille Nacht" Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: Kolenda. 17.12.08, 11:44 ontos2 napisał: > Idiotów językowych tu nie brak. To prawda.Rozumiem już czemu tak mało napisałeś:D Ale nie przejmuj się,nikt nie jest doskonały Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklaosoba Jakby cyrylicą "mówił" to byłby swój, tak ? 09.12.08, 13:55 Czyli 100% Polak ? A jak jego przodkowie mieli pecha urodzić się na terenie zaboru pruskiego, to już nie jest Polakiem ? A może to ci z kongresówki są "Ruskami", a nie Polakami ? (z góry przepraszam wszystkich myślących i rozsądnych mieszakańców ziem dawnego zaboru rosyjskiego, którzy mogliby tak absurdalnym postawieniem sprawy poczuć się urażeni). Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy masz 100% racji... 09.12.08, 14:05 ale wyjątki potwierdzają regułę...są również ludzie z tego grona antypolsko nastawieni..niech cię nie zwiedzie że świetnie mówią po polsku.. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Negocjacje z niemiecką delegacją bez konkretów 09.12.08, 13:48 No tak, nie ma konkretów bo Niemiec Polakowi nigdy nie zostanie bratem...I dobre uśmiechy nic w tym nie pomogą. Jeśli Polska będzie się uginać to tylko na tym straci... Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Jedyni nasi przyjaciele w Europie to Niemcy!!!!!!! 09.12.08, 14:19 Wprowadzili nas do NATO,UE,łapią i odsyłają naszych przestępców,cierpliwie znoszą nasze utyskiwania na nich,wypłacili odszkodowania i wyciągają rękę do zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: djrytyk55 09.12.08, 16:16 dkrytyk55 napisał: > Jedyni nas przyjacile w Europie to Niemcy! > Wprowadzili nas do NATO,UE,łapią i odsyłają naszych przestępców,cierpliwie > znoszą nasze utyskiwania na nich,wypłacili odszkodowania i wyciągają rękę do zgody. Chron nas Panie Boze od takich przyjaciol jak Niemcy, bo z nieprzyjaciolmi poradzimy sobie sami!!! A pod deklem u ciebie wszystko w porzadku???! Na szwabskie zamowienie te laurki odstawiasz? A o przeklamaniach historii slyszales? A o polskim obozie koncentracyjnym w Majdanku (wg der Spiegel) slyszales? A zapoznales sie dokladnie a z dzialalnoscia niejakiej Steinbach? A o zjazdach ziomkostw oraz ich pochwale przez Poetteringa i Merkel slyszales? A o procesie w Kolonii przeciw Powiernictwu Polskiemu slyszales? A o bezprawnej asymilacyjnej politytyce Jugendamtow slyszales? A bajeczki w wydaniu Etriki Steinbach o "wypedzonych" slyszales? Ta wredna Niemra uwaza sie za "wypedzona" gdyz jej rodzice przybyli do Rumii zza Laby zajmujac mieszkanie wypedzonych Polakow!!! Moze bys Steinach wytlumaczyl, ze nie jest "wypedzonoa" - a tylko PRZEPEDZONA!!! A powiedzenie Merkel (do ktorego szwaby adsolutnie nie maja prawa!!!), ze w czasie wojny cierpieli wszyscy, slyszales? A czy wiesz, ze gdyby szwaby nie rospoczely wojny, to nie byloby cierpien? - Wytlumacz biednej Merkel gdyz ona nie potrafi tego zrozumiec!!! Z gory dziekuje ci za to. Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Re: Negocjacje z niemiecką delegacją bez konkretó 09.12.08, 14:24 Rozumieją się bez słów. Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Re: Do jutra Tusk przeprosi Niemców za wypędzenia 09.12.08, 14:21 Dobrze by zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Konkret i Tusk w jednym zdaniu to żart 09.12.08, 13:55 W GW jakieś wesołki pracują chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Pół niemieckiego rządu w Warszawie 09.12.08, 13:58 eva15 napisała: > > Ciekawe z czym dzisiaj Sikorski wyskoczy... Na pewno nie zagrozi, że ją powiesi za... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Pół niemieckiego rządu w Warszawie 09.12.08, 14:17 malkontent6 napisał: > eva15 napisała: > > > > > Ciekawe z czym dzisiaj Sikorski wyskoczy... > > Na pewno nie zagrozi, że ją powiesi za... :)) Znając tego CHAMA to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: 09.12.08, 15:56 Sikorski nie dał powodów do wstydu,ty sharn1 napisałeś mi dzisiaj słowa,które napisać mógł tylko prostak.Nie pisz o Sikorskim że jest hamem,bo On ciebie w tym nie przebije.Inteligiencie za dyche... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 tusk podziękował tej pani 09.12.08, 14:08 za to, że zdołała go przekonać do swoich racji. ładnie, ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Gdyby nie kaczor to były by dopiero konkrety ! 09.12.08, 14:13 Uznam i Wolin byłyby już w brandenburskich łapach Angeli, sponsorowali byśmu muzeum wypędzonych i przepraszali za "Polskie obozy koncentracyjne" no i wypłacilibyśmy żydkom odszkodowania za Hitlera zapraszamy na Pomorze Z. abyście drodzy czytelnicy GW mogli na sobie odczuć opiekę "naszych adwokatów w EU" - cyt.za Germkiem Mój kuzyn z Australji ciężko się zdziwił po wizycie w lodziarni na molo w Ahlbek, cały obraz solidnych i przyzwoitych niemców zawalił się mu na łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 prosimy zostancie tu rządzić! 09.12.08, 14:19 bo tu już nie mozna wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Swój ze swoim, 09.12.08, 16:24 Nie widze problemu. Biore to in plus. Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis ++++ co pisotłuki, zawiść i opętanie 09.12.08, 15:19 wam już mózgi zlasowało jak widzicie normalnych premierów Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: ++++ co pisotłuki, zawiść i opętanie 09.12.08, 16:26 dokładnie tak,Tusk im nie pasuje chyba.To pewnie ci,którzy glosowali na opak.Dziwne że po tym co PiS i Kaczyński wyprawia,nie żałują jeszcze złych wyborów.Zdaniem kilku osób tutaj>Tusk jest zły,Sikorski to cham< Zapytam-gdzie macie rozum?Są tutaj ludzie,jak prezydent na którego głosowali.A jaki On jest każdy widzi,a przynajmniej powinien słyszeć co nieco.Pozdrawiam tych,którzy głosowali na D.Tuska,reszta mi wisi,zwłaszcza PiSkorze Odpowiedz Link Zgłoś
marcin22w Jak się więc nazywa premier co chce, a nie może? 09.12.08, 15:35 imPOtenTusk:)))))))))))))))) ---------------------------- Przytul Donku Anielę Makrelę! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 czy jest ktoś kogo nie znudziły 09.12.08, 15:37 te jego kuse i pomięte płaszczyki, źle uszyte marynarki, de fasonujące się na skutek wilgoci i kiepskie buty? może niech złoży dymisję i pójdzie na jakiś kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: czy jest ktoś kogo nie znudziły 09.12.08, 16:29 Wyslij na taki kurs swojego prezydenta, ten nieszczesny przypadek na urzedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: czy jest ktoś kogo nie znudziły 09.12.08, 19:11 Tuski i tak lepiej wyglada niz Merkel. Kto ja ubiera? No czysty koszmar. Te krotkie marynarki przy tej tuszy i wieku. Horror! To juz wole plastikowa, rozowa Krolowa Angielska. Ad rem: nici Tuski. Nich Ci sie nie wydaje, ze mozesz cokolwiek z Germany! To /przeciez/ ONI saq potega i beda robic co chca...jak zwykle. Radoslaw tylko udaje klase - jest prosty jak cep.Najgorsi - Olejnik, Napieralski, Borowski,Oleksy, kretyn Miller i Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Negocjacje z niemiecką delegacją bez konkretów 09.12.08, 16:05 ech, drogi Tusku... cośmy Merkel tym razem zrobili? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: losiu4 09.12.08, 16:20 losiu4 napisał: > ech, drogi Tusku... cośmy Merkel tym razem zrobili? > Pozdrawiam > Losiu Nie martw sie losiu. Konkrety chyba beda. Rudy przeciez musi sie o to postarac. Inaczej pani Magiel paluszkiem mu pogrozi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: losiu4 09.12.08, 18:26 wet3 napisał: > Rudy przeciez musi sie o to postarac. niestety tak, tylko że szkoda, iż dowiem się o tym za jakiś czas w artykule który będzie nam tłumaczył konieczność dziejową czy jak tam inny postęp zwał i o co właściwie będzie chodziło. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Negocjacje z niemiecką delegacją bez konkretów 09.12.08, 16:57 To ważne spotkanie. Świadczy ono, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Jedyną wielką zakałą we wszystkich przedsięwzięciach jest prezydent Lech Kaczyński . Chyba wystarczy tego warcholstwa na forum międzynarodowym. Dlaczego nie stawia się tego pana przed trybunał Stanu, gdy konstytucyjne prawo na pozwala a powodów ku temu. jest multum? Dalej skończmy z ciągłymi blubrami o potrzebie podpisania traktatu lizbońskiego przez prezydenta . Nie chce podpisać , to niech nie podpisuje. Jest inne wyjście. Referendum krajowe i wówczas prezydent może sobie pogwizdać . Wystarczy ,że pójdzie 50% uprawnionych do głosowania i traktat będzie uznany bez podpisu prezydenta przez społeczność międzynarodową. Tych zaś wszystkich , którzy naskakują na delegację Niemiecką polecam modlitwę o zdrowie razem z radiem Maryja. Czas już wybrać albo Polska albo warcholstwo nacjonalistów z PIS i Pana Prezydenta. Francja , Polska i Niemcy będą przewodniczyć wspólnocie europejskiej jeśli działać będą wspólnie zaś wszyscy ci którzy tego nie rozumieją to niech lepiej zamkną buzię. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: Negocjacje z niemiecką delegacją bez konkretó 09.12.08, 17:16 > To ważne spotkanie. Świadczy ono, że wszystko zmierza w dobrym > kierunku. Jedyną wielką zakałą we wszystkich przedsięwzięciach jest > prezydent Lech Kaczyński -Zgadza się,albo przynosił wstyd,albo żucał kłody pod nogi lub,kłócił się o krzesło czy samolot.I to już wcale nie jest śmieszne,głosujący na PiS stracili kolejne 4lata.Narzekacie na Tuska,ale to tylko z poczucia wstydu za to,że głosowaliście na PiS.Trzeba umieć przyznać się do tego,trzeba umieć przyznać się do porażki Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Negocjacje z niemiecką delegacją bez konkretów 09.12.08, 17:14 a mało JEJ dobrze zrobił, czy też wszystkiego nie wiemy? Obstawiam to drugie. Co ładnie się wpisuje w wybiórczą martyrologię naszego niezłomnego płemieła. Tylko ciekawe ile za to zapłacimy. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś