jobaz 07.01.09, 16:14 No cóż; to cały nasz pan prezydencik, -śmieszna minka, mały instrumencik. (polityczny). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srull Wszystkie miny prezydenta 07.01.09, 18:52 To wszystko bardzo ciekawe. Ciekawe po ilu flaszkach wina? Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 [...] 07.01.09, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 nie da się ukryć, ma chłop urok osobisty 07.01.09, 19:11 Chociaż ja wolę Papkina w wykonaniu Romana Polańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Wszystkie miny prezydenta 07.01.09, 19:13 Ktoś już zauważył( chyba ten gość co szkolił Leppera ), że pan prezydent nie powinien się uśmiechać bo mu to szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jancior A kiedy : "szczekosciski i wytrzeszcze premiera" 07.01.09, 19:41 zapomnialem, gazeta nie robi jaj z premiera, gazeta premiera wspiera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
enego Re: A kiedy : "szczekosciski i wytrzeszcze premie 07.01.09, 19:54 no właśnie, więc niestety fotoreportażu z Donkiem się nie doczekamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 07.01.09, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
triangle87 Re: Wszystkie miny prezydenta 07.01.09, 20:03 Na świecie kryzys, Rosja odcięła gaz a wybiórcza pokazuje jakże niesamowicie ważną rzecz: miny prezydenta. Może pokażecie waszego przywódce Donka T. który siedzi gdzieś cicho w szafie, a jak wszystko dojdzie do ładu to Donek bedzie trzepał ustami jaki to on sukces odniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
eldik Re: Wszystkie miny prezydenta 08.01.09, 00:02 Dlaczego w obliczu kryzysu pokazują miny prezydenta? Bo Prezydent RP w obliczu kryzysu... cieszy się, że Tusk ma kłopoty. Kiedyś myślałem, że choć to popaprańcy te Kaczory, to chociaż są patriotami. Teraz widzę, że te małe pasożyty są tak durne, że nawet w obliczu nieszczęścia jakie grozi wszystkim nie potrafią ukryć radości, bo oto światowy kryzys można zrzucić na Tuska. Miny prezydenta warte są pokazania: żaden inny polityk nie pozwoli sobie na nieskrywaną radość z... kryzysu. Taki wesoły "mąż stanu" to ewenement w skali światowej! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Grunt to logika! 08.01.09, 20:22 triangle87 napisał: > Na świecie kryzys, Rosja odcięła gaz a wybiórcza pokazuje jakże niesamowicie > ważną rzecz: miny prezydenta. Może pokażecie waszego przywódce Donka T. który > siedzi gdzieś cicho w szafie, a jak wszystko dojdzie do ładu to Donek bedzie > trzepał ustami jaki to on sukces odniósł. I jak pokażą "Donka T.", najlepiej "w szafie", to to, że, cyt.: "Na świecie kryzys, Rosja odcięła gaz", przestanie mieć znaczenie? Ciekawość... Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Wszystkie miny prezydenta 07.01.09, 20:09 Obrzydliwa aparycja. Koszmarny , zalosny gnom. Nie-facet.Takie nei wiadomo co ? Mialem nieprzyjemnosc kiedys obslugiwac facecika medycznie. Byl wyjatkow arogancki i pyszny. A to co teraz widac, to tylko dopelnienie summy kompleksow i niedoborow. Braku w uzebieniu , to co pozostalo jest poprostu nieestetyczne. Dzisiaj nie powinno byc problemem poprawienie wygladu tzw. " prezydentowi" . Nawet i za moje , podatkow pieniedze. Trudno, odzaluje. Zebym tylko nie musial patrzec na taka twarz . Najlepiej wprawdzie byloby w ogole nie patrzec,ale co zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Passe-partout po kadencji do Hollywood... 07.01.09, 20:23 ...albo Fort Boyard Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Te uśmiechy najlepiej oddają stan umysłu 07.01.09, 21:01 Prezydenta III Rzeczpospolitej . Odpowiedz Link Zgłoś
mniammniam3 Re: Te uśmiechy najlepiej oddają stan umysłu 08.01.09, 10:46 areabis napisał: > Prezydenta III Rzeczpospolitej Przede wszystkim stan umysłów jego wyborców. Przecież widziały gały co brały. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Te uśmiechy najlepiej oddają stan umysłu 08.01.09, 20:25 mniammniam3 napisał: > areabis napisał: > > > Prezydenta III Rzeczpospolitej > > Przede wszystkim stan umysłów jego wyborców. Przecież widziały gały > co brały. Chyba jednak nie do końca widziały; gdyby widziały, to by nie wybrały... Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan [...] 07.01.09, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynydawid12 Wszystkie miny prezydenta 07.01.09, 21:04 Cóż to ma być prezydent ?? Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 A jednak ma ząbki. 07.01.09, 22:56 Bo dotychczas zawsze widać było tylko ciemny otwór. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 [...] 07.01.09, 23:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vaironix :> 08.01.09, 07:50 czy ktos widzial kiedykolwiek zeby naszego pANA pREZYDENTA ? Odpowiedz Link Zgłoś
jagagr Wszystkie miny prezydenta 07.01.09, 23:51 kurde oglądam.....i widze nasz Prezydent nie ma zębów, sorki ale tak wyglada na każdym zdjęciu - szkoda, może jakiś PR pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wszystkie miny prezydenta 08.01.09, 20:27 jagagr napisała: > kurde oglądam.....i widze nasz Prezydent nie ma zębów, sorki ale tak > wyglada na każdym zdjęciu - szkoda, może jakiś PR pomoże Jaki PR? Dentysta! Odpowiedz Link Zgłoś
thelowfatyogurt W gruncie rzeczy chyba całkiem poczciwy facet :) 07.01.09, 23:53 Tylko ten jego brat ma na niego zły wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
amadian Wszystkie miny prezydenta 08.01.09, 07:21 Miny minami ale ja kompletnie nie rozumiem co on gada. Proponuję wizytę u logopedy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bluecatty brak zęba? 08.01.09, 07:34 na tym "uśmiechniętym" zdjeciu WIDAĆ, że naprawdę nie ma zęba, albo ich stan jest tak tragiczny, że tak to wygląda. Estetycznie KATASTROFA !!! Wstyd i żenada, żaden z europejskich prezydentów i liderów nie ma tak zaniedbanego uśmiechu, delikatnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: brak zęba? 08.01.09, 08:44 jezu...facet ma popsute zęby,czy naprawdę nie stać go na dobrego stomatologa? ja sam nie zarabiam wiele ale szarpnąłem się na implanty to naprawdę nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
replin Jego ani PiSu wyborca nie jestem, idee Palikota 08.01.09, 10:40 i motywy jego dzialan chyba rozumiem, a na gazete.pl zagladam. Ale zagladam coraz rzadiej - wlasnie z powodu takich chamskich docinek. Niech autor tego "fotoreportazu" usiadzie przed lustrem i sobie pocyka fotki, jesli nie ma nic lepszego do roboty. Ze tez ktos chce mu za to placic??? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A po co? 08.01.09, 20:33 replin napisał: > > Niech autor tego "fotoreportazu" usiadzie przed lustrem i sobie pocyka fotki, > jesli nie ma nic lepszego do roboty. "Autor tego >>fotoreportażu<<" nie jest prezydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
adoy Wszystkie miny prezydenta 08.01.09, 10:41 Żałosna żenada, tylko dlaczego mnie taki wstyd spotyka. Ja głosowałam cywilizowanie i nowocześnie, zgodnie ze standardami ISO. Odpowiedz Link Zgłoś
cwel3 Wszystkie miny prezydenta 08.01.09, 11:19 blazen to blazen nawet zmiana stroju go nie ukryje Odpowiedz Link Zgłoś