dkrytyk55 Jarosław i 13 letnie dziewczynki i bratanica. 12.01.09, 13:33 Jak tylko miała okazję uciekła od swego stryja jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja PiS walczy z promowaniem gejow... 12.01.09, 13:36 a promuje tluste cioty... i pomijam, ze sa one uposledzone? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 I taki oto mamy rząd i reformatorów... Wstyd... 12.01.09, 13:36 Nawet dziennikarce było wstyd za te brednie i pewnie za ten cały rząd. Reformator Palikot reformuje prawo dla przedsiębiorców. Pięknie, pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: I taki oto mamy rząd i reformatorów... Wstyd. 12.01.09, 13:52 placebo,..Monice wstyd? Olejnikowa jeszcze 100 razy jest gotowa zaprosić Palikota i innych aby dołożyli panom K. "Stokrotka,..jest pani na mojej krótkiej liści, wykończę panią" przeprosiny można przyjąć ale się tego NIE ZAPOMINA! Tak myślę,zastanów się ...spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzioche Pamiętacie bajkę Andersena "Król jest nagi" ? 12.01.09, 13:39 Nie było odważnego. Strach czy political correction? A jak się skończyło? Udawanie ślepego i głupiego to najbardziej komfortowa pozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Jarosław i 13 letnie dziewczynki i bratanica. 12.01.09, 13:40 Dlaczego tak unika Stryja. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Ciekawe, jak Palikot dorobił się "Polmos'u"... 12.01.09, 13:49 Może zarobił uczciwą pracą? Wie ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ciekawe, jak Palikot dorobił się "Polmos'u".. 12.01.09, 14:19 To proste, pożyczył na zakup parę baniek od obywatela Kochalskiego, któren dorobiwszy się milionów nie wiedział co począć z kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja Ciekawe, jak Jaro zostal ciota 12.01.09, 14:20 i jaka funkcje pelni w "ukladzie"? Kto tam jest "facetem" - jego cherubinek Zero, czy ciota Jaro? Wie ktos? gamon0 napisał: > Może zarobił uczciwą pracą? Wie ktoś coś? > Odpowiedz Link Zgłoś
net.ja.7 Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 13:59 a gdyby tak Palikot na swoim blogu "rozważał",czy przypadkiem Pan K.nie ma w sobie,w swoim krwioobiegu,iles tam procent krwi żydowskiej,to tez oburzenie częsci polityków i mediów byłoby równie "poruszające"? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 A kto mu narobił tego stolca na głowie? 12.01.09, 14:18 Czy to peruka? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gugcia0 12.01.09, 14:19 gugcia0 napisał: > ciekawe co zrobi z tym Tusk. Jeżeli Palikot dalej będzie miał > ochronę Tuska to PO i sam Tusk zrobią sobie kłopot. Naiwny jestes! Osobiscie przekonany jestem, ze Palikot pitoli te glupoty z polecenia Tuska aby zdyskredytowac Kaczynskich i PiS. W przeciwnym razie Tusk juz po pierwszym tego rodzaju incydencie wyrzucilby Palikota ze swojej POpapranej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja wet3, twoje przekonania budza moje watpliwosci... 12.01.09, 14:26 czy ciebie przypadkiem (moze nie przypadkiem?) przelecial ciota Jaro? wet3 napisał: > Naiwny jestes! Osobiscie przekonany jestem, ze Palikot pitoli te > glupoty z polecenia Tuska aby zdyskredytowac Kaczynskich i PiS. W > przeciwnym razie Tusk juz po pierwszym tego rodzaju incydencie > wyrzucilby Palikota ze swojej POpapranej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Niech sie Jaroslaw przyzna.Niech stanie w prawdzie 12.01.09, 14:34 porzuci droge zaklamania i hipokryzji i stanie sie lepszym czlowiekiem. A ponadto nikt nie bedzie go mogl juz nigdy z tego powodu szantazowac. Polacy sa tolerancyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pisubek 12.01.09, 14:39 pisubek napisała: > porzuci droge zaklamania i hipokryzji i stanie sie lepszym czlowiekiem. A > ponadto nikt nie bedzie go mogl juz nigdy z tego powodu szantazowac. Polacy sa > tolerancyjni. Ty tez - jak wszystkie komuchy i lewaki, uwielbiasz pomawiac! Wstydu i godnosci osobistej za grosz nie posiadasz! PS - A moze jeszcze na Pismo sw. lub na "polonica.net" powolasz sie?! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kacza_aberacja 12.01.09, 14:35 kacza_aberracja napisał: > wet3, twoje przekonania budza moje watpliwosci > czy ciebie przypadkiem (moze nie przypadkiem?) przelecial ciota Jaro? > wet3 napisał: > Naiwny jestes! Osobiscie przekonany jestem, ze Palikot pitoli te > glupoty z polecenia Tuska aby zdyskredytowac Kaczynskich i PiS. W > przeciwnym razie Tusk juz po pierwszym tego rodzaju incydencie > wyrzucilby Palikota ze swojej POpapranej partii. Jestes niezle porabany, a pod deklem musisz miec kompletnie poprzestawiane jesli pomawianie - jedna z najbardziej ohydnych cech charakteru jest twoja sprcjalnoscia! PS - twoja ksywa swiadczy o robie! Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 14:20 BRAWO dla Palikota, jedyny swiezy powiew powietrza w stechlej RP. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kuczman 12.01.09, 14:29 kuczman napisał: > BRAWO dla Palikota, jedyny swiezy powiew powietrza w stechlej RP. Zebralo ci sie na smrodliwe metafory. Tak, tak! To jest "echt Landluft" PRL-bis w wydaniu jej podtrzymywaczy - POpaprancowych POmyj - partii prawdziwej milosci! To jest tak samo jakbys szedl wiosna przez pola na ktore akurat wyrzucono obornik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Pani Moniko...PiSuarowe brednie są ciekawsze ????? 12.01.09, 14:24 Brudziński, Dorn, Gosiewski...czy to są Pani IDOLE i erudyci z najwyższej półki..???? Od pewnego czasu preferuje Pani tych gości w programach ZET-ki...nie, oni nie mówią bredni..oni nie judzą ...oni nie kłamią....hehehe...;))) BRAWO...obiektywizm dziennikarski u Pani zniżył się do poziomu PiSuarowego dna......ale od spodu.....zawsze ktoś puka... Odpowiedz Link Zgłoś
cailith_18 Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 14:27 Stokrotko, teraz będziesz bronić jedynej słusznej władzy? No tak, strach obleciał, bo zawsze mogą teczkami pożonglować. Swoją drogą, miałam panią Olejnik za kulturalną osobę. Rozczarowała mnie - cały wywiad przeprowadzony poniżej jej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
malutki13_online Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 14:27 Brawo Panie Januszu Palikot!!! Ma Pan odwage mowic glosno prawde i wyrazac swoje watpliwosci o ktorych "po cihu" w kuluarach dawno juz szepcze wiele osob. Zdecydowanie natomiast zawiodla w prowadzonej rozmowie Pani Monika Olejnik - kreowana od dawna na "Dive" polskiego dziennikarstwa. Wielka szkoda! Moze biedaczka rzeczywiscie przestraszyla sie pamietnych slow Lecha w Brukseli po udzielonym jej wywiadzie - "ja Pania zalatwie"???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka_ca Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 14:31 Czyzby Polacy zapomnieli, ze ich jezyk bogaty w przeklenstwa? Ja uwielbiam prawde podawana przez p. Palikota. W Polsce jednak najwazniejsza to IDIOTYCZNA tytulomania, udawanie swietoszkow, nierowne traktowanie. Coz to takiego wielkiego to "prostytuowanie" (uzyte po raz pierwszy przez Jaroslawa) Dla mnie gorszym jest klamanie. Klamanie to napewno wiekszy grzech niz przeklinanie - czyz nie? Nie slysze przeprosin za klamstwo o 0.3% - DLACZEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
gorath_3 Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 14:35 I tu jest roznica, Palikot nikogo nie obraza tylko argumentuje a Olejnik bezwiednie obraza Nelly Rokite, chyba Janek Rokita juz do niej nie przyjdzie a kiedys tak ladnie sie im gadalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Przecież Palikot ma Rację 12.01.09, 14:35 Gęsicka się politycznie sk.rwiła manipulując liczbami na życzenie prezesa, a o wątpliwościach z orientacją JK już nawet wróble nie ćwierkają, bo im się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni.. 12.01.09, 14:36 gdzie mozna obić mordę paligłupowi? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Brednie Olejnik 12.01.09, 14:42 wszyscy "dziennikarze" jada w/g tego samego schematu ktory w koncu daje im ogladalnosc a przy odrobinie szczescia /i pilnowania miejsca w kolejce/, tytul "dziennikarza roku". Zapraszaja do mikrofonu politykow kontrowersyjnych gwarantujacych show. Potem obludnie sie oburzajac zacieraja rece z sukcesu programu. Az dziw ze te brednie, brak ogolnego przygotowania i styl prowadzenia programow pani O. jest uwazana za gwiazde dziennikarstwa. Co kraj to standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Palikot ma racje. Bracia K oszukuja swoj elektorat 12.01.09, 14:50 Nie mam nic przeciwko gejom, ale nie lubie gejow, ktorzy sa przeciwko homoseksualistom, tak samo jak komunistow, ktorzy wytaczali procesy polityczne inym komunistom (Stalin). To wlasnie jest obrzydliwe w braciach K. Jeden jest gejem, a drugi o tym wie. I obaj to ukrywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
masher chwila moment 12.01.09, 14:54 to powiedziec ze facet sie prostytuuje politycznie a wrecz jest polityczna prostytutka jest dobre. ale powiedziec o kobiecie ktora robi dokladnie to samo jest juz zle? i to dlaczego? bo jest wiecej prostytutek kobiet niz mezczyzn? przecie to jakas PARANOJA! jesli kobieta sie prostytuuje politycznie to sie prostytuuje, koniec kropka! za to na koniec bardzo kulturalnie sie olejnik zachowala... pelna kultura... glupia chora kobieta, niedobzykana co widac na kazdym kroku. co z tego ze palikot moze troche przesadza z pytaniem o kaczynskiego czy jest gejem. czy to ma usprawiedliwac takie chamskie odzywki? pokazala pelne swoje buractwo. ciekawe czy teraz sama bedzie sie tlumaczyla i przepraszala. czy w tej sytuacji nie mozna powiedziec iz ona sie prostytuuje dla lobby feministycznego- wszak obrazic faceta wolno, a prawdy o kobiecie juz powiedziec nie... Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy panie Januszu, tak trzymać! 12.01.09, 14:57 jest Pan jedynym politykiem który nie boi się pietnowac obłudy, nazywac rzeczy po imieniu, ujawniać niewygodne fakty. Ostanim sprawiedliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Byłoby mi szkoda Kaczyńskiego... 12.01.09, 15:15 Ale nie jest, bo sam opowiadał bzdury o konkurentach politycznych, nie mając ku temu żadnych podstaw. A tak - nosiła kaczka razy kilka, poniósł kot kaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
qasher po co w ogole piszecie artykuly o takim kretynie? 12.01.09, 15:27 mi, by tam bylo szkoda na taka ciemnote intelektualna klawiatury... po co w kolko rozslawiac to co tepe? moze zacznijmy pisac o czyms wartym uwagi? przecie w porownaniu do palikota, to ten golabek na moim oknie zasluguje na artykul Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek qasher to posuń gołąbka :) 12.01.09, 16:05 albo zadzwoń do jara do ci powie co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
lancashire57 Re: po co w ogole piszecie artykuly o takim krety 12.01.09, 18:36 Naucz się pisać - potem możesz dawać głos - psiaku! Odpowiedz Link Zgłoś
wiezablaznow Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni.. 12.01.09, 15:37 JEju jak dobrze ze ja nie musze mieszkac w kraju w ktorym tacy debile do chodzodza do glosu. DLa pana P info.wielu politykow dookola swiata jest bylo i bedzie pedalami/gejami - i jakos rzadza, dobrze sie maja itd. Wielu z nich zas nie jest az takimi debilami jak Palikot i Kaczynski wiec moze czas by narod sie zastanowil co wybiera bo juz nawet nie kogo... Odpowiedz Link Zgłoś